Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-publisert-tekst-1 . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Den første publiserte tekst
den første utgivelsen utenfor dette hjemmet web www.sarden.cz - tsjekkisk internett sci-fi magasin
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Hjemmeside

Oversettelse fra tekst publisert i 28 april 2011 i www.sarden.cz (tsjekkisk internett sci-fi magasin) i engelsk. Ikke innfødt. Sorry for det, takk.

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

Den første artikkelen, den første introduksjonen til allmennheten med resultatene Mange års forskning i avlingen.

 

En vurdering: 

Crop Circles

 

 

Først av alt vil bli definert betydelig antall termer. Den aller første vil være "kornsirkler" omdøpt til "Crop Patterns" fordi de er ikke bare sirkler. På et visst stadium av forskningen var det en tendens til å endre navnet til "Field piktogrammer" (FP), siden dette arbeidet ble forlatt for en veldig enkel grunn. Piktogrammer er bilder at enkelte sending og kommunisere informasjon. Som det fremgår av Volgende tekst, "Crop Patterns" overføre absolutt ingen informasjon, men noen ganger det virkelig De ser ut til. I tørre tilfeller ble Whose uttalelse senere "løst" med relativt høy pålitelighet Det var en forfalskning. Eksempler inkluderer "Melding fra Chibolton" - 21.8.2001, eller Crabwood - 18 august 2002, eller "PI Configuration" - 1.7.2008, Barbury Castle, Sikkert veldig vanskelig, men de menneskelige krefter realiserbare tall.

Med henvisning til: grunn til at det er en relativt erfaren sikt, et sted i Volgende tekst vil bli brukt til mønstre og vanlige forkortelsen jevn kornsirkler (kornsirkler).

I begynnelsen vil være et resultat av tidligere forskning oppsummert i flere punkter:

Er første kornsirkler ikke engang Produsert av folk eller av romvesener, de er bare et resultat av rent naturlige fenomener. Fysikk, kjemi, biologi og andre relaterte fag. Det er også mulig at oppmerksom alle mønstrene i korn kan betraktes som et resultat av kjernefysisk Prosesser (å bli forklart).

Mulig andre si, at forekommer i dette området, svært sjelden Selv produsere som falske. Som finter Identifiserte mønstre er laget av mennesker, såkalte sirkel beslutningstakere. Siden, som henviser til: Fra et statistisk synspunkt er alle slike sporadiske finter absolutte unntak, som faller langt under området av statistiske feil - Som forklart i neste punkt, vil i Volgende tekst Vises om at nesten ingen omtale. Bortsett fra ulike unntak (statistisk).

3th Selv om det kan virke minst sannsynlig bit, tørre Hoaxes er faktisk bare en liten brøkdel av en prosent, langt mindre enn alternativ 1/1000 av totalt oppdagede og uoppdagede regulære og irregulære mønstre. Sikkert mye mer enn 99,999% av alle mønstrene i avling noensinne har eksistert, også i fremtiden, forårsaket var (og vil) ville helt naturlig, jord styrker. Slik utlevering kontraster sterkt med nesten hvilken som helst film eller TV-show, betale oppmerksomhet til Crop Circle problematikken. Absolutt, uten unntak, i alle tørre program utføre en Enkeltpersoner eller grupper av personer med planker og tau, som tilsynelatende er engasjert i produksjon av tørre svindel, noe som gjør visse grupper av Observatører konkluderer gjentatte ganger at det er den eneste sanne måten de ble laget. Statistiske studier viser ganske tydelig at i nærvær av TV-kameraer eller filmteam og mange ganger (flere størrelsesordener) Økning i antall forskjellige Blockheads presentere nær et tørt sted. Bare se på noen sending fra Parliament (CZ). Det er spesielt viktig å huske at noen i noen film eller TV-show utfører, får en belønning, og hans ansikt ville bli sett for et kort øyeblikk på fryseren Hundretusener folk. For noen multimedia Exhibitionist andre belønning er mest nødvendig. I de tilfeller beskrevet (forgers av mønstre) på de fleste (heldigvis) den første og siste. I alle andre felt av menneskelig aktivitet og tørke ville være lignende falske lett blitt oppdaget etter å ha tastet den virkelige forfatteren, forger så en gang for alle utsatte og latterliggjort. Fra svært enkle grunn at resultatene fra Volgende tekst, vil høyre og bare én reell opphavsmannen opptredener i beskjære mønstre aldri bekjenner, sannsynligvis på grunn av sin iboende beskjedenhet, så det er nødvendig å gjøre det for ham av noen andre. 

Men hvis ved en tilfeldighet, har den virkelige forfatteren med en tørr forger imitators oppfylt, noe som ville virkelig skje noen ganger, er han i stand til å utføre slike "performation" eller "fyrverkeri", som ville ha absolutt nesten ingen noen gang tenkt å følge dem. Siden ville være at enfoldig-sirkel-opprørere etter noe møte til den er tørr Charred Litt brent, tørr og møte ingen vil i alle fall definitivt ønsker for dem. Ingen valg men sterkt oppfordre dem: Vær så snill, og heller sitte på pub og betale med fullbyrdelse (for det meste drikking, det er din jobb). Ellers kan du ende opp som dette ... Ditt bidrag til menneskeheten i begge tilfeller vil være ca lik.

                           eget bilde                                                              bildekilde

Mønstre i fjerde avling (selv de mest vanlige) er mulig, ja til og med nødvendig, spesifisere og innlevert `skal være (skadet, svekket) avling.

I form av visuelle observasjoner: ". Beskjære, Whose stengler, i kontrast med den vanlige vertikale veksten retning ligger nesten horisontalt eller horisontalt"

I form av landbruket - oppdrett er det først og fremst "crop helt eller delvis ødelagt av losji (skadelig, svekkelse) (vanskelig eller helt ikke mulig å høste). " Fra samme perspektiv, i mange tilfeller inneholder det vesentlig høyere utvalgte funksjoner av korn skadedyr i kontrast til omgivelsene, kan også være forringet på grunn av en større grad av fuktighet.

Fra den fysiske synspunkt kan fremsettes `skal være (skadet, svekket) crop sett på mange måter, absolutt, Mulig velge én, sannsynligvis veldig typisk: innlevert `skal være (skadet, svekket) crop er "crop, Whose Potensiell energi er lik eller tilnærmet lik null. " (Det er flere størrelsesordener lavere temperatur som den potensielle energi av den stående korn)

Bortsett fra ulike unntak Forekommer alle innlevert `skal være (skadet, svekket) beskjære, at ikke bare i vanlige mønstre, ville være nesten identisk måte. Avlingen blir fremlagt `skal være (skadet, svekket) Svekket Fordi, bøyer til bakken ( losji (skadelig, svekkelse), utflating (skadelig, svekkelse)) takk til denne svakheten, det skjedde først etter at skaden sin, aldri omvendt. Første avling ble skadet (ved første uten Observerbare Konsekvenser), og bare som et resultat av denne skaden skjedd for svekkelse sin. Usuall svært treg (dager til uker, ofte mer), og deretter stuene slutt (noen ganger ikke engang det). Sunne, uskadde og usvekket beskjære lodges nesten aldri. Alle fast `skal være (skadet, svekket) crop overalt, selv vanlige mønstre, uregelmessige også eventuelle fremlagt `skal være (skadet, svekket) områder, utfører nøyaktig de samme egenskapene - Bent, fortykket og langvarig noder, også meste (over 90%) stammer Unbroken - bøyd Closely over grunnen. Også ulike vekst anomalier (for det meste i helt statistisk ubetydelig beløp). En tid etter losji (skadelig, svekkelse) planter prøv igjen stå opp til vertikal stilling, og som er mindre skadet delvis vellykket, andre ikke. I det første tilfellet er mulig å observere bøyde noder i andre Deres forlenge.

Noen kornsirkler forskere mener at en handling av en slags veldig ubestemt tid definerte krefter (mikrobølger, infrarød stråling, vortexes, minitornadoes, virvelvinder) som i feltet ble aldri sett i aksjon, og heller er deres tilstedeværelse ville ha unnlatt å utføre Objective observasjon , AT FIRST blir en forlengelse og bøying av noen av noen andre noder, og bare SOM FØLGE av slike planter skaden blir flatere (skadelig, svekke). Forskere DISSE MÅ VÆRE EN GANG FOR ALLE frarøvet : Utvidelsen og bøying av korn stilk noder , eller andre personer i familien Poaceae, eller noen annen plante, blir ALDRI, ALDRI, ALDRI, før losji (skadelig, svekkelse), men HVER, HVER, HVER gang etter det. Det skjer (utvidelser og bendings av noder) Hovedsakelig på grunn av geotropism (negativ) Når anlegget ligger horisontalt prøver igjen stå opp til vertikal stilling (de klarer det ved hjelp av noder, en av hvis funksjon er utjevning avvik fra vertikal vekst - negative geotropism). Tilsvarende Apostlenes planter uten noder, og økt vekst, også telling av celler i visse deler av stammen eller bagasjerommet De når en permanent endring av vekst retning.

En av de grunnleggende svakhetene i nesten alle tidligere kornsirkler undersøkelser, med det faktum at deres Explorers veldig raskt og noen ganger svært spektakulært invitert til å bidra nesten alle verdens eksisterende mysterium-eksperter, ufologists, Astrologer, esoterikk, dowsers, okkultisten, numerologists, spåmennene , psychotronics, spåmenn, trollkvinne, hekser og ulike tilleggstjenester "eksperter" av lignende orientering. Ett eller to felt av menneskelig aktivitet, vitenskap og kunnskap, trolig hovedsakelig i rus, ør ville observert at mysteriousness av overnaturlige fenomener, De nesten klarte å glemme. Glemte invitere eksperter fra feltet, som ikke ville hele problemet Gjerne "bringe litt av kunnskap" til løsning av tørke og komplekst problem. Glemte ett område av menneskelig aktivitet, som, selv om det ikke synes, kan gi til spørsmålet om beskjære mønstre, den beste forklaringen, i motsetning til alle børsnoterte. Nemlig Forget ... den botanikk og landbruk. Dette papiret, derfor gjennom en ny, relativt komplisert tolkning av hele fenomenet, selv prøver dette ganske oppsiktsvekkende og trist faktum Minst noenlunde riktig.

Femte Årsaken til skade som skyldes den påfølgende svekkelse, med den elektriske energien (nåværende Gjennomføring gjennom planter), og den som leverte den var lyn utslipp - Lyn slag, spesielt sine viktigste (og sterkeste) delen - Return Stroke. En mer detaljert beskrivelse av prinsippene, ville prosessen og energi av lyn utslipp sterkt overskredet forventet område for denne artikkelen og eventuelle interesserte må henvises til litteraturen.

Lynet utslipp skaden er årsaken til mange frokostblandinger og andre jordbruksvekster og deres påfølgende svekkelse og losji (skadelig, svekkelse), så vel som på beite gress og andre gress og vegetasjon Lignende også ikke vises i feltene. De aller fleste av tørre flate (skadet, svekket) områder vil oppstå som uregelmessige figurer - tilfeldig downed formasjoner, RDF . Noen millioner kvadratkilometer skadede planter flatet (skadet, svekket) Årlig over hele verden. Til sammenligning - innlevert `skal være (skadet, svekket) crop overflate, forårsaket av såkalte "sirkel-makers" av beløpet til flere hundre kvadratmeter per år (eller ingenting), som er i størrelsesorden ca 1/1000000 som av området, noe som resulterer prosesser fra naturlig, uten innblanding av tørre imitators. Vanlige mønstre, kalt kornsirkler (ekte - forårsaket naturlig) er rundt én million av RDF områder Vises hele verden årlig.

Sjette Under en lyn utslipp i feltet i mange tilfeller en betydelig utslipp makt lenge før helt Ledet strekker Umiddelbart underground for en svært kort tid inn i nabolaget. Takket være ofte våt og vesentlig mer ledende Derfor jordens overflate, spesielt i traktor spor og deres umiddelbare nærhet, opp til en avstand på flere hundre meter eller mer, og deretter går jevnt fortsatt underground. En liten del av utslippet energien overføres THUS også i relativt fjern planter eller deres rotsystem. Dette vil gi dem merkbar i mengden av skadelige kjemikalier, i løpet av tiden svekkelse planter kan forekomme i alle teser steder og påfølgende overnatting (skadelig, svekkelse) Ofte veldig lang eller veldig lenge etter stormen. SÅ ingen forbinder Observerte effekter av svekkelse og utflating (skade, svekkelse) med tordenvær og lyn, mange dager, uker enda mer for to måneder siden. Beskrevet forlengelse av lyn energi Overground Det er så jevnt fjernere det kan ikke representere og større fare for høyerestående dyr, bortsett fra steder nær utslippet, som er svært farlig når som helst, selvfølgelig. Usuall det skjer som blir den første flatet (skadet, svekket) steder nærmeste utslipp, og i tid mot dem gradvis påløpe mer, mindre skadet, noe som kan fortsette til høsten.

Det første bildet er et sted, hvor i nærheten ble registrert den 24. juni 2010 kl Omtrent 05:51 CEST 22kA lyn utslipp, og på en liten avstand fra det for åtte andre, fra 16-58000 ampere, alle innen mindre enn et minutt. Bildet er tatt tre dager senere, 27. mai fortsatt ikke noen merkbare tegn på utflating (skadelige, svekkelse) beskjære, markerer X stedet som ble tatt fra det andre skuddet. Den ble spilt inn på den dagen da losji (skadelig, svekkelse) først dukket opp - 3. juni dager etter utskrivning. Den tredje skuddet fra det samme nettet ble tatt to måneder senere, 1. august, Flere timer etter det første besøket av dette nettstedet lyn, etter å ha tatt de første bildene av losji (skadelig, svekke) på dette stedet, ble oppdaget skader på kameraet minnekortet og totalt 21 bilder har blitt slettet nonrenewable. Flere timer før datatap (i kveld på samme dag) bilder ble påvist på kortet. Etter skade (oppdaget neste morgen) var ikke mulig å lagre data på kortet i sin opprinnelige valgte funksjoner, ble minnet celler irreversibelt ødelagt. Det er mulig at ville bli beskrevet effekt deltok ved gjenværende statisk elektrisitet, vedvarende sted under jorden i isolerte steder. En slik Formodning ville være nødvendig objektivt verifisert ved målinger på det aktuelle nettstedet. Et unektelig faktum er at under undersøkelse av mønstrene er noen ganger virkelig Målt økt mengde elektrisitet i nøyaktig sted for Deres Tilsynekomst. Mye oftere noen mikroelektroniske enheter skremt av kornsirkel Explorers (mobiltelefoner, kameraer, videospiller, MP3) oppfører seg akkurat som om noen økt mengde statisk elektrisitet virkelig var der.

Syvende inngitt `skal være (skadet, svekket) avling i form av regelmessige former, i motsetning til vanlig uregelmessig, kan det bare bli takket svært vanskelige grunner bestembare. Det er ikke umulig noen spesifikke grunner som kan være svært forskjellig fra sted til sted. Som en av de relativt liten mulighet for at Virker å være en svært betydelig del av utslippet energi ikke spredd seg til omkringliggende bakken, kan så være i tilfeller av uregelmessig losji (skadelig, svekkelse). Fortsetter uten avbrudd Umiddelbart nedenfor høyre rett ned på bakken, slik at utladning over bakken, nært til overflaten og under det fungerer som strøm passerer gjennom ledningen, ofte flere hundretusen ampere. Oppfører seg som en elektrisk leder, kryssende jordens overflate, passerer gjennom det kontinuerlig strøm elektrisitet, takket være det ikke sprer seg til omgivelsene, hvor bare Utstrålende fenomener av elektromagnetisk og elektrostatisk induksjon. I tilfeller tørke mønstre kan noen ganger bemerkelsesverdig ligner mønstre i jernfilspån skapt av det magnetiske feltet. Noen figurer, og deres omtrentlige prinsippet opprinnelse Vil trolig bli enda mulig å simulere i laboratoriet eller datamaskinen. I nærheten av tørke og flere dirigent eller ledere, kan genereres også ulike elektromagnetiske forstyrrelser mønstre. Det må være gode forhold må selvsagt - i stedet bør ligge og derfor relativt god strømleder underground. I underjordiske landskap av Industrialisert er mulig å finne ledninger relativt tørt Ofte (ulike verktøy, hvis ikke bare gravd fram fra bakken noen grannie - Georgia). Er mulig, at virkelig DELTA Lignende strukturer på fremveksten av noen vanlige mønstre. I noen tilfeller kan dette være involvert ved geologiske forkastninger, som er ganske ofte mulig å finne vanlige mønstre på noen steder. Tilsvarende kan handle også vannkilder, Gjerne ofte til stede på mange områder av gamle bosetninger og andre steder, også funnet på steder der kornsirkler vises. (Av alt som skulle påviselig Dowsing - geologi, vann)

Er det mulig også plassert der er ikke noe sånt på noen punkter virkningen av lyn utladning i feltet, men laget Umiddelbart under markoverflaten Under virkningen av lyn utslippet oppfører seg på samme, som dielektrikum av kondensatoren. Det er en ikke-ledende Relativt emne, sammenlignet med omgivelsene som en isolator, ligger det på en mye mer ledende lag, noe som kan være hovedsakelig akviferen (andre, den nedre elektrode av kondensatoren, er den øvre elektrode våt jord overflaten). Under virkningen av utslippet det oppstår en dielektrisk sammenbrudd, derfor til gjennomføring av strømmen relativt raskt ned til den underjordiske, uten ytterligere spredning på bakken. Lad dermed igjen bare minner dirigent gjeldende, plassert vertikalt over bakken og passerer gjennom den underjordiske. I tørr tilfellet kan være, og enda mye av plantene rundt det ville treffe bare den elektriske induksjon (slike planter kan defineres ganske nettopp ved en sirkel). Planter i umiddelbar nærhet av lyn utslipp også kan påvirkes av corona utladning, som forekommer i umiddelbar nærhet fra lyn kanal til en avstand på flere meter, i tilfelle ekstremt sterke lyn utslipp opp til titalls meter, og definert på nytt ved Relativt Nøyaktig sirkel. Koronautladning danner ved noe som lyn og svakt lysende dekning av utslippet, og er det mulig å registrere seg på noen lyn bilder. Men Nesten alltid overeksponert av de viktigste utslipp (Return Stroke) Som er virkelig en gigantisk prosess, utover en vanlig menneskelig fantasi. Ved påvirkning av lyn utslipp Directing vinkelrett på midten av verden kan bli enda Explained Tilsynelatende uforståelig, at han Selv om noen felt er dannet inclinated de ovale (ellipsoiden) tall, men ovenfra Når observert under flyfotografering synes å være ganske nøyaktig sirkler. også mulig å forestille seg, kan det ikke Vinkelrett lyn utslipp DELTA han fremveksten av noen delvis formet sirkler. Halvsirkel, halvsirkel, halvmåne og så videre.

Åttende I forrige kapittel definerte strukturer (hjelpe lyn conduction underjordiske uten videre spredning til omgivelsene over bakken, noe som en underjordisk naturlig lynavledere) kan også forholde seg til noen arkeologiske steder, mange av dem finnes på steder såkalte Cropmarks, Soilmarks eller Frostmarks. Deres Detaljert karakterisering Vil sterkt Exceed Forventet omfanget av dette papiret, så kanskje en annen gang, eller andre steder. Det er mulig at en T-formasjoner og til at årsaken oppført skinn av fenomener (Cropmarks, Soilmarks eller Frostmarks), ja, noen ganger delvis Bidra på fremveksten av noen mønstre (noen deler av mønstrene kan oppstå med deres bidrag). Det triste faktum Medfølgende fenomen av kornsirkler forskning synes være den virkeligheten, at han steder, det er oppgaven fenomener skal betales til broen, spesielt ulike nettsider om utstedelse av kornsirkler, er det ikke ligger om dem på nesten den minste referanse.

source - www.cropcirclesdatabase.org,

ennå ikke fungerer

Niende Stuck poler i sentrum av mønstre.

Etter oppdagelsen av noen mønstre Explorers Ofte finner, som i midten eller lukke det mulig at er å finne noe, hva som kan regnes som stedet der en bar Tidligere ble sittende fast i bakken, noe som resulterte fra en streng, etc.. Uten å nøle, deretter markere og tørr mønster som en spøk, laget av mennesker.

Det er ikke mulig å være sint på noen, WHO anser sirkel beslutningstakere til å være individets veldig dumt (husk D & D). Alle som finner noe som dette på et tørt sted, ville først tenke, hvordan er det mulig at på området, der noen hemmelighet laget sirkler, og plantet felt, gjorde en sirkel, og etter å ha fjernet feltet ikke bry grundig dekke sporene. Derfor bør spørsmålet ser mer ut som dette:

"Hvordan er det mulig, at her hemmelighet Forsøkte opprette og ring noen så dum, og felt plantet til bakken, skapte en sirkel, feltet trakk seg ut uten å dekke sporene etter det, for ikke å avsløre bare den første besøkende?"

Det ble således, som virkelig var på plass og skapte et mønster, definitivt ikke var dum. Aldri dekker HIS spor etter at du opprettet. Han har ikke i fryseren behov for det. Tvert imot, la dem Fortløpende veldig høy, nesten som om ønsket å bli avslørt så snart som mulig. Som om han ønsket å fortelle sin jegere sannsynligvis noe sånt som dette:

"Hah-hah-hah, selv om du oppdager meg, endelig aldri, aldri, aldri, noen stand til å fange meg."

Muligheten for effekten "stakk kjønn" ved lyn utslippet er beviselig Mulig, på tidspunktet for utløpskanalen bredden ikke overstiger 5 mm, og den energien passerer gjennom den, at den elektriske lokomotiv som ville reise flere tusen kilometer. På eksempelet er mulig å se, kan det være mekaniske effekter av lyn utslipp. Utslipp gikk gjennom "underground rør", som kan være i en dybde på ca 1 m enda mer. Hvordan, da, kan virke spor av lyn utslipp, som fortsetter etter at kontakten med overflaten Direkte rett ned under jorden? Pannen tilReturn Stroke(Forresten, flytting på hastigheten på en til to tredjedeler lyshastigheten) kan sammenlignes med en bro på størrelsen fyrstikkeske, som inneholder energi av elektrisk lokomotiv (og veier omtrent like godt som mange). Bare se på noen andre bilder, innspilt som er de mekaniske effekter av utslipp av lyn effekt - skadet og ødelagt trær, brutt som tannpirkere, og spredt som fyrstikker, ledninger revet fra veggen, punkterte tak - og gjenkjenne hva som skjedde på området, ble det termoelektriske, og thermomechanic elektromekaniske prosesser foregår der.

 

En annen inndeling av punktene bare ville være litt kaotisk, så vil bare fortsette å dele avsnittet

 

Avvikene fra kompassretningen fra det normale?

Etter å ha passert gjennom de aktuelle Flere hundre tusen ampere i nærheten noen magnetiserbart materiale Remains dette materialet i lang tid - uker eller lenger - merkbar magnetisert, magnetisert alt opp til flere titalls meter unna, er magnetisk puls utrolig sterk. I hvert felt er det en viss mengde jern (ikke bare slitasje av landbruksmaskiner, falne jerndeler) og metall, og selv i form av hydratisert oksider. Testobjektet blir magnetisert lynavleder fungerer som en relativt nøyaktig indikator for nåværende, gikk det hele som i løpet av utslippet. Under mange felt av korn er ganske mye av metallkonstruksjoner, produsert fra ferromagnetiske materialer (vann og andre rør). Noen vanning rør, Lede Overground kan også fungere som en lynavleder og bli påvirket av lyn og magnetisert. Gjennomsnittlig naturlige jerninnhold i jordbruksarealer er ca 30 g / kg. Se også LIRM, wiki.

Mikroelektronikk feil?

(Digitale kameraer, videokameraer, mobiltelefoner, bærbare datamaskiner, ødelagte minnekort et al.)

På nettstedet skjedde for en tid siden enorme, absolutt ufattelig elektrisitet. Ikke bare det ville Videresende hva lærerne i Physic leksjoner fibre av electroscopes (rekkefølge mikrojoules), men gigajoules, også mye mer, takket være som ville elektrisk lokomotiv reise tusenvis kilometer. En liten del av det kan fortsatt være skjult i ikke veldig dypt under bakken. Forresten, i bruksanvisningene for hver konstruksjon mikroelektroniske enhet er tykk med brev skrevet noe sånt som: "Kan problemene under statisk elektrisitet" . Folk som noensinne har oppholdt seg i nærheten av van der Graaf generator (hundrevis tusener til millioner av volt) Observert har alle funksjonene mikroelektronikk svikt, nedstengninger, starte på nytt. Under besøket av noen kornsirkel Observatører er til stede på et sted, hvor det en tid siden synes å fungere sammen flere milliarder størst vdGg, bygget i verden noensinne. Det Oppnå spenninger og strømmer, som forekommer i lyn utslipp, ville ikke engang legge flere millioner Temelin kraftverk på samme tid (200 MW generator ville levere til en million volt 200 A, i ordene to hundre ampere, sammenlignet med flere milliarder volt og to hundre tusen ampere på mindre enn en milliondel, er to hundretusen ampere en strøm, men ikke gjennomsnittet, men ganske vanlig forekommende lyn, det faktum at uansett Flere ganger i året blir målt lyn, med bare "Litt under" million ampere ).

Hvordan er det mulig at noen mønstre er så ufattelig komplisert, tilsynelatende ikke produserbare av noen prosedyre? På som deltar i hovedsak to fysiske fenomener: resonans og interferens. På det punktet hvor lyn utslippet Vises, finne sted ufattelig kraftige fysiske prosesser (og utrolig raske endringer), mekaniske og elektriske. Prosesser utover en vanlig menneskelig fantasi. Det er forskjeller i Potensielle millioner til milliarder av volt, strøm titalls til flere hundre tusen ampere, stigende flanke bratt elektrisk puls med hundrevis av tusenvis av ampere for en enkelt (!) Milliondeler (!) av andre, pannen av viktigste puls (Return Stroke) Hastighet beveger tredje -2/3c (100-200 tusen kilometer per sekund). Umiddelbart etter virkningen av hver sløyfe utslipp Forekommer nøyaktig på det punktet av merkbar innvirkning lokale mikro-jordskjelv med styrke 3-4 (ikke forårsaker noen skade, hvis det ikke var torden, ville det være knapt merkbar menneskelige sanser). Selv før virkningen av utslipp til bakken er for begynner å spre fra det stor lufttrykk (lydhastighet) og støt (Supersonic) bølge, og derfra lysets hastighet er ekstremt formidler sterk impuls av elektromagnetisk stråling, nesten av alle bølgelengder, som ikke har noen tilsvarende i fysiske praksis. Blant alle teser fenomener i tilfelle av parallelle og påfølgende utslipp treffer noen få meter til flere titalls meter fra hverandre finne sted neppe tenkelig resonans og interferens. Sikkert det aldri vil eksistere noen forsker, som ville prøve å måle noe der. Slik Explorers Vil ha svært kort holdbarhet og måtte dreies ofte. I noen forrige avsnitt ble vist, at under visse omstendigheter, ville noen mønstre ligner mønstre i metallspon produsert mens bestått av strøm gjennom lederen. Selv en enkelt felles kornsirkel mønsteret er veldig minner til et mønster, skapt av jern sagflis spredt på tavlen, gjennom ledningen fører perpendicularly, føres gjennom den elektriske strømmen (magnetfelt av en rett ledning). Her er det mulig å minne, som i øyeblikket av lyn utslipp innen en avstand på flere hundre meter, også tørr ikke-magnetisk materiale og beskjære stammen, kan oppføre seg som en normal elektromagnet og viser magnetiske egenskaper, er det gått gjennom av en elektrisk strøm indusert. Det er forsinket bare av hastigheten av lys, som er en milliondel av et andre over en avstand på tre hundre meter. Alt takket være elektromagnetisk induksjon, noen aktuelle neste passerer gjennom dem kunne litt tid før (sekunder), på grunn av elektrostatisk induksjon.

Endelig vil bli koblet litt prognose av nettsteder, Når og hvor dette året (2011) vil vises mønstre i avlingen. Selvfølgelig vil det være et veldig generelt prediksjon, ikke nettopp particularized, men noe ville være angitt av det.

Hvor?

Bare der det var storm, intet annet. Mer spesifikt, hvor lyn utslipp gått direkte inn i bakken, dvs. sky til bakken utslipp. Bare spør meteorologer, de har disse postene registrert mange år bakover (Aldis, Celdn, Nordlis, Euclidog andre). Forresten, deres poster er svært nøyaktig, når lossingen skjedde med Innspilt med en presisjon som er større enn en tusendel av et sekund, og lokalisering i noen tilfeller enda mer presis temperatur som titalls meter (Men noen lyn er mange ganger forgrenet , så konsekvenser som kan observeres i relativt store avstander fra måles - gjennomsnittlig treffpunkt). Meteorologer er naturlig beskjedne mennesker, og ikke å kunngjøre til alle tider og overalt i verden, som er i stand håndtak noe sånt, i motsetning til enkelte psykisk ustabile og abstrahert Enkeltpersoner.

Når?

Bare etter stormen. Men for og betydelig antall tilfeller selv svært lenge etter stormen (usuall rundt 10 dager, med mer enn to måneder). Det som er felles for nesten alle lodged `skal være (skadet, svekket) beskjære, både i vanlige mønstre, eller helt uregelmessige former, med det faktum at den primære årsaken til avling losji (skadelig, svekke) samt lyn utslippet. Lynet energi Umiddelbart etter kontakt med bakken er ikke veldig ofte gjennomført Direkte vinkelrett på bakken, men før Betydelig Det er en del av det "spredte" eller "Spredt" Ofte i broen og nær trikkeskinnene Det, og bare da med litt forsinkelse beveger definitivt underground (der fortsatt møter med rotsystemer av planter). Den faktiske fysiske prinsippet økt elektrisk ledningsevne våte bakken, og enda høyere ledningsevne av gjørmete tramlines, som holder den mest fuktighet, sammenlignet med lagene Umiddelbart arround Them, inneholdende betydelig mindre fuktighet, og på grunn av nesten ikke-ledende, slik at det er ikke mange andre muligheter for å gjennomføre elektrisitet. Tilsynelatende forårsake nesten ingen skade, bortsett fra i de plantene som er opprettet med en "overflødig" av skadelige kjemikalier og mikroskopiske registrable visuelt skadet vev og celler. Nesten aldri flattening (skadelig, svekkelse) skjer umiddelbart etter utslippet av lyn, i løpet av minutter til timer, men finner sted etter flere dager, ofte flere uker, noen ganger ikke nok for en hel måned, er det nødvendig vente to eller lenger . Det er ikke umulig, at et stort flertall av avlingen losji (skadelig, svekkelse) opptredener, som skjedde kort tid etter stormen, var preget av Hovedsakelig det, ville at plantene har hatt et par uker før "utarbeidet" av en helt forskjellige lyn utslipp, men ingen kunne huske. Prosessen med svekkelse og nedbrytning av plantemateriale etter passering elektrisk strøm gjennom det er svært treg, det er en prosess av biologiske, fysiologiske, og tar mange timer og dager, i motsetning til kjemiske og elektrokjemiske prosesser Det som har funnet sted etter utskrivning i sekunder til minutter, og fysiske prosesser The - induksjon og gjennomføring av elektrisitet, som alle skjedde i løpet av utslippet, som ikke vare lenger enn en tusendel av et sekund, eller tiden rett etter, som ikke varer mye lenger. Prosessen med induksjon gjennomført på lysets hastighet, prosessen med gjennomføring nåværende noe lavere eller mer. Sannsynligheten for at avlingene flattening (skade, svekkelse) samt på noen måte involvert i elektrisk energi utslipp, delvis som sprer seg i trikkeskinnene, beviselig og betydelig Øker observerbare faktum (bare se på Google maps eller flyfoto fra hvor som helst rundt i verden , fanget i en periode med vekst og modning avlinger, kornsirkler og et bilde, hvor også RDF Vises) At innlevert `skal være (skadet, svekket) faktisk avling i det største antall tilfeller følger retning av trikkeskinnene, og bro i nærheten ofte skjer Nærmeste trikkeskinnene til grensen av feltet, som har den høyeste ledningsevnen (er gjennomgått og flere traktorer er å snu rundt i nærheten av That, ofte med differensialen slått av). innlevert `skal være (skadet, svekket) crop også Sjelden krysser grenser feltene , er at ganske pålitelig galvanisk skilt fra hverandre (grøfter, veier, balks, stier, smug). absolutt mulig på grunn av noen parallell utslipp, treffer nærliggende felt, også.

Forresten, ble i år (2011) våren stormer i Storbritannia trolig valgte funksjoner i en mindre enn vanlig (Minst på steder med de mest hyppige kornsirkel Vises), altså at ikke umulig så populære "gul raps sesongen" dette året vil bli vesentlig svakere temperatur som noen tidligere år.

Det ville være alt i begynnelsen, noen ganger i en Fortsatt Forthcoming arbeid. Det ville være mulig Forklart for eksempel dannelsen prinsippet av de enkleste mønsteret - sirkel, men også mer komplekse mønstre - to systemer for konsentriske sirkler, delvis kryssende, og deres forstyrrelser (analoger av sirkler på vannet). Til tross for det som har blitt forklart her, det er ikke alt, og langt de viktigste, i tillegg til elektrisk strøm, som er faktisk årsaken til alt, men fungerer sammen med mange arrangementer og fenomener, hvis prinsipper vil bli avklart ennå. De vil være de mest beskriver viktige fysiske, kjemiske og biologiske prosesser The, som bidrar til opprinnelsen til losji (skadelig, svekkelse), i hvilken rekkefølge og tider Omtrent De tar sted.

I papir, noe som kan deretter følger, og vil bli beskrevet fenomen, aldri før recounted. Aldri oppdaget og utforsket, regelmessig og ganske typisk mønster i avling (Tsjekkia). Det er ikke bare bare en sirkel, veldig Similary, nesten identisk form mønstre også har blitt oppdaget i Tyskland, Italia og Storbritannia, variert bare i størrelse. Dette støtter teorien, kan det i formasjon Deres DELTA noen veldig lignende fysiske prinsipper, og ikke bare de. Ikke publiserte tallet ble uforvarende fanget fullt ved hjelp av flyfotografering, aldri at han ville plassere noen Explorers undersøkt, inntil oppdaget flere år etter opptak, bare på bildet. Ikke det samme skje med den, hva desember 2006 Ledsaget av en eller annen mystisk grunn, nesten alle forgjengeren, ledsagere og tilhengere, som er nesten uten unntak i ett på siden www.cropcircles.cz Identifisert som "sannsynligvis hoax" eller snarere "hoax", sannsynligvis på grunn av et "hull fast etter" i midten av mønsteret, og det neste Them ingen betaler noen oppmerksomhet. Men alle men en relativt høy sannsynlighet og alle kan være mønstre, som ikke er opprettet av noen sprø Sleepwalkers natten snubler rundt feltene med styrene og tau. Ikke tro?

Etter det kan du følge og bidrag Linjer i Beskjær. Eller vice versa.

skrevet for sarden.cz - sci-fi (& The Invisible Dog)

 

Jan Ledecky

 

 

 

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Gå tilbake til listen over artikler publisert  

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

pz