Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-gepubliceerde-text-2-2 . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
2/2 gepubliceerde tekst
voortzetting van 2/1 van 09 november 2011 www.sarden.cz - czech internet sci-fi tijdschrift
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Homepage

04 december 2011 www.sarden.cz

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Let op: Alle foto's, omdat de eerst gepubliceerd in het Tsjechisch, BEVATTEN en legenden " Foto + Well. "

en commentaar van de www.sarden.cz beheerder:

Mysterie opgelost, We zouden graag om uit te roepen. Het is waar, dat onze externe correspondent met Zijn uitleg over graancirkels en shows heldere, logische, en het lijkt erop also Logicall aanvaardbare oplossing. (Hartelijk dank. JL)

 

Overweging: 

Crop Circles

 2/2

 

Enkele mogelijkheden van het patroon creatie - blijven

De formaties van regelmatige patronen zich alleen voordoen in zeer zeldzame gevallen, een van enkele miljoenen. Vóór hun er het creëren van Schijnbaar willekeurig Word en zonder enige logische redenen, deze combinatie zelfs meer dan slechts twee voorwaarden die overeenkomen met de generatie van regelmatig patroon. Het is mogelijk om een analoog van chemie - Reacties tussen atomen en verbindingen komen Wanneer twee deeltjes botsen - atomen, moleculen, ionen of radicalen (er gebeuren dan de uitwisseling van elektronen tussen hen en het maken of wijzigen chemische binding). Reacties voor die hoe contact Wees veronderstellen slechts drie of zelfs meer deeltjes zou niet realiseerbaar helemaal niet, omdat de ze zouden helemaal Onbeduidende opbrengst HEBBEN. Oprichting van regelmatige patronen kan worden beschouwd als een gelijkwaardige collisioning drie of meer deeltjes. Naast de bliksemontlading en gewas op die plaats moet er waarschijnlijk naast elkaar bestaan ​​enkele andere, moeilijk te definiëren random effecten. Het heeft eigenlijk alleen een lage opbrengst - gemeenschappelijke onregelmatig ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewassen zijn er meer naar schatting miljoen vierkante kilometer per jaar in de wereld, de gebieden van regelmatige vormen bezetten slechts enkele duizenden vierkante meters.

Een van de redenen Is Ook mogelijk is dat het was een zeer sterke afscheiding, die slechts een paar keer per seizoen Treedt op. Sommige bliksemontladingen zijn vele malen Duizenden sterker dan dat regelmatig, veel vaker, Gepresenteerd in elke storm vele duizenden gebeurtenissen. Een ander, zeer willekeurig voorkomende verschijnsel is het denkbaar dat (sommige) regelmatige patronen kan creëren tijdens geen wind, na het evenement "De donderslag bij heldere hemel" positief geladen wolk naar aarde bliksem, en enorme energie, met alle gevolgen tientallen kilometers van de wolk , onvoorstelbaar Hogere zendvermogen tegen "gewone".

Regen, in het geval van storm er valt water soms Duizenden tonnen per vierkante kilometer van Binnen enkele minuten door de lucht aan de grond en de wind meer dan 100 km / h, Begeleidende gewone bliksemen. Elke symmetrische Gevolgen van bliksemontladingen Dat aanzienlijke "pluis" of op zijn minst "wakker schudden". Het is onmogelijk om te zoeken naar eventuele getuigen, omdat de iedereen te kijken wie zou zijn dat door zijn eigen ogen op die plaats zou een paar fracties van een seconde, al nooit iets ergens Let Noch Testify, en installaties van de time-lapse-camera's de buurt van akkers niet te veel nog gevestigd.

Een storm met bliksem is het best beschermt zichzelf te vrijwaren van eventuele ooggetuigen en elke andere willekeurige waarnemers, en betrouwbaar rijden zo ver hen mogelijk van de "plaats delict", of zelfs onvoorbereid volledig te liquideren hen dat hij zijn plaats. Iets Zou waarschijnlijk in staat zijn om het te beschrijven over wetland dieren niet ver van de plaats van de impact van de bliksem Beschreven uit het vorige artikel. Twee van hen slang rechtstreeks op zijn plaats dat wetland - 18 en 58 duizend ampère. Helemaal niet uitgesloten, dat sommige kikkers, Dat is precies aanwezig waren er, zeker gekwaak beëindigd. Maar zoals het was een paar dagen later op het terrein onderzoek bleek, waren er zelfs genoeg van resterende Hen.

Op precies dezelfde manier Zou graag kikkers kwaken ZIJN beëindigen iedereen die hij oek Die plaats net op tijd dat de huidige kring-maker. Misschien iets in ieder geval ze zich realiseren dat eenvoudige-minded Personen met een zeer sterke waarschuwing. Het is zelfs heel goed mogelijk, dat een van de Aangegeven cirkel-makers (zonder daarbij toe te voegen gedocumenteerd bewijs ooit) in een echt manier ergens Vergelijkbare veld en hij werkelijk hun gekwaak beëindigd. Alle theorieën hier gepresenteerd zijn gebouwd op de veronderstelling, dat in feite geen cirkel-makers bestaan ​​en nooit bestaan ​​heeft (gelukkig voor hen), met een paar heel eenvoudig en zeer zeldzame uitzonderingen. In de overgrote meerderheid van de gevallen Ze zijn alleen circle-makers-zelf-Beweren, zelf-applaus, pronken, Die alleen opschepperig zichzelf te verklaren creaties van auteurs Volledig van iemand anders. Onder hen OOK waren een van de eerste bekende "bedrijf", Doug & Dave. Oh, mevrouw Bower. Een les voor alle vrouwen: een feit, dat zou je man tijd tot tijd tijdens de nachten "losed" of "Traceable met Difficulty", dat wil zeggen waarschijnlijk dat was nu en dan "bracht een cent" nooit zou hem een nerd noodle of een idioot in het publieke oog. Als iemand begint te snuffelen te veel, niet is uitgesloten op alle, Dat maakt hem veel Uiteindelijk Groter noodle, dan kon het ooit worden. Zelfs in het publieke oog. Zelfs met een vriend. Misschien waren ze "schieten knikkers" daar samen, maar zeker Ze waren niet het maken van kringen. Mogelijk, sommige gewalst ( ingediend `is Wil (beschadigde, Verzwakte)) gewas zijn er links Dankzij hun "spel". Zeker Ze waren er niet op het moment, When The cirkels echt werden er ontwikkeld, omdat de na dat ze terug naar huis vanaf daar alleen in een houten kist. Misschien hadden ze de voorkeur aan onmiddellijk toe te geven, dat zij "games spelen" daar samen. Vandaag de dag is het vrij modern, heet het alternatieve cultuur. Alleen dat mevrouw B. Zou heel verrast. Foto toont duidelijk aan, hoe iedereen zou fictieve cirkel-maker kijken na een echte ontmoeting met Dat, Wie is de enige schepper van graancirkels in de velden. Foto 6 . By the way, op deze foto is oek duidelijk waarneembaar aan de boom "en de handtekening van de belangrijkste boosdoener '

Bijlage: Opmerking De voorgaande paragraaf in het geldt niet voor serieus onderzoek. Bijvoorbeeld, wanneer een groep mensen uit de agrarische school of universiteit besluit trachten te overtuigen, Of het is droog en wat mogelijk is. Dergelijke is niet nodig onderzoekers te bellen en cirkel-cirkel-makers of makers. In dit geval is het een serieus wetenschappelijk onderzoek naar de haalbaarheid van een project.

eindbod - Mogelijk in de toekomst onder meer een nieuwe term om een ​​aantal verklarende woordenlijst van geneesmiddelen (psychiaters) terminologie: cirkel-maker, cirkel-maker = "dorpsgek".

De gevolgen van de lozingen eerder beschreven leidde eerst tot de accommodatie (het beschadigen, verzwakking) van enkele vierkante meters - de eerste merkbare veranderingen opgetreden tot de dagen na ontslag. Geleidelijk aan, dag na dag werden andere gebieden toegevoegd, totdat uiteindelijk vlak voor de oogst waren ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) een geschatte 25-30% van het gehele veld (volgende foto in het vorige artikel), hij Dat was de elektrische stroom OOK via tramlijnen verdeeld in een groot aantal locaties, waar de lozingen niet alleen verschijnen op alle.

Vermoeden van de huidige uitvoeren van de trekker sporen is redelijk ondersteund door het feit, dat onderdak (het beschadigen, verzwakking) Relatief nauwkeurig volgt de richting van tracks, op een droge en statistisch significant percentage van alle land en lucht foto's uit de hele wereld, kan dat toeval worden relatief betrouwbaar uitgesloten. Er zijn 7 Vergelijkbare droge ruimten aanwezig zijn op de Foto 7 (alle www.geograph.org.uk ). Op Google Maps is het mogelijk om duizenden Vergelijkbare sferen vinden over de hele wereld, met beelden op de graancirkels Mogelijke Vergelijkbare vinden honderden locaties niet ver van de regelmatige patronen of rechtstreeks in Them. 8 Foto Deze foto is niet mogelijk vinden op het internet, Het is uit het boek Pictogrammen in de Tsjechische Republiek en de Aarde Energy System - Schoonheid van de Crop Symbolen in Moravië 2000 - 2006 , . Pliskova et al. Mogelijke Er is heel typerend om te zien onregelmatige accommodatie (het beschadigen, verzwakken) bij dit patroon, Wiens aanzienlijk deel vrij nauw volgt de trambaan. Sommige gebieden van onregelmatige accommodatie (het beschadigen, verzwakking) in deze foto worden gekenmerkt door andere zeer interessante eigenschappen, typisch voor gewas plat (beschadigd, verzwakt) na de Lightning lozingen, die zal worden beschreven in een aantal verdere voortzetting.

In toevoeging, het feit dat vaak zeer plat (beschadigd, verzwakt) werd de eerste oogst nabij het ​​centrum van de kwartaal-bochten, gemaakt door tractoren in de buurt van de akkerranden, waar er de hoogste intensiteit van de elektrische stroom (integraal), dankzij die meestal beschadigd planten. In sommige gevallen wordt het gewas ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) alleen daar, en nergens anders vastgelegd is. Foto van de eerste ingediende `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas in het vorige artikel werd genomen op de plaats, waar de tramlijnen komen samen, ZO intensiteit van de stroom kan worden verhoogd OOK. Zeer interessant fenomeen van accommodatie (het beschadigen, verzwakken) in de buurt tramlijnen met het feit, dat, hoewel het grootste deel van de energie is waarschijnlijk te beschadigen door hen gevoerde, planten in de onmiddellijke nabijheid van de tramlijnen worden ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) bijna nooit. Bijna zonder uitzondering, ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gebied begint altijd tot op een afstand van ten minste 20-30 cm van hen. Zelfs in de velden, die ingediend `is (beschadigde, Verzwakt) bijna volledig - Hoewel mogelijk, dat planten in de buurt van de marge van de hoogste deel van de energie ontvangen. Mogelijk, dat de planten dichter bij de trambaan (niets groeit daar), meer gemakkelijk kan ontdoen van schadelijke chemische stoffen die, "verdunnen", en herstellen sneller. Als een van de gemeenschappelijke accommodatie (het beschadigen, verzwakking) Veroorzaakt is in de literatuur gerapporteerd over-bemesten met stikstof, maar dan moeten ze worden afgevlakt (beschadigd, verzwakt) planten die het dichtst bij de sporen, waar de hoogste verschijnen overschotten. Hier is beeld Foto 9 (Engeland, geograph.co.uk ), waar is mogelijk duidelijk te kunnen zien Vertraagde groei graan (haver, groener - Duidelijk vertraagde rijping) in de nabijheid van tramlijnen Enkele honderden meter van de waarschijnlijke gevolgen van het lozingspunt, waar het gewas wordt sterk afgeplat (beschadigd, verzwakt). Greener planten in de buurt van de tramlijnen blijken niet een geringste neiging om accommodatie (het beschadigen, verzwakking). Planten die het dichtst bij de trambaan, zal nooit worden afgevlakt (beschadigd, verzwakt) Misschien met enkele uitzonderingen, die ruim onder de statistische fout.

Zeer vaak gewas lodges alleen in de grootste afstand van het spoor Foto 10 , in het midden tussen hen in, waar geleide energieën effecten toe te voegen. In het midden tussen de rails met de grootste concentratie van schadelijke stoffen en dus de planten hebben de minst Mogelijkheid ontdoen van hen te krijgen door de wortels aan de bodem en dus ten minste gedeeltelijk te elimineren. De concentratie van verontreinigende stoffen en beschadigde planten er is maximaal. Alle verschijnselen hier beschreven kan worden waargenomen in aanvulling op de plaatsen met onregelmatige afgeplatte (beschadigde, verzwakt) oek gewas in een kleine afstand van bijna alle reguliere patronen, Hun gedocumenteerd door onderzoekers, verwijzend naar: indien droog en leg ze op hun foto's, gesneden uit en gescheiden van al hun omgeving, ooit daar. In de grootste ZOVER vlak voor de oogst, When The Explorers bijna geen belangstelling van hen had, zijn foto's nog niet lang geleden genomen. Sommige gewas patronen op zich zijn combinaties van regelmatige en onregelmatige vormen van ingediende `is (beschadigde, verzwakt) gewas, met in ieder geval. Een ander zeer vergelijkbaar effect met het feit, dat is heel vaak na een blikseminslag precies midden tussen de sporen is de groenste vegetatie, Diepvries gerijpt - dankzij de hoogste dosis van schadelijke energie vertoont de meest significante vertraging van rijping. Vaak heel precies in scripties locaties accommodatie (het beschadigen, verzwakking) wordt de eerste. Foto 11 Op de foto hieronder gewoon begint het gewas accommodatie (het beschadigen, verzwakken) in de midden tussen de tracks op de groenere plaatsen, en op dezelfde plaats later gefotografeerd met ingediend `zijn (beschadigde, Verzwakte) (een maand later Geschat). Alleen patroon ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) lang voor, omdat de het kreeg een "voltreffer", maar sommige huidige werden opgeteld en afgetrokken, zodat ingediend `zijn (beschadigde, Verzwakt) en een verblijf gewas alternatieve locatie.

Als een fundamenteel principe van de schepping enkele ongelooflijke patronen van regelmaat en symmetrie is waarschijnlijk mogelijk, dat is hun vorming deelneemt resonantie en interferentie (mechanische en elektromagnetische). In dit proefschrift addition twee fenomenen, enkele cijfers kan blijken kortstondige principe van superpositie (vector addition onmiddellijke), soms lijkt er duidelijk worden zonder directe aanleiding een omkering van de stromingen, soms kan er plaatsvinden penetratie van krachten, soms de eenvoudige en addition Aftrekken van spanningen en stromen (dwz energie vermenigvuldigen of te delen). Corona rond deReturn Strokeals een continue cilindrische mantel, juist in een cirkel, zie schema Begeleidende Corona Model , kan tot een bepaalde afstand van de bliksem kanaal negatieve waarde, dan weer positief (vereenvoudigde uitleg, Gespecialiseerd beschreven in vele artikelen, zoals Microsoft in http://www.lightning.ece.ufl.edu/ ). De foto is genomen vanaf Lightning Elektromagnetisme , Robert L. Gardner , 1990, blz. 4 Omkeren van de polariteit kan soms waarschijnlijk optreden als gevolg van een ondergrondse structuur (geleidende), mogelijk door inductie in dat, soms door de werking van bipolaire bliksemen, Wiens stromingen kunnen verschillen elke keer als gevolg van kortstondige mechanische conditie van de planten, optellen en aftrekken met elkaar. In de meest eenvoudige vorm - eenvoudig eenzame cirkel - Zou worden verklaard het ontstaan ​​ervan zelfs alleen maar met behulp van de verschijnselen van inductie en de geleiding huidige, maar alleen oek mechanische effecten. Er zijn zelfs meer dan eenvoudige vormen cirkels - lijnen - die alleen kan worden uitgelegd als een gevolg van de huidige geleiding. Zij zullen meer worden beschreven in een verdere voortzetting.

Enkele zeer eenvoudige vormen, cirkels, of liever Hun eenvoudige, een beetje Imitaties succesvol is, kan wel sprake zijn of zeer snel Onmiddellijk na de ontlading. Kornkreise Die Geschichte eines Phanomens, kleur gehechtheid Foto 12 -. Japan Foto 13 , Foto 14 , 2010 Verenigd Koninkrijk Bratton Wiltshire White Horse (Westbury). Nou hier Explorers graancirkels echt was afgenomen in Hun inspanning, droge eenheden kunnen vinden in de velden rond de wereld echt iedereen, want het bestaan ​​miljoenen van hen jaarlijks, en het is zeer gemakkelijk voor te stellen, kan ontstaan ​​die na een enkele bliksemontlading in het veld, de presentatie van Overwegende dat de mechanische effecten van de lozingen voor Foto 1 in hoofdstuk 2/1 .

Dankzij Dat, wat enorme hoeveelheid energie bevatten enkele zeer sterke bliksemontladingen, kan resulteren in het vinden van "iets" Direct na de storm. Reageer op foto 12 "Reeds in 1986, na een nacht vol ongebruikelijke stroomstoringen in het moeras bij Nisikavaka cirkel in het noorden van Japan in het riet. " Wat betekenen de graancirkels Explorers willen meer van? Met het oog op Aangekondigd "Onverklaarde Blackouts" zou hebben toegevoegd wat bliksem Uitgevoerd dode lichaam van cirkel-maker met Verkoolde plank, touw, pet en stammen, om graancirkel Explorers maken geloven dat "het iets onverklaarbaars elektromagnetische onbegrijpelijk", wat was hij aanwezig Die locatie, was alleen "gewone" onweersbui, die jaarlijks plaatsvinden over de hele wereld tienduizenden, en bliksem, Welke van hits per jaar op het veld en met gras begroeide gebieden in de wereld, een miljard? Onweer is niet alleen een van de bestaande brug extreme weersomstandigheden, maar ook een van de meest extreme fysische fenomenen op alle (er zijn websites waar deze vraag is veel gedetailleerder beschreven). Willekeurig kan worden genoemd steilheid van de rand van de stroomstoot stijgtijd, Vooral in een aantal van de volgende slagen, die al goed "geveegd en onderdrukt" en geïoniseerde weg, zelfs meer dan 200.000 ampère per microseconde , en enkele vervangen miljoenste van seconde.

Eigenlijk gewoon een kwestie van belang: dat is niet uitgesloten in de bliksem kanaal, vooral tijdens de steilste deel van de start-up huidige stijging curve, het volume concentratie van energie (Meant verdwijnen energie in het oppervlakte-eenheid per tijdseenheid) nog groter, dan tijdens een supernova-explosie (eerste 10 seconden), en zo niet, dan is waarschijnlijk alleen iets klein.

Aat dit punt is mogelijk om meerdere foto's waarop een aantal Hoofdzakelijk mechanische effecten van bliksemontladingen - Foto 15, .. Zonder een aantal complexe fysische en elektrische berekeningen, na het bekijken van beelden van de verschillende droge kan worden geconcludeerd, dat "heeft de bliksem en macht" (Zeker is in ieder geval te creëren in de midden van de patronen "en put voor het veld" ). Het is de mechanische kracht, en oek is noodzakelijk om te realiseren, dat en vergelijkbare van hoeveelheid energie als de lozing elektromagnetische golven van alle golflengten uitstraalt. In die bedragen zijn Able merkbaar schade planten, waarschijnlijk alleen door de inductie - heel precies in een cirkel vorm, op een afstand van tientallen meters. Ook mogelijk geleiding van stroom via de bodem in de wortel-systemen, geleidbaarheid van geïoniseerde lucht, kan oek corona-ontlading plaatsvinden en kan merkbaar stromingen Gedrag in een precieze cirkel vorm enkele meters rondom de bliksem kanaal.

Volgende slechts een kwestie van belang - in een bedrag dat is merkbaar door gevoelige meettechnieken als elektromagnetische straling van verschillende golflengten - op een afstand van niet alleen Duizenden mijlen, maar lichtjaar, het hangt alleen af ​​van de gevoeligheid van meettechnieken en de diameter van de telescoop. Dat fotonen een keer op de weg te krijgen door de ruimte, zal nooit stoppen.

Kan eenvoudig worden uitgedrukt, dat ongeveer een derde van de ontlading in de vorm van mechanische energie, en de derde als warmte (infraroodstraling) en een derde als elektromagnetische straling uitzendt, dat wil zeggen de orde van ongeveer gelijke waarde. Meer gedetailleerde gegevens Zou ruimschoots de reikwijdte van dit document en de lezers moeten verwijzen naar de wetenschappelijke literatuur.

Voordat er zal worden verklaard de beginselen van fysieke (ook chemische, biochemische en biologische) effecten van bliksemontladingen op het gebied van gewassen, is het mogelijk beed, hoe zijn de effecten van bliksemontladingen op planten geïnterpreteerd door de hedendaagse agrarische wetenschap, zonder Ondertussen toepassing van fysieke en andere wetten. Zonder een lange meanderende door de bibliotheken van de Agricultural Research instellingen, internet zoekmachines Zorg voor een aantal antwoorden, dat kan worden uitgebreid in de toekomst. Publicatie of websites, die aandacht besteden aan het onderwerp en Planten Lightning, zoals sojabonen, aardappel, tomaat (bijvoorbeeld
Dat de staat blikseminslag in het veld gewassen op de site vrij nauwkeurig Maakt een cirkel. Aanzienlijk verzwakt, vaak zelfs dode planten. Inclusief foto's. Een aantal van hen echt sprekend op het Dat graancirkel jagers - zie Foto 16 . De cirkel aan de onderkant van de foto is afkomstig van de site van de Universiteit van Georgia, http://www.ipmimages.org/browse/detail.cfm?imgnum=1242075 , Lightning Schade, Katoen - Bliksem sloeg de katoen, in de cirkel bovenste deel wordt verkregen uit de ufologie website (visionovni.com), die het Onderzoek als een klassiek geval van de graancirkel (soja velden). Er zijn nog steeds waarneembaar vervagen planten (doden betreft, hebt Geheel gestopt met de groei), maar als ufologen aanwezig geweest in een identieke locatie voor ongeveer een maand later, de status van de planten reeds zou zijn van de onderkant van het beeld bijna niet te onderscheiden.

Over de hele wereld is er zich binnen een jaar ongeveer een miljard bliksemontladingen in de velden, en weiden in hun directe omgeving. Is nogal verrassend, zij geen ernstige gevolgen hebben, kan dit door de ondergrond vocht en de geleidbaarheid. Hoe lager de weerstand van de geleider, hoe minder energie die vrijkomt door de stroom door het (tweede power).

Links naar eerdere delen: (1)   en (2)

In sommige verdere voortzetting van deze kleine serie over de oorzaken van gewas afvlakking (het beschadigen, verzwakken) zal worden aangetoond dat zich plaatsen, waar het gewas zal verzwakken, omdat de er een bliksemontlading en gewas er in de toekomst heel Logicall lodges voorgedaan - Of Regelmatig of onregelmatig, om met mogelijke zoeken naar enige tijd voordat accommodatie (het beschadigen, verzwakking), zelfs zonder de hulp van een meettechniek. ZO kan worden uitgevoerd de identificatie van het patroon voor de volledige Visualisatie - niet geloven?

Onder andere lieve Occam zal worden overtuigd, dat als zijn scheermes scheren dwingt elke willekeurige en niet-willekeurige waarnemer tot de conclusie gekomen, dat sommige acties werden uitgevoerd door mensen, dan is het noodzakelijk zonder aarzeling gebruik hulp van Ledecky uitzondering: het scheermes van Occam is niet van toepassing, dankt het als de toepassing ervan wordt geconcludeerd dat altijd en overal, op elke plaats in de wereld en in het hele universum bestaande menselijke (dwaas) elke creatieve activiteit Herhaaldelijk, in het geheim, zonder openbaarmaking, samenzweren, uitgevoerd zonder enige publiciteit en vooral volledig gratis . (Inclusief ET) Verder is het noodzakelijk om te beseffen, dat in het geval van een groep van mensen tegen eenzame individuen exponentieel onmiddellijk de mogelijkheid van openbaarmaking te verhogen, in het geval van betrokkenheid van een van de vrouw van de samenzwering keten lid meedogenloos springt naar de waarde 1 (100% kans op openbaarmaking, geen uitzonderingen bestaan)

Een andere regel Belangrijk zegt: Als er ooit ergens in de wereld wordt gevonden een interessante object, Hoewel zelfs dat van tijd onduidelijk en moeilijk te definiëren Redenen, zal er altijd ten minste een, vaak OOK meer geesteszieken Personen, die zelf claimen als auteurs van de werken. Hier wordt natuurlijk beschouwd voornamelijk het probleem van de graancirkels, maar breidt deze uit oek andere menselijke creaties en activiteiten. Mogelijke Vraag het maar aan allen psychiatrische inrichting, hoeveel "stukken" zijn er van Napoleon, Mozart, Beethoven, Hitler, Picasso, Herr Gott, Churchill, Elvis, Shakespeare, de keizer Nero, De Hommel , Socrates, Sklodowska, Einstein, Gandhi, Desdemona en alle andere positief als negatief beroemde persoonlijkheden van de wereld en het universum geschiedenis.

Dat is alles vandaag! HUH!

Jan Ledecky

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Ga terug naar de lijst van gepubliceerde artikelen  

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

pz