Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-gepubliceerde tekst-2 . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
De gepubliceerde 2e tekst
de tweede publicatie buiten dit huis web www.sarden.cz - czech internet sci-fi tijdschrift
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Homepage

Vertaling van tekst gepubliceerd in de 09 november 2011 in www.sarden.cz (Tsjechisch internet sci-fi magazine) in het Engels. Niet native speaker. Sorry voor dat, alstublieft.

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

Let op: Alle foto's, omdat de eerst gepubliceerd in het Tsjechisch, BEVATTEN en legenden " Foto + Well. "

en commentaar op de pagina www.sarden.cz beheerder:

Mysterie opgelost, We zouden graag om uit te roepen. Het is waar, dat onze externe correspondent met Zijn uitleg over graancirkels en shows heldere, logische, en het lijkt erop also Logicall aanvaardbare oplossing. (Hartelijk dank. JL)

 

Overweging: 

Crop Circles

 2/1

 

Enkele mogelijkheden van het patroon creatie

Post is een gratis voortzetting van de reflectie, Met betrekking tot nieuwe manieren van kijken naar het ontstaan ​​van graancirkels, die werd gepubliceerd op http://www.sarden.cz/uvaha-kruhy-v-obili . Raak vertrouwd lezers met een aantal andere opties van de mogelijkheden van het uitleggen van de fenomeen. De centrale motief van deze redenering was het feit dat niet alleen de graancirkels, maar oek al onregelmatig ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas in de wereld worden veroorzaakt door dezelfde oorzaak, bliksemontladingen in de velden. Dankzij elektriciteit Hun oogst was beschadigd, en Verzwakt Werd afgeplatte (beschadigd, verzwakt), maar gewoonlijk zijn Enkele weken na ontslag, Dat al dat veroorzaakt. Boven het gebied in feite is er aan de gang was een enorme mechanische - elektromagnetische Dat explosie werd weergegeven in de structuur van planten ('opgedrukt "of" Exposed "), maar afvlakken (het beschadigen, verzwakking) bleken door de toenemende verzwakking van de weefsels te vertragen na vele dagen. Regelmatige patronen worden gecreëerd slechts in zeer zeldzame gevallen, als gevolg van overeenstemming van de vele toevalligheden. Maar soms doorgegeven als gevolg van resonanties en storingen, mechanische en elektromagnetische, kan ongelooflijk complexe, oek te wijten aan het feit dat iedere explosie meestal is in eerste instantie de neiging om zich te verspreiden in alle richtingen zeer symmetrisch.

Motto: geen graancirkels, behalve voor absolute uitzonderingen worden gemaakt door mensen.

Wat zij proberen om overal in de wereld aanwezig groep die bekend staat als cirkel-makers - Dat graancirkels worden geproduceerd door hen - is niets meer dan verzinsels van de hersenen van geesteszieken auteurs van proefschrift verklaringen. In feite, nergens en nooit en maakte geen elk mens in de wereld, en zelfs een enkele graancirkel (met slechts een minimum aan uitzonderingen, diep onder de statistische fout). Elke zogenaamde "graancirkels" werden gemaakt door heel iemand anders, wie zou naar KILL> KILL een cirkel-maker Potentiële Tijdens een vergadering hij absoluut Onmiddellijk Die site zonder genade.

Maar aan het begin van de krant van vandaag zal zijn dankzij de interactiviteit van Intenet formaat Ingediend een antwoord op een vraag, die in de discussie onder het eerste deel: Ikkju vraagt, hoe mogelijk is, die elektriciteit opwekken droog en complexe en precieze patronen. Ondertussen wordt gegeven op de vraag "Accurate" (cirkels) - door de demonstratie hoe de elektrische ontlading (s) kunnen zeer nauwkeurige cirkels, alleen de mechanische effect (foto 1), de auteur zelf experimenteren. Op de foto een cirkel, die in een uniforme laag fijn meel door vonk, verticaal invloed op het oppervlak aan de welke laag uitgespreid (een laag korrelvormig materiaal, het gewicht van deeltjes tientallen tot honderden miljoenste van een gram, de dichtheid rond 720g/liter - Komt overeen met ongeveer het plantaardige materiaal, de dikte van iets meer dan een millimeter). Aan de linkerkant wordt getoond een effect van een enkele ontlading (2500V-0, 03J), over het recht van onmiddellijke Opeenvolgende het herhalen van dezelfde ontladingsenergie 10 keer op een afstand van de tijd Ongeveer 200msec (bij benadering gemiddeld interval tussen opeenvolgende onweer bliksemontladingen is 50 - 60msec). Een smaller.These eenheid diameter is 11 mm, 18 mm groter. Door herhaling van de grootte van de cirkel omvang zich slechts marginaal (van rond de vierde ontlading), maar de randen zijn aanzienlijk verfijnen van de vormloze enigszins tot zeer nauwkeurige cirkel veelhoek. Aangezien het aantal vonkontladingen overschrijdt 6-8, de diameter van de formatie niet is toe bij voldoet het effect van mechanische energie niet verder bereiken en grotere afstanden. Tijdens een bliksemontlading gemeenschappelijke verschijnen er ongeveer zeven opeenvolgende ontladingen. In sommige gevallen bliksem gevormd door slechts een grote afscheiding (Return Stroke), Maar OOK Die bestaat Toen na de eerste grote ontlading blijft 12 of meer opeenvolgende beroertes. Het beeld toont een zeer Begeleidende Het is duidelijk, dat voor elektrische ontladingen, zelfs als het hun mechanische effecten, met de oprichting van cirkels iets heel natuurlijk en gemakkelijk, en hebben niemand te verbazen ervan.

Opmerking: De gemiddelde intensiteit van de natuurlijke onweer ontlading is 10 Meer dan 15  keer zo groot, dan intensiteit van de vonkontlading gebruikt in het experiment, dat wil zeggen miljoen miljard keer meer keer. In het geval van de cijfers is heel waarschijnlijk, dat tijdens het maken van een aantal van hen niet alleen DEELNEMEN een gewone verlichting "baby", vice versa. Tijdens wat was de "exposure" van een aantal van hen gebeurt over het veld, met absoluut zonder twijfel een van een gewone menselijke verbeelding. Zeker iedereen kan voorstellen dat de geluidseffecten en mechanische Veroorzaakt door pistool of machinegeweer. Zelfs een zeer zwakke bliksem transfers en straalt miljoen keer meer energie (en beweegt mee met honderd miljoen keer groter snelheid).

In het vorige artikel werden beschreven een aantal fundamentele beginselen van het nieuw beschreven theorie - de opkomst van patronen in het graan door de actie van bliksemontladingen. Ook werd aangegeven dat zij kans om niet alleen regelmatige patronen te vormen - graancirkels. Hun oorsprong is al gekoppeld aan vele tientallen jaren zo veel nieuwsgierige en onbegrijpelijk mysterie, Dat zou mogelijk zijn om niet in alle rode dwergen, Star Wars, Aliens, Predators, Terminators, Hitchhikers, Nosferatu, Transformers, Robots, Stichting, Das Kabinett des Dr Caligari, marsmannetjes, Salamanders, Astronauts, Stalkers, Men in Black, Galaxy, Avatars, Frankenstein, Futurama, Star Treks, Matrix, Apen van alle planeten (inclusief die blauwe, waar de naam de mensheid), Monsters, ET, Spider-Mans en Little Princes elkaar, zelfs als ze waren geholpen Dat door kortsluiting. Er is gesuggereerd dat het waarschijnlijk is precies hetzelfde oorsprongslandbeginsel van accommodatie (het beschadigen, verzwakking) en schade van bijna elk gewas in de wereld. Niet alleen gerst, tarwe, haver en rogge, maar bijna alle gewassen, elke plant groeide in cultureel gebied. Op precies dezelfde manier door Sta Vaak erg plat (beschadigde, verzwakt) onregelmatige vormen ( RDF - willekeurig neergehaalde formaties) Dat zijn niet alleen alle regelmatige patronen bijna onafscheidelijk begeleidende, maar meer dan 99,999% van de gevallen (ook vierkante gebieden) komen vrij onafhankelijk van elkaar . Een uitzondering op Beschreven regels zijn orkanen, tornado's en overstromingen, maar ze zijn niet opgenomen in de statistieken - Omdat Oorzaken scriptie niet verlaten gewas plat (beschadigd, verzwakt), maar volledig beschadigd en vernietigd, en ze zijn niet bedoeld als enige " ongunstige hydrometeorologische voorwaarden ", maar als een echte natuurramp. Boeren zijn al in droogte en gevallen bijna niet geïnteresseerd in dat ze niets te oogsten hebben, omdat de Zij hebben geen machines voor het oogsten, en geen bijgebouwen, waar de geoogste graan op te slaan. In eerste instantie Zij moeten bouwen van nieuwe bedrijfsgebouwen en plaats ze in nieuwe machines, en van tijd dat ze zorgen voor het kweken van planten.

Als een van de wat bewijzen de theorie, Verwijzend naar het kan worden beschouwd als het feit, dat granen in alle patronen, regelmatige en onregelmatige, vertoont precies dezelfde veranderingen in de groei - verdikking, gebogen en uitgebreide knooppunten. Volledig Ze zijn allemaal veroorzaakt door negatieve geotropism en phototropism, nooit en nergens iets anders, en het is voldoende bekend feit dat de wetenschappers, landbouw-professionele en grote publiek, maar Explorers van graancirkels, verwijzend naar: zijn het probeert al jaren Voortdurend Geduldig en het publiek te informeren dat er iets heel anders. Zij stellen dat een "mysterieuze energie" eerste zeer snel (seconden tot minuten) knooppunten bochten of verlengt. Verder bijvoorbeeld, stelt dat en soortgelijke flexie of extensie van de knooppunten en weefsels schade, welke patronen laten zien in planten kan worden bereikt door middel van microgolven. Wachtwoord reeds maar blijkbaar Puur "bij toeval" uit te leggen, dat hun planten of componenten, die zijn blootgesteld aan droogte en de hoeveelheid van een magnetron (evenals thermische of elektrische) energie, die Word Hun zachte weefsels, Ze zijn zo zacht Omdat ze gaar zijn, dus absoluut en helemaal dood, en na een paar dagen (op het moment van het ontdekken van cirkels) Zou er niet te vinden op het veld zelfs een percentage van hen. Dead zijn vrij volledig oek planten werden blootgesteld Dat is zelfs een lichte Percentage van energie, dan wat nodig is om verweking van de weefsels (Geschat minder dan 1%). Daarom was het al een echt hoog tijd om het te laten stoppen Wanen Hun scriptie. Onmiddellijke (binnen enkele minuten) flexie en extensie van de knooppunten (maar OOK andere delen van planten) door een effect van energie of kracht is absoluut onmogelijk zonder Hun volledige vernietiging, en is het mogelijk om herhaalbare presteren op een aantal pogingen. Uitbreiding knooppunten ontstaat in gevallen waarin droogte Hun kracht is niet genoeg om de plant te verhogen - de eerste, tweede derde knooppunt van de grond. (Foto's) Deze nodes proberen Verhoging van het aantal cellen om de plant te verhogen, maar het mislukt, dus het aantal cellen neemt voortdurend toe en knooppunten worden verlengd (vereenvoudigde interpretatie). Nodes zal niet weten, dat hun activiteit niet leidt tot de verwachte resultaten, de stopt zijn vergeefse pogingen. Op een zodanige wijze is geregeld in de natuur, en planten Miljoenen jaren van evolutie niet heeft bereikt tot de conclusie dat het noodzakelijk zou zijn om iets te veranderen op dat. Buigen zijn knooppunten, die ten minste voor een deel, en gedijen, zijn ten minste in staat om omhoog en een deel van de plant. De gedeeltelijke hoogte van planten meestal draagt ​​het meest recente knooppunt onder de top, iets minder een of twee eronder. Sommigen van hen kan bijna buigen 90 graden. Buigen van de knooppunten gebeurt Verhoging van de (onomkeerbaar) van het aantal cellen aan de andere kant, niet door de vorm en de grootte van de cellen Daarom Werd een verdikking.

Bijna alle van de "onderzoekers" Wie ooit heeft behandeld met het probleem van de graancirkels , van tijd tot tijd op hun websites Spectaculair vertrouwd grote publiek met foto's van knooppunten - gebogen, hypertrofisch en uitgebreid, inclusief wat zij noemen geëxplodeerde knopen, geblazen knooppunten verdreven of holtes.

Op de foto 2 is slechts een klein voorbeeld, alle foto's van plaatsen waar er was geen teken van een graancirkel (auteur eigen foto's). Dergelijke gebogen knopen natuur bereidt jaarlijks wereldwijd in de velden en weiden grasveld en wilde dieren vegetatie Meer dan 10 ^ 15 (10 ^ 17?, 10 ^ 18?), In graancirkels komen veel minder dan een miljoenste van een procent, maar Ze zien er precies hetzelfde uit. Terwijl de graancirkels te ontmoeten in hun leven slechts een paar mensen, op dezelfde manier als droog Misvormde knooppunten op deze foto zal vinden in de akkers van absoluut iedereen Wie zal er aan het Kruis-tijd (ga in onze breedtegraad ongeveer april van dit augustus). Als hij wilde niet ingaan op het veld, mogelijk om te groeien in een pot thuis, en later (als knooppunten voldoende ontwikkeld zijn) verandert de richting van de stengels in de horizontale positie te dwingen de planten gebogen en uitgebreide knooppunten te creëren, Dat is nogal zonder onderscheid van de foto's die hij vond van de graancirkels Explorers. Ook explosed knooppunten zal er absoluut verschijnen, die allemaal handelen zonder enige "Aanvullende energie", bijvoorbeeld Microvawe.

Kortom, graancirkels Explorers gewoon laat ons absoluut niets meer dan hoe het werkt in de natuur, en dat het werkt zoals het zou moeten, en wat knooppunten worden gebruikt voor, niets meer. Nodes niet om te zorgen voor iets anders dan wat ze nu al uitvoeren Miljoenen jaren, maar niemand had ooit verteld Dat graancirkel Explorers. Een van hun functie is het egaliseren van de richting van de groei van planten in de verticale richting, of het kantelen in de richting van uw licht - negatieve geotropism en phototropism. Dit gebeurt door een onomkeerbare vermenigvuldiging van cellen aan de zijde tegenover de richting van de gewenste helling en begint Enkele minuten nadat de plant registreert de afwijking. Dit gebeurt meestal zelfs tijdens het buigen van de planten op de grond, die vaak kan geen korte proces - minuten, uren, maar kan enkele dagen. Indien de kracht effect van het verdikken van de knooppunten in het verhogen van het aantal cellen is niet voldoende om de groeirichting veranderen naar de gewenste richting, continu cellen worden toegevoegd en de knooppunten slechts verlengen. De uitbreiding van de knopen, zelfs als die zich voordoet te maken hebben met meerdere malen en de helling van de stam en diverse richting. graancirkel Explorers om geen aangifte voor het publiek niets meer, dan dat het goed werkt in de natuur, maar hebben zo ongeveer het hele fenomeen nogal verkeerde ideeën. Geen mysterie, geen wonderen, geen borden, geen onverklaarbare energetische processen. Nature. De natuur is een geweldige kerel. Bijna als Eman.

Binnen jonge planten van de familie Poaceae (kleiner dan 15 cm) ontwikkeld zonder knooppunten kunnen op dezelfde Gedraag elk deel van de plant, de meristeemweefsel (bestaat uit actief delende cellen) nog steeds overal, terwijl in de meer ontwikkelde planten alleen in knooppunten.

Beweren dat het buigen of uitbreiding van knooppunten is opgetreden door de "actie van onbekende en onverklaarbare krachten", of krachten op zijn minst een beetje bekend (microgolfstraling), en zelfs binnen een paar seconden, minuten maximum, zelfs in volledige tegenspraak met de werkelijkheid . Het idee dat de knooppunten voor de eerste bocht en uit te breiden (in een zeer korte tijd), en dankzij dat planten object dat aan de grond (binnen een zeer korte periode van tijd), zonder gebroken stengels, en dan pas probeert recht om, is een van de grootste misvattingen, deze graancirkel Welke Explorers bereikt, en het is slechts tot hoe lang ze ze willen het verklaren. Buigen en uitbreiding van knooppunten en weefsel gedrag tijdens de groeiperiode (met inbegrip van eventuele gedeeltelijke beschadiging - kunnen zelfs pas worden hun eigen krachten, of door afsterven van de beschadigde weefsels), is botanisch en fysiologisch zeer nauwkeurig gedocumenteerd en controleerbaar proces. ALTIJD EERST zijn de planten geplaatst object of althans nagenoeg afgebogen van het grondvlak (niet verticaal), pas daarna begint het proces van verhogen van het aantal cellen in de knooppunten. De inspanningen van het verheffen van onderdelen fabriek zal onmiddellijk beginnen na het buigen (eigenlijk, zoals gezegd, al tijdens de accommodatie (het beschadigen, verzwakking) proces, die kan enkele dagen), en duurt ongeveer een week. Door microgolfstraling of elk ander lichamelijk geweld zou nooit uit te breiden of knooppunt Verleng in de plant ook in de millimeter, zelfs niet bukken tientallen graden in een korte tijd, zonder volledige vernietiging (koken, snijden of breken). afgeplatte (beschadigd, verzwakt ) planten in patronen of waar dan ook niet gekookt. Ze zijn beschadigd, maar levend. Onmiddellijk na de elektrische ontlading hebben planten, waarin is uitgegroeid tot een merkbare en onomkeerbaar, tot nu toe voornamelijk elektrochemische veranderingen, mechanische eigenschappen bijna niet te onderscheiden van onbeschadigde planten, verzwakking van de weefsels duurt weken.

De overgrote meerderheid van de stengels op het gebied van ingediende `is (beschadigde, verzwakt) gewassen zijn niet gebroken, maar gebogen vlak boven de grond. In geen geval elk van hen. Iets rond de 90% die statistisch zeer significante waarde, Mogelijkheid om de herhaalde exploratie uit te voeren in het veld altijd (niet alleen in de regelmatige patronen, maar de hele wereld is plat (beschadigd, verzwakt) gewas, dat een geschatte oppervlakte van vele miljoenen inneemt Grotere vierkant). Met schade door elektrische stroom tracht kwijt Tenminste een deel van schadelijke stoffen zodat ze naar beneden en te elimineren door de wortels in de grond met het oog op de Diepvrieskast schade Rijping van zaden. Daarbij wordt de laagste deel van de plant is blootgesteld aan de langste en de meest intense effect van proefschrift schadelijke chemicaliën, tijdens en tijd (dagen, maar weken) leidt tot een aanzienlijke verzwakking van de mechanische eigenschappen, dus het is mogelijk om te buigen van de voort zonder verbreking van net boven de grond. Mechanische bewerking van de treksterkte (tegen inbraak) en buigen is gemakkelijk te verifiëren en meetbaar, maar slechts een hand-test (vergelijking van `ingediend zijn (beschadigde, verzwakt) en staande vegetatie), beter zou zijn meer precieze mechanische meting. De doorbuiging van gezonde tarwe stengels in de halve hoogte van 10 cm Loodrecht op de groeirichting produceert verandering in gewicht ongeveer 10g - Ongeveer 0,1 N, planten in de onmiddellijke nabijheid van ingediend 'is (beschadigd, verzwakt) vegetatie ongeveer 10 keer minder, zij nog dat planten nog niet gebogen op de grond. De uitwijking van de stengels van gezonde gerst worden moeten ongeveer 3 maal minder kracht dan die van tarwe. De verzwakking van de planten is mogelijk in dit geval, al is het maar zeer Ongeveer, het vergelijken en verzwakking veroorzaakt door gebrek aan vocht, is het mogelijk om te simuleren door dat. Gebrek aan vocht echter OOK Bedien veel sneller, en is volledig omkeerbaar, behalve in die gevallen waar de plant al was nogal onherroepelijk vernietigd door droogte.

Het hele proces beschreven oek kan worden gerelateerd aan het principe van de natuurlijke selectie, omdat de ingediende `zijn (beschadigde, verzwakt) (beschadigde) planten hebben een significant hogere kans, dat hun zaden zullen beschadigd genetische informatie bevatten, in de eerste plaats bieden zich "voor consumation" dat vogels , knaagdieren en andere dieren, OOK schimmel en rot. Op de begeleidende foto duiven genieten in ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) tarwe, terwijl de korrels staan ​​gewassen voor hen zijn bijna volledig ontoegankelijk (auteur eigen foto's).

Alle, regelmatig en onregelmatig ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) snijgebieden, bevat een klein percentage van gebroken stengels, Vooral dichtbij de grens van afgeplatte (beschadigd, verzwakt) gebieden. Dit komt omdat er zich in Verzwakt het addition stamt oek veel gezonder, zelfs volledig onbeschadigd, maar kan het niet laten om een paar kilo zware natte massa van Verzwakt stengels, die op de grond als gevolg van de Domino Effect (Elders Explained), Wat zijn de oorzaken de pauze.

In elk gebied van ingediende `is (beschadigde, verzwakt) Let gewas is mogelijk "geëxplodeerde knopen" of "verdreven holtes", zie foto 4e Ze zijn niet in de vriezer veroorzaakt door gasdruk, werden ze veroorzaakt door stijgende aanzienlijke groei in omvang en vervormingen in beschadigde en stervende weefsel, en mogen niet worden betrokken bij hen De voorgaande zelfs welke schade dan ook, kan een heel normale groei verandert, die voorkomen in planten door geleidelijke Volledig natuurlijke en rijping van plantendelen en weefsels tijdens de rijping - drogen ( ! ). Op het eerste niet-waarneembare, microscopisch afmetingen, worden beschadigde gebieden groeit snel toe door. Marges bruin, bijvoorbeeld als het einde van een gescheurde blad. Knooppunten van een gezonde plant overwinnen het verschil van enkele graden ten opzichte van de verticale richting, de brug 20deg. Knooppunten van ingediende `is (beschadigde, verzwakt) Vaak planten buigen van bijna 90 graden, wat voor sommigen van hen kan leiden tot spontane mechanische schade , op eigen kracht, zonder andere ernstige schade. Weefsels beschadigd door de elektriciteit sterven en bruin, maar kan slechts een deel van knooppunten. Elke andere plantaardige fractie kan slechts gedeeltelijk worden beschadigd. Wat schade aan de knooppunten Daarom toevallig te kijken alsof die door de gasdruk in feite oorspronkelijk gevormd door Verhoging van microscopische, volledig onzichtbaar veranderingen in de beschadigde weefsels, ( die zelfs afsterven alleen als een volledig natuurlijk gevolg van rijping ) en het was in het proces een aantal weken.

Het is noodzakelijk om te realiseren, dat in de foto's zijn fabrieken, waar is verstreken tussen de schadelijke en vastleggen van het beeld enkele weken. De schade is veroorzaakt door elektriciteit, maar dat de effecten zijn zeer vergelijkbaar met mechanisch - dode cellen, sterven weefsels. Direct na schade door elektriciteitscentrales zijn visueel geheel zonder onderscheid van Unaffected, Hoewel reeds in hen kan worden gevonden beschadigde weefsels en volledig aanzienlijk percentage van de dode cellen (gedood door producten van elektrolyse, warmte, of als gevolg van de druk van het gas, Ontstaan ​​door elektrolyse) . Alleen op planten, of dat hun onderdelen hebben veel vermenigvuldigd dodelijke dosis van elektriciteit (100x, 1000x en meer) kunnen worden erkend onmiddellijke veranderingen - gedraaide bladeren, geel, bruin worden of zwart verbrande delen. Dergelijke planten worden aangetast Gedurende een paar dagen volledig vernield (gedroogd tot stof), niet mogelijk om te vinden, terwijl op de Surviving individuen, de eerste zichtbare effecten na verschijnen enkele dagen, in plaats van weken. Verzwakt planten kunnen net zo goed (een aantal van hen alleen) zou Gevolgen van schadelijke stoffen als gevolg van een blikseminslag in de bodem, maar meestal een combinatie van effecten die stoffen in de bodem en planten punten gaat.

Er is afgevlakt (beschadigd, verzwakt) 2008 klaproos op de foto, OOK "de ondertekening van de belangrijkste boosdoener." De gevolgen van de bliksem ontlading, niet ouder dan een paar weken, het in en rondom linde, veilig kan worden onderscheiden van elke blikseminslag ouder dan optie jaar en meer, volgens de typische kleur van beschadigde vers hout. Als aanvulling Ook inbegrepen foto's van dezelfde boom in following jaar. De flitser symbool duidt beïnvloed boom, en in de rechter bovenhoek zijn foto's van dezelfde boom van de jaren 2008, 2010 en 2011th Alle van de auteur eigen foto's.

Wordt vervolgd ...

Jan Ledecky

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Ga terug naar de lijst van gepubliceerde artikelen  

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

pz