Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-gepubliceerde tekst-1 . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
De eerste gepubliceerde tekst
de eerste publicatie buiten dit huis web www.sarden.cz - czech internet sci-fi tijdschrift
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Homepage

Vertaling van tekst gepubliceerd op de 28e april 2011 in www.sarden.cz (Tsjechisch internet sci-fi magazine) in het Engels. Niet native speaker. Sorry voor dat, alstublieft.

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

Het eerste artikel, de eerste kennismaking met het grote publiek met de resultaten Verschillende jaren van onderzoek in het gewas.

 

Een overweging: 

Crop Circles

 

 

Allereerst zal worden bepaald aanzienlijk aantal termen. Het allereerste wat zal zijn "Graancirkels" hernoemd naar "Crop Patterns", omdat ze niet alleen cirkels. In een bepaald stadium van het onderzoek was er een tendens om het te hernoemen naar de "Field Pictogrammen" (FP), aangezien deze inspanning werd verlaten voor een zeer eenvoudige reden. Pictogrammen zijn beelden die bepaalde zend-en communiceren informatie. Zoals blijkt uit following text, "Crop Patterns" transmit absoluut geen informatie, Hoewel soms het echt ze lijkt te. In droge gevallen werd wiens verklaring vervolgens "opgelost" met een relatief hoge betrouwbaarheid Dat was een fake. Voorbeelden hiervan zijn "Bericht van Chibolton" - 21.8.2001, of Crabwood - 18 augustus 2002, of "PI Configuration" - 1.7.2008, Barbury Castle, Zeker heel moeilijk, maar de menselijke krachten realiseerbare figuren.

Verwijzend naar: wijten aan het is een relatief Ervaren termijn, ergens in following tekst zal worden gebruikt voor de patronen en algemeen gebruikte afkorting gestage graancirkels (graancirkels).

In het begin zal zijn van de resultaten van eerder onderzoek samengevat in een aantal punten:

1e Graancirkels zijn zelfs niet Geproduceerd door mensen, noch door buitenaardse wezens, ze zijn slechts een gevolg van Puur natuurlijke fenomenen. Natuurkunde, scheikunde, biologie en andere gerelateerde onderwerpen. Het is zelfs mogelijk dat er rekening mee alle patronen in het graan kan worden beschouwd als een gevolg van de thermonucleaire processen (te verklaren).

Mogelijke 2e zeggen, dat zich in dit gebied, zeer zelden Althans, dat nep produceren. Als vervalsingen geïdentificeerde patronen worden gemaakt door mensen, de zogenaamde cirkel makers. Aangezien met betrekking tot: Vanuit statistisch oogpunt zijn al deze Sporadische fakes absolute vrijstellingen, die ver onder het gebied van statistische fouten - zoals uitgelegd in het volgende punt, zal verschijnen in following tekst over dat bijna geen sprake. Afgezien van een enkele uitzondering (statistische).

3de Hoewel het misschien de minst waarschijnlijke beetje lijken, droge hoaxes zijn in feite slechts een fractie van een procent, veel minder dan optie een duizendste helemaal ontdekt en onontdekt regelmatige of onregelmatige patronen. Zeker veel meer dan 99,999% van alle patronen in gewas ooit heeft bestaan, oek in de toekomst, veroorzaakt werden (en worden) zou Puur natuur, aarde krachten. Een dergelijke openbaarmaking contrasteert zeer sterk met bijna elke film of tv-show, met aandacht voor de Crop Circle problematiek. Absoluut, zonder uitzondering, uitvoeren in een droge programma een Personen of groepen van mensen met planken en touwen, die schijnbaar bezig met de productie van droge hoaxes, het maken van bepaalde groepen van waarnemers concluderen herhaaldelijk dat het de enige ware weg van hun schepping. Statistische studies tonen duidelijk aan dat in de aanwezigheid van televisiecamera's of filmploegen en vele malen (verschillende ordes van grootte) Verhoging van het aantal verschillende Blockheads presenteren in de buurt op een droge plaats. Kijk maar naar elke uitzending van het Parlement (cz). Het is vooral belangrijk om te onthouden het feit dat iedereen in een film of tv-show uitvoert, krijgt een beloning, en zijn gezicht zou worden gezien voor een kort moment in de vriezer honderdduizenden mensen. Voor sommige multimedia Exhibitionist de tweede beloning is het meest nodig is. In de gevallen beschreven (vervalsers van patronen) op de meeste (gelukkig) de eerste en de laatste. In elk ander gebied van menselijke activiteit en de droogte zou vergelijkbaar zijn nep gemakkelijk gedetecteerd na het invoeren van de echte auteur, Forger dus voor eens en altijd Exposed en belachelijk gemaakt. Van de heel eenvoudige reden dat de resultaten van following tekst zal de nooit goed en slechts een echte grondlegger van optredens in gewas patronen belijden, waarschijnlijk als gevolg van zijn aangeboren bescheidenheid, zodat het noodzakelijk is om het te doen voor hem door iemand anders. 

Maar als bij toeval, de echte auteur met een droge Forger navolgers heeft ontmoet, die echt Wil soms gebeuren, hij is in staat om de uitvoering van die "performation" of "vuurwerk", die zeker zou hebben bijna niemand er ooit aan gedacht om ze te volgen. Sinds Zou Die eenvoudige-minded-circle-makers als na elke vergadering tot het droog is Verkoolde Licht verbrand, droog en vergadering niemand zal zeker in ieder geval wensen voor hen. Geen andere keuze dan wil hen: Wees zo vriendelijk, en zit liever in de kroeg en betalen met voleinding (vooral drinken, dat is je werk). Anders kon je eindigen als dit ... Uw bijdrage aan de mensheid in beide gevallen zouden ongeveer vergelijkbaar.

                           eigen foto                                                              beeldbron

Patronen in de 4e gewas (zelfs de meest gewone) is mogelijk, ja zelfs noodzakelijk, specificeren en ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas.

In termen van visuele observaties: ". Gewas waarvan de stam, in tegenstelling tot de gebruikelijke verticale groeirichting ligt vrijwel horizontaal of horizontaal"

In termen van de landbouw - landbouw is het in de eerste plaats "gewas geheel of gedeeltelijk beschadigd door accommodatie (het beschadigen, verzwakking) (moeilijk of helemaal niet mogelijk om te oogsten). " Vanuit hetzelfde perspectief, in veel gevallen aanzienlijk hoger geselecteerde kenmerken graan plagen in tegenstelling tot omgeving bevat, kan also worden afgebroken door een grotere mate van vocht.

Vanuit het fysiek oogpunt kan worden ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas bekeken op vele manieren, Zeker, Mogelijk kiest voor een, waarschijnlijk zeer typisch: ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas is "gewassen, waarvan het potentieel energie gelijk is aan of bijna gelijk nul. " (Het is enkele ordes van grootte lager temperatuur als de potentiële energie van de staande gewas)

Afgezien van een enkele uitzondering Komt allen ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas, dat niet alleen in regelmatige patronen, zou bijna identieke wijze kan worden. Crop is ingediend `zijn (beschadigde, Verzwakt) Verzwakt Want, buigt naar de grond ( accommodatie (het beschadigen, verzwakken), afvlakken (het beschadigen, verzwakking)) dankzij deze zwakte, Dat gebeurde pas na haar blessure, nooit andersom. Eerste oogst werd beschadigd (in eerste instantie zonder enige waarneembare gevolgen), en alleen als gevolg van deze schade opgetreden aan de verzwakking. Usuall zeer langzaam (dagen tot weken, vaak meer), en dan lodges Uiteindelijk (soms zelfs dat niet). Gezond, onbeschadigd en ongeschonden gewas lodges bijna nooit. Alle ingediende `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas overal, zelfs regelmatige patronen, onregelmatige OOK elke ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gebieden, de uit te voeren precies dezelfde kenmerken - gebogen, verdikte en verlengde knopen, OOK meestal (meer dan 90%) komt voort Unbroken - gebogen Nauw over de grond. Ook de verschillende groei-afwijkingen (meestal in Geheel statistisch niet significant bedragen). Enige tijd na verblijf (het beschadigen, verzwakking) planten opnieuw te proberen een stapje terug naar de verticale stand, en die minder beschadigd gedeeltelijk succesvol, andere niet. In het eerste geval worden waargenomen, gebogen knooppunten in het tweede hun verlenging.

Sommige graancirkel onderzoekers geloven, dat een beroep van een soort van zeer onbepaalde tijd gedefinieerd krachten (microgolven, infrarode straling, vortexen, minitornadoes, wervelwinden) Dat in het veld nooit werden gezien in actie, noch is hun aanwezigheid zou verzuimd hebben een objectieve waarneming uit te voeren , OP HET EERSTE Wordt een uitbreiding en buigen van een aantal van sommige andere knooppunten, en alleen ALS GEVOLG van dergelijke planten schade Wordt afvlakking (het beschadigen, verzwakken). Onderzoekers AL DEZE MOET EENS ZIJN VOOR ALLE DISABUSED : De uitbreiding en buigen van granen stengel nodes , of enige andere personen van de familie Poaceae, noch enige andere plant, Wordt NOOIT, NOOIT, NOOIT, voordat accommodatie (het beschadigen, verzwakking), maar ELKE, ELKE, elke keer daarna. Het komt voor (uitbreidingen en buigingen van de knooppunten) Voornamelijk als gevolg van geotropism (negatieve) Wanneer planten liggen horizontaal probeert weer op te staan ​​om de verticale positie (zij beheren met behulp van de knooppunten, waarvan een van de functie is nivelleren afwijkingen van de verticale groei - negatieve geotropism). Ook Handelingen planten zonder knopen, en de toegenomen groei, OOK telling van cellen in bepaalde delen van de stengel of stam Ze bereiken een permanente verandering van de groei richting.

Een van de fundamentele tekortkomingen van bijna alle voorgaande graancirkel onderzoek, met het feit dat hun Explorers zeer snel en soms heel spectaculair uitgenodigd om bijna alle van de wereld bestaande mysterie-experts, ufologen, astrologen, esoterie, wichelroedelopers, occultist, numerologen, waarzeggers helpen , psychotronics, waarzeggers, tovenares, heksen en diverse extra 'experts' van Vergelijkbare oriëntatie. Een of twee gebieden van menselijke activiteit, wetenschap en kennis, waarschijnlijk vooral in dronkenschap, Dazed zou opgemerkt dat geheimzinnigheid van bovennatuurlijke verschijnselen, bijna Ze slaagden erin om te vergeten. Wachtwoord deskundigen uit het veld, wie zou niet de hele kwestie Zeker "een beetje kennis te brengen" aan de oplossing van droogte en complex probleem. Wachtwoord een gebied van menselijke activiteit, die weliswaar niet lijkt, kan opleveren om het probleem van het gewas patronen, de beste verklaring, in tegenstelling tot alle beursgenoteerde. Namelijk Vergeet ... de plantkunde en landbouw. Dit document, dus door middel van een nieuwe, relatief complexe interpretatie van het totale verschijnsel, zelfs proberen deze nogal verrassende en trieste feit op zijn minst enigszins correct.

5e De oorzaak van de schade die voortvloeit uit de latere verzwakking, met de de elektrische energie (elektriciteit geleiden door planten), en degene die geleverd was een blikseminslag - Lightning Stroke Vooral de belangrijkste (en sterkste) deel - de Return Stroke. Een meer gedetailleerde beschrijving van de principes, Zou proces en de energie van de bliksemontlading ver boven het verwachte bereik van dit artikel en eventuele belanghebbende persoon moet worden doorverwezen naar de literatuur.

De bliksem ontlading is de oorzaak van veel granen en andere akkerbouwgewassen en de daaropvolgende verzwakking en logies (het beschadigen, verzwakken), alsmede op de weide grassen en andere gras en vegetatie Vergelijkbare oek niet in de velden. De overgrote meerderheid van de droge afgeplatte (beschadigd, verzwakt) gebieden zal optreden als onregelmatige vormen - Willekeurig Downed formaties, RDF . Paar miljoen vierkante kilometer van de beschadigde planten afgeplatte (beschadigd, verzwakt) Jaarlijks over de hele wereld. Ter vergelijking, - ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas oppervlak, veroorzaakt door zogenaamde 'circle-makers "van bedrag tot enkele honderden vierkante meter per jaar (of zelfs niets), Wat is de orde van ongeveer een miljoenste die van het gebied, met als gevolg Processen van natuurlijke, zonder enige tussenkomst van de droge imitators. Regelmatige patronen, de zogenaamde graancirkels (echte - natuurlijk veroorzaakt) zijn rond een miljoenste van DTO gebieden Verschijnen hele wereld per jaar.

6e Tijdens een bliksemontlading in het veld in veel gevallen een aanzienlijke ontlading vermogen lange tijd voordat volledig uitgevoerd onmiddellijk strekt ondergronds voor een zeer korte tijd in de buurt. Dankzij Vaak natte en aanzienlijk meer geleidende Daarom aardoppervlak, Vooral in tractorsporen en hun directe omgeving, tot een afstand van enkele honderden meters of meer, en dan stroomt gelijkmatig nog ondergronds. Een klein deel van de afvoer energie wordt overgedragen ZO OOK in relatief verre planten of hun wortelstelsel. Dit zal hen merkbaar Geef in de hoeveelheid schadelijke chemische stoffen, In de tijd van verzwakking planten kunnen zich voordoen in alle scripties plaatsen en de daaropvolgende accommodatie (het beschadigen, verzwakking) vaak erg lang of zelfs heel lang na de storm. Dus niemand verbindt Waargenomen effecten van het verzwakken en afvlakken (beschadiging, verzwakking) met onweer en bliksem, vele dagen, weken zelfs meer twee maanden geleden. Beschreven uitbreiding van de bliksem energie Overground Dat is zo gelijkmatig verder weg kan niet vertegenwoordigen en Greater gevaar voor de hogere dieren, met uitzondering van de locaties dicht bij de afvoer, die zeer gevaarlijk zijn op elk moment, natuurlijk. Usuall Het gebeurt dat Word de eerste afgeplatte (beschadigd, verzwakt) locaties dichtstbijzijnde ontslag, en in de tijd ten opzichte van hen geleidelijk toekomende meer, minder beschadigd, kan die nog steeds tot de oogst.

De eerste foto is een plek, waar in de nabijheid werd op de 24 juni 2010 opgenomen met ongeveer 17:51 CEST 22kA bliksemontlading, en op een kleine afstand van het voor acht anderen, variërend van 16 tot 58.000 ampère, allemaal binnen minder dan een minuut. De foto werd drie dagen later Gemaakt, 27 mei nog steeds, geen merkbare tekenen van afvlakking (het beschadigen, verzwakken) gewas, X marks the spot Dat werd veroverd op de tweede schot. Het werd opgenomen op de dag waarop de accommodatie (het beschadigen, verzwakking) verscheen voor het eerst - 3 juni dagen na de ontlading. Het derde schot van dezelfde netto werd twee maanden later genomen, op 1 augustus, Enkele uren na het eerste bezoek van deze site bliksem, na het nemen van de eerste beelden van accommodatie (het beschadigen, verzwakken) op die plaats, werd ontdekt beschadiging van de camera geheugenkaart en een totaal van 21 beelden zijn gewist niet-hernieuwbare. Enkele uren voordat het verlies van gegevens ('s avonds op dezelfde dag) beelden werden beproefd op de kaart. Na schade (gedetecteerd volgende ochtend) niet mogelijk was om gegevens op die kaart op te slaan in de originele geselecteerde functies, werden geheugencellen onomkeerbaar vernietigd. Het is mogelijk dat zou worden omschreven effect hebben deelgenomen naar resterende statische elektriciteit, aanhoudende ergens ondergronds in afgelegen locaties. Een dergelijk vermoeden zou nodig zijn objectief geverifieerd door metingen op die site. Een onmiskenbaar feit is dat tijdens het onderzoek van de patronen soms echt verhoogde hoeveelheid van een elektrostatische lading Gemeten in de exacte plaats van hun Wederkomst. Veel vaker sommige micro-elektronische apparaten bang graancirkel Explorers (mobiele telefoons, camera's, videorecorders, MP3) Gedraag je precies alsof een verhoogde hoeveelheid statische elektriciteit er echt was.

7e ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas in de vorm van regelmatige vormen, in tegenstelling tot gewone onregelmatig is, kan het alleen worden dankzij zeer moeilijk Redenen bepaalbaar. Het is niet onmogelijk een aantal specifieke redenen die kunnen zeer verschillend van plaats tot plaats. Als een van de relatief kleine kans dat lijkt te zijn een zeer wezenlijk deel van de ontlading energie niet verspreid in de omliggende grond, zoals kan worden in geval van onregelmatige accommodatie (het beschadigen, verzwakking). Blijft zonder onderbreking Direct onder rechts recht naar beneden de grond, zodat de afvoer boven de grond, dicht bij het ​​oppervlak hieronder en fungeert het als geslaagd voor de stroom door de draad, vaak Honderdduizenden ampère. Gedraagt ​​zich als een elektrische geleider, kruisende het aardoppervlak, wordt die door dat continue stroom elektriciteit, dankzij Dat betekent niet verspreid naar de omgeving, waar slechts Uitstralende fenomenen van elektromagnetische en elektrostatische inductie. In gevallen droogte patronen soms opmerkelijk lijken patronen in ijzervijlsel gemaakt door het magnetische veld. Sommige vormen, en hun benadering principe van herkomst zou waarschijnlijk zelfs mogelijk om te simuleren in het laboratorium of de computer. In de omgeving van droogte en een aantal geleider of geleiders, kunnen worden gegenereerd oek verschillende elektromagnetische interferentie patronen. Er moeten goede voorwaarden moet uiteraard - in de plaats moet worden geplaatst en daardoor relatief goede stroomgeleider onder de grond. In ondergrondse landschappen van Geïndustrialiseerde is mogelijk om draden relatief vaak droog (diverse nutsbedrijven, als niet alleen opgegraven uit de grond wat oma - Georgia). Mogelijk is, dat echt Vergelijkbare structuren deelnemen aan de opkomst van een aantal regelmatige patronen. In sommige gevallen kan dit worden betrokken bij geologische breuken, Dat zijn heel vaak mogelijk om regelmatige patronen te vinden op sommige locaties. Ook kan fungeren oek waterbronnen, Zeker Vaak aanwezig op veel sites van oude nederzettingen en elders, OOK gevonden op plaatsen waar graancirkels Verschijnt. (Of Everything Dat zou detecteerbare Wichelroede - geologie, water)

Is dat mogelijk Tevens bevindt zich er niets van dat op sommige punten impact van de bliksemontlading in het veld, maar de laag direct onder het maaiveld tijdens de impact van de bliksemontlading gedraagt ​​zich op dezelfde wijze, als het diëlektricum van de condensator. Het is een niet-geleidend Relatief subject ten opzichte van de omgeving als een isolator, dat ligt op een veel geleidende laag, die zouden kunnen voornamelijk te aquifer (tweede, de bodem van de condensator, de bovenste elektrode nat aardoppervlak). Tijdens de invloed van de ontlading treedt er een diëlektrische doorslag, dus de geleiding van stroom relatief snel tot de ondergrondse zonder verdere verspreiding op de grond. Weer ZO Kwijting herinnert net dirigent huidige, verticaal geplaatst boven de grond en dat er doorheen gaat ondergronds. In droge geval, en zelfs een groot deel van de planten rondom het zou alleen maar de elektrische inductie (zoals planten kunnen zeer exact worden bepaald door een cirkel) te raken. Planten in de onmiddellijke nabijheid van de bliksem also kan worden beïnvloed door corona ontlading die optreedt in de omgeving van het kanaal bliksem een ​​afstand van meerdere meters, bij extreem sterke bliksem tot tientallen meters en opnieuw gedefinieerd Relatief Nauwkeurige cirkel. Corona-ontlading vormt in het geval van zoiets als bliksem en zwak glanzend deksel van de afvoer, en is het mogelijk om te registreren op sommige bliksem foto's. Maar bijna altijd overbelicht door de belangrijkste ontlading (Return Stroke) Dat is echt een gigantisch proces, zonder enige gewone menselijke verbeelding. Door de werking van bliksemontlading Regie loodrecht op het midden van de wereld kan zelfs worden uitgelegd schijnbaar onbegrijpelijke feit, dat hij Hoewel sommige velden worden gevormd de ovale (ellipsoïde) cijfers inclinated, maar van boven Wanneer Waargenomen Tijdens luchtfotografie blijkt vrij nauwkeurig cirkels. Ook mogelijk voor te stellen, kan dat niet-Loodrecht bliksemontlading DEELNEMEN hij opkomst van een aantal deels-vormige cirkels. Halve cirkel, halve cirkel, halve maan enzovoort.

8e In de vorige paragraaf gedefinieerde structuren (het helpen van bliksem geleiding ondergrondse zonder verdere verspreiding in zijn omgeving over de grond oppervlak, zoiets als een ondergrondse natuurlijke bliksemafleider) kon oek Relate om wat archeologische sites, waarvan een groot aantal zich voordoen op plaatsen zogenaamde cropmarks, Soilmarks of Frostmarks. Hun Gedetailleerde karakterisering zou het zeer op Exceed Verwachte bestek van dit artikel, dus misschien een andere keer, of elders. Het is mogelijk dat een ondergrondse formaties Af Die oorzaak genoemd verschijningen van verschijnselen (cropmarks, Soilmarks of Frostmarks), inderdaad, soms deels Contribute op de opkomst van een aantal patronen (sommige delen van de patronen kunnen ontstaan ​​met Hun bijdrage). Het trieste feit Begeleidende fenomeen van de graancirkels onderzoek lijkt te zijn van de realiteit, Dat hij plaatsen, dat is scriptie verschijnselen moet worden besteed aan de brug, vooral verschillende webpagina's over de kwestie van de graancirkels, zijn er niet ligt over hen van bijna de geringste referentie.

bron - www.cropcirclesdatabase.org,

nog functioneert

9e Stuck polen in het centrum van patronen.

Na de ontdekking van een aantal patronen Explorers Vaak vinden, Dat in het midden of in de buurt het mogelijk dat is om iets te vinden, wat kan worden beschouwd als de plaats, waar vroeger een bar zat vast aan de grond, die resulteerde uit een string, etc.. Zonder aarzeling, markeer en droog patroon als een hoax, gemaakt door mensen.

Het is niet mogelijk om boos te zijn op iemand, WHO beschouwt cirkel-makers te zijn individu heel dom (denk aan D & D). Iedereen die iets als dit Zoekt op een droge plaats, Zou eerst na te denken over, hoe is het mogelijk, dat op de plaats, waar iemand stiekem cirkels gemaakt, en plantte velden, een cirkel maakte, en na het verwijderen van het veld niet goed de moeite dekken de sporen. Daarom is de vraag zou moeten zien meer als volgt uit:

"Hoe is het mogelijk, dat hier het geheim geprobeerd te creëren en de ring iemand zo dom, en velden geplant om de grond, maakte een cirkel, het veld haalde zonder met betrekking tot de sporen na die, om niet per ongeluk onthullen alleen de eerste bezoeker?"

Het was dan ook, Die was echt in de plaats en creëerde het patroon, was zeker niet dom. Nooit bedekt zijn sporen na het maken. Hij heeft niet in de vriezer voor nodig. Integendeel, waardoor ze Opeenvolgende echt hoog, bijna alsof wilde worden Revealed zo snel mogelijk. Alsof hij wilde waarschijnlijk vertellen ZIJN jagers iets als dit:

"Hah-hah-hah, zelfs als je het mij te ontdekken, tenslotte nooit, nooit, nooit, iedereen staat om me te vangen."

De mogelijkheid van effect "Stuck geslacht" door een blikseminslag is aantoonbaar mogelijk, op het moment van het afvoerkanaal de breedte niet meer dan 5 mm en de energie gaat door het, dat de elektrische locomotief Welke Zou Enkele duizenden kilometers reizen. Op het voorbeeld is het mogelijk om te zien, kan wat zijn mechanische effecten van bliksem ontladingen. Decharge ging door de "ondergrondse pijp," die kan worden op een diepte van ongeveer 1 meter zelfs meer. Hoe dan, kan een spoor van bliksemontlading, die nog bestaat na het contact met het oppervlak direct recht naar beneden onder de grond lijken? Het voorhoofd van deReturn Stroke(By the way, het verplaatsen met de snelheid van een tot twee derden van de snelheid van het licht) kan worden vergeleken met een brug naar de grootte doosje lucifers, welke energie van elektrische locomotief bevat (en weegt ongeveer net als vele). Kijk maar eens naar een andere foto, Opgenomen op Wat zijn de mechanische effecten van de lozing van bliksem effect - beschadigd en gebroken bomen, gebroken als tandenstokers, en verstrooid als lucifers, draden gescheurd uit de muur, lekke daken - en Herkennen, wat is er gebeurd op de site, zijn wat thermo-, en thermomechanisch elektromechanische processen die daar plaatsvinden.

 

Een andere verdeling van de punten zou gewoon een beetje chaotisch, dus alleen verder verdelen van de paragraaf

 

Afwijkingen van de kompasrichting van de normale?

Na het passeren van de huidige Vele honderdduizenden ampères in de buurt van magnetisch materiaal Blijft dit materiaal voor een lange tijd - weken of langer - merkbaar gemagnetiseerd, gemagnetiseerd alles tot enkele tientallen meters, met magnetische impulsen is ongelooflijk sterk. In elk gebied is er een zekere mate van ijzer (niet alleen slijtage van landbouwmachines, gedaald ijzer delen) en metalen en zelfs in de vorm van gehydrateerde oxiden. Test post worden gemagnetiseerd bliksemafleider Dient als een relatief nauwkeurige indicator van de huidige, het voorbij Gedurende dat tijdens de ontlading. Onder vele korenvelden is heel veel van metalen constructies, vervaardigd uit ferromagnetische materialen (water en andere leidingen). Sommige irrigatieleidingen, uitvoeren Overground, kan oek fungeren als een bliksemafleider en worden beïnvloed door de bliksem en gemagnetiseerd. De gemiddelde natuurlijke ijzergehalte in het akkerland is ongeveer 30 g / kg. Zie ook LIRM, wiki.

Micro-elektronica defect?

(Digitale camera's, camcorders, mobiele telefoons, laptops, beschadigde geheugenkaarten et al.).

Op de site kwam enige tijd geleden een enorme, absoluut onvoorstelbaar elektrostatische lading. Niet alleen Dat zou ombuigen wat de leraren in het fysieke lessen vezels van elektroscopen (orde van mikrojoules), maar gigajoule, oek nog veel meer, dankzij dat zou elektrische locomotief reizen Duizenden kilometers. Een klein deel van het kan nog steeds worden verborgen in niet erg diep onder de grond. Overigens, in de instructies van elk construct micro-elektronische apparaat is dik met letters geschreven iets als: "Kan problemen onder statische elektriciteit" . Mensen die ooit in hebben verbleven in de buurt van de Van der Graaf Generator (honderden duizenden tot miljoenen volt) Waargenomen hebben alle functies micro-elektronica mislukking, shutdowns, opnieuw te starten. Tijdens het bezoek van van een graancirkel waarnemers aanwezig zijn op een plaats, waar het enige tijd geleden lijkt om samen te werken enkele miljarden van de grootste vdGg, gebouwd in de wereld ooit. Dat te bereiken spanningen en stromen, die zich voordoen in bliksemontladingen, er niet eens toe te voegen enkele miljoenen Temelin centrales op dezelfde tijd (200 MW generator zou leveren op een miljoen volt 200 A, in de woorden tweehonderd ampère, in vergelijking met enkele miljarden volt en tweehonderdduizend ampère van minder dan een miljoenste, tweehonderd duizend ampère is een actuele, Hoewel niet gemiddeld, maar heel Veel voorkomende bliksem, het feit dat Ongeacht Verschillende keren per jaar worden bliksemen Gemeten, met alleen "De enige" miljoen ampère ).

Hoe is het mogelijk dat sommige patronen zijn zo onvoorstelbaar ingewikkeld, schijnbaar niet produceerbaar door een procedure? Op die deelnemen Voornamelijk twee fysische verschijnselen: resonantie en interferentie. Op het punt waar de bliksem ontlading Verschijnt, plaatsvinden onvoorstelbaar krachtige fysieke processen (en ongelooflijk snelle veranderingen), mechanische en elektrische. Processen zonder enige gewone menselijke verbeelding. Er zijn verschillen van potentieel miljoenen tot miljarden volt, stromen van tientallen tot honderden duizenden ampères, Opgaande flank steilheid van elektrische puls met honderden duizenden ampères voor een enkele (!) Miljoenste (!) van de tweede, voorhoofd van de belangrijkste puls (Return Stroke) Snelheid beweegt derde -2/3c (100-200 duizend kilometer per seconde). Onmiddellijk na de impact van elke lus ontlading precies vindt plaats op het punt van aanzienlijke invloed lokale micro-aardbeving van magnitude 3-4 (veroorzaakt geen schade, als het niet de donder, het zou nauwelijks merkbaar voor de menselijke zintuigen). Nog voordat de impact van kwijting aan de grond is voor beginnende te verspreiden vanaf daar grote luchtdruk (geluid snelheid) en shock (supersonische) golf, en van daar de snelheid van het licht is extreem verspreidt een sterke impuls van elektromagnetische straling, bijna van alle golflengten, Welke heeft geen equivalent in de fysieke praktijk. Van alle scripties verschijnselen nemen in het geval van parallelle en de daaropvolgende ontladingen het slaan van een paar meter tot tientallen meters van elkaar plaatsen nauwelijks denkbaar resonantie en interferentie. Zeker, er zal nooit bestaan ​​elke onderzoeker, die zou proberen om er te meten iets. Dergelijke Explorers Zou hebben een zeer korte houdbaarheid en moest vaak worden gedraaid. In sommige vorige paragraaf werd getoond, dat onder bepaalde omstandigheden, zouden sommige patronen lijken op patronen in metalen spaanders Geproduceerd tijdens het passeren van de stroom door de geleider. Zelfs een enkele gemeenschappelijke graancirkel patroon doet sterk denken aan een patroon, gecreëerd door ijzer zaagsel verspreid op het bord, door de draad leidt loodrecht, doorgegeven via de elektrische stroom (magnetisch veld van een rechte draad). Hier is het mogelijk om eraan te herinneren, dat op het moment van bliksemontlading Binnen een afstand van enkele honderden meters, OOK droge niet-magnetisch materiaal en gewas stengel, kan zich gedragen als een normale elektromagneet en vertonen magnetische eigenschappen, het wordt doorgegeven door een elektrische stroom geïnduceerd. Het wordt slechts uitstellen door de snelheid van het licht, Dat is een miljoenste van een seconde over een afstand van driehonderd meter. Alle dank aan elektromagnetische inductie, enkele van de huidige volgende pas door hen kon een beetje tijd voor (seconden), als gevolg van de elektrostatische inductie.

Tot slot zal worden verbonden een beetje prognose van sites, Wanneer en waar dit jaar (2011) zal verschijnen patronen in het gewas. Natuurlijk zal het een zeer algemene voorspelling zijn, niet precies verbijzonderd, maar iets zou worden aangegeven door dat.

Waar?

Alleen waar er stormen, nergens anders. Meer in het bijzonder, waar bliksemontlading doorgegeven Rechtstreeks in de grond, dat wil zeggen, wolk naar aarde ontlading. Gewoon vragen meteorologen, hebben ze die platen al jaren achteruit geregistreerd (Aldis, Celdn, Nordlis, Eucliden anderen). By the way, Hun dossiers zijn zeer nauwkeurig, het tijdstip waarop de ontlading opgetreden met geregistreerd met een nauwkeurigheid groter dan een duizendste van een seconde, en lokalisatie in sommige gevallen zelfs nauwkeuriger temperatuur als tientallen meters (Maar sommige bliksemschichten zijn vertakt vele malen , dus gevolgen die kunnen worden waargenomen in relatief grote afstanden van de gemeten - gemiddelde impact punt). Meteorologen zijn van nature bescheiden mensen, en niet om aan te kondigen op elk moment en overal in de wereld, die in staat zijn greep iets dergelijks, in tegenstelling tot sommige mentaal instabiel en afgeweken individuen.

Wanneer?

Pas na de storm. Maar voor en groot aantal gevallen zelfs zeer lang na de storm (gewoonlijk zijn ongeveer 10 dagen, zelfs meer dan twee maanden). Het gemeenschappelijke kenmerk van bijna alle ingediende `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas, zowel in regelmatige patronen, of volledig onregelmatige vormen, met het feit dat de primaire oorzaak van het gewas accommodatie (het beschadigen, verzwakken) als een blikseminslag. De bliksem energie Direct na contact met de grond is niet erg vaak direct Loodrecht Uitgevoerd op de grond, maar voordat Significant Dat maakt deel uit van het "verspreide" of "verspreid" Vaak in de brug en in de buurt tramlijnen Dat, en alleen dan met een beetje vertraging beweegt zeker ondergrondse (waar nog steeds voldoet aan de wortelstelsels van planten). De fysieke principe van verhoogde elektrische geleidbaarheid van de natte grond en zelfs hogere geleidbaarheid modderige tramlijnen die de meeste vocht bevat, vergeleken met de lagen direct arround Them, die aanzienlijk minder vocht en door nagenoeg niet geleidend, zodat er Is niet veel andere mogelijkheden voor het uitvoeren van elektriciteit. Schijnbaar veroorzaken vrijwel geen schade, behalve in de planten die zijn gemaakt met een "teveel" van schadelijke chemicaliën en microscopische ingeschreven visueel beschadigde weefsels en cellen. Bijna nooit afvlakking (het beschadigen, verzwakking) onmiddellijk na de ontlading van de bliksem, in een kwestie van minuten tot uren, maar vindt plaats na meerdere dagen en vaak meer weken, soms niet genoeg voor een hele maand, is het noodzakelijk te wachten twee of meer . Het is niet onmogelijk, dat de grote meerderheid van het gewas accommodatie (het beschadigen, verzwakking) optredens, Dat gebeurde kort na de storm, werd gekenmerkt door vooral dat, zou dat de planten een paar weken eerder had "opgesteld" door een volledig verschillende bliksemontlading, maar niemand staat te onthouden. Het proces van verzwakking en afbraak van plantenweefsels na het passeren stroom door het zeer langzaam, het is een proces van biologische, fysiologische en neemt vele uren en dagen, in tegenstelling tot chemische en elektrochemische processen The die na kwijting seconden minuten, en fysische processen De - inductie en geleiding van elektriciteit, die zich allen tijdens het ontladen, Die duurde niet langer dan een duizendste van een seconde, of de periode direct na, die niet veel langer mee. Het proces van inductie Uitgevoerd snelheid van het licht, proces van geleidingsstroom wat trager of meer. De kans dat de gewassen afvlakking (beschadiging, verzwakking), evenals een of andere manier betrokken bij elektrische ontladingen, gedeeltelijk Dat zich verspreiden onder de tramlijnen, aantoonbaar en significant verhoogt de waarneembare werkelijkheid (kijk maar eens naar Google maps of luchtfoto's van overal rond de wereld , gevangen in een periode van groei en rijping gewassen, graancirkels en elke foto, waar OOK RDF Verschijnt) Dat ingediend `is (beschadigde, verzwakt) eigenlijk gewas in het grootste aantal gevallen volgt de richting van de tramlijnen, en de brug in de buurt doet zich doorgaans voor het dichtst bij de tramlijnen naar de grens van het veld, die de hoogste geleidbaarheid Heb (worden doorkruist en meerdere tractoren zijn zich om te draaien in de buurt Dat, vaak met het differentieel is uitgeschakeld). ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas oek Zelden grenzen van de velden doorkruist , is dat heel betrouwbaar galvanisch van elkaar gescheiden (sloten, Ways, balken, paden, Steegjes). zeker mogelijk als gevolg van een parallelle ontlading, het raken van de nabijgelegen veld, ook.

Overigens, dit jaar (2011) voorjaarsstormen in Groot-Brittannië werden waarschijnlijk geselecteerde functies in een kleiner dan normaal (tenminste op een plek met de meest voorkomende graancirkel Verschijnen), dus dat is dit jaar niet onmogelijk zo populair "geel koolzaad seizoen" zal substantieel zwakkere temperatuur zoals sommige afgelopen jaren.

Dat zou allemaal in het begin, soms in een vervolg komende werkzaamheden. Er zou mogelijk Explained bijvoorbeeld de vorming principe van de eenvoudigste patroon - cirkel, maar OOK meer complexe patronen - twee systemen van concentrische cirkels, gedeeltelijk kruisende, en hun interferentie (analogen van cirkels op het water). Ondanks wat hier uitgelegd, dat is niet alles, en veruit de belangrijkste, in aanvulling op elektrische stroom, die inderdaad de oorzaak is van alles, maar werkt in combinatie met vele evenementen en verschijnselen, waarvan de beginselen zal nog worden verduidelijkt. Zij zullen de meest beschreven Belangrijke fysische, chemische en biologische processen De, die bijdragen aan het ontstaan ​​van onderdak (het beschadigen, verzwakking), in welke volgorde en tijden Ongeveer Ze vinden plaats.

In de krant, die zouden kunnen volg, en zal worden beschreven fenomeen, nooit eerder vertelde. Nooit ontdekt en verkend, regelmatige en vrij typisch patroon in gewas (Tsjechië). Het is niet alleen maar een cirkel, zeer Vergelijkbaar, bijna identieke vorm patronen oek is ontdekt in Duitsland, Italië en Groot-Brittannië, afgewisseld alleen in grootte. Dit ondersteunt de theorie, kan dat in hun vorming DEELNEMEN een aantal zeer Vergelijkbare fysische principes, en niet alleen die. Niet gepubliceerde cijfer werd onbewust volledig worden opgevangen door Middel van luchtfotografie, nooit dat hij zou onderzocht welke Explorers plaatsen, totdat ontdekten enkele jaren na de opname, maar op de foto. Niet hetzelfde gebeuren om het, hoe zit het met december 2006 Begeleid door een of andere mysterieuze reden, bijna alle van zijn voorganger, metgezellen en volgelingen, die bijna zonder uitzondering in een op de pagina www.cropcircles.cz Aangewezen als "waarschijnlijk hoax" of liever "hoax", waarschijnlijk door een "gat steken na het" in het midden van het patroon, en het volgende Them niemand betaalt de aandacht. Maar alle, maar een relatief hoge waarschijnlijkheid en een mogen zijn patronen, die niet zijn gemaakt door een gek Sleepwalkers, 's nachts Struikelen rond de velden met planken en touwen. Geloof niet?

Na Dat zou volgen en bijdrage Lijnen in het gewas. Of vice versa.

geschreven voor sarden.cz - sci-fi (& The Invisible Dog)

 

Jan Ledecky

 

 

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Ga terug naar de lijst van gepubliceerde artikelen  

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

pz