Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-blijven . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
GAME OVER.
 ... Druk op een toets ...

... om verder te gaan ...

Game naam:
CropCircleGatee

(Circlemisinterpretation)

crop circles


Graancirkels - begrip - automatische vertaling

Learn about thunderstorms RSS feed

 

Aan het begin van deze pagina is geplaatst object echt heel verkorte versie van de pagina, aanwezig op Graancirkels begrip, en vele andere subpagina's van het hele web cropcirclesonline.com.

 Motto: Very much crop circles resemble a PC simulation of electromagnetic  fields. Even a single one, separate circle. That is why because they are really  created by ElectroMagnetic Field lines of force from lightning discharges.

 

Bevat alleen Verschillende, de meest elementaire begrippen

 

Ten eerste is het noodzakelijk aan te bevelen voor iedereen die wil om naar te kijken op tv Soulless brouwsel " Maya Prophecies en Crop Circles ", of God verhoede iemand al zag het, om te proberen om daar zet alle beschuldigingen, vanuit het perspectief van de Claims hier gemaakt.

 

Geldt Dit, natuurlijk, net als elke andere "artistiek meesterwerk" dat ooit is benoemd tot het onderwerp Aangegeven. Random, droog als " Crop Circles: Quest for Truth ", of " What On Earth In de Crop Circle Mystery? "

 

Correction (characteristic):

Even if any message down these pages would look like to be absolutely sure, there should be placed an introductory sentence before that

Is possible, that...

Possibly would be proved, that...

Presumably possible...

Some (many) observations (experiments) may imply, that...

Absolutely sure beeing right maybe only stupid, silly, pinhead, bighead or bigmouth.

So, which one of them, damned?

 

Voor een introductie in historische perspectieven op het probleem van de graancirkels is het mogelijk om een bezoek aan de website Wikipedia - Graancirkel. De meeste verklaringen, hoewel ingediend of zo goed als volledig in de Pseudowetenschap (Junk science), dwz behoren tot de Categorie:Pseudowetenschap, maar in ieder geval dienen als een basis informatie over de huidige visie op de hele kwestie.

 

Bovenal moet worden benadrukt dat de uitleg hier, of een pagina van deze website, in ieder geval geen betrekking heeft op concepten of gebieden van menselijke activiteiten, zoals Esoterie, Parapsychologie, Psychotronics, Paranormaal fenomenen, Ufologie, Spiritisme, Astrologie, Occultisme.

Geloof in aliens, Buitenaards leven, inclusief Buitenaards, Astrobiologie, E.T. the Extra-Terrestrial, Unidentified flying object, Military disc-shaped aircraft, Flying saucer, bezoekers uit Ruimte (astronomie), Heelal, Sterrenstelsel, Melkweg (sterrenstelsel).

Magie, Zwarte magie, Witchcraft, Heks, Bovennatuurlijke fenomenen, Wonder. 2012-fenomeen, Klopgeest, Complottheorie, Telekinese, Sjamanisme, Mystiek, of enig ander gebied Pseudowetenschap of Junk science van Categorie:Pseudowetenschap.

 

Unifying theorie van de graancirkels

Geünificeerde theorie - graancirkels

De eerste en enige Unifying-theorie - volledig zou uitleggen op dezelfde manier, niet alleen van Ontstaan ​​reguler vormen, graancirkels , maar OOK de schepping en de oorzaak van alle beschadigde granen over de hele wereld. Tegelijkertijd legt duidelijk zeer eenvoudig en zonder uitzondering en veroorzaken het ontstaan ​​van een zogenaamde " afwijkingen "die collectief worden waargenomen in de directe omgeving van graancirkels . Met inbegrip van frequente geval, wanneer gevonden " een gat voor de pen , "en mentaal onevenwichtige ufologen lange tijd capriolen en gejuich, dat ontdekt en valsheid in geschrifte. Als er werkelijk waren voordat op een droge plaats en een aantal echte Forger echt gebeurt, dan is register Zou drogen oek zou een beweging te verwijderen. Al deze verschijnselen, ten onrechte vrij Oorspronkelijk beschouwd als afwijkingen, moederkoren in de vorige bliksemontladingen in de beschreven gebieden zijn geen afwijkingen.

 

De eerste en enige theorie over het ontstaan ​​van graancirkels, die allemaal beweren is en blijft absoluut betrouwbaar uit te voeren of te weerleggen. Dit is in feite een van de uitgangspunten van enigerlei verifieerbaar bewijsmateriaal - de mogelijkheid van falsifieerbaarheid (zie - bijvoorbeeld wiki). Een gemeenschappelijk kenmerk van bijna alle bestaande theorieën met het feit dat het niet mogelijk is om noch bevestigen noch ontkennen - belangrijkste kenmerk van alle junk wetenschap.

 

 

Compleet nieuwe look in de graancirkel problematiek

 

Graancirkels - begrip - korte versie.

 

Iedereen, die beweert dat de graancirkels zijn gemaakt door aliens (UFO, vliegende schotels), is een idioot.

 

Iedereen, die zegt dat graancirkels zijn gemaakt door mensen, is een idioot.

 

Iedereen, die beweert, dat graancirkels zijn gemaakt door elektrisch geladen Vortexen luchtplasma, gevormd door bewegende lucht en geïoniseerde deeltjes en dus en Electrified, thar is nooit gezien "in actie" Waargenomen noch geïmiteerd of Mathematicall - Fysiek gesimuleerd, met "Iets even gedesoriënteerd."

 

Iedereen, die beweert, dat graancirkels, waar en wanneer zijn door Hem en met Monsterlijk idioot. (D & D)

 

Iedereen, die al gedupeerd door deze grootste grap van Moeder Natuur zo perfect ("Kan niet dit ooit gebeuren op zichzelf, natuurlijk, het was gemaakt door mensen") Dat hij ging in een gewas veld om iets te creëren, zoals dat in Om zijn bewering dat, zelfs domme eenvoudige-minded.

(Geldt niet voor wetenschappelijke experimenten en experimentele verificatie van de haalbaarheid)

 

Iedereen, die beweert, dat een bliksemontlading niet kan aanmaken op de bodem oppervlak in een veld gewas Vergelijkbare iets als het effect op de begeleidende foto, is een idioot.

Zie Begeleidende Verscheidene andere beelden nog te publiceren (Voornamelijk als verwijzingen). Is het mogelijk om de Italiaanse Explorers bedanken voor hen. Duizenden gepubliceerde en ongepubliceerde foto's van een dergelijke "bewijs van menselijke activiteit" - "gat voor de pen."

 

Iedereen, die beweert, dat graancirkels zijn gemaakt door een vreemde, onbegrijpelijke en onbekende electro - magnetische - monteur energie, dankzij wiens actie op zijn plaats is en droog, zelfs na een relatief lange tijd, mogelijk om een ​​aantal ongewone verschijnselen registreren en effecten, zoals Microsoft LIMA - Bliksem Induced magnetische anomalieën (kompas afwijkingen), infrarode straling (warmte geaccumuleerd), ongewone reacties van mens en dier, mislukkingen van micro-elektronica (door blootstelling aan de resterende elektrostatische lading), en niet in staat is af te leiden uit dat dat de enige droge nature voorkomende, bestaande en lopende fenomeen is de bliksem ontlading, is een idioot.

 

crop circlescrop circlesIedereen, die in staat is om te zeggen, dat dit absoluut typisch fractal patroon, vertakking naar de zijkanten precies volgens de regels van het gedrag van vonkontladingen, die op een dag verscheen in granen veld in de Tsjechische Republiek, Novy Jicin 1.999, 3de juli, Zou worden gemaakt door een andere procestemperatuur als de bliksem ontlading, is een idioot.

 

Een van de meest typische kenmerken van bliksemontladingen is hun fractale structuur, geleidelijk vertakking in steeds meer delicate structuren.

Een van de meest voorkomende kenmerken van regelmatige vormen - is hun graancirkels, wacht eens even, wat het eigenlijk is?

Hoe zit het met hun fractale structuren?

 

Iedereen, die in staat is om te zeggen, dat dode vliegen, vaak gevonden in graancirkels het vinden van plaatsen, oek een andere dode insecten, of andere dode dieren werden gedood door iets anders, dan bliksemontlading, is een idioot.

 

Elke persoon, die niet in staat om, Dat is absoluut alles, begrijpen zonder enige uitzondering, de zogenaamde "anomalieën" Dat is op vele plaatsen van graancirkels verschijnen, kan worden verklaard door de droogte en Die plaats werd onlangs getroffen door een blikseminslag, is een idioot.

 

Eerste en belangrijkste voorbeeld van droge anomalieën, geomagnetische veld afwijkingen

Lightning Induced magnetische anomalieën, Lightning Induced remanent magnetisme, Lightning Induced Magnetisme - Duizenden professionele boeken, Duizenden tonnen geschreven en gedrukte papieren.

 

Iedereen, die zich niet te beseffen dat de oorzaak niet alleen van alle graancirkels en regelmatige resonantie en interferentie patronen in graan, maar bijna alle ingediende graan `is in de wereld, waardoor ze onafscheidelijk gepaard gaan met de schade aan elektriciteit uit bliksemontladingen en geleidelijke verzwakking van planten, is een idioot.

 

By the way, de boeren weten het heel goed, maar voor de hand liggende redenen, totaal Zij (wij) niet te communiceren (te vermelden) het weg. Het is heel natuurlijk dat ze een of andere manier zijn beter en natuurlijker met elkaar verbonden, verbonden met de natuur, en zijn ze in staat om in te schatten, zijn gericht ten minste bij benadering, instinctief, wat daar gebeurt, veel beter dan de rest van het publiek. Ze hebben het nodig om niet mee omgaan en niet te veel stroom. Zeker niet nodig om het uit te leggen aan ongeschoold dwazen als ufologen en "mysterie onderzoekers", "deskundigen" op een verscheidenheid van paranormale verschijnselen. Duizenden wetenschappelijke en technische, agrarische artikelen, publicaties. Een voorbeeld van de vele links op bewezen wetenschappelijke bronnen en agrarische Vaktijdschriften bijvoorbeeld hier .

 

De bal is aan jouw kant van het hof, jullie stomme ufologische, mysterie Explorers. Probeer om het te raken op zijn minst. Maar, zult u nooit het terug naar onze helft van de speeltuin ...

 

Bijvoorbeeld, kunt u proberen uit te voeren, dat precies op de plaatsen, (zie GPS-database , waar ooit graancirkel verscheen, wat resulteert in droogte en natuurlijke manier, zoals beschreven op deze website (het is de moeite meer dan 99,9% van alle gevallen)), waren er niet enkele minuten, uren, dagen of weken voor de fysieke zichtbaarheid (ontdekking) Verschijnen van de impact van de bliksem ontladingen. De mogelijkheid bestaat altijd was en zal zijn. Het was genoeg om meteorologen vragen. Ha, Ha, Ha. Hi, Hi, Hii .

 

Als u niet kiest voor deze eenvoudigste manier gebruiken om het te proberen in ieder geval dat Voer uw waarheid, en elke poging om deze bewering te ontkennen is gelegen op deze pagina, dan zou je echt verdiend voor iemand om echt schop je kont. We zijn ook erg benieuwd hoe gewillig je vertel ons uw uitkomsten van dat onderzoek.

 

GPS-database - de grootste collectie van GPS locaties van graancirkels gevonden, die ooit in de wereld. Het bevat niet alleen een groot aantal GPS locaties die bekend zijn en zijn al ontdekt door een aantal waarnemers in beelden van kaarten van verschillende toepassingen, en gepubliceerd. In de eerste plaats, natuurlijk, Google Earth , omdat de het mogelijk maakt de plaatsen waar droogte kaarten beschikbaar, de status te bekijken in verschillende perioden, maar oek bijvoorbeeld op Bing Maps of Yahoo kaarten.

 

Zeker bevat ten minste twintig locaties, Dat hij benoemd tot de kaart van documenten beschreven toepassingen zijn beschikbaar, maar nog niet gepubliceerd of Ontdekt.

De meeste van hen waarschijnlijk uit Italië.

Zeker niet worden benut alle mogelijkheden en attente Waarnemers hij verschenen proefschriften locaties of in de nabijheid Hun Zeker vindt u een aantal meer.

 

Natuurlijk is er plaatsen bestaan, waar sprake is van graancirkel Opgenomen op de kaart Basis foto, maar is nooit gelegen aan de grond van onderzoek, heeft de mensheid nooit gekend over en ontdek Them (bijvoorbeeld veel uit Italië, een in Tsjechië - worden gepubliceerd door Time)

Ook is het vaak mogelijk om een plaatselijk onderzoek met behulp van Google Earth voor vele interessante feiten en punten met betrekking tot graancirkels gevonden, in de buurt van hen, hij oek verder weg gelegen plaatsen te ontdekken. Bijvoorbeeld weer een aantal gevallen droge uit Italië, maar niet alleen daar.

 

GPS-database bevat hoofdzakelijk een aantal nauwkeurige GPS-gegevens op verschillende graancirkels gevonden, uit de hele wereld, waarvan de exacte GPS-locatie is nooit gepubliceerd (honderden).

 

 

graancirkel puzzel in elkaar gezet ...

- Voortzetting van

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Algemene eigenschappen

graancirkels begrijpen nu beschikbaar. En voor altijd.

Fascinerend, Uitgebreide, de eerste en enige echt wetenschap ,

realistisch, compleet nieuwe theorie.

Basic, Fundamenteel onderzoek.

Geweldige graancirkel cijfers opgelost. Iedereen en voor altijd.

Er is een mogelijkheid om meer te zien op de volgende pagina's .

 

graancirkels worden nu pas echte verklaring met alleen ware aard van de wetenschap .

Biochemische, fysieke, technische, mechanische, chemische en andere echte wetenschap

en echte natuur Onderzoek principes, met alleen wetten van de natuur.

 

Geschatte lijst van wetenschappelijke, technische en onderzoeksdisciplines en-methoden, Mogelijk te gebruiken voor het verklaren van de beginselen van eventuele schade aan gewassen en de verzwakking van gewas na een bliksemontlading in een graan veld, graancirkels Inclusief:

 

Fytopathologie, plant anatomie, morfologie en fysiologie, biologie, biochemie, biomechanica, natuurkunde, scheikunde, biofysica, landbouwkundigen, hydrologen, hydrostatica, fysica van resonantie en interferentie, fysische chemie, geologie, radiobiologie, natuurkunde en dosimetrie van elektromagnetische en ioniserende straling, elektrodynamica , aerodynamica, statistieken, hydrometeorologie, elektromechanica, explosie kinetiek, Elektromagnetisme, fotometrie, quantum chemie, thermodynamica, wiskunde, mechanica, hydrodynamica, thermochemie, optica, microscopie, kristallografie, spectroscopie, (stereo) fotogrammetrie, elektrostatica, toxicologie, fotografie, archeologen, vloeistofdynamica, speleologen, magnetohydrodynamica, bodemkunde, elektronica, geometrie, magnetisme, geofysica, fractale geometrie, seismoloog, agrobioloog, agrochemie

 

en vele andere, OOK interdisciplinaire wetenschap en kruisende takken

 

(Alleen invullen als bijproduct oek creatie van de reguliere teelt patronen - pictogrammen)

Gloednieuw, originele theorie over het ontstaan ​​en de vorming van graancirkels, absoluut vrij van alle pseudowetenschap , esoterische, mystieke of occulte Eigenschappen, UFO's, aliens, vliegende schotels, schijngeleerdheid, mysterie Fallacies.

 

Zeer complex , maar oek heel eenvoudig en begrijpelijk.

100% natuur en wetenschap theorie en uitleg van graancirkel oorsprong,

klaar om elke academische en authenticatie procedure tegenstander en onderzoek.

Shocking!

 

Theorie verifieerbare achteruit door Middel van bestaande records,

Die zijn nooit gebruikt voor doeleinden die nog beschreven.

 

 

graancirkels puzzel gemonteerd.

 

Brand nieuwe theorie, met behulp van echte wetenschappelijke methoden,

absoluut vrij van alle pseudo-wetenschappelijke onderzoek.

Geweldig, geweldig en absoluut ongelooflijk theorie.

Geen geest, spiritualiteit of spiritisme.

Nee esoterische, mystieke of occulte krachten, effecten, werken of experimenten.

Geen stront buitenaardse wezens, UFO's, vliegende schotels.

 

De code van graancirkels opgelost eens en voor altijd.

graancirkels ontgrendeld. Definitief. Absoluut.

Absoluut GEEN UFO's , bekende of onbekende vliegende machines.

Nou onbekende of onverklaarbare krachten, geen paranormale verklaringen.

Nou Wonderen, geen geheimen, geen tekenen.

 

Nou buitenaardse wezens, geen contacten.

Geen militaire proeven, experimenten of onderzoek.

Nou Vergelijkbare alle andere geheime wetenschappelijke experimenten, tests of onderzoek of onderzoek.

Geen paranormale of telepathische tests of onderzoek, geen science-fiction.

Geen Metafysica, geen meta-psychologie.

 

Absoluut ongelooflijk, maar waar alleen enige verklaring. (Meer over volgende pagina's ).

 

Absoluut geen intelligentie (inlichtingendienst), of zelfs een ounce van mentale processen De cursus in het creëren van graancirkel pictogrammen. Uiteraard met inbegrip van die zijn gemaakt door zogenaamde circle-makers, omdat de hersenen in het proefschrift van personen zou enige intelligentie nooit gevonden hebben, zelfs als iemand echt is intensief op zoek naar, mijnbouw en prospectie daar.

 

Geen intelligentie of mentale processen van de planeten, UFO's, vliegende schotels, coleoptera, ruimte, zon, maan, kosmos, muizen, vliegen, hommel, gras, beatles, massa, schepselen, onkruid, dode lichamen, geesten, heelal, materie, stof, Tornado's, atomen, moleculen, bugs, kristallen, ondergrond, wind, bacteriën, mest, materiaal, visioenen, undeads, skeletten, ruimte, buitenaardse wezens, schimmels, ongedierte, vacuüm of enige andere graancirkels intelligentie Tijdens de schepping.

 

Geen interstellaire intelligentie, geen extragalactische intelligentie, geen marsmannetjes intelligentie, geen Aarde intelligentie, geen intelligentie van het gewas, geen intelligentie van granen, geen intelligentie van de bodem, geen intelligentie van het weer, geen intelligentie van planten, geen intelligentie van dieren, geen intelligentie van ondergrondse water, geen intelligentie van ondergrondse gesteenten, geen van Kangaroos intelligentie, intelligentie geen van Egels, geen intelligentie van idioten in het creëren van graancirkels.

 

Crop Circles Explained. Voor altijd en elke.

 

Het principe van de vorming van zeer nauwkeurige, volgens veel assen en gespiegelde symmetrie (Vaak fractal), kunnen geometrische vormen worden vergeleken met het principe van de schepping en de vorming van sneeuwvlokken, of het creëren van grafische registratie van de intensiteit van de elektromagnetische velden, in de nabijheid van rechte draad, of aan de binnenkant van de elektromagneten, inclusief eddy (!) elektromagnetische velden en in de tweede gemaakt parasitaire stromen. Het zal zich op een andere pagina. Legt onafscheidelijk Begeleidende cirkels, extra kleine cirkels, die precies zijn gelegen op het punt van contact van twee grote cirkels.

 

 

 

 

graancirkels mysterie opgelost. Definitief. Absoluut.

Schokkende onthulling!

Theorie overweldigend alle voorgaande hypothese, zoals de donderslag bij heldere hemel ;-o

 

Theorie Brighter Than The Sun (oppervlaktetemperatuur van de Zon is ongeveer 6000 ° K, de temperatuur van het plasma ontlading bliksem rondes 30.000 ° K, dat wil zeggen 5 keer zo veel).

 

Logisch, niet alleen gemakkelijk te begrijpen, maar wetenschappelijk bewijsbare, controleerbare Statistisch gezien, direct aanbieden van zelf naar begrip en uitleg van het hele fenomeen en het proces van graancirkels schepping.

 

 De verklaring niet alleen heel natuurlijk Legt alleen probleem van de graancirkels, maar OOK een zeer helder hoogtepunten al op die manier zou worden voorkomen afwijkingen , vaak aangeduid als spookachtige en bovennatuurlijke.

 

Graancirkels worden niet gemaakt door een transcendente, etherisch, ruimte, kosmische of buitenaardse intelligentie of energie, Ook zou elke andere denkbare menselijke of dierlijke intelligentie. Alleen natuurlijke en normale fysieke krachten, processen en interacties tussen hen, niets meer.

 

Niet eens zout zogenaamde "plasma vortexen" (niemand heeft ooit gezien dat een).

Geen wind (zelfs niet degenen wild - "Ik heb hen" - Jerry Cimrman)

of Cyclonen, Tornado's, regent, hagelt.

 

Er zijn geen dieren (behalve dat " Egels "in Milovice), geen buitenaardse wezens.

Nou buitenzintuiglijke waarneming, of transcendentale krachten.

 

Nou paranormale, ufologische, of enige andere gelijkaardige fenomenen, macht of onderzoek.

 

Nou leylijnen, geen Psychical noch fysieke energie lijnen.

Dat beeld met uitzondering van lijnen, waar elektriciteit, gas of water te laten circuleren - alle nutsleidingen, drainages, over alle van hen de bliksem ontlading elektriciteit, stromend over haar, zelfs ondergronds, als een achtbaan.

 

Tractor tracks, soms Soortgelijke werkzaamheden bijna weg, dus dat in sommige gevallen vertonen ze waarschijnlijk veel meer dan duizend keer hogere elektrische geleidbaarheid, in vergelijking met hun omgeving.

 

Ook titels van andere aard - de routes van een naderend stormen, in de richting van de overheersende winden. Lightnings van alle genoemde stormen te creëren graancirkels, op een afstand van vele kilometers.

 

Ook kan deelnemen Invloeden van de aanwezigheid van verschillende vormen archeologische resten (niet alleen cropmarks) Dat ondergrondse bevinden zich, evenals elementen en geologische anomalieën. Ze kan een zeer grote invloed op de geleiding van elektriciteit ondergrondse en blijkbaar also mee in een statistisch significante verhogen van de kans op een blikseminslag in de buurt van een bepaalde plaatsen. evenals een invloed een snelle verplaatsing van elektriciteitscentrales in de diepe ondergrond. Die plaats Yhus hij zich niet meldt Hogere Elecric geleiding over het bodemoppervlak, en de creatie van onregelmatige vormen in plaats van gewone graancirkels.

 

Dat is dankzij Ook kunnen er komen zeer snel geleiding van een grote hoeveelheid van elektrische energie diep onder de grond. Zonder significante uitvoeren op het oppervlak en onregelmatige ZO beschadiging van andere planten op het oppervlak buiten de regelmatige vorm. Energie, Uitgevoerd door beschreven manier is dus in staat om de invloed "slechts" en de vorm van de magnetische veldlijnen rond een rechte geleider, zoals relatief regelmatige ronde vormen, Hun Uiteindelijk resonanties en interferenties, alle betrokken bij het proces van de graancirkel schepping.

 

Pylonen en draden van hoogspanningslijnen sterk zou kunnen bijdragen aan preferentiële aantrekkingskracht van elektrische ontladingen in specifieke plaatsen. Rond de draden met spanning van 100 Volt duizend en meer, kan er verschijnen corona-ontladingen. "Kameraden van de DDR," eigenlijk "Kameraden van CEZ" zou zeker in staat zijn om veel te vertellen over. Vooral in het buitenland, bestaan ​​er verschillende zware huidige operationele Elektrotechnische onderzoeksinstituten voor fabrikanten en distributeurs van elektriciteit. Zij hebben betrekking op kwesties van energieproductie en-distributie en een hoge spanning, en evalueren van de effecten van de bliksemontladingen, en hun interventies in Vergelijkbare faciliteiten, in hte nabijheid van gevonden graancirkels.

 

Geen spoken en skeletten Betrokken bij elke graancirkel schepping.

(Noch skeletten in kast)

Geen stroom vanuit het graf.

Geen monsters, spoken, nimfen zelfs vuurvliegjes.

Geen bovennatuurlijke wezens zelfs krachten.

 

Nee "golven van denken," Noch mentale kracht of het proces van elk organisme, levend of dood, denkend mens of dier.

Secret lettertype van graancirkels werd ontcijferd.

Absoluut geen (bewuste of opzettelijke) actie van een mens of dier.

Geen actie, energie of krachten van mysterie.

 

© cropcirclesonline.com,  © quick spigots

 

 

Nee. Noch telekinetische geest gecontroleerde krachten, geen tele-of para-krachten, wetenschap of onderzoek. Nou interstellaire of Intergalactic kosmische mysteries, actie, energie of krachten.

 

Oh, Dat Egels, maar ook niet om graancirkels te maken ...

Nou pogingen tot geslachtsgemeenschap, verbinding of communicatie, verhuizen van bekende of bestaande ruimte, alsmede alle andere binnenafmetingen.

(Op een uitzondering na - het geval Milovice - oosten, duidelijk aan dat was een poging om in contact te komen Oh, Dat Egels ...).

op deze plaats "werkten" Egels, "communicatie",

Dat resulteerde in gelegd granen (tarwe) ongeveer 8 m 2

 

Geen drive, energie of denkkracht, mentale processen.

Geen drive, energie of kracht van "zijn".

Nou interdimensionale of extra-dimensionale drives, energie of kracht.

Geen poging tot Intergalactic, interstellaire of buitenaardse communicatie.

 

 

Gewoon een eenvoudige biologische, biochemische, fysische, chemische en soortgelijke wetenschappelijk verklaarbaar eenvoudig en echt en volledig natuurlijke oorzaken en consequenties bij de graancirkel creatie proces.

 

Supernatural processen niet betrokken bij graancirkels, ook

Absoluut geen " bovennatuurlijke "processen of effecten.

 

De Lightning ontlading is heel natuurlijk , alleen de aarde, niet buitenaards, maar in addition het lijkt in ieder en elk van zijn eigenschappen, kwalitatieve en kwantitatieve kenmerken "super" , zelfs de meest ontzagwekkende, absoluut al haar eigenschappen zijn boven elke gewone menselijke verbeelding . De eerste spanning tussen de wolk en de grond kan hoger zijn dan een aantal miljard volt. De piekstroom kan oplopen tot bijna miljoen ampère. Energie overgedragen en dat wordt uitgestraald door die in staat zou zijn om stroom leveren vele goederentreinen vele mijlen. Snelheid vanReturn Strokeis iets wat tussen een derde tot 2/3c. De concentratie van energie is veel hoger dan de zon oppervlak.

 

Het tarief van de huidige stijging - enkele tientallen tot honderden duizenden ampère per microseconde, slechts een enkele miljoenste van een seconde. Misschien alleen sommige lasers kunnen een hoger percentage van de energie stijgen, maar de energie van een laser die werden vervaardigd in de wereld, in vergelijking met energie van de bliksem, veel minder dan de gemiddelde temperatuur zo, zou worden uitgedrukt "zo zwak als water", met inbegrip van die zal gemonteerd in Břežany.

 

Hoewel The Lightning Discharge is echt SUPER oek en NATUURLIJK is het niet in de vriezer A Matter of hyperphysical (bovennatuurlijke), alleen en SUPER NATURAL .

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

 

Tot slot, wat informatie Resterende

Niet zo wetenschappelijk, sommige een beetje humoristische

 

Sun, Plasma

Zeer Vergelijkbare objecten zoals graancirkels (niet zo lang duurzaam, maar seconden, minuten,

OOK uren en misschien wel dagen, opkomende zon in het plasma.

(Er processess lijken op onweer,

maar veel - veel meer dan 10 12 sterker)

(Zal niet worden onderzocht op korte afstand).

http://www.thesuninmotion.com

Zon corona , zon uitbarsting

 

 

De Sun & planeten

Er bestaan ​​heel, heel Vergelijkbare objecten op de zon oppervlak, of op een ster oppervlak.

In de corona en zonne-plasma aan de oppervlakte worden gehouden droog plasma en een energieke uitbarstingen en elektrische ontladingen Dat effect onder een aantal van hen zou volledig de hele wereld verdampt. Hun impact op de Zon oppervlak plasma, die veel meer Vergelijkbare eigenschappen aan de vloeistoftemperatuur als vaste stoffen, in staat om patronen te vergelijken met de cirkels op het water oppervlak, zoals een verscheidenheid aan storingen en resonanties te creëren heeft. Iets heel Vergelijkbare Verschijnen er kan, in het geval van zeer bekende populaire zonnevlekken.

 

 

 

"Graancirkel" zoals opgroeide objecten worden gedetecteerd in de toekomst op bijna elke planeet en hun manen in de zon en in zeer systeem langer de toekomst, indien ooit, op alle andere buitenaardse planetaire systemen.

 

In levenloos buitenaardse materialen en oppervlakken, zoals zand, sneeuw, puin, poeder en dergelijke.

 

Voordat een robot of handgemaakte onderzoek Ze worden geschat en voorspeld, door ons.

We zullen daar niet heen om nu te onderzoeken, omdat de Hawking waarschuwt voor, dan zouden zij aten ons.

 

Geen, geen absolute intelligentie Maakt graancirkels

Mogelijke vragen Georgina Paroubek vorige, echt heel dom Engels politicus, verkozen worden geprobeerd met behulp van de marsmannetjes (ook commies) en regering in de naam van Hen. (En barstte als een zeepbel)

 

Geen buitenaardse intelligentie, geen andere intelligentie, geen menselijke itelligence.

(We bedoelen graancirkels vormen, niet zei de jongen, maar wie weet?)

 

Geen "plasma vortexen". (Niemand heeft ooit gezien dat een)

Geen "vortexen Electrified door wrijving." (Niemand heeft ooit gezien dat een)

Geen wind, geen Cyclonen, Tornado nee, nee regent, hagelstenen

Geen dieren, geen buitenaardse wezens.

Goed of buitenzintuiglijke waarneming of transcendentale krachten.

 

Nou paranormale, ufologische nee, nee abnormale fenomenen, krachten of onderzoeken.

 

Nou leylijnen, energielijnen nee.

 

graancirkels versleutelen Unmasked.

 

Geen "gedachte-golven", geen krachten van het denken, van een levende of dode organismen, mens of dier.

 

Ei of kip?

Wat was er eerst, de kip of het ei?

We weten het niet. (Weet iemand)

Wat was er eerst, graancirkels of de kip?

We weten het niet. Sorry, we weten het. Dit was niet de juiste vraag.

Wat was er eerst, graancirkels of ei?

We weten het niet. Sorry, we weten het.

Dat was niet de juiste vraag, ook.

Gezocht naar een andere vraag te stellen een beetje.

Om, of niet ... Sorry, een kleine fout weer.

Wat was er eerst, graancirkels of Stonehenge?

Dat is de enige juiste vraag.

Vandaag de dag is iedereen in staat om deze vraag te beantwoorden door Zijn eigen.

 

De Last Chance

P.S.

Geachte (domme) cirkel-makers, heeft u de laatste kans om de FACT BELIJDEN

Dat heb je nooit zelfs de enige graancirkel had gemaakt.

 

Indien van toepassing, dus Dat was echt "zo'n groot stuk stront", in vergelijking met vormen,

Dat is echt zijn gemaakt alleen met hulp van de natuur krachten ,

elektrische ontlading van de bliksem ,

Dat alleen een beetje elke intelligente man

zult u niet te betalen, zelfs een cent en iedereen zal Gibe u.

Ieder je vroegere Whopper "bekentenissen"

Die overal u hebt gemaakt een aantal graancirkels,

werden alle verzonnen in een cafe, nadat je had dronk

veel flessen bier en andere drank.

Of zoals wat onhandige poging om de eenvoudige mevrouw misleiden Bower.

 

Nee, Nee, Nee, Nee, Nee, nooit, nooit, nooit, nooit, nooit

Nou transcendentale wezens of krachten.

Absoluut geen (actief of bekende) tussenkomst van een mens of dier.

Nou telekinese, kom Vergelijkbare krachten, geen tele-of para-krachten, wetenschappen of onderzoeken. Geen kosmische of ruimte of kosmos mysterie, kracht, energie of krachten.

Nou interdimensionale krachten of effecten of enige andere verbinding of communicatie.

 (Met uitzondering van case Milovice - Oost)

 

Geen stroom, energie van gedachte of handeling.

Geen stroom, energie of werking van "beeing".

Nou interdimensionale of extra-dimensionale kracht, energie of krachten.

Nou Intergalactic, interstellaire of buitenaardse communicatie.

 

Geen van genoemde krachten of effecten te creëren graancirkels.

 

Slechts een eenvoudige biologische, biochemische, fysische, chemische, mechanische en andere

echte wetenschap en echte natuur Oorzaken en resultaten.

 

Geen bovennatuurlijke verschijnselen helemaal.

 

 

 

Geen domme seniele ... (Dement gemaakt elke graancirkel)

Geen grapjes, geen cirkel-makers

Nou Doug, geen Dave.

Geen borden, niet met kabels.

Nou planken, geen touwen, geen borden, geen draden.

Geen gekke seniele demente oude jongens of hun navolgers, Bewonderaars of volgelingen.

 

Nature Science alleen maar leiden tot graancirkels

Ja, alleen echte natuur krachten, voorspelbaar en berekenbaar, met behulp van regels en wetten van de biochemie, biofysica, natuurkunde, wiskunde, biologie, chemie, mechanica en andere soortgelijke Deze afgeleide van echte natuur wetenschappen en takken ase betrokken bij ontstaan ​​van elke graancirkel ooit gevonden .

 

Fysieke, biochemische en soortgelijke krachten geschapen Meer dan Miljarden graancirkels, of op een manier Vergelijkbare vormen gemaakt op aardoppervlak lang voordat er mensen bestonden, OOK dier. In eerste instantie in niet-levende materie, zoals sneeuw, zand of stof, later in mos of korstmos, en later meer in de planten, zoals graan of iets dergelijks.

 

Big Bang onderzoek

Echt Big bang in onderzoek en aankondiging.

(Woordspeling ... De bliksem gevolgd door donder en produceert een heel luide knal)

 

Zeer Vergelijkbare principe graancirkels Maakt Vergelijkbare objecten

op het oppervlak van elke ster van elke grootte.

We zullen niet Bestudeer het van een korte afstand.

Ook op het oppervlak van vele, hoewel niet alle

Hun planeten en manen een baan om elke ster

van elk melkwegstelsel in de ruimte, in het hele universum.

Wij - nu leven niet zal worden nagegaan of van een nauwe range ooit, Obama gestopt.

 

Opmerking:

Niet alle hemellichamen - bijvoorbeeld onze Maan bevindt zich momenteel in dit opzicht volledig buiten dienst, maar in het verleden is het misschien niet. Ook de twee manen van Mars, Phobos en Deimos (algemeen genomen, iedere "kleine man" in het zonnestelsel en in de ruimte). Objecten die niet over enige sfeer en niet te exposeren en vulkanische activiteit, zal eveneens verschijnen. Maar op het oppervlak van Mars er wind, wrijving en dus ook moet er aanwezig storm, Hoewel in dit geval uiteraard alleen zandstorm. Indien er onweer, er wrijving, elektriciteit en lightnins, en er kunnen cirkels (soms). Wanneer sommige van de nieuwe sonde verkennen oppervlak met voldoende resolutie ...

Wetenschappelijke publicaties niet nog vermelden over Waarneembare storm activiteit op Mars.

 

Zwarte gaten

Ook mogelijk dat graancirkel lijkt objecten verschijnen op het oppervlak van zwarte gaten en een beetje boven dat. Ergens tussen het oppervlak en Event Horizon.

Het gebruik van een vandaag de dag bekend principes van de fysica,

zullen we nooit in staat om ze te onderzoeken op korte afstand.

 

Dit is NIET een grap.

 

 

Er zijn miljarden sterrenstelsels, elk van hen bevat miljarden sterren. Die ster van elk planetair systeem bevat een aantal planeten en een beetje meer Verschillende keren van manen. Bijna elke een van hen tijdens een iegelijk van Miljarden jaren duizenden en duizendenCrop-Circle-modeinterferenties ontstaan ​​vormen met vormen zoals caleidoscoop of oscilloscoop ( Lissajous ), of mechanica van flexibel membraan, (vormen Chladni ), fractal vormen (ijs vlokken, vertakking), Kyrlian vormen en Lichtenberg (een andere fractal-analogen)

elk jaar (Aarde jaar, aardse - Ongeveer 31.557.600 sec))

Geloof niet? U zult! Vertrouw het! Je zult geloven, zult u begrijpen,

Neemt u deze uitleg en u zult vertrouwen. (?)

 

Vraag naar de stomme eenvoudige-minded

Geachte circle-maker-Stupids. Volgens deze schatting, Gedurende het bestaan ​​van het universum (hier, onze, dat we leven in het), sinds de Big Bang, werden er "geschapen" Ongeveer rond de 10 30 (of zelfs veel meer) Crop-Circle-mode & gemaakt interferentiele resonantie & Kaleidoscope & Lissajous & Chladni en gecombineerde vormen in stof, sneeuw, ijs of andere consumptie-Vergelijkbare materiaal (bevroren methaan of een ander gas) in plantaardig materiaal, zoals granen, indien ergens bestond in de buitenste planeten in de buurt van ster, binnen elke galaxy ...

(Zwarte gaten niet meegeteld)

 

(10 30 ongeveer 1000 keer meer dan optie ieder van ons, zelfs in het geval van zogenaamde "volumineus specimen" is een aantal atomen in zijn lichaam aanwezig)

 

Geachte cirkel-makers, wil je nog steeds aan te geven, dat je zelf

een van hen?

 

 

Sommige noten ...

 

Noli tangere circulos meos, quod licet Iovi, non licet bovi, fiat fulgur ergo fulgur fecit.

 

CropCircleGatee

 

Quamvis dē omnibus dubitandum est, crēdō quia absurdum est, credendo vides AMDG.

 

Omnia vero fulmen gubernat. De Thunderbolt piloten alle dingen. (Heraclitus)

 

Pagina (s) in permanente bewerking ...

Elke dag kunnen zien en kleine veranderingen ...

volgende pagina (s) binnenkort ... (Woordspeling) ...

Op deze pagina en anderen In staat om resultaten te volgen

van meer dan drie jaar vervolgd (toegevoegd 13 Februari 2012: meer dan 4 jaar)

top secret harde Investigation (ca. 38 maanden)

Hobby speelgoed alleen ... (In ieder geval in het begin)

 
einde bericht ...

 

Literatuur, bronnen

Sommige boeken (een fractie), gebruikt om verschillende natuurkunde en natuur verschijnselen en effecten in tekst en subpagina's www.cropcirclesonline.com uitleggen Literatuur

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

z