Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-objavljuju-tekst-2-2 . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
2/2 objavljeni tekst
drugi tekst objavljen www.cropcirclesonline.cz izvan svoje početne stranice (povezan s 2/1)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Dom

2011/04/12 - www.sarden.cz

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Komentar administratora www.sarden.cz :

Misterija riješena, željeli bismo uzviknuti. Istina je da je naš vanjski dopisnik za njegovo objašnjenje žitu dolazi sa jasno, logično, i čini se da je čak i logično prihvatljivo rješenje. (komentar Administrator - www.sarden.cz - hvala, JL)

 

Račun: 

Krugovi u žitu

 2/2

 

 

Neke mogućnosti oblika - nastavio

Formiranje redovitim obrascima dogoditi samo u iznimno neobičnim slučajevima, jedan slučaj nekoliko milijuna, koji su stvorili slučajno i naizgled bez ikakvih logičnih razloga zadovoljavajućim uvjetima redovitih oblika, pa čak i više od dva. To je moguće koristiti analogiju iz kemije - reakcije između atoma i spojeva događa u sudaru dvaju čestica - atomi, molekule, ioni ili radikali (među njima onda postoji razmjena elektrona i stvaranje ili izmjenu pritvoru). Reakcija, što bi se očekivalo oborina samo tri ili čak više čestica će biti potpuno nepraktično, jer bi to bilo posve beznačajan prinos milijuntom posto. Formiranje redovitih uzoraka može se smatrati analogan oborina od tri ili više čestica. Osim grmljavinskog pražnjenja i žitarica na tom mjestu mora zadovoljavati su vjerojatno mnogi drugi slučajni učinci teško artikulirati. Da li to stvarno samo blagi prinos - obična neredovito podnio , leži na tlu ( ležao na tlu ) žitarice javljaju u svijetu procjenjuje na milijun četvornih kilometara godišnje, područje redovitih oblika su samo nekoliko tisuća četvornih metara.

Jedan od razloga može biti činjenica da je to bio izuzetno jak udar, koji se javlja samo nekoliko po sezoni, a nekoliko tisuća puta jači od običnog munje, koji je prisutan u svakoj oluji tisuća ili više. Kao dodatno, vrlo nasumično fenomen može zamisliti da (neki) redoviti obrasci mogu biti formirana pod smirenosti, nakon događaja "Munja s neba" ("grom iz vedra neba"), pozitivno nabijeni oblak-zemlja munje, ogromna energija, hvatanje nekoliko desetaka kilometara od oblaka, prenosi nezamislivo veću energiju protiv "obične".

Kiša, u slučaju oborinskih voda teče ponekad tisuće tona po kvadratnom kilometru u samo nekoliko minuta u zraku i na zemlji, i vjetar preko 100 km / h, u pratnji redovito munje, nikakve posljedice svojih simetričnih ispuštanja znatno "talasati" ili barem "pahulje". Svjedoci traže nemoguće, jer svatko tko će to učiniti na svojim očima na terenu gledalo nekoliko frakcija drugi nikada ništa bilo gdje ili nije slijediti nedosvědčil i ugradnja time-lapse kamere još uvijek nije proširila u blizini polja.

Munja se najbolje može zaštititi od slučajnih svjedoka i promatrača, te s velikom sigurnošću vas otjerati iz "sceni", ako je to u mjestu ravnoj nezlikviduje. Nešto o tome vjerojatno mogao reći iz životinja močvarno područje u blizini mjesta opisao utjecaj munja iz zadnjeg dijela. Dvije od njih sletio izravno u - 18 i 58.000 ampera. Nije isključeno da su neke žabe koje se ne nalaze tamo, definitivno dokuňkaly. No, kao i istraga je pronađen na licu mjesta prije nekoliko dana kasnije, nije ostao dovoljno kao što je to.

Baš kao žabe bi također dokuňkal bilo na tom mjestu nalazi samo krug-kavu. Možda barem nešto da se to sulude pojedince k srcu kao vrlo ozbiljno upozorenje. To je čak i sasvim je moguće da neki od prijavljenih krug odluka (bez ovog ikad dokumentiranih dokaza) bio je zapravo na sličan način na terenu ponekad dokuňkal. Sve teorija prezentirani ovdje, međutim, izgrađen na pretpostavci da nema circle odluka u stvari postoji i nikada nije postojao (srećom za njih), uz nekoliko iznimaka, potpuno izolirana. U većini slučajeva to je samo krug-declarator odluka koji samo prijavite na kreacijama netko drugi. Oni su također jedan od prvih poznatih tvrtki Doug & Dave. Oh, gđo Bower. Lekcije za sve žene: činjenica da ste ponekad noću supruga mogla "izgubiti" ili "teško moći pratiti", tj. ako je vjerojatno sada i onda "skočio" od njega u očima javnosti budala ili idiot nikada učinio . Ako je itko u njega, ali previše krpanje počinje, nije nemoguće da na kraju čini puno veći idiot nego što bi inače ikad. Čak u očima javnosti. Čak s prijateljem. Možda opremljenog na terenu zajedno, ali tu definitivno prstenovi nije. Čak i ako je oborio neki ( spljošten , leži na tlu - leži na tlu)) usjevi tu za njih možda su ostavili. Sigurno ne kad su se pojavili prave krugove, jer je donio kući u kutiji. Možda vam je draže da oboje priznati sada, da zajedno "igrali". Danas je prilično moderno, to se zove alternativna kultura. Samo da gđa B. bi bila o kraju života je vrlo teško rozdýchávala. Stavak prati Foto šest činilo svatko iživljavanje - Krug za kavu nakon sastanka s koji su samo u području uzorak stvarno stvara. Usput, u ovoj fotografiji je jasno vidljiv na stabla "Potpis glavni krivac" .

Dodatak: bilješka o odsouzeníhodnosti sličnim aktivnostima iz prethodnog stavka ne odnosi se na ozbiljnom istraživanju, na primjer, kada je grupa ljudi iz poljoprivrednog koledž ili sveučilište odluči pokušati kako bi bili sigurni da se nešto kao što je to moguće, ali ovi znanstvenici ne moraju označiti riječ krug-krug-kavu ili kavu. U ovom slučaju, to je samo ozbiljna znanstvena istraživanja o izvedivosti projekta.

(Potpuno Konačno, nude uključiti lozinke u bilo koje buduće opće rječnik Engleski - Češki: Krug za kavu, krug-maker = "lokalni idiot" Joe Schmoe).

Posljedice ispuštanja opisanih u prethodnom članku (nije daleko od "žabe") vodio prvi na smještaj , savijanje stabljika na terenu ( savijanjem stabljika na tlo ) s nekoliko kvadratnih metara - prvi vidljive promjene će se dogoditi do deset dana nakon pražnjenja. Postupno, dan za danom, dodali su drugi, dok napokon neposredno prije žetve je spljošten , leži na tlu procjenama 25-30% čitavog područja (više fotografija u prethodnom radu), na kojima se struja kroz tračnice nakon traktor razvedena i na mnogim mjestima, što je vjerojatno iscjedak ne rade uopće.

Preduvjet sadašnje vodstvo nakon traktora tragovi razumno podržava činjenicu da je redovito, nepravilni smještaj , savijanje na zemlju vlati ( stabljika savijen na terenu ) (vrlo često - Procjenjuje se 80-90% slučajeva) prilično točno prati smjer pjesama, tako da statistički značajan postotak bilo zraka i zemaljske slike iz cijelog svijeta da puka slučajnost može biti prilično pouzdano isključiti. U foto 7 ukupno sedam mjesta - sve od geograph.org.uk   sličnih snimaka iz Češke mogu proizvesti tisuće. Na Google Maps možete pronaći na tisuće sličnih slika iz cijelog svijeta (što znači antenski površinu Zemlje, što Google Earth koristi kao baza karti, a ne Panoramio, u nastavku će biti podnesen), snimka žitu možete pronaći na stotine sličnih lokacija nedaleko od likova ili izravno u njih. Slične slike, u cijelom zasebnom neredovito podnio , leži na tlu ( ležao na tlu ) zrna ili žitu koji su tako nepravilno polehlým zrna stabljike nepravilno savijen na zemlju u pratnji, moguće je pronaći na internetu na tisuće. Fotografija 8 - ova slika je na internetu, ali ne mogu naći, objavljivanja piktograma u Češkoj Republici i energetskom sustavu Zemlje - ljepota od krugova u žitu u Moravskoj 2000 - 2006 , . Plíšková et al 'je lako vidjeti vrlo tipičan nepravilan smještaj , savijanje stabljika na terenu ( savijanjem stabljika na zemlju ) koji prati uzorak, od čega je prilično točno prati nakon track traktora. Neka područja nepravilnog smještaja , savijanje na zemlju vlati ( stabljika savijen na tlo ) na ovoj fotografiji igranih drugih vrlo zanimljivih svojstava, tipičnih za prenoćište , savijanje stabljika na terenu ( savijanjem stabljika na terenu ) zrna nakon udara elektriciteta, koji su opisani u neki drugi nastaviti.

Pretpostavka o trenutnom vodstvu nakon traktor razumno pjesme podržan činjenicom da je vrlo često zrna Polehňa , njegove stabljike su savijena na terenu prvi u blizini centra čtvrtzávitů, circumscribed traktora na rubu polja, gdje je intenzitet električne struje (integralni) može biti visoka, i biljke i najviše oštećeni. U nekim slučajevima, zrno Polehňa , njegove stabljike su savijene na zemlju upravo tamo, i bilo gdje drugdje. Fotografije prvi smještaj , savijanje na zemlju vlati ( stabljika savijen na terenu ) u posljednjem postu je snimljena na mjestu gdje se pjesme konvergirati, čime se koncentracija moći je također povećana. Vrlo zanimljiv fenomen smještaj , savijanje na zemlju vlati ( stabljika savijen na terenu ) u blizini staze nakon traktor je činjenica da, iako veći dio štetnog energije često se hrani njima, biljke u neposrednoj blizini rubovima tih pjesama su gotovo nikad nepolehnou ( lopatice ne savijati na zemlju ), smještaj , savijanje na zemlju vlati ( stabljika savijen na terenu ) uvijek započinje gotovo bez izuzetka, dok na udaljenosti od 20-30 cm od njih. Čak iu područjima koja Polehna ( savije stabljike na tlu ) gotovo u potpunosti - iako su biljke bliski regiji dobio najveću dozu energije. Moguće je da viši biljke bliže pjesme (na kojima ništa ne raste), to može biti lakše riješiti štetnih kemikalija "razrijediti" i brže oporaviti. Kao jedan od najčešćih uzroka prenoćište , savijanje stabljika na terenu ( savijanjem stabljika u zemlju ) je u literaturi nad-oplodnje s dušikom, ali onda bi trebalo polehnout ( saviti stabljike do tla ) biljke najbliže stazi, napravio najveće viškove. Ovdje Snimak Slika 9 (Engleska geograph.org.uk ), što se može jasno vidjeti sporiji rast žitarice (zob, zelenije - sporo dozrijevanje) u neposrednoj blizini staze nakon traktorom preko stotinu metara od vjerojatnih utjecaja točkastih ispusta, gdje je kukuruz je znatno spljošten , ležao na tlu. Zelenije biljke u blizini staze čini najmanje tendencija smještaj , štetu, slabost ( šteta, slabost ), ili obrnuto. Biljke koje su najbliži na stazu, ne spljošten , leži na tlu ( slama leži na tlu ) nikada, možda nekoliko iznimaka, koje su znatno ispod statističke pogreške.

Često Polehňa , njegove stabljike su savijene u prizemlju kukuruza samo na najvećoj udaljenosti od staze - Foto 10 , na pola puta između njih, gdje dodao energija se vratio iz dva smjera. Dakle, tu je najveća koncentracija zagađivača i jednako oštećenih biljaka tako da biljke imaju ograničenu sposobnost isključiti većina korijena u tlo i tako se barem djelomično eliminiran. Svi fenomeni opisani ovdje se može promatrati uz bilo kojem mjestu s nepravilno polehlým zrna stabljika nepravilno savijen na tlo dobro u maloj udaljenosti od gotovo svih redovitih oblika, istraživači su dokumentirani, osim ako ste u područjima gdje njihove slike često uvećane i odvojen od bilo susjedstvo, ikada dobiti. U najvećoj mjeri neposredno prije žetve, kada su istraživači imali gotovo nikakav interes, ali oblike, već pictures've donesena davno, tako da ono što je tamo brinuti. Neki oblici, ali oni sami su kombinacija pravilnih i nepravilnih oblika podnesene , leži na tlu ( ležao na tlu ) zrna, tako da barem postoji. Drugi vrlo sličan učinak je činjenica da vrlo često nakon bljeska točno na pola puta između tračnice zrna najzeleniji, barem zrelo - s najvećom dozom štetnog energije pokazuje najznačajnije usporavanje sazrijevanje. Vrlo često upravo u tim mjestima prvi Polehňa , njegove stabljike su savijene na tlo. Slika 11 fotografija u nastavku počinje poléhat , zavoj na terenu ( savijati prema dolje ) zrna u sredini između pjesama na zelenije mjestima, a na istom mjestu fotografirao kasnije Već spljošten , leži na tlu je (procijenjena mjesec dana kasnije). Stvarna brojka spljošten , njegove stabljike su savijene na tlo dugo prije nego što je dobila "izravni udarac", ali neki stream dodaju i oduzimaju, tako alternativni spljošteno , stabljika savijen na tlo, a nepolehlá ( stabljike stoji uspravno ) položaj.

Kao osnovni princip, mogućnost nevjerojatnog pravilnosti pojedinih oblika može koristiti je vjerojatno objašnjenje koje doprinosi stvaranju rezonancije i smetnje (mehanička, elektromagnetska). K n dodatak tih dviju pojava, neke brojke mogu se pojaviti trenutna superpozicija princip (trenutna vektorski zbroj), a ponekad se čini sasvim bez ikakvog vidljivog razloga za neposrednu preokret struje ponekad može dogoditi penetracije vektora, ponekad jednostavno zbrajanja i oduzimanja od napona i struja. Korona okružujeReturn Strokekao kontinuirani cilindričnim ljuska, vidi pripadajući dijagram Model Corona , upravo u krug. Slika je preuzeta iz Munja elektromagnetika , Robert L. Gardner , 1990, str 4. Korona može imati do određene udaljenosti od vrijednosti pražnjenje kanala negativnog, pa onda opet pozitivna (pojednostavljeni interpretacija opisano u mnogim stručnih članaka poput http://www.lightning.ece.ufl.edu/ ). Polaritet ponekad može dogoditi vjerojatno zbog nekih podzemnih građevina (vodljiva), vjerojatno indukcije u njemu, ponekad bipolarni učinci struja munje koje mogu biti zbog trenutnog stanja mehaničkih biljaka izgledati drugačije svaki put, dodavati i oduzimati jedni s drugima. Najjednostavniji oblici - jednostavan usamljeni krug - objašnjava svoju pojavu trebalo biti dovoljno čak i samo korištenje indukcije pojava i dalekovoda, ali i mehaničke učinke. Postoje čak i jednostavniji oblici od krugova - linije - što se može objasniti samo zbog sadašnjeg vodstva, osobito u podzemlje. Ovo će biti detaljnije opisani u u daljnji nastavak.

Neki vrlo jednostavnih oblika, krugovi ili radije njihova loša imitacija, zapravo se može dogoditi odmah ili vrlo brzo nakon osvajanja. Slika 12   Japan - Tajanstveni krugovi u žitu , Hessemann, Tóthová, . boja vezanost između stranaka, 120 i 121) Foto 13 , Slika 14 , 2010 Ujedinjeno Kraljevstvo Wiltshire Bratton White Horse (Westbury). Dakle, ovdje Istraživači Biljna Circles've stvarno pustiti gore, takve jedinice mogu se naći na poljima širom svijeta svake stvarno, jer postoje milijuni njih tamo, i to je stvarno vrlo lako zamisliti da može nastati nakon jednog grmljavinskog pražnjenja na terenu, budući da je on obavlja mehanički šok učinci na slici 1 ( dio 2/1 ).

Budući da je sila uglavnom neke iznimno snažan munja oznaka, može se pronaći "nešto" ponekad odmah nakon oluje. Komentar na fotografiju 12 - "Već u 1986, nakon noći neobičnih nestanaka struje nalaze u močvari u sjevernom Japanu Nišikavaka kruga u šašu. " Što znanstvenici žele više? Najavljen na "neobjašnjive raspadi" dodao neki bljesak cicrlemaker izvršenu s žrtvu sjedala, konce, kapu i gaće za istraživači žitu vjeruju da je "nešto neobjašnjivo elektromagnetska neshvatljivo" koji se dogodio na licu mjesta, to je bio samo "obični "Oluja, koji će se održati godišnje diljem svijeta desetaka tisuća i munje, koje spadaju godišnje u polja i travnatim površinama diljem svijeta milijardi?

Munja Oluja je ne samo jedan od postojećih ekstremnih vremenskih događaja, ali ni jedan od najekstremnijih fizičkih pojava uopće. Postoje web stranice na kojima su pitanja se spominju u više detalja. Na slučajna, možemo spomenuti strmini trenutnog impulsa ruba porastu, pogotovo neke naknadne ispuštanja, koji su već dobro "swept" putovao, aktivirani i ionizirane način, unatoč 200.000 ampera po mikrosekundi , samo jedan milijunti dio sekunde.

Stvarno samo za zabavu: Ako ne bljeska u kanalu, posebno tijekom start-up trenutnom najstrmiji dio krivulje, koncentracija energije zrači u jedinici površine po jedinici vremena, čak i veća od eksplozije supernove (prvih 10 sekundi), onda je to vjerojatno za mnoge iza.

U ovom trenutku, nekoliko fotografija prikazuje učinke munje ispuštanja - Slika 15 . Bez potrebe da ide u složenim fizičkim i električne izračune, nakon što je vidio ove slike može se zaključiti da je "Bljesak moć ima" (sigurno barem stvoriti obrasce u centru "rupa za pin" ). To je značilo da mehaničke sile, i to je potrebno imati na umu da je usporediv pražnjenja zrači energiju kao elektromagnetskih valova svih valnih duljina, u količinama koje vjerojatno može samo biti vidljiv indukcija biljnog štete - vrlo precizno u krug, na udaljenosti do nekoliko desetaka metara. Također je moguće provođenje električne energije u sustavima tla korijena, upravljanje ioniziranog zraka, Corona iscjedak također mogu sudjelovati u njoj, i donijeti znatne struje na površinu u obliku relativno precizno krugu nekoliko metara uz bljesak kanala incidenta.

Druga stvarno samo za zabavu - u iznosu koji je prepoznatljiv osjetljivi mjerni uređaji, kao što su elektromagnetskog zračenja različitih valnih - ne samo na udaljenosti od tisuća milja, ali svjetlosnih godina daleko, to ovisi o osjetljivosti mjernu tehniku ​​i promjera teleskopa. Fotoni da jedan ide na putovanje kroz prostor, ništa ne može zaustaviti ..

Vrlo jednostavno, to je moguće izraziti energetsku ravnotežu flash iscjedak, tako da otprilike ekvivalent dijelovi (deset posto) emitira prvi u obliku mehaničke energije, kao dio zvuka, 2 energije kao toplina (IR zračenja) 3 kao svjetlo i 4 odmoriti všch kao elektromagnetskog zračenja valne duljine. IR zračenja i svjetlo su samo dobro definirani dijelovi elektromagnetskog zračenja. Neki od navedenih oblika energije još uvijek u šoku i neposredno nakon prelaska iz jedne u drugu, posebno u toplinsku mehanički. Više detalja bi uvelike premašila opseg ovog rada i one koji su zainteresirani moraju uputiti na literaturu.

Prije nego što su ikada objasnio fizičke (kemijska, biokemijska i bioloških) učinke munje ispuštanja načela u ratarskim kulturama, moguće je pokazati kako rad munje ispuštanja na biljkama izgleda klasični poljoprivredna znanost, sada bez primjene fizičke i drugim zakonima. Bez dugo vijuga poljoprivrednim istraživačkim institucijama, knjižnicama, Internet tražilice daju neke odgovore, koji mogu biti dodatno proširena. Objavljivanje ili web stranice koje tematski i Munja Biljke poput soje, krumpira, rajčica uključeni (npr.

da je nakon udara ispuštanja u polju zasađen ratarskih usjeva na licu mjesta stvara prilično točnu krug. Jako oslabljeni, često čak i mrtve biljke. Uključujući fotografije. Neki lovci poput fotografije krugova u žitu iz oka uragana ispao - vidi fotografiju 16 . Krug u dnu fotografiju je preuzet s web stranice Sveučilišta u Gruziji , Lightning oštećenja, Pamuk - munje u pamuka

http://www.ipmimages.org/browse/detail.cfm?imgnum=1242075 , krug na vrhu stranice dobiva se iz ufologije (visionovni.com), koji ga je pregledao kao klasični slučaj žitu (polja s soje). Jeste li još vidljive usahlom biljke (mrtav, potpuno zaustavljen rast), ali ako Ufolozi posjetio identičan lokaciju za oko mjesec dana duže, biljke bi bio iz donjeg okvira gotovo neprimjetan.

Svijet je u jednoj godini na oko bilijun grmljavinskog pražnjenja na poljima, travnjacima iu njihovoj neposrednoj blizini. To je prilično iznenađujuće da oni imaju mnogo više ozbiljne posljedice, za koje površine vlage i tla vodljivost. Manji otpor materijala, manje se oslobađa energija struja teče kroz njega (trg).

Reference na prethodne dijelove: (1)   i (2)

U daljnji nastavak ove male serije o uzrocima prenoćište , šteta, slabost ( šteta, slabljenje ) od žita će se pokazati da su mjesta gdje se zrno samo slabi, jer je već bilo munje ispuštanja i žitarica u budućnosti postoji apsolutno vezan Polehňa , njegove stabljike su Klanjam - bilo redovito ili neredovito, možete potražiti neko vrijeme prije nego polehnutím , savijanje stabljika na terenu, čak i bez pomoći bilo mjernu tehniku. To se može dogoditi čak i prije identifikacije uzoraka dovoljne vidljivosti - ne vjerujete?

Između ostalog, vrsta Occam vjeruje da će, ako mu je brijanje britva prisiljavajući sve slučajne i nonrandom promatrači zaključuju da je bilo zločina su pogubljeni ljudi, onda ne smijete ustručavati uzeti pomoć Ledecký iznimka koja kaže: Ockhamova britva ne primjenjuje ako aplikacije su zaključili da u bilo koje vrijeme, bilo gdje, na bilo kojem mjestu u svijetu u širokom širokom svemiru izvodi sve postojeće jedan (sucker) bilo kreativna djelatnost u više navrata, u tajnosti, pod pažljivo klasificirani i nikada ni neotkriven nevyzrazených pripreme, bez publiciteta i otkrivanja, ali PRVI potpuno besplatno . odnosi na mmimozemšťany. Nadalje, potrebno je napomenuti da u slučaju skupine ljudi protiv usamljenih pojedinaca odmah diže eksponencijalno mogućnost objavljivanja, te u svakom slučaju uključuje suprugu člana zavjere da se nemilosrdno lanca skokova na vrijednosti 1 (100% vjerojatnost objavljivanja iznimke postoje)

Drugi važan pravilo: Ako ste ikada negdje bilo gdje u svijetu stvorio bilo zanimljivo i nedostižan objekt, iako čak i iz daleka nejasno i teško artikulirati uzroke, uvijek postoji barem jedan, češće nekoliko psihički bolesne osobe (D & D), koji su i sami tvrde za autora djela. U ovom trenutku, naravno, smatra pitanje stvaranja krugova u žitu, ali također se odnosi na kreacije i aktivnosti ljudi. Samo pitajte u bilo kojoj instituciji trenutno nerazvijena, postoje mnogi napoleoni, Mozart, Beethoven, Hitlers, Desdemona Gandhi Sklodowských, Ajnštajnů, bumbar , Picassos, Herr Gott, Osama Blbádýnů, Sokrat, Neru, Churchill, Shakespeare, kao i bilo koji drugi pozitivno i negativno poznatih ličnosti svjetske povijesti i prostora.

To će biti tako daleko za danas.

Jan Ledecký

ako je zainteresiran kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Sigurnosno na popisu objavljenih tekstova  

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

z