Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-objavljuju-tekst-dva . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Drugi tekst objavljen
Drugi tekst objavljen iz početnoj stranici www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Dom

www.sarden.cz - online znanstvena fantastika magazin obrazloženje: žitu 2/1

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

Misterija riješena, željeli bismo uzviknuti. Istina je da je naš vanjski dopisnik za njegovo objašnjenje žitu dolazi sa jasno, logično, i čini se da je čak i logično prihvatljivo rješenje. (komentar Administrator - www.sarden.cz - hvala, JL)

Račun: 

Krugovi u žitu

 2/1

 

 

Neke mogućnosti oblika

Ovaj članak je besplatan nastavak razmatranja o nove načine gledanja na stvaranje krugova u žitu, koji je objavljen na http://www.sarden.cz/uvaha-kruhy-v-obili . Vas upoznati s nekim drugim opcijama objašnjenje za fenomen. Središnji motiv razmišljanja je činjenica da ne samo krugovi u žitu, ali i sve spljošten , leži na prizemlju žita u svijetu su uzrokovane grmljavinskog pražnjenja u poljima. Oni oslabiti i zrno Polehňa , njegove stabljike su savijene na terenu, ali najčešće tek nakon nekoliko tjedana iscjedak, koji je uzrokovao sve. Iznad polja jer je postojala ogromna mehanička - elektromagnetska eksplozije, koja se pojavljuje u strukturi biljke ("utisnut" ili "naexponovala"), ali smještaj , savijanje na zemlju vlati ( stabljika savijen na zemlju ) je u porastu zbog slabljenja tkiva nakon mnogih dana . Redovni obrasci su stvorili samo u apsolutno iznimnim slučajevima, prema dogovoru mnogih slučajnosti. Ali ponekad je prošao kroz rezonancije i smetnje, mehaničke i elektromagnetske, oni mogu biti nevjerojatno složen, i zbog činjenice da je svaki Eksplozija je posebno u početku ima tendenciju širenja u svim smjerovima vrlo simetrično.

Geslo: nema krugovi u žitu, do apsolutne iznimke, a ne od strane čovjeka.

Ono što mi pokušavamo bilo gdje u svijetu prisutna skupina krug odluka - da krugovi u žitu ih je napravio, a nejrůzějším od njih čak izvijestio - ništa više nego figments bolesnih poremećenu svijesti autora tih izjava. U stvari, NIGDJE u svijetu nikada ni jedna osoba nije izgrađen ni jedan Crop Circle (do potpunog stvarno iznimke, daleko ispod statističke pogreške). Svi su takozvani "krugovi u žitu" je napravio netko drugi, a to je da bilo tko bi krug za kavu u bilo kojem slučajnom susretu s njim u savršeno bez oklijevanja na licu mjesta odmah i potpuno nemilosrdna UBIO .

Odmah na početku današnjeg rada će biti zbog interaktivnost intenetového format (istina, iz daljine, ali sljedeći put to bi moglo biti bolje) podnio odgovor na pitanje koje je pitao u raspravi o prvom dijelu: Ikkju pita koliko struje može generirati takve složene i precizne oblike . Do sada, odgovor će se dati "točan" (krugovi) - demonstracije, kao električna pražnjenja može stvoriti vrlo precizan krug, samo mehanički, vidi sliku 1, autorovo vlastito pokušaj teksta. Odgovor na "kompleksa" je uključen u bilo kakve daljnje nastavku će biti demonstrirane isprepleteni uzorak, pokušaj izgleda vrlo slično. Slika je jedan uzorak, stvorena u čak sloj brašna električnog pražnjenja upadne okomito na površinu na kojoj se sloj proširila. To je sloj brašna, tj. granulama materijala, težine čestica desetaka do stotina milijuntinke grama, gustoće oko 720g/litr - približno podudara s debljinom biljnog materijala samo preko milimetra. Lijevo djelovanje jednog voda (2500 V - 0,03 Joule), pravo ponavljati iscjedak 10 puta u razmaku od otprilike 200 msek (približan prosječni razmak između uzastopnih vršenju oluje je 50-60 ms). Promjer manja jedinica je 11mm, 18mm veći. Ponovite ispuštanja u više od 4-5 veličine jedinice prostire samo zanemarivo, ali vrlo preciznih rubova. Od nešto bezoblične poligonu na vrlo preciznim krug. Budući da je broj ispusta je već 6-8 jedinica ne poveća na sve, sljedeća stvar ne prisiljavaju učinke. Obični munja iscjedak ima oko sedam uzastopnih ispuštanja. Postoje slučajevi u kojima bljeskalica formiraju samo jednu glavnu iscjedak, ali i one u kojima je prvi glavni iscjedak 12 nastavlja nizvodno čak i više. Snimka jasno pokazuje da su električni ispuštanja, čak iu smislu njihove snage utjecaja, kreirati krugovima nešto posve prirodno i ne treba pauzirati više.

Napomena: malo iznad prosječne munje intenziteta pražnjenja je više od 10 15  puta veća od intenziteta pražnjenja koristi u eksperimentu, odnosno tisuću puta milijun puta milijun. U slučaju oblika vrlo je vjerojatno da formiranje neke od njih mogu sudjelovati u svim vrstama rasvjeta "korov", ili obrnuto. Što je u "izloženosti" neke od njih odvija preko polja je potpuno bez sumnje, izvan svake obične ljudske mašte. Svatko sigurno mogu zamisliti zvuk i mehanički učinak uzrokuje pucanj ili automatska puška. Čak i vrlo slaba bljeskalica se prenosi i zrači milijun puta veću količinu energije (i poteza s 100 milijuna puta brzine).

U prethodnom postu opisuje neke od temeljnih načela novo opisanih teorija - obrasci usjeva od strane munje ispuštanja. Također je navedeno je vjerojatno da u svakom slučaju to je regularna uzorak - žitu. Njihova pojava ima mnogo desetljeća obestírán toliko bizarne, tajanstvene i neobjašnjive misterije, da nisu uspjeli povezati sve crvene patuljke, zvijezda ratnika, Aliens, Predator, Terminator, autostopera, Nosferatu, transformatori, roboti, temelj, Caligariové, Marsovci, daždevnjaci, astronauti, stalkerica, ljudi u crnom, Galaxy, avatara, Frankenstein, Futurama, Star Trek, Matrix, Majmuni iz bilo kojeg planeta (uključujući i plava, gdje se čovječanstvo zove), čudovištima, stranaca (ET), Spiderman i Little knezovima čak i ako oni u stvari pomogli Issue 5, ako slučajno preživio. On je sugerirao da je to vjerojatno točno isti princip podrijetlo smještaj , savijanje stabljika na terenu ( savijanjem stabljika na tlo ) i štete na gotovo svim žita u svijetu. Ne samo zrno, gotovo svi usjevi. Dosljedno nastaju vrlo često neredovito spljošten , leži na prizemlju obliku ( RDF - slučajno oborenog formacije) koji ne samo da su svi redoviti obrasci gotovo neodvojivo ga prate, ali mnogo više nego u 99,999% slučajeva javljaju samostalno. Iznimka od tog pravila su opisane, uragana, tornada i poplave, ali oni nisu uključeni u navedene statistike. Taoe uzroci ne ostavlja kukuruz spljošten , leži na tlu, ali potpuno uništena. To je ne samo o "nepovoljnim uvjetima hidrometeorološkom", ali prirodne katastrofe. Poljoprivrednici u takvim slučajevima ne smeta da su imali ništa žeti, oni ne žeti ono što je ili gdje da ga spasiti. Oni prvi moraju nabaviti nove strojeve, te izgradnju gospodarske zgrade u kojoj je smještena, a do tada ćemo se početi brinuti o sljedećem sezone žetve.

Kao jedan od suštinskih dokaza podupire teoriju navedeni može se vidjeti da je zrno u pravilnih i nepravilnih uzoraka pokazuju točno iste promjene u stasa - otečene, savije i prošireni čvorovi. Sve, ali stvarno totalno i potpuno su sve stvorio negativnu geotropismu i fototropismu, nikada i nigdje ništa, koji je profesionalni i položiti javne poljoprivredne stvarnost dovoljno dobro poznat istraživačima krugova u žitu, ali već godinama strpljivo pokušava zadržati javnosti nešto sasvim nabulíkovat drugi. Oni tvrde da je "tajanstvena sila" na prvi vrlo brzo (sekundi do nekoliko minuta) čvorovi savijena ili proširena. Nadalje, na primjer, tvrdi da je vrlo sličan fleksija ili ekstenzija zajedničkog tkiva i oštećenja, koje pokazuju uzorke biljaka, može postići mikrovalne energije. Zaboravili već ali očito čisto "slučajno", dodao je za biljke ili njihovi dijelovi koji su bili podvrgnuti takvim mikro količinama (kao i toplinske ili električne) energije kako bi ublažio svoju tkiva su tako meke, jer su kuhani, čime se u potpunosti i potpuno mrtav, a nakon nekoliko dana (u vrijeme otkrivanja krugova), nakon čega polje nije bio ni blizu. Dead je odmah i biljke koje su bile izložene samo blagi postotak energije nego što je potrebno kako bi ublažio tkiva (procjenjuje se na manje od 1%). Ja stvarno je stoga krajnje vrijeme za njih da se zaustavi svoje zablude. Odmah (nekoliko minuta) fleksije i proširenje čvorovi (kao i svih drugih biljnih dijelova) zbog bilo energije ili sile je apsolutno nemoguće bez njihove potpuno uništenje, a to može biti bilo opakovnými pokušaja da dokažu. Produženje čvorovi javlja u onim slučajevima gdje je njihova snaga nije dovoljno za podizanje biljke - prvi, drugi-treći čvorova iz tla. Kao i svim drugim čvorovima pokušavaju povećati broj stanica na jednoj strani postrojenja za podizanje, ali ih ne uspijeva, dakle, broj stanica raste kontinuirano i tako produžiti čvorova (pojednostavljeno objašnjenje). Kolénkům nitko vam govori da je njihova aktivnost ne dovodi do očekivanih rezultata, napustiti besplodni nastojati, tako da je u prirodi namješten, a biljke tijekom milijuna godina evolucije do sada nije uspjela dogovoriti o mišljenju da je potrebno promijeniti ništa. Bend čvorove koji uspijevati barem djelomično podići barem dio biljke. Parcijalni Uzdizanje biljke su većina uključene čvorovi odmah ispod internodija od koje rastu na klip, malo manje još jedan ili dva ispod. Neki od njih mogu biti savijen oko 90 stupnjeva. Savijanje čvorova dogodi porast (nepovratno) o broju stanica na suprotnoj strani, ne mijenjajući oblik i veličinu stanica, tako zadebljanje događa.

Gotovo svi od istraživača koji je ikad bavila pitanjem žitu i javnosti na svojoj internetskoj stranici povremeno upoznat s fotografijama čvorova - savijene, otečen i proširena, uključujući i ono što oni nazivaju explosed čvorovi, čvorovi ili expulsed puhano šupljine.

Slika 2 je samo maleni uzorak fotografije iz svih mjesta gdje se nakon svih krugova u žitu nisu bili spomenici (fotografije od autorove teksta). Takav savijena čvorovi priroda priprema godišnje u svijetu u području, i travopolních travnjaci i divlje raslinje više od 10 15   (10 17 ¢, 10 18 ?) i krugovi u žitu tamo je mnogo manje nego milijuntog posto njih, ali oni izgledaju apsolutno kao dobro. Dok su krugovi u žitu susreće u životu da se malo, kao i deformiranih čvorovi nalaze u područjima fotorafii apsolutno svatko tko je tu će u dogledno vrijeme (u našem širine oko travnja-kolovoz). Ako on ne želi u kutijama, čak i oni mogu rasti u loncu kod kuće, a kasnije (kada nisu dovoljno dobro razvijene čvorovi) nahnutím lonce u vodoravnom položaju da prisili biljke za stvaranje savijene i proširena čvorove, koji kao i većina fotografija žitu istraživača pao. Ja explosed čvorovi će doći, a sve to bez apsolutno bilo akcije "dodatne energije", kao što su mikrovalne.

Uglavnom, istraživači žitu pokazati samo kako to funkcionira u prirodi, i da se to radi kako bi trebao, a što su čvorovi, ništa više. Čvorovi ne učiniti ništa drugo nego ono što obaviti za milijune godina, ali istraživači krugova usjeva koji nitko nikada nije rekao da. Jedan od njihovih funkcija je arogantan smjer rasta biljaka u okomitom ili naginje prema svjetlu, to je negativna geotropism i phototropism. To je učinjeno nepovratne razmnožavanje stanica na strani suprotnoj željenom smjeru nagiba, koja počinje nekoliko minuta nakon biljka odstupanje zabilježeno. To se događa uglavnom još tijekom klanjam biljaka na terenu, što ne mora uvijek biti kratkoročni proces - minuta, sati, to može potrajati nekoliko dana. Ako učinak ugušćenja čvorova povećavaju broj stanica nije dovoljna za promjenu smjera rasta u željenom smjeru, stanice se dodaju kontinuirano i čvorovi samo produžiti. Za proširenje (i hiperplazija) čvorova događa čak i ako je on morao suočiti s nekoliko biljaka umeću u različitim smjerovima. Istraživači u žitu neseznamují javnost s ništa drugo nego da se radi u prirodi, kao što i treba, samo da imaju cijeli fenomen pomalo iskrivljena, i pokušava objasniti da njihov zaplet. Nema misterije, nema čuda, nema znakova, nema neobjašnjive energije procesi. Priroda. Priroda je veliki čovjek. Gotovo kao Eman.

U mladim biljkama obitelji Poaceae razvijenom bez čvorova (do 15 cm dužine) mogu se ponašati slično bilo kojem dijelu biljke zarezala mreže (meristem) još uvijek je posvuda, a to još nije dovoljno diferenciran, dok je u razvijenim biljkama samo kolénkách - čvorovi.

Tvrdnja da su sklopiva ili proširenje čvorovi dogodili "od strane nepoznatih i neobjašnjivih sila", ili bilo snage da definira, barem malo (mikrovalno zračenje), pa čak i nekoliko sekundi više od nekoliko minuta, potpuno je u neskladu sa stvarnošću. Ideja da prvi zavoj i proširiti čvorova (u vrlo kratkom vremenu), jer su biljke staviti na terenu (u vrlo kratkom vremenu), bez razbijanje stabljika, a zatim pokušava sjesti, jedan je od najvećih zabluda o tome što je krugovi u žitu u istraživači stigli, a to je do njih koliko dugo žele ostati u njoj. Fleksija i proširenje zajedničkog tkiva i ponašanja tijekom nje (uključujući i njihove moguće djelomičnog oštećenja - može doći čak i pod vlastitom snagom ili smrt oštećenog tkiva) je botanički i fiziološki vrlo precizno dokumentirani i provjerljivi proces, ali UVIJEK biljke PRVI položio ili barem znatno skrenut na zemlju , zatim proces počinje samo povećanje broja stanica kolénkách. Napori da se podižu biljke će početi odmah nakon podnošenja , savijanje stabljika na terenu ( savijanjem stabljika u zemlju ) (zapravo, kao što je spomenuto, već tijekom prenoćište , štetu, slabost ( šteta, slabljenje ), što može potrajati nekoliko dana), a traje nekoliko tjedan. Mikrovalno zračenje ili bilo koji drugi fizikalni ili kemijski - biofyziologickou nikad prisiliti tko čvorovi u tvornici produžiti i produžiti jedan centimetar, ne savijati ili deseci stupnjeva u kratkom vremenu bez potpunog uništenja (kuhana, poderane ili slomljena). spljošten , leži na tlu biljke u uzorcima ili bilo gdje drugdje ne kuha. Jeste oštećen, ali živ. Odmah nakon strujnog udara, čak i na biljke, koji već ima zapažene nepovratne, još pojedine elektrokemijske promjene, mehanička svojstva gotovo ne razlikuje od cjelovitih biljaka, slabljenje tkiva traje nekoliko tjedana.

Velika većina slamke u području podnio , leži na tlu ( ležao na tlu ) pšenice nije slomljen, ali savijena u blizini tla. Ni u kojem slučaju, ali nikada sve način su pokušavali uvjeriti istraživače ponekad puta krugove. Nešto oko 90%, što je statistički vrlo značajan vrijednost se može ponoviti u bilo kojem trenutku u dokaze na terenu ankete (ne samo redovite oblike, ali sve podnio , leži na tlu ( ležao na tlu ) zrna u svijetu, procjenjuje se mnohomilionkrát zauzima veći prostor). Biljke oštećena struje barem dio vremena osloboditi od štetnih kemikalija, tako da se kreće prema dolje i isključuju korijene u tlu, kako bi se najmanje pogođene dospijevaju sjemena. To je najniža, ali dio biljke izložene najduže i najintenzivnije izloženosti tih štetnih kemikalija, koja se tijekom vremena (dana do tjedana) dovodi do njegova značajna mehanička proreda, tako da možete stabljike blizu zemlje savijati bez lomljenja. Mehanički smanjenje čvrstoće (protiv pucanja) i savijanje je lako mjerljivo i dokazano, samo za upotrebu testa (usporedba podnio , leži na tlu ( ležao na tlu ), a ne nepolehlého ( neležícího na zemlji ) stoji), a kamoli točne mehanička mjerenja. Progib zdravih pšenice stabljika u polovine visine 10 cm okomito na smjer promjene u podacima mase oko 10g - oko 0,1 N, u neposrednoj blizini postrojenja podnesene , leži na tlu ( ležao na tlu ) stajati oko 10 puta manje, dok je biljke koje još uvijek nepolehly ( slamke savijati na terenu ). Otklon od lopatice biti zdrav ječam sila oko tri puta manja od pšenice. Slabljenje biljaka je moguće u ovom slučaju, čak i ako je samo vrlo daljinski usporediv oslabiti nastajanju nedostatak vlage, tako da je moguće da djelomično simuliraju. Nedostatak vlage, ali rade puno brže, te je u potpunosti reverzibilna, osim u slučajevima kada biljka je već prilično suša nepovratno uništen.

Cijeli proces opisan također može biti povezano s načelom prirodne selekcije, jer spljošteno , leži na tlu (oštećeno) biljke su puno veće šanse da će svijet donijeti nezdrav (genetski oštećen) potomci sebe prije svega "ponudu za potrošnju" ptica, glodavaca i drugih životinje, a možda i drugih fytopatologickým agenti - virusi, plijesni, gljivice. Popratne Foto tri goluba uživanje spljošten , leži na tlu, pšenice usjeva, dok kukuruz nepolehlého (stojeći), stoje im potpuno nedostupan (fotografije od autorove teksta).

Svi redovito i neredovito spljošten , leži u prizemlju kukuruza, sadrži mali postotak slomljenih stabljika (do 10%), a posebno u regiji podnio , leži na tlu ( ležao na tlu ) postolja. To je zbog činjenice da u regiji postoje obrasci uz oslabljenim stabljika stabljika puno zdraviji, i potpuno netaknut, ali da tijelo ne može odoljeti nekoliko kilograma teški mokri masovne oslabljena stabljike, suceljeni zemlju zbog domino efekta (objašnjeno u bilo kojem daljnji nastavak) izradu proboj.

Na sve spljošten , leži na tlu, može biti zrno u peteljkama o "eksplodirao" ili "expulsed šupljine", vidi sliku 4 konveksnu udubljenje. Ali ne na bilo koji način zbog tlaka plina se povećala rast deformacija oštećene i umiranje tkivo, a ne na njih čak prethodi nikakvu štetu na sve koji su uključeni, to može biti sasvim normalno rasta promjene koje nastaju u biljkama u prirodnom i postupno sazrijevanje Wilt tkiva sekcije (!) . U početku nevidljivi mikroskopske dimenzije, zgrčenih mjestima s rastom ubrzano raste. Margine browned, kao što je rastrgan kraju lista. Čvorovi u zdravih biljaka prevladati razlike vertikalnog rasta smjeru nekoliko stupnjeva na najviše prema 20 Čvorovi polehlých , stabljika savijen na tlo, biljke često nadigrati kut od gotovo 90 stupnjeva, što je za neke može dovesti do spontanog mehaničkih oštećenja , vlastitom snagom, bez ikakvih ozbiljnijih posljedica. Oštećenje tkiva električni šok umrijeti i okrenuti smeđe, ali može biti samo dio čvorove ili bilo kojim drugim biljnim dijelovima. Neki štete čvorovi, dakle, samo slučajno izgledaju kao da su stvorene od strane tlaka plina, u stvari, izvorno formirana nanosi mikroskopskih, potpuno nevidljive promjene nekrotičnog tkiva ( koji čak može umrijeti kao potpuno prirodna posljedica sazrijevanja ) i trajala je do nekoliko tjedana.

Važno je napomenuti da su fotografije su biljke koje su proteklo između ozljede i uzimanje nekoliko tjedana. Za neke biljke, daleko ne svi, bili su primarni štete uzrokovane električne energije, a posljedice su vrlo slični mehaničko - mrtve stanice umiru tkivo. Odmah nakon oštećenja strujnog biljke su vizualno razlikovati od potpuno zdrav, iako je u njima može pronaći oštećena tkiva i značajan postotak potpuno mrtvih stanica (poginuo uslijed strujnog udara). Samo biljke ili njihovi dijelovi, koji je dobio više smrtonosne doze električne energije (100x, 1000x više) priznaju se odmah mijenja - twisted lišće, žuti, prepečenosti ili zčenalé spaljene dijelove. Nakon takvih oboljelih biljaka, ali u roku od nekoliko dana ne stajati ili spomenici, dok su preživjeli primjerci su prvi vidljivi učinci javljaju nakon nekoliko dana, već nekoliko tjedana. Biljke mogu biti oslabljena, kao i (samo neke) od štetnih tvari koje nastaju munje ispuštanja u tlo, ali najčešće je to kombinacija između tvari koje nastaju u tlu i tijela biljaka.

Slika 5 je spljošten , stabljike savijene u prizemlju maka u 2008 (foto srpanj i kolovoz 2008), i "Potpis glavni krivac." Posljedice olujnog ispuštanja na obližnjem stablu - lime, ne više od nekoliko tjedana može se sigurno razlikovati od udara groma koji bi bio star godinu dana i više, ovisno o tipičnom bojom svježe oštećene drva. Za nadopunu uključena još uvijek fotografije istog stabla u narednim godinama. Oko mnogih ispovjednik slobodnu prodaju od konoplje proizvoda preko razbila maka zaslzí očito, za opisanog istraživanja još od neprocjenjive vrijednosti. Simbol munje pogodio stablo je označen, u gornjem desnom kutu su njegove fotografije iz godine 2008, 2010 i 2011. Sve fotografije autorovom vlastitom tekstu.

Da bi se nastavio ...

Jan Ledecký

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Sigurnosno na popisu objavljenih tekstova  

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

z