Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-objavljuju-tekst-1 . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Prvi objavio tekst
prva publikacija izvan www.sarden.cz home page - internet sci-fi magazin
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

www.sarden.cz - online znanstvena fantastika magazin sarden.cz / obrazloženje-prstenovi-u-zrno

Tekst je objavljen istovremeno u Osim toga, u sci-fi Dodatka Internet dnevnoj Invisible Dog na ovom linku

ako je zainteresiran kontakt cropcirclesonline@gmail.com

Račun:

Krugovi u žitu

 

 

Početkom definiranih nekoliko bitnih pojmova. Prva stvar će biti "krugova u žitu" preimenovan u "Oblici u zrnu," ​​jer je to ne samo krugovi. U određenoj fazi istraživanja, postoji tendencija da se preimenovati "terenu Piktografi" (PP, English Field Piktogrami, FP), jer je to napor bio napušten, ali za sada je vrlo jednostavan razlog. Piktogrami su zapravo slike koje prenose i komunicirati određene informacije. Kao što je vidljivo iz teksta koji slijedi, "Oblici u kukuruzu" apsolutno ne prenose nikakve informacije, iako ponekad to stvarno izgleda. U takvom slučaju, objava je naknadno "dešifrirao", u stvari, s relativno visokim sigurnošću je lažna. Primjer je "Poruka od Chiboltonu" - 2001/08/21, ili Crabwoodu - 18. kolovoz 2002, ili "PI Konfiguracija" - 2008/07/01, Barbury Dvorac, sigurno jako teško, ali i dalje biti proizvedeni od strane ljudske snage obliku.

No, budući da je to relativno dobro uspostavljena ime u někteých mjesta sljedeći tekst će se koristiti za uzorak kratica Obreži krugovima (žitu).

 

Za početak, sumirajući rezultate nedavnog istraživanja na nekoliko točaka:

Prvi Oblici u kukuruznom nezhotovují ni čovjeka ni stranaca, su rezultat isključivo prirodnih procesa. Fizika, kemija, biologija i drugih srodnih polja. Iz određene perspektive, to je čak moguće da se primijetiti da su svi oblici u zrnu može se smatrati kao rezultat djelovanja termonuklearne procese (treba objasniti).

Slika izvor

Drugi Je li pretpostaviti da se javljaju u ovom području, iako vrlo rijetko, za proizvodnju lažni. Jeste identificiran kao krivotvorine uzorci ljudi, tzv circle odluka. No, budući da iz statističkog stajališta je apsolutna iznimka, čak i da padne daleko ispod statističke greške - kao što je objašnjeno u sljedećem trenutku, a ne o njima u tekstu, gotovo ne spominje. Čudno iznimka (statistički).

Treći Iako se može činiti u najmanje vjerojatno takvih krivotvorina je u stvari samo mali djelić posto, znatno manje od tisućinke otkrivenih i neotkrivenih redovnim ili manje redovito oblika. Dakako, više od 99,9% svih pronađenih uzoraka u zrnu uzrokovan isključivo prirodnih zemaljskih snaga. Takva izjava jasno je suprotnosti s obavijesti o gotovo bilo koji film ili televizijski show, věnujícímu pitanje krugova u žitu. Apsolutno, bez iznimke, u svakoj takvoj programa pojavljuje pojedinca ili grupu ljudi s sjedala i gudački koji naizgled čine takve varanje uključeni, čineći određene skupine promatrača opetovano zaključiti da je to jedini pravi način da se njihova podrijetla. Iz statističkog promatranja sasvim jasno pokazuje da u prisutnosti filmskih i televizijskih kamera i posadama mnogo puta (mnogo redova veličine) povećava broj različitih kurble koji su u tom mjestu postoji. Dovoljno je pogledati na bilo prijenosa iz Sabora. To je osobito važno shvatiti činjenicu da svatko tko u bilo kojem filmu ili televizijskih programskih izlazi, on dobiva kao nagradu, a njegovo lice će se vidjeti barem na trenutak tisuće ljudi. U slučaju neke multimedijalne egzibicioniste čak ni nagrada nejvyžadovanější. U slučajevima opisano (krivotvoritelj oblika) u velikoj većini (srećom) prvi i zadnji put. U svakom drugom području ljudskog djelovanja će biti slična prijevara otkriveno je vrlo lako nakon što bi ušao u pravu autora, i falsifiers tako jednom i za sve izložene i ismijan. Za vrlo jednostavan i običan razloga, koji proizlazi iz sljedećeg teksta, istina i pravi začetnik otkriva uzorke u zrnu nikada prijavi, vjerojatno urođenu skromnost, morat ćete to učiniti za njega. Ako je, međutim, posve slučajno ponekad s takvim falsifiers i imitatora ispunjeni, što bi stvarno nikada zapravo dogoditi mogao, dao im takvu lekciju da bi sigurno nikada nisu dogodila svakome slijediti. S obzirom da je lukava circle odluka će biti nakon takvog sastanka dok malo spaljene přičmoudlí, sigurno takav sastanak ih u svakom slučaju nitko ne bi želite, a ona ostaje jaka izazov: Budite tako ljubazni, radije sjediti u kafiću i provoditi potrošnja. Inače, mogli završiti ovako ... Na vaš doprinos čovječanstvu je u oba slučaja otprilike slične u pubu i na terenu.

                       vlastita slika                                                              slika izvor

4. Oblici u žitaricama moguće je, u stvari, čak i potrebne, označiti kao spljoštena , leži na prizemlju žita.

U smislu vizualne (pozoravatele običan pogled) je "kukuruz stabljika koje, za razliku od normalnog vertikalnom smjeru rasta je horizontalno ili približno horizontalno."

U pogledu poljoprivredne i - uzgoj je sve o "zrna djelomično ili potpuno degradiranom polehnutím , savijanje stabljika na terenu (teško ili potpuno neskliditelné) ". Iz istog gledišta, u mnogim slučajevima, viši stupanj zrna štetnika od okolnog raslinja također može biti degradiran na većem stupnju vlažnosti.

Od fizičke točke gledišta to je moguće pogledati spljošten , leži na prizemlju žita sigurno mnogo načina, možete odabrati jedan, vjerojatno vrlo tipičan: spljošten , leži na prizemlju zrna "žitarica, čija potencijalna energija je jednaka nuli ili gotovo nula."

Ak iznimka nastaje sve spljošten , leži u prizemlju kukuruza, a ne samo onaj koji se javlja u pravilnim obrascima, gotovo identičan način. spljošten , leži na zrno tlo kukuruz je oslabio , što spljošteno , stabljika ležao na terenu zahvaljujući slabljenju koji su se dogodili nakon oštećenja , nikad obrnuto. Kukuruz je prvi oštećena (u početku bez ikakvih vidljivih posljedica), a tek kao rezultat takve štete dođe na svoje slabljenja. Obično vrlo sporo (dana do tjedana), a zatim konačno Polehňa , njegove stabljike su savijene na terenu (ponekad ni to). Zdrava, netaknut i neokrnjen žitarice nepolehne ( ne savijati stabljika na terenu ) gotovo nikad. Bilo spljošten , leži u prizemlju kukuruza posvuda, čak i uzoraka i bilo nepravilno spljošten , leži na tlu, ima točno iste značajke - saviju, natečene i izdužene čvorova, većina (preko 90%) neprekinutom stabljike savijen blizu tla, razne rasta anomalija . Neko vrijeme nakon podnošenja , savijanje stabljika na terenu ( savijanjem stabljika na terenu ), biljke opet pokušavaju podići, što je manje oštećen djelomično uspješni, neki ned U prvom slučaju moguće je promatrati savijanja čvorova u drugi produžetak.

Neki istraživači u zrnu uzoraka, vjerujemo da utjecaj neke vrste vrlo nejasno definirana snaga (mikrovalovi, infracrveno svjetlo, vrtlozi minitornáda, vjerovanja) da polje nije nikada vidio u akciji, ili njihova prisutnost ne može biti objektivno dokazati da što prije kako bi fleksije i proširenje nekih drugih čvorova, a samo kao rezultat takve štete do biljaka Polehňa ( savije stabljika na terenu ). Svi takvi znanstvenici zauvijek mora izvesti iz zablude: Za proširenje i fleksiji čvorova na stabljici nije žitarica ili bilo koji drugi primjerci obiteljskog Poaceae (Poaceae), niti bilo koje druge biljke, NIKADA prije polehnutím , savijanje stabljika na terenu, ali nakon. Hoće li se pojaviti (proširenje i fleksija čvorova), prvenstveno zbog geotropismu u vrijeme kada spljošten , stabljika savijen na tlo, rotlina pokušava sjesti ponovno (to učini je kroz čvorova - čvorovi - čija je funkcija, između ostalog preljevom odstupanja od vertikalni rast - negativna geotropism). Slično ponašaju i biljke bez zajedničkog i povećana rasta i broj stanica u pojedinim dijelovima stabljike ili debla da se postigne trajno promijeniti smjer rasta ..

Jedan od glavnih nedostataka gotovo svim dosadašnjim anketama Obreži krugovima u činjenici da je njihov istraživači vrlo brzo i često vrlo oštro pozvao da pomogne gotovo svi svjetski postojeće ufologije, záhadology, astrolozi, Esoterics, dowsers, okultista, numerologija, Oracle, psychotronics , igrač, čarobnica, vještice i razni drugi stručnjaci u sličnim područjima. Na jedan i pedeset devet područjima ljudske djelatnosti, znanosti i znanja, vjerojatno uglavnom u opijenosti i omamljenosti i nadnaravne misterije promatranog fenomena, ali su gotovo uspjeli zaboraviti. Zaboravili ste rješenje složenog problema stručnjaka na terenu, koji bi cijeli problem sigurno mogao "pridaju polénko". Zaboravljena je jedno područje ljudske aktivnosti, koja je, iako to ne čini, na pitanje zrna uzoraka može donijeti daleko veći objašnjenja, za razliku od svih navedenih. Zaboravite činjenicu ... botanika i poljoprivreda. Ovaj rad, dakle, kroz novi, relativno složenom tumačenju fenomena, težak ovaj prilično iznenađujuće i tužna realnost barem donekle ispravan.

5. Uzrok štetu nastalu zbog naknadne slabljenja njega, električne energije (električna struja kroz biljke), i jedan koji je rekao da je munja iscjedak - udara munje, osobito njegov najvažniji dio, pod nazivomReturn Stroke. Detaljniji opis načela i moć munje iscjedak bi uvelike premašila očekivani opseg ovog doprinosa i potencijalni kandidati moraju uputiti na literaturu.

Munja iscjedak uzrokuje štetu žitarica i mnogim drugim kulturama i njihovom naknadnom slabljenje i smještaj , savijanje stabljika na terenu ( savijanjem stabljika na terenu ), kao i trave u pašnjake i sve ostale trave, i slične vegetacije travopolních terenu i izvan njega. Velika većina takvih prenoćište , savijanje stabljika na terenu ( savijanjem stabljika na terenu ) će se odigrati kao prenoćište , savijanje stabljika na terenu ( savijanjem stabljika na terenu ) nepravilna - na engleskom jeziku Nasumično oborenog formaciju, RDF . To su nekoliko milijuna četvornih kilometara oštećene i polehlých s noževima savijena na tlo, biljke godišnje širom svijeta. Za usporedbu - područje podnio , leži na tlu ( ležao na tlu ) zrna, uzrokovane takozvanim "Krug odluka" od nekoliko stotina četvornih metara godišnje, što je oko jedan red veličine desetimilióntina površina uzrokovane prirodnim procesima, bez intervencije ovih umjetnika. To je vjerojatno odnos, kao da je 10 milijuna ljudi osjećali jedan krug-maker (dapače, u svijetu još uvijek znatno manje). Deset milijuna ljudi imaju Češku, kako su ljudi živjeli, ako 10000000 jednom osjetio kreten! Kao što možete vidjeti, čovječanstvo protiv prirode ima još sustigne.

6. Tijekom grmljavinskog pražnjenja na tom području, u mnogim slučajevima, značajna manjina moći prije nego u potpunosti primamljivo odmah proširiti zemlju za vrlo kratko vrijeme u tom području, često zbog mokrog i time znatno vodivějšímu površine zemlje, osobito u domovima nakon traktoru iu njihovoj neposrednoj blizini, te do udaljenosti od nekoliko stotina metara ili više, i onda samo ide ravnomjerno u zemlji. Neki mali dio udarne energije pretvara se na taj način u relativno udaljenim biljaka ili njihovo korijenski sustav, stvarajući u njima primjetnu količinu štetnih kemikalija, što vrijeme može biti u svim tim mjestima oslabiti biljku i uzrokovati smještaj , savijanje stabljika na terenu ( savijanjem stabljika na terenu ), ali uglavnom se dugo ili čak i vrlo dugo nakon oluje, kad sam to učiniti s promatranim učincima jedan suradnik. Opisano proširenje bljesak snaga na terenu je tako jedinstvena da više ne pozirala veću opasnost viših životinja, osim na mjestima na vrlo bliskim iscjedak, koji su, naravno, vrlo opasna vremena. Uglavnom se dogodi da prvi Polehňa ( savijene stabljike do tla ) Mjesta najbliže osvajanju, i postupno se pridružili druga, manje pogođene, što može trajati do žetve.

Prva slika je mjesto u blizini koji je snimljen na 24. Svibnja 2010 oko 17:51 CEST 22kA munje iscjedak, i na maloj udaljenosti od njega za 8 i više, u rasponu od 16 do 58.000 ampera, sve u roku od manje od jedne minute. Slika je snimljena oko tri dana kasnije, 27. Svibnja, koji još uvijek nisu primijećeni na bilju nema znakova tendencijom prenoćište , savijanje stabljika na terenu ( savijanjem stabljika na terenu ), križ označava mjesto na kojem je uzet na drugom kadru. On je bio odveden u dan, kad smještaj , savijanje stabljika na terenu ( savijanjem stabljika na terenu ) pojavio se po prvi put - 3. lipnja, deset dana nakon pražnjenja. Treća slika iz iste stranice je snimljena dva mjeseca kasnije, 1. kolovoza, neposredno prije žetve, ovaj put više u skoroj daljnje obavljanje opisanog serije - 16.000 ampera. Nekoliko sati nakon što je prvi posjet jednog mjesta munja kada su prve slike su uzeti prenoćište , savijanje stabljika na terenu ( savijanjem stabljika na terenu ), utvrđeno je da oštetiti memorijsku karticu u fotoaparat i ukupno 21 udaraca su nepopravljiva izbrisani. Nekoliko sati prije gubitka podataka (čak i na istoj večeri) slike su prikazane na kartici, nakon gubitka (naći sljedećeg jutra) je već na kartici može pohraniti podatke u izvornom razmjera memorijsku ćeliju u kojoj je bila smještena izgubljene podatke okviri nepovratno uništeno ( je nepovratan i formatiranje neobnovitelnému smanjenje kapaciteta kartica; oštećenih područja, ali sve je djelovao kao da su moguće za pohranu podataka, ona je također pročitao Mark sadržavao samo nule jednom i za sve, to je moguće samo preuređuju kartica preko UNIX na smanjenim kapacitetom što je rezultiralo u uklanjanju oštećenih sektora, a ne mogu se koristiti). Vjerojatno je moguće da opisati učinak mogao sudjelovati preostali statički naboj, zaostaje previše duboko pod zemljom u izoliranim mjestima. Takva pretpostavka, da će to biti potrebno usporediti mjerenja na licu mjesta. Nepobitna činjenica ostaje da se tijekom ispitivanja uzoraka ponekad je povećana količina elektrostatičkog naboja upravo u trenutku nastanka zapravo mjeri, i još mnogo toga često prestrašeno istraživači mikroelektroničkih uređaja (mobiteli, fotoaparati) ponašaju upravo kao da povećana količina statičkog struja je. Sva tri vlastite fotografije.

Sedmi smještaj , stabljika savija prema dolje ( savijanje oštrice na terenu ) u obliku redovitih zrna oblika, za razliku od normalnog bubrega, postoji samo vrlo teško determinirati uzroke. To nije isključeno činjenica da su neke od specifičnih uzroka može biti vrlo različit od mjesta do mjesta. Kao jedan od relativno mogućnošću čini se da je onaj koji je vrlo bitan dio ispuštanja ne širi na okolno područje na površini zemlje, kao što može biti slučaj nepravilnog smještaja , savijanje stabljika na terenu ( savijanjem stabljika na terenu ), ali odmah ide ravno bez prekida ravno u zemlju, tako da iscjedak iznad tla, blizu površine, a ispod njega djeluje kao dirigent, kroz koje trenutno prolazi, često nekoliko stotina tisuća ampera. On djeluje kao dirigent električne, prijelaz na površinu zemlje kroz koje struja prolazi kroz nesmetano koji se širio iz njega u susjedstvu gdje su samo širenje pojave i elektromagnetska indukcija. Oblici u takvim slučajevima, ponekad vrlo neobično nalikuju obrasci nastali u metalne strugotine kroz magnetsko polje. Neki oblici i njihov približan podrijetlo princip vjerojatno bi čak biti moguće simulirati u laboratoriju. U blizini takvog dirigenta ili nekoliko dirigenata također može generirati različite uzorke smetnji elektromagnetske. Naravno, oni moraju imati uvjete - stranica dakle treba naći relativno dobar dirigent podzemni tok. Od podzemnih industrijaliziranim krajolika takvi vodiči relativno izobilju (razni programi, ako ne i neki dolara nevykopou tlo), moguće je da su slične strukture u oblikovanju pojedinih oblika zapravo uključeni. U nekim slučajevima to može biti geološki rasjedi, koji su lokaliteti oblici također se javljaju relativno često. Isto tako, može djelovati kao opruga, svakako obilno prisutna u mnogim mjestima drevnih naselja i drugdje.

Jeste uzeti u obzir i mogućnost da je sve kao da je na nekim mjestima utjecaj munje ispuštanja u polju nije, ali sloj neposredno ispod površine tijekom utjecaja ispuštanja ponaša slično kao dielektrika kondenzatora - to je relativno ne-vodljivi tijelo, u usporedbi s drugim slojevima praktički izolator, koji se nalazi na mnogo više vodljivi sloj, koji bi mogao biti zalijevati uglavnom geološki sloj (drugi, manji kondenzator elektrode i gornja elektroda sastoji se od vlažnom zemljine površine). Tijekom pražnjenja će utjecati na Dielektrička te stoga zavođenje strujanje relativno brzo pod zemljom, bez daljnjeg širenja u cijeloj zemlji, i još jednom podsjeća iscjedak samo trenutnu dirigent, postavljeni okomito na tlo i glavom kroz nju ispod površine. U ovom slučaju, to čak može biti značajan dio postrojenja u blizini zahvaćena samo električne indukcije (takve biljke mogu biti definirane prilično precizno krug). Biljke u neposrednoj blizini munje ispuštanja također mogu biti pogođeni Corona iscjedak koji se javlja u neposrednoj blizini na udaljenosti od nekoliko metara, u slučaju iznimno jakim udarima na desetke metara, te ga definirati opet prilično točnu krug. Corona iscjedak nastaje kada munja sviđa slabo sjajni šok, a mogu se registrirati na nekim fotografijama munje, ali to je gotovo uvijek proklet sa svjetlom i glavni pražnjenja (Return Stroke), Koji je zapravo ogroman posao, izvan svake obične ljudske mašte. Ispaljivanje okomicu bljesak pražnjenja u središtu zemlje moglo objasniti naizgled neobjašnjivu činjenicu da na nekim kosim brdima stvara Iako ovalni (elipsoida) oblik, iako kada se promatra odozgo u fotografiji iz zraka čini se da je prilično točne krugove.

8. U prethodnom odjeljku definirane strukture (vodljivi zavođenje bljesak pod zemljom bez njegovog daljnjeg širenja na okolno područje, kao i podzemne prirodne munje) također može odnositi na nekim arheološkim nalazištima, od kojih su mnogi pojaviti u mjestima tzv Cropmarks, Soilmarks ili Frostmarks. Njihov detaljni karakterizacija bi uvelike premašila očekivani opseg ovog posta, pa možda drugi put ili negdje drugdje. Moguće je da su podzemne formacije koje povremeno pojavljivanje navedene pojave uzrokuju zapravo ponekad djelomično na razvoju određene figure uključene (neki od likova moglo doći sa svojim pomoć). Tužna je činjenica prateće istraživanje krugova u žitu fenomen pojavljuje se činjenica da su mjesta koja ti fenomeni trebali biti plaćeni većina, pogotovo razne web stranice posvećene pitanju krugovi u žitu, ti fenomeni gotovo ni najmanji spomen.

Izvor, sad mrtav - www.cropcirclesdatabase.org 

9. Pin zaglavi u središtu oblika.

Nakon otkrića neke obrasce istraživači često naći da je u centru ili u blizini nešto što se može smatrati kao mjesto gdje je prethodno bio zapanjen pin u zemlji, što je dovelo do niza, i tako dalje. Bez oklijevanja obilježava onda takav uzorak kao lažne, koju ljudi.

Vi ne možete biti ljut na svakoga tko smatra kruga odluka kao pojedinci vrlo glupe (vidi D & D). Svatko mjesto ovako nešto događa, ali to prvo treba razmišljati o tome kako je moguće da je mjesto na kojem netko potajno fashioned prstenje, pin prekinula, napravio krug, i nakon povlačenjem iglu ne zamaram se temeljito pokrivaju staze. Pitanje bi radije glasi:

"Kako je moguće da postoji tajno pokušava stvoriti krug netko tako glupi da zemlja zaustavila pin, stvorio krug, izvukao osigurač, i nije gnjaviti da pokrije tragove poslije njega, tako da je sada nehotice otkrila prvi posjetitelj?"

To je činjenica da osoba koja je zapravo na mjestu i obliku stvorio, sigurno nije glup. Nikada prije u svom pjesme nezahlazuje, to ne u najmanje potrebno, naprotiv, on ih ostavlja iza sebe stvarno visoka, gotovo kao da je želio biti otkriven čim je prije moguće, a njegovi progonitelji htio reći nešto poput:

"Hihihi, čak i ako sam otkriti samo nikad me uhvatiti."

Mogućnost učinak "zabodnutého pin" kroz munje iscjedak je dokazano da postoji, u vrijeme njegova iscjedak kanal širina ne prelazi 5 mm, a prolazi kroz njega energija koja električna lokomotiva putovao nekoliko tisuća kilometara. U primjeru možete vidjeti što mogu biti mehanički učinci munje ispuštanja. Šok su otišli "podzemnu cijev", što može biti na dubini od oko 1 m ili više. Kako onda možete pogledati nakon kolosijeka grmljavinskog pražnjenja, koji se nastavlja nakon dodirivanja površinu izravno ravno dolje u zemlju? Čelo incidentaReturn Stroke- Glavni iscjedak (usput, kreće brzinom od jedne do dvije trećine brzinom svjetlosti) može biti u odnosu na maksimalnu veličinu kutije šibica, ali koji sadrži energije električnih lokomotiva (i teži oko koliko). Dovoljno je pogledati u bilo kojem drugom slikom, na kojima su snimljene mehanička posljedice utjecaja munje ispuštanja - oštećenih stabala i preraspodjele, olova istrgnuta iz zida, probušen krovovima - i shvatiti što se događa na terenu, što se događa electrothermal i Termomehanička tamo dogodio .

Subdivision bodova taj doprinos vjerojatno više od untransparent, dakle, i dalje će samo podjelu u odlomke.

 

Odstupanja od normalnog kompasa smjeru?

Nakon prolaska struje od nekoliko tisuća ampera kroz bilo magnetiziranog materijala ostaje materijal tijekom dužeg vremenskog razdoblja - nekoliko tjedana ili duže - značajno magnetizirana, magnetizirana je sve do nekoliko desetaka metara, magnetski moment je nevjerojatno jaka. Na svakoj kutiji postoji određena količina željeza (ogrebotina farma oruđa, odbjegli elementi) kao metal u obliku hydrated oksida. Magnetiziranja dirigent služi kao prilično točan pokazatelj tekuće koji su prošli kroz njega tijekom pražnjenja. U mnogim hektara kukuruza je dosta metalnih konstrukcija, izrađena od feromagnetskih materijala (voda i druge cijevi). Neki navodnjavanje cijevi koja vodi na površinu, oni mogu biti aktivni kao dirigent, a time biti pogođeni, kao i magnetizirana. Prosječni sadržaj željeza u obradivim tla iznosi oko 30 g / kg. Također pogledajte Li (R) M, Google.

 

Prekinute mikroelektroniku?

(Digitalni fotoaparati, kamkorderi, mobitela, memorijske kartice ne rade, itd.).

Na stranici se dogodila prije nekog vremena obrovký, posve nezamislivo elektrostatički naboj. Ne samo to, oni odbijali nastavnika u fizici razredi electroscopes lješnjaka (neki mikrojoule), ali megajoules do GJ više, tako čineći električna lokomotiva mogao putovati tisuće kilometara. Mali dio njega još uvijek može sakriti previše duboko pod zemljom. Usput, u uputama za svaki mikroelektroničkih uređaja masnim slovima piše nešto poput: "Može uzrokovati probleme pod statičkog elektriciteta" . Ljudi koji su ikada živjeli u blizini van der Graafov generatora (stotine tisuća do milijuna volti) su primijetili takve kvarove aparati funkcija, shutdown, ponovno pokretanje. Tijekom posjeta bilo oblike u svojim zrna promatrača predstaviti na mjestu gdje je prije nekog vremena, ako se radi odjednom nekoliko milijardi vdGg najveći ikad u svijetu su izgrađene. Da bi se postigao napone i struje, koje se pojavljuju u grmljavinskog pražnjenja ne bi ni dodati nekoliko milijuna Temelin moć istovremeno (200 MW generatora bi opskrba milijun volti na 200 A, prema riječima dvjesto amper, koji je u usporedbi s nekoliko milijardi 200.000 volti i ampera manje od 1/1000000, 200 tisuća ampera, dok je struja nije prosjek, ali vrlo često se javljaju munje, unatoč činjenici da je nekoliko puta godišnje, obično mjerena kao munja, samo s "malo ispod" milijuna ampera).

Kao da je moguće da neki od likova su stoga vrlo teško, naizgled bilo postupaka nezhotovitelné? Postoji veliki udio dviju fizičkih fenomena: rezonancije i smetnje. Na mjestu gdje je munja iscjedak, mjesto nezamislivo moćne fizikalni procesi (i nezamislivo Nagle promjene), mehaničke i električne. Marches izvan bilo koje obične ljudske mašte. Postoji potencijalni razlike milijuna i milijardu volti, gdje struje pokreću desetaka do stotina tisuća ampera, ubrzanje električni puls rub strmini stotine tisuća ampera za jednu (!) Milijunti (!) Sekundi, ispred glavnog puls (Return Stroke) Prelazak na treći -2/3c (100 do 200 tisuće km u sekundi). Odmah nakon utjecaj trenutnog ispuštanja događa upravo u trenutku vidljiv utjecaj lokalnih microearthquakes magnitude 3-4 (uzrokuje nikakvu štetu, ako to nije grom, da će to biti teško primjetna osjetila). Čak i prije nego utjecaj ispuštanja na terenu počinje širiti ogroman tlak zraka (brzina zvuka) i šok (Supersonic) vala, a brzina svjetlosti onda se širi iznimno snažan puls elektromagnetskog zračenja, gotovo sve valne duljine, koji nema analoga u fizičkom praksi. Među svim tim pojavama u slučaju šokova udaranje samo nekoliko metara do nekoliko desetaka metara pored staviti jedva zamisliv rezonanciju i smetnje. Dakako, tu nikad neće biti istraživači, koji bi u takvim mjestima i nešto dogodila se mjeri. Takav istraživači će imati vrlo malo trajnosti i morao biti često okretati. U bilo kojem od prethodnog stavka je pokazala da, pod određenim okolnostima, neki obrasci nalikuju obrasci u metalne strugotine nastalih tijekom struja teče kroz dirigent. Čak i jedan zajednički usjev krug vrlo upadljivo sličan uzorak, koji stvaraju metalne strugotine razbacane na brodu, kroz koji vodi ravno žicu koja prolazi električna struja (magnetsko polje jednake žice). To je možda prikladno podsjetiti da, kad munje ispuštanja unutar udaljenosti od nekoliko stotina metara, kao i ne-magnetskog materijala, kao što su kukuruz slame, može se ponašati kao normalan elektromagneta i pokazuju magnetska svojstva, prolazi električna struja inducirana. Ovo je samo odgođen brzine svjetlosti, što je jedan milijunti dio sekunde na udaljenosti od tristo metara. Sve zahvaljujući elektromagnetske indukcije, i više struje kroz njih mogao hodati nekoliko trenutaka prije, zbog elektrostatskog indukcije.

Na kraju će biti spojen na malim vremenskim mjesta za engleskog govornog pojedinaca zove prognozirati kada i gdje ove godine (2011), postoje obrasci u zrnu. Naravno, to će biti sasvim općenito prognoza, nije točno nabrojan, ali mnogi sugeriraju da.

Gdje?

Samo tamo gdje su oluje, nigdje drugdje. Točnije, gdje munja iscjedak dogodio izravno u zemlju, odnosno oblak-zemlja pražnjenja. Samo pitajte meteorolozi, oni imaju one zapisi poschovávané mnogo godina unatrag (Aldis, Celdn, Nordlis, Euclidi drugi). Usput, njihovi zapisi su vrlo precizne, vrijeme kada iscjedak dogodila se snimaju s preciznošću većom od tisućinke sekunde, i lokalizacije u nekim slučajevima točnije od nekoliko desetaka metara (neke munje, ali oni su mnogo razgranala, pa posljedice mogu biti vrlo primjetna u velike udaljenosti od izmjerena - prosječna točka utjecaja). Meteorolozi ali ljudi su po prirodi skromna, a takve stvari za upravljanje, pod svaku cijenu nevytrubují uvijek i svugdje u svijetu, za razliku od nekih psihički nestabilnim osobama.

Kada?

Tek nakon oluje, ali to je daleko najveći broj slučajeva, čak i dugo nakon oluje (obično oko 10 dana, ali više od dva mjeseca). Zajednička značajka gotovo sve podnio , leži na tlu ( ležao na tlu ) zrna, bilo u redovitim obrascima, ili vrlo nepravilnim strukturama, je činjenica da je primarni uzrok prenoćište , savijanje stabljika na terenu ( savijanjem stabljika na terenu ), iako je munja iscjedak, ali nakon kontakta s tlom vrlo često ne lutati izravno okomito na tlo, ali prije nego što prvi nakon "je cvijet" ili "volja", uglavnom na faksu nakon traktora u njihovoj blizini, a tek onda s malo kašnjenje definitivno ide u zemlju (dok Još uvijek se sastaje sa sustava korijena biljaka). Stvarni fizički princip povećane električne provodljivosti mokre površine zemlje, pa čak i više provodljivosti rozježděných pjesme za traktor, koja ima najviše vlage u usporedbi s slojevima odmah u nastavku, sadrži znatno manje vlage zbog gotovo non-vodljivi, to nije za mnoge druge mogućnosti ne. Naizgled nenapáchá dok gotovo nikakvu štetu, osim da se u biljkama stvara "višak" pogodnosti štetnih kemikalija i mikroskopske vizualno registrable oštećenja tkiva, stanice i tkiva. Gotovo nikada nije previše smještaj , savijanje na zemlju vlati ( stabljika savijen na zemlju ) pojavljuje se odmah nakon osvajanja, u samo nekoliko minuta ili sati, ali se odvija tek nakon nekoliko dana, češće tjedana, ponekad nije dovoljno za cijeli jedan mjesec, morate čekati dvije . Moguće je da je velika većina slučajeva, smještaj , savijanje stabljika na terenu ( savijanjem stabljika na terenu ) zrna, koji se dogodio ubrzo nakon oluje, bio je uglavnom zbog činjenice da su biljke bile već nekoliko tjedana "spreman" potpuno druga električna udara , ali nitko ne sjeća. Proces stanjivanje i razgradnja biljnog tkiva za prolazak električne struje je vrlo sporo, to je proces biološka, ​​fiziološka, ​​i to traje mnogo sati i dana, za razliku od kemijskih i elektrokemijskih procesa koji se odvijaju nakon ispuštanja u nekoliko sekundi do nekoliko minuta, a fizikalni procesi - indukcijske i provođenje električne energije, a sve koji se dogodio tijekom pražnjenja ne više od 1/1000 od drugi, odnosno u vrijeme neposredno nakon što nije učinio trajati mnogo dulje. Proces indukcije je brzina svjetlosti, proces protok struje malo sporije. Vjerojatnost da smještaj , savijanje na zemlju vlati ( stabljika savijen na terenu ) zrna nekako uključeni struju pražnjenja, koji propagira duž trase traktora znatno povećava jasno uočljivu činjenicu (samo pogled na Google Maps ili bilo zračnih fotografija bilo gdje u svijetu, stečenim tijekom rasta i dozrijevanja kukuruza) koji spljošten , leži na tlu žitarica stvarno najveći broj slučajeva slijedi smjer staza za traktor, a najviše ikada dogodi u neposrednoj blizini staze na rubu polja, koje imaju najveću vodljivost (postoji više križanja i traktori u blizini okretati). spljošten , leži u prizemlju kukuruza i rijetko nadilazi polja koja su od navzálem prilično samouvjereno galvanski odvojen (jarci, živice, staze, ulice).

Usput, ove godine na proljeće oluje u Velikoj Britaniji dati neko vrijeme (barem u mjestima s najčešćim obrascima) nije tako uopće nemoguće da toliko popularna "žuta repica razdoblje" ove godine će biti puno slabiji nego što je u drugim godinama.

To će biti početak svega, i dalje prati neki posao. U njemu, na primjer, mogla bi se objasniti načela najjednostavniji mogući oblik - krug, ali i složenijih oblika - dva seta koncentričnih krugova, djelomično presijeca i smetnje (kao krugovi na vodi). Unatoč tome što je ukazao ovdje, to nije sve, a daleko najvažnija stvar, osim električne struje, što je doista u pozadini sve, ali radi u sprezi s mnogim procesima i pojavama, načela koja imaju još treba razjasniti. Oni opisuju najvažnije fizičke, kemijske i biološke procese u formiranju prenoćište , savijanje na zemlju vlati ( stabljika savijen na terenu ) koji su uključeni u ono što bi i vrijeme otprilike na mjesto.

U radu koji bi mogao doći nakon njega nikada neće prazan opisao fenomen. Nikada neotkriveno i prazan, redovito i prilično tipično uzorak u zrnu (Češka). To nije puka prsten, vrlo slična, gotovo identična oblika uzoraka pronađeni su u Njemačkoj, Italiji i Velikoj Britaniji razlikovali samo veličina. To podupire teoriju da su njihovi uzroci mogu doprinijeti vrlo slične fizičke principe, a ne samo ti. Objavljeno lik je uhvatio nespremnog u potpunosti samo kroz fotografiji iz zraka, nikad nezkoumán licu mjesta bilo istraživača otkrio prije nekoliko godina nakon snimanja, samo slike. On je prošao sudbine da je od oko 2.006 pratnji nekog razloga gotovo svi njegovi prethodnici, suvremenika i sljedbenika, koji su gotovo bez iznimke na jedan na internetskoj stranici www.cropcircles.cz označen kao "vjerojatno lažni - vjerojatno hoax" ili ravno a kao "falsifikat - prijevara", vjerojatno zbog "pin zapeo kroz rupu" u središtu obliku, i sljedeća stvar nitko ne plaća im nikakvu pažnju. Unatoč svemu tome, međutim, s relativno visokom vjerojatnošću može biti obrazac koji nema zbunjenost mjesečari, ploužící noć kroz polja s sjedala i pupkovine nezhotovili. Ne vjerujete?

Nakon tog posta mogao slijediti linije u zrnu. Ili obrnuto.

Jan Ledecký

 

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Sigurnosno na popisu objavljenih tekstova  

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

z