Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-nastavak . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Igra je gotova.
(Igra se zove Crop Circle GATE)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugova u žitu - stranica stroj prijevod

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Točno na svojoj strmini sama uklanja mogućnost da je identificiran. (Heraclitus)

Istina je stranac nego bilo što se može zamisliti. (E.A.Poe)

Omnia vero fulmen gubernat:Flash je posvuda. (Heraclitus)

Prvo samo prirodno objašnjenje principu formiranja  u žitu,  koristite oprobane, ponovljive statistički provjerljiv znanstveni postupke i metode istraživanja. Biljka anatomije, patologije, fiziologije, biologije, kemije, arheologija, fizika, hydrometeorology, speleologiju, geologije, struja, magnetizam, i druge, često interdisciplinarnih područja.

Misterij krugova u žitu konačno riješen

Munja iscjedak - je jedan jedini uzrok bilo kruga u kukuruzu , naći u bilo kojem trenutku u bilo kojem polju kukuruza.

Crop circles created by Lightning Electromagnetic Fields
Crop circle - a simulation of Lightning Electromagnetic Fields

Shematski prikaz na desnoj strani pokazuje jedan od brojnih vrlo zanimljivih analogija u Obreži krugovima i fizikalna svojstva munje ispuštanja. Sličnost broj 1 munja iscjedak u strukturi zrna (raster) rekord njegovi elektromagnetska polja linija. , Sličan proces kao kada snimate fotografije. Rezultat se prikazuje (pozivi) na broj dana.

Munja iscjedak - je jedan jedini uzrok bilo kruga u zrnu , naći u bilo kojem trenutku u bilo kojem polju kukuruza.

 

Najbolje, jedan obilježio blagi zeleni nijanse bazu , - vrlo, vrlo skraćena verzija stranice koja se nalazi na krugova u žitu - objašnjenje , i dalje je razrađena u nizu podstranica diljem weba cropcirclesonline.com .

 

Sadrži samo nekoliko vrlo osnovne lozinke.

 

Za osnovni uvod u povijesne perspektive na pitanje o žitu mogu posjetiti web stranicu Wikipedia - žitu . Većina objašnjenja, iako postoji podnio ili pada gotovo u cijelosti unutar pseudo (junk znanost), ali barem služi kao osnovne informacije o trenutnom pogledom na cijeli problem.

 

Unifying teorija o žitu

Unified Theory - krugovi u žitu

To je prvi i jedini ujedinjujući teorija - objašnjava točno isti postupak ne samo pojava pravilnog oblika, krugovi u žitu , ali i uzrok svih stvorenja i podnio zrna diljem svijeta. Istovremeno je vrlo jasno objašnjava apsolutno bez iznimke uzroka i nastanka bilo takozvanih " anomalije "koje kolektivno su zabilježeni u neposrednoj blizini od krugova u žitu . Uključujući čestim slučaju gdje naći " rupa za pin ", i psihički poremećeni Ufolozi dugo vikati i navijanja otkriti krivotvoritelj. Ako je to bilo na mjestu neke stvarne krivotvoritelj doista dogodio, onda takav dokaz bi također eliminirati jednu gibanje. Sve takve pojave, izvorno sasvim pogrešno smatra anomalija, naime u prethodnim grmljavinskog pražnjenja u opisanim područjima nema anomalije.

 

Prvi i jedini teorija o podrijetlu žitu, svi koji tvrde je i da će biti apsolutno pouzdano dokazati ili opovrgnuti. To je u stvari jedan od osnovnih pretpostavki bilo provjerljivih dokaza - Falsifiability Količina (vidi npr. wiki). Zajednička značajka gotovo svih postojećih teorija je činjenica da to nije moguće ni potvrditi ni zanijekati - osnovni zajedničku značajku svih junk znanosti.

 

Novi pogled na pitanje o žitu

Krugovi u žitu - objašnjenje - skraćena verzija.

Kako su krugovi u žitu

To je rekord lik elektromagnetskih polja linije koje su stvorene od strane munje iscjedak, ili skup takvih paralelnih i naknadnih ispuštanja i smetnje i rezonance oni stvaraju zrake elektromagnetskog zračenja.

 

U nekim slučajevima to je također vjerojatno da će oblikovati svoje djelo i mogu sudjelovati smetnje mehaničko - vibracije stupca zraka i površina, interakcija zraka vrtloga. Kao posljedica kretanja zraka i vibracija Zemljine površine uzrokovana munje ispuštanja odmah. Oni se mogu pojaviti kao često uočene analogije Chladniho obrazců.

 

Tek vrlo rijetko se pojavljuju slike odmah nakon pražnjenja - naročito u slučaju ako zrna za mnoge dana prije širem području bio oštećen od strane drugog pražnjenja. Inače, čini se općenito barem nekoliko sati, ali čak i nekoliko dana ili tjedana nakon pražnjenja, kada je vrlo sporo propadanje biljaka. Eksperimentalno provjeriti lako ponovljivi i provjerljivi eksperimente. Tek nakon nekog vremena će oslabiti biljke, tako da će biti relativno brzo klanja na terenu, kao učinak analogija domino. Opet eksperimentalno ispitan opet lako ponovljivi i provjerljivi eksperimente.

 

Svatko se stalno pokušava uvjeriti ljude u dubinama neznanja pseudoznanstvene tvrdnje da krugovi u žitu stvorili vanzemaljci (NLO, leteće tanjure), je idiot.

 

Svatko tko kaže da su krugovi u žitu stvorili su ljudi, je glupo.

 

Svatko tko kaže da krugovi u žitu stvorili plazmu, električno nabijeni zrak vrtlozi, zove vrtlozi nikada nije vidio niti nenapodobil ili matematičko - fizičko nesimuloval je "trenutno malo dezorijentirano."

 

Svatko tko tvrdi da su krugovi u žitu, kad god i gdje god on stvara ili stvorio, monstruozno glupan. (D & D)

 

Svatko tko ima najveći vic pao za majke prirode tako savršeno ("to ne ikada dogoditi samo po sebi, to je morao učiniti ljude"), on je otišao u polja žita stvoriti nešto poput onoga u cilju podrške svoju tvrdnju da je glup priprostoj.

(Ne znanstvene eksperimente i eksperimentalna provjera isplativosti)

 

Svatko tko tvrdi da je munja iscjedak ne može stvoriti nešto na površini, kao što su utjecaj na pratećem fotografiju je idiot.

Pogledajte nekoliko drugih popratnih slika još nije objavljen (uglavnom kao reference). Je li moguće da im se zahvaliti talijanskim istraživačima. Tisuće objavljenih i neobjavljenih fotografija takve "dokaze ljudskog djelovanja" - "rupa za pin."

 

Svatko tko kaže da su krugovi u žitu stvorili neke čudne, nerazumljive i nepoznate elektro - magnetsko - mehanički (mikrovalna) energije, zbog čijeg djelovanja je na takvom mjestu, čak i nakon relativno dugog vremena, možete registrirati broj neobičnim pojavama i efektima, kao što su Lima - Munja Induced magnetske anomalije (kompas devijacija), infracrvena zračenja (topline akumulirane), neobične odgovore ljudskih i životinjskih poremećaji mikroelektronike (kroz izlaganje na preostalim elektrostatičkog naboja) te je u mogućnosti zaključiti iz toga da je jedini takav prirodno pojavljuje, postojeće i kontinuirano fenomen je munja iscjedak je glupo.

 

crop circlescrop circlesNovi Jičín, 3 7. 1999. Svatko tko je u stanju reći da je to apsolutno tipičan fraktalni uzorak, odvojak za strane točno prema pravilima ponašanja iskra elektriciteta, koji se pojavio jedan dan u polju žita u Češkoj mogao biti izrađen od strane bilo koje druge procesu od munje ispuštanja je idiot. To je vrlo specifična vrsta Lichtenbergova oblika, pozitivno výboj.výboj.

 

Jedan od najtipičnijih značajki grmljavinskog pražnjenja je njihova fraktalna struktura, postupno grananja u sve finije strukture.

Jedan od najčešćih obilježja redovitih uzoraka u njihovoj žita, pričekajte minutu, što to zapravo je, sada je to nekako ne uspijeva opremiti ...

To je bio njihov fraktalna struktura?

 

Svatko tko se usudi reći da su mrtvi muhe, često se nalaze na mjestima pronalaženje krugove, kao i sve ostale mrtve kukce ili bilo koje druge mrtve životinje ubili nešto drugo nego munje iscjedak je glupo.

 

Svatko tko ne može shvatiti da apsolutno svi, bez iznimke, takozvani "anomalije" koje se u mnogim mjestima u žitu pojavljuju, može se objasniti takvom mjestu nedavno napravio munja ispuštanja, je idiot.

 

Prvo i najupečatljiviji primjer takve anomalije geomagnetske polju

Munja Induced magnetske anomalije , Lightning inducirana remanentnog magnetizma , Lightning inducirana magnetizma , zaostali magnetizam - Tisuće tehničkih knjiga, a opisao tisuća tona tiskanom papiru.

Bilo nabrojala samo unesite lozinku u tražilicu Google

To bi možda dovoljno samo naučiti neke engleski, Kuci čudan ufological záhadologický ...

 

Svatko tko ne uspije shvatiti da uzrok svih krugova ne samo što bilo redovito rezonancije i smetnji uzoraka u zrnu, ali gotovo svi podnio žitarica u svijetu, što je neodvojivo prati oštećenja električne energije iz grmljavinskog pražnjenja i postupnog slabljenja biljaka idiot.

 

Usput, seljaci ga jako dobro znaju, ali prilično očitih razloga napustiti ( ostaviti, ili ako mi to dopustite ) za sebe. To je sasvim prirodno s obzirom na činjenicu da je (potčinjavanje) zemědělný ljudi su nekako bolje i prirodno spojena s prirodom, a ne može procijeniti orijentirana barem približno, instinktivno, što se tamo događa, puno bolje od ostatka publike, čak i bez jahte. Nije potrebno nositi se s njom, ali nikada nije previše ponosan. Definitivno ne smatraju da je potrebno objasniti i polovzdělaným neobrazovane budale poput Ufolozi i záhadologové "stručnjaka" na različitim paranormalnih pojava, i slično proutkařsko - astrološki ološ da se u takvim mjestima odmah spustio poput žohara za pivo tu i razmišljajući o besmrtnosti buba.

 

Tisuće poljoprivrednih znanstvenih i stručnih članaka, publikacija koje se bave učincima grmljavinskog pražnjenja na poljoprivrednim usjevima. Mnogi linkovi na provjerenim znanstvenim izvorima i specijaliziranim publikacijama kao što su poljoprivreda ovdje .

 

Lopta je na strani sudu, Kuci gnjidama ufological záhadologický. Pokušajte ga pogoditi barem. Na našoj polovici travnjaka, ali to nikada nije bio ići ...

 

Možda ćete morati pokušati dokazati da to točno lokacije ( GPS baze podataka ) gdje god Crop Circle pojavio, što je rezultiralo na prirodan način, tako prirodno, kao što je opisano na ovoj web stranici (to je i više od 99,9% svih slučajeva), postoji nekolicina minuta, sati, dana ili tjedana prije njegove fizičke vidljivosti (otkriće) utjecaja munje ispuštanja. Prilika je ovdje, i uvijek će biti. To je bilo dovoljno da pitati meteorolozi. Ha, ha, ha. Bok, Bok, Bok .

 

Ako se odlučite za korištenje najlakših načina da barem pokušati dokazati svoju istinu, tako da oni pokušavaju osporiti bilo kakav zahtjev koji se nalazi na ovim stranicama, VKPZU , onda bih vjerojatno stvarno zaslužio, da je za nekoga stvarno kick ass . To će također biti vrlo zanimljivo vidjeti kako se lako rezultati takve istrage dostavlja njegov studiozan javnost.

 

GPS - baza podataka , koji će biti objavljen u punoj verziji u nekoliko dana, negdje prije kraja 2012 (tj., nedugo nakon kraja svijeta) - najveća kolekcija GPS stranicama naći krugovi u žitu ikada održan u svijetu. Samo iz Engleske sadrži više od 1.000 predmeta. Ona sadrži ne samo mnoge GPS stranice koje su poznate, a oni su slike karata različitih aplikacija po nekim promatračima otkrio i objavio. Prije svega, naravno, Google Earth , jer omogućuje mjesta gdje takve karte dostupne, prikaz stanja u različitim vremenskim razdobljima, ali i primjerice na Bing Maps ili Yahoo Maps.

 

Dakako sadrži najmanje dvadeset mjesta koja imenuje zemljovida dokumente opisane aplikacije su dostupni, ali još nisu otkriveni ili objavljeni.

Najvjerojatnije iz Italije.

Dakako, nije iscrpio sve mogućnosti, i pozorni promatrači u tim mjestima objaviti ili u blizini svakako pojaviti bilo koji više.

Naravno, postoje mjesta gdje su fotografije snimljene Crop Circle na kartama, ali tlo istraživanje nikad nije smještena, čovječanstvo nikada nije poznato o njemu (kao i mnogi iz Italije, jedan u Češkoj - bit će objavljeni u vrijeme)

Isto tako, često je moguće lokalni lokalni istraživanje koristeći Google Earth otkriti mnoge zanimljive činjenice vezane u bližu i dalju mjestima. Opet, na primjer, broj takvih slučajeva iz Italije, ali ne samo tamo.

 

GPS baza podataka uglavnom sadrži niz preciznih GPS podacima koji se nalaze na različitim žitu iz cijelog svijeta, točno GPS položaj nikada nije bio objavljen (stotine). To će biti objavljen u punoj verziji u idućih nekoliko dana, do kraja 2012, ili samo nakon

 

To može biti najbolje za preporučiti svakome tko želi vidjeti prilično bezdušno izmišljotina " proročanstava Maja i krugovi u žitu ", ili što god to bilo čak i oni gledali pokušati staviti tamo sve navode iz perspektive ovdje staviti pojašnjenja. U svakom slučaju, nesretni autori nisu svjesni da oni imaju vrlo precizan prikaz Crop Circle formaciji, s munje pražnjenja. To je (vrlo vjerojatno) kao grom iz vedra neba, "grom iz vedra neba", što je gotovo mogu čuti. Bez oblaka i višestrukih refleksija zvuka između njih i mase, osim što je vrlo značajan dio akustične energije usmjerava kanala bljeskalice ravno gore. Ali kad pijan kamera posada i hrkanje, nije htio ni čuti normalan oluju, i nije čudo da ga treba zamijeniti snimanja materijal mora upozoriti munje iscjedak. Zbunjeni autori zapravo gotovo uspio uhvatiti, zabilježiti glavni krivac "u čin", ali do današnjeg dana nisam bio u mogućnosti da ostvare ni naslutiti.

 

To se odnosi, naravno, figments bilo kojeg drugog sličnog "umjetničkog remek-djelo" koji je ikada bio imenovan za temu naznačeno. Random, kao što su "" krugova u žitu: potraga za istinom ", ili" Što je na zemlji? Unutar Mystery Crop Circle ". izvijestio ovdje dva primjera su daleko gore nego Maya ... barem on može gledati.

 

U svim tim materijalima, međutim, može se vidjeti na zračnih i podzemnih snimke jednog važne činjenice: Gotovo svi pravom, "pravi" krugovi u žitu stvoreni po prirodi, su više ili manje potpuno daleko neodvojivo pratnji vrlo često, neravnomjerno polehlým žita, a koji je nastao Isti razlog - oštećene biljke električne energije nakon udara elektriciteta. Sudjelovati u njemu, ali ne i smetnje i rezonancija. Ili stvoriti bilo redovite oblike koje tvore primjer samo kao zapis kružne elektromagnetska linija zrači oko žica - munje ispuštanja, preklapaju, "izbrisani" od strane struja, širi po tlu potpuno nepravilna. Takve površine su na svjetskoj površini od oko milijun puta veća od pravilnog oblika.

 

Prije svega, za nekoliko videa koji pokazuju zrak, dakle, mora biti nikakvih sličnih autori rade barem djelomično kompliment , čak i ako to nije iznos smeća u duhu stranca i nerazumljiv eteričnom energije.

 

Također je potrebno platiti vrlo blizu pozornost na krivotvorina, i uvijek pitati Cui bono? Tko od provedbe takvog uzorka ima najveću korist. Da biste saznali istinu nije previše teško. Oni su autori objavljenog materijala o raznim žitu - takvi falsifikati pouzdano se uzimaju ponekad i više od 90% svoje "remek-djelo". To uključuje razne lica i bilo strano dešifrirati poruku. Pozornost nego na činjenici da različiti oblici pravo svakoga dekriptira razne oblike drevnim kulturama, položaj zvijezda i poput. Takvi podaci mogu biti raskrivanje na bilo koju sliku u kaleidoskopu, ili djecu kresbičkách.

 

Rekao je glavni krivac - munja iscjedak . On je ne samo neke hvatanje za vrat. Svaki potencijalni promatrač govoru ili potjerati tako daleko od mjesta zločina, koliko je to moguće, ili će ga ubiti ravno. Samo u SAD-pražnjenja munje godišnje ubija oko 50 ljudi, Meksiko 200, Kina tek nešto više od 1000. Štoviše, kada se netko pokuša ga uhvatiti, kao što je video kamerom, kao rekord često možete izbrisati akcijski izuzetno jaku elektromagnetsku puls ( LEMP ). Samo takva situacija dogodila se u spomenutim okvira proročanstava Maja i žitu , tijekom snimanja uzoraka u istočnom području u 2007. Mjesto snimanja, gdje bi trebao biti prikazan iscjedak je vrlo zašumněný Izvorna slika potpuno izbrisati nešto puno jači - elektromagnetski puls. Nekoliko odvojene okviri, strogo u skladu s pravilima elektromagnetskog pulsa nad više grmljavinskog pražnjenja, u sastavu nekoliko uzastopnih ispuštanja.

 

Munja ispuštanja, ali naravno da je moguće snimati, fotografski i video zapise, samo pitajte stormchaserů . Dok su oni u inozemstvu uglavnom usredotočiti na tornada, ali za primjer hvatanja oluja Amaterski društvo Česi su poput dnevnika, oni će vidjeti tornado više od nekoliko godina.

 

Zašto su neke slike drevnih civilizacija tako upadljivo nalikuju neke oblike, koji su u posljednjih nekoliko godina dokazivo su nastale u prirodi, kroz ništa sumnjivo ljudi? Zašto, dakle, da Maje (Sumerani, Indijanci, što god) prvi je otkrio u svojim poljima, a tek onda se digao na njegovu simboliku. Naravno, to se smatra Božje djelo. Naravno, oni zapravo mislili i flash za rad Bogu. Tko zna, ako pišišvoři čak i onima koji nisu izravno svjesni veze između munja i pražnjenja uzorak u kukuruzu - krugova u žitu, ali smo zaboravili da ga pisati. Možda čak i napisao, koliko je uništeno ili nikada pronađena. No, možda je to negdje u muzeu.muzeu.

 

Za ovaj dan, u različitim mjestima, razdvajaju tisuće milja, ponekad nastaju vrlo sličan obrazac. Ustani, jer oni uključuju točno iste fizičke principe. Salt kristali uvijek će izgledati isto, da li nastaje u Africi ili u Brazilu.

 

U ovom trenutku, možda u odnosu na koje će, nakon nekog vremena će se razraditi objašnjenje prilično uvjerljiv način daje jedan od mogućih načela nevjerojatno mnogo simetrične oblike, vrlo redovito zrcale mnogi osi. To je interakcija dva ili čak više (-? Da će biti dovršen) i njihovo propadanje iznad terena. Može se naplaćuje veliku količinu električne energije, milijuni džula ili više.

 

Uglavnom koristi relativno jednostavna mehanička načela (eksperimentalno izvedivo, uočljiva i provjerljivo), ali bez potrebe da pribjegava ih se borila kroz nepotrebno složeni matematički - fizičke intelektualnog aparata. Je li nešto za gledati prema naprijed, stvarno!

 

Crop Circle puzzle sastavljen ...

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Sažetak konačnici

 

(Ponekad manje ozbiljno)

Krugovi u žitu od sada razumio jednom i za sve.

Fasciující, sveobuhvatan, prvi i jedini pravi znanstveni ,

realno, potpuno nova teorija.

Osnovna istraživanja.

Zapanjujući kodovi žitu otkriven. Sve i zauvijek.

Mnogi drugi detalji se nalaze na sljedećim stranicama

 

Krugovi u žitu upravo sada postaje stvarno neobjašnjiv fenomen, koristeći samo pravu znanost . Biokemijski, fizički, tehnički, mehanički, kemijski i drugi, od pravih znanstvenih istraživanja temeljenih na načelima, koristeći samo prirodne zakone .

 

Približno popis znanstvenih, tehničkih i istraživačkih polja i metode koje se mogu koristiti za objasniti načelo podrijetla i tijeka bilo šteta usjevima i biljaka do grmljavinskog pražnjenja, uključujući žitu:

 

Fitopatologiji, biljka anatomija, morfologija i fiziologija, biologija, biokemija, biofizika, biomehanika, fizika, kemija, pedologija, Hidrodinamika, statistika, mikroskopija, spektroskopija, fotogrametrije, elektromehanika, elektrostatike, fizike i dozimetrijski elektromagnetskog i ionizirajućeg zračenja, elektrotehnika, hidrološke, geofizika , fizika, rezonanca i smetnje optika, kristalografija, magnetohidrodinamika, hydrometeorology, elektrodinamika, fizikalna kemija, termodinamika, kvantna kemija, termokemija, hidrosatatika, kinetika eksplozije, dinamika, fotografije, geometrija, toksikologije, urušavanja, magnetizam, elektromagnetizam, radiobiologija, mehanika, fotometrija, fraktalna geometrija, agronomija, aerodinamika, geologija, matematika, arheologija, seizmologija, agrobiologija, Agrochemistry

 

i mnogi drugi, često interdisciplinarne, isprepletene i međusobno povezane discipline.

 

Na primjer: učinci grmljavinskog pražnjenja na poljoprivrednim usjevima poljoprivrednika relativno su mapirani u detalje, tisuće znanstvenih radova. Tanki uzorak, s brojnim referencama na raznim poljoprivrednim znanstvenih publikacija, na primjer, ovdje .

 

Potpuno novi, originalni teorija o podrijetlu i formiranje obrazaca žitu, potpuno slobodan od bilo kakve znakove pseudoznanosti, alternativna promišljanja, misticizmu i okultizmu, pseudoznanost, záhadologických razmatranja, NLO, leteći tanjurići, stranci, inače gotovo nikakvih razmišljanja utječu usjeva obrasce neodvojivo ga prate.

 

 

Vrlo temeljito, ali jednostavno i razumljivo.

Puna 100% znanstvene teorije i objašnjenja žitu

spreman za svaku znanstvenu verifikaciju, istraživanja i opponency.

Šokantno!

 

Teorija retroaktivno provjerljivo kroz zapisima koji postoje,

ali su nikada nije korišten za svrhe opisane.

 

Misterij krugova u žitu slomljena ..

 

Potpuno novi teorija, koristeći konvencionalne znanstvene metode

potpuno oslobođen od bilo pseudovědeckéhoo istraživanja.

Iznenađujuće, zastrašujuće, šokantno, gotovo u isto vrijeme nepredvidljiv teorije.

Duhovi ili nema duhova, nema naznaka duhovnosti.

Nema alternativna, mistične ili okultne sile, učinci, rad ili eksperimenti.

Nema jebene vanzemaljci, NLO, leteći tanjurići, stranci.

 

Kod žitu otkrila jednom i za sve.

Krugovi u žitu riješiti. Jednom i za sve i potpuno.

Apsolutno ne NLO, leteće tanjure, nema poznatih ili nepoznatih letećih strojeva.

Nema nepoznati ili nepředpokládatelné snage, ne paranormalne objašnjenje.

Nema čuda, nije tajna, nije znak.

 

Nema stranci, nema pokušava kontaktirati.

Nema vojnih testova, eksperimenata ili ankete.

Nema druge znanstvene, tajno provode eksperimente, ispitivanja i ankete.

Nema paranormalne ili telepatski eksperimenti znanstvene fantastike.

Ni metafizika ili parapsihologija.

 

Potpuno nevjerojatno, ali istinito jedino moguće objašnjenje. (Više ovdje ).

 

Apsolutno nema utjecaja inteligencije (ili obavještajna služba), ili što će biti prokleto odgovarao bilo misaoni proces tijekom formiranja žitu. Naravno, uključujući i one koje su izrađene od strane kruga odluka, jer ovi pojedinci će imati neku vrstu inteligencije u mozgu, nitko nikada nije pronašao, čak i ako su stvarno u potrazi za.

 

Nema inteligencije ili misao procesi planeta, NLO, leteće tanjure, kornjaši, prostor, Sunce, Mjesec, vanjski prostor, miševi, muhe, bumbari, pauci, materijali, životinje, biljke, smrt obavještajnih, duh, materijala, tvari, vrtloga, atoma, molekule, insekti, kristali, tlo, vjetrovi, bakterija, gnoja, duhovi, priviđenja, kosturi, prostor, stranci, gljivice, nametnici, vakuum ili bilo koje druge obavještajne tijekom izrade obrazaca žitu.

 

Ne međuplanetarni inteligencije, ne međugalaktički inteligencije, ne inteligencija Marsovci, ne inteligencija globus, ne inteligencija biljaka, zrno ne inteligencije, ne inteligencija tlo, vremenske nema inteligenciju, ne inteligencija biljke, životinje nisu inteligencije, ne inteligencija podzemnih voda, stijene, ne inteligencije, ne obavještajne ježeve, klokani ne inteligencije, nema inteligencije nerds formiraju krugove.

 

Tajna žitu otkriven. Zauvijek.

 

Princip formiranja vrlo precizan, po mnogima zrcalne i simetrične osi (često fraktal) geometrija se može usporediti s načelom formiranja i formiranje pahuljica, ili izgraditi grafički zapis intenziteta magnetskog polja oko vodiča struje, ili elektromagneti, uključujući i parazitarnih i Eddy (! ) sekundarni elektromagnetska polja i struje. To će biti negdje drugdje, objašnjava neodvojivo pratnji male prateće prstenje postavljene točno na točki kontakta između dvaju velikih krugova.

 

 

Misterij krugova u žitu riješiti. Definitivno. Apsolutno.

Šokantna objava!

 

Teorija baci na svim krug istraživača Crop fenomena kao grom iz vedra neba , (hihihi), kao grom iz vedrog neba ,-o

 

Teorija svjetlije od sunca (temperatura ned površina je oko 6000 ° K, temperatura plazme munje iscjedak je oko 30.000 ° K, što je oko pet puta koliko).

 

Logički, ne samo lako razumjeti laicima, ali i znanstveno dokazano, statistički provjerljiv i izravno se nudi razumijevanje i objašnjenje cijelog procesa stvaranja krugove.

 

Objašnjenje da ne samo da se objašnjava vrlo prirodno pitanje žitu, ali i vrlo bistro li bilo koji način osvjetljava događa anomaliju , još uvijek se spominju kao nadnaravno i užasa.

 

Krugovi u žitu ne čini nezgodan, eterično, prostor, kozmički ili stranac moć ili inteligenciju, ili bilo koje druge zamisliv ljudski ili životinjski inteligenciju. Samo prirodni i fizičke snage, procesi i interakcija među njima, ništa drugo.

 

Nema takozvani "vrtlozi" (Plazma vjera).

 

Nema vjetar (čak i divlje - to dobio -! theatresand )

ili ciklone, tornada, kiše i tuče.

Čak i tuča, nakon čega slijedi "divljih vjetrova".

 

 

Nema životinje (osim za " ježevi "u Milovice), ni stranci.

Ne ekstrasenzorne ili transcendentalna moć ili percepcija.

 

Ne paranormalne, ufologije, ili bilo koje druge slične pojave, snage, ili istraživanja ..

 

Nema "Ley linije" (pratiti povezuje drevne mjesta, EV. Geopathic)

ne pratiti bilo energiju.

 

Uz izuzetak puteva u kojem tokova električne energije, plina ili vode - sve komunalne vodove, u kojoj munja strefují, a nakon vožnji, i pod zemljom, kao nakon roller coaster.

 

Isto tako, ponekad se ponašaju kao stazu nakon track traktora (tramvajske pruge), zbog činjenice da se u nekim slučajevima vjerojatno više od tisuću puta veća električna vodljivost protiv svoje okoline.

 

Također prati od druge vrste - trasa napreduje oluje kreće u smjeru prevladavajućih vjetrova. Grmljavinsko nevrijeme nominirani stvoriti krugove, mnogi milja apart.

 

Njegov rad vjerojatno može doprinijeti niz arheoloških ostataka, koji se nalazi u podrumu, kao i geoloških anomalija. Oni mogu imati vrlo značajan utjecaj na način vodovi podzemni, te je očito također su uključeni u statistički značajnim povećanjem u vjerojatnost ispuštanja pojedinim mjestima, kao što je u jakom zavođenja moći duboko pod zemljom. Dakle, postoji značajan olovo iznad površine, a pojava drugog nepravilnog površine oštećenja biljaka koje se nalaze izvan redovitog kruga oblika usjeva.

 

Također, jer to može biti vrlo brzo dovesti do velikih količina električne energije duboko u podzemlju. Bez značajnih linije na površini, a time i nepravilnom štetu drugim proizvodima na površini izvan pravilnog oblika. Energija, provodi na opisani način i njihov utjecaj može stvoriti "samo" oblik magnetske linije sile oko ravnoj žice, kao relativno pravilnim kružnim oblicima ili njihovoj rezonancije i smetnje, što sve pridonosi nastalih oblika krugova u žitu.

 

Preferirane zavođenje ispuštanja unutar sučelja svakako imaju svoj ​​udio polova i žica i vodova, sigurno će biti puno vam reći da su oni "Drugovi iz DDR-a", zapravo "drugovi iz ČEZ" , ali i rade u inozemstvu u različitim visokog napona električne istraživačkim institutima, radeći za proizvođača i distributera električne energije i koji se bave proizvodnjom energije i HV-a i procjeni posljedica intervencije grmljavinskog pražnjenja u sličnim uređajima nalaze u blizini žitu.

 

No duhovi ili kosturi žitu ne formira

(Ili u ormaru)

Nema snage iz groba.

Nema duhova, duhovi, vile ili krijesnice.

Nema nadnaravna bića ili sile.

Nema "Mislio valove", niti mentalne sile ili procesi bilo živog ili neživih organizma, ljudi ili životinja.

Tajna pisanja krugovi u žitu dešifriraju.

Apsolutno nema (namjerno ili svjesno) učinak bilo čovjeka ili životinju.

Nikakva radnja, energija ili snaga misli

 

fotografija ©cropcirclesonline.com, © brze slavine

 

Ne telekineza ili slične snage, ne tele-ili para-snage, znanost i istraživanje.

Ne međuzvjezdani, svemirskih ili kozmičke misterije, akcije, energije ili sile.

 

Ježevi također ne stvaraju krugove u žitu

 

Ne zna izvan dimenzija ili se kreće neke postojeće ili

ostali pokušaji odnos, veze i komunikacije.

(Uz jednu iznimku - slučaj Milovice - Istok, gdje su jasno

Bio je to pokušaj da spojite ili odnos. Ti ježeve, oni nam daju ...)

Ovdje opustošenom ježinci (komunicirao) rezultat-područje podnio , leži na tlu (zváleného) zrna oko 8 m 2 , u polju istočno od Milovice

 

Ne pogon, energija ili snaga misli, misli proces.

Ne propulzije, snage ili sile "biće".

Nema interdimenzionalnog ili extra-dimenzionalni pogoni, snage ili sile.

Ne pokušaj međugalaktički, međuzvjezdanog ili stranac komunikacije.

 

 

Samo jednostavna biološka, ​​biokemijski, fizičke, kemijske i slično

zapravo znanstveno objašnjivi i potpuno prirodni prirodni uzroci i posljedice, u procesu stvaranja krugove.

 

Supernatural (engleski izraz za "nadnaravno")

Apsolutno nema nadnaravnog proces u stvaranju krugova u žitu ne sudjeluju

Apsolutno nema znakova nešto nadnaravno, " supernaturálního ", barem što se termin je značilo u smislu struje, potpuno zapanjen i gostoljubivim istraživači.

 

Flash je stvar apsolutno čista i prirodna ( prirodnog) , zemaljske, ne izvanzemaljski, ali drugo nego da se pojavljuje u gotovo svim svojim svojstvima, oba kvalitativna i kvantitativna aspekti "super" , pa čak i većina strašan, apsolutno svih svojih svojstava je izvan bilo običan čovjek mašta. Početni napon između oblaka i tla može biti veća od nekoliko milijardi volta. Peak trenutne vrijednosti mogu se približava milijun ampera. Prenosiva snaga - stroži od strane mnogih teretnih vlakova, mnogo kilometara. Brzina "Povratak moždani udar", glavni iscjedak je negdje između 1/3 do 2/3c, što je stvarno dosta, s obzirom da je veća brzina od c, prema trenutnim koncepata fizike u našem svemiru vidljive ne postoji . (Neutrini može isprazniti sličnim razmatranjima) Koncentracija moći u odnosu na površinu i jedinici vremena je puno veći nego na površini Sunca.

 

Strmina od vodećih ruba trenutnog pulsa (autori web stranice rangiraju na imaginarni prije svega u ovom stavku navedene nekretnine, zlatnu medalju ) - nekoliko desetaka do stotina tisuća ampera po  MICRO drugi, samo jedan -milijunti drugi. Možda samo neki laseri mogu imati veću stopu rasta energije, ali energija u svijetu sestrojeného bilo laser se može usporediti s energijom koliko označen kao nekvalitetan bljesak "čajíček" odnosno "prdítko", uključujući i ono koje će Břežany

Iako munja iscjedak je stvarno i SUPER PRIRODNI, ne barem to nije nadnaravna stvar (Supernatural), samo SUPER-PRIRODNI.

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

 

I na kraju, za opuštanje ...

U sljedećim odlomcima s vremena na vrijeme u nekim mjestima će biti napuštena, osobito ponavljaju eksperimenti i opažanja neponovljivom dokazive znanstvene tvrdnje, objašnjenja i dokaze, i tekst ponekad će se premjestiti na nešto tanji led samo razmišljam i teorije, ponekad i više za zabavu. (Čak i ako ...?!)

 

Sunce, plazma

Vrlo slični objekti poput krugova u žitu - ne kao dugo traje, ali sekunda, minuta

možda sati, možda čak dana, se formiraju na površini solarne plazme. Krugovi u plazmi.

 

Postoje procesi nalik oluje, plazma extravasations u mjestu i električne struje, ali mnogo jači od udara groma, recimo, 10 12 -10 15  puta jači. (Nitko neće biti pokušaja ispitati usko).

 

 

kreće vizualno promatrati primjerice http://www.thesuninmotion.com

neke osnovne informacije o suncu ovdje (u Češkoj)

Solarna korona , solarne baklje (wikipedia - Hrvatski)

 

Sunce i planete

Postoje vrlo, vrlo, vrlo slične objekte na suncu (ili bilo zvijezda) površine.

Vrlo slični objekti postoje na površini Sunca (i bilo koja druga zvijezda).

U solarne korone i površina solarne plazme je u tijeku, a takvi električni izbijanjem plazme erupcije i da djelovanje nekih od njih, cijeli globus potpuno ispari. Njihov utjecaj na površini plazme na površini Sunca, koji ima svojstva mnogo više kao tekućine nego solidan, stvara vrlo sličan uzorak s krugovima na vodi, uključujući raznih smetnji i rezonanci. O nešto jako kao što bi mogao biti slučaj u mnogim popularnim pjege.

 

 

 

Objekata, podsjeća na oblik i način žitu će biti zabilježen negdje u budućnosti, gotovo svaki planet i njegovi mjeseci, te u vrlo dalekoj budućnosti, kada je čovječanstvo ima u međuvremenu potpuno prazna, ili ne utječe na bilo koji sličan razorni katastrofu, kao kad u 2012 Stonesi više kako drevne Maje predvidjeli u bilo kojoj drugoj vemírném izvanzemaljskog planetarnog sustava.

U anorganski i neživa izvanzemaljske materijale poput pijeska, snijega, prašine, šute i slično.

Prije bilo pravi Istraživanje će se očekivati ​​i predvidjeti

 

Istraživanja u bliskoj budućnosti, ali nećemo početi, Hawkingovo naprijed

nedvosmisleno upozorava da bismo ga koristiti kao dijeta, pa sam radije slušaju,

čak s njim u tom tvrdnjom, a razilaziti.

 

 

Nema obavještajne krugovi u kukuruzu ne

 

Misterij krugova u žitu otkriveni.

Nema "Mislio valove", nema snage pod utjecajem ideja bilo kojeg živog organizma ili iz grobnice vd ljudi ili životinja. Ili neke tamne sile, tamna strana snage.

 

Piletina ili jaje?

Što je bilo prije, kokoš ili jaje? Mi ne znamo.

 

Što je bilo prije, krugovi u žitu ili kokoši? Mi ne znamo.

Nažalost, ovo pitanje zapravo znam odgovor.

To nije pravo pitanje.

 

Željeli smo pitati nešto malo drugačije.

Da bi se, ili ne ... Žao nam je ponovno uvuklo u malu pogrešku.

 

Što je došao prvi, krugovi u žitu ili Stonehenge? To je ono što se događa.

Na ovo pitanje, nakon danas, svatko može sam odgovoriti.

 

Zadnja šansa

P.S.

Poštovani krug odluka, polako se približava posljednju šansu

biti primljen

ti nisi samo jednom u životu

nije proizvela ni jedan usjeva krug.

 

Osim nekoliko iznimaka napravio samo i jedino za tog trenutka u središtu pozornosti ...

(Čak i tada, međutim, bili su kreacije tako strašno u usporedbi s uzorcima

privukao njihov jedini pravi autor - munja iscjedak ,

da ne čak i malo inteligentna osoba

bi li za svoj rad ne plaćaju crveni cent.

Sve je prethodna "ispovijest" o tome kako se proizvodi u noćnim žitu

zpunktována je zapravo u pubu nakon konzumiranja velike količine fermentiranih pića (u vašem govora češće nazivaju "cugu").

(Ili kao nešto nezgodnom pokušaju obmanjivanja nedužnih gospođu Bower)

 

Ne, ne, ne, ne, ne, nikad, nikad, nikad, nikad, nikad ne

Nema nadnaravna bića, pojave ili snaga.

Apsolutno ne (aktivan ili namjerno) učinak

bilo čovjek ili životinja.

Ne telekineza, nema slične snage, ne tele-ili para-snage, znanost i istraživanje. Ne svemirskih ili nadnaravnog ili kozmičkog misterija

funkcioniranje, energija ili snaga.

Ne interdimenzionalnog ili extra-dimenzionalni ili bilo koji drugi

veza ili komunikacija. (Osim Milovice - East)

Bez napajanja, energija ili snaga misli.

Bez napajanja, energija ili sila "biće".

Ne interdimenzionalnog ili extra-dimenzionalni

akcije, energije i snage.

Ne međugalaktički, međuzvjezdana komunikacija i stranci.

 

Nitko od nabrojanih ovlastima žitu stvorili.

 

Samo jednostavna biološka, ​​biokemijska, fizikalna, kemijska, mehanička i drugi čisto prirodni, fizički objasniti uzroke i posljedice.

 

Ne senilan glupi ... (Idiot nikada obeshrabriti krugove)

Nema šale ili circle odluka.

Ni Doug ili Dave. Nema užad ili zajednice.

Ni ploče ili kabele, ili ploča, ili žice.

Nema wits, senilan i dementnih staraca,

ili njihovi imitatori, ljubitelji ili sljedbenika.

 

Prirodnih pojava priroda, znanost

Samo pravi prirodne sile, mjerljive i oporeziv, koristeći prirodne pravila i zakone biokemije, biofizike, fizika, matematika, biologija, kemija, mehanika, i druge slične i izvedene stvarne prirodne znanosti i disciplina uključenih u stvaranje bilo Crop Circle koji je ikada otkrio ..

 

Fizička snage u suradnji s kemijskim, elektrokemijski i biokemijskih procesa, ali čak i prije stvarne fizičke, kemijske i elektrokemijske snaga stvorenih na površini Zemlje za njegovo postojanje milijardi raznih krugova u žitu krugovi u žitu, ili sličnih posljedica uzoraka, davno prije Razvijeni čovjek, čak i životinje i biljke. Prvi u neživih materijala, kao što su snijeg, pijesak ili prašina, i sličnih konstrukcija ili materijala kasnijim mahovinom ili lišajem, i još kasnije u biljkama kao što su trave i žita prethodnika.

 

Big Bang - Big Bang

Doista za Big Bang u istraživanju i obavijesti.

(Pun ... bljesak stvara gromove slijedi stvarno veliki prasak)

 

Slični procesi proizvesti predmete slične žitu na površini bilo zvjezdicom (bilo koje veličine) i ispod njega.

U tim slučajevima, to je više nalik tekućini utjecaja tijela

(Ili bljesak u vodi)

(Nijedna od tih pojava će ispitati usko).

Također, na površini od mnogih (iako ne sve) od planeta i njihovih mjesecima (dovoljne veličine)

u svakom zvijezdom u bilo galaksije u svemiru.

(Mi - sada živi nikada neće ispitati usko, Obama je prestao)

 

napomena:

Nisu sva tijela - kao što je naša zemaljska mjesec ne čini iz ove perspektive trenutno nije aktivan, ali ne mora uvijek biti slučaj ...

Isto tako, dva mjeseca Marsa, Phobos i Deimos (općenito govoreći, bilo "dijete" u Sunčevom sustavu i svemiru). Krute tvari koje drže atmosferu i bez vulkanske aktivnosti su na analogiji. Ali na Marsu postoje vjetrovi, trenja i time se također trebali biti prisutni oluja, iako je u ovom slučaju, dakako, samo pijesak. Tamo gdje munje i grmljavina gdje munje krugova (ponekad), pa neke od novih sondi istražiti površinu s dovoljnom rezolucijom ...

Znanstvene publikacije su još uvijek vidljive na olujnim aktivnosti na Mars spomena.

 

Crne rupe (crne rupe)

Također je moguće da žitu slične objekte

(Iako s malo drugačijim mehaničkih svojstava)

javljaju u blizini površine crne rupe

(Negdje između površine i Event Horizon).

Za danas, Koriątenjem poznatim načelima fizike,

nikada neće biti u stanju nositi se sa svojim istraživanjem iz neposredne blizine. To neće utjecati na bilo Oban ili Hjůking.

Do sada, osim nekim izračunima, ili bliže nedostižan gravitacijske efekte.

 

Ovo nije šala.

 

 

U svemiru postoje milijarde galaksija, od kojih svaka sadrži milijarde zvijezda s COMBI milijardama planeta i njihovih mjesecima, a najviše svaki jedan od njih, jedan za svaki od nekoliko milijardi godina još uběhlých stvorio tijekom svake godine (Zemlja - oko 31.557.600 sek) nekoliko tisuća kuna (na veći Milijun objekti) objekti stvoreni na sličan način podsjeća krugove, kao slika na osciloskopu ( Lissajous ), fleksibilnog membrane ( Chladni ), fraktalnih uzoraka (pahuljice, grananje), kaleidoskop, i Kyrlianovy Lichtenbergová uzorak (jedna paralela fraktali)

 

 

Pitanje dana

Poštovani krug odluka, prema shemi u prisutnosti (naš) svemir u njemu razbio i nestali procijenjena je na oko 10 30 (ili čak i više) figure

vrlo slično, čak i nalik su nastali

Kao krugovi u žitu, kaleidoskop & smetnji & Lissajous & Chladni

 

i njihova kombinacija u prašinu, pijesak, snijeg i sl. materijala, kao što su žitarice i postrojenja, ako ga još postojala, inače postoje ...

(Crne rupe ne broje, niti zrna na njih)

 

10 30 je oko 1000 puta više nego što je bilo tko od nas, čak i ako je to takozvani "pozamašan primjerak" u svom tijelu atoma)

 

Poštovani cropcircle odluka, još uvijek tvrdite da ste stvorili

iako je samo jedan od njih?

...

...

 

-----------

VKPZU - što Kuci gnjidama záhadologický ufological

-----------

 

 

Stranica pripremljena za tebe i sve teorije ovog Statuta i tvrdi vrlo temeljito i teoretski i eksperimentalno potvrđena

 

Jan Ledecký

 

Krugovi u žitu - tajna otkrila.

 Jednom i za sve, uvijek i zauvijek.

Nevjerojatno primitivna, kao što se može reći sramotno glup ili čak glupo objašnjenje. NLO entuzijasti, misterija, parapsihologija, leteći tanjurići, nepoznati i nepostojeće energije i slično mogu dogovoriti da odtransportovat bez povratka (beskonačnost).

Drugim riječima, oni mogu povući u guzicu .

Isto se može reći i za izvanzemaljcima .

Uključujući Paroubek Marťanů.Také možete odvući na ...

z