Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-julkaisi-text-2-2 . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
2/2 julkaistu teksti
jatkaminen 2/1 alkaen 09 marraskuu 2011 www.sarden.cz - Tsekin internet Scifi aikakauslehti
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Kotisivu

04 joulukuu 2011 www.sarden.cz

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

Huomautus: Kaikki kuvat, koska ensinnäkin julkaistu Tšekin, SISÄLTÄÄ ja legendat " Kuva + Well. "

ja kommentaari www.sarden.cz ylläpitäjä:

Mysteeri ratkaistu, haluaisimme Exclaim. Totta on, että meidän ulkoinen kirjeenvaihtaja Hänen selitys viljakuvioista ja osoittaa selkeä, looginen, ja se näyttää myös LogicAll hyväksyttävä ratkaisu. (Kiitos. JL)

 

Käsittely: 

Crop Circles

 2/2

 

Jotkut mahdollisuudet kuvion luomisen - edelleen

Kokoonpanojen säännöllisiä kuvioita esiintyy vain hyvin harvoin, yksi useita miljoonia. Ennen Heidän siellä muodostamiseen Ryhdy näennäisen satunnaisesti ja ilman mitään loogista syytä, tämä yhdistelmä jopa enemmän kuin vain kaksi ehtoa vastaavat sukupolven säännöllisen kuvion. On mahdollista käyttää analogista kemiasta - välisten reaktioiden atomia ja yhdisteet tapahtua, kun kaksi hiukkaset törmäävät - atomeja, molekyylejä, ioneja tai radikaalit (ei tapahdu niin vaihtoa Elektronit niiden välistä ja luoda tai muuttamalla kemiallinen sidos). Reaktioita, jotka olisivat välttämättömiä yhteystiedot olettaa vain kolme tai jopa enemmän hiukkasia Eikö olisi realisoitavissa ollenkaan, koska ne olisivat täysin merkityksetön tuottoa. Luominen säännöllisiä kuvioita voidaan katsoa vastaavan collisioning kolme tai enemmän hiukkasia. Lisäksi salama vastuuvapauden ja satoa Se paikka siellä on elettävä todennäköisesti myös joitakin muita vaikeita määriteltävissä sattumanvaraiset vaikutukset. Se todellakin on vain pieni tuotto - yhteinen epäsäännöllisesti jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato on enemmän Arvioitu miljoonaa neliökilometriä vuodessa maailman alueet säännöllisen muotoisia vievät vain useita tuhansia neliötä.

Yksi syy on myös mahdollista, että se oli erittäin vahva vastuuvapauden, joka tapahtuu vain muutaman kerran kaudessa. Jotkut salama päästöt ovat monta kertaa Tuhannet vahvempi kuin säännöllinen, paljon useammin, Esitetty jokaisen myrskyn tuhansia tapahtumia. Toisena, hyvin satunnaisesti esiintyvä ilmiö on ajateltavissa, että (jotkut) säännöllisiä kuvioita voi luoda aikana ei tuulta, kun tapahtuma "salama kirkkaalta taivaalta" positiivisesti varautunut pilvi maahan salama, ja valtava energia, vaikuttaen kymmenien kilometrien päässä pilvestä , käsittämättömän korkea lähetysteho vastaan ​​"tavallinen".

Rain, jos myrsky on laskee vettä joskus tuhansia tonneja neliökilometriä kohden Within minuutin ilmassa maahan ja tuulet yli 100 km / h, liitännäistoimenpiteet tavalliset salamat. Jokainen symmetrinen seuraukset salama päästöjen että merkittäviä "pöyhiä" tai ainakin "ravistella". On mahdotonta etsiä todistajia, koska kukaan katsomassa Who Would Be That omalla Eyes On Se paikka olisi muutama murto toisen, jo koskaan mitään missään Huomioi Kumpikaan Todista, ja laitteistot Aikaintervallitallennuksen kamerat lähellä peltoja sijaitsevat ei liikaa vielä.

Myrskyn salama parhaiten suojella itseään ja vastaan ​​silminnäkijöitä ja muita satunnaisia ​​Tarkkailijat ja luotettava ajaa niin kauas ne mahdollista "rikospaikalta", tai jopa suoralta kädeltä täysin rahaksi heille, että hän paikka. Jotain luultavasti osaa kuvailla sitä noin kosteikon eläimet ole kaukana sijainnista vaikutuksesta salama kuvattua edellisessä artikkelissa. Kaksi niistä käärme on otettu suoraan paikalleen Tämä kosteikko - 18 ja 58 tuhatta ampeeria. Ei lainkaan ulkopuolelle, että jotkut sammakot, että täsmälleen olivat läsnä siellä, ehdottomasti lopettaa kurnutusta. Mutta todettiin muutama päivä myöhemmin paikan tutkinta oli vielä riittävästi jäljellä Them.

Täsmälleen samalla tavalla Haluaisitko sammakoita kurnutusta HIS irtisanoa ketään hän myös Se paikka juuri ajoissa, että nykyinen ympyrä-maker. Ehkä jotain ainakin he ymmärtävät, että yksinkertainen yksilöiden erittäin vahva varoitus. On jopa täysin mahdollista, että jokin Ilmoitettu ympyrän päättäjät (ilman lisäten dokumentoitua näyttöä koskaan ollut) on todella niin joskus vastaavalla alalla ja hän todella Heidän kurnutusta lopetetaan. Kaikki teoriat Tässä esitetyt rakennettu Neitsyt, että itse asiassa ei ympyrää päättäjien olemassa ja koskaan ollutkaan (onneksi niitä), muutamia todella helppoa ja erittäin harvinaisia ​​poikkeuksia. Valtaosassa tapauksista Ne ovat vain ympyrä päättäjiä-itse-väite, itsensä suosionosoitukset, Flaunt, joka vain boastfully ilmoittaa itse olla luomuksia tekijöiden kokonaan joku muu. Niistä myös olivat yksi ensimmäisistä tunnetuista "yritys", Doug & Dave. Voi, rouva Bower. Opetus kaikille vaimot: Fact, että olisi miehesi ajoittain Öisin "losed" tai "jäljitettävä vaikeaa", eli todennäköisesti oli nyt sitten "viettänyt penniäkään" ei koskaan tee hänestä nörtti nuudeli tai idiootti julkisuudessa. Jos joku alkaa penkoa liikaa, ei voida sulkea pois ollenkaan, Se tekee hänestä paljon Lopulta Suur nuudeli, kuin voisi koskaan olla. Jopa julkisuudessa. Vaikka ystäväni. Ehkä he olivat "ampuminen marmorit" yhdessä siellä, mutta ehdottomasti Niitä ei luoda piireissä siellä. Mahdolliset jotkut valssatut ( jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty)) sadosta on ollut vasemmalle ansiosta Heidän "peli". Varmasti he eivät olleet siellä tuolloin, kun ympyrät olivat todella kehittynyt siellä, koska sen jälkeen he palaisivat kotiin sieltä vain puinen arkku. Ehkä he olivat mieluummin myöntämään välittömästi, että he olivat "pelejä" siellä yhdessä. Nykyään se on melko moderni, sitä kutsutaan vaihtoehtoisia kulttuuria. Vain että rouva B. olisi hyvin yllättynyt. Kuva osoittaa selvästi, miten jokainen näyttäisi kuvitteellisen ympyrän-maker jälkeen todellinen kohtaaminen Se, kuka on ainoa luoja viljapeltokuvioita aloilla. Photo 6 . Muuten, tämä kuva on myös selvästi havaittavissa puussa "ja allekirjoitus pääsyyllinen"

Liite: Huomautus edellisessä kappaleessa ei sovelleta vakavaa tutkimusta. Esimerkiksi, kun ryhmä ihmisiä maatalouden koulu-tai yliopisto päättää yrittäisivät vakuuttaa, onko kuivaa ja juttu mahdollista. Tällainen ei ole tarpeen tutkijoita soittaa ja circle-ympyrä-päättäjille tai päättäjille. Tässä tapauksessa se on vakava tieteellinen tutkiminen toteutettavuuden projektin.

lopullinen tarjous - Mahdolliset tulevaisuudessa sisältää uuden termin joitakin sanaston lääkkeiden (psykiatrit) terminologia: circle-maker, ympyrä-maker = "kylähullu".

Seuraukset päästöjen kuvattu aiemmin johti ensin majoitus (vahingollista heikkeneminen) useita metrejä - ensimmäinen merkittävä muutos tapahtui vasta päivän jälkeen vastuuvapauden. Vähitellen, päivä päivältä, lisättiin toinen alueilla, kunnes lopulta juuri ennen sadonkorjuuta oli jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) arvioitu 25-30% koko kentän (seuraava kuva edellisessä artikkelissa), hän, joka oli sähkövirta myös kautta ajourien jaetaan monissa paikoissa, joissa päästöt eivät yksin näy lainkaan.

Olettama virtaa johtava traktorin kappaleita on kohtuudella tukevat tosiasia, että majoitus (vahingollista heikkeneminen) suhteellisen tarkasti seuraa suuntaan kappaleita, kuivalla ja tilastollisesti merkittävä prosenttiosuus kaikista maa-ja ilma kuvia ympäri maailmaa, että pelkkä sattuma voi on suhteellisen luotettava ulkopuolelle. On 7 Samanlaisia ​​kuivia paikkakunnalla läsnä Photo 7 (kaikki www.geograph.org.uk ). Käytössä Google Maps on mahdollista löytää Tuhannet Vastaavia kohtauksia ympäri maailmaa, näyttää kuvia viljaympyrät mahdollisten vastaavien löytää satoja paikkoja ole kaukana säännöllisiä kuvioita tai suoraan niihin. 8 Kuva Tämä kuva ei ole mahdollista löytää internetistä, se on kirjasta Piktogrammit Tšekissä ja Maan Energy System - Beauty of Crop symbolit Määrin 2000 - 2006 , Pliskova et al. Mahdollinen on hyvin tyypillistä nähdä epäsäännöllinen majoitus (haitallista heikentäen) liitetyssä malli, kenen Merkittävä osa melko tarkasti seuraa ajourien. Jotkut alueet epäsäännöllisen majoitus (haitallista, heikkeneminen) tässä kuvassa on ominaista muun erittäin mielenkiintoisia ominaisuuksia, tyypillisiä sadon litistynyt (vaurioitunut, heikennetty) jälkeen Lightning päästöt, jotka kuvataan joitakin muita jatkamisesta.

Lisäksi se, että usein litistynyt (vaurioitunut, heikennetty) tuli ensimmäinen sato lähellä keskustaa neljänneksen mutkia, luonut traktorit lähellä peltojen, joissa voi olla Korkein voimakkuuden sähkövirta (kiinteä), kiitos tuon enimmäkseen vaurioitunut kasveja. Joissakin tapauksissa sato on jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) vain siellä, eikä missään muualla jo. Kuva Ensimmäisen jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato edellisessä artikkelissa tehtiin paikassa, jossa ajourien tulevat yhdessä, mikä intensiteetti tehon voidaan lisätä myös. Erittäin mielenkiintoinen ilmiö majoitus (haitallista heikentäen) lähellä ajourien kanssa Fact, että vaikka suurin osa energiasta oli todennäköisesti vahingoittavaa johtama Them, kasvien välittömässä läheisyydessä ajourien on jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) lähes koskaan. Lähes poikkeuksetta jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) alue alkaa aina etäisyyteen asti vähintään 20-30 cm Them. Jopa kentät, jotka jätetään `on (vahingoittunut, heikennetty) lähes kokonaan - Vaikka mahdollista, että kasvien lähelle saatava kate Korkein osa energiaa. Mahdollista, että kasvit lähemmäs ajourien (mikään kasva siellä), lisää voi helposti päästä eroon haitallisia kemikaaleja, jotka "laimenna se", ja toipua nopeammin. Yhtenä yhteisten majoitus (vahingollista heikkeneminen) Ärsyttää on kirjallisuudessa raportoitu yli-lannoittaa typellä, mutta niitä olisi litteä (vaurioitunut, heikennetty) kasvit lähimmäksi kappaleita, joissa Korkein Ulkoasun ylijäämiä. Tässä on kuva Photo 9 (Englanti, geograph.co.uk ), jossa on mahdollista havaita selvästi hidastanut viljaa (kaura, vihreämpi - Selvästi viivästynyt kypsymistä) läheisyyteen ajourien usean sadan metrin päässä todennäköinen vaikutus purkupaikan, jossa sato on huomattavasti litistynyt (vaurioitunut Heikentynyt). Greener kasveja lähellä ajourien ei näytä olla pienintäkään taipumus majoitus (haitallista, heikkeneminen). Kasveja, jotka ovat lähimpänä ajourien, ei koskaan litteä (vaurioitunut, heikennetty) Ehkä joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta, jotka ovat selvästi alle tilastollinen virhe.

Hyvin usein sato jättää ainoastaan ​​suurimmat etäisyys radan Photo 10 , että keski-välillä, jossa Johtuvat energiat lisätä tehosteita. Keskellä välillä raitoja suurin keskittymä haitallisten aineiden ja näin kasvit ovat vähiten Mahdollisuus päästä eroon ne juuret maaperään ja siten ainakin osittain eliminoida ne. Epäpuhtauksien pitoisuutta ja vahingoittuneiden kasvien on maksimaalinen. Kaikki ilmiöt tässä kuvatut voidaan havaita lisäksi mitään paikkoja epäsäännöllinen litteä (vahingoittunut, heikennetty) myös sato pienessä päässä lähes kaikista säännöllisiä kuvioita, Heidän dokumentoitu tutkijoiden, viitaten: jos kuiva ja paikka kuviaan, leikattu pois ja erotettu kaikista ympäristöstään, koskaan sinne. Vuonna pitkälle juuri ennen sadonkorjuuta, kun tutkimusmatkailijat ollut lähes mitään etua niistä valokuvia ole vielä tehty kauan sitten. Jotkut sato mallit itsessään ovat yhdistelmiä säännöllisiä ja epäsäännöllisiä muotoja jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato, ainakin siellä. Toinen erittäin Samanlaisia ​​vaikutus tosiasia, että hyvin usein kun salama täsmälleen puolivälissä kappaleet on vihrein kasvillisuus, Pakastin kypsyneitä - kiitos Korkein annoksen haitallisia energian esittelee merkittävimpiä hidastuminen Kypsytys. Usein hyvin tarkasti opinnäytetyöt paikoissa majoitus (vahingollista heikkeneminen) tulee ensin. Foto 11 On kuva alla juuri alkaa sadon majoitus (haitallista, heikentää) on puolivälissä kappaleet vihreämpiä paikkoja, ja samassa paikassa myöhemmin valokuvattiin jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) (ESTIMATED kuukautta myöhemmin). Alone kuvio jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) kauan ennen, koska se sai "täysosuman", mutta jotkut nykyiset lisättiin ja vähennettiin, joten jätetään `on (vahingoittunut, heikennetty) ja pysyä sadon varajäsenen paikka.

Koska perusperiaate luomisen uskomattomia malleja säännöllisyys ja symmetria on todennäköisesti mahdollista, että on niiden muodostumista osallistuu resonanssin ja häiriölle (mekaaninen ja sähkömagneettinen). Tässä työssä addition kaksi ilmiötä, lukuja voi näkyä hetkellinen periaate päällekkäisyys (vektori addition välitön), joskus tuntuu tulla Obvious ilman välitöntä syytä kääntyminen virtaukset, joskus voi tapahtua tunkeutuminen voimia, joskus yksinkertainen ja addition Vähennys jännitteiden ja virtojen (esim. energia kerto-tai jako). Corona ympäröiväReturn Strokejatkuvana lieriömäinen vaippa, juuri ympyrän, katso kaavio Täydentävät Corona Malli , voi olla jopa tietyllä etäisyydellä salaman kanavan negatiivisen arvon, ja sitten takaisin positiivinen (yksinkertaistettu selitys, erikoistunut kuvattu monissa artikkeleita, kuten Microsoft http://www.lightning.ece.ufl.edu/ ). Kuva on otettu Lightning Sähkömagnetiikan , Robert L. Gardner , 1990, s. 4 Kääntäminen napaisuus voi joskus esiintyä johtunee maanalaisen rakenteen (johtava), mahdollisesti induktio siitä, joskus toiminnan bipolar salamoita Kenen virtaukset voivat näyttää erilaisilta joka kerta johtuen hetkellisestä mekaanisen kunnon kasveja, lisätä ja vähentää kanssa toisiinsa. Vuonna yksinkertaisin muotoja - yksinkertainen yksinäinen circle - Olisiko selittää sen esiintyminen edes käyttämällä ilmiöitä induktion ja johtuminen nykyinen, mutta vain myös mekaanisia vaikutuksia. On jopa enemmän kuin yksinkertaisia ​​muotoja piireissä - linjat - Mikä voi selittää vain seurauksena virralle. Ne enemmän Kuvattu enempää jatkoa.

Joitakin hyvin yksinkertaisia ​​muotoja, ympyrä, tai pikemminkin niiden yksinkertainen, pieni Imitations onnistu, voi todellakin esiintyä tai nopeasti Heti vastuuvapauden. Kornkreise Die Geschichte eines Phanomens, väri kiinnitys Kuva 12 - Japanissa. Photo 13 , Photo 14 , 2010 United Kingdom Bratton Wiltshire White Horse (Westbury). No tässä Explorers viljapeltokuvioita oli todella vähentynyt pyrkiessään, kuiva yksiköt voivat löytää aloilla ympäri maailmaa todella kaikkia, koska on olemassa miljoonia niitä vuosittain, ja se on erittäin helppo kuvitella, voi syntyä, että kun yksittäinen salama päästämästä kenttä, esittelee katsoo mekaaninen päästöjen vaikutuksia Kuva 1 in luku 2/1 .

Kiitos, että mitä valtava määrä energiaa sisältävät joitakin erittäin voimakkaan salamoinnin päästöt, voi aiheuttaa toteamus "jotain" Heti myrskyn. Kommentti kuva 12 "Jo vuonna 1986, kun ilta täynnä epätavallisia sähkökatkoksia esiintyy suolla on Nisikavaka ympyrä Pohjois Japanissa ruoko. " Mitä viljaympyrät Explorers haluavat enemmän? Jotta ilmoitti "Selittämätön Blackouts" olisi lisätty joitakin salama Suoritetaan kuollut ruumis ympyrän-Maker hiiltynyt lankku, köysi, korkki ja rungot, jotta Viljaympyrä Explorers uskoa, että "se jotain käsittämätöntä sähkömagneettista käsittämätöntä", mitä hän esittää Tämä paikka oli vain "tavallinen" ukkonen, että vuosittain tapahtuu ympäri maailmaa kymmeniä tuhansia, ja salama, mikä osumia vuodessa pelloilla ja nurmettuneeksi alueilla ympäri maailmaa, miljardi? Myrskyn ei ole vain yksi nykyisen sillan äärimmäisten sääilmiöiden, mutta myös yksi äärimmäisen fysikaalisiin ilmiöihin ollenkaan (olemassa sivustoja, joissa tämä kysymys on paljon yksityiskohtaisempi Kuvattu). Satunnaisesti voidaan nimetä jyrkkyys reunan virtapulssin risetime, Erityisesti osan myöhemmin aivohalvauksia, jotka ovat jo hyvin "pyyhkäistään ja overriden" ja ionisoitu polku, jopa yli 200000 ampeeria per mikrosekunnin , ja yhden niistä miljoonasosa toinen.

Oikeastaan ​​pelkästään etua: se ei ole poissuljettu salaman kanavan, varsinkin jyrkin osa käynnistysvirta nousukäyrä, tilavuuspitoisuus energian (Tarkoitettu Haihduttavat energia pinta-alayksikköä kohti aikayksikköä) vielä suurempi, kuin aikana supernova räjähdys (ensimmäiset 10 sekuntia), ja jos ei ole, niin todennäköisesti vain hieman vähäisiä.

AAT Tässä vaiheessa on mahdollista tarkastella useita valokuvia, jotka esittävät joitakin lähinnä mekaanisilta salamaniskun seurauksilta päästöjen - Kuva 15, .. Ilman monimutkaisia ​​fyysisiä ja sähköisiä laskelmia, nähtyään kuvia Useat kuivan voidaan päätellä, Että "on salama ja teho" (varmasti ainakin luovat sen keskellä kuvioita "ja kuoppa alalla" ). Se on mekaaninen voima, ja myös on välttämätöntä ymmärtää, Tuo ja vertailukelpoinen sekä paljon energiaa kuin vastuuvapauden säteilee sähkömagneettisia aaltoja kaikkia aallonpituuksia. Siitä, että määrät ovat Pystyy havaittavissa vaurioita kasveja, luultavasti vain induktio - hyvin tarkasti ympyrän muotoinen, etäisyyksille jopa kymmeniä metrejä. Myös mahdolliset johtuminen virtojen maaperän läpi juuriston, johtavuus ionisoitujen ilman, myös koronapurkausta voi tapahtua, ja voivat tehdä havaittavissa virtojen tarkkaa ympyrän muotoon muutaman metrin ympärille salaman kanavaa.

Seuraavaksi pelkästään intressi - määrät, joita on havaittavissa herkkien mittausmenetelmien kuin sähkömagneettinen säteily eri aallonpituuksilla - etäisyydeltä paitsi tuhansia kilometrejä, mutta valovuoden, se vain riippuu herkkyydestä mittaustekniikoiden ja halkaisija kaukoputki. Että fotonit kerran päästä tie läpi avaruuden, koskaan lopeta.

Voidaan ilmaista hyvin yksinkertaisesti, että noin yksi kolmasosa lähettää vastuuvapauden muodossa mekaanista energiaa, ja kolmas kuten lämpöenergian (infrapunasäteilyä) ja kolmasosa kuin sähkömagneettista säteilyä, eli järjestyksessä Noin samanarvoisia. Yksityiskohtaisempia tietoja ylittävät selvästi kuulu tämän paperin ja lukijoiden on viitattava tieteelliseen kirjallisuuteen.

Ennen siellä selitetään periaatteet fyysisten (myös kemiallisten, biokemiallisten ja biologisten) salamaniskun seurauksilta päästöjen alalla viljelykasvien, se on mahdollista äänimerkin, kuinka salamaniskun seurauksilta päästöjen kasvien tulkinnut nykyajan maatalouden tiede ilman Samaan sovellus fyysisen ja muita lakeja. Ilman pitkä polveileva kautta kirjastojen maatalouden tutkimuslaitosten internet hakukoneet tarjoavat joitakin vastauksia, joita voidaan laajentaa tulevaisuudessa. Julkaisu tai sivustot, jotka antavat huomiota aiheeseen ja kasvit Salama, kuten soija, peruna, tomaatti (esimerkiksi
Että valtio salamanisku kenttään viljelykasvien päällä melko tarkka Luo ympyrä. Huomattavasti heikennetty, usein todella kuolleet kasvit. Kuten valokuvia. Jotkut heistä todella ilmetty sitä tuolla Viljaympyrä metsästäjien - katso kuva 16 . Ympyrä alareunassa valokuvan otetaan sivustosta yliopiston Georgian http://www.ipmimages.org/browse/detail.cfm?imgnum=1242075 , Lightning Damage, Cotton - Lightning osuma puuvilla, ympyrä yläosa saadaan Ufologia verkkosivuilla (visionovni.com), jotka tutkivat sitä klassinen tapaus viljaympyrästä (soija kentät). On edelleen havaittavissa häipyminen kasvit (kuolleet, on kokonaan pysähtynyt kasvu), mutta jos UFOlogists käynyt Identtiset paikalla noin kuukautta myöhemmin, tila kasvien jo Would Be pohjasta kuvan lähes erittelemättä.

Yli Maailmassa tapahtuvat yhden vuoden noin miljardi salama päästöt kentät ja niityt niiden välittömässä läheisyydessä. On melko yllättävää, Heillä ei ole enemmän vakavia vaikutuksia, tämä voi johtua siitä, että maanpinnan kosteutta ja sen johtokyky. Alempi vastus johtimena vähemmän energiaa vapautuu sen läpi kulkevan virran (toinen teho).

Linkit edelliseen osaan: (1)   ja (2)

Joissakin edelleen jatketaan tämän pienen sarja noin syyt sadon madaltuminen (haitallista heikentäen) näkyy, että paikoissa, joissa sato heikkenee, koska siellä on tapahtunut salama vastuuvapauden ja sato siellä tulevaisuudessa varsin LogicAll Lodges - Olipa säännöllisesti tai epäsäännöllisesti, joilla voi etsiä jonkin aikaa ennen majoitus (haitallista, heikkeneminen), jopa ilman apua minkään mittaustekniikan. Näin voidaan suorittaa tunnistamisen kuvio ennen sen täydellistä visualisointi - usko?

Muun muassa rakas Occam on vakuuttunut, että jos hänen razor parranajo pakottaa satunnaisia ​​ja sattumanvaraisen tarkkailijana tulokseen, että jotkut toimet toteutettiin ihmiset, se on tarpeen epäröimättä käyttöön apua Ledecky poikkeus: Occamin partaveitsi ei sovelleta, kiitos, jos sen soveltaminen on tehty, että milloin, missä, milloin tahansa paikka maailmassa ja koko maailmankaikkeus suorittaa kaikki nykyiset ihmisen (hölmö) mitään luovaa toimintaa toistuvasti, salassa, ilman julkistamista, juonittelevat, ilman julkisuutta ja varsinkin täysin ilmaiseksi . (Sisältää ET) Lisäksi on välttämätöntä ymmärtää, että jos on ryhmä ihmisiä vastaan ​​yksinäinen henkilöt välittömästi eksponentiaalisesti lisätä mahdollisuus ilmoittamisen osalta osallistuminen jonkin salaliiton ketjun jäsenen vaimo häikäilemättä hyppää arvo 1 (100% todennäköisyys ilmoittamisen, ei poikkeukset)

Toinen sääntö toteaa Tärkeää: Jos joskus on kaikkialla maailmassa on löytänyt mielenkiintoisen kohteen, mutta edes aika epäselvät ja vaikeasti määriteltävissä Syyt, on aina vähintään yksi, usein myös enemmän mielenterveysongelmista kärsivää henkilöä, jotka väittävät itseään tekijöiden teoksista. Tässä on tietenkin pidetään lähinnä kysymys viljakuvioista, mutta laajentaa sitä myös muiden ihmisten luomuksia ja toiminta. Mahdolliset Kysykää milloin tahansa henkinen koti, kuinka monta "palaset" ovat siellä Napoleon, Mozart, Beethoven, Hitler, Picasso, Herr Gott, Churchill, Elvis, Shakespeare, keisari Nero, Bumblebee , Sokrates, Sklodowska, Einstein, Gandhi, Desdemona ja muita positiivisesti ja negatiivisesti kuuluisia henkilöitä maailman ja maailmankaikkeuden historiaa.

Siinä kaikki tänään! HUH!

Jan Ledecky

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Go Back on luettelo julkaistuista  

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

z