Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-julkaisi-text-2 . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
2. Tekstin julkaistu
toinen julkaisu ulkopuolella tämän kodin web www.sarden.cz - Tsekin internet Scifi aikakauslehti
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Kotisivu

Käännös tekstistä julkaistiin 09 marraskuu 2011 in www.sarden.cz (Tšekki internet scifi-lehti) Englanti. Ei äidinkielenään puhuva. Pahoittelut tästä, kiitos.

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

Huomautus: Kaikki kuvat, koska ensinnäkin julkaistu Tšekin, SISÄLTÄÄ ja legendat " Kuva + Well. "

ja kommentointi on sivun www.sarden.cz ylläpitäjä:

Mysteeri ratkaistu, haluaisimme Exclaim. Totta on, että meidän ulkoinen kirjeenvaihtaja Hänen selitys viljakuvioista ja osoittaa selkeä, looginen, ja se näyttää myös LogicAll hyväksyttävä ratkaisu. (Kiitos. JL)

 

Käsittely: 

Crop Circles

 2/1

 

Jotkut mahdollisuudet kuvion luomisen

Viesti on vapaa jatkoa heijastus, uusista tavoista tarkastella luomista viljakuvioista, joka julkaistiin http://www.sarden.cz/uvaha-kruhy-v-obili . Tutustu lukijoille joitakin muita vaihtoehtoja Mahdollisuuksien selittää ilmiön. Keskeinen motiivi Tämä perustelu oli se, että ei vain viljaympyrät, mutta myös kaikki epäsäännöllisesti jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato maailmassa johtuu samasta syystä, salama päästöt kenttiin. Kiitos sähköä satonsa oli vaurioitunut, ja heikensi Tuli litistynyt (vaurioitunut, heikennetty), mutta usuall Muutaman viikon kuluttua vastuuvapauden, mikä aiheutti kaiken. Kentän yläpuolella Itse oli käynnissä valtava mekaaninen - sähkömagneettiset että räjähdys oli esillä rakenteessa kasvien ("painettu" tai "Näkyvä"), mutta madaltuminen (vahingollinen, heikentää) ilmestyi hitaiden lisääminen heikkenemiseen kudosten jälkeen monta päivää. Säännöllisiä kuvioita syntyy vain hyvin harvoissa tapauksissa, koska mukaan on monia yhteensattumia. Mutta joskus johdetaan johtuen resonanssia ja häiriöiden, mekaaniset ja sähkömagneettiset, voi olla erittäin monimutkainen, myös johtuu siitä, että jokainen räjähdys on enimmäkseen Aluksi taipumus levitä kaikkiin suuntiin hyvin Symmetrisesti.

Motto: Ei viljapeltokuvioita, paitsi absoluuttinen poikkeuksia tehdään ihmisten.

Mitä he yrittävät esittää kaikkialla maailmassa ryhmä tunnetaan circle-päättäjät - Tuo viljapeltokuvioita valmistetaan niistä - ei ole mitään muuta kuin figments ja aivot mielisairaiden laatijoiden opinnäytetyön lausuntoja. Itse asiassa missään ja koskaan ja ei tehnyt mitään yksi mies maailmassa, ja jopa yhden Viljaympyrä (vain pienin poikkeuksin, syvällä alla tilastollinen virhe). Jokainen niin sanottu "viljapeltokuvioita" tehtiin joku täysin erilainen, kuka on KILL> KILL mitään ympyrä-maker Mahdolliset aikana yhtään kokouksessa hän aivan heti, että sivusto ilman armoa.

Aivan alussa päivän paperi on kiitos interaktiivisuutta intenet formaatin Kirjoittanut vastauksen kysymykseen, joka sijoitettiin Keskustelu ensimmäisessä osassa: Ikkju kysyy, miten on mahdollista, että sähkö tuottaa kuivaa ja monimutkaisia ​​ja tarkkoja kuvioita. Samalla annetaan vastaus "Tarkka" (ympyrät) - by esittely, miten sähköinen purkaus (t) pystyvät luomaan hyvin tarkkoja ympyröitä, vain mekaaninen vaikutus (kuva 1), tekijän oma kokeilu. Kuvaa on ympyrä, joka on luotu yhtenäinen kerros hienoja jauhoja, jonka sähköinen kipinä, vaikuttaa pystysuoraan pintaan, joka kerros on levinnyt (kerros rakeista materiaalia, paino hiukkasista kymmeniä tai jopa satoja miljoonasosissa gramma, tiheys noin 720g/liter - Noin Ottelut kasviaineisto, paksuus vain yli millimetrin). Vasemmalla näkyy vaikutus yksittäisen vastuuvapauden (2500V-0, 03J), oikealla välitöntä Peräkkäiset toistaa samaa tyhjentyä 10 kertaa etäisyydellä Arviolta 200msec (arvioitu keskimääräinen aikaväli peräkkäisten ukkonen salama päästöt on 50 - 60msec). Smaller.These yksikkö halkaisija on 11 mm, 18 mm Suurempi. Toistamalla koko ympyrän koko ulottuu vain marginaalisesti (noin neljännestä purkaus jopa), mutta reunat ovat merkittävästi puhdistettavaksi, alkaen muodoton hieman erittäin tarkkojen monikulmion ympyrän. Koska määrä kipinäpurkauksia ylittää 6-8, halkaisija muodostuminen ei ole jo lisääminen ollenkaan, vaikutusta mekaanisen tehon ei saavuta kauempana sitä ja Suurempi Etäisyydet. Aikana salama vastuuvapauden yhteinen näkyä siellä noin seitsemän peräkkäisen päästöjä. Joissakin tapauksissa salama on muodostettu vain yksi suuri purkaus (Return Stroke), Mutta myös Ne olemassa, kun jälkeen ensimmäinen merkittävä vastuuvapauden jatkuu 12 tai enemmän myöhemmin iskua. Kuva havainnollistaa hyvin Täydentävät selvästi, että sähkö päästöjen, vaikka se niiden mekaanisia vaikutuksia, joiden luominen piireissä jotain täysin luonnollista ja helppoa, ja ei ole ketään yllättyä siitä.

Huomautus: keskimääräinen intensiteetti luonnon myrskyn purkaus on 10 enemmän kuin 15  kertaa suurempi kuin intensiteetti kipinäpurkaus kokeessa käytetty, eli miljoona miljardia kertaa enemmän kertaa. Tapauksessa luvut ovat varsin todennäköistä, että luomisen aikana jotkut niistä eivät voi osallistua vain tavallinen valaistus "vauva", päinvastoin. Aikana mikä oli "altistuminen" joitakin niistä tapahtumassa kentän kanssa mitään epäilystä keskuudessa mitään tavallisten ihmisten mielikuvitusta. Varmasti jokainen voi kuvitella äänitehosteet ja mekaaniset aiheuttamat pistooli tai konepistooli. Jopa erittäin heikko salama siirrot ja säteilee miljoona kertaa enemmän energiaa (ja liikkuu sata miljoona kertaa suurempi nopeus).

Edellisessä artikkelissa kuvattu joitakin perusperiaatteita vastikään kuvattu teoria - syntyminen kuviot viljan toiminta salama päästöjä. Oli myös ilmoittivat, että niiden todennäköisyys muodostaa paitsi säännöllisiä kuvioita - viljapeltokuvioita. Niiden alkuperä on jo liitetty vuosikymmeniä niin paljon uteliaita ja käsittämätöntä mysteereistä, että olisi mahdollista olla löytää kaikki Red kääpiötä, Star Wars, Aliens, Predators, Terminator, Hitchhikers, Nosferatu, Transformers, robotit, säätiö, Das Kabinett des Tohtori Caligarin, marsilaisiksi, Newts, Astronautit, Stalkers, Men in Black, Galaxy, hahmot, Frankenstein, Futurama, Star vaelluksia, Matrix, apinat tahansa planeetat (mukaan lukien sininen, jossa nimeltään Mankind), Monsters, avaruusolennot, Spider-Mans ja Little Princes yhdessä, vaikka ne olisi auttaneet Että Short Circuit. On esitetty, että se on todennäköisesti täsmälleen sama alkuperä periaate majoitus (vahingollista heikkeneminen) ja vahingot lähes kaikki sato maailmassa. Ei vain ohraa, vehnää, kauraa ja ruista, mutta lähes kaikki peltokasvien, kaikki kasvit growed kulttuurin aloilla. Aivan samalla tavalla Nouse usein litistynyt (vahingoittunut, heikennetty) epäsäännöllisiä muotoja ( RDF - satunnaisesti downed muodostumat), jotka ovat paitsi kaikki säännöllisiä kuvioita lähes erottamattomasti Liitännäistoimenpiteet, mutta enemmän kuin 99,999% tapauksista (myös neliön tiloissa) esiintyy varsin itsenäisesti . Poikkeuksena kuvatut säännöt ovat hurrikaanit, tornadot ja tulvat, mutta ne eivät ole mukana tilastoissa - Koska syyt thesis jättää rajata litteä (vaurioitunut, heikennetty), mutta täysin vaurioitunut ja tuhoutunut, ja ne ei ole tarkoitettu kuin vain " epäsuotuisa hydrometeorologisten edellytykset ", vaan todellinen luonnonkatastrofi. Maanviljelijät ovat jo kuivuudesta ja tapauksissa lähes ole kiinnostuneita, että he ovat mitään satoa, koska Heillä ei ole koneita korjuuseen, eikä ulkorakennukset, jossa tallennetaan korjattu viljaa. Ensin heidän on rakennettava uusi maatilan rakennuksia ja sijoittaa ne uusiin koneisiin, ja aika, että he huolehtivat kasvien kasvattamiseen.

Yhtenä merkittäviä todisteita tukeminen teorian, viittaa se voidaan katsoa se, että vilja kaikissa malleja, säännöllinen ja epäsäännöllinen, osoittaa täsmälleen sama muutosten kasvua - paksuuntumista, taivutetut ja laajennettu solmuja. Täysin Kaikki ne aiheuttavat negatiivisia geotropism ja phototropism, koskaan ja missään olla mitään muuta, ja se on riittävän tunnettu tosiasia, että tutkijat, maatalouden ammatillisten ja suuren yleisön, mutta Explorers viljakuvioista viitaten: yrittävät sitä jo vuosia Jatkuvasti kärsivällisesti ja tiedottaa kansalaisille, että jotain täysin erilaista. He väittävät, että mitään "salaperäistä energiaa" ensimmäinen hyvin nopeasti (sekunneista minuutteihin) solmuihin mutkia tai laajentaa. Kauempana esimerkiksi väittää, että sekä Samanlaisia ​​taivutus tai laajentamista solmujen ja kudosten vaurioita, jotka osoittavat kuvioita kasveja voidaan saavuttaa käyttämällä mikroaaltoenergiaa. Unohdin jo, mutta ilmeisesti puhtaasti "sattumalta" selittää, että heidän kasveja tai komponentteja, jotka ovat joutuneet kuivuuden ja määrä mikroaaltouuni (sekä lämpö tai sähkö) energiaa, tulee niiden pehmeät kudokset, Ne ovat niin pehmeitä Koska Ne ovat kypsiä, niin ehdottomasti ja täysin kuollut, ja muutaman päivän kuluttua (ajankohtana löytää piireissä) Olisiko ei löydy kenttä edes osa heistä. Kuolleet aivan täysin myös kasvit altistuivat Se on jopa hieman Osuus energia, kuin mitä tarvitaan lievennettiin kudosten (ESTIMATED alle 1%). Siksi se oli jo todella korkea aika tehdä se lopettaa harhaluulot opinnäytetyön. Välitön (muutamassa minuutissa) fleksio ja laajentaminen solmujen (mutta myös muut kasvinosat), jonka vaikutuksesta mitään energiaa tai voimaa on täysin mahdotonta ilman täydellistä tuhoa, ja on mahdollista suorittaa toistettavissa milloin tahansa määrä yrityksiä. Laajennus solmut syntyy silloin, kun kuivuus Niiden vahvuus ei riitä nostamaan kasvi - ensimmäisen, toisen kolmannen solmun maasta. (Kuvat) Nämä solmut yrittävät lisääminen solujen määrä nostaa kasvi, mutta se epäonnistuu, siis solujen määrä kasvaa jatkuvasti ja solmut on pitkittää (yksinkertaistettu tulkinta). Solmut saa tietoa, että niiden toiminta ei johda odotettuihin tuloksiin, lopettaa turhaa työtä. Niin se on järjestetty luonnossa, ja kasvit Miljoonat yli vuosien evoluution ei yltänyt siihen tulokseen, että se olisi tarpeen muuttaa mitään siitä. Taivutus ovat solmuja, jotka ainakin osittain, ja viihtyvät, ovat ainakin pystyy liikkumaan ylös ja osa kasvin. On osittainen pystykuva kasvien enimmäkseen edistää viimeisimmän solmu yläosan alapuolella, hieman vähemmän yksi tai kaksi sen alapuolella. Osa niistä voi melkein taivuttaa 90 astetta. Taipumista solmujen tapahtuu lisääminen (peruuttamaton) solun numero vastakkaisella puolella, ei muuttamalla muotoa ja kokoa solujen, Siksi Tuli paksuuntumista.

Lähes kaikki "tutkijat" Kuka on koskaan käsitellyt kysymystä viljakuvioista , ajoittain verkkosivuillaan näyttävällä tutustuttaa yleisölle valokuvia solmuja - taivutettu, ylipaisunut ja laajennettu, mukaan lukien mitä he kutsuvat räjähti solmuja, solmut palanut expulsed tai onteloita.

On kuva 2 on vain pieni näyte, kaikki valokuvat paikoista joissa ei ollut jälkeäkään Viljaympyrä (tekijän omat valokuvat). Tällaiset taivutettu solmut luonne valmistelee vuosittain maailmanlaajuisesti kentät ja niityt grassfield sekä luonnon kasvillisuutta Yli 10 ^ 15 (10 ^ 17?, 10 ^ 18?), In viljapeltokuvioita esiintyy paljon vähemmän kuin miljoonasosa prosenttia, mutta Ne näyttävät täsmälleen sama. Vaikka viljapeltokuvioita tavata elämänsä vain harvat, samalla tavalla kuin kuivana epämuodostuneet solmut kuvasta löytää vuonna sato aloilla aivan kaikille, jotka menevät sinne Cross-aika (meidän leveysasteen Noin huhtikuuta tänä elokuuta). Jos hän ei halua mennä kenttään mahdollista kasvattaa niitä potin kotona, ja myöhemmin (kun solmut ovat riittävän kehittyneitä) muuttaa suuntaa varret vaakatasoon pakottaa kasveja luoda taivutettu ja laajennettu solmuja, Tämä aivan erittelemättä siitä kuvia hän löydetty viljapeltokuvioita Explorers. Myös explosed solmut näkyvät siellä, ehdottomasti kaikki toimii ilman mitään "Lisätulos energiat", esimerkiksi microvawe.

Periaatteessa viljapeltokuvioita Explorers vain näyttää meille mitään enemmän niin miten se toimii luonnossa, ja että se toimii niin kuin pitäisi, ja mitkä solmut käytetään, ei muuta. Solmut eivät välitä mitään muuta kuin mitä ne jo Suorita Miljoonia vuosia, mutta kukaan ei ollut koskaan kertonut Tuo on Viljaympyrä Explorers. Yksi heidän toiminta on vaaitus suuntaan kasvin kasvamista pystysuunnassa, tai kallistamalla kohti valoasi - negatiiviset geotropism ja phototropism. Tämä tapahtuu palautumaton kertomalla solujen vastakkaisella puolella suuntaan kaltevuuden Haluttu, ja alkaa Useita minuutteja sen jälkeen kun kasvi tallentaa poikkeama. Tämä tapahtuu useimmiten edes taipuminen kasveista maahan, joka usein saattaa olla lyhyt prosessi - minuuttia, tuntia, mutta voi kestää useita päiviä. Jos voima vaikutus paksuuntuminen solmujen lisääminen solujen määrä ei riitä muuttamaan suuntaa kasvun haluttuun suuntaan, Jatkuvasti soluja lisätään, ja solmut on vain pitkittää. Laajentaminen solmujen vaikka joka tapahtuu tarvitse käsitellä useita kertoja ja kaltevuus varren ja eri suuntaan. Viljaympyrä Explorers olemaan raportoimaan yleisölle mitään muuta, kuin että se toimii oikein luonnossa, mutta on lähes koko ilmiöstä varsin vääriä ideoita. Ei mysteeri, mitään ihmeitä, merkkejä, ei selittämättömiä energinen Processes. Nature. Luonto on mahtava tyyppi. Melkein kuin Eman.

Sisällä kasveista perheen Poaceae (alle 15 cm) kehittää ilman solmuja voi käyttäytyä samalla jokin osa kasvin, meristematic kudos (koostuu aktiivisesti jakautuvan solun) on edelleen kaikkialla, kun taas kehittyneempi laitoksissa vain solmuja.

Väite, että taivutus tai laajentamista solmujen on tapahtunut "toiminta tuntemattomia ja selittämättömiä voimia", eikä voimia edes vähän tunnettu (mikroaaltosäteilyn), ja jopa muutaman sekunnin, minuutin maksimi, jopa täysin ristiriidassa todellisuuden kanssa . Ajatus siitä, että solmut ensimmäisen mutkan ja laajentamaan (hyvin lyhyen ajan), ja sen ansiosta, että kasvit sijoitetaan objekti maahan (hyvin lyhyen ajan) ilman, että rikki varret, ja vasta sitten yrittää suoristaa on yksi suurimmista väärinkäsityksiä, tämä Viljaympyrä joka saavutti Explorers, ja se on vain ajan kuinka kauan heille, että he haluavat julistaa sen. Taivutus ja laajentaminen solmujen ja kudosten käyttäytymistä kasvukauden aikana (mukaan lukien mahdollinen osittainen vahinko - voidaan jopa ilmaantua omat joukkonsa, tai kuolee pois vahingoittuneita kudoksia), on kasvitieteellisesti ja fysiologisesti erittäin tarkasti dokumentoitu ja todennettavissa prosessi. aina ensin ovat kasvit sijoitetaan esine tai ainakin olennaisesti taipua maanpinnan (ei pystysuorassa asennossa), vasta sitten alkaa prosessi lisääminen solujen määrä solmuja. Ponnistelut ylentävä osat kasvi alkaa välittömästi taivutuksen jälkeen (oikeastaan, kuten edellä jo aikana majoitus (vahingollista heikkeneminen) prosessi, joka voi kestää useita päiviä), ja kestää noin viikon. Mikroaaltosäteilyllä tai muuta fyysistä voimaa ei olisi koskaan laajentaa tai pitkittää solmun laitoksen jopa millimetrin, ei edes kumartua kymmeniä asteita lyhyessä ajassa ilman, että täydellinen tuhoaminen (kiehuvat, leikkaamalla tai rikkomalla). litistetty (vaurioitunut, Heikentynyt ) kasvit kuvioita tai muuallakaan ei keitetään. Ne ovat vaurioituneet, mutta elossa. Välittömästi sen jälkeen sähköpurkaus ovat kasveja, joilla ei tullut huomattava ja peruuttamaton, tähän mennessä pääasiassa sähkökemiallisia muutoksia, mekaaniset ominaisuudet lähes erittelemättä vahingoittumaton kasveista, heikentää kudosten kestää viikkoja.

Valtaosa varret alalla jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato ei ole rikki, mutta taipuu hieman maanpinnan yläpuolella. Missään tapauksessa jokaisessa niistä. Jotain noin 90%, joka on tilastollisesti erittäin merkitsevä arvo mahdollista suorittaa toistuvia etsintä alalla tahansa (paitsi säännöllisiä kuvioita, mutta kaikki maailman litistynyt (vaurioitunut, heikentynyt) kasvuston, joka sijaitsee Arvio alueen monien miljoonien Suurempi neliö). Kasveja vahingoittunut sähkövirran yrittää päästä eroon ainakin osa haitallisia kemikaaleja niin, että ne ovat siirtymässä alas ja poistaa ne juurineen maaperään, varten Pakastin vahingon Ripening siemeniä. Tällöin Alin osa laitoksen on alttiina pisin ja voimakkain vaikutus thesis haitallisia kemikaaleja, aikana ja aika (päiviä, vaan pikemminkin viikkoa) se johtaa merkittävään heikentymiseen ja mekaaniset ominaisuudet, joten se on mahdollista taivuttaa varsi rikkomatta juuri maanpinnan yläpuolella. Mekaaninen vähentäminen vetolujuus (vastaan ​​rikkominen) ja taivutus on helposti todennettavissa ja mitattavissa vain pelkkä käsi-testi (vertailussa jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) ja pysyvä kasvillisuus), parempi olisi täsmällisempi mekaaninen mittaus. Taipuman terveiden vehnän johtuu puolivälissä korkeus 10 cm kohtisuoraan kasvun tuottaa muutoksen paino noin 10 g - noin 0,1 N, kasvien välittömässä läheisyydessä jätetty `on (vahingoittunut, Heikentynyt) kasvillisuuden noin 10 kertaa vähemmän, Ne ovat vielä että kasvit vieläkään ole taipuneet maahan. Taipuman varsien terveiden ohran olisi tarpeen Arviolta 3 kertaa vähemmän voimaa kuin vehnää. Heikkeneminen kasvien on mahdollista tässä tapauksessa, vaikka vain hyvin summittaisesti, vertaa ja heikkeneminen johtuu riittämättömästä kosteus, on mahdollista simuloida kyseisen. Puute kosteus kuitenkin myös Käytä paljon nopeammin, ja on täysin palautuva, paitsi jos laitos oli jo melko peruuttamattomasti tuhoutunut kuivuuden.

Koko prosessi Kuvattu myös voi liittyä periaatteen luonnollinen valinta, koska jätti `on (vahingoittunut, heikennetty) (vaurioitunut) kasvit on huomattavasti suurempi mahdollisuus, että niiden siemenet sisältävät vaurioitunut geneettistä tietoa, tarjoavat itseään ensisijaisesti "for consumation" että linnut , jyrsijät ja muut eläimet, myös hometta ja lahoa. Sen mukana valokuva kyyhkyset nauttivat vuonna jätetty `on (vahingoittunut, heikentynyt) vehnä, kun jyvät viljelykasveja heille ovat lähes täysin saavuttamattomissa (kirjoittajan omia kuvia).

Kaikki, säännöllisesti ja epäsäännöllisesti jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) viljelyalojen sisältää pienen rikkoutuneiden varret, erityisesti lähellä rajaa litteä (vaurioitunut, heikennetty) alueilla. Tämä johtuu siitä, että esiintyy siinä addition Heikentynyt perustuu myös paljon terveempi, vaikka täysin ehjä, mutta ei voi vastustaa muutaman kiloa painava märkä massa Heikentynyt varret, putoaa maahan, koska Domino Effect (mainitaan muualla), mikä aiheuttaa tauko.

Joka alalla jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) Noudata sato on mahdollinen "räjähti solmuja" tai "expulsed aukkoja", katso kuva neljäs Niitä ei Freezer aiheuttaman kaasun paine, ne johtuivat lisääminen huomattava kasvu koko ja muodonmuutokset vahingoittuneiden ja kuolevat kudoksia, ja saa niihin osallistuviin edeltävänä edes mitään vahinkoa ollenkaan, voi olla aivan normaalia kasvua muutoksia, esiintyviä kasveja takia vähitellen täysin luonnollista ja kypsymisen kasvin osat ja kudokset kypsymisen aikana - kuivaus ( ! ). Aluksi piilevien, mikroskooppinen mitat, vaurioituneet alueet kasvavat nopeasti kasvava mennessä. Reunukset ruskeiksi, esimerkiksi kuten loppuun revitty lehtiä. Solmut terve kasvi Voittaa ero muutamia asteita vastaan ​​pystysuunnassa, sillan 20deg. Solmut jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) Usein kasvit taipuu lähes 90 asteen kulmassa, mikä ei eräissä niistä voi johtaa spontaaniin mekaanisia vaurioita , jotka omasta voimastaan, ilman muita vakavia vaurioita. Kudokset vahingoittaa sähkön kuolee ja muuttuu ruskeaksi, mutta se voi olla vain osa solmuja. Mikä tahansa muu kasvi fraktio voidaan vain osittain vaurioitunut. Joitakin vaurioita solmut vuoksi vain sattui näyttää siltä kuin on luotu kaasun paine, Info, alunperin muodostettu lisääminen mikroskooppisia, täysin näkymätön muutokset vahingoittuneita kudoksia, ( joka voi jopa kuolla takaisin ainoastaan ​​täysin luonnollinen seuraus Ripening ) ja se oli prosessissa Useita viikkoja.

On välttämätöntä ymmärtää, Että valokuvat sijaitsevat laitokset, joissa kulunut vahingollista ja kuvauslaitteeseen Useita viikkoja. Vahinko on aiheutunut sähkön, mutta vaikutukset ovat hyvin samanlaisia ​​mekaanisia - kuolleita soluja, kuolevat kudoksia. Välittömästi sen jälkeen vahinkoja sähkön kasvit ovat visuaalisesti Kokonaan erittelemättä alkaen muuttumattomana, vaikka jo niistä voi löytyä vahingoittuneita kudoksia ja täysin merkittävä osa kuolleista soluista (kuoli elektrolyysituotteet, lämmön tai paineen vuoksi kaasun alkunsa elektrolyysillä) . Vain kasveja tai niiden osia ovat saaneet paljon kerrottu tappava annos sähkön (100x, 1000x ja enemmän) voidaan tunnustaa välittömiä muutoksia - kierretty lehdet, kellastumista, rusketus tai mustuneet palanut osia. Tällaisia ​​kasveja ovat vaikuttaneet Aikana muutaman päivän täysin tuhottu (kuivattu pöly), ei ole mahdollista löytää, kun taas Surviving Yksilöt, ensimmäisiä näkyviä vaikutuksia kuluttua ilmetä useita päiviä, jopa viikkoja. Heikentynyt kasvit voivat olla myös (jotkin niistä vain) olisi seuraukset haitallisten aineiden johtuvat salama vastuuvapauden maaperässä, mutta useimmiten kuuluu yhdistelmä aiheutuvien vaikutusten aineet maaperässä ja kasvien pistettä.

Siellä on litistynyt (vaurioitunut, Heikentyneet) 2008 unikko on valokuva, myös "allekirjoitus pääsyyllinen." Seuraukset Lightning vastuuvapautta, ei vanhempi kuin muutaman viikon, sen ja lähellä lehmuksen, voidaan turvallisesti erottaa kaikista salamanisku yli optio vuosi ja enemmän, mukaan tyypillinen väri tuoreen puun vaurioitunut. Täydentää Mukana valokuvia Same puu volgende vuotta. Salamasymbolin tunnistaa vaikutti puu, ja oikeassa yläkulmassa on kuvia saman puun vuosilta 2008, 2010 ja 2011th Kaikki tekijän omat valokuvat.

Jatkuu ...

Jan Ledecky

 

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Go Back on luettelo julkaistuista  

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

z