Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-julkaisi-text-1 . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Ensimmäinen julkaistu teksti
ensimmäinen julkaisu ulkopuolella tämän kodin web www.sarden.cz - Tsekin internet Scifi aikakauslehti
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Kotisivu

Käännös tekstistä julkaistiin 28 huhtikuu 2011 vuonna www.sarden.cz (Tšekki internet scifi-lehti) Englanti. Ei äidinkielenään puhuva. Pahoittelut tästä, kiitos.

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

Ensimmäisessä artikkelissa, ensimmäinen esittely yleisölle tulokset Useita vuosia tutkimuksen sadon.

 

Käsittely: 

Crop Circles

 

 

Ensinnäkin määritellään huomattavan määrän kannalta. Aivan ensimmäinen asia on "Crop circles" nimeltään "Crop Patterns" koska ne eivät ole pelkästään piireissä. Jossain vaiheessa tutkimus oli taipumusta nimetä se "Field Piktogrammit" (FP), koska tätä työtä luovuttiin hyvin yksinkertaisesta syystä. Piktogrammit ovat kuvien That Certain lähetysteho ja kommunikoida tietoa. Kuten on ilmeistä volgende teksti "Crop Patterns" välittää mitään tietoja, vaikka joskus se todellakin He Näyttäisi. Kuivissa tapauksissa Kenen lausuma sittemmin "ratkaistu" suhteellisen korkean luotettavuuden Se oli väärennös. Esimerkkejä ovat "Viesti Chibolton" - 21.8.2001, tai Crabwood - Elokuu 18. päivä 2002, eli "PI Configuration" - 1.7.2008, Barbury Castle varmasti hyvin vaikeaa, mutta ihmisen voimat realisoitavissa lukuja.

Viitaten: koska se on suhteellisen Kokeneet aikavälillä jossain volgende tekstissä käytetään kuvioita ja lyhenteen tasainen viljapeltokuvioita (viljapeltokuvioita).

Alussa tulee tulokset aiemmat tutkimukset tiivistetysti Useat seikat:

Ensimmäinen Peltokuviot eivät edes tuottama ihmisiä eikä ulkomaalaisia, he ovat vain seurausta puhtaasti luonnonilmiöitä. Fysiikka, kemia, biologia ja muita vastaavia aiheita. On jopa mahdollista, että merkille kaikki kuviot vilja voidaan pitää seurauksena Lämpöydinpommin Prosessit (selitettävä).

Mahdollinen toinen sanoa, että esiintyy tällä alueella, hyvin harvoin Vaikka se tuottaa fake. Kuten väärennöksiä Tunnistetut kuviot ovat tehneet ihmiset, ns ympyrä päättäjiä. Koska viitaten: Mistä tilastollinen näkökulmasta ovat tällaiset satunnaiset väärennöksistä ehdoton, poikkeukset hyvin kaukana alueen tilastollisen virheiden - Kuten hyvin seuraavan pisteen, vuonna volgende tekstissä näkyy siitä lähes mitään mainintaa. Paitsi outoa poikkeusta (tilastollinen).

3th Vaikka se voi tuntua vähiten bit, kuiva huijauksia ovat itse asiassa vain pieni murto prosenttia, huomattavasti vähemmän kuin vaihtoehto yksi tuhannesosa täysin löytänyt ja tuntemattomien säännöllinen tai epäsäännöllinen kuvioita. Varmasti paljon enemmän kuin 99,999% kaikista hahmoista sato koskaan ollut, myös tulevaisuudessa aiheuttaneen (ja tulee olemaan) olisi Puhtaasti luonnollinen, maa voimat. Tällaisen tiedon eroaa hyvin voimakkaasti lähes minkä tahansa elokuvan tai tv-show, kiinnittäen huomiota Crop Circle problematiikkaa. Ehdottomasti, poikkeuksetta, joka kuivaa ohjelmassa Suorita Henkilöt tai ihmisten lankkuja ja köysiä, kuka Näennäisesti harjoittavat valmistus kuivan huijauksia, jolloin tietyt tarkkailijoiden tehdä toistuvasti, että se on ainoa oikea tapa niiden luomisesta. Tilastolliset tutkimukset osoittavat selvästi, että on televisiokameroiden läsnäolon tai kuvausryhmät ja monta kertaa (useita kertaluokkia) kasvu useissa eri Blockheads esittää lähellä kuivassa paikassa. Katsokaapa tahansa broadcast parlamentin (CZ). On erityisen tärkeää muistaa, että kukaan mitään elokuvan tai TV suorittaa, saa palkkion, ja hänen kasvonsa olisivat nähnyt lyhyt hetki Freezer satoja tuhansia ihmisiä. Joidenkin multimedia ekshibitionisti toinen palkinto on eniten tarpeen. Kuvatuissa tapauksissa (väärentäjien malleja) enintään (onneksi) ensimmäinen ja viimeinen. Millään muulla alalla ihmisen toiminta ja kuivuus olisi samanlainen fake helposti havaita tultuaan todellinen kirjailija, väärentäjä niin kerta kaikkiaan Exposed ja pilkataan. Aivan yksinkertaisesta syystä, että tulokset volgende tekstistä, se oikea ja ainoa todellinen alullepanija esiintymisiä viljelykasvien malleja koskaan tunnustan, luultavasti koska hänen luontainen vaatimattomuus, joten on välttämätöntä tehdä se hänelle joku muu. 

Mutta jos sattumalta todellinen kirjoittaja kuivalla väärentäjä jäljittelijöitä on tavannut, joka olisi todella tapahtuu joskus, hän pystyy tekemään tällaisen "performation" tai "ilotulitus", joka on varmasti lähes kukaan koskaan ajatellut noudattaa niitä. Koska olisi, että yksinkertainen-circle-päättäjiä jälkeen mitään kokouksen kuivaksi hiiltynyt Hieman palanut, kuiva ja kokous kukaan joka tapauksessa varmasti toivovat heille. Ei muuta kuin kannustaa heitä: Ole niin kiltti, ja mieluummin istua pubissa ja maksaa täyttymys (enimmäkseen juominen, se on teidän tehtävänne). Muuten saatat päätyä näin ... Sinun Osallistuminen Humanity molemmissa tapauksissa olisi noin samanlaisia.

                           oma kuva                                                              kuvalähde

Patterns in neljäs sato (jopa kaikkein säännöllinen) on mahdollista, jopa välttämätöntä, täsmentää ja jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sadon.

Mitä visuaaliset havainnot: "crop, Kenen varret, toisin tavallista pystysuora kasvu suunnassa sijaitsee lähes vaakasuoraan tai vaakasuoraan."

Kannalta maatalouden - kasvatus on ensisijaisesti "crop osittain tai kokonaan vaurioitua majoitus (haitallista, heikkeneminen) (vaikeaa tai täysin mahdotonta satoa). " Tästä samasta näkökulmasta, monissa tapauksissa se ​​sisältää merkittävästi korkeampi valitut ominaisuudet viljan tuholaisten toisin kuin ympäristössä, myös voi heikentyä johtuen enemmän kosteutta.

Fyysisestä näkökulmasta voidaan jättää `on (vahingoittunut, heikennetty) crop tarkastella monella tavalla, toki mahdollista valita yksi, luultavasti hyvin tyypillinen: jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato on "crop, jonka mahdollisuuksia energia on yhtä suuri tai lähes yhtä nolla. " (On useita kertaluokkia pienempi lämpötila kuin potentiaalienergia pysyvän sato)

Paitsi outoa tapahtuu poikkeus kaikkien jätetty `on (vahingoittunut, heikentynyt) sadon, Se ei vain säännöllisiä kuvioita, olisi lähes identtisellä tavalla. Rajaa on jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) kärsii siitä, taipuu maahan ( majoitus (haitallista, heikentää), madaltuminen (vahingollista, heikkeneminen)) kiitos tämän heikkouden, Se tapahtui vasta sen loukkaantumisen koskaan päinvastoin. Ensimmäinen erä oli vahingoittunut (ensimmäisessä ilman havaittavaa Seuraukset), ja ainoastaan ​​tämän seurauksena vaurioita tapahtui sen heikkenemistä. Usuall hyvin hitaasti (päivistä viikkoihin, usein enemmän), ja sitten jättää lopulta (joskus ei sitäkään). Terve, ehjä ja moitteettomia sadon jättää lähes koskaan. Kaikkien jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) crop kaikkialla, jopa säännöllisiä kuvioita, epäsäännöllinen myös tahansa jätetty `on (vahingoittunut, heikentynyt) alueet, suorittaa täsmälleen samat ominaisuudet - taivutettu, paksuuntunut ja pitkittynyt solmuja, myös enimmäkseen (yli 90%) johtuu Unbroken - taivutetut Tiiviisti yli maahan. Myös erilaisia ​​kasvun poikkeavuuksia (enimmäkseen Kokonaan tilastollisesti merkityksetön määrä). Jonkin ajan kuluttua majoitus (vahingollista heikkeneminen) kasvit yritä uudelleen seisomaan takaisin ylös pystyasentoon, ja jotka ovat vähemmän vahingoittunut osittain, toiset eivät. Ensimmäisessä tapauksessa on mahdollista havaita taivuteltua solmuja, toisessa Heidän pitkittää.

Jotkut Viljaympyrä tutkijat uskovat, että kanne on jonkinlainen hyvin toistaiseksi määritelty voimia (mikroaaltouuni, infrapunasäteilyä, pyörteitä, minitornadoes, pyörremyrskyt) Tämä kenttä ei koskaan nähty toiminnassa, eikä Heidän läsnäolonsa olisi jättänyt suorittaa objektiiviseen tarkasteluun , AT FIRST tulee laajentaa ja taivutus joidenkin joidenkin muiden solmujen ja vain SEURAUKSENA näiden kasvien vaurio tulee madaltuminen (haitallista, heikentää). Tutkijat KAIKKI ON OLTAVA kerran kaikille DISABUSED : laajennus ja taivutus viljakasvien varren solmut tai muu henkilà perheen Poaceae, eikä mikään muu kasvi, tulee koskaan, koskaan, koskaan, ennen majoitus (haitallista, heikkeneminen), mutta jokainen, jokainen, joka kerta sen jälkeen. Se esiintyy (laajennukset ja taivutuksia solmujen) Lähinnä geotropism (negatiivinen) Kun kasvi makaa vaakatasossa yrittää jälleen nousta pystyasentoon (ne sen avulla solmut, jonka yksi tehtävä on tasoittaa poikkeamia pystysuora kasvu - negatiivinen geotropism). Samoin t. kasveja ilman solmuja, ja lisääntyvää kasvua, myös lasken solujen tietyissä osissa varren tai rungon Ne saavuttavat pysyvä muutos kasvun suuntaan.

Yksi perus puutteista lähes kaikkien aiempien Viljaympyrä tutkimusten kanssa siitä, että heidän Explorers hyvin nopeasti ja joskus erittäin näyttävällä pyydetään auttamaan lähes kaikkien maailman nykyisten mysteeri-asiantuntijoita, UFOlogists, astrologit, esoteriikan, dowsers, okkultisti, numerologists, taikureita , psychotronics, fortune-ääntenlaskijaa, noita, noidat ja erilaisia ​​muita "asiantuntijoita" Vastaavat suuntautumisen. Yksi tai kaksi ihmisen toiminta, tiede ja tieto, luultavasti Lähinnä myrkytyksen, Dazed olisi todennut, että mysteriousness yliluonnollisia ilmiöitä, he melkein onnistuivat unohtamaan. Unohtuiko kutsua asiantuntijoita alan, kukapa ei koko asia varmasti "tuo hieman tietoa" ratkaisuun kuivuuden ja monimutkainen ongelma. Unohdin yksi inhimillisen toiminnan, joka, vaikka se ei tunnu, voi tuottaa kysymykseen sadon kuvioita, paras selitys, toisin kuin kaikki luettelon. Nimittäin Unohda ... kasvitieteen ja maatalous. Tämä paperi, siis uudella, suhteellisen monimutkainen tulkinta koko ilmiön, vaikka yrittää tätä melko hätkähdyttävä ja surullinen asiassa ainakin hieman oikein.

Viides syy aiheuttamista vahingoista myöhemmin heikkenemisestä, jossa sähköenergian (nykyinen johtaminen kasvien kautta), ja joka toimitetaan se oli salama vastuuvapaus - salamaniskusta, erityisesti sen tärkein (ja vahvin) osa - Return Stroke. Tarkempi kuvaus periaatteet, prosessi ja energia salama vastuuvapaus ylitti odotettavissa tämän artikkelin ja mahdolliset asianomainen henkilö on saatettava kirjallisuuteen.

Salama vastuuvapaus vahinko on syynä moniin viljan ja muiden peltokasvien viljely ja niiden myöhempi heikkeneminen ja majoitus (vahingollista, heikentäisi) sekä laitumella ruoho ja muut ruohoa ja kasvillisuuden Samanlaisia ​​myös ei näy aloilla. Valtaosa kuivan litteä (vaurioitunut, heikennetty) alueet esiintyä epäsäännöllisiä muotoja - Satunnaisesti downed Formations, RDF . Muutaman miljoonan neliökilometrin vahingoittuneiden kasvien litteä (vaurioitunut, heikennetty) vuosittain ympäri maailmaa. Vertailun, - jätetty `on oltava (vahingoittunut, Heikentynyt) kasvuston pinnan, aiheuttaman ns "ympyrä-päättäjät" on määrä useita satoja neliömetriä vuodessa (tai jopa ei mitään), joka on suuruusluokkaa noin 1/1000000, joka on pinta-ala, mikä Prosessit luonnon, ilman väliintuloa kuivaa jäljittelijöitä. Säännöllisiä kuvioita, nimeltään viljapeltokuvioita (aito - aiheutti luonnollisesti) ovat pyöreitä miljoonasosa RDF alueiden näkyminen koko maailmassa vuosittain.

Kuudes aikana salama päästö alalla monissa tapauksissa huomattavasti purkausteho pitkään ennen kuin kokonaan tehty juuri ulottuu maan alla hyvin lyhyen aikaa osaksi naapurustossa. Kiitos Usein märkä ja huomattavasti enemmän johtavan Siksi maan pinnalla, erityisesti traktori kappaleet ja niiden välittömässä läheisyydessä, jopa matkan usean sadan metrin tai enemmän, ja sitten kulkee tasaisesti edelleen maanalainen. Jotkut pieni osa vastuuvapauden energia siirtyy näin myös suhteellisen kaukana kasvien ja niiden juuristo. Tämä antaa heille havaittavissa määrä haitallisia kemikaaleja, Aikana heikkeneminen kasveja voi esiintyä kaikissa opinnäytetyöt paikoissa ja myöhemmin majoitus (vahingollista heikkeneminen) usein hyvin pitkä tai jopa erittäin pitkän myrskyn jälkeen. NÄIN kukaan yhdistää todetut vaikutukset heikentävät ja madaltumista (vahingoittaminen, heikentää) ja ukkonen ja salama, monta päivää, viikkoja jopa kaksi kuukautta sitten. Kuvattu laajentaminen salama energia Overground Se on niin tasaisesti kauempana se ei voi edustaa, ja suurempi vaara korkeammista eläimistä, lukuun ottamatta paikkoja lähellä vastuuvapautta, jotka ovat erittäin vaarallisia tahansa, tietenkin. Usuall käy niin, että tulee ensimmäinen litteä (vaurioitunut, heikennetty) paikoissa lähin vastuuvapauden ja ajan heitä kohti vähitellen kertyvät enemmän, vähemmän vaurioitunut, joka voi jatkua sadonkorjuuseen.

Ensimmäinen kuva on paikka, jossa läheisyydessä kirjattiin 24. kesäkuuta 2010 noin 17:51 CEST 22kA salama vastuuvapauden, ja pienen matkan päässä sen kahdeksan muuta, aina 16-58000 ampeeria, jotka kaikki alle minuutti. Kuva on otettu kolme päivää myöhemmin, 27. toukokuuta, vieläkään ei havaittavia merkkejä madaltuminen (vahingollista, heikentää) crop, X merkitsee paikalla, että oli vallattu toinen laukaus. Se kirjattiin päivänä kun majoitus (vahingollista heikkeneminen) ilmaantui - 3. kesäkuuta päivän kuluttua vastuuvapauden. Kolmas laukaus samasta verkko otettiin kaksi kuukautta myöhemmin, 1. elokuuta Useita tunteja ensimmäisen käynnin jälkeen tämän sivuston salama, kun otetaan ensimmäiset kuvat majoitus (haitallista heikentäen) kyseisessä paikassa, havaittiin vaurioita kameran muistikortti ja yhteensä 21 kuvat on poistettu uusiutumattomista. Useita tunteja ennen tietojen menetys (illalla samana päivänä) kuvat oli todistettu kortille. Vaurion jälkeen (havaittu seuraavana aamuna) ei voitu tallentaa tietoja kyseiseen kortti sen alkuperäiseen valittu piirteitä, muisti solut peruuttamattomasti tuhottu. On mahdollista, että olisi kuvattu vaikutus osallistui jäljellä staattinen sähkö, pysyviä jonnekin maanalaiseen eristetyissä paikoissa. Tällainen olettama olisi tarpeen objektiivisesti verifioida mittauksin kyseisellä sivustolla. Kiistaton tosiasia on, että tarkastellessaan malleja on joskus todella mitattu lisääntynyt määrä sähköstaattisen varauksen täsmälleen niiden sijasta näkyminen. Paljon useammin joitakin MICROELECTRONIC laitteiden peloissaan Viljaympyrä Explorers (matkapuhelimet, kamerat, videotallentimet, MP3) käyttäytyvät täsmälleen kuin jotkut lisääntynyt määrä staattista sähköä todella oli siellä.

Seitsemäs jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato muodossa säännöllisen muotoisia, toisin kuin tavalliset epäsäännöllinen, se saattaa vain tulla kiitos erittäin vaikea Perusteet määritettävissä. Se ei ole mahdotonta tiettyjä syitä, jotka voivat olla hyvin erilaisia ​​paikasta toiseen. Yhtenä suhteellisen vähäinen mahdollisuus, että näyttää olevan erittäin merkittävä osa tyhjentyä ei levitä ympäröivään maahan, sillä voi olla sääntöjenvastaiset majoitus (haitallista, heikkeneminen). Jatkuu keskeytyksettä Heti alla oikealla suoraan alas maahan, niin että vastuuvapauden maanpinnasta, lähellä pintaa ja sen alla toimii nykyisen läpi lanka, usein Pari sataatuhatta ampeeria. Käyttäytyy sähköjohtimella, joka leikkaa maan pintaa, on sen kautta kulkee jatkuva virta sähköä ansiosta Tämä ei levitä ympäristöön, jossa on vain Säteilyteho ilmiöt sähkömagneettisen ja sähköstaattinen induktio. Niissä tapauksissa, kuivuus kuviot voivat joskus huomattavasti muistuttavat kuvioita raudan täytettä luoman magneettikentän. Jotkut muodot ja niiden likimääräisen periaatteen alkuperä olisi todennäköisesti edes mahdollista simuloida laboratoriossa tai tietokoneen. Ympäristössä kuivuuden ja useita johtimen tai johtimet voidaan tuottaa myös eri sähkömagneettisia häiriöitä malleja. On oltava hyvät edellytykset, tietenkin - käytössä tulisi sijaita ja siksi suhteellisen hyvä virtajohtimen maanalainen. Maanalaisissa maisemia Teollisuusmaiden on mahdollista löytää johdot suhteellisen kuiva Usein (eri apuohjelmia, jos ei vain Unearthed maasta joidenkin mummi - Georgia). Onko mahdollista, että todella mukana Samanlaisia ​​rakenteita syntymistä joidenkin säännöllisiä kuvioita. Joissakin tapauksissa tämä voi olla mukana geologiset viat, jotka ovat melko usein mahdollista löytää säännöllisiä kuvioita joissakin paikoissa. Samoin voi toimia myös veden lähteistä, Varmasti Usein läsnä monia sivustoja antiikin sovintojen ja muualla, myös löytyy paikkoja, joissa viljapeltokuvioita näkyviin. (Kaikesta siitä olisi havaittavasti Dowsing - geologia, vesi)

Tämä on mahdollista myös sijaitsee ei mitään, kuten siitä, että joissakin kohdissa vaikutusta salama vastuuvapauden alalla, mutta kerros Välittömästi alla maanpinnan aikana vaikutus salama vastuuvapauden toimii samalla tavalla, kuin eristeenä kondensaattorin. Se on ei-johtava Suhteellisen edellyttää, verrattuna ympäröivään kuten eriste, joka lepää paljon johtava kerros, joka voi olla lähinnä pohjaveteen (toinen, alaelektrodi kapasitanssi, yläelektrodin on märkä maan pinnalla). Vuoden vaikutukset vastuuvapauden siellä tapahtuu eristeläpilyönti, siis sen johtuminen vallan suhteellisen nopeasti alas maanalainen ilman levittää maahan. Virtaama siis jälleen vain muistuttaa johtimen virta asetetaan pystysuoraan maanpinnasta ja kulkee sen maanalainen. Kuivassa tapauksessa voi olla, ja jopa paljon kasvien ympärille se osuisi vain sähkö-induktion (kuten kasveja voidaan määritellä varsin tarkasti n ympyrä). Kasveja välittömässä läheisyydessä salama päästöt myös voi vaikuttaa koronapurkaus, joka esiintyy lähellä päässä salama kanavan päässä metrien, jos erittäin vahva salama päästöjä jopa kymmeniä metrejä, ja määritellään uudelleen suhteellisen tarkka ympyrä. Koronapurkaus muodostaa, jos jotain salama ja heikosti paistaa kansi vastuuvapauden ja on mahdollista rekisteröidä joitakin salaman kuvia. Mutta lähes aina ylivalotetaan pääulostuloaukko (Return Stroke) Mikä on todella jättimäinen prosessi, ylittääkö tavallisten ihmisten mielikuvitusta. Toiminnan avulla salama vastuuvapauden suuntaaminen kohtisuoraan keskelle maailmalla voidaan jopa selitettynä Näennäisesti käsittämätön siitä, että hänellä Vaikka joillakin aloilla on muodostettu inclinated soikea (elliptinen) lukuja, mutta ylhäältä Kun havaittu ilmakuvia näyttää olevan melko tarkka piireissä. myös mahdollista kuvitella, että ei-Perpendicular Lightning vastuuvapauden voivat osallistua hän syntymistä joidenkin osittain muotoinen piireissä. Puoliympyrä, puoliympyrä, puoli-moon ja niin edelleen.

Kahdeksas Edellisessä osassa määritelty rakenteet (auttaa salama johtuminen maanalainen ilman edelleen leviämisen ympäristöönsä maanpinnan yläpuolella, jotain maanalaisen luonnollinen ukkosenjohdattimet) voisi myös liittyvän joihinkin arkeologiset, joista monet esiintyvät paikoissa ns Cropmarks, Soilmarks tai Frostmarks. Niiden yksityiskohtainen luonnehdinta ylittävät selvästi odotettu soveltamisalaan paperia, joten ehkä toisen kerran, tai muualla. On mahdollista, että maanalainen muodostumat Satunnaisesti Tämä syy lueteltu esiintymisiä ilmiöitä (Cropmarks, Soilmarks tai Frostmarks), todellakin, joskus osittain Osallistu siitä syntymistä joitakin malleja (jotkut osat kuvioita voi syntyä Niiden panos). Surullinen tosiasia Oheisasiakirja ilmiö viljakuvioista tutkimus näyttää olevan tosiasia, että hän paikoin Tuo opinnäytetyö ilmiöitä tulisi kiinnittää sillan, erityisesti eri web sivuja kysymys viljakuvioista, siellä ei sijaitse niistä lähes mitään viite.

Source - www.cropcirclesdatabase.org,

ei vielä toimi

Yhdeksäs Juuttunut pylväät keskustassa kuvioita.

Löytämisen jälkeen joitakin malleja Explorers usein, että vuonna keskellä tai lähellä sitä mahdollista, että on löytää jotain, mitä voidaan pitää paikka, jossa tanko on aiemmin kiinni maahan, joka johtui merkkijono jne.. Epäröimättä, sitten merkki ja kuivaa kaavaa kuin huijaus, tehneet ihmiset.

On mahdotonta olla vihainen kenellekään, WHO katsoo ympyrä päättäjien olevan yksilön hyvin tyhmä (muista D & D). Jokainen joka löytää jotain tällaista kuivassa paikassa, ensin miettiä, miten on mahdollista, että sivuston, jossa joku salaa tehty piireissä, ja istutettu kentät, tehty ympyrä ja poistamisen jälkeen kenttä ei viitsinyt perusteellisesti kata kappaleet. Siksi pitäisi näyttää enemmän tältä:

"Miten on mahdollista, että täällä salaa Yritettiin luoda ja rengas joku niin tyhmä, ja kentät istutettu maahan, loi ympyrä, kenttä vetäytyi peittämättä kappaleet jälkeen, jotta ei vahingossa paljastaa vain ensimmäinen kävijä?"

Se oli siis, kuka oikeastaan ​​oli paikallaan ja luonut malli, ei todellakaan ollut typerä. Älä koskaan kattaa hänen jälkiä luomisen jälkeen. Hän on ole Freezer tarvetta. Päinvastoin, jolloin ne Peräkkäiset todella korkea, melkein kuin halusi paljastuu pian. Koska jos hän halusi kertoa hänen metsästäjien luultavasti jotain tällaista:

"Hah-hah-hah, vaikka huomaat minun lopuksi koskaan, koskaan, koskaan, ketään saada kiinni minulle."

Mahdollisuus vaikutus "jumissa sukupuoli", jonka salama vastuuvapaus on todistettavasti mahdollista, kun poistokanavan sen leveys on enintään 5 mm ja energia kulkee se, että sähköveturi joka matkustaa tuhansia kilometrejä. On esimerkiksi mahdollista nähdä, mikä voi olla mekaaninen salamaniskun seurauksilta päästöjä. Vastuuvapauden meni läpi "maanalainen putki", joka voi olla syvyys on noin 1 m jopa enemmän. Miten sitten voi tuntua jälkeäkään salama vastuuvapauden, joka jatkuu sen jälkeen kosketukseen pinta Suoraan suoraan alas maanalaiseen? OtsaanReturn Stroke(Muuten, liikkuu nopeudella yhdestä kaksi kolmasosaa valon nopeus) voitaisiin verrata sillan koko laatikko tulitikut, joka sisältää energia sähköveturi (ja painaa noin sekä monia). Katsokaapa muita valokuva, kirjataan Mitkä ovat mekaaniset vaikutukset vastuuvapauden salaman isku - vaurioitunut ja rikki puita, rikki kuten hammastikut, ja hajallaan kuten tulitikut, johdot revitty seinästä, puhjennut katot - ja tunnustusta, mitä tapahtui sivusto, mitä lämpömittarilla, ja Termomekaanisella sähkömekaaninen prosessit käytiin siellä.

 

Toinen jako pisteiden vain olisi hieman kaoottinen, joten vain jatkaa jakamalla kohdassa

 

Poikkeamat kompassin suunta normaalia?

Jälkeen läpi nykyinen Pari sataatuhatta ampeeria lähelle magnetoituvaa materiaali pysyy tämän materiaalin pitkään - viikkoa tai pidempään - havaittavissa magnetoidut, magneettisia kaiken jopa useiden kymmenien metrien päässä, magneettinen pulssi on uskomattoman vahva. Joka alalla on olemassa tietty määrä rauta (ei ainoastaan ​​hankausta maatalouskoneiden laskenut rauta osaa) ja metallia ja jopa muodossa hydratoituneet oksidit. Testiainetta tulossa magnetoitu ukkosenjohdatin Toimii suhteellisen tarkka indikaattori nykyisen, se kulki koko tämän tyhjennyksen aikana. Alle monilla maissi on melko paljon metallirakenteiden, joka on valmistettu ferromagneettisten materiaalien (vesi ja muut putket). Jotkut kastelu putket, Suoritetaan Overground, myös voi toimia ukkosenjohdatin ja vaikuttaa salama ja magnetoitu. Keskimääräinen luonnollinen rautapitoisuus peltoalan on noin 30 g / kg. Katso myös LIRM, wiki.

Mikroelektroniikan toimintahäiriö?

(Digitaaliset kamerat, videokamerat, matkapuhelimet, kannettavat tietokoneet, vaurioitunut muistikortteja et al.)

Sivuilta tapahtui jonkin aikaa sitten valtava, aivan käsittämättömän sähkövaraus. Ei vain, että olisi Deflect mitä opettajat physic oppitunteja kuituihin elektroskoopit (järjestyksessä mikrojoules), mutta gigajouleina, myös paljon, kiitos joka sähköveturi matkustavat tuhansia kilometrejä. Pieni osa siitä voi silti olla piilossa ole kovin syvällä maan alla. Sivumennen sanoen ohjeet kunkin konstruktin MICROELECTRONIC laite on paksu kirjaimilla kirjoitettu jotain: "Voi aiheuttaa ongelmia alla staattinen sähkö" . Ihmiset, jotka ovat koskaan asunut lähellä Van Der Graaf Generator (satoja tuhansia miljoonia volttia) Havaittu kaikkia toimintoja mikroelektroniikan vika, seisokit, uudelleenkäynnistyksen. Vuoden vierailun tahansa Viljaympyrä Tarkkailijat ovat läsnä paikassa, jossa se ​​jonkin aikaa sitten tuntuu toimivan yhdessä useita miljardeja suurimmista vdGg, rakennettu maailmassa koskaan. Joilla saavutetaan jännitteet ja virrat, jotka esiintyvät salama päästöjen Eikö edes lisätä useita miljoonia Temelinin voimalaitosten Same Time (200 MW generaattori toimittaisi miljoona volttia 200 sanoin kaksisataa ampeeria, verrattuna useita miljardeja volttia ja kaksisataatuhatta ampeeria vähemmän kuin 1/1000000: kaksisataa tuhatta ampeeria on nykyinen, mutta ei keskimäärin, mutta melko yleisesti esiintyviä salama, että Riippumatta Useita kertoja vuodessa mitataan salamoita vain "hieman" miljoona ampeeria ).

Miten on mahdollista, että jotkut mallit ovat niin käsittämättömän monimutkaisia ​​näennäisesti ole tuotettavissa menettelyä? Klo osallistuvat lähinnä kahteen fysikaalisia ilmiöitä: resonanssi ja häiriöitä. Kohdassa, jossa salama vastuuvapauden Näkyy, järjestetään käsittämättömän voimakas fyysinen Prosessit (ja uskomattoman nopeat muutokset), mekaaninen ja sähköinen. Prosessit tuolle tavallisten ihmisten mielikuvitusta. Eroja Mahdollisten miljoonia miljardeja volttia, virtoja kymmeniä tai jopa satoja tuhansia ampeeria, nouseva reuna jyrkkyys sähköinen pulssi satoja tuhansia ampeeria yhden (!) Miljoonasosaa (!) toisen, otsa tärkeimpien pulssin (Return Stroke) Nopeus liikkuu kolmas -2/3c (100-200000km sekunnissa). Heti törmäyksen jälkeen kunkin silmukan purkaus tapahtuu täsmälleen pisteen huomattava vaikutus paikalliseen mikro-maanjäristys suuruusluokkaa 3-4 (ei aiheuta vahinkoa, jos se ei ukkonen, sitä tuskin olisi havaittavissa ihmisen aistit). Jo ennen vaikutusta vastuuvapauden maahan on alkanut levittää sieltä suuren ilmanpaineen (ääni nopeus) ja sokki (Supersonic) aalto, ja sieltä valon nopeus on erittäin jakaa voimakkaan sysäyksen sähkömagneettista säteilyä, melkein kaikilla aallonpituuksilla, jolla ei ole vastinetta fyysisen käytännössä. Kaikista opinnäytetyöt ilmiöitä Rinnakkaisessa ja myöhemmin päästöt lyömällä muutaman metrin kymmenien metrien päässä toisistaan, tapahtuu tuskin kuviteltavissa resonanssi ja häiriöitä. Varmasti koskaan ole mitään tutkija, joka yrittäisi mitata jotain. Tällaiset Explorers olisi hyvin lyhyt säilyvyysaika ja oli kierretään usein. Joissakin edellisessä kohdassa todettiin, että tietyissä olosuhteissa olisi joitakin malleja muistuttavat kuviot metallilastuja Valmistettu kulkiessa nykyisen läpi johtimen. Jopa yksi yhteinen sato ympyrä on hyvin mieleen ja malli, joka on luotu rauta sahanpuru hajallaan pöydällä, viiran läpi johtaa kohtisuoraan, läpi sähkövirta (magneettikenttä suora johdin). Tässä Mahdolliset muistuttaa, että tällä hetkellä salamaniskun vastuuvapauden etäisyydellä useita satoja metrejä, myös kuiva ei-magneettista materiaalia ja sadon varsi, voi käyttäytyä kuten normaali sähkömagneetti ja niillä on magneettisia ominaisuuksia, se läpi kulkee sähkövirta indusoidaan. Se on viivästynyt vain valon nopeudella, joka on yksi miljoonasosa toinen kulkemaa kolmen sadan metrin. Kaikki kiitos sähkömagneettisen induktion, jonkin nykyisen seuraava läpi niistä voisi vähän aikaa ennen kuin (sekuntia), koska sähköstaattinen induktio.

Lopuksi liitetään hieman ennusteen sivustoja, kun ja jos tänä vuonna (2011) ilmestyy kuvioita sadon. Tietenkin se on hyvin yleinen ennuste, ei tarkasti particularized, mutta jotain olisi osoittamat.

Missä?

Vain jos oli myrskyjä, missään muualla. Tarkemmin sanottuna, jos salama vastuuvapauden johdetaan suoraan maahan, eli pilvi maahan vastuuvapauden. Yksinkertaisesti kysyä meteorologit, he Tämän kirjanpidon on rekisteröity useita vuosia taaksepäin (Aldis, Celdn, Nordlis, Euclidja muut). Muuten, niiden tiedot ovat hyvin tarkkoja, kun vastuuvapauden esiintyi tallennettu tarkkuudella Suurempi kuin tuhannesosa toinen ja lokalisointi joissakin tapauksissa jopa tarkempi lämpötilan kymmeniä metrejä (Mutta jotkut salamat ovat monta kertaa haarautunut , joten seuraukset voidaan havaita suhteellisen suurilla etäisyyksillä mitattu - Keskimääräinen iskukohdan). Meteorologit ovat luonnostaan ​​vaatimattomia ihmisiä, eikä ilmoittamaan aina ja kaikkialla maailmassa, jotka pystyvät kahva jotain, toisin kuin jotkut henkisesti epävakaa ja poikenneet henkilÃ.

Milloin?

Vasta myrskyn jälkeen. Mutta ja Lukuisissa tapauksissa jopa erittäin pitkän myrskyn jälkeen (usuall noin 10 päivää, jopa yli kaksi kuukautta). Yhteinen piirre lähes kaikissa jätetty `on (vahingoittunut, heikentynyt) sato sekä säännöllisiä kuvioita, tai täysin epäsäännöllisiä muotoja, joissa itse asiassa, että ensisijainen syy sadon majoitus (haitallista heikentäen) sekä salama vastuuvapauden. Lightning energia Heti kosketus maahan ei ole kovin usein johdetaan suoraan kohtisuorassa maahan, mutta ennen merkittävää, että on osa sitä "hajallaan" tai "hajallaan" Usein sillan ja lähellä ajourien Se, ja vasta sitten hieman viive varmasti liikkuu maan alla (jos vielä tapaa juuriston kasvien). Todellinen fyysinen periaate Lisääntynyt sähkönjohtavuus märkä maa, ja jopa korkea johtavuus liejuinen ajourien, joka pitää kaikkein kosteutta verrattuna kerrokset Välittömästi arround niitä, jotka sisältävät huomattavasti vähemmän kosteutta, ja johtuen lähes ei-johtava, joten ei ole paljon muita mahdollisuuksia johtaminen sähköä. Näennäisesti aiheuta juuri mitään vahinkoa, paitsi kasveja, jotka on luotu "liikaa" haitallisten kemikaalien ja mikroskooppiset rekisteröidä visuaalisesti vahingoittuneita kudoksia ja soluja. Lähes koskaan madaltuminen (vahingollista heikkeneminen) tapahtuu välittömästi sen jälkeen, vastuuvapauden valaistus, muutamassa minuutissa tuntia, mutta tapahtuu sen jälkeen useita päiviä, usein useamman viikon, joskus ei riitä koko kuukauden, on odotettava kaksi tai kauemmin . Ei ole mahdotonta, että suuri enemmistö sadon majoitus (vahingollista heikkeneminen) esiintymisiä, Se tapahtui hyvin pian sen jälkeen myrskyn leimasi lähinnä että olisi, että kasvit ovat olleet muutamaa viikkoa ennen "laadittu" by kokonaan Eri salama vastuuvapauden, mutta kukaan ei pysty muistamaan. Prosessi heikkeneminen ja hajoamisen kasvikudoksissa jälkeen kulkee sähkövirta sen läpi on hyvin hidasta, se on prosessi, jossa biologinen, Physiological, ja panee monta tuntia ja päivää, toisin kuin kemiallisten ja sähkökemialliset prosessit Tämä tapahtui päästön jälkeen sekunnin minuuttia, ja fysikaaliset prosessit - induktio ja sähkönjohtuminen, jotka kaikki tapahtui vastuuvapauden, joka ei kestä kauemmin kuin tuhannesosa sekunnissa eli aika välittömästi sen jälkeen, joka ei paljon kauemmin. Prosessi induktio suoritettiin valon nopeudella, prosessi johtuminen nykyisen hieman hitaampaa tai enemmän. Todennäköisyys, että viljelykasvien madaltuminen (vahingoittaminen, heikentäisi) sekä jollakin tavalla mukana sähköenergian päästöjen, osittain Se leviävät ajourien, todistettavasti ja merkittävästi lisää toteamus siitä, että (katsokaa Google Maps tai ilmakuvien mistä tahansa ympäri maailmaa , vangittiin kasvukauden ja Kypsytys viljelykasvien, ympyrät ja minkä tahansa kuvan, jossa myös RDF Esiintyy) Tämän toimitti `on (vahingoittunut, heikennetty) tosiasiallisesti sato eniten tapauksia seuraa suuntaan ajourien ja sillan lähellä esiintyy yleisesti Lähin ajourien rajalle kenttä, joka on suurin johtavuus (ajetaan ja useita traktorit kääntyen lähellä että usein mukana tasauspyörästön sammutettu). jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) crop myös Harvoin rajan yli peltojen , jotka ovat sangen luotettavia galvaanisesti erotettu toisistaan ​​(ojia, Ways, palkit, polut, Kujat). varmasti mahdollista, koska joitakin rinnakkaisia ​​vastuuvapauden, lyömällä läheiselle pellolle, too.

Muuten, tänä vuonna (2011) kevät myrskyjä Britanniassa oli luultavasti valinnut ominaisuudet tavallista pienempi (Ainakin paikoin yleisin viljaympyrästä ilmestyvät), siis se, että ei ole mahdotonta niin suosittu "keltainen rypsi kausi" tänä vuonna tulee olemaan huomattavasti heikompi lämpötila kuten jotkut viime vuosina.

Se olisi kaikkien alussa, joskus jatkuu tulevassa työssään. Siellä olisi mahdollista Explained esimerkiksi muodostumisen periaate yksinkertaisin malli - ympyrä, mutta myös monimutkaisempia kuvioita - kaksi järjestelmää ympyröitä, osittain päällekkäiset, ja niiden häiriöitä (analogeja ympyröitä vettä). Huolimatta siitä, mitä on selitetty täällä, että ei ole kaikki, ja ylivoimaisesti tärkein lisäksi sähkövirta, joka onkin syy kaiken, mutta toimii yhdessä monia tapahtumia ja ilmiöitä, joiden periaatteita selvennetään vielä. Ne kaikkein kuvattuna tärkeitä fyysisiä, kemiallisia ja biologisia prosesseja, jotka edistävät alkuperän majoitus (vahingollista, heikkeneminen), missä järjestyksessä ja ajat Noin ne tapahtuvat.

Vuonna paperi, jota voitaisiin sitten seurata, ja kuvataan ilmiötä, koskaan ennen kertoi. Ei koskaan löydetty ja tutkittu, säännöllinen ja melko tyypillinen kuvio sadon (Tšekki). Se ei ole vain pelkkä ympyrä, hyvin Similary, lähes sama muoto kuviot myös on löydetty Saksassa, Italiassa ja Britanniassa, vaihteli vain kooltaan. Tämä tukee teoriaa, että niiden muodostumiseen voivat osallistua hyvin samankaltaiset fyysiset periaatteita, eikä vain niitä. Ei julkaistu luku oli tietämättään vangiksi täysin avulla ilmakuvia, Never Että hän aseta Explorers tutkittu, kunnes löysi useita vuosia kuvauksen jälkeen, vain kuva. Ei ole sama asia tapahtuu se, mitä siitä joulukuu 2006 liittyä joitakin salaperäinen syy, lähes kaikki edeltäjänsä, seuralaiset ja seuraajia, jotka ovat lähes poikkeuksetta yhdellä sivulla www.cropcircles.cz Yksilöity "luultavasti huijaus" tai pikemminkin "huijaus", joka johtuu todennäköisesti "reiän kiinni sen jälkeen, kun" keskellä kuvion, ja seuraava asia Them kukaan ei maksa mitään huomiota. Silti kaikki vaan suhteellisen suuri mahdollisuus, ja kaikki voivat olla kuvioita, joita ei ole luonut mitään hullu Sleepwalkers, yöllä Ongelmakysymyksiä ympäri kentät levyt ja köydet. Älä usko?

Sen jälkeen voi seurata ja Osallistuminen Linesin Crop. Tai päinvastoin.

kirjoitettu sarden.cz - Scifi (& Näkymätön Dog)

 

Jan Ledecky

 

 

 

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Go Back on luettelo julkaistuista  

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

z