Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-jatkuu . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
GAME OVER.
 ... Paina mitä tahansa näppäintä ...

... jatkaa ...

Pelin nimi:
CropCircleGatee

(Circlemisinterpretation)

crop circles


Crop circles - ymmärtäminen - konekääntämisen

Learn about thunderstorms RSS feed

 

Alussa tämä sivu on sijoitettu esine todella lyhennetty versio sivusta, läsnä Peltokuviot ymmärrystä , ja monet muut alasivut koko rainan cropcirclesonline.com .

 

 Tunnuslause: Hyvin paljon viljapeltokuvioita muistuttavat PC simulointi  sähkömagneettisia kenttiä. Jopa yksittäisen, erillisen ympyrä. Siksi, koska ne  ovat todella luotu sähkömagneettisen kentän voimaviivat salaman päästöistä.

 

Sisältää vain useita, kaikkein perusehdot

 

Ensinnäkin, se on tarpeen suositella kaikille, jotka haluavat katsoa televisiosta Soulless keitos " Mayan Profetiat ja Crop Circles "tai Jumala varjelkoon joku jo katsonut sitä, yrittää laittaa kaikki syytökset sinne, näkökulmasta väitteet täällä.

 

Koskee Tämä tietenkin, kuten muutkin "taiteellinen mestariteos", joka on koskaan nimitetty aiheeseen ilmoitettu. Random, kuiva " Crop Circles: Quest for Truth ", tai" mitä ihmettä? Sisällä Crop Circle Mystery "

 

Saat perustiedot historiallisia näkökulmia kysymys Viljaympyrä on mahdollista vierailla sivustolla Wikipediaan - Viljaympyrä. Useimmat selityksiä, vaikka jätetty tai kuuluu lähes kokonaan Näennäistiede (Roskatiede), kuuluvat Luokka: Näennäistiede, mutta ainakin toimii perustiedot nykyiseen näkymään koko kysymystä.

 

 

 

Yhdistävä teoria viljapeltokuvioita

Ultra Bra - viljapeltokuvioita

Ensimmäinen ja ainoa yhdistävä teoria - olisi täysin selittää samalla tavalla paitsi Arising reguler muotoja, viljapeltokuvioita , mutta myös luomista ja syy kaikkien vahingoittuneiden viljojen ympäri koko maailmaa. Samalla selittää selvästi erittäin helppo ja poikkeuksetta ja aiheuttaa syntyminen tahansa ns " poikkeamia ", jotka ovat kollektiivisesti havaittu välittömässä läheisyydessä viljapeltokuvioita . Kuten usein asia, kun ei löytynyt " reikä tapin "ja henkisesti tasapainoton UFOlogists pitkään capering ja hurraavat, havainneen ja väärentäminen. Jos todella oli ennen kuivassa paikassa ja todellista väärentäjä todella tapahtuu, niin rekisteröidy kuivuisi myös poistaisi yhdellä liikkeellä. Kaikki tällaiset ilmiöt, aivan virheellisesti Alunperin pitää poikkeavuuksia, torajyvä edellisessä salama päästöt kuvatuilla alueilla ole poikkeamia.

 

Ensimmäinen ja ainoa teoria alkuperän viljakuvioista, jotka kaikki väittävät on ja tulee olemaan täysin luotettava suorittaa tai vääräksi. Tämä on itse asiassa yksi perusoletukset mitään todennettavia todisteita - Mahdollisuus falsifiability (ks. - esim. wiki). Yhteinen piirre lähes kaikki olemassa teorioita, että se ei ole mahdollista vahvistaa eikä kieltää - ja yhteinen piirre kaikille roskaa tiedettä.

 

 

Kokonaan uuden ilmeen osaksi viljaympyrästä problematiikkaa

 

Crop circles - ymmärtäminen - lyhyt versio.

 

Jokainen, joka väittää, että viljaympyrät luodaan ulkomaalaisten (UFO, lentävät lautaset), on idiootti.

 

Kuka tahansa, joka sanoo, että viljapeltokuvioita ovat luoneet ihmiset, on idiootti.

 

Jokainen, joka väittää, että ilmaantuu piireissä on luotu sähköisesti varautunut pyörteet ilmaplasmaa muodostama liikkuva ilma ja ionisoituneessa hiukkasia ja siten sekä sähköistetty, thar ole koskaan nähnyt "in action" Havaittu eikä matki tai Mathematicall - Fyysisesti simuloitu, jossa "Hieman hetkellisesti eksyksissä."

 

Jokainen, joka väittää, että ilmaantuu piireissä missä ja milloin luotiin hänelle, ja Monstrous idiootti. (D & D)

 

Jokainen, joka on ollut huiputettavan tämä suurin vitsi Luontoäidin niin täydellisesti ("Ei voitu tätä koskaan tapahdu itsestään, luonnollisesti, se oli tehty ihmisille"), että hän meni viljelykasveja kenttään luoda jotain, että Jotta tukeakseen väitteitään, jopa typerä yksinkertainen.

(Ei koske tieteellisiä kokeita ja kokeellinen todentaminen toteutettavuus)

 

Jokainen, joka väittää, Tuo salama vastuuvapautta ei voi luoda maan pinnalle sisällä mitään peltoviljelmien Vastaavia jotain vaikutusta liitännäistoimenpiteitä valokuvan, on idiootti.

Katso oheinen Useat muut kuvat vielä julkaistu (Lähinnä viittaukset). Onko mahdollista kiittää Italian Explorers heille. Tuhannet julkaistut ja julkaisemattomat valokuvat tällaisten "todisteita ihmisen toiminnasta" - "reikä tapin."

 

Jokainen, joka väittää, että ilmaantuu piireissä syntyvät outoja, käsittämättömiä ja tuntematon sähkö - magneettinen - mekaanikko energiaa, kiitos jonka toiminta on paikallaan ja kuiva, vaikka suhteellisen kauan, mahdollista rekisteröidä useita epätavallisia ilmiöitä ja vaikutuksia, kuten Microsoft LIMA - Lightning aiheuttama magneettinen Poikkeavuudet (kompassi poikkeamia), infrapunasäteilyä (lämpö kertynyt), epätavallinen vastauksia ihmisten ja eläinten epäonnistumisia mikroelektroniikan (altistuminen jäljellä sähköstaattinen varaus), ja ei voi päätellä, että ainoa kuiva luonnossa esiintyviä nykyisiä ja jatkuva ilmiö on salama vastuuvapaus, on idiootti.

 

crop circlescrop circlesJokainen, joka voi sanoa, että tämä aivan tyypillinen fraktaali kuvio, haarautuminen sivuille täsmälleen sääntöjen mukaan käyttäytymisen kipinäpurkauksia, joka ilmestyi yksi päivä sisällä viljaa kentän Tšekki, Novy Jicin 1999, 3. heinäkuuta, Olisiko luotava muulla prosessin lämpötila kuin salama vastuuvapauden, on idiootti.

 

Yksi tyypillisimmistä ominaisuudet salama päästöistä on heidän fraktaalirakenne vähitellen aluevaltaus osaksi yhä herkkä rakenteita.

Yksi yleisimmistä ominaisuudet säännöllisen muotoisia - on heidän viljapeltokuvioita, odota hetki, mitä se oikeastaan ​​on?

Entä Heidän fraktaali rakenteita?

 

Jokainen, joka voi sanoa, että kuolleet kärpäset, usein löytyy viljapeltokuvioita löytää paikkoja, myös muita kuolleita hyönteisiä tai muita kuolleita eläimiä, tapettiin jotain muuta, kuin salama vastuuvapaus, on idiootti.

 

Jokainen henkilö, joka ei voi ymmärtää, että aivan kaikki, poikkeuksetta, niin sanottu "poikkeamia" että monissa paikoissa Crop Circles näkyviin, voidaan selittää kuivuuden ja Se paikka oli äskettäin iski salama vastuuvapauden on idiootti.

 

Ensimmäinen ja merkittävin esimerkki kuivaa poikkeavuuksia, magneettikenttä poikkeamat

Lightning aiheuttama Magnetic poikkeavuuksia, Lightning aiheuttama Remanent Magnetismi, Lightning aiheuttama magnetismi - Tuhannet ammatillisia kirjoja, tuhansia tonneja kirjallisen ja painetun paperit.

 

Jokainen, joka ei ymmärrä, että syy ei ole pelkästään kaikkien viljakuvioista ja säännöllinen resonanssia ja häiriöitä kuvioita viljan, mutta lähes kaikki vilja jätetty `on maailman, jolla ne liitetään erottamattomasti, joiden vahingot sähköä salama päästöistä ja ASTEITTAINEN heikkeneminen kasveja, on idiootti.

 

Muuten, viljelijät tietävät sen hyvin, mutta ymmärrettävistä syistä, yhteensä ne (me) ei viestiä (paljastaa) pois. On aivan luonnollista, että he ovat jotenkin parempia ja luonnollisesti toisiinsa, liittyi luontoon, ja ne voivat arvioida, ovat suunnattu vähintään likimääräisesti, vaistomaisesti, mitä siellä tapahtuu, paljon paremmin kuin muu yleisö. He tarvitsevat sitä ei käsitellä sitä eikä liikaa virtaa. Ehdottomasti ei tarvitse selittää sitä kouluttamattomat tyhmät kuten UFOlogists ja "mysteeri tutkijoille", "asiantuntijat" on erilaisia ​​paranormaaleja ilmiöitä. Tuhannet tieteellinen ja tekninen, maatalouden artikkeleita, julkaisuja. Esimerkiksi monien linkkien todennetut tieteelliset luonnonvarojen ja maataloustuotteiden Erikoisjulkaisut esimerkiksi täällä .

 

Pallo on sinun puolellasi tuomioistuimen te tyhmä ufological, mysteeri Explorers. Yritä osua se ainakin. Mutta et koskaan palaa se meidän puoleen leikkipaikka ...

 

Esimerkiksi, voit yrittää tehdä, että täsmälleen päälle paikoissa, (katso GPS-tietokanta ), missä ikinä Viljaympyrä ilmestyi, jolloin kuivuus ja luonnollisella tavalla, kuten kuvattu tällä sivustolla (se yli 99,9% kaikista tapauksista), ei ollut Useita minuutteja, tunteja, päiviä tai viikkoja ennen sen fyysinen näkyvyys (löytö) näkyminen vaikutusta Lightning päästöjä. Mahdollisuus on olemassa, on aina ollut ja tulee olemaan. Se riitti kysyä meteorologit. Ha, ha, ha. Hei, Hei, Hii .

 

Jos et valitse käyttää tätä helpoin tapa kokeilla sitä ainakin jotka suorittavat oman totuuden, ja kaikki yritykset kiistävät väitteen sijaitsee tällä sivulla, niin olisit todella ansainnut sen, että joku todella potkia perseeseen. Olemme myös erittäin uteliaita miten halukkaasti kerrot meille tulosten mittaamiseen.

 

GPS tietokanta - suurin kokoelma GPS sivustoja viljakuvioista löytyi, koskaan koottu maailman. Se sisältää paitsi monia GPS sivustoja, jotka ovat tunnettuja ja jo Löytäjä joidenkin tarkkailijoiden kuvissa karttoja eri sovellusten ja julkaistu. Ensinnäkin tietysti, Google Earth , koska se mahdollistaa paikoissa, joissa kuivuus karttoja, tarkastella tilaa eri aikoina, mutta myös esimerkiksi Bing Maps tai Yahoo karttoja.

 

Varmasti sisältää vähintään kaksikymmentä sivustoja, että hän nimitti kartta kuvatut dokumentit sovellukset ovat käytettävissä, mutta ei ole vielä julkaistu eikä löydetty.

Useimmat heistä todennäköisesti Italiasta.

Varmasti ei käytetä kaikkia mahdollisuuksia ja huomaavainen tarkkailijoiden hän julkaisi opinnäytetöitä tiloihin tai läheisyydessä Heidän varmasti löytää lisää.

 

Tietenkin on olemassa paikkoja, joissa on crop circle Nauhoitettu kartalla Basis valokuvia, mutta ei ole koskaan paikalla maanpinnan tutkimus ihmiskunta on koskaan tiennyt ja löytää niitä (esimerkiksi monet Italiasta, yksi Tsekki - tulee julkaissut Time)

Samoin on usein mahdollista tehdä paikallisen kyselyn avulla Google Earth löytää monia mielenkiintoisia seikkoja ja tosiseikkoja, jotka liittyvät viljapeltokuvioita totesi läheisyydessä Them, hän myös enemmän kaukaisiin paikkoihin. Jälleen, esimerkiksi useita kuivan tapauksissa Italia, mutta ei vain siellä.

 

GPS tietokanta sisältää pääasiassa joukko tarkkoja GPS-tiedot eri viljapeltokuvioita löytyy, ympäri maailmaa, joiden tarkka GPS sijainti ei ole koskaan julkaistu (satoja).

 

 

Viljaympyrä palapeli koota ...

- Jatkuvat

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

Yleiset ominaisuudet

Viljapeltokuvioita ymmärtää nyt saatavilla. Ja ikuisesti.

Kiehtova, Laaja, ensimmäinen ja ainoa todella tiedettä ,

realistinen, täydellinen uusi teoria.

Perustehtävät tutkimus.

Amazing Viljaympyrä ciphers ratkaistu. Jokainen ja ikuisesti.

On mahdollista nähdä lisää seuraavilla sivuilla .

 

Viljapeltokuvioita ovat juuri nyt tulossa todellinen selitys käyttämällä vain todellinen tieteen luonnetta .

Biochemical, fyysiset, tekniset, mekaaniset, kemialliset ja muut todellista tiedettä

ja todellisen luonteen tutkiminen periaatteita käyttäen vain luonnonlait.

 

Arvioitu luetteloa tieteen, tekniikan ja tutkimuksen oppiaineita ja menetelmiä mahdollista käyttää selittämään periaatteet tahansa satovahinkojen ja heikentää sadon jälkeen mitään salama päästämästä vilja kenttään, viljapeltokuvioita Sisältää:

 

Phytopathology, kasvien anatomia, morfologia ja fysiologia, biologia, biokemia, biomekaniikan, fysiikka, kemia, biofysiikka, agronomit, hydrologit, hydrostatics, fysiikka resonanssi ja häiriöitä, fysikaalinen kemia, geologia, radiobiologian, fysiikan ja dosimetria sähkömagneettisen ja ionisoivaa säteilyä, electrodynamics , aerodynamiikka, tilastoja, hydrologisia, sähkömekaniikka, räjähdys kinetiikka, Sähkömagnetismi, fotometria, kvantti kemia, termodynamiikka, matematiikka, mekaniikka, hydrodynamiikkaa, termokemian, optiikka, mikroskopian, crystallography, spektroskopia, (stereo) fotogrammetria, sähköstatiikka, toksikologia, valokuvaus, arkeologit, virtausdynamiikassa speleologists, magnetohydrody maaperä tieteen, elektroniikka, geometria, magnetismi, geofysiikan, Fractal geometria, seismologi, agrobiologist, agrochemistry

 

ja monet muut, myös monitieteisyyden ja leikkaa oksat

 

(Täytä vain sivutuotteena myös luominen säännöllisesti sadon paterns - piktogrammit)

Upouusi, alkuperäinen teoria alkuperää ja muodostumista Viljaympyrä kuvioita, absoluuttinen vapaa kaikista pseudotiede , esoteerinen, mystikko tai piilevä ominaisuudet, ufot, alienit, lentävät lautaset, sciolism, mysteeri harhaluuloja.

 

Erittäin monimutkainen , mutta myös hyvin yksinkertainen ja ymmärrettävä.

100% luonnon ja tieteen teorian ja selityksen Viljaympyrä peräisin

valmis mihin tahansa akateemisen ja autentikointi menettely vastustaja ja tutkimukseen.

Shocking!

 

Teoria todennettavat taaksepäin avulla nykyiset tietueet,

Jotka eivät koskaan käyttää tarkoituksiin Kuvattu vielä.

 

Korjaus (motto):

Vaikka jollekin lausuntoja tämän sivuston näytti muotoiltava ehdottomalla varmuudella, se tulisi esittää eteensä jotkut näistä selvennetään selitys:

On mahdollista, että ...

On todennäköistä, että ...

Se voi olla mahdollista todistaa, että ...

Joidenkin (monista) havainnot vaikuttaa siltä (tulokset) että ...

Ehdottoman varma olla oikeassa ehkä vain hölmö, tyhmä, ääliö, avuton, aasi tai idioottimainen.

Niin, kumpi heistä, pahus?

 

Viljaympyrät palapeli kootaan.

 

Upouusi teoria, käytetään todellisia tieteellisiä menetelmiä,

täysin vapaa kaikista pseudoscientific tutkimusta.

Amazing, mahtava ja aivan uskomatonta teoriaa.

Ei henki, henkisyys tai spiritismi.

Ei esoteerinen, mystikko tai piilevä voimia, vaikutukset, töitä tai kokeita.

Ei mitään paskaa avaruusolentojen, ufoista, lentävistä lautasista.

 

Koodi viljakuvioista ratkaistu kerta kaikkiaan.

viljapeltokuvioita auki. Lopullisesti. Ehdottomasti.

Ehdottomasti EI Ufot , tunnettu tai tuntematon lentävät koneet.

No tuntematon tai selittämätön voimia, ei paranormaaleja selityksiä.

No Ihmeitä ei mysteereitä, ei merkkejä.

 

No extraterrestrials, ei yhteystietoja.

Ei sotilaallinen testejä, kokeita tai tutkimustyötä.

No Vastaavia muita salaisia ​​tieteellisiä kokeita, testit tai tutkimus-tai tutkimus.

Ei paranormaaleja tai telepaattisia kokeita tai tutkimus, ei scifi.

None Metafysiikka mikään meta-psykologia.

 

Aivan uskomatonta, mutta totta vain ainoa selitys. (Lisätietoja seuraavilta sivuilta ).

 

Mitään tiedustelupalvelun (tiedustelupalvelun), tai edes tippaakaan mielen prosessit kurssi luomiseen viljaympyrästä kuvakkeita. Tietenkin myös ne, jotka on tehty ns ympyrä-päättäjille, koska aivot työssä yksilöiden olisi noin älykkyyttä koskaan löydetty, vaikka joku todella intensiivisesti etsimässä, kaivos-ja etsintä siellä.

 

None älykkyys tai mielen prosessit planeettoja, UFO, lentävät lautaset, Coleoptera, avaruus, aurinko, kuu, kosmos, hiiret, kärpäset, kimalaiset, ruoho, Beatles, massa, olentoja, rikkakasvien, ruumiita, kummituksia, maailmankaikkeus, asia, aine, tornadot, atomit, molekyylit, bugeja, kiteitä, sisusta, tuulet, bakteerit, lanta, materiaali, visioita, undeads, luurankoja, avaruus, avaruusolentojen, sienet, tuholaiset, painetta tai jotain muuta viljapeltokuvioita älykkyyttä luomisen aikana.

 

None tähtienvälinen tiedustelu mikään ekstragalaktisten älykkyys mikään Martians älykkyys, yksikään maapallon älykkyyttä, mikään älykkyys sadon, mikään älykkyys Viljan, mikään älykkyys maaperän, mikään älykkyys sää, mikään älykkyys kasvien mikään älykkyys eläinten, mikään älykkyys maanalaisten vesi, mikään älykkyys maanalaisten kiviä, yksikään Kangaroos älykkyyttä, älykkyyttä yksikään siilit, mikään älykkyys idiootteja luomisessa viljapeltokuvioita.

 

Viljapeltokuvioita selitti. Ikuisesti ja tahansa.

 

Periaate muodostumista erittäin tarkka, mukaan monet akselit ja peilattu symmetria (usein fraktaali), geometrisia muotoja voidaan verrata periaatteen luomisen ja muodostumisen lumihiutaleet tai luominen graafisen kirjaa intensiteetin sähkömagneettisille kentille, on läheisyydessä suora lanka, tai sisällä sähkömagneetit, mukaan lukien Eddy (!) sähkömagneettiset kentät ja toissijaisesti luonut loisvirrat. Se sijaitsee muulla sivulla. Selittää erottamattomia Mukana piireissä, lisää pienet ympyrät, jotka sijaitsevat täsmälleen yhteyspiste kaksi suurta ympyrää.

 

 

Ennen kaikkea on korostettava, että palvellaan selitystä tai sivulle tällä sivustolla, missään tapauksessa ei käsitellä käsitteitä tai inhimillisen toiminnan kuten Esoteerisuus, Parapsykologia, Psychotronics, Paranormaali ilmiöitä , Ufologia, Spiritismi, Astrologia, Okkultismi.

Usko ulkomaalaisten, Kuvitteelliset avaruusolennot, mukaan lukien Extraterrestrials in fiction, Astrobiologia, E.T., UFO, Military disc-shaped aircraft, Flying saucer, kävijöitä eri Ulkoavaruus, Maailmankaikkeus, Galaksi, Linnunrata.

Taikuus, Musta magia, Noituus, Witchcraft, Yliluonnollinen ilmiöitä, Ihme. 2012-ilmiö, Poltergeist, Salaliittoteoria, Psykokinesia, Šamanismi, Mystiikka, tai mikä tahansa muu alalla Näennäistiede tai Roskatiede alkaen Luokka:Näennäistiede.

 

 

viljaympyrät mysteeri ratkaistu. Lopullisesti. Ehdottomasti.

Järkyttävä paljastus!

Teoria ylivoimainen muihin etukäteen hypoteesia kuten salama kirkkaalta taivaalta

 

Teoria kirkkaampi kuin Aurinko (pintalämpötila Aurinko on noin 6000 ° K, lämpötila plasmapurkaus salama kierrosta 30000 ° K, eli 5 kertaa enemmän).

 

Looginen, ei vain helposti ymmärrettäviä, mutta tieteellisesti todistettavissa, todennettavissa Tilastollisesti suoraan tarjoamalla itselleen ymmärtäminen ja selittäminen koko ilmiö ja prosessi viljapeltokuvioita luomisen.

 

 Selitys ei vain hyvin luonnollisesti Selittää yksin ongelman viljakuvioista, mutta myös hyvin kristallinkirkas korostaa kaikki näin ei olisi esiintyviä poikkeavuuksia , kutsutaan usein olla aavemainen ja yliluonnollinen.

 

Viljapeltokuvioita ei luonut mitään ylimaallinen, eteeristä, avaruus, kosmisen tai maapallon ulkopuolista älyä tai energiaa, ei olisi mitään muuta kuviteltavissa ihmisten tai eläinten älykkyyttä. Vain luonnollinen ja normaali fyysisten voimien, prosessit ja niiden välistä vuorovaikutusta, ei mitään muuta.

 

Ei edes suolaa niin kutsuttu "plasma pyörteitä" (kukaan ei ole koskaan nähnyt yhtään).

None tuulet (ei edes niitä villi - "olen heille" - Jerry Cimrman)

tai Syklonit, tornadot, sateet, kotoisin.

 

Ei eläimiä (paitsi että " Siilit "in Milovice), no avaruusolentojen.

No yliaistillinen havainto tai transsendentaalinen voimia.

 

No paranormaaleja, ufological tai muita vastaavia ilmiöitä, valtaa tai tutkimusta.

 

No ley-linjat, kukaan Psyykkisen eikä fyysistä energiaa linjat.

Tämä kuva paitsi radoilla, jossa sähkön, kaasun tai veden kiertämään - minkä tahansa apuohjelma linjat, viemäreihin, yli niitä kaikkia salaman vastuuvapauden sähkö, sen yli, jopa maanalainen, kuin vuoristorata.

 

Traktorin jälkiä joskus Samanlaisia ​​työ olisi lähes tapa, siis se, että joissakin tapauksissa niillä He luultavasti paljon enemmän kuin tuhatkertaisesti Higher sähkönjohtavuus, verrattuna niiden ympäristössä.

 

Myös kappaleiden toisenlaista - reitit etenevän myrskyjen, liikkuu suuntaan hallitseva tuulet. Salamoita kaikki nimetty myrskyjen luoda viljapeltokuvioita, etäisyydellä monta kilometriä.

 

Myös voi osallistua Vaikutteita läsnäolo eri muodoissa arkeologisia (paitsi cropmarks), jotka sijaitsevat maan alla, sekä osia ja geologiset poikkeamat. Ne voivat olla hyvin merkittävä vaikutus sähkönjohtuminen maanalainen, ja ne ovat ilmeisesti myös mukaan tilastollisesti merkitsevästi lisääminen on todennäköisyys, että salama vastuuvapauden läheisyydessä noin Erityistä paikkoja. sekä vaikutteet nopean siirtämisen sähkövoima syvään maanalaiseen. Se paikka Yhus hän ei näytä Higher elecric johtuminen yli maaperään, ja luominen epäsäännöllisiä muotoja sijaan säännöllisesti viljapeltokuvioita.

 

Tuo kiitos myös voi esiintyä hyvin nopeasti johtuminen suuren ja sähköenergian määrä syvällä maan alla. Ilman merkittävää johtaminen pinnalla, ja epäsäännöllinen näin vahinkoa muiden kasvien pinnalle ulkopuolella säännöllisen muotoinen. Energia, johtajana kuvatulla tavalla pystyy näin luomaan vaikutusvaltansa "vain" ja muoto magneettikentän linjat, noin suora johdin, kuten suhteellisen säännöllisesti ympyröistä, niiden Lopulta resonanssia ja häiriöitä, kaikki prosessiin osallistuvat viljelykasvien ympyrän luomisen.

 

Pylväät ja johdot voimalinjojen suuresti voisivat edistää etuuskohteluun vetovoimaa sähkö päästöjä tietyissä paikoissa. Noin johdot jännite on 100 volttia tuhatta enemmän, siellä voi näkyä koronapurkauksia. "Toverit DDR" todella "tovereita CEZ" varmasti pystyä kertomaan paljon siitä. Varsinkin ulkomailla, on olemassa erilaisia ​​raskaan nykyinen käyttöjärjestelmä sähkötekninen tutkimuslaitosten valmistajien ja jakelijoiden sähkön. He käsittelevät asioita energian tuotannon ja jakelun sekä korkea jännite, ja vaikutusten arviointi salama päästöjen ja niiden interventiot vastaavista järjestelyistä vuonna hte läheisyydessä viljapeltokuvioita löytyi.

 

Ei haamuja tai luurankoja osallisena missään Viljaympyrä luomiseen.

(Kumpikaan luurankoja kaapissa)

Ei virtaa haudan.

Ei hirviöitä, kummituksia, nymfit jopa Fireflies.

Ei yliluonnollisia olentoja edes voimia.

 

Ei "aaltoja ajattelu," Ei henkinen voima tai prosessi jonkin organismin eläviä tai kuolleita ajattelu ihmisen tai eläimen.

Secret fontti viljakuvioista oli purettu.

Ehdottomasti ei mitään (tietoisesti tai tarkoituksella) toimintaa tahansa ihmisen tai eläimen.

Ei toimenpiteitä, energiaa tai voimia mysteeri.

 

© cropcirclesonline.com,  © quick spigots

 

 

Ei, eikä telekinetic Mind Hallittu voimia, ei mitään tele-tai para-voimia, tiede ja tutkimus. No tähtienvälinen tai Intergalactic kosmisten mysteerien, toiminta, energia tai voimia.

 

Voi, siilit, he myös ettei viljapeltokuvioita ...

No yritykset Intercourse, yhteyden tai viestintä, siirtymässä pois tunnettujen tai olemassa tilaa, samoin kuin kaikki muut sisämittoja.

(Yhtä lukuun ottamatta - tapaus Milovice - itä, selvästi, että oli yritys kosketuksissa. Oi, siilit ...)

tästä paikasta "työskenteli" Siilit "viestintä",

Tämä johti laid vilja (vehnä) noin 8 m 2

 

Ei-asema, energia tai voima ajattelun, mielen prosesseja.

Ei-asema, energia tai voima "on".

Hyvin moniulotteinen tai extra-ulotteinen asemia, energia tai voima.

Ei yritys Intergalactic, tähtienvälinen tai ulkoavaruuden viestintää.

 

 

Vain vain yksinkertainen biologinen, biokemiallinen, fysikaaliset, kemialliset ja Samanlaisia ​​tieteellisesti selitettävissä yksinkertainen ja todellinen ja täysin Natural syitä ja seurauksia aikana viljaympyrästä luomisprosessia.

 

Supernatural ei prosessien viljapeltokuvioita myös

Ehdottomasti ei mitään " yliluonnollista "Prosessit tai vaikutuksia.

 

Lightning purkaus on aivan luonnollista , vain maa, ei avaruusolento, vaan addition se näkyy kaikissa ja kaikki sen ominaisuudet, laadulliset ja määrälliset ominaisuudet "super" , jopa kaikkein mahtava, aivan kaikki sen ominaisuudet ovat enemmän kuin tavallinen ihmisen mielikuvitus . Alkujännityksen välillä pilven ja maanpinnan voi olla korkeintaan muutama miljardia volttia. Huippuvirta voi tavoittaa lähes miljoona ampeeria. Energia Siirto ja säteillään Tuo voisi virtaa monia tavarajunien monta kilometriä. NopeusReturn Strokeon jotain välillä kolmasosa ja 2/3c. Pitoisuus energia on paljon suurempi kuin Auringon pinta.

 

Määrä nykyisestä nousu - muutamia kymmeniä tai jopa satoja tuhansia ampeeria per mikrosekunti, vain yksi ainoa miljoonasosa sekunnissa. Ehkä vain osa lasereita voi olla korkeampi energian nousun, mutta energian tahansa laser, jotka valmistetaan maailmassa, verrattuna energia salama, paljon alle keskiarvon lämpötilaa, olisi ilmaistava "niin heikko kuin vettä", mukaan lukien tulee asentaa Brezany.

 

Vaikka Lightning Vastuuvapaus on todella SUPER myös ja NATURAL , se ei ole Freezer Matter of hyperphysical (yliluonnollista), vain ja Super Natural .

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

 

Lisäksi joitakin tietoja jäljellä

Ei niin tieteen, jotkut hieman humoristinen

 

Sun, Plasma

Hyvin samanlaisia ​​kohteita kuten viljapeltokuvioita (ei niin kauan kestäviä, mutta sekunteja, minuutteja,

myös tuntia ja ehkä päivän, nouseva aurinko plasmassa.

(Siellä processess näyttävät samanlaisilta ukkonen,

mutta paljon - paljon enemmän kuin 10 12 vahvempia)

(Ei tutkittu lähietäisyydeltä).

http://www.thesuninmotion.com

Sun korona , Sun purkaus

 

 

Sun & planeetat

On olemassa hyvin, hyvin samankaltaisia ​​esineitä auringon pinnalla, tai minkään tähden pinnalla.

Vuonna Auringon koronan ja aurinko plasma pinnalla pidetään kuiva plasma ja energinen purkausten ja sähkö päästöjä nojalla tätä jotkut niistä olisivat koko maapalloa kokonaan haihtunut. Niiden vaikutus tulee Sun pintaan plasma, joka on paljon enemmän samanlaisia ​​ominaisuuksia nesteen lämpötilan kiintoaineita, pystyy luomaan malleja verrata ympyrää veden pinnalla, kuten erilaisia ​​häiriöitä ja resonanssia. Jotain hyvin Variantit esiintyvät siinä voi, kun kyseessä on hyvin tunnettu suosittu auringonpilkkuja.

 

 

 

"Crop Circle" kuten growed up esineitä havaitaan tulevaisuudessa lähes joka planeetalla ja niiden kuut auringossa ja hyvin järjestelmässä enää tulevaisuudessa, jos koskaan, kaikki muut ulkoavaruuden planeettakunnista.

 

Vuonna eloton avaruusolento materiaaleja ja pintoja kuten hiekka, lumi, sora, jauhe ja vastaavat.

 

Ennen robotti tai käsin tutkimusta Niitä arvioidaan ja ennustaa, meille.

Me ei mennä sinne tutkimaan nyt, koska Hawking varoittaa heitä vastaan, he söivät meitä.

 

Ei mitään, ei mitään absoluuttista älykkyyttä Luo viljapeltokuvioita

Mahdolliset kysyä Georgina Paroubek entinen yksi, todella tyhmä Englanti poliitikko, valittaisiin kokeillut avulla marsilaiset (myös commie) ja hallituksen nimissä Them. (Ja räjähtää kuin kupla)

 

Ei maapallon ulkopuolista älyä, ei mitään muuta älykkyyttä, ei ihmisen itelligence.

(Me tarkoitamme viljapeltokuvioita muodostaa, ei poika sanoi, mutta kuka tietää?)

 

Ei "plasma pyörteitä". (Kukaan ei ole koskaan nähnyt mitään)

Ei "pyörteitä Electrified kitkan." (Kukaan ei ole koskaan nähnyt mitään)

Ei tuulet, ei Sykloni, tornadot ei, ei sateita, ei rakeita

Eläimiä ei, ei extraterrestrials.

Hyvin tai yliaistillinen havainto tai transsendentaalinen voimia.

 

No paranormaaleja, ufological ei, ei poikkeavia ilmiöitä, voimia tai tutkimuksia.

 

No ley-linjoja, energia linjat ei.

 

Viljaympyrät Cipher Unmasked.

 

None "ajatus-aaltoja", ei voimia ajattelua, kaikki elävät tai kuolleet organismit, ihmisen tai eläimen.

 

Muna vai kana?

Kumpi oli ensin, muna vai kana?

Emme tiedä. (Knows joku)

Kumpi oli ensin, viljapeltokuvioita vai kana?

Emme tiedä. Anteeksi, me tiedämme sen. Tämä yksi ei ollut oikea kysymys.

Kumpi oli ensin, viljapeltokuvioita vai muna?

Emme tiedä. Anteeksi, me tiedämme sen.

Tuo ei ollut oikea kysymys myös.

Kysyä toisen kysymyksen hieman.

Olla tai ei ... Anteeksi, pieni virhe uudelleen.

Kumpi oli ensin, viljapeltokuvioita tai Stonehenge?

Se on yksi oikea kysymys.

Tänään on jokainen pystyy vastaamaan tähän kysymykseen omalla.

 

Last Chance

P.S.

Dear (tyhmä) ympyrä-päättäjät, sinulla on viimeinen mahdollisuus tunnustaa FACT

Että olet koskaan edes ainoa viljaympyrästä oli tehnyt.

 

Jos jokin, niin että oli todella "niin suuri paska", verrattuna muotoja,

Se oli todella luotu pelkästään avustuksella luonnon voimien ,

sähköinen vastuuvapauden Lightning ,

Että vain vähän joka älykäs mies

et maksa edes penniäkään ja jokainen ivata sinua.

Jokainen teidän entinen Whopper "tunnustukset"

Että missä olet luonut joitakin viljapeltokuvioita,

olivat kaikki sepitti pubissa, kun oli juonut alas

monet olutpulloja ja muiden viinaa.

Tai kuten hieman hankala harhautustarkoitus yksinkertainen rouva Bower.

 

Ei, Ei, Ei, Ei, Ei, ei koskaan, ei koskaan, ei koskaan, ei koskaan, ei koskaan

No transsendentaalinen olentoja tai voimia.

Mitään (aktiivinen tai tunnetut) väliintuloa tahansa ihmisen tai eläimen.

No telekinesis, tule Samanlaisia ​​voimia, ei tele-tai para-voimia, tieteiden ja tutkimuksia. Ei kosmisen tai tila tai kosmos mysteeri, voima, energia tai voimia.

No moniulotteisia voimia tai vaikutuksia tai muuta yhteyttä tai viestintää.

 (Paitsi tapaus Milovice - East)

 

Ei valtaa, energia ajatuksia tai toimia.

Ei virtaa, energiaa tai toiminta "beeing".

Hyvin moniulotteinen tai extra-ulotteinen tehon, energian tai voimia.

No Intergalactic, tähtienvälinen tai ulkoavaruuden viestintää.

 

Mikään nimetty voimien ja vaikutusten luoda viljapeltokuvioita.

 

Vain yksinkertainen biologinen, biokemiallinen, fysikaaliset, kemialliset, mekaaniset ja muut

todellista tiedettä ja todellinen luonne syyt ja tuloksia.

 

Ei yliluonnollisia ilmiöitä ollenkaan.

 

 

 

Ei typerä seniili ... (Dement luonut Viljaympyrä)

Ei vitsit, ei ympyrä päättäjien

No Doug, no Dave.

Ei levyt, ei johtoja.

No lankkuja, ei köydet, ei levyt, ilman johtoja.

Ei typerä seniili tylsistynyt vanhat kaverit tai niiden jäljittelijöitä, ihailijoita ja seuraajia.

 

Nature Science ainoastaan ​​luoda viljapeltokuvioita

Kyllä, vain todellinen luonne voimia, ennustettavissa ja laskettavissa, käyttäen sääntöjä ja lakeja biokemian, biofysiikan, fysiikan, matematiikan, biologian, kemian, mekaniikan ja muut vastaavat, jotka ovat peräisin todellisesta luonteesta tieteiden ja oksat ASE Osallisena nousevan jokaisen Viljaympyrä koskaan löytynyt .

 

Fyysiset, biokemiallisten ja vastaavien joukkojen luotu yli Miljardeja viljapeltokuvioita tai tapaan muotoja luotu Maan pinnalla kauan ennen ihmisiä olemassa, myös eläin. Aluksi nonliving asiassa, kuten lumi, hiekkaa tai pölyä, myöhemmin sammalta tai jäkälää, ja myöhemmin kasveja kuten viljaa tai vastaavaa.

 

Big Bang tutkimus

Todella Big Bang tutkimus ja ilmoitus.

(Sanaleikki ... Lightning seurasi ukkosen ja tuottaa todella kovaa pamaus)

 

Hyvin samanlainen periaate viljapeltokuvioita Luo Samanlaisia ​​kohteita

pinnalla tahansa tähti, minkä kokoisia tahansa.

Emme Tutkitaan sitä lähietäisyydeltä.

Lisäksi pinnalla monia, vaikka ei aina

Heidän taivaankappaleilla kiertävät jokaisen tähden

jokaisen galaksin avaruudessa, koko maailmankaikkeudessa.

Me - Nyt olo ei tutki sitä lähietäisyydeltä koskaan Obama pysähtynyt.

 

Huom:

Ei kaikki taivaankappaleet - esimerkiksi meidän Kuu on tällä hetkellä tässä suhteessa täysin pois käytöstä, mutta aikaisemmin se ei välttämättä ole. Samoin kaksi Marsin kuita, Phobos ja Deimos (yleisesti ottaen kaikki "pikku kaveri" on aurinkokunnan ja avaruudessa). Esineet joilla ei ole hallussaan mitään tunnelmaa eikä näytteille ja vulkaaninen toiminta, tulee samalla. Mutta Marsin pinnalla on tuulet, kitka ja siten myös ei pitäisi olla läsnä myrsky, vaikka tässä tapauksessa on tietenkin vain hiekkamyrskyn. Jos on ukkosta, siellä kitkaa, sähkö ja lightnins, ja siellä saattaa olla piireissä (joskus). Kun joitakin uusia koetin tutkia pintaa tarpeeksi resoluutio ...

Tieteelliset julkaisut puhumattakaan siitä havaittavaa myrsky toiminnasta Marsissa vielä.

 

Mustat aukot

Myös mahdollista, että Viljaympyrä muistuttavaa objektit näkyvät pinnalla mustia aukkoja ja hieman sen yläpuolella. Välimaastoon pinta ja Event Horizon.

Käyttämällä tiedossa tänään periaatteet fysiikan,

emme koskaan voi tutkia niitä lähietäisyydeltä.

 

Tämä on ole vitsi.

 

 

On miljardeja galakseja, jokainen niistä sisältää miljardeja tähtiä. Tämä tähti jokaisen planeetan järjestelmä sisältää useita planeettoja ja hieman Useita kertoja kuiden. Lähes jokainen yksi heistä aikana jokainen yksi Miljardeja vuosia tuhannet ja tuhannetCrop-Circle-modehäiriöitä luotu muodot muotoja, kuten kaleidoskooppi tai oskilloskooppi ( Lissajous ), tai mekaniikka joustavan kalvon, (muodot Chladni ), fraktaali kuvioita (jäähilesäiliötä, haarautuminen), Kyrlian muotoja ja Lichtenberg (toinen Fractal analogit)

vuosittain (Earth vuosi, maanpäällinen - noin 31.557.600 SEC))

Älä usko? Saat! Luottaa siihen! Uskot, ymmärrätte,

Hyväksytkö selityksen ja voit luottaa. (?)

 

Kysy tyhmä yksinkertainen

Rakas circle-maker-Stupids. Tämän arvion olemassaolon aikana maailmankaikkeus (täällä, meidän, että elämme sitä), lähtien Big Bang, oli "luonut" Noin noin 10 30 (tai jopa enemmän) Crop-Circle-mode & luotu interferenssivirta resonanssi & Kaleidoskooppi & Lissajous & Chladni ja yhdistettyjen muotojen pöly, lumi, jää tai muu jään vastaavaa materiaalia (jäädytetty metaania tai muu kaasu) kasviaineisto, kuten vilja, jos olemassa kaikkialla ulko planeettakunnista lähelle tähti sisällä tahansa galaxy ...

(Mustat aukot ei lasketa)

 

(10 30 noin 1000 kertaa enemmän kuin vaihtoehto tahansa meistä, vaikka kyseessä on niin sanottu "kookkaita näyte" on atomien lukumäärä läsnä hänen elin)

 

Rakas ympyrä-päättäjät, sinä kuitenkin haluat ilmoittaa, että olet tehnyt

jokin niistä?

 

 

Muistiinpanoja ...

 

Noli tangere circulos meos, quod licet Iovi, non licet bovi, fiat fulgur ergo fulgur fecit.

 

CropCircleGatee

 

Quamvis dē omnibus dubitandum est, crēdō quia absurdum est, credendo vides AMDG.

 

Omnia vero fulmen gubernat. Thunderbolt lentäjät kaiken. (Herakleitos)

 

Sivu (t) pysyvänä rakenteilla ...

Jokainen päivä nähdä ja pikku muutoksia ...

Seuraava sivu (t) pian ... (Sanaleikki) ...

Tällä sivulla ja toiset voivat seurata tuloksia

yli kolme vuotta jatkunut (lisätty 13. Februar 2012: yli 4 vuotta)

huippusalaista kova Investigation (noin 38 kuukautta)

Hobby lelu vain ... (Ainakin alku)

 
lopussa sanoma ...

 

Kirjallisuus, lähteet

Jotkut kirjat (murto), joita käytetään selittämään eri fysiikan ja luonnon ilmiöt ja vaikutukset tekstiä ja alasivujen www.cropcirclesonline.com kirjallisuus

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

z