Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrøde-cirkler-skabte-no-dum-human-no-dumme-aliens . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
Crop-circle-Makers?
Lang tid rund Globe meldte sig til at være korncirkel forfattere række enfoldig ...
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Denne side forsøger hjernespind som deres Syge hjerner

rettes ... (Mellemliggende cirkel beslutningstagere - 2.)

Ingen dum, fjols, Dement, senile korncirkel beslutningstagere i virkeligheden aldrig har eksisteret (kun i deres egen, vanvittige sind)

 

En lille udflugt, Lignende tema HER .

 

I dette kapitel opmærksomhed vil blive rettet primært forskelle mellem plante-og dyreriget, fra synspunkt af lynet hit. Takket være svarene er virkelig konkludere muligt, at temaet for menneskelig dumhed er uendelig, mod det oprindelige forudsigelse vil blive placeret ved starten af ​​en kort omtale om cirkel beslutningstagere.

 

Shape med en indlejret, høj præcision miniature: Nemt billeder kan gøres på en computer, en lidt mere kompliceret på tegnebrættet (strømaftager), men på banen? Har allerede forklaret nogle sindssyge cirkel beslutningstagere hvordan Har de foretager tørre aktiviteter i marken?

 

Nå, lad os tro alt, hvad cirkel beslutningstagere siger, alt det smukke ringe og meget mere, ikke kun fantastisk, men endda mange gange regelmæssig, Ifølge mange akser også center meget præcist symmetrisk, og sommetider sker endda med samtidig visning af zoom ind / ud (!) (Multiple visninger af den samme figurer i forskellige størrelser) design var virkelig gjort af dem. I nogle tilfælde består de mønstre af snesevis af Realiserede nøjagtigt vurderet og geometriske former. De har gjort jobbet, først på computer, gjorde designs carefull trådte en fraktal mønster, som de ikke selv forstår, og foreslog i form af den resulterende mønster. De har udviklet en meget detaljeret drejebog og timing af aktiviteter i løbet af fremstillingsprocessen, tal uden hvilke Ville det være ved lyset af Lygter og månen natten var nogen bevægelse på banen absolut umulig, fordi de snublede over sig selv som en flok alkoholikere, returnering fra en pub. Udarbejdelse af en tørke scenario er for mange gange mere komplekse mønstre afspejles i tilfælde, der indeholder miniaturer, få ugers vanskelige arbejde og uddannelse af multi-medlem team, fordi de alle de aktiviteter selv måtte fastslås nøjagtigt, den ene efter den anden netop tilsluttet i tidssekvens hinanden og passer sammen. Mønster skal ske inden for én, højst et par timer, når vurderingen af ​​sub-sektioner kan sættes til side kun et par minutters tid, og deres fremstilling skal kun være et spørgsmål om sekunder, ikke mere end ti sekunder.

 

Første Først vil vi aldrig ophøre med at blive overrasket i det faktum, at verden kan være tørre fjolser eller endda grupper af individer med en underudviklet hjerne i deres aktiviteter, arbejde, nummerering mange hundrede mandetimer i prisen svarende til Tusinder flere lignende titusinder euro eller dollar, overdrages helt gratis helt uden nogen erstatningskrav, uden resultat var muligt i det mindste delvist indløses i deres favør, og opnået finansiering bør gives til humanitære formål eller for at kompensere landmænd beskadigede vegetation, eller noget andet. Opmærksomhed, ikke sammenligne med de aktiviteter tørre som graffiti, kan der driver uden nogen forberedelse og træning, og fabrikation samt mere komplekse mønstre, der dækker mange sq meter er altid tale om ikke mere end nogle få minutter, og enhver fejl siges at være "optaget" i den resulterende geometriske form af street-art spray. I tilfælde af manuelle fremstilling af vegetabilske mønstre i feltet er en meget præcis (Nøjagtighed murer eller højere), komplekse og sofistikerede aktivitet, som i tilfælde af meget komplekse former, nummerering Flere hundrede nødvendige reservedele, herunder mindst forberedelse og grunduddannelse sequentiality og sekvens af individuelle aktioner op til flere mandetimer tusinder, der kunne udtrykkes som, eksempelvis 20 gange et par tusinde mand-mand-euro eller dollar. (Mindre end $ 20 / euro i timen ville være, ofte i regn og mudder, glat ler, i gummiet støvler med en tændt lygte eller lommelygte i hånden gennem et felt på natten, kunne bevæge kun en komplet idiot)

 

Second Antag På trods af alle de ovennævnte klagepunkter ville have været muligt for dem, der tror forfatterne til nogle Considered mønstre er de, cirkel beslutningstagere. De ville med henvisning til: forklare, hvad det var, idiot efter Hvem dem i deres Deres så perfekt og kringlet trukket mønstre, der kom med deres storslåede til mindste detalje og sofistikerede arbejde og arbejdede så uhyggeligt åbenlys måde og med Them, billedligt talt, "nedtrampede fode mudderkager "? Han var ikke den destroyer, og ondsindede ubrugelig layabout, sidst faktisk meget dummere end mulighed selv? Hvorfor er de aldrig på internettet i deres bidrag gør ingen omtale af afhandlinger spoilere, At Wreckers af deres store intentioner? Det er ikke tilfældigt at de i realiteten har aldrig været i ethvert område afgrøde, og alle deres "kreativ aktivitet i marken" at De er så glade for at rapportere om, i virkeligheden foregik lige inden deres syge sind? (Sandsynligvis påvirket af absorption of the Flies Højere end ubetydelig mængde gærede drikke, måske endda støttet af nogle af forbrugende magiske svampe, eller også nogle souvenir fra Amsterdam?)

 

Tredje Det er bemærkelsesværdigt og meget veldokumenteret faktum, at Enhver, der formår at skabe noget interessant, med at før eller senere gerne afsløre, offentliggøre deres egne forfatterskab, i det mindste i deres nabolag. Med en enkelt undtagelse. Meldrøje Når det kommer til kreationer af Moder Natur I tilfælde af mennesker, der lever ligesom det er noget næsten ud af spørgsmålet (ikke at oplyse forfatterskab). Ud over at Moder Natur, er især for de tilfælde, der er beskrevet her at, i lighed Uautoriseret aktivitet Hovedsageligt kan sættes i hænderne på gud Zeus (Zeus, Herre lynene). Han og hans kolleger, men med nogen også, at offentliggørelsen af ​​deres egen forfatterskab, endsige interviews med alle medborgere, Bestemt ikke overdriver, mindst de sidste mange tusinde år.

 

4:e I de tilfælde, hvor forfatteren med hans forfatterskab aldrig virkelig sikker ikke at offentliggøre op med regelmæssighed Admirable træder mere eller mindre tilfældige individer eller grupper af mennesker, nogle hvide Crows Denne indsats forsøger så hårdt at lindre Deres virkelige forfatter, og at de ville anmelde sig selv som forfattere arbejdet. Mens de er helt objektivt næsten uden undtagelse for mennesker med meget lav intelligens. Deres intellektuelle horisont på eller Fryser ikke engang klar over, at den virkelige forfatter er hans arbejde vil aldrig rigtig indrømme, bare fordi det "ikke er i hans stil," eller egenskaber. I hans evne (ophavsmand) er naturligvis at skabe deres arbejde, men alt det andet arbejde HIS der ender. De er imidlertid ikke mulighed for at prøve sig selv, i det mindste grad konstatere eller forstå hvorfor. Der findes et stort antal tilsvarende grupper af mennesker i verden. I tilfælde, der beskrives her, Kaldet er cirkel beslutningstagere.

 

5:e Nemlig circlemakers faktisk aldrig DELTAGE ethvert område, alle deres "tilståelser", at forfatterskabet af eventuelle mønstre er i virkeligheden kun, og kun hjernespind af deres betydelige Syge hjerner. Hvis De nævnte felter Nemlig Under nætter virkelig Deltog Regelmæssigt, før eller senere ville han være en af ​​dem med den eneste sande forfatter opfyldt. Forfatteren af ​​alle, uanset om regelmæssige eller uregelmæssige former i afgrøden. Hyppigheden af ​​besøg HIS på marker i hele verden, omkring en milliard om året, så ville før eller senere nødt til at mødes. Den stakkels cirkel beslutningstagere efter tørke og møde Ca. ville ligne dyr i de ledsagende fotografier. Alle Udtalelser til udtryk her ikke at udelukke muligheden, at eventuelle tør cirkel-maker nogensinde været i en lignende fundet situation, og Taget banen i brystet, eller endda blev aldrig fundet overhovedet. I nogle tilfælde, ... Den At men mere på et senere tidspunkt.

 

6:e Så i stedet: Lad dem fot hele resten af ​​deres liv sidder på deres æsler, (nemlig heller endnu havde aldrig gjort noget andet), og fortsætte med at lave deres vanvittige visioner om deres kreative aktivitet i marker, og den faktiske oprettelse af korncirkler vil dem, der forlader det i det er kun "virkelig kender", men er virkelig Able og gør det. Dermed undgå for evigt enhver chance Encounter ham. Advarsel på den medfølgende fotografier

 

7:e Circlemakers (cirkel beslutningstagere) kan Omdøbt en gang for evigt ind i fremtiden, da Circle Jerks-, beskære-idioter eller svin i en afgrøde. (Crapmaker, crapcircle-maker, crappycircle-maker, crappymaker,)

 

Udfordringen til enhver ordregivende myndighed Potentiale af planteproduktionen cirkler: Dine leverandører er mange timer traske over feltet, og har brug for snesevis eller hundredvis af mandetimer at producere noget, at en enkelt lyn udledning er i stand til at forberede sig inden for 100 milliontedele af et sekund, og resten bare holde på samarbejde og antallet af naturlige, fysiske og biologiske kræfter og love. Desuden lyn decharge opererer i den mest perfekte hemmeligholdelse, hvad man forestille sig for sin aktivitet (naturlig mimik, James Bond). Umiddelbart efter sit arbejde er i de fleste tilfælde i marken Observer absolut intet, selv om mønstret er allerede i strukturen af ​​planter uudsletteligt skabt. Det er helt umuligt ikke at engang i fremtiden nogle af de korncirkler Producers under deres Tvivlsomme vanvittige aktiviteter, der gennemføres på de områder på din ordre, mødes med en ægte korncirkler forfatter, og han vil under dette møde straks slå dem ihjel. Deres ansvar for udførelse af en meget væsentlig del, i tilgift til deres egen dumhed er du.

 

Forskellene mellem planter og dyr

Forskelle mellem lyn udledning effekt på planter og dyr

Den vigtigste forskel mellem dyr og planter med det faktum, at dyret ramt af lyn effekt, med umiddelbart synlige visuelt meget forskellige og lette at skelne fra et dyr, det som noget lignende skete. Noget lignende gælder for dyrene havde været alene Hvem lemlæstet eller såret af decharge, og overleve, men med svært. En sådan et dyr, der har overlevet, hvis det ikke falder i koma (derved også meget forskellig fra planter), og ville være at lang periode efter hopping runde felt i meget ukoordineret og dermed igen fra planter afveg meget betydeligt.

 

I tilfælde af planter til tørke regler ikke gælder på alle. Selv deres planter eller dele, der blev overleveret straks dræbt af elektrisk strøm, og selv dem, der har modtaget mange gange af el er nødvendig for at dræbe dem, er antal dage efter tordenvejr stadig næsten uden nærmere angivelse fra planter helt og fuldstændigt intacted upåvirket af skadelige energi. Situationen for nogle planter dræbt med Mulighed for at sammenligne, for eksempel, at afskårne blomster i en vase med vand. Dens stilk, blade og blomster er stadig nogle dage uden separat fra skårne blomster, selvom fuldstændig døde rødder, f.eks. Nogen tid stadig viser helt normale stofskifte. Mange helt døde plantedele, der kun indeholder døde celler, og tilsyneladende helt tørt, kan lang tid stadig virke som karvæv, og hvis der ikke er nogen betydelig skade, kan strømførende dele adskilt af dem fra resten af ​​planten fortsætte i vækst og fortsætter med at deltage i alle vitale anlægget fungerer, dvs primært fotosyntese og metabolisme, ripenig Også, hvis reproduktive organer til stede der.

 

I praksis al vegetation, der blev ramt af lynet og dermed svækket og beskadiget, at bortset efter et stykke tid udviser mange sekundære konsekvenser og skader. Ar tilfældige angreb af sekundære Svækket planter og væv ved eventuelle planter og dyr skadedyr, rodbrand, løg rot, mug, deformation og beskadigelse af frugt, frø, kerner. Eventuelle tørre sekundære effekter kan blive forvirrede og fejlagtigt antages at være den oprindelige årsag til plante skader, og litteratur kan læses i mange kapitler, at det virkelig sker meget ofte.

 

Tak for lægfolk, der er det område med døde og mere eller mindre beskadigede planter ser meget ofte (groft skøn meget Mere end 90% af tilfældene) stadig ganske lang tid efter stormen (dage, uger) og næsten uberørt, sandsynligvis en af de hovedårsager, hvorfor er det de lyn udledninger i spørgsmålet om afgrødeskade betydning næsten nul, eller lavere temperatur så meget betydning i virkeligheden er det (ikke anvendt til faglitteratur). Felterne ligner det for virkelige eksperter også ændringerne er muligt at detektere kun ved meget grundig professionel, laboratorium undersøgelse. For eksempel faldende eller fravær af metabolisme. Mere præcist ændringer er mærkbare, selv med det blotte øje. Visne blade, bøjning ører til jorden for tidligt (Primært i forbindelse med byg), Langsommere modning. Med henvisning til: det er meget vanskeligt at skelne Theme from normal tolerance over for vækst og modning, ikke-tilfældige og random effekter af de lokale forhold. F.eks. Lokale forskelle i næringsstofforsyning, lokale variationer i udbuddet af fugt Det er meget ofte manifesterer symptomer på vegetation - Cropmarks, på grund af tilstedeværelsen af underjordiske strukturer, se Arkæologi . Anvender dette hovedsagelig korn, fordi virkningerne af lynet at planter med en lav podningstæthed er tilstrækkeligt kendt i Landmænd og speciallitteratur tilstrækkeligt Beskrevet som nævnt i andre sider af dette websted. Landbrug Specialister kender meget godt, og henvise også gentagne gange nævnt i litteraturen og illustrere de billeder, der efter lyn udledning i ethvert område med dyrkede planter vil generere en cirkulær form af beskadigede eller endog døde planter.

 

Et billede af "The Moving Devil". (pic) Er det muligt at forestille sig, hvordan folk i fortiden og indbildte djævel? Og hvordan de ekspliciteret et tordenvejr og lyn? Måske Guds værk? Ligesom en nymfe dans? Angel dans? Eller rettere, en dans og en djævelens værk? Selvfølgelig er den eneste mulighed det sidste. Dette billede er absolut præcist forklare, At korncirkler er skabt af The Lightning udledninger, Under tordenvejr over en afgrøde felt. Ville ikke forklares klart mere. Billede er en kasse af hele mosaikker i området beviser, at landmænd og andre interesserede personer kender årsagerne til regelmæssige former i afgrøden for evigt. De er blot hele menneskeheden gennem naturen Hovedsageligt gør med dens hjælp i årtier, hundreder, tusinder af år med ægte sjov. Måske dette skulle være det til resten af ​​menneskeheden én gang for alle kraftigt antydet, at De skød ind forstyrre deres håndværk. Først og fremmest uuddannede, semi-intellektuelle, kloge hoveder og selvstændige Ubrugte sciolists.

 

En lille fantasi, lidt interpretative færdigheder, Villighed til at beskæftige sig med nogle hints og lignelser, også lidt vilje og evne til at undertrykke deres egen dumhed og tilbageståenhed. Også, at nok læse, hvad han skrev om i 1652, Mr. Plant om vejr og dets konsekvenser i Staffordshire, og kan problemet være løst. Men mysterium for troende Would Be årtier ud af indtjening og antal konspirationsteorier, og helt ufortjent popularitet.

 

Det kan nærmest mente, at visse landmænd altid vidste om Forekomst af korncirkler, sandsynligvis var i stand mistænkt eller engang kender årsagen, al denne information De kommunikere fra far til søn, fra den ene generation til den næste, i en evig bevægelse, og De gør alt for at held skjule All That fra offentligheden. Dette er alt primært fordi, ikke gøre det forkert at Moder Natur, tørke og stor vittighed, gør grin med hele menneskeheden så stor succes fra de tidlige år (for præcis datering, er der meningsforskelle). Med deres hjælp, i virkeligheden gør grin med den uheldige offentligheden. Efter opdagelsen af ​​ringene er sandsynligvis for dem (Agerdyrkere hånd i hånd med naturen) bare have det sjovt at se, hvordan der er goose-stepping over cirklerne som fluer på lort de forskellige grupper af sciolists, pseudoscientists, selvudnævnte kloge hoveder korncirkler, ufologer , mysterium-Explorers, healere, alien-troende eller Lignende papirkurven.

 

Som nævnt i den foregående tekst, nævnte typer af forskerne præcist mellem den semi-uddannede del af befolkningen absolut uvægerligt forvirrer At årsager og virkninger, og eventuelle sekundære virkninger af lyn udledninger er i stand til at overveje som primære årsager, som skulle forårsage alle skader og anomalier stede ved egne. I Deres hjernespind, så er det muligt at læse om skimmel og Svampesygdomme spredning i en cirkel, og svampesygdomme af insekter, der dræber flyver så hurtigt Det er ikke engang nok frigivelse og stilke Lignende lort. For eksempel, svampesygdomme og råddenskab, der angriber indenfor sukkerroer pærer, men mens Transfers mellem planter og strækker sig i en cirkel (!). Fra det indre af sukkerroer sukkerroer inden i en anden, ellers ingen anden synlig skade af planter. Det ville være en berøringsfri overførsel, eller vegetabilsk forslag eller selvsuggestion?

 

Forskellen mellem den hastighed, hvormed tør plante, som kun døde rødder, og uafbrudt vand transport og anlæg, blev inde som helt afbrudt transport af vand er enorm. I det første tilfælde Opstår, når den synlige blad bortvisnen efter en uges tid, den anden i minutter (photos)

 

At planter kun fik en dosis på magten mange tusinde gange højere end en dødelig dosis, kan være Umiddelbart efter lyn gulnet, brunet, blackened, brændt indtil Charred (se "anomalier"). Sådanne anlæg, som faktisk viser følgerne af lynnedslag udledninger, virkelig findes i områder af korncirkler Forekomst, som det fremgår af tusinder Testimonies og fotos. Det er derfor nødvendigt for dem at alle korncirkler Explorers udtrykker meget pænt tak. Men de er i de fleste tilfælde kun nogle få stykker i tilfælde af korn kan Det ville måske flere gange ti til flere hundrede stykker (med en densitet på tusind planter pr). Omkring en hektar indeholder millioner af dem, og som ønsker at være der efter stormen kan prøve at søge. Inden for få dage de ikke længere vises på banen, ikke engang en smule. Større planter er døde nogen tid efter stormen let at skelne, selvfølgelig, døde stilke af korn kort efter tør og falder fra hinanden i støv. De er som planter og tørre kartofler den næste dag eller mere efter høst. Det er afgørende, at planter er så beskadiget, at selv afbrudt deres vandets kredsløb, som ellers kan være uforstyrret i lang tid i næsten døde planter. Planter i umiddelbar nærhed af udledningen (ti centimeter) kan blive væsentligt beskadiget mekanisk også, Let og kun op til en afstand på flere meter. Anyway synligt beskadiget planter er kun en lille procentdel, som sammenlignet med planter blev beskadiget mærkbar, men overlevede, og meget længe på dem vil ikke kunne ses absolut ingenting.

 

For eksempel Mrs Beskriver Pliskova i sin blog et sted, hvor planter blev gul. Flere dage efter planter, der "forsvandt I" (ca. tilbud, vil blive tydeliggjort). Gule planter var helt død, JT på tidspunktet for den første oberving, og inden for et par dage tørre og falder fra hinanden så meget, at deres besøgende ikke at overveje rester og planter (fælles markafgrøder at tørre kun 2-3% af den oprindelige vægt og volumen). Det vil ikke være en dårlig idé her nogle sted timelapse, men i det mindste et par skud. (rape)

 

En anden væsentlig gruppe af planter er dem, der vil dø, men op til et par dage endda uger. Akkumuleret i Them, også i deres rodsystemer og den omgivende jord, primært som følge af elektrolyse, som mange skadelige kemikalier, som I nogen tid dø. Sådanne anlæg tørre ud meget langsomt, cirkulation af kropsvæsker Deres ikke afbrydes, og ikke at være så meget anderledes fra de omkringliggende. Kendetegnet ved for eksempel døve øren, men hvis de er påvirket af energi kun på det tidspunkt, når kornene er allerede udviklet en betydelig, for eksempel, selv om kun den fase af maelkemodenhedsstadiet, kan delvis også Ripen, men ikke i kvalitet som tørke og Upåvirket i planter. Frø kan være smaller.These, usædvanlig form - vissen, foldet, fordi De blev kun delvist tørrer op i sin endelige form, i stedet for en typisk modning, der foregår i intacted planter.

 

Selv om kim er vokset op til at tørre en grad, at det er i stand til vækst, men kan blive beskadiget, og resten af ​​frøet, Støtte Spiring, kan især stivelse reserverne ikke blive udviklet til tørre i et omfang og helt ubeskadiget og sund frø.

 

Vegetation i dette tilfælde kan være meget forskellig i farve fra Ripening ubeskadigede planter. Det betyder ikke, at kornene ikke kan formales til mel og bages til boller That. Spiring er sandsynligt noget svagere, og selv hvad de ville spire, ikke med held færdiggøre udviklingen. De skal ikke nok lagerplads forbindelser til de små planter ud i livet.

 

Planter beskadiget kun ikke dø på alle, men for en tid betydeligt langsommere vækst (de er væsentligt påvirket af Ripening ulighed). Mekanisme af plantevækst efter skade ved elektrisk stød vil blive forklaret i meget mere plads på andre websteder. ( kronologi , PPE og andre )

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

z