Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse-er-ikke-skabt-by-mentalt devierede-personer . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
Learn about thunderstorms RSS feed

hvis de er interesseret kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Her er et forsøg på at rette hjernespind den monstrøse

Af de syge hjerner ...

 

Papiret hedder Intermezzo (1) Fordi i modsætning til flere tidligere næsten ikke forklare principperne for indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde, og det er skrevet i en noget lysere pen. Det diskuterer det fænomen, at forekomsten af korncirkler helt uadskilleligt ledsager. Ville Enhver, der nogensinde ønsker at beskæftige sig med spørgsmålet om mønstre i kornet, selv om det ville være for et alvorligt og videnskabeligt synspunkt, eller anden måde skal stå på spørgsmålet om eksistensen af mennesker, der kaldes cirkel beslutningstagere (cirkel beslutningstagere, hoaxers ). Dette bidrag vil være det første i serien i lang tid, og det eneste, der vil gøre lør I den eneste anden virkelig sjældne, eller rettere ikke mere omtale. Først, lad forfatteren, kære cirkel beslutningstagere til at stå entydigt på siden af landmænd, og at enhver handling og dine kreationer Kaldet absolut lort fænomen, inden for hvilken det er muligt, og det eneste rigtige at spytte. Heldigvis Disse kreationer er ikke helt så mange overhovedet, end det ville være fra dine ordskvalder, ofte understøttes af dine kumpaner, kan Vildledte mysterium tilhængere synes.

 

Circlemakers. En meget trist sag. De er meget psykisk ustabile, forstyrrede individer, psykopater, der blev sprunget i en af ​​de mest interessante tricks, drengestreger, sjov, mystifikation Hvilken Moder Natur primært fra dem, og dem fra sammen med hele menneskeheden Kunne hest rundt. Provokerede dem ind i det indtryk, ikke kun dem, men forskellige grupper også mysterium prospectors, at langt størstedelen af ​​cirkler og figurer i enhver afgrøde Produceret en gruppe mennesker, for hvem det er nu anvendte betegnelse cirkel beslutningstagere, eller endda cirkel beslutningstagere eller hoaxers. En lignende opfattelse deles af en gruppe af skeptikere (også Skeptikere er ganske ynkelige offer for Moder Natur). Blandt de grupper af mennesker, der er beskæftiget med at undersøge tallene, er der en støt denne opfattelse reelle tal er omkring 5%, resten er forfalskninger, falske, hoax, skabt af mennesker. I denne forbindelse er det nødvendigt at sige endnu helt kættersk idé, nemlig: "Så mange idioter, og tørke og store, i hele verden kan ikke eksistere, det være sig muligt, at 95% af mønstre blev skabt af dem, og kun 5% var den ægte, sande, faktisk er skabt af naturen. "

 

En anden sidelys: Hvorfor hoaxers (forfalskeren) er navngivet person, der efter sigende producerer 95% af CC, og Genuine (dvs. til højre), dvs kun de resterende 5% produceres af naturen? Må ikke theybehave blot fordi denne ville allerede Brugte nomenklatur (95% hoax, falsk, 5% Ægte) alone "mysterium troende", eller som en anden navne, fuldstændig forvirret skadedyr kalder sig, ligesom den samlede idioter? De bør ikke primært først og fremmest blive testet og ville Psykiatere? Bør ikke være så derefter fra hvilket perspektiv Produceret deres kreds beslutningstagere (med All That "for små huller"), som er markeret som ægte, og hvad Moder Natur Produceret hedde hoax, falsk?

 

Kære Humanity, mener vi dig! Sætningen "Så mange idioter i verden, og en stor tør ikke ville eksistere" kan nu kun Udtal virkelig stor optimist (eller dum) ...

 

Faktisk lige det modsatte, Mere end 95% af tallene er pålidelige, fuldstændige naturligt udviklet. Mennesker skabte kun en ubetydelig Procent, et godt stykke under de statistiske fejl. Mens "True" cirkel beslutningstagere virkelig eksisterer, men kun i tørre øjeblikket mængder, at det var nok at navnet statistiske fejl. Langt størstedelen af ​​dem havde aldrig været i en afgrøde felt, er de kun såkaldte cirkel beslutningstagere - declarators, alkoholikere, pralede, pralede braggarts, patologiske løgnere er kun Hvem i deres udtalelser indberettet til de kreationer af en anden. Intet andet valg end håber, at de er relativt harmløs form for psykiske lidelser, forskellige typer af "transmigrationism" (Napoleons, Picasso, Einsteins, Hitlers), et eller andet sted fra området med skizofreni. I Deres lettere form er ikke strengt farlig for patientens omgivelser, men ved deres mere alvorlige tilfælde er sindssyge anstalter rundt om i verden Relativt valket op.

 

De er faktisk mysterium guldgravere tørre idioter, at de tror, ​​at de af deres lort nogen De har endda læst nok til at tro på dem, endsige håndtere dem? Må de tror, ​​at måske andre, langt større end de fjolser selv, gå ind i feltet, hvor De udgør cirkler på en tør måde (excentricitet etc..) For at gøre det til at passe Bevidst Deres vanvittige teorier? Må de tror, ​​at hvis der nogensinde udgivet, og konkluderede, at der inde ægte korncirkler er fundet døde rotter ofte, at cirkel beslutningstagere straks begynde i Deres kreationer kaste døde rotter? På verdensmarkedet er der en masse af idioter, men ikke så mange og store tørke, og som allerede nævnt. Som et eksempel på en stikprøve af tåber og idioter er menneskehedens fuldt tilstrækkeligt mysterium troende selv. Skeptikere rundt om i verden om dem og deres dumhed Produceret allerede en masse papirer. Selv om nogle Skeptikere selv nogle af deres handlinger og udtalelser Hører i meget ligner "lukket gruppe" til at omfatte mysterium, som troende. Bare en anden skuffe. Heldigvis Ville det store flertal af andre mennesker meget hellere være opmærksomme på helt andre former for arbejde og underholdning.

 

Forskellige mysterium troende "eksperter" (for det meste selvudnævnte) på spørgsmålet om at opdage CC, ufoer og andre uforklarlige fænomener er for det meste bare i virkeligheden parasitter. Parasitize på, at der er nogle svært at forklare fænomener. De bruger tema for dumbing ned offentligheden og drive deres egen beskæftigelse. Præcis det samme parasit er også enhver cirkel-maker, også selv om reel eller fiktiv. Den absolutte minimum, som virkelig eksisterer, og alle andre, som påstår sig selv, i er absolut den samme eller endda meget større end parasitter mysterium troende selv. De bruger den uvidenhed af de fleste af menneskeheden og en vilje af en vis del af menneskeheden til at tro, at de er de vigtigste ophavsmænd til mønstre.

 

Selv for lignende formål er villige og i stand til at skabe en teori om, at i nogle tilfælde, sandsynligvis efter de manuelt konstrueret og afgrøde felt i nogle form, Moder Natur Fordi nogle af der spil Højere evne til at levere resten, som forskellige anomalier, magnetiske, elektrostatiske, lys, lyd, mærkelige menneskelige følelser, og meget mere. Betyder det angiveligt, fordi den geometriske form i hver bue er en særlig skjult, ukendt information og energi, som forårsager lignende virkninger. En sådan claptrap er virkelig muligt finde i publikationerne fra CC og internet, se fx korncirkler - Eckhard Weber. Ikke at købe, ville være spild af penge. Forfatteren omhyggeligt undgår Mulig der nogen reel forklaring forsøg det, men med de mystiske energier med offentliggørelse uendelige. Mulig kun lige læse og gennemgå.

 

Mystery prospectors og cirkel-beslutningstagere Vil visselig oversvømme offentligheden med mange sider af længde afhandling om den naturlige forstyrrelse af ting og fænomener, hvilket resulterer i det faktum, at enhver ikke-tilfældig og regelmæssig sammensætning af objekter i rummet fører til induktion af en ukendt At en eller anden måde tvinger stiger fra rummet bare tæt på enhver geometriske formationer, Lignende årsager og svært at forklare fænomener mv. Forfatteren af ​​dette essay er tilfreds med en enkelt sætning, alle udtrykt mod spredning af tilsvarende Delusions:

"Circlemakers i alle lande rundt om i hele verden, fuck dig selv!"

 

Kreationer, som de lejlighedsvis det så stolt erklærede, blev udelukkende er produceret af en anden. Nogen, der ville dem i. enhver tilfældig møde i marken, hvis de virkelig var i nøjagtig samme tid samme sted og til stede der, absolut uden tøven straks og ubarmhjertigt dræbt helt Them. (Ville han komme op til "Shake deres hænder" der ...)

 

Hvis det var rent tilfældigt på det nøjagtige tidspunkt, hvor den store Skaber rent faktisk gør en fremtidig afgrøde mønster, besøgte dette sted ikke langt fra "gerningsstedet" nogle Doug eller Dave med Deres planker og reb, lør ville være deres optræden i tidspunktet for mønster opdagelse (flere uger til måneder senere efter udskrivelsen) ikke selv fjernadgang lignede eksempel af dyr på dette billede . Det er hvad der er tilbage (den såkaldte ådsler), ville have let meget længe siden har været et centrum for opmærksomhed meget forskellige dyr (Kaldet Scavengers). Måske han sted, der ville have kunnet finde kun et par bleget knogler raslende, og sandsynligvis ikke engang det. Vildsvin, omstrejfende hunde og ræve meget nemt håndtere tørke og endda materiale. Det hedder fødekæden, og ikke altid skal være cirkel-maker op til sit højdepunkt.

 

Hvis psykisk syg Det er deres Personer, faktisk meget mere end blot 99% af Erklærede Aktiviteter inden virkelig har fundet sted nogensinde, så i form af landbrugets masseproduktion, sandsynligvis ville være bedst for dem at miste nogen tid og virkelig blev beskrives en del af en fødekæde. Deres "Påstået" aktivitet blev faktisk lavet af en helt anden - Lightning Great Manitou . Måske hvis De virkelig nogensinde ønskede at gå til feltet, lad dem til at indse foretrækker det, som de ville gerne fuske i håndværk. Ingen kunne da være skylden, hvis den eneste sande forfatter af tørke vidunderlig, meget interessant og nogle utroligt komplekse elektromagnetiske resonans afgrøde mønstre, hvis han havde Begyndte Målrettet søgning efter Tinkers på de tørre områder. Hvad går rundt kommer rundt.

 

For sikker på vil være her på dette sted, forudsat specialet følelsesmæssigt og mentalt forstyrrede individer Flere andre illustrative billeder af deres "forretningsmodel", den store Lærer , jeg realisere sine evner, se hvad han er i stand til at gøre i den tid, når han ikke er Making malebøger på området, og hvordan ville de se Lignende (før indførelsen af Scavengers), hvis de besluttede at konfrontere ham ansigt til ansigt.

 

Alle cirkel beslutningstagere over hele verden folk er alvorligt syge, psykopater. Alvorligt psykisk udviklingshæmmede, beskadiget. Narrede karakter på en af ​​sine mere end et par sjove tricks, vittigheder, der gjorde dem det indtryk korncirklerne kan være noget mere end kreationer af mennesker. Overbevise dem i. Det udsagn om selvbestaltede "eksperter" på korncirkler (oftest mysterium kalder sig troende, eller endda - de selv - alvorlige mysterium troende), hvoraf nogle formentlig med cirkel beslutningstagere - psykopater meget gode venner. Muligvis De kender hver konstruktion fra en anden Madhouse, nogle gange endda skulle være sammen, deler et værelse eller et bur.

 

Forslag til optagelse i den forklarende tekst bøger af psykologer og psykiatere og oversættelsesservice ordbøger:

cirkel-maker, cirkel-maker, cropmaker, korncirkel svindler = intellektuelt syg person, mentalt uligevægtig person, pervers, afvigende, degenererede, psykisk defekt individ, Perverted person, Deranged, sindssyg person, crazy-fyr, galning, mentale, psykopat bøjle-on, free-loader, patologisk løgner. En person, der lider af psykisk sygdom - det kan for eksempel være en form for lettere, men også tungere skizofreni, personifikation af andre (usuall og lettere form - Napoleons, præsidenter) eller noget andet (usuall og tungere form - såsom Microsoft dyr - hund , ko, planter eller endda objekter kun - Vejen pullert, træ, radise)

 

Med dette ræsonnement vil være let cirkel-makering fænomen (bortset fra nogle få mindreårig nævner i en sammenlignelig måde på visse andre stykker i denne site) dette site siger farvel for evigt, og det næste, vil være intet denne lille interessante videnskabelige web muck skurv af tørke og menneskelig gødning. Selv om det ikke kan synes ved første øjekast, der er til stede Helt ægte, sande grundforskning, med alle de kendetegn ved en videnskabelig verificerbarhed og repeterbarhed. Well CERN need.need.

 

Selv hvis nogen tidspunkt i fremtiden ser ud til at jeg var forkert, eller at jeg Ploughed sandet, Mindst jeg prøvede det. JL

 

Selv hvis nogen tidspunkt i fremtiden ville blive vist, at nogle af mine Bestræbelser var ubrugelige, i det mindste jeg rådes til menneskeheden: "Denne måde er forkert, mine kære venner." Jerry Cimrman

 

Looking Back Into History

Navngivet fænomen (cirkel beslutningstagere, cirkel beslutningstagere) ganske solidt fastgjort til spørgsmålet om korn figurer, efter nogle indledende tøven. Nogle mentalt forstyrrede individer, i første omgang med en vis uncertainity, blowed deres egen trompet og tilstod det helt kreationer af en anden. Efter et stykke tid, fandt, at den faktiske forfatter aldrig vil bekendtgøre sin authirship, at underbygge dem om deres Monstrøse hjernespind og ordskvalder, selvom det var den mest absurde. De fik meget brugt til den hurtigt det, uden i det mindste lidt at være interesseret i det, er Hvem den virkelige forfatter af figurerne. De var helt tilfredse med praktiske resultater, at han aldrig vil gøre en tilståelse, Medfødt Måske på grund af beskedenhed. Også vil aldrig ren "pin huller" efter hans arbejde, i modsætning til de cirkel beslutningstagere.

 

Ikke underligt, han vil aldrig rigtig ind. Muligt han er bare kun i en "venteposition", diskret og langsomt forberede dette øjeblik, som sandsynligvis skal ske en dag. Det er fortsat kun ønske for dem, at dette aldrig sket. At psykisk forstyrrede individer, kan linser med stolthed fra At ingen forstyrre deres hjernedød swagger og hele verden mener, at deres Fiktioner, af Intoxicated At vanvittige hjernespind fra syge hjerner egen hånd, de undertiden faktisk gå ind i nogle markafgrøde, så prøv at der " noget "skabe og tilføje til deres egne bullshits mere troværdighed til det. For den samme tid ville venter også den virkelige forfatter af korncirkler, så også Det skete for at være til stede i dette område, og "Kan ryste hænder" med dem nogensinde der. Derefter vil derefter nå frem til feltet "Men in Black" (bil) for cirkel beslutningstagere, tage dem ud derfra i trækasser (Opdaget hvis nogensinde), og Them helt sikkert sætte ind på kirkegården. Endnu en gang: Det er fortsat kun ønske for dem, at dette aldrig sket.

 

Blandt andet absolut hensynsløst enhver lyn udledning i feltet dræber over jorden og under det flere snesevis til hundredvis af kilo af små dyr (frøer, mus, hamstere, jordegern, sisels, insekter, modermærker). I nogle sjældne tilfælde. Mere end løsningsmodel en ton Meget afhænger af afstanden fra virkningen af ​​udledningen pande, men virkelig sandsynligvis små dyr kan blive dræbt, selv af nogle af de store fænomener -Return StrokeLedsager eller følger, og foran (Trinvis Leader, ufærdige Positive Streamers, se Lightning). Også små insekter kan dræbes på grund af induktionen i planter. I særlige tilfælde nogle gange "efter begivenheden" ligger på jorden endda mange tons fluer Større dyr. Er jeres virkelig dumt cirkel beslutningstagere forsøger at blive placeret objekt engang i fremtiden mellem dem?

 

Antag, at selv syntes at være Mulig overveje, om regelmæssige mønstre er skabt af rumvæsner eller cirkel beslutningstagere, mens ved lynnedslag udledninger, og at opståede fra afgrødeskader De er skabt kun uregelmæssig. Ville det være muligt, at de aldrig har mødt hinanden? Tusindvis af tilfælde per år? Ville det være muligt, at lyn decharge ikke har i et enkelt tilfælde hit nogen, der har været så meget at ødelægge hans omdømme, og vil kun primitive deres tørre Forsøg på svamp på hans arbejde? Hvad med loven om utilsigtede kendt?

 

Occam holder sit krydsede fingre

cirkel beslutningstagere ville deres vanvittige iniciatives over en lang periode (årtier), kun uforvarende bistået og lidt forvirrede grupper af Skeptikere rundt om i verden, Hvem ganske ensartet fejlagtigt fortolkes anderledes helt pålidelig funktion princip Ockhams regel : "I tilfælde af flere løsninger er den eneste rigtige (den mest sandsynlige), at den enkleste " . For det meste kræver så lidt som muligt af yderligere tilfældige og usikre forhold, at foretrække frem for ingen.

 

Hvis Løbende i årtier helt hemmeligt, men alligevel meget koordineret, en aktivitet af grupper af berusede sindslidende rundt om i verden, at nogen Repræsenterer den enklest mulige løsning, er der ingen grund til at forhindre ham i tørke og krav på nogen måde. Ville sandsynligvis være den bedste hurtigt sende ham til en institution for tør Etablerede formål.

 

(Bare det faktum alene, at der over en lang periode de ville være helt uopdaget og målbart, er en relativt kompleks supplerende betingelse, til trods for at i og flere alc promille i blodet ville være næsten umuligt betingelse for dem allerede bare finde et felt af en afgrøde ...)

 

Bare til sammenligning,: Enhver gruppe af mennesker selv ville og relativt simpelt mønster, ville Når tælle alle de individuelle opgaver, der kræves for dets oprettelse Herunder projekt, transport, udføre snesevis mere som hundredvis af mandetimer blev lyn udledning "arbejder" 100 mikrosekunder, i ord en ppb et sekund ... (100 lyn-mikrosekunder) ...

- Occam -? Obbama ...

 

Skeptisk Window (en lille udflugt)

Hvilken betegnelse for folk vælger, som i årtier troede det naturligvis helt vanvittige udsagn, eller endda demonstrativt udført, foran kameraerne, også naturligvis helt vanvittigt mentalt forstyrret aktivitet af grupper af personer med nedsat tydeligvis forstyrret og intellekt, påberåbes Them som halvguder, og Deres aktiviteter belaud til skyerne og henvise til det som det eneste rigtige og mulig forklaring?

 

Følgende er en slags reductio ad absurdum (meget lignende)

Denton, Garsington, 1996; Wylatowo, 2002. Antag for et øjeblik, at cirkel beslutningstagere eksisterer. Produceret alle de forskellige former i afgrøden, og nogle af dem siger, i samarbejde med udlændinge. Nogle andre igen gav sig til udlændinge. Ja, selv erkendt, at udlændinge eksistere og hånd i hånd med cirkel beslutningstagere producere cirkler. Vi har tillid til dem, at en eller andre, eller kollektivt produceret, siger, figurerne på de to ledsagende fotografier (blå pile, mønstre fra året ... i ... den måde, de mønstre er virkelig god). Hvad en idiot, skrue-up, pille, Dement, scrapmaker, fjols, waster taber, at inkompetente fiasko skæve hånd derefter alt, som har produceret i de tal markeret med røde pile? Nemlig Nogen havde gjort det alt det der.

 

Af den måde, bør som en sekundær bevis for rigtigheden af ​​tallene i Wylatovo tjene som en relativt let Sporbar det faktum, at selv en dum idiot og cirkel-maker aldrig ville valgt for deres kreationer felt, hvor det er allerede fundet genstande Indikeret af røde pile ...

 

Måske lidt beruset Under performance? Måske De brød ned Deres skærebrætter, planker, reb og bånd? Mislykket Deres magnetroner, fasere, masers, lasere, fuckers, tasers, cyklotron, synchrocyclotrons, phasotrons, Roentgen lamper, mikroovn udledere, elektronkanoner, eller enhver anden enhed, som skadedyr Bruges til Bombardementet af feltet? Har de ikke deres mentale fokus og momentan energi, evner (eller retardering), således at deres inducerede hvirvelstrømme, overbevisninger, eller mentale kræfter var ikke i stand til at male billeder tilstrækkeligt symmetriske? De skal ikke føle sig engang i det mindste lidt ligesom idioter? (Udlændingelovens + cirkel beslutningstagere)? Heldigvis ikke, fordi de begge ikke at eksistere. Heldigvis begge de to grupper alt Det kan lykønske den anden til det faktum, at ingen af ​​dem ikke blev vist på nogen måde på præcist det nøjagtige tidspunkt også sted, når der virkelig var noget mønster stammer fra. I tilfælde tørke og de ville blive transporteret til patologien (cirkel beslutningstagere) eller NASA (udlændinge). Eller det Paroubek (Tjekkisk politi i tilfælde af at finde marsmænd, hvis han ønskede at prøve genoplive tema for den næste valg)

 

Slutter note

For troende om eksistensen og virkningen af ​​Uforklarlige og mystiske Magter og kræfter, konspirationsteorier, fremmede Aktiviteter, Mysterium troende, ufologer og alle andre ligesindede mennesker: På de steder markeret med røde pile Ville finde de planter, visuelt eller ved enhver Brugte anden metode of Investigation (i væv, celler, noder, mikroskopi, mekaniske egenskaber) absolut uden nærmere angivelse fra planter, De så glad fotografi, måle og undersøge inde, at regelmæssige mønstre. Det følgende er et groft overblik over hvad der er muligt at finde inde i en helt uregelmæssigt mønster.

  - Planter Charred - Procentdel og lille, langt under 1%. Det kan ikke findes, selv om lyn udledning tilstrækkelig tid er gået, og naturen tog sig af dem af sig selv.

  - Planter med Twisted og deforme blade, stængler, avner, deforme udløb korn. Sandsynligvis ikke så godt at overstige 1%, og deres procentvise er kun lidt over ubeskadigede områder.

  - Planter med lige over jorden, 2-5 cm bøjet, ikke brudt stilke. Mere end 90%. De fleste af dem vil vise i sammenligning med de raske stilke, ikke indgivet `skal være (beskadiget, svækket) planter mere end 5 gange lavere styrke mod brud. Desuden vil De naturligvis være meget let at bøje deres stilke lige over jorden uden at knække.

  - Ubeskadigede planter er også Mulig bøjning til jorden uden at bryde stilkene, men meget langsommere og viser meget modstand mod Større end stilke hældning indgivet `skal være (beskadiget, svækket) og i deres nærhed i en anslået 10 gange.

  - Planter med stilke på omtrent samme tidspunkt, 2-5 cm over jorden brudt. De er en anslået 10% af runde stængler liggende på jorden. De vil blive placeret i områder Fortrinsvis umiddelbart ved siden af ​​formen grænse. Deres modstandsdygtighed over for brud og bøjning eller hældning er ikke kun 2-3 gange lavere i forhold til raske kontrolplanter.

  - Ganske ofte vil blive fundet indgives `skal være (beskadiget, svækket) bundter af stilke, arrangeret ensartet over hver sløjfe en anden - resultatet af Domino effect.fect.

  - Meget ofte muligt også ikke finde indgivet `skal være (beskadiget, svækket) bundter af stilke i større mønstre.

 

Når de i fremtiden vil finde alle ændringer beskrevet, at han kaldte steder. Denne påstand kan forsøge at refs Umiddelbart i næste år. Noget med dem Betydning det sandsynligvis allerede sendt som en budbringer gamle mayaer. De vil blive opgivet af så mange Millioner af røde pile rundt om i verden, hvor meget de vil, og de vil kunne forsøge at udføre At der ikke ligger noget lignende. De kan vælge efter eget valg. Dette kaldes forudsigelse, og tilhører en lang række videnskabelige teknikker, der anvendes i grundforskning, som mystery troende elske som en smerte i røven.

 

Den eneste Deres problem er fra nu Deres eneste problem. Der ville være naturligvis et enormt problem for dem, observere og udforske noget så almindeligt, sædvanlige, ligesom enhver afgrøde uregelmæssig form. Det er helt helt under deres niveau, noget tør deltage i en Earthbound, hvad Måske ikke kunne opstå i den samme eller lignende måde som deres så meget Cherished regelmæssige mønstre. Pyt, Ville nogen anden være meget glad for, at i stedet gøre dem alle.

 

Endelig et budskab til alle cirkel beslutningstagere rundt omkring i hele verden, siger sammen med den klassiske forfatter: "Du gør mig lyst til at kaste op ..."

 

Endnu ikke fuldt ud i slutningen (for stærke tegn) breve)

Det var en meget velkendt tilfælde af to senile gamle fogeys, D & D i Storbritannien i halvfemserne (se Google : D & D korncirkel), der hævdede sig som forfattere af alle field korncirkler, uden at kunne Deres meget Doubtful Påstande selv i den mindste grad af troværdige beviser. Den sørgelige kendsgerning, at er uheldige journalister De sprang til agn i Dilettante og virkelig utroligt dumme måde. Smed noget selv de mest grundlæggende regler om behov for ressource-godkendelse og krav og dermed deltaget i en af de største mystifikation af det tyvende århundrede, som måske ikke har nogen parallel i historien. Åh, Disse uheldige journalister. De blev de facto som medforfattere til en af de største mystifikation af det 20. århundrede, selv om deres navn var ikke Orson Welles. De havde endnu ikke at være klar ved første øjekast, at en række passende valgt begge spørgsmål bør straks, at savle gamle fogeys Dømt for patologisk liggende. Men i tilfælde af, at straks ville have mistet mange Tusinder avis cirkulation og stor gebyr. Det var ikke første gang, eller sidste gang Når den uheldige journalist deres egen indsats deltaget direkte i en Omfattende mystifikation.

 

To rustne gamle Geezers tænkte, at når fastgjort til toppen af ​​deres savle flade hætter og stykke ledning som en "retning søg" At alle mennesker vil tro dem, at de for hjælp til denne fremstillede korncirkler så hurtigt og nemt som at trække på bord ved hjælp ridsning kompas. Hundredvis af cirkler i årtier, aldrig blevet fanget. Det skal bemærkes, journalister troede dem det. Det skal bemærkes, at journalister ikke at betyde hele menneskeheden. Heldigvis.

 

For mange år siden udtrykt af Robert Heinlein At der ikke er behov for at søge ondsindede hensigter, hvor der er nok til at forklare årsagerne ved fælles menneskelig dumhed. Også ser ikke behov for konspirationsteorier. I dette tilfælde var desværre langt den største årsag til alle fejlene er klart nonsens journalistik, støttet af Mr. Bestemt udgiverens fed taske (ligesom det sker). Selvom hoppe på splinten er det muligt Lejlighedsvis nogen, Hvem men i dette tilfælde, ville det sandsynligvis være for lidt almindeligt, at tre prikker. (...)

 

http://cestovanie.aktuality.sk/.../svet/kruhy-v-obili-podvrh-alebo-umenie/

Søg for alle kvinder

Disse "Aliens" ikke ville blive aldrig afsløret, men for Bower kone. Hun lagde mærke til speedometer af bilen en masse kilometer, og desuden Kunne hendes mand ikke engang forklare, hvor De tilbringer natten. Endelig beskyldte ham for utroskab og Bower og Chorley kom ud med sandheden. Chorley døde i 1996:e Bower til hans ære i 2004 skabte sin sidste billede i Rye. Han tilføjede, at slange, hvis det ikke havde været Jalousi af sin kone, ville de sandsynligvis aldrig afsløre.

 

Kære Mrs Bower! I verden i dag kan realiseres for mange mange milliarder undskyldninger, der havde ét formål alene - udslette og sløre utroskab. Det, som har opfundet D & D Unbeatable er absolut en af ​​de mest dumme, nogensinde i historien er afsluttet, og som var blevet troet, men langt fra af alle. På sit niveau Dramatisk underskrev mentale plan af sine to forfattere. Vi ved ikke, hvor du er i øjeblikket, fru B., vi ikke bekymre sig om. Måske, hvor der er Chorley. Hvis det er tilfældet, giver At der er din dumme (hvis der allerede er for) bidder af slapped, og forklare ham hver løgn som vil blive afsløret, selv efter døden.

 

De selv havde aldrig været nogen korncirkler gør, var det kun en pinlig undskyldning for at retfærdiggøre deres rejser til ludere. Selv i dag griner, fra hvad du og hele menneskeheden har gjort. Måske ikke engang køre for ludere, bare red Doug for Dave, i dag er det moderne. Én ting, som henviser til: kan være næsten sikker. Hvis alt Nemlig virkelig udført i marken (hundredvis af gange mange timers natarbejde på marken), ville højst sandsynligt dem har ventet på den rigtige forfatter af mønstrene i en afgrøde felt og i det mindste i ét tilfælde ville have opfyldt med dem og Deres hænder ryster. De vil blive udstedt hjemme i en trækasse efter det. Eventuelle naturkræfter ville blive betragtet som deres eneste moralsk forpligtelse til at gøre noget med tilsvarende tørre to idioter.

 

Endelig: Måske er de virkelig var i en afgrøde felt. Sandsynligvis var der kun de to, men om det er bedre for os og vil for evigt forblive mysterium. Måske der efter nogle også dem, at forpjusket afgrøde tilbage. Noget som Milovice - Øst - registrerede tilfælde af "parring Hedgehogs" fra 2010:e (Foto) Bestemt ikke en tilfældighed Det er dette sted (det første felt på den sydøstlige del af Milovice fra vejen) var arbejdstitlen Tildelt Doug & Dave. Måske D & D i en afgrøde felt også noget undertiden venstre, undertiden håndtaske, nogle gange handsker. Kun vi vil sandsynligvis aldrig vide, om der forblev temmelig håndtaske efter Doug eller Dave ...

 

En anden meget ubehagelig konsekvens af navngivne tilfælde var en meget ubehagelig, at de blev næsten øjeblikkeligt stoppet selv alvorlige Lidt Forsøg på ægte videnskabelig forklaring på fænomenet CC. Ingen velrenommeret videnskabsmand mindst minimalt op med i hvert fald ikke engang antyde og forsøge at løse problemet, der var så grundigt kompromitteret af en tør to fjolser. Faktisk Ifølge de foreliggende oplysninger, i det mindste at én organisation havde forsøgt at tidligere mindst en lille seriøs indsamling af oplysninger om fænomenet, "åbenbaring" efter dette helt stoppet aktiviteten, som bør kunne kontrolleres via søgemaskiner ..

 

hvis de er interesseret kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

z