Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - cultius-cercles-publicat en format text-2-2 . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
2/2 text publicat
continuació de 2/1 de 9 novembre 2011 www.sarden.cz - txec Internet revista de ciència ficció
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Pàgina principal

4 desembre 2011 www.sarden.cz

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Nota: Totes les fotos, ja que el primer publicat en txec, contenir i llegendes " Foto + Bé. "

i el comentari de la www.sarden.cz administrador:

Misteri resolt, ens agradaria exclamar. La veritat és, que el nostre interlocutor extern amb la seva explicació dels cercles dels cultius i programes clars, lògics, i sembla una solució acceptable LogicAll també. (Moltes gràcies. JL)

 

Consideració: 

Crop Circles

 2/2

 

Algunes possibilitats de creació de patró - Continuar

Les formacions dels patrons regulars ocorren només en casos molt rars, una de diversos milions. Abans de Sa aquí creant Fes-te semblar a l'atzar i sense cap tipus de raons lògiques, aquesta combinació encara més que només dues condicions coincideixen amb la generació de patró regular. És possible utilitzar un anàleg de la química - les reaccions entre àtoms i compostos es produeixen quan les partícules xoquen dos - àtoms, molècules, ions o radicals (no passarà llavors l'intercanvi d'electrons entre ells i crear o canviar enllaç químic). Reaccions per a això seria necessari contacte suposar només tres, o fins i tot les partícules més no seria realitzable en absolut, ja que el rendiment que haurien de totalment insignificant. Creació de patrons regulars pot ser considerat com un collisioning equivalents tres o més partícules. En addició a la descàrrega del llamp i del cultiu en aquest lloc cal conviure probablement alguns altres, difícils d'efectes aleatoris definibles. Realment té només un baix rendiment - common irregular presentada `serà (danyat, debilitat) cultiu hi ha més d'un estimat de milions de quilòmetres quadrats per any en el món, les àrees de formes regulars ocupar només diversos milers de metres quadrats.

Una de les raons és també possible que hagi estat una descàrrega molt forta, que passa només unes poques vegades per temporada. Algunes descàrregues de llamps, són molts milers de vegades més fort que el normal, molt més freqüent, presenta en cada tempesta Milers moltes ocurrències. Com un altre, molt a l'atzar fenomen que passa és concebible que (alguns) els patrons regulars poden crear Durant absència de vent, després de l'esdeveniment "El raig caigut del cel" núvol carregat positivament a les tempestes de terra i energia enorme, afectant a desenes de quilòmetres del núvol , el poder inimaginable Superior de transmissió contra el "ordinari".

La pluja, en el cas de tempesta no està caient aigua de vegades milers de tones per quilòmetre quadrat d'uns minuts en l'aire-terra i vents de més de 100 km / h, Acompanyament llampecs normals. Les conseqüències simètriques de descàrregues de raigs que considerable "pelussa" o almenys "sacsejar". És impossible buscar els testimonis, ja que la persona veient qui seria que pels seus propis ulls en aquest lloc seria unes fraccions de segon, ja mai res enlloc Observi Ni Testify, i instal · lacions de càmeres lapse de temps prop dels camps de conreu no es troben massa encara.

Una tempesta amb llamps millor protegeix enfront de qualsevol testimonis oculars i tot observador a l'atzar, i altres unitats confiança tan lluny com sigui possible de la "escena del crim", o fins i tot de sobte completament liquidar Que lloc. Una cosa probablement seria capaç de descriure'l sobre els animals de zones humides no gaire lluny del lloc d'impacte del llamp Descrit en l'article anterior. Dos d'ells serp preses directament en el lloc que els aiguamolls - 18 i 58 milers d'amperes. No, en absolut exclou que algunes granotes, que exactament estaven presents allà, definitivament acabat raucar. Però a mesura que es va trobar uns dies més tard al lloc, fins i tot hi va haver suficient restant d'Ells.

Exactament de la mateixa manera Li agradaria raucar de les granotes SEU acabar qualsevol que també Aquest lloc només en temps present Això cercle de decisions. Potser una mica si més no s'adonen que les persones de ment simple amb un advertiment molt forta. Fins i tot és molt possible, que algun dels declarats circle-makers (sense que per això l'addició de proves documentades estat mai) en un camp de forma molt similar en algun moment i que realment el seu raucar acabat. Totes les teories que aquí es presenta es basa en el supòsit, que en realitat no és un cercle de decisions existeix i mai va existir (per sort per a ells), amb algunes excepcions molt fàcil i molt rar. En la gran majoria dels casos són només els responsables cercle acte-Afirmar, auto-aplaudiment, Flaunt, l'únic que jactanciosament acte-declara ser creacions d'autors totalment d'una altra persona. Entre ells també van ser un dels primers a conèixer "empresa", Doug i Dave. Oh, senyora Bower. Una lliçó per a totes les dones: Un fet, que seria el seu marit tant en tant durant les nits "losed", o "traçable amb dificultat", és a dir, era probable que de tant en tant "va passar un cèntim" mai li faria un nerd fideus o un idiota en l'ull públic. Si algú comença a furgar massa, no s'exclou en absolut, que el fa fideus molt temps més, la qual cosa podria alguna vegada ser. Fins i tot en l'ull públic. Fins i tot amb un amic. Potser estaven "boles fugaços" junts allà, però definitivament ells no estaven creant cercles allà. Possible, alguns laminats ( `serà presentat (danyat, debilitat)) collita Hauria estat gràcies abandonats al seu "joc". Certament ells no hi eren en aquell moment, quan els cercles es van desenvolupar realment allà, perquè després de la qual tornarien a casa des d'allà només en un cofre de fusta. Potser havien prefereixen admetre immediatament, que estaven "jugant" junts. Avui dia és bastant modern, es diu cultura alternativa. Només que la senyora B. Estaria molt sorprès. Foto demostra clarament, com tothom el mira fictici cercle de decisions després d'una trobada real amb això, qui és l'únic creador dels cercles de les collites en els camps. Foto 6 . Per cert, en aquesta foto és també clarament observable en l'arbre "i la signatura del principal culpable '

Apèndix: Nota: El paràgraf anterior no seran aplicables a la investigació seriosa. Per exemple, quan un grup de persones de l'escola o la universitat agrícola Decideix tractaria de convèncer, ja sigui en sec i el possible. Tal no cal trucar als investigadors i el cercle-cercle-responsables o encarregats. En aquest cas, es tracta d'una exploració científica seriosa de la viabilitat d'un projecte.

oferta final - Possible en el futur incloure un terme nou per a alguns glossari de plantes medicinals (psiquiatres) terminologia: Cercle de decisions, cercle de decisions = "tonto del poble".

Les conseqüències de les descàrregues descrites anteriorment va dirigir per primera vegada al allotjament (debilitament perjudicial), de diversos metres quadrats - els canvis notables van ocórrer els primers fins els dies posteriors a l'alta. A poc a poc, dia a dia es van afegir altres àrees, fins que finalment just abans de la collita havia estat presentada `serà (danyat, debilitat) S'estima que el 25-30% de la totalitat del camp (foto al costat en l'article anterior), el que estava el corrent elèctric també a través de línies de tramvia distribuïts en molts llocs, on les descàrregues no només apareix en absolut.

Presumpció de conducció de corrent en tractors pistes és raonablement recolzada pel fet que altres (debilitament perjudicial,) amb relativa exactitud segueix la direcció de les pistes, en un percentatge sec i estadísticament significativa de qualsevol terreny i fotografies aèries de tot el món, que la casualitat pot ser relativament fiable exclosos. Hi ha 7 localitats similars secs presents a la Foto 7 (totes www.geograph.org.uk ). En Google Maps , és possible trobar milers d'escenes similars a tot el món, mostrant imatges de la Crop Circles Possible Similar trobar centenars de llocs no gaire lluny dels patrons regulars o directament en aquests. 8 fotos Aquesta foto no és possible trobar en l'Internet, és a partir dels llibres Pictogrames a la República Txeca i el sistema de la Terra Energy - Bellesa dels símbols dels cultius a Moràvia 2000 - 2006 , . Pliskova i altres possibles és molt típic veure irregular allotjament (danyar, afeblir) que acompanya a aquest patró, qui Una part significativa bastant segueix de prop les línies de tramvia. Algunes àrees d'irregular allotjament (debilitament perjudicial,) en aquesta foto es caracteritzen per altres propietats molt interessants, propis per al cultiu aplanat (danyat, debilitat) després de les descàrregues atmosfèriques, que es descriuran en una continuació més.

A més, el fet que sovint molt aplanada (danyat, debilitat) va esdevenir la primera collita prop del centre de quarts de corbes, creat pels tractors prop dels marges del camp, on pot haver-hi la més alta intensitat del corrent elèctric (integral), gràcies al fet que principalment danyat plantes. En alguns casos, la collita es va presentar `serà (danyat, debilitat) només allà i enlloc ja. Foto de la primera presentació serà ` (danyat, debilitat) de cultius en l'article anterior s'executa al lloc, on les línies de tramvia s'estan unint, AIXÍ intensitat de la potència es pot augmentar també. Fenomen molt interessant de allotjament (danyar, debilitar) prop de línies de tramvia amb el fet que, encara que la major part de l'energia va ser probablement perjudicial dirigides per ells, les plantes als voltants de les vies del tramvia es va presentar `serà (danyat, debilitat) gairebé mai. Gairebé sense excepció, presentat `serà (danyat, debilitat) àrea sempre es posa en marxa a una distància d'almenys 20-30 cm d'ells. Fins i tot en els camps, que va presentar `serà (danyat, debilitat) gairebé completament - Malgrat el possible, que les plantes properes al marge rebut la més alta porció de l'energia. Possible, que les plantes més a prop de les línies de tramvia (res creix allà), més fàcilment pot desfer-se de les substàncies químiques nocives que, "diluir" i recuperar més ràpid. Com un dels comuns allotjament (debilitament perjudicial,) Fa que es troba a la literatura informar sobre-fertilitzar amb nitrogen, però llavors han de ser aplanada (danyat, debilitat) les plantes més properes a les pistes, on la més alta Aparèixer excedents. Aquí està la imatge Foto 9 (Anglaterra, geograph.co.uk ), on és possible observar clarament Lentitud en el creixement de gra (civada, més verds - Clarament retard de la maduració) en les proximitats de línies de tramvia Diversos centenars de metres de l'impacte probable del punt de descàrrega, en el cultiu és significativament aplanada (danyat, debilitat). Greener plantes prop de les vies del tramvia no apareixen tenir una menor tendència a allotjament (debilitament perjudicial,). Les plantes que són més properes a les vies del tramvia, mai serà aixafat (danyat, debilitat) Potser amb algunes excepcions, que són molt per sota de l'error estadístic.

Molt sovint alberga únic cultiu en la major distància de la pista Photo 10 , al mig entre ambdós, on les energies conduïdes afegir efectes. Al centre entre les pistes amb la major concentració de substàncies perjudicials i per tant les plantes tenen la menor possibilitat de desfer-se'n per les arrels a terra i almenys parcialment a eliminar-los. La concentració dels contaminants i les plantes danyades allà és màxima. Tots els fenòmens descrits aquí es poden observar en addició a qualsevol lloc amb irregular aplanada (danyat, debilitat) també cultiu en una petita distància de gairebé tots els patrons regulars, la seva documentades pels investigadors, en referència a: si és sec i col · locar en les seves fotos, tallat de i separat de tots els seus voltants, alguna vegada allà. En la major mesura just abans de la collita, quan els exploradors tenien interès gairebé cap d'ells, les fotografies hagin estat preses fa molt de temps. Alguns patrons de cultiu en si mateixos són combinacions de formes regulars i irregulars de presentació serà de ` (danyat, debilitat) de cultius, amb almenys allà. Un altre efecte molt similar amb el fet que és molt sovint després d'un llampec exactament a mig camí entre les pistes és la més verda de vegetació, Congelador madurat - gràcies a l'alta dosi d'energia perjudicial exhibeix la desacceleració més significativa de maduració. Sovint, amb molta precisió en les tesis ubicacions allotjament (debilitament perjudicial,) es converteix en primer lloc. Foto 11 A la foto de sota comenci la collita de allotjament (danyar, debilitar) al punt mig entre les pistes en els llocs més verds, i al mateix lloc més tard fotografiat amb `serà presentat (danyat, debilitat) (estimat un mes més tard). Només patró `serà presentat (danyat, debilitat) molt abans, perquè el que va rebre un "impacte directe", però part del corrent es sumen i es resten, per la qual cosa serà presentada ` (danyat, debilitat) i la ubicació romandre cultiu alternatiu.

Com a principi bàsic de la creació d'alguns models increïbles de la regularitat i la simetria és probable que sigui possible, aquesta és la seva formació participa ressonància i interferència (mecànic i electromagnètic). En aquesta tesi addition dos fenòmens, algunes xifres poden mostrar momentani principi de superposició (addition vector immediata), de vegades no sembla obvi sense una causa immediata de la inversió dels corrents, de vegades pot tenir lloc la penetració de forces, de vegades ho simple i addition La resta de les tensions i corrents (és a dir, l'energia multiplicació o divisió). Corona que envolta laReturn Strokecom una beina cilíndrica contínua, precisament en un cercle, veure diagrama adjunt Model Corona , pot tenir fins a una certa distància del canal del llamp valor negatiu i torni positiu (explicació simplificada Especialitzada descrit en molts articles, com per exemple Microsoft en http://www.lightning.ece.ufl.edu/ ). La imatge està presa de Electromagnetisme Lightning , Robert L. Gardner , 1990, p 4 Inversió de la polaritat de vegades pot ocórrer a causa probablement a una estructura subterrània (conductor), possiblement per la inducció en què, de vegades per l'acció de raigs bipolar, les corrents poden aparèixer de manera diferent cada vegada a causa de la condició momentània mecànica de les plantes, sumar i restar amb Cada un altre. En les formes més simples - cercle d'aïllament senzill - se explicaria la seva aparició encara que sigui mitjançant l'ús dels fenòmens d'inducció i la conducció actual, sinó només efectes mecànics també. Hi ha fins i tot més que els cercles formes simples - línies - que només pot explicar-se com a conseqüència de la conducció actual. Seran més Descrit en qualsevol continuació més.

Algunes formes molt simples, cercles, o més aviat la simple, una mica d'èxit, Imitacions efecte, pot ocórrer molt ràpidament o immediatament després de la descàrrega. Kornkreise Die Geschichte Eines Phanomens, color afecció Foto 12 -. Japó Foto 13 , Foto 14 , 2010 Regne Unit Bratton Wiltshire White Horse (Westbury). Bé, aquí cercles Exploradors de cultius ha disminuït realment en el seu esforç, les unitats seques poden trobar en els camps de tot el món en realitat tothom, perquè el que hi ha milions d'ells cada any, i és molt fàcil d'imaginar, pot passar que després d'una descàrrega de llamp únic en el camp, presentant Considerant que els efectes mecànics dels abocaments en Fotografia 1 en el capítol 1.2 .

Gràcies a això, quina quantitat enorme d'energia contenen algunes descàrregues atmosfèriques extremadament forts, pot donar lloc a la recerca de "alguna cosa" Immediatament després de la tempesta. Opina sobre fotografia 12 "Ja el 1986, després d'una nit plena de falles d'energia inusuals trobades al pantà en Nisikavaka cercle al nord del Japó en les canyes ". Què fan els Exploradors de cultius cercles volen més? Per Anunciat "apagades inexplicables", hauria afegit alguns llampecs Executat cadàver del cercle de decisions amb tauler carbonitzat, cordes, tapa i troncs, per fer Explorers crop circle judici-que "alguna cosa incomprensible electromagnètic inexplicable", què podia presentar Aquest lloc, només era "normal" tempesta elèctrica, que anualment tenen lloc al voltant de les desenes de milers de persones del món, i el llampec, quina de visites per any en els camps i zones verdes de tot el món, mil milions? Tempesta del llampec no només és un dels fenòmens meteorològics extrems de ponts existents, però fins i tot un dels fenòmens físics més extrems en absolut (hi ha llocs web on aquesta qüestió és molt més detallada es descriu). Aleatòries es pot nomenar pendent de la riba del temps de pujada del pols actual, sobretot en alguns dels traços posteriors, que ja bé "escombrada i anul · lat" i el camí ionitzat, fins i tot més de 200.000 amperes per microsegon , i els solters milionèsima part d' segon.

En realitat només una qüestió d'interès: Això no s'exclou al canal del llamp, sobretot en la part més empinada de la corba d'elevació de corrent d'arrencada, la concentració en volum d'energia (Meant Dissipar l'energia en la unitat d'àrea per unitat de temps), fins i tot més, que durant l'explosió d'una supernova (els primers 10 segons), i si no, llavors probablement només una mica menor.

AAT aquest punt és possible veure diverses fotografies que mostren alguns efectes principalment mecàniques de descàrregues de raigs - Foto 15, .. Sense necessitat d'alguns càlculs complexos físics i elèctrics, després de veure les imatges de diverses sec permeten concloure, que "té el llamp i el poder" (Certament almenys és crear al centre dels models "i forat del camp" ). És la força mecànica, i també cal adonar-se, això i comparable de la quantitat d'energia que la descàrrega irradia ones electromagnètiques de totes les longituds d'ona. En el qual quantitats són capaços de danyar les plantes sensibles, probablement només per la inducció - de manera molt precisa en forma de cercle, a distàncies de fins a desenes de metres. També conducció possible dels corrents a través del sòl en els sistemes d'arrels, la conductivitat d'aire ionitzat, la descàrrega corona també pot passar i pot conduir corrents perceptibles en forma de cercle necessaris uns metres al voltant del canal del llamp.

A continuació només una qüestió d'interès - en una quantitat que es nota per les tècniques de mesurament sensibles com la radiació electromagnètica de longituds d'ona diferents - a una distància de no només milers de quilòmetres, sinó anys-llum, només depèn de la sensibilitat de les tècniques de mesura i la diàmetre del telescopi. Això fotons vegada aconseguir en el camí a través de l'espai, mai s'aturarà.

Pot expressar molt simplement, que aproximadament un terç de la descàrrega transmet en forma d'energia mecànica, i el tercer com a energia de calor (radiació infraroja) i la tercera forma de radiació electromagnètica, és a dir, de l'ordre d'aproximadament el mateix valor. Les dades més detallats en gran mesura excediria l'abast d'aquest document i els lectors s'han de referir a la literatura científica.

Abans que s'explicaran els principis de la física (també químics, bioquímics i biològics) efectes de les descàrregues elèctriques en el camp dels cultius, és possible bid, com són els efectes de les descàrregues atmosfèriques en les plantes interpretats per la ciència agrícola moderna, sense Mentrestant aplicació de lleis físiques i d'un altre tipus. Sense una llarga serpentejant a través de les biblioteques de les institucions de recerca agrícola, els motors de cerca d'Internet proporcionar algunes respostes, que es pot ampliar en el futur. Publicació o llocs web, que donen atenció al tema i Lightning Plantes, llavors de soja, per exemple, la papa, el tomàquet (per exemple
Que el raig estat en els cultius de camp en el lloc bastant precisa Crea un cercle. Afeblit significativament, les plantes sovint realment morts. Inclou fotografies. Alguns d'ells realment escopint la imatge del que els caçadors cercles de les collites - veure foto 16 . El cercle a la part inferior de la fotografia està presa des del lloc de la Universitat de Geòrgia, http://www.ipmimages.org/browse/detail.cfm?imgnum=1242075 , raigs, Cotó - Rayo va colpejar el cotó, en el cercle part superior s'obté de la pàgina web de la ufologia (visionovni.com), que l'analitza com un cas clàssic del cercle de la collita (camps de soja). Encara hi ha observable plantes fading (morts, Completament aturar el creixement), però si ufòlegs han visitat un lloc idèntic durant aproximadament un mes més tard, l'estat de les plantes que ja seria de la part inferior de la imatge gairebé indistingible.

Al món hi ha passar d'aquí a un any aproximadament mil milions de descàrregues de llamps en els camps i pastures en els seus voltants. És bastant sorprenent, no tenen efectes més greus, això pot ser degut a la humitat de la superfície del sòl i la seva conductivitat. Com més baix és la resistència del conductor, menys energia s'allibera per la corrent que passa a través d'ell (segona potència).

Els enllaços a les parts anteriors: (1)   i (2)

En certa continuïtat més enllà d'aquesta petita sèrie sobre les causes de la collita de aplanament (danyar, debilitar) serà mostrat, que els llocs, on la collita es debilitarà, perquè el s'ha produït una descàrrega de llamp i dels cultius allà en el futur bastants albergs LogicAll - Si regular o irregular, amb possibles per buscar una mica de temps abans de allotjament (debilitament perjudicial,), fins i tot sense l'ajuda de qualsevol tècnica de mesura. ASI es pot dur a terme la identificació del patró abans de la seva visualització completa - no creuen?

Entre altres volgut Occam es convencerà, que si el seu afaitat afaitar obliga a qualsevol observador aleatori i no aleatori a la conclusió que algunes accions es van dur a terme per la gent, llavors cal sense ajuda Vacil · lació ús de l'excepció Ledecky: navalla d'Occam no s'aplica, gràcies si la seva aplicació es va arribar a la conclusió, que en qualsevol moment i en qualsevol lloc, en qualsevol lloc en el món i en l'univers sencer realitzat qualsevol humà existent (ximple) qualsevol activitat creativa i una altra, en secret, sense cap tipus de divulgació, conspirar, sense cap tipus de publicitat i sobretot COMPLETAMENT GRATIS . (Inclou ET) A més, cal adonar-se, que en el cas d'un grup de persones en contra d'individus solitaris Immediatament augmentar exponencialment la possibilitat de la revelació, en el cas de la participació alguna de l'esposa del membre de la cadena de conspiració despietada salta al valor 1 (100% de probabilitat de divulgació, no hi ha excepcions)

Una altra norma estableix Important: Si mai arreu del món es troba algun objecte interessant, encara que tot i ser de moment poc clar i difícil de motius definits, sempre hi haurà almenys una, les persones amb malalties mentals més freqüents també, que s'estan reclamant com autors de les obres. Aquí està, per descomptat, considera principalment el tema dels cercles de les collites, sinó que l'estén també altres creacions i activitats humanes. Possible Simplement pregunti a qualsevol manicomi, quantes "peces" hi ha de Napoleó, Mozart, Beethoven, Hitler, Picasso, Herr Gott, Churchill, Elvis, Shakespeare, l'emperador Neró, Bumblebee El Sòcrates, Sklodowska, Einstein, Gandhi, Desdèmona i qualsevol altra positiva com negativament personalitats famoses del món i de la història univers.

Això és tot el mateix! Huh!

Jan Ledecky

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Tornar a la llista de les publicacions  

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

z