Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - cultius-cercles-publicat en format text-1 . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
El primer text publicat
la publicació per primera vegada fora de casa aquesta www.sarden.cz web - txec Internet revista de ciència ficció
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Pàgina principal

Traducció del text publicat en 28 abril 2011 a www.sarden.cz (txec Internet de ciència ficció de revistes) a Anglès. No és parlant natiu. Ho sento per això, si us plau.

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

El primer article, el primer contacte amb el públic en general amb els resultats de diversos anys d'investigació en el cultiu.

 

Una consideració: 

Crop Circles

 

 

En primer lloc es definiran nombre substancial de termes. El primer serà "Crop Circles" ha canviat el nom a "Els patrons de tall" perquè no són cercles només. En certa etapa de la investigació es va observar una tendència a canviar el nom als "Pictogrames de camp" (FP), ja que aquest esforç va ser abandonat per una raó molt simple. Els pictogrames són imatges que certa informació de transmissió i comunicació. Com es desprèn del text Volgende, "Patrons de tall" transmetre cap informació, encara que de vegades el que sembla que realment. En els casos en sec, la declaració va ser posteriorment "resolt" amb una fiabilitat relativament alta que era una falsificació. Els exemples inclouen "Missatge del Chibolton" - 2001.08.21, o Crabwood - 18 agost de 2002, o "Configuració IP" - 2008.01.07, Barbury Castle, certament molt difícil, però, les forces de figures humanes realitzables.

En referència a: pel fet que és un terme relativament experimentat, en algun lloc de text Volgende s'utilitza per als patrons i els cercles abreviatures comuns constants dels cultius (crop circles).

Al començament seran els resultats de la investigació anterior resumeix en diversos punts:

Primer Cercles de les collites no són ni tan sols Produït per la gent ni pels estrangers, només són conseqüència de fenòmens purament naturals. Física, química, biologia i altres disciplines relacionades. Fins i tot és possible que tingui en compte tots els patrons en el gra pot ser considerat com un resultat dels processos termonuclears (que s'explicarà).

Diguem segona possible, que es produeixen en aquesta zona, molt rares ocasions però, que produeixen falsos. Com falsificacions patrons identificats són fetes per persones, els anomenats responsables cercle. Atès que, en referència a: Des d'un punt de vista estadístic són tots falsificacions tals esporàdics exempcions absolutes, que cau molt per sota de la zona dels errors estadístics - com s'explica en el punt següent, en el text Volgende apareixerà en això gairebé no s'esmenta. A part d'alguna excepció (estadístic).

3 º Tot i que pugui semblar el bit menys probable, bromes seques són en realitat només una petita fracció d'un per cent, molt menys d'una mil · lèsima d'opció totalment descobertes i per descobrir patrons regulars o irregulars. Certament, molt més que el 99,999% de tots els patrons de cultiu en comptes existir, també en el futur, causats van ser (i són) seria purament naturals, les forces de terra. Aquesta informació contrasta fortament amb gairebé qualsevol pel · lícula o programa de TV, prestant atenció a la problemàtica cercle de la collita. Absolutament, sense excepció, en qualsevol programa d'assecat Realitzar un individu o grups de persones amb els taulers i cordes, que pel que sembla es dediquen a la fabricació de bromes seques, de manera que certs grups d'observadors conclouen repetidament que és l'única manera veritable de ser creats. Estudis estadístics mostren clarament que la presència de càmeres de televisió o equips de filmació i moltes vegades (en diversos ordres de magnitud) Augment del nombre de Blockheads diferents presentar prop d'un lloc sec. Només cal mirar a qualsevol emissió del Parlament (cz). És especialment important recordar el fet que qualsevol persona en qualsevol pel · lícula o TV realitza, rep una recompensa, i la seva cara es pot veure per un moment als centenars de milers de persones congelador. D'un exhibicionista multimèdia de la segona recompensa és la més necessària. En els casos descrits (forjadors de patrons) a la majoria (per sort) el primer i l'últim. En qualsevol altre camp de l'activitat humana i la sequera seria similar fals fàcilment detectat després d'entrar en el veritable autor, Forger així que una vegada per totes exposat i ridiculitzat. Des de la senzilla raó que els resultats de text Volgende, la dreta i no només un veritable autor d'aparicions en els patrons de cultiu confessar, probablement a causa de la seva modèstia innata, per la qual cosa cal que ho faci per ell per una altra persona. 

Però si per casualitat, l'autor real amb un sec imitadors Forger ha complert, el que realment succeeix de vegades, és capaç de dur a terme tal "performation" o "focs artificials", que hauria suposat gairebé ningú creu que els segueixen. Com seria que simplement-circle-makers després de cada reunió fins que s'assequi lleugerament carbonitzats cremat, sec i reunió ningú, en tot cas sense dubte desitja per a ells. Una altra opció més fortament animar: Sigui tan amable, i més aviat seure al bar i pagar amb la consumació (sobretot beure, aquest és el teu treball). En cas contrari podria acabar així ... La seva contribució a la Humanitat en ambdós casos seria d'aproximadament similar.

                           pròpia foto                                                              font imatge

Els patrons de cultiu quart (fins i tot el més regular) és possible, i fins i tot necessari, fins i tot, especificar i `serà presentat (danyat, debilitat) dels cultius.

En termes d'observacions visuals: ". Cultius, les tiges, en contrast amb la direcció de creixement vertical usual es troba en posició gairebé horitzontal o horitzontalment"

Quant a l'agricultura - agricultura és principalment "de cultius parcialment o totalment danyats per allotjament (debilitament perjudicial,) (difícil o totalment impossible la collita). " Des de la mateixa perspectiva, en molts casos conté significativament major característiques seleccionades de plagues de gra en contrast amb els voltants, també pot ser degradat a causa d'un major grau d'humitat.

Des del punt de vista físic pot ser presentada `serà (danyat, debilitat) de cultius vists en molts sentits, sens dubte, possible triar un, probablement molt típic: presentada `serà (danyat, debilitat) de cultius és "cultiu, el potencial d'energia és igual o gairebé igual zero ". (No és diversos ordres de magnitud menor temperatura com l'energia potencial dels cultius en peu)

A part d'alguna excepció passa tot serà presentada ` (danyat, debilitat) de cultius, que no només en patrons regulars, seria manera gairebé idèntica. Cultius es va presentar `serà (Debilitat danyat,) Debilitat Perquè, dobla la terra ( allotjament (perjudicial, el que debilita), aplanament (debilitament perjudicial,)) gràcies a aquesta debilitat, que es va produir només després de la seva lesió, mai a l'inrevés. Primera collita va ser danyada (al principi sense cap tipus de conseqüències observables), i només com a resultat d'aquest dany ocorregut al seu debilitament. (De dies a setmanes, sovint més) usuall molt lent, i llavors alberga el temps (de vegades ni això). Saludables, en bon estat i lliure de gravàmens lodges de cultius gairebé mai. Tot presentat `serà (danyat, debilitat) de cultius a tot arreu, fins i tot els patrons regulars, irregulars també qualsevol presentades `seran àrees (danyat, debilitat), el realitzar exactament les mateixes característiques - doblegats, nodes engrossides i prolongades, també en la seva majoria (més del 90%) prové Unbroken - doblegat Estretament sobre el sòl. També diverses anomalies de creixement (sobretot en quantitats completament estadísticament insignificant). Algun temps després d' allotjament (debilitament perjudicial,) plantes ho a provar un pas enrere fins a la posició vertical, i que són menys danyats parcialment reeixits, altres no. En el primer cas és possible observar els nodes doblegats, en la segona la seva prolongació.

Alguns investigadors creuen que els cercles de collites, que una acció d'algun tipus de forces molt definit de manera indefinida (microones, radiació infraroja, vòrtex, minitornadoes, remolins) Que en el camp mai s'havien vist en acció, ni la seva presència hauria deixat de complir qualsevol observació objectiva , AT FIRST es converteix en una extensió i flexió d'alguns d'alguns altres nodes, i només com a resultat de plantes aquests danys es converteix aplanament (perjudicial, el que debilita). Investigadors TOTS ELS QUE HA DE SER UNA VEGADA PER TOTES desenganyada : L'extensió i flexió de nusos de les tiges de cereals , o qualsevol altra persona de la família Poaceae, ni qualsevol altra planta, es converteix MAI, MAI, MAI, abans d' allotjament (debilitament perjudicial,), però tot, tot, tot el temps després d'això. Ocorre (extensions i flexions dels nodes), a causa principalment a geotropisme (negatiu) Quan la planta en posició horitzontal intenta de nou davant de la posició vertical (s'ho fan amb els nodes, una de les funcions és anivellar les desviacions del creixement vertical - geotropisme negatiu). Així mateix Fets plantes sense nusos, i l'augment en el creixement, el recompte de cèl · lules també en algunes parts de la tija o tronc Arriben a un canvi permanent de direcció de creixement.

Una de les mancances bàsiques de la majoria dels estudis anteriors crop circle, amb el fet que els seus exploradors molt ràpidament i de vegades molt espectacular, convidats a ajudar a gairebé totes les existents en el món experts de misteris, ufòlegs, astròlegs esotèrics, saurins, ocultista, els numeròlegs, endevins , psicotrònica, endevins, bruixa, bruixes i altres diversos "experts" d'orientació similar. Un o dos camps de l'activitat humana, la ciència i el coneixement, probablement Principalment en la intoxicació, atordit es va observar que misteri dels fenòmens sobrenaturals, gairebé va aconseguir oblidar. Oblidat convidar experts de la matèria, que no volia tota la qüestió Certament "portar una mica de coneixement" a la solució de la sequera i complex problema. Oblidat l'única àrea de l'activitat humana, que, encara que no ho sembli, pot cedir a la qüestió de les modalitats de cultiu, la millor explicació, a diferència de tots en la llista. És a dir oblidar ... la botànica i l'agricultura. En aquest treball, per tant, a través d'una nova interpretació, relativament complexa de tot el fenomen, fins i tot provar aquest fet bastant sorprenent i trist si més no alguna cosa correcte.

Cinquena La causa del dany ocasionat per l'afebliment posterior, amb l'energia de l'elèctrica (conductor del corrent a través de les plantes), i el que va ser lliurat pels llampecs - llampec, en especial el seu més important (i més fort) part - el Return Stroke. Una descripció més detallada dels principis, processos i l'energia de la descàrrega del llamp en gran mesura supera el rang esperat d'aquest article i qualsevol persona interessats s'han de trametre a la bibliografia.

El dany descàrrega del llamp és la causa de molts cereals i altres cultius de camp i la seva posterior debilitament i allotjament (perjudicial, el que debilita), així com en les pastures i qualsevol altra herba i vegetació similar també que no apareix en els camps. La gran majoria de les zones seques aixafades àrees (danyat, debilitat) passarà com formes irregulars - Formacions atzar caiguts, RDF . Pocs milions de quilòmetres quadrats de plantes danyades aplanada (danyat, debilitat) Anualment tothom. Per a la comparació, - presentat `serà (danyat, debilitat) Superfície de cultius, causats per les anomenades "circle-makers" de la quantitat de diversos centenars de metres quadrats per any (o gens), que és de l'ordre d'aproximadament una milionèsima de la zona, la qual cosa resulta Processos de natural, sense cap intervenció d'imitadors secs. Patrons regulars, anomenats cercles de les collites (genuí - causats naturalment) estan al voltant d'una milionèsima de RDF àrees que apareixen món sencer cada any.

Sisè Durant una descàrrega de llamp al camp, en molts casos un temps de descàrrega d'energia a llarg considerable abans completament terme immediatament s'estén sota terra durant un temps molt curt al barri. Gràcies sovint humit i substancialment més conductiu Per tant la superfície de la terra, especialment en les pistes del tractor i els seus voltants, fins a una distància de diversos centenars de metres o més, i després passa uniformement encara sota terra. Una petita part de l'energia de descàrrega es transfereix AIXÍ també en plantes relativament distants o el seu sistema radicular. Això els proporcionarà notable en la quantitat de químics nocius durant plantes debilitament de temps poden passar a tot arreu tesi i posterior allotjament (debilitament perjudicial,) Sovint molt llarg o molt llarg, fins i tot després de la tempesta. AIXÍ ningú connecta efectes observats de debilitament i aplanament (danyar, debilitar) amb tempesta i el llamp, molts dies, setmanes i fins i tot més de dos mesos enrere. Descrit extensió de Overground raig d'energia que és tan uniformement més llunyà potser no representi un perill major i per als animals superiors, a excepció de localitats properes a l'aprovació de la gestió, que són molt perillosos en qualsevol moment, és clar. Usuall passa que es converteixen en la primera plana de descàrrega (danyat, debilitat) més proper ubicacions i, en el temps cap a ells poc a poc acumulant més, menys danyat, el que pot continuar fins a la collita.

La primera imatge és un lloc, on en les rodalies es va registrar el 24 de juny de 2010 a les 05:51 Aproximadament descàrrega pm CEST llampec 22kA, i en una petita distància d'ella per vuit, que van des de 16-58.000 amperes, tot dins menys d'un minut. La foto va ser presa l'endemà passat, el 27 de maig, encara no signes evidents de aplanament (danyar, debilitar) els cultius, X marca el lloc que va ser capturat des del segon tret. Va ser gravat en el dia en què el allotjament (debilitament perjudicial,) va aparèixer per primera vegada - 3 de juny, dies després de la descàrrega. El tercer tret de la mateixa xarxa va ser presa dos mesos després, l'1 d'agost, diverses hores després de la primera visita d'aquest lloc llampec, després d'haver pres les primeres imatges del allotjament (danyar, afeblir) en aquest lloc, es va detectar dany de la càmera targeta de memòria i un total de 21 imatges s'han eliminat no renovables. Diverses hores abans de la pèrdua de dades (per la tarda al mateix dia) les imatges van ser provats en la targeta. Després d'un dany (detectat matí següent) no era possible emmagatzemar les dades a la targeta en les seves característiques originals seleccionats, les cèl · lules de memòria van ser destruïts irreversiblement. És possible que es descriuria efecte participat per l'electricitat estàtica residual, persistent en algun lloc sota terra en llocs aïllats. Tal presumpció seria necessari verificar de manera objectiva mitjançant mesuraments en aquest lloc. Un fet innegable és que durant l'examen dels patrons de vegades realment Mesurat major quantitat de càrrega electrostàtica en el lloc exacte de la seva aparició. Molt més sovint que alguns dispositius microelectrònics espantats d'Exploradors del cercle de la collita (telèfons mòbils, càmeres, magnetoscopis, MP3) es comporten exactament com si un augment en la quantitat d'electricitat estàtica realment hi era.

Setè serà presentat ` (danyat, debilitat) collita en forma de formes regulars, a diferència irregular ordinari, només pot arribar a ser molt difícils gràcies raons determinades. No és impossible algunes raons específiques que poden ser molt diferents d'un lloc a un altre. Com un dels relativament remota possibilitat que sembla ser una part molt substancial de l'energia de la descàrrega no es propaga a terra circumdant, com pot ser en els casos d'irregularitat allotjament (debilitament perjudicial,). Continua sense interrupció Immediatament baix a la dreta cap avall de la terra, de manera que la descàrrega a terra, prop de la superfície i sota ella Fets com el corrent que passa a través del cable, sovint diversos centenars de milers amperes. Es comporta com un conductor elèctric, creuen la superfície de la Terra, passa a través d'aquesta electricitat de corrent continu, gràcies a que no s'estén als voltants, on només estan radiants fenòmens d'inducció electromagnètica i electrostàtica. En els casos en els patrons de sequera de vegades pot semblar notablement patrons en llimadures de ferro creats pel camp magnètic. Algunes formes, i el seu principi aproximat d'origen probablement seria encara possible simular al laboratori o equip. Als voltants de la sequera i el conductor o conductors de diversos, es pot generar també diversos patrons d'interferència electromagnètica. Hi ha d'haver bones condicions ha, és clar - en lloc s'ha d'ubicar i subterrani conductor de corrent per tant, relativament bona. En els paisatges subterranis dels països industrialitzats és possible trobar cables relativament sec freqüents (diverses utilitats, sinó només desenterrat de la terra una mica de àvia - Geòrgia). És possible, que realment PARTICIPAR estructures similars a l'aparició d'alguns patrons regulars. En alguns casos això pot estar involucrat per falles geològiques, que són molt sovint possible trobar patrons regulars en algunes localitats. De la mateixa manera pot actuar també fonts d'aigua, després més freqüents presents en molts llocs d'antics poblaments i altres llocs, també que es troben en llocs on els cercles dels cultius apareix. (De tot el que seria detectable Radiestèsia - geologia, aigua)

És això possible establiment també està que no hi ha res com que en alguns punts d'impacte de la descàrrega del llamp al camp, però la capa immediatament per sota de la superfície del sòl durant l'impacte de la descàrrega del llamp es comporta de manera similar, com el dielèctric del condensador. Es tracta d'un no conductor relativament subjecte, en comparació amb l'envolta com un aïllant, que es troba en una capa molt més conductor, que podria ser Principalment aqüífer (segon, l'elèctrode inferior del condensador, l'elèctrode superior és la superfície de la terra mullada). Durant l'impacte de la descàrrega es produeix una ruptura dielèctrica, tant a la conducció d'alimentació de forma relativament ràpida fins al metro, sense major propagació a terra. Descarregueu Així, de nou només recorda conductor de corrent, col · locat verticalment sobre el sòl i que passa pel subsòl. En cas sec pot ser, i fins i tot molt de les plantes voltant colpejaria només la inducció elèctrica (com plantes poden definir-se de manera precisa per un cercle). Les plantes en la proximitat immediata de les descàrregues de raigs també pot veure afectada per la descàrrega de corona, que es produeix en les proximitats de la canal del llamp a una distància de diversos metres, en el cas de descàrregues atmosfèriques extremadament forts fins a desenes de metres, i es defineix de nou per cercle relativament precís. Descàrrega corona es forma en el cas que alguna cosa com un llamp i dèbilment brillant coberta de la descàrrega, i és possible registrar-se en algunes fotografies de raigs. Però gairebé sempre sobreexposada a la descàrrega principal (Return Stroke) Què és en realitat un gegantí procés, més enllà de tota imaginació humana comuna. Per l'acció de descàrrega del llamp directiu Perpendicular al centre del globus pot ser fins i tot Explicació fet aparentment incomprensible, Que bé alguns camps es formen INCLINAT l'oval (lipsoide) xifres, però des de dalt quan s'observa Durant fotografia aèria sembla ser bastant exacta cercles. També és possible imaginar, que la descàrrega d'un llamp no pot Perpendicular ell PARTICIPAR aparició d'alguns cercles en part en forma. Medi cercle, semicercle, mitja lluna, etc.

8 º en la secció anterior estructures definides (ajudant a la conducció elèctrica subterrània sense major propagació en el seu entorn a través de la superfície del sòl, una mena parallamps naturals subterranis) podria també Relacionar alguns llocs arqueològics, molts dels quals es produeixen en llocs Cropmarks anomenats, Soilmarks o Frostmarks. La seva caracterització detallada superarien en gran mesura l'abast previst d'aquest paper, així que potser en un altre moment o en un altre lloc. És possible que un cop a formacions subterrànies que les aparences causa dels fenòmens esmentats (cropmarks, Soilmarks o Frostmarks), de fet, de vegades en part contribuir a l'aparició d'alguns models (algunes parts dels patrons poden sorgir amb la seva contribució). La trista realitat Acompanyant fenomen dels cercles dels cultius investigació sembla ser la realitat, que col · loca, que és fenomen de tesi ha de ser pagat al pont, pàgines web Especialment diferents sobre la qüestió dels cercles de les collites, no es troba a uns d'ells gairebé gens ni mica referència.

font - www.cropcirclesdatabase.org,

encara no funcionen

Novè Pols encallat al centre dels patrons.

Després del descobriment d'alguns exploradors patrons sovint es troben, que al centre o prop possible que és trobar alguna cosa, el que pot considerar-se com el lloc, on un bar Anteriorment estava enganxat a la terra, resultat d'una cadena, etc. Sense dubtar-ho, a continuació, marcar i patró sec com un engany, feta per la gent.

No és possible estar enutjat amb algú, l'OMS considera circle-makers a ser persona molt estúpida (recordi D & D). Qui trobi alguna cosa com això en un lloc sec, en primer lloc pensar, com és possible, que en el lloc, en què algú va fer en secret cercles, i es van plantar camps, va fer un cercle, i després de treure el camp no es va molestar a cobrir completament les pistes. Per tant, la qüestió seria de la mateixa família:

"Com és possible, que aquí en secret Intent de crear i l'anell d'algú tan estúpid, i els camps sembrats amb terra, van crear un cercle, el camp es va retirar sense cobrir les pistes després que, a fi de no revelar distretament només el primer visitant?"

Va ser així, que realment era al lloc i va crear el model, definitivament no era una tonteria. No cobreix les seves petjades després de crear. No té en la necessitat que Congelador. Per contra, el que els consecutiva molt alt, gairebé com si volgués ser revelada tan aviat com sigui possible. Com si volgués dir als seus caçadors probablement alguna cosa com això:

"Ha, ha, ha, encara que vostè em descobreix, finalment, mai, mai, mai, ningú capaç de atrapar".

La possibilitat d'un efecte de "gènere Stuck" per la descàrrega del llamp és manifestament possible, en el moment del canal de descàrrega de la seva amplada no excedeixi de 5 mm i l'energia passa a través d'ell, que la locomotora elèctrica que viatjaven diversos milers de quilòmetres. Per exemple, és possible veure, què pot haver efectes mecànics de les descàrregues elèctriques. Descàrrega va passar per la "canonada subterrània", que pot ser a una profunditat d'aproximadament 1 m encara més. Com, llavors, pot semblar un rastre de descàrrega del llamp, que continua després que el contacte amb la superfície directament cap avall sota terra? El front de laReturn Stroke(Per cert, movent-se a la velocitat d'un a dos terços de la velocitat de la llum) podria ser comparat amb un pont en el quadre Mida de partits, que conté l'energia de la locomotora elèctrica (i pesa gairebé tan bé com molts). Només cal mirar a qualsevol altra foto, gravat en Quins són els efectes mecànics de la descàrrega d'un llamp impacte - arbres danyats i trencats, trencats com escuradents de dents, i es van dispersar com llumins, cables arrencats de la paret, sostres perforats - Reconèixer i, el que va passar el el lloc, el termoelèctrica i Processos termomecànic electromecànics tenien lloc allà.

 

Una altra divisió dels punts no seria més que una mica caòtic, pel que només continuarà dividint el paràgraf

 

Les desviacions de la direcció de la brúixola del normal?

Després de passar a través dels actuals Centenars de milers de amperes prop de qualsevol material magnetitzable restes d'aquest material durant molt de temps - setmanes o més - notable magnetitzat, magnetitzat tot fins a diverses desenes de metres de distància, pols magnètic és increïblement fort. A cada camp hi ha una certa quantitat de ferro (no només l'abrasió d'equips agrícoles, caiguts peces de ferro) i de metall i fins i tot en forma d'òxids hidratats. Article de prova cada vegada parallamps magnetitzat Serveix com un indicador relativament precís del corrent, que va passar llarg que durant la descàrrega. En molts camps de blat de moro és un bon munt d'estructures metàl · liques, fabricades a partir de materials ferromagnètics (aigua i altres canonades). Algunes canonades de reg, realització de Overground, també pot actuar com parallamps i ser afectat per un llamp i magnetitzat. El contingut mitjana de ferro natural a les terres de cultiu és d'aproximadament 30 g / kg. Vegeu també LIRM, wiki.

Microelectrònica mal funcionament?

(Càmeres digitals, videocàmeres, telèfons mòbils, ordinadors portàtils, targetes de memòria danyades et al.)

Al lloc es va produir fa un temps enorme càrrega, absolutament inimaginable electrostàtica. No només això desviaria el que els mestres en les fibres lliçons físiques del electroscopis (ordre de mikrojoules), però gigajoules, també molt més, gràcies a això seria locomotores elèctriques viatgen milers quilòmetres. Una petita part d'ella encara pot estar ocult en no gaire profund sota terra. Per cert, a les instruccions de cada dispositiu constructe MICROELECTRONIC és ple de cartes escrites alguna cosa així com: "Pot causar problemes sota l'electricitat estàtica" . La gent que he estat a prop de Van der Graaf Generator (centenars de milers a milions de volts) Observat tenir totes les funcions de falla microelectrònica, parades, tornar a arrencar. Durant la visita de qualsevol cultiu observadors cercle són presents al lloc, on fa un temps sembla que treballar junts diversos milers de milions de major vdGg, construïts al món sempre. Aconseguir que els voltatges i corrents, que tenen lloc a les descàrregues de llamps, ni tan sols afegir diversos milions de plantes d'energia Temelin al mateix temps (200 MW generador subministraria menys un milió de volts 200 A, en les paraules 200 ampers, davant de diversos milers de milions volts i 200,000 amperes de menys d'un milió, 200.000 ampers és un corrent, encara que no la mitjana, però amb bastant freqüència es produeixen llamps, el fet que, independentment Diverses vegades a l'any es mesuren els llamps, amb només "lleugerament per sota" de milions d'ampers ).

Com és possible que alguns models són tan increïblement complex i aparentment no produïble per qualsevol procediment? En la qual participen principalment dos fenòmens físics: ressonància i interferència. En el punt on apareix la descàrrega del llamp, tenen lloc processos físics increïblement poderosos (i els canvis increïblement ràpids), mecànics i elèctrics. Els processos més enllà de tota imaginació humana ordinària. Hi ha diferències de Milions potencials a milers de milions de volts, corrents de desenes a centenars de milers ampers, qualitat de Flanc ascendent de l'impuls elèctric a centenars de milers d'amperes per un sol (!) Milionèsimes (!) de front segona, l'impuls principal (Return Stroke) La velocitat s'està movent -2/3c 3 (100-200 mil quilòmetres per segon). Immediatament després de l'impacte de cada descàrrega bucle es produeix exactament en el punt d'impacte notable local de micro-terratrèmols de magnitud 3-4 (no causa cap dany, si no fos un tro, seria gairebé imperceptible als sentits humans). Fins i tot abans que l'impacte de la gestió de la terra és per començar a difondre a partir d'aquí la pressió d'aire gran (velocitat del so) i xoc (supersònic) d'ona, i per això la velocitat de la llum és extremadament difon fort impuls de la radiació electromagnètica, gairebé de totes les longituds d'ona, El que no té equivalent en la pràctica física. Entre tots els fenòmens tesi en el cas de les descàrregues paral · leles i posterior colpejar a pocs metres a desenes de metres l'un de l'altre tenen lloc tot just imaginable ressonància i interferència. Certament mai existirà cap investigador, que tracten de mesurar alguna cosa. Exploradors d'aquest tipus tindria vida útil molt curta i va haver de girar freqüents. En algun paràgraf anterior es mostra que, sota certes circumstàncies, seria alguns patrons s'assemblen als patrons d'encenalls metàl · liques produïdes en passar de corrent a través del conductor. Fins i tot un únic patró comú crop circle recorda molt a un patró, creat pel ferro serradures escampat per la taula, a través dels terminals del cable perpendicular, passa a través del corrent elèctric (camp magnètic d'un filferro recte). Aquí és Possible per recordar, perquè en el moment de la descàrrega del llamp a una distància de diversos centenars de metres, també sec material no magnètic i fill de cultius, pot comportar-se com un electroimant normal i presenten propietats magnètiques, és travessat per un corrent elèctric induïda. Es va retardar només per la velocitat de la llum, que és la milionèsima part d'un segon en una distància de 300 metres. Tot gràcies a la inducció electromagnètica, alguns passen al costat corrent a través d'ells podia una mica de temps abans de (segons), a causa de la inducció electrostàtica.

Finalment es connectarà un pronòstic poc dels llocs, quan i on aquest any (2011) es apareixen patrons en el cultiu. I tant que serà una predicció molt general, no precisament particularitzat, però alguna cosa s'indicaria per això.

On?

Només quan havia tempestes, en cap altre. Més específicament, on la descàrrega d'un llamp passa directament a la terra, és a dir, en el núvol per a descàrrega a terra. Simplement pregunti als meteoròlegs, Ells Aquests registres s'han registrat molts anys enrere (Aldis, Celdn, Nordlis, Euclidi altres). Per cert, els seus registres són molt precisos, el moment en què la descàrrega va ocórrer amb Gravat amb una major precisió d'una mil · lèsima de segon, i localització en alguns casos la temperatura encara més precisa a mesura que desenes de metres (No obstant això, alguns raigs són moltes vegades ramificades , de manera que les conseqüències que es poden observar en distàncies relativament grans de mesura - punt d'impacte mitjana). Els meteoròlegs són persones modestes, naturalment, i no anunciar en tot moment ia tot arreu del món, que són una mica mànec Capaç d'aquesta manera, a diferència d'alguns individus mentalment inestables i desviats.

Quan?

Només després de la tempesta. Però per un nombre significatiu de casos, fins i tot molt temps després de la tempesta (usuall voltant de 10 dies, fins i tot més de dos mesos). La característica comuna de gairebé tots `constituïda es (danyat, debilitat) de cultius, tant en patrons regulars, o formes completament irregulars, amb el fet que la causa primària de collita de allotjament (danyar, debilitar), així com la descàrrega d'un llamp. L'energia elèctrica immediatament després del contacte amb el terra no és gaire sovint conduïdes directament perpendicular a terra, però significativa abans que és part "dispersa" o "dispers" Sovint, en les línies de tramvia i prop del pont Això, i només amb una mica retard definitivament es mou sota terra (on encara es reuneix amb els sistemes d'arrels de les plantes). El principi físic real de la conductivitat elèctrica augmentada de la terra mullada, i la conductivitat encara major de línies de tramvia lodosas, que sosté la majoria de la humitat, en comparació amb les capes immediatament prop, que conté humitat significativament menor, ia causa de la gairebé no conductor, de manera que cal No És moltes altres oportunitats per a la realització de l'electricitat. Aparentment causar gairebé cap dany, excepte en les plantes que es creen amb un "excés" de substàncies químiques nocives i microscòpiques dels teixits danyats registrables visualment i cèl · lules. Gairebé mai aplanament (debilitament perjudicial,) es produeix immediatament després de la descàrrega d'un llamp, en qüestió de minuts o hores, sinó que té lloc després de diversos dies, sovint setmanes més, de vegades no és suficient per a un mes complet, cal esperar dues o més . No és impossible, que la gran majoria de la collita de allotjament (debilitament perjudicial,) les aparences, que es va produir molt poc després de la tempesta, es va caracteritzar per sobre tot això, seria que les plantes han tingut un parell de setmanes abans que "ha preparat" per un complet descàrrega del llamp diferent, però no capaç de recordar una. El procés de debilitament i la degradació dels teixits de la planta després de passar corrent elèctric a través seu és molt lent, és un procés de Physiological biològica, i pren moltes hores i dies, en contrast amb els processos químics i electroquímics El que va tenir lloc després de descàrrega en segons a minuts i processos físics The - inducció i conducció de l'electricitat, tots els que es van produir durant la descàrrega, que no va durar més d'una mil · lèsima de segon, o el temps immediatament següent, que no va durar molt de temps. El procés d'inducció Realitzat en velocitat de la llum, el procés de conducció del corrent una mica més lent o més. La probabilitat que els cultius de aplanament (danyar, debilitar), així com d'alguna manera involucrats en les descàrregues d'energia elèctrica, en part això s'estan estenent a les vies del tramvia, demostrable i augmenta significativament el fet observable (només cal veure els mapes de Google o fotografies aèries des de qualsevol lloc al voltant del món , capturat en un període de creixement i els cultius de maduració, els cercles dels cultius i qualsevol foto, on també RDF Apareix) que va presentar `serà (danyat, debilitat) en realitat els cultius en el major nombre de casos segueix la direcció de les línies de tramvia, i el pont prop comunament passa més propera als tramvies a la vora del camp, que tenen la més alta conductivitat (es recorren i tractors múltiples tornant-se a prop que, moltes vegades amb l'engranatge diferencial desactivat). presentada `serà (danyat, debilitat) collita també poques vegades creua les fronteres dels camps , que són força segurs galvànicament separades entre si (sèquies, camins, balks, camins, carrerons). certament possible gràcies a una mica de flux paral · lel, colpejant el camp proper, també.

Característiques Per cert, aquest any (2011) les tempestes de primavera a Gran Bretanya van ser seleccionats probablement en una substancialment menor del normal (si més no en llocs amb el cercle de la collita més freqüents que apareixen), així que no és impossible tan popular "temporada de colza groc" aquest any serà més feble temperatura com alguns anys passats.

Això seria tot al principi, de vegades en un treball continu. No seria possible explicada per exemple el principi de la formació del patró més simple - cercle, però també patrons més complexos - dos sistemes de cercles concèntrics, parcialment intersecció, i la seva interferència (anàlegs de cercles a l'aigua). Malgrat el que s'ha explicat aquí, això no és tot, i amb molt el més important, a més de al corrent elèctric, que és sens dubte la causa arrel de tot, però funciona en conjunció amb molts esdeveniments i fenòmens, els principis s'aclarirà encara. Ells seran els més importants processos descrits físic, químic i biològic, que contribueixen a l'origen de allotjament (debilitament perjudicial,), en quin ordre i els temps Aproximadament Tenen lloc.

En el document, que després podria seguir, i es descriurà fenomen, mai abans comptat. Mai va descobrir i va explorar, patró regular i bastant típic en els cultius (República Txeca). No és només un cercle, molt manera semblant, els patrons de forma gairebé idèntica també s'ha descobert a Alemanya, Itàlia i Gran Bretanya, només variava en grandària. Això recolza la teoria que en la seva formació poden participar alguns principis físics molt similars, i els que no només. Xifra no publicada capturat sense adonar plenament per mitjà de la fotografia aèria mai, que ell posaria qualsevol Explorers investigat, fins que van descobrir fa diversos després de disparar, només a la foto. No és el mateix succeirà amb ella, el que al voltant de desembre de 2006, acompanyat per alguna raó misteriosa, gairebé la totalitat del seu predecessor, companys i seguidors, que són gairebé sense excepció en un a la pàgina www.cropcircles.cz identificada com "probablement engany" o millor dit, "engany", molt probablement a causa d'un "forat atrapar quan el" al centre del patró, i el següent que ells ningú li fa cas. No obstant això, totes menys una probabilitat relativament alta i tots siguin patrons, que no van ser creats per qualsevol Sleepwalkers bojos, a la nit donant tombs els camps amb taules i cordes. No creus?

Després que podria seguir i Línies de contribució al cultiu. O viceversa.

escrit per sarden.cz - sci-fi (& El Gos Invisible)

 

Jan Ledecky

 

 

 

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Tornar a la llista de les publicacions  

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

z