Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - cultius-cercles-publicat en format text-2 . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
El segon text publicat
la segona publicació fora d'aquesta casa www.sarden.cz web - txec Internet revista de ciència ficció
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Pàgina principal

Traducció del text publicat a novembre 9, 2011 a www.sarden.cz (txec Internet de ciència ficció de revistes) a Anglès. No és parlant natiu. Ho sento per això, si us plau.

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

Nota: Totes les fotos, ja que el primer publicat en txec, contenir i llegendes " Foto + Bé. "

i el comentari a la pàgina www.sarden.cz administrador:

Misteri resolt, ens agradaria exclamar. La veritat és, que el nostre interlocutor extern amb la seva explicació dels cercles dels cultius i programes clars, lògics, i sembla una solució acceptable LogicAll també. (Moltes gràcies. JL)

 

Consideració: 

Crop Circles

 2/1

 

Algunes possibilitats de creació de patró

Publicar és una continuació lliure de la reflexió, sobre noves formes de veure la creació de cercles de les collites, que es va publicar en http://www.sarden.cz/uvaha-kruhy-v-obili . Fes-te lectors familiaritzats amb algunes altres opcions de possibilitats d'explicar el fenomen. El motiu central d'aquest raonament el fet que no només els cercles de les collites, però tot també irregular presentada `serà (danyat, debilitat) de cultius al món són causats per la mateixa causa, les descàrregues elèctriques en els camps. Gràcies a l'electricitat seva collita va ser danyada, i debilitat convertir aplanada (danyat, debilitat), però usuall Diverses setmanes després de l'alta, el que va causar tot això. Per sobre del camp de fet hi va haver un enorme progrés en mecànica - electromagnètic Aquesta explosió es mostra en l'estructura de les plantes ("imprès" o "Exposed"), però aplanament (danyar, debilitar) va aparèixer a causa del lent debilitament creixent dels teixits després d' molts dies. Patrons regulars es creen només en casos molt rars, per acord de moltes coincidències. Però de vegades passa a causa de ressonàncies i interferències, mecànics i electromagnètics, pot ser increïblement complexa, també causa del fet que cada explosió és sobretot un principi que tendeix a estendre en totes direccions molt simètrica.

Lema: No cercles de les collites, llevat d'excepcions absolutes, són fetes per persones.

El que estan tractant de presentar en qualsevol part del món conegut com grup circle-makers - Això cercles de les collites són produïdes per ells - no és res més que invencions dels cervells dels malalts mentals autors de les declaracions de tesi. De fet, enlloc i mai i no va fer un sol home al món, i fins i tot un cercle de la collita individual (amb només el mínim d'excepcions, molt per sota de l'error estadístic). Els anomenats "cercles de les collites" van ser fetes per algú completament diferent, que va poder per matar> MATAR qualsevol potencial cercle de decisions Durant qualsevol reunió que absolutament Immediatament Aquest lloc sense pietat.

Just al començament del diari d'avui serà gràcies a la interactivitat del format intenet Presentada una resposta a una pregunta, que es va col · locar en el debat a la primera part: Ikkju pregunta: com és possible, que l'electricitat generen patrons secs i complexos i precisos. Mentrestant, se li donarà la resposta a "precisa" (cercles) - per la manifestació, com la descàrrega elèctrica (s) són capaços de crear un cercle molt precisos, només l'efecte mecànic (foto 1), experimentar el mateix autor. A la foto és un cercle, creat en una capa uniforme de flor de farina per espurna elèctrica, impactant verticalment a la superfície sobre la capa que s'estén (una capa de material granular, el pes de les partícules de desenes a centenars de milionèsimes d'un gram, la densitat de prop de 720g/liter - Aproximadament Coincideix amb el material de la planta, el gruix de poc més d'un mil · límetre). A l'esquerra es mostra un efecte d'una sola descàrrega (2500V-0, 03J), a la dreta immediatament consecutiva repetint l'energia de descàrrega a la mateixa 10 vegades a una distància de temps d'aproximadament 200 ms (interval mitjana aproximada entre les successives descàrregues elèctriques tempesta elèctrica és 50 - 60msec). Un diàmetre unitat smaller.These és 11 mm, 18 mm més. En repetir la mida de la mida del cercle s'estén només marginalment (al voltant de la quarta fins a la descàrrega), però les vores estan significativament refinació, de la Formless alguna cosa a cercle polígon molt precisa. Com que el nombre de descàrregues d'espurnes supera 6-8, el diàmetre de la formació no ja està augmentant a tot, l'efecte de l'energia mecànica no arriba més lluny que i majors distàncies. Durant la descàrrega del llamp comú apareixen allà d'uns set descàrregues successives. En alguns casos raig està format per una sola descàrrega profunda (Return Stroke), Però també Els existir Quan després de la descàrrega de la primera gran Continua 12 o més cops posteriors. La imatge demostra molt clarament que acompanya, que per les descàrregues elèctriques, fins i tot a mesura que els seus efectes mecànics, amb la creació de cercles d'alguna cosa completament natural i fàcil, i no tenen a ningú que es sorprengui de la mateixa.

Nota: La intensitat mitjana de descàrrega natural tempesta elèctrica és de 10 Més de 15  vegades més gran, que la intensitat de la descàrrega d'espurna usat en l'experiment, és a dir, mil bilions de vegades més vegades. En el cas de les figures és molt probable que durant la creació d'alguns d'ells no només pot participar qualsevol il · luminació normal "nadó", i viceversa. Pel que va ser la "exposició" d'algunes d'elles per damunt de camp, sense cap tipus de dubte entre qualsevol imaginació humana comuna. Certament, tothom pot imaginar els efectes de so i mecàniques causades per pistola o metralladora. Fins i tot una molt feble transferències elèctriques i irradia milió de vegades més energia (i es mou amb una velocitat de cent milions de vegades major).

En l'article anterior es descriuen alguns principis bàsics de la teoria recent descrit - l'emergència de patrons en el gra per l'acció de les descàrregues elèctriques. També es va indicar que la probabilitat de formar no només a patrons regulars - cercles dels cultius. El seu origen ja està vinculada a moltes dècades de tants misteris curiosos i incomprensible, que serien possibles de no trobar a totes les nanes vermelles, Star Wars, Aliens, Predators, Terminators, autoestopistes, Nosferatu, transformadors, Robots, Fundació, Das Kabinett des Dr Caligari, marcians, salamandres, els astronautes, Stalkers, Homes de Negre, Galàxia, Avatars, Frankenstein, Futurama, Star Trek, Matrix, micos dels planetes (inclòs el que la humanitat blau, on el seu nom), monstres, extraterrestres, Spider-Mans i petits prínceps junts, fins i tot si se'ls hagués ajudat en això per curtcircuit. S'ha suggerit que és probable que sigui exactament el mateix principi d'origen de allotjament (debilitament perjudicial,) i el dany de gairebé qualsevol cultiu al món. No només ordi, blat, civada i sègol, però gairebé tots els cultius de camp, qualsevol planta complex en camps culturals. Exactament de la mateixa manera per Aixeca't sovint molt aplanada (danyats, afeblits) formes irregulars ( RDF - formacions caiguts a l'atzar) que no només són tots els patrons regulars gairebé inseparable acompanyant, però més de 99,999% dels casos (també àrees quadrades) es produeixen amb total independència . Una excepció a les regles descrites són els huracans, tornados i inundacions, però no són inclosos en les estadístiques - A causa de la tesi de les causes de no deixar cultiu aplanat (danyat, debilitat), però totalment danyades i destruïdes, i no se'ls coneix com a únic " desfavorables condicions hidrometeorològiques ", sinó com un desastre natural real. Els agricultors ja estan en sequera i els casos gairebé no té interès que no tenen res de la collita, perquè el No tenen màquines per a la recol · lecció i edificis annexos no, on emmagatzemar el gra collit. Al principi s'han de construir nous edificis agrícoles i els situarà en noves màquines, i de temps en què es farà càrrec de les plantes en creixement.

Com una de les proves que recolzen la teoria, referint-se a ella es pot considerar el fet que els cereals en tots els patrons, regulars i irregulars, presenta exactament els mateixos canvis en el creixement - espessidors, doblades i els nodes estesos. Completament Totes elles són causades per geotropisme negatiu i fototropisme, mai i enlloc ser una altra cosa, i és un fet prou conegut que els científics, públics agrícola professional i general, però els exploradors dels cercles de les collites, que es refereixen a: l'estan intentant durant anys Constantment paciència i informar el públic que alguna cosa completament diferent. Sostenen que qualsevol "misteriosa energia" en primer lloc molt ràpidament (segons a minuts) dobla o estén nodes. Més enllà exemple, sosté que la flexió i extensió similars o de nodes i danyar els teixits, que mostren patrons de les plantes es pot aconseguir per mitjà de l'energia de microones. Ja oblidada, però, pel que sembla purament "per casualitat", per explicar que les seves plantes o components, que han estat exposats a la sequera i la quantitat de microones (així com tèrmic o elèctric) de l'energia, que es converteixen en els seus teixits tous, Són tan suaus perquè Es cuinen, tan absolutament i completament mort, i després d'uns dies (en el moment de descobrir cercles) No ho es troba en el camp, fins i tot un percentatge d'ells. Morts són bastant completament també plantes van ser exposades Això és encara un percentatge petit de l'energia, el que es necessita per estovament dels teixits (estimat per sota de l'1%). Per tant, ja era un moment molt alt perquè deixi Deliris La seva tesi. Immediat (en minuts) de flexió i extensió dels nodes (però també altres parts de plantes) per un efecte de qualsevol energia o força és absolutament impossible sense la seva destrucció completa, i és possible realitzar repetible en qualsevol nombre d'intents. Nodes d'extensió sorgeix en casos on la sequera La seva força no és suficient per elevar la planta - el primer node, segona tercera des del terra. (Imatges) Aquests nodes estan tractant d'augmentar el nombre de cèl · lules per augmentar la planta, però falla, tant el nombre de cèl · lules augmenta de forma contínua i els nodes estan prolongant (interpretació simplificada). Els nodes no obtindrà el coneixement, que la seva activitat no produeix els resultats esperats, el cessament en els seus esforços inútils. Una manera com es disposen en la naturalesa, i Milions plantes més anys d'evolució no van arribar a la conclusió que seria necessari canviar res en això. Doblegat són nodes, que almenys en part, i prosperar, són almenys capaços de pujar i la part de la planta. En l'elevació parcial de plantes generalment contribueix el node més recent per sota de la part superior, una mica menys d'un o dos per sota. Alguns d'ells gairebé es pot doblar 90 graus. Doblegat dels nodes succeeix augment de la (irreversible) del nombre de cèl · lules en el costat oposat, no canviant la forma i la mida de les cel · les, és per això va convertir en un engruiximent.

Gairebé tots els "investigadors" que hagi tractat el tema de els cercles de les collites , de tant en tant en els seus llocs web Espectacularment públic en general familiaritzar-se amb fotografies de nodes - doblades, hipertrofiats i ampliat, incloent el que ells anomenen nodes explotar, els nodes de bufat expulsat o cavitats.

A la foto 2 és només una petita mostra, totes les fotografies dels llocs on no hi havia ni rastre de qualsevol cercle de la collita (fotografies pròpies de l'autor). Tal inclinació naturalesa nodes prepara anualment a nivell mundial en els camps i prades grassfield i vegetació fauna Més de 10 ^ 15 (10 ^ 17?, 10 ^ 18?), En els cercles dels cultius es produeixen molt menys d'una milionèsima part d'un per cent, però Es veuen exactament el mateix. Mentre que els cercles de les collites per satisfer en la seva vida només unes poques persones, de la mateixa manera com seques nodes deformats d'aquesta foto es troba en els camps de cultiu de absolutament tots els que hi van a la creu-temps (en la nostra latitud Aproximadament abril d' agost). Si ell no vol anar al camp, és possible créixer en un test a casa, i més tard (quan els nodes estan prou desenvolupats) canviar la direcció de les tiges en posició horitzontal per forçar les plantes per crear nodes doblades i esteses, Que bastant indistingible de les fotos que han estat trobats dels Exploradors de cultius cercles. Els nodes també explosed apareixerà allà, absolutament tot d'actuar sense cap tipus de "energies complementàries", per exemple microvawe.

Bàsicament, els cercles de les collites Exploradors ens acaba de demostrar absolutament res més de com funciona a la natura, i que funciona com hauria, i que el node s'utilitza per, res més. Els nodes que no es preocupen per res més del que ja realitzar milions d'anys, però ningú havia dit mai que els exploradors cercle de la collita. Una de les seves funcions és l'anivellament de la direcció de creixement de la planta en la direcció de la vertical o la inclinació cap a la teva llum - geotropisme negatiu i fototropisme. Això es realitza per una multiplicació irreversible de les cèl · lules al costat oposat a la direcció d'inclinació desitjat, i comença Diversos minuts després de la planta registra la desviació. Això succeeix sobretot, fins i tot durant la flexió de les plantes a terra, que sovint no pot ser un procés curt - minuts, hores, però pot durar diversos dies. Si l'efecte de la força d'espessir els nodes en l'augment del nombre de cèl · lules no és suficient per canviar la direcció del creixement a la direcció requerida, contínuament s'afegeixen les cèl · lules i els nodes estan prolongant només. L'extensió dels nodes que es produeix fins i tot si han de lidiar amb diverses ocasions i la inclinació del tronc i diverses direccions. Exploradors del cercle de la collita no informar el públic només, que el que funciona correctament en la naturalesa, però té gairebé la totalitat del fenomen idees més equivocades. No hi ha misteri, no hi ha miracles, no hi ha senyals, no hi ha processos energètics inexplicables. Naturalesa. La naturalesa és gran tipus. Gairebé com Eman.

Dins de les plantes joves de la família Poaceae (inferior a 15 cm) desenvolupat sense nodes poden comportar-se de manera similar qualsevol part de la planta, el teixit meristemàtic (consta de cèl · lules en divisió activa) és encara tot arreu, mentre que en les plantes més desenvolupades només en els nodes.

Afirmar que la flexió o extensió dels nodes s'ha produït per la "acció de forces desconegudes i inexplicables", o qualsevol força d'almenys una mica de coneguts (radiació de microones), i fins i tot dins d'alguns segons, minuts com a màxim, fins i tot en completa contradicció amb la realitat . La idea que els nodes del primer revolt i ampliar (en un temps molt curt), i gràcies a que les plantes es col · loquen objectes a terra (en un període molt curt de temps), sense tiges trencats, i només llavors es tracta de redreçar, és un dels majors conceptes erronis, aquest cercle de la collita que va aconseguir Exploradors, i és només fins el temps que ells volen declarar. Flexió i extensió dels nodes i el comportament dels teixits durant el període de vegetació (incloent danys parcials Possible - pot ser fins i tot Aixeca't seves pròpies forces, o per la mort dels teixits danyats), és botànicament i el procés fisiològic molt precisament documentats i verificables. sempre primer són els plantes col · locades objecte o almenys substancialment desviat a la superfície del sòl (no posició vertical), només llavors s'inicia el procés d'incrementar el nombre de cèl · lules en els ganglis. Els esforços d'elevar parts de la planta s'iniciarà immediatament després de doblegar (en realitat, com es va esmentar, ja al allotjament (debilitament perjudicial), procés que pot trigar diversos dies) i dura aproximadament una setmana. Per radiació de microones o qualsevol altra força físic mai estendre o perllongar node a la planta fins i tot al mil · límetre, ni tan sols doblegar llarg de desenes de graus en un curt període de temps, sense destrucció completa (punt d'ebullició, tallar o trencar). aplanada (danyat, debilitat plantes) en els patrons o en qualsevol altre lloc no es bullen. Ells estan danyats, però viu. Immediatament després de la descàrrega elèctrica que les plantes, en què no s'ha convertit en un notable i irreversible, fins ara principalment canvis electroquímics, propietats mecàniques gairebé indistingible de les plantes en bon estat, el debilitament dels teixits dura setmanes.

La gran majoria de les tiges en l'àrea de presentació serà ` (danyat, debilitat) cultiu no es trenquen, però flexionada just per sobre del sòl. En cap cas tots ells. Una cosa al voltant d'un 90% que és estadísticament molt significatiu valor, és possible realitzar l'exploració repetida al camp en qualsevol moment (no només en els patrons regulars, però tothom s'ha aplanat (danyat, debilitat) de cultius, que ocupa una superfície aproximada de molts milions Ampliar quadrat). Plantes danyades pel corrent elèctric tracta de desfer Com a mínim una part dels productes químics nocius de manera que es mogui cap avall i eliminar per les arrels a terra, als efectes dels danys Congelador de maduració de les llavors. D'aquesta manera la part més baixa de la planta està exposada a la més llarga i l'efecte més intens de productes químics nocius tesi, Durant i temps (dies, setmanes, sinó més aviat) que condueix a un debilitament substancial de les propietats mecàniques, pel que és possible doblar la aturar sense trencar just per sobre del sòl. Reducció mecànica de la resistència a la tracció (en contra de trencament) i de flexió és fàcilment verificable i mesurable, a un mer mà-test (comparació de `serà presentat (danyat, debilitat) i la vegetació de peu), millor seria mesurament mecànic més precís. La deflexió de blat sa sorgeix en la meitat de l'alçada per 10 cm perpendicular a la direcció de creixement produeix canvi en el pes al voltant de 10g - Aproximadament 0,1 N, les plantes en la proximitat immediata del presentat `serà (danyat, debilitats) vegetació al voltant de 10 vegades menys, Són encara que les plantes encara no estan doblats a terra. Per a la desviació de les tiges d'ordi sa ha necessiten aproximadament 3 vegades menys força que la de blat. El debilitament de les plantes és possible en aquest cas, encara que sigui molt aproximadament, comparar i el debilitament causat per la falta d'humitat, és possible simular per això. La manca d'humitat però també funcionar molt més ràpid, i és completament reversible, llevat dels casos en què ja hi havia la planta bastant irremeiablement destruïts per la sequera.

Tot el procés descrit també pot estar relacionat amb el principi de la selecció natural, perquè les presentades `seran (danyat, debilitat) (danyat) les plantes tenen una probabilitat significativament superior, que les seves llavors contenen informació danyada genètic, s'ofereixen principalment "per consumació" que les aus , rosegadors i altres animals, la floridura i la podridura també. A la fotografia que acompanya coloms estan gaudint en `serà presentat (danyat, debilitat) de blat, mentre que els grans dels cultius en peu per a ells són gairebé completament inaccessibles (pròpies fotos de l'autor).

Tots, amb regularitat i de forma irregular serà presentat ` (danyat, debilitat) les àrees de cultiu, conté un petit percentatge de tiges trencats, especialment prop de la frontera de aplanats àrees (danyat, debilitat). Això és perquè hi ocorren addition debilitat tiges sans també molt, fins i tot completament indemne, però no pot resistir-se a uns pocs quilograms de massa pesada humida de la tija debilitat, caient a terra en l'Efecte Domino (explicat en un altre lloc), la qual cosa provoca el descans.

En qualsevol àrea de presentació serà ` (danyat, debilitat) Observar els cultius és possible "nodes" o "explotar cavitats expulsats", veure foto 4 No estan al congelador causada per la pressió del gas, que van ser causats per l'increment de creixement considerable en grandària i deformacions en els teixits danyats i la mort, i no pot estar involucrat en ells l'anterior fins i tot qualsevol dany en absolut, pot ser un creixement canvia completament normal, es produeixen en les plantes a causa de la maduració GRADUAL totalment natural i de parts de plantes i teixits durant la maduració - assecat ( ! ). Al principi dimensions observables, microscòpiques, les àrees danyades estan creixent ràpidament creixent per. Els marges es tornen marrons, per exemple, com el final d'un full trencada. Els nodes d'una planta sana superar la diferència de pocs graus en contra de la direcció vertical, el pont a 20deg. Els nodes de presentació serà ` (danyat, debilitat) Sovint les plantes doblegar gairebé un angle de 90 graus, el que per a alguns d'ells pot conduir a danys mecànics espontània , per la seva pròpia força, sense danys seriosos. Els teixits danyats per l'electricitat moren i es tornen marrons, però pot ser només una part dels nodes. Qualsevol fracció d'una altra planta pot ser només parcialment danyat. Alguns danys als ganglis Per tant acaba de passar a mirar com si creada per la pressió del gas, de fet, originalment format per augment dels canvis microscòpics, completament invisibles en teixits danyats, ( que fins i tot poden morir de nou només com una conseqüència totalment natural de maduració ) i estava en procés de diverses setmanes.

Cal adonar-se, que en les fotografies que es troben les plantes, on transcorregut entre el dany i la imatge de la captura de diverses setmanes. El dany va ser causat per l'electricitat, però que els efectes són molt similars a la mecànica - les cèl · lules mortes, teixits moribunds. Immediatament després dels danys causats per les centrals elèctriques són visualment completament indistingible de no afectats, i malgrat ells al maig es troben els teixits danyats i percentatge significatiu de cèl · lules completament morts (assassinats pels productes de l'electròlisi, la calor, oa causa de la pressió del gas, originada per electròlisi) . Només en les plantes, o que les seves peces han rebut dosis molt multiplicat letal d'electricitat (100x, 1000x i més) poden ser reconeguts canvis immediats - les fulles retorçades, color groc, daurat o ennegrit parts cremades. Aquestes plantes es veuen afectades durant uns dies completament destruïdes (assecat a la pols), no és possible trobar, mentre que en els individus supervivents, els primers efectes visibles després d'aparèixer diversos dies, i no setmanes. Plantes debilitades pot ser també (alguns d'ells només) es Conseqüències de substàncies perjudicials que resulten de la descàrrega del llamp a terra, però més sovint involucra una combinació dels efectes derivats de les substàncies descrites en el punt del sòl i la planta.

No està aplanada (danyat, debilitat) 2008 cascall a la foto, també "la signatura de la principal culpable." Les conseqüències de la descàrrega del llamp, no més d'unes poques setmanes, ell i proper til · ler, pot ser amb seguretat distingir de qualsevol altre raig més d'any d'opció i més, d'acord amb el color típic de la fusta fresca danyat. Per complementar També s'inclouen fotografies d'un mateix arbre en anys Volgende. El símbol del llamp identifica arbre afectat, i en la part superior dreta hi ha les fotos d'un mateix arbre des dels anys 2008, 2010 i 2011th Totes les fotografies del mateix autor.

To be continued ...

Jan Ledecky

 

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Tornar a la llista de les publicacions  

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

z