Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - de cultius cercles continuar . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
GAME OVER.
 ... premeu qualsevol tecla ...

... per continuar ...

Nom del Joc:
CropCircleGatee

(Circlemisinterpretation)

crop circles


Cercles de les collites - Traducció automàtica - la comprensió

Learn about thunderstorms RSS feed

 

A l'inici d'aquesta pàgina és objecte col · locat versió realment molt reduïda de la pàgina, present en els cultius comprensió cercles , i moltes altres subpàgines de tota la xarxa cropcirclesonline.com .

 

Conté només Diversos dels termes més bàsics

 

En primer lloc, cal recomanar a qualsevol que vulgui veure a la televisió sense ànima beuratge " Profecies Maies i Crop Circles ", o Déu no ho vulgui ja ningú el mirava, per tractar de posar totes les denúncies allà, des del punt de vista de les al · legacions formulades aquí.

 

S'aplica Això, és clar, com qualsevol altra "obra d'art" que ha estat nomenat per al tema indicat. Random, sec com " Crop Circles: Cerca de la Veritat ", o" Què diables Dins el Misteri Crop Circle? "

 

Per a una introducció bàsica a les perspectives històriques sobre el tema dels cercles dels cultius és possible visitar Wikipedia - Cercles de les collites . La major part de les explicacions presentades allà, encara que gairebé la inclou o es cau gairebé del tot dins l'àrea de la pseudociència ( ciència escombraries ), però almenys pot servir d'informació bàsica sobre la visió actual sobre l'assumpte.

 

La unificació de la teoria de els cercles dels cultius

Teoria unificada - cercles de les collites

La primera i única teoria unificadora - per complet que explica de la mateixa manera no només de formes reguler derivats, cercles de les collites , però també la creació i la causa de tots els cereals danyats voltant de tot el globus. At The Same Time explica clarament molt fàcil i sense excepció i provocar l'aparició dels anomenats procediments " anomalies ", que són col · lectivament observats al voltant de els cercles de les collites . Incloent cas freqüent, quan es troba " un forat per al passador ", i mentalment desequilibrades ufòlegs temps botant i aplaudint, que va descobrir i falsificació. Si realment havia abans en un lloc sec i alguns Forger veritable passant realment, i després s'assecaria registre també eliminaria un sol moviment. Tots aquests fenòmens, bastant erròniament considerat originalment com anomalies, cornezuelo del sègol en les descàrregues de llamps anteriors en les àrees descrites hi ha anomalies.

 

La primera teoria, i només l'origen dels cercles de les collites, tots els quals afirmen que és i serà absolutament fiable realitzar o refutar. Això és de fet un dels supòsits bàsics de qualsevol evidència verificable - la possibilitat de la falsabilitat (veure - wiki, per exemple). Una característica comuna de gairebé totes les teories existents amb el fet que no és possible confirmar ni negar - característica essencial i comú de la ciència escombraries.

 

 

Completar nova mirada a la problemàtica dels cultius cercle

 

Cercles de les collites - comprensió - versió curta.

 

Qualsevol persona, que afirma que els cercles de les collites són creats per extraterrestres (ovnis, plats voladors), és un idiota.

 

Qualsevol persona, que diu que els cercles de les collites són creats per la gent, és un idiota.

 

Qualsevol persona, que afirma, que els cercles de les collites són creats pels vòrtexs de plasma amb càrrega elèctrica de l'aire, format per corrents d'aire i les partícules ionitzades i així i electrificada, thar mai s'ha vist "en acció", va observar ni imitar o Mathematicall - Físicament simulada, amb "Una mica momentàniament desorientat".

 

Qualsevol persona, que afirma, que els cercles de les collites quan i on van ser creats per ell, i amb Monstruoso idiota. (D & D)

 

Qualsevol persona, que ha estat enganyat per aquesta gran broma de la mare naturalesa amb tanta perfecció ("No podria mai passar per si mateix, és clar, havia estat feta per la gent") que va entrar en qualsevol camp de cultiu per crear alguna cosa així com que, en donar suport la seva afirmació que, fins i tot ximple ingenu.

(No s'aplica als experiments científics i la verificació experimental de la viabilitat)

 

Qualsevol persona, que afirma, que una descàrrega elèctrica no es pot crear a la superfície del sòl dins de qualsevol camp de conreu alguna cosa similar com l'efecte a la foto adjunta, és un idiota.

Veure Acompanyant Diverses altres imatges encara no s'ha publicat (principalment com referències). És possible donar les gràcies als exploradors d'italià per a ells. Milers de fotografies publicades i no publicades d'aquesta "evidència d'activitat humana" - "forat per al passador."

 

Qualsevol persona, que afirma, que els cercles de les collites són creats per electro algun estrany, incomprensible i desconegut - magnètica - energia mecànica, gràcies a l'acció és al seu lloc i sec, fins i tot després d'un període de temps relativament llarg, és possible registrar un nombre de fenòmens inusuals i efectes, com ara Microsoft LIMA - Rayo Anomalies Induïdes magnètics (desviaments del compàs), la radiació infraroja (calor acumulada), respostes inusuals d'humans i animals, fracassos de la microelectrònica (a través de l'exposició a la càrrega electrostàtica residual), i és incapaç de deduir d'això que la seca només d'origen natural, existents i en curs fenomen és la descàrrega del llamp, és un idiota.

 

crop circlescrop circlesQualsevol persona, que és capaç de dir que aquest patró fractal absolutament típic, ramificant cap als costats exactament d'acord a les regles de comportament de les descàrregues d'espurna, que va aparèixer un dia dins del camp de cereals a la República Txeca, Novy Jicin 1999, 03 de juliol, Would ser creats per qualsevol altre procés com temperatura de descàrrega del llamp, és un idiota.

 

Una de les característiques més típiques de les descàrregues atmosfèriques és la seva estructura fractal, a poc a poc es ramifiquen en estructures cada vegada més delicats.

Una de les característiques més comunes de les formes regulars - és la seva cercles de les collites, espera un minut, què és en realitat?

Què passa amb les seves estructures fractals?

 

Qualsevol persona, que és capaç de dir que les mosques mortes, sovint en cercles de les collites, la recerca de llocs també qualsevol altres insectes morts, o qualsevol altres animals morts, van morir per alguna cosa, que la descàrrega d'un llamp, és un idiota.

 

Qualsevol persona, que no és capaç d'entendre, que absolutament tots, sense excepció, l'anomenada "anomalies" que en molts llocs de Crop Circles apareixen, poden ser explicats per la sequera i aquest lloc va ser colpejat recentment per la descàrrega del llamp, és un idiota.

 

Exemple primer i més important de les anomalies seques, les desviacions del camp geomagnètic

Lightning Induced les anomalies magnètiques, magnetisme romanent induïda Lightning Lightning, Magnetisme Induït - Milers de llibres professionals, milers de tones de documents escrits i impresos.

 

Qualsevol persona, que no aconsegueix adonar-se que la causa no només de tots els cercles de les collites i la ressonància regular i patrons d'interferència en el gra, però gairebé tot el gra presentar `haurà de ser al món, pels que s'acompanyen inseparablement, amb el dany a l'electricitat de les descàrregues elèctriques i debilitament gradual de les plantes, és un idiota.

 

Per cert, els agricultors ho saben molt bé, però per raons òbvies, total Ells (nosaltres) no comunicar (revelar) a les escombraries. És un fet bastant natural que són d'alguna manera millor i més natural interconnectat, es va unir amb la natura, i són capaços d'estimar, s'orienten a mínim aproximadament, instintivament, el que està succeint allà, molt millor que la resta de l'audiència. El necessiten per no tractar amb ell ni massa corrent. Definitivament no necessitava que l'hi expliqui als ximples ignorants com ufòlegs investigadors i "misteri", "experts" en una varietat de fenòmens paranormals. Milers de científics i tècnics, articles, publicacions agrícoles. Un exemple de molts baules en la provada recursos científics agrícoles i publicacions especialitzades, per exemple aquí .

 

La pilota està al seu costat de la pista, vostès estúpid Exploradors ufològica, misteri. Intenta colpejar almenys. No obstant això, mai l'hi torni a la nostra meitat del camp de joc ...

 

Per exemple, vostè pot intentar dur a terme, això és exactament en els llocs, (vegeu GPS base de dades ), on mai cercle de la collita va aparèixer, donant lloc a sequeres i la forma natural, com es descriu en aquest lloc web (és més del 99,9% dels casos), no hi havia diversos minuts, hores, dies o setmanes abans de la seva visibilitat física (descobriment) Apareixent l'impacte de les descàrregues elèctriques. La possibilitat existeix, sempre ha estat i serà. Va ser suficient per fer meteoròlegs. Ha, ha, ha. Hola, Hola, HII .

 

Si no opta per utilitzar aquesta forma més fàcil de provar almenys això Realitzar teva veritat, i qualsevol intent de negar Aquesta afirmació es troba en aquesta pàgina, llavors vostè realment ho mereixia algú que realment expulsar el cul. També estem molt curiós sobre com vostè voluntàriament ens dirà els resultats d'aquesta prova.

 

GPS base de dades - la major col · lecció de llocs de GPS dels cercles dels cultius trobats, s'hagi reunit mai al món. No només inclou molts llocs de GPS que són coneguts i han estat ja descobertes per alguns observadors en imatges de mapes de les diferents aplicacions, i publicat. En primer lloc, és clar, Google Earth , ja que permet que els llocs en els mapes de sequera disponibles, veure l'estat en diferents períodes de temps, però també per exemple a Google Maps o Yahoo.

 

Certament, conté almenys vint llocs, que va nomenar el mapa dels documents d'aplicació descrits estan disponibles, però encara no han estat publicats ni descobert.

La majoria d'ells probablement des d'Itàlia.

Per descomptat, no s'utilitzen totes les possibilitats i els observadors atents que va publicar llocs tesi o en les proximitats de la seva assegurança que trobarà una mica més.

 

Per descomptat, hi ha llocs on hi ha cercles de les collites de gravació en les fotografies del mapa base, però mai ha estat localitzat per la investigació del sòl, la humanitat mai ha coneixien i descobrir ells (per exemple, moltes d'Itàlia, un a República Txeca - serà publicat per Temps)

De la mateixa manera, sovint és possible fer una enquesta local utilitzant Google Earth per descobrir molts fets interessants i punts relacionats amb els cercles dels cultius trobats, en les proximitats d'ells, també llocs més distants. Una vegada més, per exemple, un nombre de casos secs d'Itàlia, però no només allà.

 

GPS base de dades conté principalment una sèrie de necessaris dades GPS en diversos cercles dels cultius trobats, de tot el món, Que el exacta localització GPS mai ha estat publicat (centenars).

 

 

trencaclosques crop circle junts ...

- Continuant amb

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Característiques Generals

Cercles de les collites entendre disponible. I per sempre.

Fascinant, extensiva, la primera i única ciència realment ,

teoria realista, nova i completa.

La investigació bàsica i fonamental.

Sorprenents xifres cercles de les collites resolt. Tothom i per sempre.

Hi ha la possibilitat de veure més en les següents pàgines .

 

Cercles de les collites s'acaba convertint en una veritable explicació utilitzant només la naturalesa real de la ciència .

Bioquímica, física, tècnica, mecànica, química i altres ciències reals

i reals de la naturalesa dels principis d'investigació, utilitzant només les lleis de la naturalesa.

 

Llista aproximada de les disciplines científiques, tècniques i de recerca i els mètodes possibles d'utilitzar per explicar els principis de qualsevol dany als cultius i el debilitament dels cultius després d'una descàrrega de llamp en un camp de cereal, cercles de les collites incloent:

 

Fitopatologia, anatomia vegetal, morfologia i fisiologia, la biologia, la bioquímica, la biomecànica, la física, la química, biofísica, agrònoms, hidròlegs, hidrostàtica, la física de la ressonància i interferència física, la química, la geologia, la radiobiologia, la física i la dosimetria de la radiació electromagnètica ionitzant i, electrodinàmica , l'aerodinàmica, les estadístiques, hidrometeorologia, electromecànica, cinètica explosió, Electromagnetisme, fotometria, química quàntica, termodinàmica, matemàtiques, mecànica, hidrodinàmica, termoquímica, l'òptica, microscòpia, la cristal · lografia, espectroscòpia, (estèreo) fotogrametria, l'electrostàtica, la toxicologia, la fotografia, arqueòlegs, dinàmica de fluids, espeleòlegs, magnetohidrodinámica, ciències del sòl, l'electrònica, la geometria, el magnetisme, la geofísica, la geometria fractal, sismòleg, agrobiólogo, agroquímica

 

i moltes altres ciències, també interdisciplinari i les branques es tallen

 

(Completi només com una creació subproducte també de paterns cultius regulars - pictogrames)

Les novetats, la teoria original de l'origen i la formació dels patrons de cercles de les collites, absolut lliure de qualsevol pseudociència Característiques, esotèric, místic i l'ocult, ovnis, extraterrestres, plats voladors, sciolism, fal · làcies misteri.

 

Molt complex , però també molt senzill i comprensible.

100% natural i de la ciència de la teoria i l'explicació cercle de la collita d'origen,

llest per a qualsevol acadèmic i autenticació oponent procediment i la investigació.

Impactant!

 

La teoria comprovable cap enrere per mitjà de registres existents,

Que han estat mai usat per als propòsits descrits encara.

 

 

Retallar els cercles trencaclosques muntat.

 

Teoria estrenar, l'ús real dels mètodes científics,

absolutament lliure de qualsevol pseudocientífic d'investigació.

Teoria Increïble, impressionant i increïble absolutament.

Cap esperit, l'espiritualitat o espiritisme.

No hi ha forces esotèriques, místic i l'ocult, efectes, treballs o experiments.

Cap merda extraterrestres, ovnis, plats voladors.

 

El codi de cercles de les collites resolt d'una vegada per totes.

cercles de les collites desbloquejat. Definitivament. Per descomptat.

Absolutament NO ovnis , coneguts o desconeguts màquines voladores.

Bé forces desconegudes o inexplicables, sense explicacions paranormals.

Miracles Bé, no hi ha misteris, ni senyals.

 

Bé, no extraterrestres contactes.

No hi ha proves militars, experiments o investigacions.

Bé similars qualssevol altres experiments secrets de la ciència, les proves o la investigació o la recerca.

No hi ha proves del paranormal o telepàtic o d'investigació, no la ciència-ficció.

Metafísica cap, cap meta-psicologia.

 

Absolutament increïble, però és veritat única explicació només. (Més en pàgines següents ).

 

Absolutament cap intel · ligència (servei d'intel · ligència), o fins i tot una unça dels processos mentals del curs en la creació de pictogrames cercles de les collites. Per descomptat, fins i tot els que s'han fet pels anomenats cercles de decisió, ja que els cervells de la tesi dels individus tindrien una intel · ligència mai s'ha trobat, fins i tot si algú estava realment buscant intensament, la mineria i la prospecció allà.

 

Cap informació o els processos mentals dels planetes, ovnis, plats voladors, coleòpters, espai, sol, lluna, cosmos, ratolins, mosques, borinot, herba, beatles, massa, les criatures, les males herbes, els cadàvers, fantasmes, l'univers, la matèria, la substància, Tornados, els àtoms, les molècules, els insectes, els vidres, el subsòl, els vents, els bacteris, els abonaments, materials, visions, undeads, esquelets, espai, extraterrestres, fongs, plagues, buit o qualsevol altre cultiu cercles d'intel · ligència durant la creació.

 

Intel · ligència Cap interestel, cap intel · ligència extragalàctic, cap marcians intel · ligència, la intel · ligència no terrestre, intel · ligència cap dels cultius, la intel · ligència cap dels cereals, la intel · ligència cap dels sòls, la intel · ligència res de temps, intel · ligència cap de les plantes, la intel · ligència cap dels animals, cap d'intel · ligència de metro aigua, la intel · ligència cap de roques subterrànies, cap d'intel · ligència cangurs, cap intel · ligència d'eriçons, intel · ligència cap dels idiotes en la creació de cercles de les collites.

 

Cercles de les collites explicat. Per sempre i per tot.

 

El principi de la formació d'alta precisió, segons els eixos molts i mirall de simetria (Sovint fractal), formes geomètriques pot ser comparat amb el principi de la creació i la formació dels flocs de neu, o la creació de registre gràfic de la intensitat dels camps electromagnètics, en el veïnatge de filferro recte, oa l'interior de electroimants, inclosos els camps electromagnètics (Foucault!) i en segon lloc creat corrents paràsits. S'ubicarà en alguna altra pàgina. Explica inseparables acompanyants cercles, cercles petits addicionals, que es troben exactament en el punt de contacte de dos cercles grans.

 

 

 

 

collita cercles misteri resolt. Definitivament. Per descomptat.

Revelació impactant!

Teoria aclaparar qualsevol hipòtesi prèvia a altres com El raig caigut del cel ;-o

 

Teoria Brighter Than The Sun (temperatura de la superfície del Sol és d'aproximadament 6000 ° K, la temperatura de les rondes de raigs de plasma de descàrrega 30.000 K, és a dir, 5 vegades més).

 

Lògic, no només de fàcil comprensió, però científicament comprovable, verificable Estadísticament, directament mateixa oferta per a la comprensió i explicació del fenomen en el seu conjunt i el procés de creació de cultius cercles.

 

 L'explicació no només és molt natural Explica sol problema dels cercles de les collites, però també molt clars alguns punts destacats de vidre tot el que no hauria manera d'estar passant anomalies , sovint referit com fantasmes i el sobrenatural.

 

Cercles de les collites no són creats per qualsevol transcendent, l'espai eteri, la intel · ligència còsmica o extraterrestre o l'energia, tampoc ho faria amb qualsevol altre imaginable intel · ligència humana o animal. Només les forces físiques naturals i normals, processos i interaccions entre ells, res més.

 

Ni tan sols salar els anomenats "vòrtex de plasma" (ningú ha vist mai hagués).

Vents Cap (ni tan sols els salvatges - "Els tinc" - Jerry Cimrman)

o ciclons, tornados, pluges, calamarsa.

 

No hi ha animals (excepte que " eriçons "a Milovice), no extraterrestres.

Bé percepció extrasensorial, o les forces transcendentals.

 

Bé paranormal, ufològica, o qualsevol altre fenomen similar, el poder o la investigació.

 

Bé, cap Llei línies línies d'energia psíquiques ni físiques.

Aquesta foto excepció de les línies, on l'electricitat, el gas o l'aigua circulen - les línies de serveis públics, drenatges, sobre tots ells l'electricitat descàrrega del llamp, corrent sobre ell, fins i tot sota terra, com una muntanya russa.

 

Pistes Tractores, el treball de vegades similars, gairebé amb forma, així que en alguns casos presenten Probablement molt més que la conductivitat elèctrica de mil vegades superior, en comparació amb el seu entorn.

 

També empremtes d'un altre tipus - les vies d'un avanç de les tempestes, es mou en la direcció dels vents predominants. Llampecs de totes les tempestes crear cercles de les collites, a una distància de molts quilòmetres.

 

També podran participar Influències de la presència de restes arqueològiques diverses formes (no només cropmarks) que es troben sota terra, així com els elements i anomalies geològiques. Ells poden tenir una influència molt significativa en la conducció de l'electricitat sota terra, i són aparentment també Participa en un. Augment estadísticament significatiu en la probabilitat que la descàrrega del llamp als voltants d'alguns llocs particulars així com una influència una reubicació ràpida d'energia elèctrica amb metro de profunditat. Aquest lloc Yhus No sembla Superior conducció elecric sobre la superfície del sòl, i la creació de formes irregulars en lloc dels cercles habituals de cultiu.

 

Això és gràcies també, pot passar molt ràpidament conducció d'una gran quantitat d'energia elèctrica a les profunditats del sòl. Sense dany significatiu conductores en la superfície, i per tant d'irregular altres plantes sobre la superfície exterior de la forma regular. Energia, conduïda per mitjà Descrit és així capaç de crear la seva influència "només" i la forma de les línies de camp magnètic, al voltant d'un conductor recte, com formes circulars relativament regulars, les seves ressonàncies i interferències Eventualment, tots els involucrats en el procés de creació de cultius cercle.

 

Torres d'alta tensió i els cables de les línies d'energia podria contribuir a l'atracció preferencial de les descàrregues elèctriques en llocs específics. Al voltant dels cables amb voltatge de 100 volts mil i més, poden aparèixer descàrregues de corona. "Companyes i companys de la RDA," en realitat "Companys de CEZ" Certament seria capaç de dir molt sobre això. Especialment en els països estrangers, hi ha diversos instituts pesada corrent d'operació electrotècnica investigació per als fabricants i distribuïdors d'electricitat. S'ocupen de qüestions de la producció i distribució d'energia i alta tensió, i l'avaluació dels efectes de les descàrregues de llamps, i les seves intervencions en instal · lacions similars, en les proximitats de hte cercles dels cultius trobats.

 

No hi ha fantasmes o esquelets que participen en la creació de qualsevol cercle de la collita.

(Ni els esquelets a l'armari)

Cap poder des de més enllà de la tomba.

No hi ha monstres, fantasmes, nimfes fins i tot lluernes.

No hi ha criatures sobrenaturals fins i tot forces.

 

No hi ha "ones de pensament," Ni poder mental o procés de qualsevol organisme, viu o mort, pensant humà o animal.

Font secreta de cercles de les collites va ser desxifrat.

Absolutament cap (conscient o intencional) de qualsevol acció humana o animal.

Cap acció, l'energia o les forces de misteri.

 

© cropcirclesonline.com,  © quick spigots

 

 

No Ni forces telequinéticos mentalment controlats, cap televisió o per-les forces, la ciència o la investigació. Bé misteris còsmics interestel · lars, o intergalàctic, l'acció, l'energia o forces.

 

Oh, que els eriçons, No També per fer cercles de les collites ...

Bé intents de coit, connexió o comunicació, movent-se cap fora de l'espai conegut o existents, així com les dimensions dins d'altres.

(La única excepció - la Milovice cas - aquest, clarament que va ser un intent d'entrar en contacte Oh, que els eriçons ...).

en aquest lloc "treballaven" Eriçons, "comunicació",

Això va donar lloc als cereals (blat llocs) al voltant de 8 m 2

 

No hi ha unitat, l'energia o el poder del pensament, els processos mentals.

No empenta, energia o força de "ser".

Bé unitats interdimensionales o extra-dimensional, l'energia o força.

Cap intent de comunicacions interestel intergalàctic, o extraterrestre.

 

 

Així només un simple biològic, bioquímic, físic, químic i similars científicament explicables simples i reals i totalment natural Causes i Conseqüències Durant el procés de creació de cultius cercle.

 

Supernatural no els procediments emprats en els cercles dels cultius, també

Absolutament cap " sobrenaturals "Processos o efectes.

 

La descàrrega de llamp és bastant naturals , la terra només, no extraterrestre, però en addition que apareix en totes i cadascuna de les seves propietats, característiques qualitatives i quantitatives "super" , fins al més impressionant, absolutament totes les seves propietats estan més enllà de qualsevol imaginació humana ordinària . La tensió inicial entre el núvol i el sòl poden ser superiors a diversos milions de volts. El pic de corrent pot arribar a gairebé milió de amperes. Energia transferida i radiada per que sigui capaç de subministrar energia noli molts trens de molts quilòmetres. Velocitat deReturn Strokeés alguna cosa entre un terç i 2/3c. La concentració d'energia és molt més gran que a la superfície del sol.

 

La taxa d'augment actual - unes poques desenes a centenars de milers d'amperes per microsegon, només una milionèsima part d'un segon únic. Potser només alguns làsers poden tenir una major taxa d'augment de l'energia, però l'energia de qualsevol làser que s'han fabricat al món, en comparació amb l'energia d'un llamp, molt sota de la temperatura mitjana com s'expressaria "tan feble com l'aigua", entre elles la voluntat muntar a Břežany.

 

Encara que la descàrrega del llamp és realment super també i NATURAL , no està al congelador una qüestió de hiperfísico (Supernatural), només & SUPER NATURAL .

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

 

Finalment, alguna informació restant

No és tan científica, alguns una mica humorístic

 

Sol, Plasma

Els objectes molt similars, com els cercles dels cultius (no sempre durador, però els segons, minuts,

també hores i potser dies, sol naixent en el plasma.

(Hi ha PROCESSOS semblen similars a les tempestes elèctriques,

però molt - molt més de 10 12 més fort)

(No serà investigat de prop).

http://www.thesuninmotion.com

Dom corona , erupció dg

 

 

El Sol i els planetes

Hi ha objectes molt, molt similars a la superfície del sol, o en qualsevol superfície de l'estrella.

En el plasma solar i corona solar en la superfície es mantenen plasma sec i un erupcions energètiques i descàrregues elèctriques Aquest efecte d'acord amb alguns d'ells al món sencer evaporat del tot. El seu impacte en la superfície dg plasma, que té propietats molt més semblant a la temperatura del fluid en forma de sòlids, capaços de crear patrons comparables als cercles a la superfície de l'aigua, incloent una varietat d'interferències i ressonàncies. Una cosa molt semblant apareixen allà podrà, en el cas de les taques solars es coneixen molt bé populars.

 

 

 

"Cercle de la collita" com objectes growed fins es pot detectar en el futur en gairebé tots els planetes i les seves llunes en el sistema solar i en el futur molt llarg, si mai, en tots els altres sistemes planetaris extraterrestres.

 

En inerts materials extraterrestres i superfícies com sorra, neu, runes, pols i similars.

 

Abans de qualsevol investigació o fet a mà robòtica Seran estimat i previst, per nosaltres.

No anem a anar-hi a investigar ara, ja que el Hawking Adverteix contra ells, ens vam menjar.

 

Cap, sense cap intel · ligència absoluta Crea cercles de les collites

Possible demanar un ex Georgina Paroubek, polític Anglès realment molt estúpid, serà elegit ho va intentar amb l'ajuda dels marcians (també comunistes) i governar en nom d'ells. (I va esclatar com una bombolla)

 

No intel · ligència extraterrestre, sense cap altra intel · ligència, no itelligence humana.

(Ens referim als cercles dels cultius que formen, no va dir el noi, però qui sap?)

 

No "vòrtex de plasma". (Ningú ha vist mai hagués)

No "vòrtex electritzat per fricció". (Ningú ha vist mai hagués)

No hi ha vent, no hi ha ciclons, tornados, no hi ha pluges, ni calamarsa

No hi ha animals, no hi ha extraterrestres.

Percepció extrasensorial o Bé o forces transcendentals.

 

Bé paranormal, no ufològica, no fenòmens anòmals, les forces o investigacions.

 

Bé Llei, línies d'energia no.

 

Cercles de les collites xifrar Unmasked.

 

Cap "ones de pensament", no hi ha forces de pensament, de qualsevol organisme viu o mort, humà o animal.

 

Ou o gallina?

Què va ser primer, la gallina o l'ou?

No ho sé. (Coneix algú)

Què va ser primer, els cercles dels cultius o la gallina?

No ho sé. Ho sentim, però ho sé. Aquesta no era la pregunta correcta.

Què va ser primer, els cercles dels cultius o ou?

No ho sé. Ho sentim, però ho sé.

Aquesta no era la pregunta correcta, també.

Volia fer una altra pregunta una mica.

Ser o no ... Ho sentim, un petit error una altra vegada.

Què va ser primer, els cercles dels cultius o de Stonehenge?

Aquesta és la pregunta més adient.

Avui dia tothom és capaç de respondre a aquesta pregunta pels seus.

 

L'última oportunitat

P.S.

Benvolgut (estúpid) circle-makers, vostè té l'última oportunitat per confessar la REALITAT

Que han mai tan sols el cercle de la collita només havia fet.

 

Si n'hi ha, així que era realment "un gran tros de merda", en comparació amb les formes,

Aquesta realitat s'obtenien només amb l'ajuda de les forces de la natura ,

descàrrega elèctrica de Lightning ,

Que només una mica de tot home intel · ligent

no haurà de pagar ni un cèntim i tothom et Gibe.

Cada un a la seva ex Whopper "confessions"

Que en qualsevol lloc que han creat alguns cercles de les collites,

Es va inventar tot en un pub, després que havia beure

moltes ampolles de cervesa i alcohol si.

O com una cosa maldestre intent d'enganyar els simples senyora Bower.

 

No, No, No, No, No, mai, mai, mai, mai, mai

Bé criatures transcendentals o forces.

Absolutament cap intervenció (activa o conegut) de qualsevol ésser humà o animal.

Bé telekinesis, veuen forces similars, sense tele-o per-les forces, les ciències o les investigacions. No hi ha cap misteri còsmic o l'espai o el cosmos, l'energia, l'energia o força.

Bé forces interdimensionales o efectes o qualsevol altra connexió o comunicació.

 (Excepte per Milovice cas - aquest)

 

No hi ha energia, l'energia de pensament o acció.

No hi ha energia, l'energia o l'acció de "beeing".

Bé energia interdimensional o extra-dimensional, l'energia o força.

Bé Intergalàctica, la comunicació interestel o extraterrestre.

 

Cap de les forces anomenades o efectes de crear cercles de les collites.

 

Només un simple biològica, bioquímica, física, química, mecànica i altres

veritable ciència i la veritable naturalesa Causes i resultats.

 

No hi ha fenòmens sobrenaturals en tot.

 

 

 

No ximple senil ... (Dement creat cap cercle de la collita)

No hi ha acudits, no hi ha màquines circulars-

Bé Doug, no Dave.

No hi ha consells, ni cordes.

Taulers Bé, no hi ha cordes, planxes, sense necessitat de cables.

No hi ha ximples nois dements senils antigues o els seus imitadors, admiradors o seguidors.

 

NATURALESA CIÈNCIA només creen cercles de les collites

Sí, només la naturalesa reals forces, previsibles i calculables, utilitzant les normes i lleis de la bioquímica, la biofísica, la física, les matemàtiques, la biologia, la química, la mecànica i altres similars Els derivats de les ciències naturals reals i asses branques involucrades en la originació de cada cercle de la collita que s'ha trobat .

 

Les forces físiques, bioquímiques i Similars creat més de milers de milions de cercles de les collites, o d'una manera similar les formes creades en la superfície de la Terra molt abans que existís la gent, animals també. Inicialment en la matèria sense vida, com la neu, la sorra o la pols, després de molsa o liquen, i més tard en les plantes com els cereals o similar.

 

Big Bang investigació

Realment Big bang en la investigació i l'anunci.

(Joc de paraules ... El llampec seguit d'un tro i produeix un soroll molt fort)

 

Cercles principi molt similar cultius Crea objectes similars

en la superfície de qualsevol estrella, de qualsevol mida.

No anem a examinar des d'una curta distància.

També en la superfície de moltes, encara que no tots els

Els seus planetes i llunes orbitant cada estrella

de totes les galàxies en l'espai exterior, en tot l'univers.

Nosaltres - que ara viuen no ho examinem des d'una curta distància però, Obama es va aturar.

 

Nota:

No tots els cossos celestes - per exemple, la Lluna es troba actualment en aquesta matèria completament fora de servei, però en el passat potser no estat. De la mateixa manera, les dues llunes de Mart, Fobos i Deimos (en general, qualsevol "petit" en el sistema solar i en l'espai). Els objectes que no tenen cap ambient i no a exposar i l'activitat volcànica, apareixerà de manera similar. Però en la superfície marciana hi ha vents, la fricció i per tant, també ha d'haver tempesta actual, encara que en aquest cas, és clar, només tempesta de sorra. Quan hi ha tempestes elèctriques, hi ha fricció, electricitat i lightnins, i pot haver cercles (de vegades). Quan alguns de la nova sonda explorar la superfície amb resolució suficient ...

Les publicacions científiques no parlar sobre l'activitat de tempestes a Mart encara observable.

 

Els forats negres

També és possible que els objectes cercles en les collites s'assemblen a aparèixer en la superfície dels forats negres i una mica per sobre d'això. En algun lloc entre la superfície i l'horitzó de successos.

La utilització dels principis actuals de la física conegudes,

mai serem capaços d'investigar de prop.

 

Això és no una broma.

 

 

Hi ha milers de milions de galàxies, cadascuna conté milers de milions d'estrelles. Aquesta estrella de cada sistema planetari planetes conté diverses vegades i poc més de diverses llunes. Gairebé tots en cadascuna d'elles durant una de milers de milions d'anys, milers i milersCrop-Circle-modeinterferències creat figures amb formes com calidoscopi o un oscil · loscopi ( Lissajous ), o la mecànica de la membrana flexible (formes Chladni ), les formes fractals (flocs de gel, ramificació), formes i Kyrlian Lichtenberg (altres anàlegs fractals)

cada any (any terrestre, terrestre - Aproximadament 31.557.600 seg))

No creus? El faràs! Confia en ell! Es creu, vostè va a entendre,

¿Va a acceptar l'explicació i la confiança serà. (?)

 

Pregunti sobre l'estupidesa simplista

Estimat fabricant cercle-Stupids. D'acord amb aquesta estimació, durant l'existència de l'univers (en aquest cas, la nostra, que vivim en ella), des del Big Bang, no van ser "creats" Aproximadament un 10 30 (o fins i tot molt més) Crop-Circle-mode i creat interferencial ressonància i Kaleidoscope i Lissajous i Chladni i formes combinades en pols, neu, gel o altres materials similars de gel (metà congelat o qualsevol altre gas) en el material vegetal, com cereals, si existís qualsevol part dels sistemes planetaris exteriors prop d'una estrella, a l'interior qualsevol galàxia ...

(Els forats negres no es compta)

 

(10 30 Aproximadament 1.000 vegades amb més d'una opció a cap de nosaltres, ni tan sols en el cas dels anomenats "espècimen voluminós" és un nombre d'àtoms present en el seu cos)

 

Estimat circle-makers, encara volen declarar, que ha realitzat

qualsevol d'ells?

 

 

Algunes notes ...

 

Noli tangere circulos meos, quod licet Iovi, non licet bovi, fiat fulgur ergo fulgur fecit.

 

CropCircleGatee

 

Quamvis dē omnibus dubitandum est, crēdō quia absurdum est, credendo vides AMDG.

 

Omnia vero fulmen gubernat. Els pilots Thunderbolt totes les coses. (Heràclit)

 

Pàgina (es) en construcció permanent ...

Qualsevol dia poder veure i petits canvis ...

pàgina següent (s) aviat ... (Joc de paraules) ...

En aquesta pàgina i altres capaços de seguir els resultats

de més de tres anys Continuada (13è afegit de Februar 2012: més de 4 anys)

top Investigació secret dur (aprox. 38 mesos)

Joguet Hobby només ... (Si més no al principi)

 
al final del missatge ...

 

Literatura, fonts

Alguns llibres (una fracció minúscula), que serveix per explicar la física diferents i fenòmens naturals i els efectes en el text i subpàgines www.cropcirclesonline.com Literatura

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

z