Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно публикувани текст-2-2 . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
2/2 публикувания текст
друг текст, публикуван www.cropcirclesonline.cz извън вашата начална страница (свързани с 2/1)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Дом

4.12.2011 - www.sarden.cz

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

Коментар администратор www.sarden.cz :

Мистерията е разгадана, бихме искали да възкликне. Истината е, че нашата външна кореспондент за обяснение на житните кръгове идва с ясен, логичен, и изглежда, че дори логически приемливо решение. (коментар администратор - www.sarden.cz - благодаря ти, JL)

 

Профил: 

Житните кръгове

 2/2

 

 

Някои от възможностите на форми - продължи

Формирането на редовни модели се срещат само в изключително необичайни случаи, един случай на няколко милиона, които са създадени случайно и привидно без никакви логични причини задоволителни условия на редовните форми, и дори повече от две. Възможно е да използваме аналогия от химия - реакции между атоми и съединения възниква при сблъсък на две частици - атоми, молекули, йони или радикали (сред тях тогава е налице обмен на електрони и създаване или промяна на родителските права). Реакция, която може да се очаква валежите само три или дори повече от частиците ще бъде напълно безполезни, защото това ще бъде съвсем незначителен добив милионни%. Формиране на редовните модели може да се разглежда аналогично на утаяване на три или повече частици. В допълнение към мълнии и зърно на това място трябва да отговарят, са вероятно много други случайни ефекти е трудно да се артикулира. Има ли наистина само леко доходност - обикновено нередовно подадена , лежи на земята ( лежи на земята ) зърна се случват в света около един милион квадратни километра на година, площта на редовни форми са само няколко хиляди квадратни метра.

Една от причините може да бъде фактът, че това е изключително силен шок, което се случва само няколко за един сезон, и много хиляди пъти по-силен в сравнение с обикновения мълния, която присъства във всяка буря хиляда или повече. Като допълнителна, много случайно настъпили явление можем да си представим, че (някои) редовни модели може да се формира под спокойствие, след събитието "Lightning от небето" ("гръм от ясно небе"), положително заредени облак-земя мълния, огромна енергия, залавяйки десетки километра от облака, предава невъобразимо по-висока енергийна срещу "обикновените".

Дъжд, в случай на дъждовни води потоци понякога хиляди тона на квадратен километър в само на няколко минути във въздуха и на земята, и вятъра над 100 км / ч, придружаващ редовно мълния, всички последици на техните симетрични зауствания значително "разроши" или най-малко "пухчета". Свидетелите търсят невъзможно, защото всеки, който би направил това на собствените си очи на земята гледани от няколко фракции на второ никога нищо никъде или не следват nedosvědčil и инсталационни времето изтича камери все още не са разпределени в близост до полета.

Светкавица себе си може да най-добрата защита срещу всякакви случайни свидетели и наблюдатели, и с голяма сигурност ви прогонят от "сцената", ако тя е на мястото направо nezlikviduje. Нещо за това вероятно може да се каже от животни от последната част на влажните зони в близост до мястото описва въздействието на мълния. Две от тях са разтоварени пряко в 18 и 58 000 ампера. Не е изключено, че някои жаби, които не се намират там, определено dokuňkaly. Но тъй като разследването е установено на място, няколко дни по-късно, не остана достатъчно, тъй като е.

Точно като жабите ще dokuňkal на това място се намира само на кръг-мейкър. Може би най-малкото нещо да предприемат тази безумна лица в сърцето си като много сериозно предупреждение. Възможно е дори напълно възможно, че някои от декларираните кръг вземащите (без това някога са били документирани доказателства) е всъщност по подобен начин областта понякога dokuňkal. Цялата теория, представени тук, обаче, са изградени на предположението, че няма кръг на създателите на факта, съществува и никога не е съществувал (за тяхно щастие), с няколко изключения, са напълно изолирани. В повечето случаи това е просто кръг declarator-мейкърите, които влизат в творенията на някой друг. Те също бяха една от първата известна компания Дъг и Дейв. О, г-жа Bower. Уроци за всички жени: фактът, че понякога през нощта мъжа може да "загубят" или "трудно да бъдат проследени," вие т.е. вероятно сега и след това "скочи" от него в очите на обществото глупак или идиот, не е правено . Ако някой в нея, но твърде много бърникането започва, не е изключено, че в края на краищата го прави много по-голям идиот, отколкото иначе би някога. Дори в очите на обществото. Дори и с един приятел. Може би лудуват на терена заедно, но има определено пръстени не. Дори ако го събори някои ( сплескан , лежи на земята - лежи на земята)) култури, там за тях може да са напуснали. Разбира се, че не, когато настана правилните кръгове, тъй като се прибере в къщи в кутия. Може би предпочитате да направите и двете призная, че там заедно "играха". Днес тя е доста модерна, тя се нарича алтернативна култура. Само, че г-жа Б. щеше да е за края на живота си е много трудно rozdýchávala. Параграф придружава Снимка 6 , колкото изглеждаше всеки празнодумство - кръг-мейкър след среща с който само в областта на модел наистина създава. Между другото, на тази снимка се вижда ясно на дървото "Подпис главният виновник" .

Приложение: една бележка на подобни дейности odsouzeníhodnosti в предходния параграф не се прилагат сериозни изследвания, например, когато група хора от селскостопански колеж или университет реши да опита, за да се сигурни, че нещо подобно е възможно, но тези изследователи не се нуждаят да марка на думата кръг-кръг-машина или машина. В този случай, това е само сериозно научно изследване на възможностите за реализация на проекта.

(Напълно Накрая, предлагат да се включат пароли във всеки бъдещ общ речник английски - Чехия кръг-машина, кръг-мейкър = "местния идиот" Джо Schmoe).

Последиците от зауствания, описани в на предишния член (не далеч от на "жабите") доведе първо на настаняване , огъване стъблата на земята ( огъване стъблата на земята ) на няколко квадратни метър - на първа забележими промени ще настъпят до десет дни след освобождаване от отговорност. Постепенно, ден след ден, те добавя друг, докато накрая само преди прибирането на реколтата е бил сплескан , лежи на земята на очакваните 25-30% на цялото поле (повече снимки в предишна работа), на които текущата чрез релсите след трактор разведен и на много места, които вероятно освобождаване от отговорност не работи изобщо.

Предпоставки текущата ръководството след трактора проследява разумно поддържа на факта, че редовно, нередовно настаняване , огъване на подземните culms стъбла се наведе до земята (много често - на очакваните 80-90% от случаите) доста точно следва посоката на песни, така че на статистически значима процентни на всеки въздушен и наземни изображения от цял свят, които просто съвпадение може да бъде доста надеждно изключени. На снимка 7 общо 7 сайтове - всичко от geograph.org.uk   подобни снимки от Чешката република могат да произвеждат хиляди. В Google Карти ви да намерите хиляди подобни изображения от цял на света означава въздушно повърхността на Земята, които Google Earth се използва като на база на картата не, Panoramio, в продължение ще бъде представен, на кадри на житните кръгове може да намерите стотици подобни места не е далеч от цифрите или директно в тях. Подобни изображения, изцяло отделен нередовно подадена , лежащ на земята лежи на земята зърно или житните кръгове, които са толкова неравномерно polehlým стъбла зърно са нередовно наведе, придружен земята, е възможно да се намери онлайн хиляди Снимка 8 - тази снимка е в интернет, но не може да намери, публикуването на пиктограмите в Чешката република и на енергийната система на Земята - Красотата на култури кръгове в Моравия 2,000 - 2006 , . Plíšková et Ал "е лесно да видите много типично нередовно настаняване , огъване стъблата на земята ( огъване стъблата на земята ), който придружава модел, голяма част от които доста точно проследява след пистата трактор. Някои райони на нередовни настаняване , огъване на подземните culms стъбла се наведе до земята в тази снимка има други много интересни свойства, характерни за настаняване , огъване стъблата на земята ( огъване стъблата на земята ) зърно след мълнии, които са описани по някакъв друг продължи.

Презумпция на сегашното ръководство след трактора песни разумно подкрепени на факта, че много често го зърно Polehňa , неговите стръкове се наведе на земята първа в близост до центъра čtvrtzávitů, окръжност трактор на ръба на областта, където интензивността на електрически ток (неразделна) може да бъде високо и растенията и най-повреден. В някои случаи, зърно Polehňa , стъбла се наведе до земята просто там, и навсякъде другаде. Снимки първата настаняване , огъване на земята culms ( стъбла наведе на земята ) в последния пост беше взето на мястото, където пистите се слеят, като по този начин концентрацията на власт също са се увеличили. Един много интересен феномен настаняване , огъване на подземните culms стъбла се наведе на земята в близост до на песни след трактора е на факта, че въпреки че на голяма част на вредни енергия е често хранят от тях, растенията в непосредствена близост на краищата на тези песни са почти никога не nepolehnou ( остриета не се огъват до земята ), настаняване , огъване на земята culms ( стръкове се наведе до земята ) винаги започва почти без изключение, докато на разстояние 20-30 см от тях. Дори в области, които Polehna ( извити стъбла до земята ) почти напълно, въпреки че растенията, в близост до региона са получили най-високата доза на енергия. Възможно е, че по-високите растения тесни писти (на които нищо не расте), тя може да бъде по-лесно да се отървете от вредните химикали "разредете го" и да се възстанови по-бързо. Като на обща причини настаняване , огъване стъблата на земята ( огъване стъблата на земята ) се съобщава на литературата над-торене с азот, но след това те трябва да polehnout ( огъват стъблата на земята ) растения, най-близо до пистата, на най-големите излишъци. Тук Snapshot Photo 9 (Англия geograph.org.uk ), които могат да се вижда ясно-ниски зърнени култури растеж (овес, зелени - бавното узряване) в близост до пистите след трактор над сто метра от заустването вероятните точката на сблъсъка, където царевица е значително сплескан , лежи на земята. Зеленият растения в близост до пистите изглеждат най-малкото склонност към настаняване , увреждане, слабост ( повреда, слабост ), или обратното. Растения, които са най-близо до пистата, не е плоска , лежи на земята ( слама лежи на земята никога), може би няколко изключения, които са доста под статистическата грешка.

Често Polehňa , стъбла се наведе до земята царевица само при най-голямо разстояние от пистата - снимка 10 , по средата между тях, където добавената енергия се върна от две посоки. Следователно, не е най-голямата концентрация на замърсители и еднакво повредени растения, така че растенията имат ограничена възможност да се изключат повечето от корени в почвата и по този начин е най-малко частично елиминирани. Всички на явления, описани тук, може да се наблюдава в допълнение към всяко място с неправилна polehlým стъбла зърно са нередовно наведе до земята и на малка дистанция на почти всички редовни форми изследователите документирани, освен ако не ви са в области, където техните снимки често подрязани и отделени от всеки квартал, някога. В най-голяма степен точно преди прибиране на реколтата, когато изследователите имали почти никакъв интерес, но форми, pictures've вече са взети отдавна, така че това, което е там, за да се притеснявате. Някои фигури, но те ​​самите са комбинация от редовни и нередовни форми подадени , лежащ на земята лежи на земята зърно, така че поне там. Друг подобен ефект е фактът, че много често след включване на светкавицата, точно по средата между релсите зърно-зеленият, най-малко зрял - с най-високата доза на вредната енергия показва най-значително забавяне на зреене. Много често именно в тези места първи Polehňa , неговите стръкове се наведе до земята. Foto 11 на снимката по-долу започва poléhat се огъват на земята ( наведете ) зърно в средата между на песни на зелени места, и на същото място, снимана по-късно вече сплескан , лежи на земята (около един месец по-късно). Действителната цифра сплескан , стъбла се наведе до земята дълго, преди да го получи "пряко попадение", но някои потоци и се делят, така заместник сплескан , стъблата се наведе до земята и nepolehlá позиция ( стръкове изправен ).

Като основен принцип, възможността на невероятна редовността на някои форми могат да бъдат използвани е вероятно обяснение, което допринася за формирането на резонанс и смущения (механично, електромагнитно). K допълнение към тези две явления, някои цифри може да се появи мигновено на суперпозиция принцип (моментално векторната сума), а понякога и изглежда доста, без никаква видима причина за незабавни течения обръщане понякога може да се случи проникване вектори, понякога просто събиране и изваждане на напрежения и токове. Корона заобикаляReturn Strokeкато непрекъснат цилиндричен корпус, вижте приложената схема Модел Corona , точно в кръг. Снимката е взета от мълния електромагнетизма , Робърт Л. Гарднър , 1990, стр. 4. Корона може да има до определено разстояние от стойността за освобождаване от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета канал отрицателен, след това отново положителен (опростен тълкуване е описано в много професионални статии като http://www.lightning.ece.ufl.edu/ ). Полярността понякога могат да настъпят вероятно се дължи на някои подземни структури (проводяща), евентуално чрез индукция в нея, понякога биполярни реакции на мълния течения, които може да се дължи на моментното състояние от механична гледна точка на растенията се появяват по различен начин всеки път, добавите и изважда един с друг. Най-простите форми - просто самотен кръг - да обясни възникването му трябва да бъде достатъчно дори само индукционни явления и захранване, но също така и механични въздействия. Има още по-прости форми от кръгове - линии, които могат да бъдат обяснени само от резултата на сегашното ръководство, особено в подземния. Те ще бъдат описани по-подробно в продължаване.

Някои много прости форми, кръгове, или по-скоро си беден имитация, може действително да се случи веднага или много бързо след завладяването. Снимка 12   Япония - Мистериозни кръгове култури , Hessemann, Tóthová, . цвят привързаност между на страните, 120 и 121) Снимка 13 , Снимка 14 , 2010 г. Обединеното кралство Wiltshire Братън White Horse (Westbury). Така че тук Circles've Crop откривателите наистина нека на такива единици могат да бъдат намерени на областта от цял свят всеки наистина, защото там са милиони от тях там, и тя е наистина много лесно да си представите, които могат да възникнат след като на единични изхвърляния мълния в областта, тъй като той изпълнява механични въздействия шок върху снимка 1 ( част 2/1 ).

Тъй като сила е главно някои изключително мощна мълния марка, може да се намери "нещо", понякога веднага след бурята. Коментар на снимка 12 - "Още през 1986 г., след една нощ на необичайни прекъсвания на захранването, намерени в блато в северна Япония Nišikavaka кръг в тръстиките. Какво учените искат повече? Обявен за "необясними тока" са добавили някои флаш cicrlemaker изпълнена с изгорялата седалка, канап, шапка и шахтите за кръгове изследователи култури вярват, че "нещо необяснимо неразбираемо електромагнитни", които се появяват на място, тя е просто "обикновен "буря, която ще се проведе годишно около света десетки хиляди, и светкавици, които попадат годишно в областта и тревисти райони по целия свят милиарда?

Гръмотевична буря е не само един от съществуващите екстремните метеорологични явления, но дори и един от най-екстремните физични явления. Има сайтове, където въпросите се обсъждат по-подробно. На случаен принцип, ние можем да говорим за стръмността на текущото покачване фронт на импулса, особено някои последващи изхвърляния, които вече са добре "пометени" пътувал, с активирана и йонизиран начин, въпреки 200 000 ампера на микросекунда , само една милионна част от секундата.

Наистина просто за забавление: Ако не светкавица в канала, особено по време на началния ток стръмните част на кривата, концентрацията на енергия, излъчвана на единица площ за единица време, дори по-голяма, отколкото на свръхнова експлозия (първите 10 секунди), след това тя вероятно за много зад себе си.

В този момент, няколко снимки, показващи последиците от мълнии - снимка 15 . Без да се налага да отидете в сложни физични и електрически изчисления, след като видя тези изображения може да се заключи, че "флаш мощност" (разбира се поне да създаде модели в центъра "отвор за щифт" ). Тя е предназначена механична сила, и необходимо е да обърнете внимание, че сравними изпълнение излъчва енергия като електромагнитни вълни на всички дължини на вълните, в количества, които могат да само да забележим индукция на завод щети - много точно в кръг, дистанцира нагоре на десетки метри. Възможно е също така провеждането на електроенергия в почвата корен системи, управление на йонизиран въздух, корона освобождаване от отговорност също могат да участват в него, и носи забележими течения към повърхността под формата на сравнително точен кръг на няколко метра по протежение на флаш канал инцидент.

Друг наистина просто за забавление - на сумата, че е откриваеми чувствителни измервателни устройства, като електромагнитна радиация на различните дължини на вълната - не само на разстояние от хиляди километри, но на светлинни години далеч, то зависи на чувствителността на измерване техника и диаметъра на телескопа. Фотони, които отиват на пътешествие през пространството, нищо не може да спре ...

Много просто, това е възможно да се изрази енергийния баланс на разряда на светкавицата, така че приблизително равни части (десет процента) излъчва първата под формата на механична енергия, като част от звука, 2 енергия под формата на топлина (инфрачервени лъчи) 3 леки и 4 почивка všch като електромагнитно излъчване с дължина на вълната. Инфрачервени лъчи и светлината са само добре определени участъци от електромагнитната радиация. Някои от изброените форми на енергия, които все още са в шок или просто след преминаване от един към друг, особено в механична термична. Повече подробности ще надхвърли значително обхвата на този документ и тези, които се интересуват, трябва да се отнасят към литературата.

Преди да обясни физически (и химични, биохимични и биологични) ефекти на принципите на мълнии в полски култури, е възможно да се покаже как експлоатацията на мълния върху растения изглежда класически селскостопанската наука, сега без прилагането на физически и други закони. Без дълго криволичещ през селскостопански изследователски институции, библиотеки, интернет търсачките предоставят някои отговори, които могат да бъдат разширени. Публикуване или уеб сайт, който тематични и Светкавица растения като соя, картофи, домати (напр.

че след мълнии в областта, засети с полски култури на място създава доста точна кръг. Много отслабена, често дори мъртви растения. Включително и снимки. Някои ловци като снимки на житните кръгове от окото на урагана падна - виж снимка 16 . Кръг в долната част на снимката е взета от интернет страницата на Университета на Джорджия , Lightning Damage, Памук - мълния в памук

се получава от уфологията (visionovni.com), който го е разгледал като класически случай на житните кръгове (полета със соя) http://www.ipmimages.org/browse/detail.cfm?imgnum=1242075 , кръг в горната част на страницата. Има ли все още проявяват изсъхнали растения (мъртви, напълно спря растеж), но ако ufologists посети идентично място за около един месец по-дълго, растенията ще са от долната рамка почти неразличим.

Светът е за една година около един милиард мълнии ниви, пасища и в непосредствена близост до тях. Това е доста изненадващо, че те имат много по-сериозни последствия, за които повърхностна влажност и проводимост на почвата. Колкото по-ниско съпротивление на материала, толкова по-малко енергия се освобождава ток, преминаващ през него (на квадрат).

Препратките към предишните части: (1)   и (2)

На допълнително продължаване на тази малка серия на причините на настаняване , увреждане, слабост щети, отслабване на зърно ще бъде показано, че на места, където зърното само отслабва, защото вече има е гръмотевични разряди и зърно в бъдеще има абсолютно обвързани Polehňa , неговите стръкове са кланят - редовно или нередовно, можете да търсите за известно време преди polehnutím , огъване на стебла на земята, дори и без помощта на техниката всяко измерване. Това може да стане още преди идентификацията на моделите на достатъчна видимост - вие не вярвате?

Наред с другите неща, на вид Окам вярва, че ако си бръснене бръснач принуждавайки всякакви случайни и nonrandom наблюдатели да сключи, че каквото и да е престъпление бяха изпълнени от хора, тогава вие не трябва да се поколебае да вземе на помощ Ledecký изключение, което казва: бръснача на Окам не се прилага, ако приложения заключи, че по всяко време, навсякъде, на всяко място в света на широк широк вселената извършва всяка съществуваща (издънка) всяка творческа дейност многократно, тайно, под внимателно класифицирани и никога дори незабелязани nevyzrazených подготовка, без всяко публичност и разкриване, но ПЪРВО напълно безплатно . се отнася на mmimozemšťany. Освен това тя е необходимо да обърнете внимание, че в случай на група от хора срещу самотни лица веднага се издига експоненциално възможността за разкриване на информация, и във всеки случай участието на съпруга на член на заговора безмилостно верига скокове на стойност от 1 (100% вероятност на оповестяване изключения съществуват)

Друго важно правило на палеца: Ако някога някъде навсякъде по света е създаден всеки интересен и неуловим обект, въпреки че дори и от много неясни и трудно да артикулират причините, там е винаги поне една, по-често на няколко психично болни лица (D & D), които са се твърдят за авторите на произведението. В този момент, разбира се, за които се счита, че на въпроса за създаването на житните кръгове, но също така се отнася творения и дейност на хората. Просто попитайте на всяка институция недоразвита, там са много наполеона, Моцарт, Бетовен, Хитлер, Дездемона, Ганди Sklodowských Ajnštajnů, мъхната пчела , Пикасо, хер Gott, Осама Blbádýnů, Сократ, Неру, Чърчил, Шекспир, както и всяко друго положително и негативно известни личности от световната история и пространството.

Той ще бъде толкова далеч за днес.

Jan Ledecký

ако заинтересованите контакт cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Назад към списъка на публикуваните текстове  

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

z