Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно публикувани текст-1 . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Първият публикуван текст
първата публикация извън вашата начална страница www.sarden.cz - интернет сай-фай списание
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

www.sarden.cz - онлайн списание за научна фантастика sarden.cz / мотиви-пръстени в зърно

Текстът е публикуван едновременно в допълнение, в Sci-Fi приложение интернет ежедневно Невидим кучета в тази връзка

ако заинтересованите контакт cropcirclesonline@gmail.com

Профил:

Житните кръгове

 

 

В началото на определените няколко основни понятия. Първото нещо, което ще бъде "житните кръгове", преименуван на "Фигури в зърното", защото това не е просто кръгове. На определен етап на научните изследвания, има тенденция да преименувате "полето пиктограми" (PP, английски Поле пиктограми, РП), тъй като това усилие е изоставен, но за сега много проста причина. Пиктограми са всъщност образи, които предават и съобщава конкретна информация. Както става ясно от текста, който следва, "Фигури в царевица" не е абсолютно предава всякаква информация, макар че понякога наистина изглежда. В такъв случай, чието разкриване е впоследствие "разчетени", в действителност със сравнително висока сигурност е фалшива. Пример за това е "Посланието от Chiboltonu" - 21.8.2001 г., или Crabwoodu - 18 август 2002 г., или "PI Configuration" - 1.7.2008 г., Barbury Castle, със сигурност много трудно, но все още се произвежда от човешка сили форма.

Но тъй като това е сравнително утвърдено име на места někteých следния текст ще бъде използвана за модел Кръгове съкращения културата (житните кръгове).

 

За начало, обобщаващ резултатите от последните изследвания на няколко точки:

Първи Фигури в царевица nezhotovují нито хората, нито извънземни, са резултат на чисто природни процеси. Физика, химия, биология и други области, свързани с. От определена гледна точка, дори е възможно да се отбележи, че всички форми в зърно може да се разглежда като резултат от действието на термоядрените процеси (да се обясни).

Изображение източник

Втори Е да се предположи, които се случват в тази област, макар и много рядко, за производство на фалшиви. Са идентифицирани като фалшификати модели, направени от хората, така наречените кръг вземащите. Но тъй като от статистическа гледна точка е абсолютно изключение, дори и това пада далеч под статистически грешки - както е обяснено в следващата точка, а не за тях в текста, почти не се споменава. Странно изключение (статистически).

Трети Въпреки че може да изглежда по-малко вероятно на такива фалшификати е в действителност само една малка част от процента, много по-малко от 1/1000 на открити и неоткрити редовни или по-малко правилна форма. Разбира се, повече от 99.9% от всички открити модели в зърно, причинени от чисто естествени, земни сили. Подобно изявление ясно контрастира рязко с предизвестие на почти всеки филм или телевизионно шоу, věnujícímu издаване на житните кръгове. Абсолютно, без изключение, във всяка такава програма се появява човек или група от хора, със седалище и струнен, които привидно са такива, участващи измами, като определени групи наблюдатели многократно до извода, че това е единственият реален начин да им произход. От статистическото наблюдение съвсем ясно показва, че в присъствието на филмови и телевизионни камери и екипажи много пъти (много порядъци) увеличава броя на различни колена, които са на такова място съществува. Само погледнете при всяко преместване от Парламента. Това е особено важно да се осъзнае факта, че всеки, който във всеки филм или телевизионни програмни изходи, той получава като награда, а лицето му ще видите най-малкото кратко Моментът на хиляди хора. В случай на някои мултимедийно ексхибиционист дори дори награда nejvyžadovanější. В случаите, описани (фалшификатор форми) в по-голямата част (слава Богу) първи и последен път. Във всяка друга област на човешката дейност ще бъде подобна измама бе разкрита много лесно след това, което щеше да влезе в истинският автор, и фалшификатори, така веднъж и за всички открити и осмиван. За много прост и обикновен причина, че е резултат от следния текст, никога не е вярна и реална модели за разкриване на създателя на зърното се регистрира, вероятно вродена скромност, ще трябва да го направя за него. Ако, обаче, чисто случайно понякога с тези фалшификатори и имитатори, които да отговарят на, което би наистина някога се случи в действителност може да им даде такъв урок, който със сигурност никога не би хрумнало на някой да се следват. Като се има предвид, че хитър кръг ще бъде след всяка такава среща, докато не стане леко обгорени přičmoudlí, разбира се, като ги среща във всеки случай никой не би искал и той остава голямо предизвикателство: Бъди така любезен, биха предпочели да седи в кръчмата, и провеждане на консумация. В противен случай, може да се окажете като това ... На своя принос за човечеството, и в двата случая приблизително сходни в кръчмата и в областта.

                       собствена снимка                                                              източник картина

Четвъртия Фигури в зърно е възможно, в действителност, дори необходимо, марки като сплескан , лежащ на земята зърно.

По отношение на визуални (pozoravatele обикновена гледка) е "царевични стъбла, които, за разлика от нормалната вертикална посока на растеж е хоризонтално или почти хоризонтално."

По отношение на селското стопанство и отглеждане е всичко за зърно, частично или напълно разградени polehnutím , огъване стъблата на земята (трудно или напълно neskliditelné) ". От същата гледна точка, в много случаи по-висока степен на зърнени вредители от заобикалящата растителност също може да се разгражда по-голяма степен влажност.

От на физическа точка гледна го е възможно да видите на сплескан , лежи на земята зърно сигурност има много начини, можете изберете едно, вероятно много типичен: сплескан , лежи на земята зърно "зърнени култури, чиито потенциал енергия е равна на нула или почти нула."

На странно изключение възниква всички сплескан , лежи на земята царевица не, само една, което се случва в редовен, почти идентичен начин. сплескан , разположена на зърно земята царевица е отслабена , които сплескан , стъблата се на подземните благодарение отслабването , които се появяват след повреда , никога не обратното. Царевица първо е повреден (първоначално без никакви видими последици), а само в резултат на тази щета се случва да си отслабване. Обикновено много бавно (дни до седмици), а след това най-накрая Polehňa , стебла са огънати на земята (понякога дори и това не). Здрави, непокътнати и ненакърнена nepolehne зърна ( не прегъвайте стебла на земята ) почти никога. Всяко сплескан , лежи на земята царевица навсякъде, дори модели и всяко неправомерно сплескан , лежи на земята, точно на същите функции - огънати, подути и продълговата възли, повечето (над 90%) необяздените стъбла свити близо до земята, разнообразие на растеж аномалии . Известно време след подаването , огъване на стебла на земята ( огъване на стебла на земята ), растенията са отново се опитва да се повиши, което е по-малко засегнати частично успешен, някои Слънцето В първия случай това е възможно да се наблюдава на огъване възли в второ разширение.

Някои изследователи на зърно модели, ние вярваме, че влиянието на някаква твърде общо определени сили (микровълни, инфрачервена светлина, вихри minitornáda, убеждения), че областта никога не е бил виждал в действие, или присъствието си не може да бъде всяко обективно докаже там възможно най-скоро да флексия и разширяване на някои други възли, и само като резултат от такива щети, докато Polehňa растения ( извити стъбла до земята ). Всички тези учени трябва завинаги изваждам от заблуждение: За разширение и флексия на възли на дръжката не е зърнени култури или всякакви други екземпляри на семейство Poaceae (Poaceae), нито всички други растения, НИКОГА преди polehnutím , огъване стъблата на земята, но след. Ще се появят (разширение и сгъване на възли), главно поради да geotropismu до във време, когато сплескан , стъблата се наведе до земята, rotlina се опитва да седне до отново (той го прави чрез възли - възли - чиято функция е, наред с други неща топинг отклонения от вертикален растеж - отрицателна geotropism). Се държат по същия начин и растения без ставите и увеличаване на растежа и броя на клетките, в някои части на стъблото или багажника, за да достигне постоянна посока на промяна на растеж ..

Един от основните недостатъци на почти всички предишни проучвания Crop Circles във факта, че тяхната изследователи, много бързо и много често многозначително поканени да помогне на почти всички съществуващи уфологията в света, záhadology, астролози, esoterics, dowsers, окултисти, Нумерология, Oracle, психотрониката , комарджия, магьосници, вещици и различни други специалисти в подобни области. В 01:59 области на човешката дейност, науката и знанието, вероятно най-вече в интоксикация и ступор и свръхестествена тайната на наблюдаваното явление, но те почти успя да забрави. Забравена решение на сложния проблем на експерти в областта, които биха целият въпрос със сигурност може да "приписване polénko". Забравена е една област от човешката дейност, които, въпреки че не изглежда по въпроса на зърнени модели може да донесе далеч от най-обяснение, за разлика от всички изброени. Забравете факта, ... ботаника и селското стопанство. Този документ, чрез нова, сравнително сложен тълкуване на явлението, опитвайки се това по-скоро изумителна и тъжната реалност, поне до известна степен правилно.

Петият Причината за вредите, причинени от последващото му отслабване, електрическа енергия (електрически ток през растения), както и този, който каза, че е на гръмотевична за освобождаване от отговорност - Светкавица Ход, особено най-важната част, нареченаReturn Stroke. По-подробно описание на принципите и мощта на мълния освобождаване значително ще надхвърли очакваното обхвата на този принос и потенциалните кандидати трябва да се отнасят към литературата.

Светкавица освобождаване от отговорност се причинява щети на зърнени култури и много други култури и тяхното последващо отслабване и настаняване , огъване стъблата до земята ( огъване стъблата на земята ), както и треви в пасища и всички други тревни, и подобни travopolních растителност и извън областта. Повечето като настаняване , огъване стъблата на земята ( огъване стъблата на земята ) ще се играе като настаняване , огъване стъблата на земята ( огъване стъблата на земята ) нередовен - на английски език Произволно свален формация, RDF . Това са няколко милиона кв. км на повредени и polehlých с ножове наведе на земята, растенията ежегодно в целия свят. За сравнение - района подадена , лежи на земята лежи на земята зърно, причинени от така наречените "кръг-създателите" на няколко стотин квадратни м годишно, което е приблизително една цел на повърхности магнитуд desetimilióntina, причинени от природни процеси, без намесата на тези художници. Това е може би една връзка, ако десет милиона души усети едно кръгче-мейкър (наистина, в света все още е значително по-малко). Десет милиона души имат Чешката република, как хората са живели, ако десет милиона сингъл почувства идиот! Както можете да видите, човечеството срещу природата все още да навакса.

Шестия По време на гръмотевични разряди в областта, в много случаи на значително малцинство на властта преди напълно изкушаващо да незабавно разширяване на страната за един много кратък период от време в района, често поради wet и по този начин значително vodivějšímu повърхността на страната, особено в спалните помещения след трактора и в непосредствена близост до, и на разстояние от няколко стотин метра или повече, и след това просто отива равномерно в страната. Някои малка част на шок енергия се превръща по този начин в на сравнително далечни растения или си корен система, по този начин създаването в тях забележим размер на вредни химикали, време може да бъде във всички тези места да отслаби на растението и причина настаняване , огъване стъблата на земята ( огъване на стебла на земята ), но най-вече дълъг или дори много дълго след бурята, когато аз го правя с наблюдаваните ефекти на един сътрудник. Описан флаш захранващ на земята е толкова хомогенен, че вече не представлява по-голяма опасност за висшите животни, с изключение на места, които са много близки до освобождаването от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета, които, разбира се, много опасни времена. Най-често то се случва, че първият Polehňa ( извити стъбла на земята ) места най-близо до завладяването и постепенно се присъединяват други, по-малко засегнати, които могат да продължат до прибирането на реколтата.

Първата снимка е място, в околностите на който е записан на 24 Май 2010 г. около 17:51 CEST 22kA освобождаване от отговорност на мълния, и на по-малко разстояние от него за още 8, вариращи от 16 до 58 000 ампера, всички в рамките на по-малко от минута. Снимка е направена около три дни по-късно, 27 Май, които все още не са били наблюдавани по растенията няма признаци за склонност към настаняване , огъване стъблата на земята ( огъване на стебла на земята ), кръстоска марка на мястото, от което е бил взет на втория изстрел. Той е бил отведен в деня, когато настаняване , огъване стъблата на земята ( огъване на стебла на земята ) се е появил за първи път - 3 юни, десет дни след изписването. Третата снимка от същия сайт бе взето два месеца по-късно, на 1 август, точно преди прибиране на реколтата, този път в по-близко по-нататъшно изпълнение на описаната серия - 16 000 ампера. Няколко часа след като на първо посещение на мълния място, когато първите снимки са взети настаняване , огъване стъблата на земята ( огъване стъблата на земята ), е установено, да повреди картата с памет във фотоапарата и общо на 21 изстрела са невъзстановими заличават. А няколко часа преди на загуба на данни (дори същата вечер) изображения са показани на картата, след загубата им (намерено на следващата сутрин) е вече на картата може да съхранява данни на оригиналната клетка мащаб памет, в който е разположени на изгубени рамки данни бяха безвъзвратно унищожени ( е необратима и преформатиране neobnovitelnému карта намаляване на капацитета; нарушените терени, но все повече се държеше така, сякаш те са били възможно да се съхраняват данните, тя също чете Марк съдържа само нули веднъж и за всички, това е възможно само да се преформатира картата чрез UNIX намалена работоспособност което доведе до отстраняването на повредени сектори и не може да се използва). Вероятно това е възможно, че описаният ефект биха могли да участват остатъчен статичен заряд, спиращ твърде дълбоко под повърхността на земята в подземни изолирани места. Такова едно схващане, че би било необходимо да се сравнят измерванията на сайта. Неоспорим факт е, че по време на разглеждането на модели понякога се увеличи размера на електростатичен заряд точно в точката на възникване реално измерени и много по-често са ужасни изследователи на микроелектронни устройства (мобилни телефони, камери) се държат точно така, както ако увеличеното количество статично електричество. Всички три собствени снимки.

Седмата настаняване , стрък наведе ( огъване на лопатки към земята ) под формата на редовни форми на зърно, в контраст с нормална бъбречна има само много трудно установими причини. Не е изключено от факта, че някои от специфични причини може да бъде много по-различен от място на място. Както на относително отдалечен възможност изглежда да бъде, че една много съществена част на освобождаването от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета не се разпространява с обкръжаващата среда на повърхността на страната, като може да бъде случай на нередовни настаняване , огъване стъблата на земята ( огъване стъблата на земята ), но веднага отива право надолу без прекъсване направо в земята, така че на изпълнение над земята, близо до повърхността, а под него действа като проводник, чрез които протичане на тока, често няколко стотин хиляди ампера. Той действа като проводник на електричество, пресичане на повърхността на земята, през която преминава през необезпокоявани, които се разпространяват от него в квартала, където те просто се разпространява явления и електромагнитна индукция. Фигури в такива случаи, понякога поразително приличат на моделите, формирани в метални стружки чрез магнитното поле. Някои форми и приблизителното им принцип произход вероятно дори ще бъде възможно да се симулира в лабораторни условия. В околностите на такъв проводник или няколко проводника може да генерира различни модели на електромагнитни смущения. Разбира се, те трябва да имат условия - сайтът трябва да се намери сравнително добър проводник подземен поток. От подземните индустриални пейзажи такива диригенти относително изобилие (различни комунални услуги, ако не някои долара nevykopou на земята), че е възможно подобни структури в образуването на определени форми всъщност. В някои случаи тя може да бъде геоложки разломи, които са обекти форми също се срещат сравнително често. Също така, може да действа като извори, разбира се в изобилие в много сайтове от древни селища и други.

Ли взети предвид също възможността, че нещо подобно, че на някои места влиянието на гръмотевични разряди в областта не е, но на слой непосредствено под повърхността по време на въздействието на освобождаването от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета се държи много като на диелектрик кондензатор - то е относително без-проводими тяло, в сравнение с други слоеве на практика изолатор, който се намира на много по-проводящ слой, които биха могли да се полива предимно геоложки слой (втора, по-ниска кондензатор електрод и горния електрод се състои от повърхността на влажна пръст). По време на освобождаването от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета ще се отрази разбивката на диелектрика и затова поток съблазняване сравнително бързо под земята, без по-нататъшно разпространение в цялата страна, и за пореден път напомня единствено на освобождаването Настоящият диригент, разположени перпендикулярно на земята и главата през него под повърхността. В този случай, тя може да бъде дори и значителна част от растенията в близост до засегнатата само електрическа индукция (такива растения може да се дефинира доста точна кръг). Растения в непосредствена близост до мълнии могат да бъдат засегнати от корона освобождаване от отговорност, което се случва в близост до разстояние от няколко метра, в случай на изключително силни удари на десетки метри, и го определи отново доста точна кръг. Corona освобождаване от отговорност е създаден, когато светкавицата като леко светеща черупка шок, и могат да бъдат регистрирани на някои снимки на мълния, но почти винаги е взривен със светлина и разряд (Return Stroke), Което е всъщност гигантска афера, отвъд обикновеното човешко въображение. Запалване на разряда на светкавицата, перпендикулярна на центъра на страната би могло да обясни необяснимо факта, че на някои хълмовете създава Въпреки овална (елипсовидна форма), въпреки че, когато се гледа от по-горе в въздушна фотография изглежда доста точна кръгове.

Осмата В предишния раздел определена структура (проводяща съблазняване флаш под земята, без по-нататъшното му разпространение с обкръжаващата среда, като подземни богатства мълния) също може да се отнасят до някои археологически обекти, много от които са в така наречените места Cropmarks, Soilmarks или Frostmarks. Подробното им характеристика ще надхвърли значително очаквания обхват на този пост, така че може би друг път или на друго място. Възможно е, че подземните образувания, че случайни изяви, изброени явления причиняват понякога отчасти на развитие на определени фигури (някои от фигурите може да възникне, с тяхна помощ). Тъжният факт на придружаващия изследвания Crop Circles феномен изглежда е фактът, че местата, че тези явления трябва да се обърне най-много, особено различни сайтове, посветени на въпроса за житните кръгове, тези явления са почти не дори и най-малкото споменаване.

Източник, вече несъществуващата - www.cropcirclesdatabase.org 

9-тото Пин остана в центъра на формата.

След откриването на някои модели изследователи често откриват, че в центъра или близо до нещо, което може да се счита за мястото, където той е бил изненадан щифт в страната, което доведе до низ, и така нататък. Без да се колебае марка такъв модел като фалшификат, направен от хора.

Вие не може да се сърди на всеки, който счита, кръг производители като лица, които са много глупави (вж. D & D). Всеки място нещо подобно се случи, но първо трябва да мислим за това, как е възможно, че сайтът, в който някой тайно старомодни пръстени, щифт млъкна, направи кръг, и след издърпване на щифт не се притеснява да старателно покриване на песните. Този въпрос трябва да се чете, както следва:

"Как е, че има тайно се опитва да създаде кръг някой, който е толкова глупав, че страната спря щифт, създаден кръг, издърпа щифта, и не се притеснява да замете следите след него, така че сега по невнимание разкри първият посетител?

Това е факта, че лицето, което действително е на мястото и формата е създал, със сигурност не са глупави. Никога не си песни nezahlazuje, не в най-необходимо, напротив, той ги оставя наистина високи, почти толкова, ако той желае да се представи възможно най-скоро и преследвачите си исках да кажа нещо подобно:

"Hihihi, просто дори ако никога не разкриват ме хванат."

Възможността на ефекта "PIN zabodnutého" чрез светкавицата за освобождаване от отговорност е доказано да съществува, в момента си освобождаване от отговорност канал ширина не по-дълъг от 5 mm и преминава през него енергията, за която електрически локомотив пътува няколко хиляди километра. В този пример можете да видите какво могат да бъдат механични въздействия на мълнии. Shock са преминали "подземна тръба", която може да бъде на дълбочина от около 1 m или повече. Как тогава да се грижат за изхвърлянето писта мълния, която продължава след докосва повърхността директно право надолу в земята? Чело инцидентReturn Stroke- Основният разряд (по пътя, движейки се със скорост от една до две-трети по-бързо от скоростта на светлината) може да бъде в сравнение с максималния размер на кутия кибрит, но която съдържа енергия електрически локомотиви (а също и тежи около толкова). Само погледнете в някоя друга снимка, на която са записани на механични последиците на въздействието на мълнии - повредени дървета и пренасочване, кабел, разкъсан на стената, пробити покриви - и осъзнаят случващото се на земята, какво се случва електротермични и термомеханично е протекла .

Разделяне точки този принос може би повече от една непрозрачна, следователно, ще продължи само разделение в параграфи.

 

Отклонения от нормалната посока на компаса?

След преминаване на тока от няколко хиляди ампера чрез някакъв magnetizable материал остава материал за по-дълъг период от време - седмица или по-дълго - значително магнитни, магнитни всичко е до няколко десетки метра, магнитен импулс е невероятно силна. На всяка кутия има определено количество желязо (абразия земеделски инвентар, ренегати елементи), тъй като метал под формата на хидратирани окиси. Намагнитизираният проводник служи като сравнително точен показател за ток, които са преминали през него по време на освобождаването от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета. При много декара царевица е доста на метални конструкции, направени на феромагнитни материали (вода и други тръби). Някои напояване тръба, която води към повърхността, те могат да бъдат активни като диригент и по този начин да бъдат засегнати, както и магнитни. Средното съдържание на желязо в обработваемата земя е около 30 г / кг. Вижте също LI (R) M, GOOGLE.

 

Счупване на микроелектрониката?

(Цифрови фотоапарати, видеокамери, мобилни телефони, карта с памет, не работи, и т.н.).

На сайта настъпила преди известно време obrovký, напълно невъобразим електростатичен заряд. Не само това, те отклони учители по физика класове electroscopes леска (някои mikrojoule), но мегаджаула гигаджаули повече, като по този начин електрически локомотив може да пътува хиляди километри. Една малка част от него все още може да се скрие твърде дълбоко под земята. Между другото, в инструкциите за всеки микроелектронни устройства, удебелени букви пише нещо от рода на: "Може да предизвика проблеми при статично електричество" . Хората, които някога са живели в близост до ван дер Граафов генератор (стотици хиляди до милиони волта) не са наблюдавани подобни неуспехи апарати функция, изключване, рестартиране. По време на посещение на всички фигури в своите зърно наблюдатели, присъстващи на мястото, където, ако преди известно време, за да работи на веднъж няколко милиарда vdGg най-голямата досега в света са построени. Постигане на напрежения и токове, които се случват в мълнии не би дори добавите на няколко милиона Темелин мощност едновременно (200MW генератор ще предостави един милион волта 200 A, на думи две сто ампер, които е в сравнение с няколко милиарда две сто хиляди волта и ампера по-малко от 1/1000000, двеста хиляди ампера, докато токът не е на средно ниво, но доста разпространените мълния, независимо от факта, че няколко пъти в годината, обикновено се измерва като светкавица, само с малко под милион ампери).

Тъй като е възможно някои от фигурите са изключително трудно, на пръв поглед всички процедури nezhotovitelné? Има голям дял от две физически явления: резонанс и намеса. На мястото, където мълнията за освобождаване от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета, мястото невъобразимо мощни физически процеси (и невъобразимо резки промени), механични и електрически. Манифестациите отвъд обикновеното човешко въображение. Има потенциални разлики милион и милиард волта, където течения се движат десетки стотици хиляди на ампера, ускорение електрически импулс ръба стръмността на стотици хиляди на ампера за един (!) Милионния (!) Секунди, отпред на главната пулс (Return Stroke) Се премества в трети -2/3c (100-200000 км в секунда). Веднага след удара на текущата освобождаване от отговорност се случва точно в точката на забележимо въздействие местни microearthquakes с магнитуд 3-4 (не причинява вреда, ако не беше гръм, би било трудно забележими сетивата). Още преди на въздействието на заустване на земята започва да се разпространи огромен въздух под налягане (скоростта на звука) и шок (свръхзвуков) вълна, и със скоростта на светлината и след това се разпространява изключително мощен импулс на електромагнитно излъчване, почти всички дължини на вълните, който не аналози в физическа практика. Сред всички тези явления в случай на сътресенията, които разтърсват само няколко метра до десетки метри един от друг поставите едва ли можем да си представим резонанс и намеса. Разбира се, никога няма да има изследователи, които биха Появиха такива места и нещо там измерва. Такова изследователи ще имат много малък срок на годност и трябваше да често да се завърти. Във всеки от предходната алинея е било показано, че при определени обстоятелства, някои модели приличат на модели в метални стружки, произведени по време на ток, преминаващ през проводник. Дори един общ кръг култура поразително подобен модел, които създават метални стружки, разпръснати на борда, чрез която води направо тел, която преминава електрически ток (магнитно поле равни жици). Това може би е уместно да се припомни, че когато мълнии в рамките на разстояние от няколко стотин метра, както и немагнитен материал, като царевица слама, може да се държи като нормален електромагнит и притежават магнитни свойства, тя преминава се индуцира електрически ток. Това е само забавяне на скоростта на светлината, която е една милионна от секундата в разстояние на триста метра. Всички благодарение на електромагнитната индукция, и повече ток през тях можеше да ходи в продължение на няколко минути, преди да поради електростатичен индукция.

В края ще бъде свързан с малки обекти за времето за англоговорящите хора, наречени прогнозира кога и къде тази година (2011) има модели в зърното. Разбира се, че ще бъде напълно обща прогноза, не точно индивидуализиран, но мнозина предполагат, че.

Къде?

Само когато имаше бури, никъде другаде. По-конкретно, когато мълния освобождаване от отговорност се състоя директно в земята, т.е. облак-земя освобождаване от отговорност. Просто попитайте метеоролозите, те са тези записи poschovávané много години назад (Aldis, Celdn, Nordlis, Euclidи др.) Между другото, техните записи са много точни, възникване освобождаването от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета се записва с точност по-голяма от на хилядна от секундата, и локализация в някои случаи по-точни от десетки метри (някои мълния, но те са много разклонени, така че последствията могат да бъдат доста забележими в големи разстояния от измерената средна точката на удара). Метеоролозите но хората са по природа скромен, и такова нещо да управлява на всяка цена nevytrubují винаги и навсякъде по света, за разлика от някои психически нестабилни хора.

Кога?

Само след бурята, но това с най-големия брой от случаите, дори дълго след бурята (обикновено около 10 дни, но повече от два месеца). A обща черта на почти всички подадена , лежи на земята лежи на земята зърно, дали в редовен, или доста нередовни структури, на факта, че на първична причина на настаняване , огъване стъблата на земята ( огъване стъблата на земята ), въпреки че мълния освобождаване от отговорност, но много често не след контакта със земята да се скитат директно перпендикулярно на земята, но преди първото след "" е издухано "или" ще ", най-вече в колеж, след като на трактор в близост до тях, и едва след това с малко закъснение определено отива в земята (докато все още се среща с кореновата система на растенията). На действителната физическа принципа на повишена електрическа проводимост на wet повърхността на земята, и дори по-високи песни проводимост rozježděných на трактора, които държи на най-влага в сравнение с на слоя непосредствено под, съдържащ значително по-малко влага поради почти без-проводими, тя не е с много други възможности не. Привидно nenapáchá, докато почти не вреди, с изключение на това, че в растенията създава "свръх" ползи вредни химикали и микроскопични визуално вписване увреждане на тъкани, клетки и тъкани. Почти никога не твърде настаняване огъване на подземните culms ( стръкове се наведе до земята ) се появява веднага след завладяването, в минути или час, но отнема място само след няколко дни, по-често седмица понякога не достатъчно на целия един месец, вие трябва да изчака две . Това е възможно, че на голямо мнозинство от случаите, настаняване , огъване стъблата на земята ( огъване стъблата на земята ) зърно, които настъпили в най-скоро време след бурята, е главно поради факта, че растенията са вече няколко седмици "готов" съвсем други електрически удари , но никой не си спомня. Процесът на изтъняване и разграждане на тъканите на растенията за преминаване електрически ток е много бавен, е процес на биологични, физиологични и тя отнема много час и ден, в разлика от химични и електрохимични процеси, които се случват след освобождаване на няколко секунди до минута, и физични процеси - индукция и провеждането на електричество, всички от които се състоя по време на освобождаването от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета не е повече от 1/1000 от секундата, или по време, непосредствено след, което не трая дълго. Процесът на индукция е скоростта на светлината, процесът на тока малко по-бавно. Вероятността, че настаняване , огъване на земята culms ( стръкове се наведе до земята ) зърно някак си, участващи електрически разряди, се разпространява по пистата трактор значително увеличава ясно явление (просто погледнете в Google Maps или въздушни снимки всяка точка на света, придобити по време на растеж и царевица узряване), които се сплесква , разположена на подземните зърна наистина на най-брой от случаите следва посоката на песните за трактора, и на най-много се случва край на песни на ръба на полето, които на най-високата проводимост (има са многократно пресичане и трактори в близост завъртят). сплескан , лежащ на земята царевица също рядко надхвърля полетата, които са от navzálem доста уверено галванично разделени (канавки, жив плет, пътеки, алеи).

Между другото, тази година на пролетни бури във Великобритания даде доста време (най-малко в местата с на най-често срещаните модели) е не толкова всичко невъзможно, че толкова популярен "жълто период рапица" тази година ще бъде много по-слаба, отколкото тя е в други години.

Това ще е началото на всичко, да продължи след малко работа. В него, например, може да се обясни с принципа на възможно най-опростена форма - кръг, но също и по-сложни форми - два комплекта от концентрични кръгове, частично пресичащи се и намеса (като кръгове във водата). Независимо какво е било посочи, тук, това не е всичко, и далеч от най-важното нещо, в допълнение към електрически ток, което е наистина в основата на всичко, но работи във връзка с много процеси и явления, на принципите от които имат още да бъдат изяснени. Те са описани най-важните физични, химични и биологични процеси в образуването на настаняване , огъване на земята culms ( стъбла наведе на земята ), участващи в какъв ред и времето, приблизително поставите.

Във вестника, че може да дойде след него никога няма да изпразним описано явление. Никога не неоткрит и празен, редовно и доста типичен модел на зърното (Чешка република). Това не е просто пръстен, много сходни, почти идентични форма са открити в Германия, Италия и Великобритания се различава само размери. Това подкрепя теорията, че причините за тях, може да допринесе много подобни физически принципи, а не само за вас. Публикувана цифра бе хванат напълно неподготвен само чрез въздушна фотография никога не, nezkoumán място изследователи, открити преди няколко години след стрелбата, само изображението. Той я подаде на съдбата, че тъй като около 2006 придружават по някаква причина почти всички от неговите предшественици, съвременници и последователи, които са почти без изключение на интернет страницата www.cropcircles.cz маркирани като "вероятно фалшива - вероятно измислица" или направо по-скоро като "фалшификация - измама", най-вероятно поради "PIN остана през дупка" в центъра на форма, и следващото нещо, което никой не им обръща внимание. Въпреки всичко това, обаче, с относително висока степен на вероятност може да бъде модел, който няма объркване сомнамбули,-ploužící през нощта из нивите със седалище и nezhotovili кабел. Не вярвате ли?

След този пост може да последва линии в зърното. Или обратното.

Jan Ledecký

 

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Назад към списъка на публикуваните текстове  

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

z