Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно публикувани текст 2 . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Секунда публикувания текст
вторият текст, публикуван на началната страница www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Дом

www.sarden.cz - онлайн списание за научна фантастика мотиви: житните кръгове 2/1

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

Мистерията е разгадана, бихме искали да възкликне. Истината е, че нашата външна кореспондент за обяснение на житните кръгове идва с ясен, логичен, и изглежда, че дори логически приемливо решение. (коментар администратор - www.sarden.cz - благодаря ти, JL)

Профил: 

Житните кръгове

 2/1

 

 

Някои от възможностите на форми

Този документ е безплатна продължение на съображения относно нови начини да се гледа в създаването на житните кръгове, която бе публикувана в http://www.sarden.cz/uvaha-kruhy-v-obili . Запознайте се с някакво друго обяснение опции за явлението. Централен мотив на мотивите е фактът, че не само житните кръгове, но също и всички сплескан , лежащ на земята зърно в света са причинени от мълнии в областта. Те отслабват и зърно Polehňa , стъбла се наведе до земята, но най-често само след няколко седмици на заустване, което е причинило всичко. Над полето, защото там е огромен механичен - електромагнитна експлозия, който се появява в структурата на централата ("отпечатано" или "naexponovala"), но на настаняване , огъване на подземните culms стъбла се наведе до земята се увеличава поради отслабването на тъканите след много дни . Редовни модели са създадени само в абсолютно изключителни случаи, със съгласието на много съвпадения. Но понякога преминава през резонанс и смущения, механична и електромагнитна, те могат да бъдат изключително сложни, също се дължи на факта, че всяка експлозия е особено първоначално тенденция да се разпространява във всички посоки, много симетрично.

Девиз: няма житните кръгове, до абсолютно изключение, не са направени от хората.

Това, което ние се опитваме да навсякъде по света настоящия група на кръга вземащите, че житните кръгове ги е направил, и nejrůzějším от тях дори съобщиха, - не е нищо повече от плод на болни умопомрачени съзнанието на авторите на тези твърдения. Всъщност, никъде в света дори един човек никога не е не е построено дори един кръг култури (с наистина пълна изключение, далеч под статистическата грешка). Всички т. нар. "житни кръгове", направени от някой друг, а именно, че всеки, който би кръг-мейкър по всяко случайна среща с него в перфектно без никакво колебание на място веднага и напълно безскрупулен УБИТИ .

Точно в началото на хартия днес ще бъде поради интерактивност intenetového формат (вярно, от разстояние, но следващия път тя може да бъде по-добре) подава отговор на въпрос, че е попита в обсъждането на първата част: Ikkju пита колко електричество може да генерира такива на сложни и точно форми . Досега отговорът ще бъде "точно" (кръгове) - демонстрации, като електрически разряд може да създаде много точен кръг, само механично, виж снимка 1, собствен опит на автора текст. Отговорът на "комплекс" е включена в продължаване ще бъдат демонстрирани намеса модел, опитът изглежда много сходни. Снимката е един модел, създаден в равномерен слой от брашно електрически перпендикулярна по освобождаване от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета инцидент на повърхността, върху която се разпространява слой. Това е слой от брашно, т.е. зърнест материал, теглото на частици десетки до стотици милионни части от грама, плътност около 720g/litr - приблизително съвпада с растителен материал с дебелина малко над един милиметър. Ляв действие на един разряд (2500 V - 0.03 Joule), право повторно извършване на същото освобождаване от отговорност 10 пъти в интервал от около 200 милисекунди (средният интервал между две последователни заустване на гръмотевична буря е 50-60 милисекунди). Диаметър малка единица е 11мм, по-голям осемнайсет мм. Повторете заустванията повече от 4-5 размер единица се простира само незначително, но много по-точни ръбове. От малко по-безформен полигон много точен кръг. Тъй като броят на изхвърлянията е вече 6-8 Устройството не се увеличава, следващото нещо, което не насилвайте ефекти. Обикновена мълния освобождаване от отговорност има около 7 последващите изхвърляния. Има случаи, където се е образувал светкавицата само един основен освобождаване от отговорност, но и тези, в които първата Основната 12 по освобождаване от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета продължава надолу по веригата още повече. Snapshot съвсем ясно показва, че електрическите разряди, дори и по отношение на тяхната сила ефекти, създаване на кръгове нещо напълно естествено и не е необходимо да пауза над.

Забележка: малко над средното ниво мълния Intensity Discharge е повече от 10 15  пъти по-висок от интензитета за освобождаване от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета, използвани в експеримента, т.е. хиляда пъти един милион пъти по милион. В случай на фигурите е доста вероятно, че образуването на някои от тях могат да участват във всички видове запали "трева", или обратното. Какво е "излагане" на някои от тях се провеждат над поле е напълно без съмнение, отвъд обикновеното човешко въображение. Всеки със сигурност може да си представите звук и механичен ефект предизвиква изстрел или автомат. Дори много слаби светкавицата се предава и излъчвана милион пъти размера на енергия (и се движи с милион пъти по сто на скорост).

В предишния пост описва някои от основните принципи на новите описани теории - модели на културите от мълнии. Очерта и е вероятно, че във всеки случай това е закономерност - житните кръгове. Появата им в продължение на много десетилетия obestírán толкова много странни, загадъчни и необясними загадки, които не са успели да се свържете всички червени джуджета, Star Warriors, чужденци, Хищникът, Терминатор, стопаджии, Nosferatu, трансформатори, роботи, Фондация Caligariové, марсианците, саламандри, астронавтите, Stalkers, Мъже в черно, галактика, аватари, Франкенщайн, Futurama, Star Trek, Matrix, маймуни от всички планети (включително синьо, които се наричат ​​човечеството), чудовища, извънземни (ET), Спайдърмен и малко принцове заедно дори ако те в действителност помогна Брой 5, ако случайно оцелели. Предполага се, че то вероятно е точно на същия принцип произход настаняване , огъване на стебла на земята ( огъване на стебла на земята ) и щети на почти всички на зърно в света. Не само зърно, почти всички култури. Постоянно възникват много често с неправилна сплескан , лежащ на земята форма ( RDF - случайно свален образувания), че не само всички редовни модели почти неразделно я придружава, но много повече в сравнение с 99,999% от случаите се проявяват независимо. Изключение от правилото са описани, урагани, торнада и наводнения, но те ​​не са включени в посочените статистически данни. Daos причини не оставят царевица сплескан , лежи на земята, но напълно унищожени. Това не е просто за "неблагоприятни хидрометеорологични условия, но природно бедствие. Земеделските стопани в тези случаи не е от значение, че те нямат нищо жънат, те не се възползват какво е и къде да го спаси. Те трябва първо да получат нови машини и изграждане на селскостопански сгради, в които е поставен, а дотогава ние започваме да се притеснявате за следващия сезон на прибиране на реколтата.

Като един от съществени доказателства в подкрепа на посочената теория може да се види, че зърното в редовни и нередовни модели показват точно същите промени в ръст - подути, изкривени и разширена възли. Но наистина тотално и напълно всички са създадени с отрицателен geotropismu и fototropismu, никога и никъде нищо, което е професионален и да публична селскостопанска реалност достатъчно добре позната на изследователи на житните кръгове, но в продължение на години търпеливо опитвайки се да запази нещо съвсем nabulíkovat друг. Те твърдят, че "тайнствена сила" на пръв поглед много бързо (секунди или минути) възли огънат или удължен. Допълнителна например твърди, че много сходни флексия или удължаване на ставата и увреждане на тъканите, които показват, модели на растения, могат да бъдат постигнати от микровълновата енергия. Забравена вече, но очевидно чисто "случайно", добави растения или части от тях, които са били подложени на такива микро количества (както и топлинна или електрическа) енергия, за да смекчи техните тъкани са толкова меки, защото те се готвят, като по този начин тотално и напълно мъртвите, и след няколко дни (по време на кръг за намиране), след което на полето не е дори близо. Мъртъв е незабавно и растения, които са били изложени само леко процент на енергия от това, което е необходимо, за да смекчи тъкани (оценява на по-малко от 1%). Аз наистина беше крайно време за тях да спрат заблуди. Непосредствена (в рамките на няколко минути) флексия и възли разширение (както и всички други части на растенията), дължащи се на енергия или сила е абсолютно невъзможно без пълното им унищожение, и тя може да бъде по всяко време опити opakovnými да докажат. Разширяването възли възниква в случаите, когато силата им не е достатъчно, за да се вдигне на растенията - първо, второ на трето възли от земята. Както всички други възли, които се опитват да се увеличи броят на клетките от едната страна на растението, за да се повиши, но тях не успее, следователно, броят на клетките растящи непрекъснато и по този начин удължават възли (опростено обяснение). Kolénkům никой не ви казва, че тяхната дейност не доведе до очакваните резултати, да се откаже от безплодни усилия, така че тя е на обзаведени природата, и растения в продължение на милиони години еволюция досега не успя да се съгласи на мнение, че то е необходимо да промените нещо. Свийте възли, които се нуждаят поне частично да се повиши поне част от растението. Частичните растения подем са повечето участващи възли непосредствено под междувъзлия, от което расте на кочан, по-малко още една или две отдолу. Някои от тях могат да се огъне около 90 градуса. Огъване възли се случва увеличение (необратимо) на броя на клетките от другата страна, а не чрез промяна на формата и размера на клетките, като по този начин сгъстяване се случва.

Почти всички изследователи, които някога са уредени с издаването на житните кръгове и обществеността на своята интернет страница, от време на време запознати с фотографии на възли - огънати, подут и разширен, включително и това, което те наричат ​​explosed възли, възли или изгонван разпенени кухини.

Снимка 2 е само една малка снимки проба от всички места, където след житните кръгове не са паметници (снимки на собствен текст на автора). Такова наведе възли природата подготвя ежегодно в световен мащаб в областта, и travopolních пасища и дива растителност повече от 10 15   (10 17 ¢, 10 18 ) и кръгове култури там е много по-малко от милионна% от тях, но те ​​изглеждат абсолютно , както добре. Докато житните кръгове той среща в живота, че малко, както и деформирани възли се намират в областта fotorafii абсолютно всеки, който е своевременно (в нашата географска ширина приблизително април до август). Ако той не е искам го, да дори да растат в саксия у дома, и по-късно, когато те не са достатъчно добре развити възли nahnutím саксии с хоризонтална позиция да принуди растенията да създаде изкривени и продължителен възли, които харесват на Кръгове Crop снимки изследователи падна. Explosed възли ще дойде, и всичко това без абсолютно всяко действие "допълнителна енергия", като например микровълнова печка.

По принцип, Кръгове изследователи култури показват как точно работи в природата, и че тя работи както трябва, и какво възли са, нищо повече. Лимфни възли не правя нещо различно от това, което изпълнява в продължение на милиони години, но кръговете за растителна изследователи, че никой не е казвал, че. Една от функциите им е топинг по посока на растежа на растенията във вертикално или наклонено към светлината, тя е отрицателна geotropism и phototropism. Това се прави необратим размножаването на клетките на противоположната страна на желаната посока на наклона, който започва няколко минути след завода отклонение регистрирана. Това се случва най-вече още през лък надолу растения на земята, които не винаги може да бъде краткосрочен процес - минута, час, може да отнеме няколко дни. Ако ефектът на възли удебеляване на енергия, увеличаване на броя на клетките не е достатъчно, за да промените посоката на растеж в желаната посока, клетките се добавят постоянно и само удължава възли. За да се удължи (и хиперплазия) възли се случва, дори и ако той трябваше да се справят с няколко растения наклон в различни посоки. Откривателите на житните кръгове neseznamují обществеността с нещо различно от това, че работи в природата, както трябва, само да има целия феномен донякъде изкривена, и се опитва да обясни им плетеница. Никаква загадка, няма чудеса, няма признаци, не необясними процес на производство на енергия. Природата. Природата е страхотен човек. Почти като Иман.

При младите растения на семейство Poaceae разработен без възли (до 15 cm дължина) могат да се държат по подобен начин която и да е част на растението доставки на окото (meristem) е все още навсякъде, и то не е все още достатъчно диференцирани, докато в по-развитите растения само kolénkách - възли.

Твърдението, че сгъваеми или удължаване възли, настъпили "от неизвестни и необясними сили", или всяка мощност, за да се определи, поне малко (микровълнова радиация), и дори няколко секунди повече от минута, е в пълно противоречие с реалността. На идеята, че на първо завой и разширяване на възли в много кратко време, тъй като растенията са на земята в много кратко време, без да се счупи стъблата, и след това се опитва да седне, е един от на най-големите заблуди за това какво житните кръгове в изследователи са пристигнали, и това е до тях, колко дълго те искат да останат в него. Сгъването и разширение на съвместно и тъкан поведение време, включително тяхното възможно частично увреждане - могат да се появят дори под собствената си сила, или смърт на повредената тъкан е ботанически и физиологично съвсем точно документирани и подлежащи на одит процеса, но ВИНАГИ растенията ПЪРВО , или най-малко съществено деформира на земята , тогава процесът започва само увеличаване на kolénkách брой клетки. Усилията за повишаване на растенията ще започнат веднага, след като на настаняване , огъване стъблата на земята ( огъване стъблата на земята ) (всъщност, като споменава, вече по време на настаняване , щети, слабост щети, отслабване , които могат да отнеме няколко дни), и отнема няколко седмица. Микровълнова радиация или всяка друга физическа или химическа - biofyziologickou никога принуди някой възли в завода удължи и удължи инча, не се огъват или десетки градуса за кратко време без пълно унищожаване (варено, скъсани или счупени). сплескан , разположена на наземните растения в моделите на или някъде другаде не се готвят. Са повредени, но жив. Веднага след токов удар дори и за растенията, която вече има забележим необратими, но все пак специално промени електрохимични, механичните свойства почти неразличими от непокътнати растения, отслабване на тъканите отнема седмици.

По-голямата част от сламки в областта подадена , лежащи на земята ( лежи на земята ) пшеница не е счупен, но се наведе близо до земята. В никакъв случай, но никога не начина, по който те се опитват да убедят изследователи понякога многократно житните кръгове. Нещо около 90%, които е статистически много значителна стойност може да се повтори по всяко време на доказателства областта изследване (не само редовни форми, но всички подадена , лежи на земята лежи на земята зърно в света, оценява mnohomilionkrát заема по-голяма площ). Растения повредени електрически ток поне част от времето отърве от вредни химикали, така че той се движи надолу и изключва корени в почвата, с оглед на най-слабо засегнатите падеж семена. Това е само най-ниската част на растението, изложени на най-дългата и най-интензивно излагане на тези вредни химикали, които с течение на времето (дни до седмици) води до значително неговата механична изтъняване, така че можете да стъбло близо до земята, да се огъват без да се счупи. Механично намаляване на якост на опън (срещу счупване) и огъване е лесно измерими и доказуеми, на обикновен тест за употреба сравнение подадена , лежи на земята лежи на земята и не nepolehlého neležícího на земята стои, нека сам точни механични измервания. Деформация на здрави стъбла пшеница в 1/2 височина 10 см перпендикулярни посока на промяна в данните, с тегло около десет милиарда грам - около 0,1 N, в непосредствена близост на растения , подадени , лежи на земята лежи на земята стойка около 10 пъти по-малко, докато той е растения, които все още nepolehly ( сламки да се подчини на земята ). Деформация на лопатките, за да бъдат здрави ечемик сила около 3 пъти по-малки от тези на пшеницата. Отслабване на растенията е възможно в този случай, дори и ако само дистанционно сравними много да отслаби нововъзникващите липсата на влага, така че е възможно частично да се симулира. Липсата на влага, но работи много по-бързо, и е напълно обратимо, освен в случаите, когато инсталацията е вече доста суша безвъзвратно унищожени.

Целият процес е описано може също да бъдат свързани на принципа на естествения подбор, защото сплескан , лежи на земята (повредени) растенията са с много по-висока шанс, че света ще донесе нездравословен начин на генетично повредени себе си потомство главно "оферта за потребление" птици, гризачи и други животни, и евентуално други агенти fytopatologickým - вируси, плесени, гъбички. Приложените снимки 3 гълъби, наслаждавайки се на сплескан , лежи на земята, реколтата на пшеница, царевица nepolehlého (изправени), да се изправя напълно недостъпни (снимки на собствен текст на автора).

Всички редовно и нередовно сплескан , лежи на земята царевица, съдържа малък процент на счупени дръжки (до 10%), особено в региона подадена , лежи на земята лежи на земята щанд. Това е дължи на факта, че в региона има са модели в допълнение отслабени стъбла дебне много по-здравословен, и напълно непокътнати, но, че месото не може да устои на няколко килограма тежки wet масово отслабени стъбла, съпоставянето на страната поради Domino Effect (обяснено всяко допълнително продължаване) направи пробив.

На всички сплескан , лежи на земята, може да бъде зърно в стъблата, по отношение на "избухна" или "експулсира кухини", виж снимка 4 изпъкнала вдлъбнатина. Но не и в какъвто и да е начин, причинено от налягането на газа се увеличават растежа деформация повредена и умира тъкан, а не ги дори преди всяко щети на всички участници, тя може да бъде напълно нормални промени на растеж, които се срещат в растенията, в естествен и постепенно съзряване увяхват секции тъкани (!) . Първоначално ненаблюдаеми микроскопични размери, сухи места с растежа на бързо нараства. Полета покафенеят, като скъсан края на листа. Възли в здрави растения преодолее разликата да вертикална посока на растеж с няколко градуса най-много с 20 Възли polehlých , стъблата се наведе до земята, растения често превъзхождат ъгъл от почти 90 градуса, което за някои може да доведе до спонтанно механични повреди , свои собствени правомощия, без някакви сериозни последствия. Увреждане на тъканите токов удар умират и потъмнява, но може да бъде само част от възли или други части от растения. Ето защо някои щети възли само случайно изглежда като те са създадени от налягането на газа, в действителност, първоначално формира от акреционни микроскопични, напълно невидими промени некротични тъкани ( което може дори да умре като напълно естествена последица на съзряване ) и трае до няколко седмици.

Важно е да се отбележи, че снимките са растения, които са изминали между вредата и няколко седмици. За някои растения, като далеч не всички са на първичния вреди, причинени от електричество, и последствията са много сходни механично - мъртви клетки умират тъкан. Веднага след растения щети електричество са визуално неразличими от напълно здрав, въпреки че е в тях да намерите повредени тъкани и значителен процент от напълно мъртвите клетки (убити от токов удар). Само растения, или части от тях, които са получили множество летални дози на електроенергия (100x, 1000x повече) признати незабавно промени - усукани листа, пожълтяване, Браунинг или zčenalé обгорени части. След тези засегнати растения, но в рамките на няколко дни не стоите или паметници, а оцелелите екземпляри са първите видими ефекти се появяват след няколко дни, а седмица. Растенията могат да бъдат отслабени, както и (някои) на вредни вещества, генерирани от мълнии в почвата, но най-често това е комбинация между вещества, генерирани в почвата и в тялото на растенията.

Снимка 5 е сплескан , стъблата се наведе да мак на земята през 2008 г. (снимка юли и август 2008 г.), и "Подпис главният виновник". Последиците от мълнии на близкото дърво - липа, не повече от няколко седмици може безопасно да се разграничи от падане на мълния, която би била старата година и повече, според типичния цвят на прясно повредена дървесина. За да се допълни включени още снимки на едно и също дърво през следващите години. Очите на много изповедник свободна продажба на продукти от коноп над разбития мак zaslzí очевидно, за описаните изследвания все още не е неоценима. Символът на светкавица удари дърво е маркирано, в горния десен ъгъл са неговите фотографии от годините 2008, 2010 и 2011. Всички снимки на собствен текст на автора.

За да се продължи ...

Jan Ledecký

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Назад към списъка на публикуваните текстове  

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

z