Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно-продължение . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Играта свърши.
(Игра, наречена КУЛТУРАТА GATE КРЪГ)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове - сайт за машинен превод

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Верен на себе си стръмния премахва възможността, който е идентифициран. (Heraclitus)

Истината е по-странна от всичко, което може да се мисли. (E.A.Poe)

Omnia vero fulmen gubernat:Flash е навсякъде. (Heraclitus)

Първо естествено обяснение на принципа образуването  на житните кръгове,  използвайки доказани, повторяеми статистически проверими научни процедури и изследователски методи. Растителна анатомия, патология, физиология, биология, химия, археология, физика, Хидрометеорология, спелеология, геология, електричество, магнетизъм, и други, често интердисциплинарни области.

тайната на житните кръгове е окончателно решен

Освобождаване от отговорност на Светкавица е една-единствена причина за всеки кръг в царевица , намерени по всяко време всеки областта на царевица.

Crop circles created by Lightning Electromagnetic Fields
Crop circle - a simulation of Lightning Electromagnetic Fields

Схемата на оглед в дясно показва един от редица много интересни аналогии в житните кръгове и физичните свойства на мълнии. Прилика номер 1 мълния изхвърляне в структурата на зърно (растер), запис на електромагнитното поле линии. Подобен процес, когато заснемате снимки. Резултатът се показва (разговори) на броя на дните.

Освобождаване от отговорност на Светкавица е една-единствена причина за всеки кръг в зърно , по всяко време всеки областта на царевица.

 

Топ, един отбеляза лек зелен оттенък база - много, много съкратен вариант на страницата, която се намира в житните кръгове - обяснение и е доразвита в броя на под-страниците в мрежата cropcirclesonline.com .

 

Съдържа само няколко много основни пароли.

 

За въведение в основите на исторически перспективи по въпроса на житните кръгове могат да посетят интернет страницата на Wikipedia - житните кръгове . Повечето от обясненията, въпреки че има подадена, или попада почти изцяло в рамките на псевдо (боклуци наука), но поне служи като основна информация за текущия изглед на целия въпрос.

 

Обединяваща теория на житните кръгове

Единна теория - житните кръгове

Това е първата и единствена обединяваща теория - обяснява точно същата процедура не само появата на редовни форми, житните кръгове , но също така и причината за цялото творение и е подал зърно в целия свят. В същото време много ясно обяснява абсолютно без изключение причината и за появата на каквито и така наречените " аномалии ", които са общо наблюдаваните в непосредствена близост на житните кръгове . Включително често срещан случай, когато " дупка за щифт "и психично болни ufologists дълъг вик и аплодисменти да открият фалшификатор. Ако беше на място, че наистина е имало някакъв реален фалшификатор, а след това тези доказателства ще се премахне с едно движение. Всички тези явления, първоначално доста погрешно считат за аномалии, а именно в предходните разряди мълния в описаните области са открити аномалии.

 

Първата и единствена теория за произхода на житните кръгове, всички от които твърдение е и ще бъде абсолютно надеждно докажат или опровергаят. Това всъщност е една от основните предположения от всякакъв проверими доказателства Falsifiability опция (вж. например уики). Обща черта на почти всички съществуващи теории е фактът, че не е възможно нито да потвърди, нито да отрече - основна обща черта на всички боклуци наука.

 

Един нов поглед към въпроса на житните кръгове

Житните кръгове - обяснение - съкратена версия.

Как са житните кръгове

Това е рекордната цифра на електромагнитни силови линии, които са създадени от мълния освобождаване от отговорност, или набор от такива паралелни и последващо заустванията и смущения и резонанс те създават греди на електромагнитната радиация.

 

В някои случаи е също вероятно ще оформят създаването им и да могат да участват смущения механични вибрации на въздуха колона и повърхността, взаимодействието на въздушните вихри. Като следствие на движение на въздуха и вибрации на земната повърхност, причинени от мълнии веднага. Те могат да настъпят като често наблюдаваните аналогии Chladniho obrazců.

 

Много рядко цифри се появи веднага след изписването - особено вероятно, ако зърно за много дни преди по-голяма площ е била повредена от друга отговорност. В противен случай, той се появява обикновено най-малко няколко часа, но дори дни или седмици след изписването, когато има много бавно разпадане на растенията. Експериментално проверени лесно възпроизводими и проверими експерименти. Едва след известно време ще отслаби растенията, така че ще има сравнително бързо се поклони до земята, като аналогия домино ефект. Отново експериментално разгледа отново лесно възпроизводими и проверими експерименти.

 

Всеки постоянно се опитва да успокои хората в дълбините на невежеството псевдонаучни твърдението, че житните кръгове, създадени извънземни (НЛО, летящи чинии), е идиот.

 

Всеки, който казва, че житните кръгове са създадени от хора, е глупаво.

 

Всеки, който казва, че житните кръгове генерира плазма, електрически заредени вихри във въздуха, наречена вихри никога не е виждал, нито nenapodobil или математически физическата nesimuloval е "в момента леко дезориентиран.

 

Всеки, който твърди, че житните кръгове, когато и където той създава или създадени, чудовищен маниак. (D & D)

 

Всеки, който има на най-голямата шега падна за майката природа толкова перфектно ("това не се някога се случи от само себе си, тя трябваше да накара хората"), той отиде областта на зърно да се създаде нещо подобно, за да подкрепят тяхното твърдение, че е глупаво лековерен.

(Не са научни експерименти и експериментална проверка на изпълнимостта)

 

Всеки, който твърди, че освобождава от отговорност мълния не може да създаде нещо на повърхността, като ефект върху придружаващия снимка е идиот.

Вижте няколко други съпътстващи изображения, които предстои да бъдат публикувани (главно като позовавания). Възможно ли е за тях да благодаря на италиански изследователи. Хиляди публикувани и непубликувани снимки на такива "доказателства за човешка дейност" - "отвор за щифт."

 

Всеки, който казва, че житните кръгове са създадени от някакво странно, непонятно и неизвестно електро - магнитна - механична (микровълнова печка) енергия, поради, чието действие е в такова място, дори и след сравнително дълго време, можете да регистрират редица необичайни явления и ефекти, такива като LIMA - Светкавица магнитни аномалии, предизвикани (компас отклонение), инфрачервена радиация (топлина натрупване), необичайни отговори на човешки и животински микроелектроника нарушения (чрез излагане остатъчен електростатичен заряд) и може да се направи извод от това, че само като естествено срещащи се, съществуващи и текущи явление е освобождаване от отговорност на мълния е глупаво.

 

crop circlescrop circlesНю Jičín, 3 Седма 1999-тия Всеки, който е в състояние да се каже, че това е абсолютно типичен фрактал модел, разклоняване отстрани точно според правилата на заустванията поведение искра, които се появяват един ден в областта на зърно в Чехия може да бъде създаден чрез някакъв друг процес от мълния освобождаване от отговорност е идиот. Това е един много специфични форми тип Lichtenbergova, положителен výboj.výboj.

 

Един от най-типичните характеристики на мълнии им е фракталната структура, постепенно клонове в все по-фини структури.

Един от най-често срещаните характеристики на редовни модели в тяхната зърно, чакай малко, какво всъщност е, сега е някак си успява да оборудва ...

Това им беше фракталната структура?

 

Всеки, който се осмели да каже, че мъртвите мухи, които често се срещат на места, намиране на житните кръгове, както и всякакви други мъртви насекоми или други мъртви животни, убити от нещо различно от мълния освобождаване от отговорност е глупаво.

 

Всеки, които не могат да разберат, че абсолютно всички, без изключение, така наречените "аномалии", които на много места на житните кръгове се появяват, може да се обясни от такова място, наскоро направи мълнии, е идиот.

 

Първо и най-поразителен пример за такива аномалии на геомагнитното поле

Светкавица предизвикани магнитни аномалии , Светкавица индуцирана остатъчен Магнетизъм , Светкавица индуцирана Магнетизъм , остатъчен магнетизъм - хиляди на техническите книги, и описани хил. тона хартиен.

Всички изброени парола само въведете в търсачката Google

Може би ще е достатъчно, за да научат малко английски, можете Кучи несъвършена ufological záhadologický ...

 

Всеки, който не успее да осъзнае, че на корен причина на всички кръгове не само като всеки редовен резонанс и модели смущения в зърното, но почти всички подадена зърно на света, които е неразделно придружава на щети на електроенергия от мълнии и на постепенното отслабване на растенията е идиот.

 

Между другото, на земеделските производители го знаят много добре, но съвсем очевидни причини отпуск ( отпуск, или ако сме го оставете ) за себе си. Това е съвсем естествено като се има предвид факта, че (подчиняване) zemědělný хора са някак си по-добре и по-естествено разтопен с природата, и да се оцени ориентирана поне приблизително инстинктивно, какво се случва там, много по-добре, отколкото останалата част от публиката, дори и без яхтата. Не трябва да се справят с него, но никога не е твърде горд. Определено не намери за необходимо да обясни и polovzdělaným необразовани глупаци като ufologists и záhadologové "експерти" на различни паранормални явления, и други подобни proutkařsko - астрологически паплач, че в такива места веднага слезе като хлебарки за бира и медитира върху безсмъртието бръмбар.

 

Хиляди на селскостопански научни и професионални статии, публикации, занимаващи се с ефектите от мълния по земеделските култури. Много връзки на доказани научни ресурси и специализирани издания като селското стопанство тук .

 

Топката е от твоята страна на съда, Кучи гнидав ufological záhadologický. Опитайте се да го удари най-малко. На нашата половина на терена, но това никога не е било ...

 

Може да се наложи да се опита да докаже, че точно на местата ( GPS база данни ), където някога житните кръгове се появяват в резултат на по естествен начин, толкова естествено, както е описано на този сайт (това е над 99,9% от всички случаи), имаше няколко минути, часове, дни или седмици преди неговата физическа видимост (откриване) въздействието на мълнии. Възможността е тук, и винаги ще бъде. Това беше достатъчно, за да поиска метеоролозите. Ха, ха, ха. Hi, Hi, Hi .

 

Ако решите да използвате най-лесните начини да поне да опита да докаже своята истина, така че те се опитват да се отрече твърдението, че се намира в този сайт, VKPZU , тогава бих вероятно наистина заслужава, който е за някой наистина сритам задника . То също ще бъде много интересно да се види колко лесно резултатите от такова изследване съобщават студия обществеността.

 

GPS навигация - база данни, което ще бъде публикувано в пълната версия в рамките на няколко дни, някъде преди края на 2012 г. (т.е., малко след края на света) - най-голямата колекция от сайтове GPS житните кръгове, събирана някога в света. Само от Англия съдържа повече от 1000 точки. Той съдържа не само много сайтове, GPS, които са известни, и те са изображения на карти на различни приложения, открити и публикувани от някои наблюдатели. На първо място, разбира се, Google Earth , тъй като тя позволява на местата, където тези карти, видите състоянието в различни периоди от време, но също така например Bing Maps или Yahoo карти.

 

Разбира се съдържа най-малко двадесет сайтове, които са назначени на картата документи, описани приложения са достъпни, но все още не са открити или оповестени.

Най-вероятно от Италия.

Разбира се, че не е изчерпал всички възможности и внимателните наблюдатели в тези места, разкрити или в близост до определено изглежда повече.

Разбира се, има места, където снимките житните кръгове, записани на карти, но за научни изследвания на земята никога не е бил разположен, човечеството никога не е знаел за него (като много от Италия, един в Чехия - ще бъдат публикувани във времето)

Също така, често е възможно местно местно проучване с помощта на Google Earth, за да откриете много интересни факти, свързани в близки и далечни места. , Например, броят на такива случаи от Италия, но не само там.

 

GPS база данни съдържа основно серия от GPS точни данни, намиращи се на различни кръгове култури от цял свят, точното местоположение GPS никога не е била публикувана (стотици). Тя ще бъде публикувана в пълната версия през следващите няколко дни, до края на 2012 г., или непосредствено след

 

То може да бъде най-добре да се препоръча на всеки, който иска да види доста бездушен измислица " на маите пророчества и житните кръгове ", или каквото и да е, те дори не погледнал надолу, за да се опита да сложи там всички твърдения в перспектива тук е пуснат изясняване. Както и да е, жалко, авторите не са наясно, че те имат много точна представителство на образуването на житните кръгове, с освобождаване от отговорност на мълния. Това беше (много вероятно) гръм от ясно небе "гръм от ясно синьо", което може почти бъдат изслушани. При липсата на облаци и множество отражения на звука между тях и земята, освен това е много важна част от акустичната енергия отклонени канал флаш нагоре. Но когато пиян снимачен екип и хъркане, няма да чувате нормален буря, и не е чудно, че тя трябва да се смени запис материал, трябва да предупреди за освобождаване от отговорност на мълния. Объркани автори всъщност почти успяха да изравнят, записва главният виновник "в акта", но до ден днешен не съм бил в състояние да реализират дори и намек.

 

Това се отнася, разбира се, е посочено плод на друг подобен художествен шедьовър, който някога е бил назначен на темата. Random, като " житните кръгове: Quest за истината ", или" Какво на Земята? Вътре Мистерията на житните кръгове ". тук два примера са далеч по-лошо, отколкото на маите ... най-малко той може да гледате.

 

При всички тези материали обаче, може да се види на въздушни и земята снимки на един важен факт: Почти всички право, "истински" култури кръгове, създадени от природата, са повече или по-малко напълно далеч неразделно придружава доста често, неравномерно polehlým зърно, но който възниква същата причина - повредени на централи за производство на електроенергия, след като мълния. Участват в него, но интерференция и резонанс. Или създаването на редовни фигури, които формират например, точно както рекордните кръгови линии електромагнитни излъчена около жиците - мълнии, се припокриват, "изтрити" от теченията, разпространявайки се по земята, напълно нередовен. Такива повърхности на световния площ от около един милион пъти по-големи от правилна форма.

 

На първо място, за броя на видеоклипове, показващи въздух трябва да бъде подобни автори работят най-малко частично комплимент , дори ако това не е количеството на боклука в духа на една чужда и неразбираема фина енергия.

 

Също така е необходимо да се обърне голямо внимание на фалшификации, и винаги искайте ку Боно? Кой от прилагането на такъв модел има най-голяма полза. За да научите истината не е твърде трудно. Те са авторите на публикуваните материали разнообразие от житните кръгове - такива фалшифицирани надеждно понякога повече от 90% от "шедьовър". Това включва различни лица и всеки чужденец да дешифрира съобщението. Вниманието, но и на факта, че различните модели на правото всеки декриптира различни форми на древни култури, разположението на звездите и други подобни. Такива данни могат да бъдат разшифровани на всяко изображение на калейдоскоп, или деца kresbičkách.

 

Каза главният виновник - освобождаване от отговорност на гръмотевична . Той не е просто някакъв тил. Всеки потенциален наблюдател на речта си, или гони толкова далеч от местопрестъплението, колкото е възможно, или да го убие направо. Само в светкавицата за освобождаване от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета на САЩ годишно убива около 50 души, 200 Мексико, Китай малко повече от една хилядна Освен това, когато някой се опитва да го хване като видео камера, като записа често може да изтриете действията изключително силни електромагнитни импулси ( LEMP ). Просто такава ситуация възникна в посочените рамки на маите пророчества и житните кръгове , по време на записа на моделите в поле на изток през 2007 г.. Местоположението на запис, където трябва да се показва освобождаване от отговорност е много zašumněný оригиналното изображение напълно изтрита нещо много по-силна - електромагнитен импулс. Няколко отделни рамки, в строго съответствие с правилата на електромагнитен импулс върху множество зауствания на мълния, който се състои от няколко последователни зауствания.

 

Мълнии, но разбира се това е възможно да се регистрират, фотографски и видео записи, просто попитайте stormchaserů . Докато тези в чужбина се съсредоточи главно на торнадо, но например Stormchasing Amateur общество чехите са като дневник, те ще видят торнадото повече от няколко години.

 

Защо някои изображения на древни цивилизации толкова поразително прилича на някои фигури, които през последните години се е проявила, направени в природата, не по вина на хората? Защо, следователно, че древните маите (шумерите, индианци, каквото) е открит за първи път в своята област, и едва след това се взема на неговата символика. Разбира се, това се счита за работа на Бог. Разбира се, те всъщност мислех и светкавица за работата на Бог. Кой знае, ако pišišvoři дори и тези, които не са пряко запознати с връзката между светкавиците и модел освобождаването от отговорност във царевица - житните кръгове, но забравих да го напиша. Може би дори писмено, колкото и да е унищожен или никога не намери. Но може би е някъде в muzeu.muzeu.

 

В този ден, на различни места, разделени от хиляди километри, понякога възникват много подобен модел. Стани, защото те са свързани с точно същите физически принципи. Кристалите на солта винаги ще изглежда по същия начин, независимо дали са възникнали в Африка или в Бразилия.

 

В този момент, вероятно в референтната, в която ще има, след известно време ще бъдат разработени обяснение доста надежден начин дава един от възможните принципите на невероятно много симетрични форми, много редовно отразява от много оси. Именно взаимодействието на две или дори повече (? Да се ​​попълни) и гниенето им над полето. Може да се таксуват огромно количество ток, милиони джаула или повече.

 

Се използва предимно сравнително прости механични принципи (експериментално възможно, видими и доказуеми), но без да се налага да прибягвате до тях справят с него чрез ненужно сложни математически - физическо интелектуална апарат. Е нещо, което да очакваме с нетърпение, наистина!

 

Пъзел Crop Circle сглобени ...

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Обобщение крайна сметка

 

(Понякога по-малко сериозно)

Житните кръгове от сега, разбира веднъж и за всички.

Fasciující, изчерпателна, първа и единствената реална научна ,

реалистична, изцяло нова теория.

Фундаменталните изследвания.

Разкри Зашеметяващи кодове на житните кръгове. Всички и завинаги.

Много други детайли са разположени на следващите страници

 

Житните кръгове са просто сега става наистина необяснимо явление, като се използва само истинската наука . Биохимични, физически, технически, механични, химически и други, на истинската наука принципи, базирани на изследвания, като се използват само природни закони .

 

Приблизително списък на научни, технически и областта на научните изследвания и методи, които могат да бъдат използвани, за да обясни принципа на произхода и разбира се на всички щети, култури и растения за мълнии, включително житните кръгове:

 

Фитопатология, растителна анатомия, морфология и физиология, биология, биохимия, биофизика, биомеханика, физика, химия, почвознание, хидро, статистика, микроскопия, спектроскопия, фотограметрия, електромеханиката, Електростатика, физика и дозиметрия на електромагнитни и йонизиращи лъчения, електротехника, хидрология, геофизика , физика, резонанс и оптика смущения, кристалография, магнитохидродинамиката, Хидрометеорология, електродинамика, физикохимия, термодинамиката, квантовата химия, термохимия, хидростатиката, кинетика експлозия, динамика на флуидите, снимки, геометрия, токсикология, пещерно дело, магнетизъм, електромагнетизма, радиобиология, механика, фотометрия, фракталната геометрия, агрономството, аеродинамиката, геология, математика, археология, сеизмология, педагогика, техника, агрохимия

 

и много други, често интердисциплинарни, преплетени и взаимосвързани дисциплини.

 

Например: последиците от мълнии в земеделски стопанства култури са сравнително подробно картографирана в хиляди научни публикации. Тънка проба, с много препратки към различните селскостопански научни публикации, например, тук .

 

Чисто нов, първоначалната теория на произхода и формиране на модели на култури кръгове, напълно безплатно от всякакви признаци на псевдонаука, езотерични съображения, мистика и окултизъм, псевдонаука, záhadologických съображения, НЛО, летящи чинии, извънземни, в противен случай почти всички съображения, засягащи на културите модели да неразделно го придружават.

 

 

Много задълбочено, но прост и разбираем.

100% научни теории и обяснения на житните кръгове

готови за всякаква научна проверка, проучване и opponency.

Шокиращо!

 

Теория ретроспективно проверими чрез записи, които съществуват,

, но никога не са били използвани за описаните цели.

 

Мистерията на житните кръгове разбити ..

 

А съвсем нова теория, използвайки конвенционалните научни методи

напълно освободен от всякакви pseudovědeckéhoo изследвания.

Невероятно, страшно, шокиращо, почти по същото време непредсказуем теория.

Призраци или не призраци, няма и намек на спиритизма.

Не езотерични, мистични или окултни сили, ефекти, работа или експерименти.

Никакви шибани извънземни, НЛО, летящи чинии, извънземни.

 

Кодекс на житните кръгове разкри веднъж и за всички.

Житните кръгове решен. Веднъж и завинаги и напълно.

Абсолютно никакво НЛО, летящи чинии, не известни или неизвестни летателни апарати.

Не неизвестни или nepředpokládatelné сили, без паранормални обяснение.

Няма чудеса, няма мистерия, няма знак.

 

Не чужденци, никакви опити за контакт.

Не военни тестове, експерименти или проучвания.

Никакви други научни, тайно провеждани експерименти, изпитвания или проучвания.

Не паранормални или телепатичен експерименти на научната фантастика.

Метафизиката Нито или парапсихология.

 

Напълно невероятно, но е истина единственото възможно обяснение. (Повече тук ).

 

Абсолютно никакъв ефект на интелигентност (или разузнавателна служба), или какво ще бъде проклета подхождат на всеки мисловен процес, по време на образуването на житните кръгове. Разбира се, включително и тези, които бяха направени от кръга вземащите, защото тези хора ще имат някакъв вид на разузнаването в мозъка, никой никога не намери, дори ако те наистина търсят.

 

Не разузнавателни или мисъл процеси на планетата, НЛО, летящи чинии, бръмбари, космически, нд, луната, в космическото пространство, мишки, мухи, пчели, паяци, материали, животни, растения, смъртта на интелигентност, дух, материали, вещества, вихри, атоми, молекули, насекоми, кристали, почвата, ветрове, бактерии, тор, призраци, видения, скелети, космически, извънземни, гъбички, вредители, вакуумни или всяка друга разузнаване по време на създаването на модели на житните кръгове.

 

Не междупланетен интелигентност, не междугалактически интелигентност, не интелигентност марсианците, не интелигентност света, не интелигентност на растенията, зърно никаква интелигентност, не интелигентност почвата, климатичните никаква интелигентност, не интелигентност на растенията, животните са никаква интелигентност, не подпочвените води разузнаване, скали, никаква интелигентност, не разузнавателни таралежи, кенгура никаква интелигентност, интелигентност спецове, които са житните кръгове.

 

Разкри тайната на житните кръгове. Завинаги.

 

На принципа на формирането на много точен, според много огледално и симетрична ос (често фрактал) геометрия може да се оприличи на принципа на образуване и образуването на снежинките, или изграждане на графичен запис на интензитета на електромагнитното поле около на проводник ток, или електромагнити, включително паразитни и вихрови (! ) вторичните електромагнитни полета и токове. Тя ще бъде на друго място, обяснява неразделно придружаващи малки съпътстващите пръстени, разположени точно в точката на контакт между две големи кръгове.

 

 

Мистерията на житните кръгове решен. Определено. Разбира се.

Шокиращо разкритие!

 

Теория хвърлят всички изследователи феномен Crop Circle като гръм от ясно небе , (hihihi), гръм от ясно небе ;-о

 

Теория по-ярка от слънцето (на повърхността на слънцето при температура около 6000 ° K, температурата освобождаване от отговорност на мълния в плазмата е около 30 000 ° K, което е около 5 пъти по-голяма).

 

Логично, не е само лесно да се разбере мирянин, но също така и научно доказано статистически проверими, и директно се предлага разбирането и обяснението на целия процес на създаване на житните кръгове.

 

Обяснението, че не само се обяснява съвсем естествено издаването на житните кръгове, но и много бистър ли някакъв начин осветява настъпили аномалия , още по-свръхестествено и ужас.

 

Житните кръгове не неземен, ефирна, пространство, космически или чужденец сила или интелигентност, или всяка друга възможна интелигентност на хората или животните. Само физически и физически сили, процеси и взаимодействието между тях, нищо друго.

 

Не така наречените "вихри" (плазма вяра).

 

Не вятър (дори за дивата природа - го - theatresand )

или циклони, торнадо, дъжд и градушка.

Дори и градушка, последвана от "дивите ветрове".

 

 

Не животни (с изключение на " таралежи "в Milovice), нито извънземни.

Не екстрасенсите или трансцендентална сила или възприятие.

 

Не паранормалното, уфологията, или други подобни явления, сили, или изследователски ..

 

Не "Ley линии" (песен свързване на древните места, Ев. Geopathic)

не следите никаква енергия.

 

С изключение на пътищата, в която се влива на електроенергия, газ или вода - всички електропроводи, в който мълния strefují, и след подготовката, както и подземен, тъй като след влакче в увеселителен парк.

 

По същия начин, понякога се държи като песен след песен трактор (трамвайни линии), което се дължи на факта, че в някои случаи може би и повече от хиляда пъти по-висока електропроводимост срещу заобикалящата ги среда.

 

Освен песните от друг вид - Песни настъпващите гръмотевични бури, които се движат в посоката на преобладаващите ветрове. Светкавица номинирани гръмотевични бури създават житните кръгове, много мили един от друг.

 

Неговата работа вероятно може да допринесе разнообразие на археологически останки, разположени в сутерена, както и геоложки аномалии. Те могат да имат значително въздействие върху електропроводни линии и подземен начин, и е очевидно също участва в статистически значимо повишение на вероятността от заустване на някои определени места, като в силна власт съблазняване дълбоко под земята. Така че има значителна преднина над повърхността, както и появата на друго необичайно щети повърхност за растенията, намиращи се извън редовното кръг форма култури.

 

Също така, тъй като тя може да бъде много бързо да доведе до големи количества електроенергия, дълбоко под земята. Без значителни линии на повърхността, и следователно неправилна щети на други продукти на повърхността извън правилна форма. Енергия, проведено по начина, описан и тяхното влияние може да се създаде "само" форма на магнитни линии на сила около на права тел, като на сравнително редовни кръгови форми или техния резонанс и смущения, всички от които допринася в резултат форми на житните кръгове.

 

На предпочитаните зауствания прелъстяване в рамките на обектите със сигурност имат своя дял на стълбове и жици и електропроводи, със сигурност ще бъде много да ти кажа, че те "Другари на ГДР", всъщност "другари от ЧЕЗ" , но също така и работа в чужбина в различни на високо напрежение електрически изследвания институти, работи за производителите и дистрибуторите на електроенергия и се занимават с производство на енергия и HV и оценка на последствията от заустванията интервенции мълния в подобни устройства, намерени в околностите на житните кръгове.

 

Не призраци и скелети житните кръгове не са

(Или в килера)

Не сили от отвъдното.

Не са призраци, духове, феи и светулки.

Не свръхестествени същества или сили.

Не ", че вълни", нито умствените способности или процеси на организма на всяко живо и неживо, човешки или животински.

Тайни кръгове писане култури разшифрован.

Абсолютно не (умишлено или всезнаещ) ефекта от човешки или животински.

Не се предприемат действия, енергия или силата на мисълта

 

снимка ©cropcirclesonline.com© бързи кранове

 

Не телекинеза или подобна мощност, никой теле или ал сили, науката и научните изследвания.

Не междузвезден космически или космически мистерии, действие, енергия или сила.

 

Таралежите също не създават житните кръгове

 

Не са известни извън измерение или преместване на всички съществуващи или

други опити за сношение, връзки и комуникация.

(С едно изключение - в случай Milovice - изток, където те ясно

е опит да се свърже или полово сношение. Тези таралежи, те ни дават ...)

Тук опустошени таралежи (съобщава) резултатите подава , да лежи на земята (zváleného) зърно около 8 m 2 , в областта на изток от Milovice

 

Нито един диск, енергия или силата на мисълта, помисли си процес.

Не задвижване, власт или сила "да бъдеш".

Не междуизмерни или допълнително тримерно дискове, власт или сила.

Липса на опит в междугалактически, междузвездният или чужденец комуникация.

 

 

Само прости биологични, биохимични, физически, химически и други подобни

научно обясними и напълно естествени природни причини и последствия, в процеса на създаване на житните кръгове.

 

Supernatural (английският термин за "Supernatural")

абсолютно няма свръхестествен процес в създаването на житните кръгове участват

Абсолютно никакви признаци на нещо свръхестествено, " supernaturálního ", най-малко, тъй като терминът означава по отношение на текущата, напълно зашеметен и неразбиращ изследователи.

 

Flash е въпрос на абсолютно чист и естествен ( естествено) , наземно, не извънземен, но други от това, тя се появява в почти всички на нейните свойства, двете количествени и качествени аспекти на "супер" , дори на най-страхотно, абсолютно всички от неговите свойства е отвъд всеки обикновен човешки въображение. Първоначално напрежението между облака и земята може да бъде по-голяма от няколко милиарда волта. Върховите стойности могат да бъдат близо един милион ампера. Излъчваната мощност - затегнати от много товарни влакове, много км. Скорост "Завръщане Ход", основната освобождаване от отговорност е някъде между 1/3 до 2/3c, което наистина е достатъчно, като се има предвид, че по-висока скорост, отколкото в, според текущите схващания за физиката в наблюдаемата нашата Вселена не съществува . (Неутрино може да се източи от подобни съображения) е много по-висока концентрация на власт в сравнение с повърхността и единица време от повърхността на Слънцето.

 

Стръмността на предния ръб на пулса (авторите уебсайт класирана на въображаема на първо място в този параграф, изброени имоти, златен медал ) - няколко десетки до стотици хиляди ампери на  MICRO втора, само една милионна част от секундата. Може би само някои лазери могат да имат по-висок темп на нарастване на енергия, но енергия в света sestrojeného всеки лазер може да се сравни с енергия, колкото етикетирани като неотговарящи на светкавица "čajíček" или скоро "prdítko", включително и тази, която ще Břežany

Въпреки че мълния освобождаване от отговорност е наистина, а също и SUPER NATURAL не на последно място, тя не е нещо свръхестествено (Supernatural), само свръхестественото.

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

 

И накрая, за спокойствие ...

В следващите параграфи от време на време на някои места ще бъдат изоставени, особено многократни експерименти и наблюдения повторяеми доказуемо научни твърдения, обяснения и доказателства, както и текста понякога ще се движат малко по-тънък лед, само като си помисля и теории, а понякога и повече за забавление. (Дори ако ...?!)

 

Sun, плазма

Много подобни обекти като житните кръгове - не е толкова дълготраен, но секунди, минути

може би час, може би дори дни, се образуват на повърхността на слънчевата плазма. Кръгове в плазмата.

 

Съществуват процеси, наподобяващи бури, плазмените екстравазации място и електрически ток, но много по-силни от мълния, да речем, 10 12 -10 15  пъти по-силни. (Никой няма да се опитва да проучи внимателно).

 

 

движение се наблюдава визуално например http://www.thesuninmotion.com

основна информация за слънцето тук (в Чехия)

Слънчевата корона , слънчеви изригвания (Уикипедия - English)

 

Слънцето и планетите

Съществуват много, много, много подобни обекти на слънце (или всяка звезда) повърхностни.

Много подобни обекти съществуват на повърхността на Слънцето (както и всяка друга звезда).

В слънчевата корона и повърхността на слънчевата плазма е в ход и такива електрически изригвания газоразрядни плазмени и че действието на някои от тях, на цялото земно кълбо изпари напълно. Тяхното въздействие върху повърхността на плазмата на повърхността на слънцето, която има свойства прилича много повече течност, отколкото твърди, създава много сравними модел с кръгове във водата, включително различни смущения и резонанси. За нещо много подобно може да бъде случаят в много популярни слънчевите петна.

 

 

 

Обекти, напомня на форма и начин на житните кръгове ще бъдат записани някъде в бъдеще, почти всеки планета и луните му, и в много далечното бъдеще, когато човечеството има междувременно напълно празна, или не се засяга всяко подобно опустошително катастрофа, както когато през 2012 г. Stones над как древните маите предвиждат във всяка друга vemírném извънземен планетарна система.

Неорганични и неживата извънземни материали като пясък, сняг, прах, чакъл и др.

Преди всяко истинско изследване ще се очаква и прогнозира

 

Изследвания в близко бъдеще, но ние няма да започне, Хокинг напред

категорично предупреждава, че ще го използва като диета, така че аз предпочитам да се подчиняват,

дори с него в това твърдение, а се разминават.

 

 

Не разузнавателните кръгове в житото не

 

Разкри тайната на житните кръгове.

Не ", че вълни", повлияни от идеите на всеки жив организъм, не сили или от Криптата, действаща от човешки или животински или някои тъмни сили, тъмната страна на властта.

 

Кокошката или яйцето?

Какво е първо, кокошката или яйцето? Ние не знаем.

 

Какво е първо, житните кръгове или пилета? Ние не знаем.

За съжаление, този въпрос всъщност знам отговора.

Това не е правилният въпрос.

 

Искахме да попитам нещо малко по-различно.

Да бъдеш, или да не се ... За съжаление отново се прокрадна една малка грешка.

 

Какво дойде първи, житните кръгове или Стоунхендж? Ето какво се случва.

По този въпрос, след като днес, всеки може да се отговори.

 

Последен шанс

P.S.

Уважаеми кръг създателите, бавно се приближава до последен шанс

да бъдат допуснати до

не сте само веднъж в живота си

която не е произведена дори един кръг реколта.

 

Освен няколко изключения, направени само и само за този момент в светлината на прожекторите ...

(Дори и тогава, обаче, са творения толкова ужасно в сравнение с моделите

съставен от само истинският автор - освобождаване от отговорност на мълния ,

, че няма дори малко интелигентен човек

бихте за вашата работа, за да не плати и пукнат цент.

Всички предишни "признание" за това как можете произведени в кръгове за нощно култури

всъщност е в кръчмата zpunktována след пиене на големи количества от ферментирали напитки (във вашия език, по-често се споменава като "пиячка").

(Или като малко неудобно опит за измама лековерен г-жа Bower)

 

Не, Не, Не, Не, Не, никога, никога, никога, никога, никога не

Не свръхестествени същества, явления и сили.

Абсолютно никаква (активна или умишлено) ефект

всеки човек или животно.

Не телекинеза, няма подобна власт, никой теле-или пара-сили, науката и разследване. Не космически или свръхестествено или космическа мистерия

функциониране, енергия или сила.

Междуизмерната Не или допълнително тримерно или всяка друга

връзка и комуникация. (С изключение Milovice - Изток)

Няма сила, енергия или силата на мисълта.

Няма сила, енергия или сила "да бъдеш".

Не междуизмерната или допълнително тримерно

действие, енергия и сила.

Не междугалактически, междузвездна комуникация и чужденци.

 

Нито един от изброените кръгове правомощията на културите, създадени.

 

Само прости биологични, биохимични, физически, химически, механични и други чисто природни, физически обясними причини и последствия.

 

Не изкуфял глупав ... (Idiot никога не обезкуражи житните кръгове)

Не шеги или кръг ръководители.

Дъг Нито или Дейв. Не въжета или табла.

Нито дъски, или кабели, или чинии, или жици.

Не съобразителност, старчески и луд за стари хора,

или техни имитатори, почитатели и последователи.

 

Природни явления, природата, науката

Само оригинални природните сили, измерими и оценка, като се използват естествени правила и законите на биохимията, биофизиката, физика, математика, биология, химия, механика и други подобни и производни реални природни науки и дисциплини, участващи в създаването на всяка култура кръг, който някога е бил открит ..

 

Физическите сили, в сътрудничество с химични, електрохимични и биохимични процеси, но дори преди действителното физични, химични и електрохимични сили, създадени на повърхността на Земята, за нейното съществуване милиарди различни среди житните кръгове култура, или подобни модели за резултат, дълго преди развит човек, дори на животните и растенията. Първо в неодушевени материали като сняг, пясък или прах, и други подобни структури или материали, които по-късно в мъх или лишеи, и все пак по-късно в растения като трева и зърно предшественици.

 

BIG BANG - The Big Bang

Всъщност за Големия взрив в областта на научните изследвания и уведомления.

(Игра на думи ... Светкавицата произвежда гръм, последван от наистина голям взрив)

 

Подобни процеси произвеждат предмети, подобни на житните кръгове по повърхността на всяка звезда (всякакъв размер) и точно под него.

В тези случаи е по-аналогично на въздействието на течността на тялото

(Или флаш във водата)

(Нито едно от тези явления ще проучи щателно).

Също така на повърхността на много (макар и не всички) на планетите и техните спътници (с достатъчна големина)

всяка звезда във всяка галактика във Вселената.

(Сега са живи никога няма да разгледа внимателно Обама спря)

 

Забележка:

Не всички органи - като нашата земна Луната не изглежда от тази гледна точка в момента не е активен, но не може винаги да е така ...

Също така, двете луни на Марс, Фобос и Деймос (най-общо казано, всяко "дете" в Слънчевата система и Вселената). Тела, които притежават атмосфера и без вулканична дейност, са по аналогия. Но на Марс има ветрове, триене и по този начин трябва да има също да присъстват буря, въпреки че в този случай, разбира се, само пясък. Когато има светкавици и гръмотевична буря, когато мълния кръгове (понякога), така че някои от новите сонди, за да изследва повърхността с достатъчна разделителна способност ...

Научни публикации все още се наблюдава на буря дейност на Марс споменава.

 

Черните дупки (черни дупки)

Възможно е също така, че житните кръгове подобни обекти

(Макар и с малко по-различни механични свойства)

се появи в близост до повърхността на черните дупки

(Някъде между повърхността и на хоризонта събитие).

За днес, използването на всички известни принципи на физиката,

никога няма да бъде в състояние да се справят с проучването им от близко разстояние. Това няма да се отрази Oban или Hjůking.

Досега, с изключение на някои изчисления, или близо неуловими гравитационните ефекти.

 

Това не е шега.

 

 

Във Вселената има са милиарди галактики, всеки съдържащи милиарди на звездите с кратни на милиарди планети и техните спътници, и най-всеки милион от тях, по един за всяка от милиардите години все още uběhlých създаден през всяка година (Земята - приблизително 31557600 сек) няколко хиляди (в по-голяма милиони обекти) обекти, създадени по подобен начин, наподобяващ житните кръгове, като изображения осцилоскоп ( Lissajous ), гъвкава мембрана ( Chladni ), фрактални модели (люспи, разклонение), калейдоскоп, и Kyrlianovy Lichtenbergová модел (друг паралелен фрактали)

 

 

Въпрос на деня

Уважаеми кръг вземащите, в съответствие с диаграмата в присъствието на (нашата) Вселена в нея избухна и изчезна оценява на около 10 30 (или дори повече) цифри

много по същия начин, дори наподобяващи направени

Тъй като житните кръгове, калейдоскоп & намеса и Lissajous & Chladni

 

и съчетанието им в прах, пясък, сняг и други подобни материали, като например зърно и растителни, ако дори е съществувал, или пък има ...

(Черните дупки не се броят, нито зърно върху тях)

 

10 30 е около 1000 пъти повече от това на всеки от нас, дори и ако това е така наречената "обемисти образец" в тялото му атоми)

 

Уважаеми cropcircle вземащите, все още твърдят, че сте създали

макар и само един от тях?

...

...

 

-----------

VKPZU - Кучи гнидав záhadologický ufological

-----------

 

 

Страницата е подготвена за вас и всички тук теория и твърди, че много добре теоретично, така и експериментално проверени

 

Jan Ledecký

 

Житните кръгове - загадка разкрита.

 Веднъж и завинаги, завинаги и винаги.

Невероятно примитивни, тъй като може да се каже смущаващо глупаво или дори глупаво обяснение. НЛО ентусиасти, мистерия, парапсихология, летящи чинии, непознати и несъществуващи енергийни и други подобни глупости може да уреди да odtransportovat No Return (безкрайност).

С други думи, те може да тегли в задника си .

Същото може да се каже на извънземни .

Включително Пароубек Marťanů.Také да плъзнете ...

z