Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-timelapse-kort . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
Ingen ET (utomjordiskt) hade även gjort en enda gröda cirkel i hela världen. Var inte rädd för dem.
Learn about thunderstorms RSS feed

Timelapse kameror, underjordiska objekt

ET, också namngivna utomjordingar (utlänningar, utomjordingar). Alla är rädda för dem, har ingen någonsin sett dem, men alla tänker att de gör Crop Circles.

 

om intresse kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

Upptäcktsresande, som är engagerade (av theirselves) att cirklarna forskning, även rädd för att använda de timelapse kameror och större utsträckning. Mer än en gång hände något skam, men på denna punkt inte kommer att analyseras här.

 

Utbyggnad av timelapse kameror cirklarna forskare att förmodligen inte inser i större utsträckning främst eftersom de är rädda för att är något de lär sig att inte verkligen vill veta. Kanske de är rädda för som kan fångas utlänningar hämnas, oavsett om själva eller för mänskligheten (vad och känslighet). De är rädda att distribuera timelapse kameror och större utvalda funktioner på platser där det kan uppstå vissa mönster i framtiden fruktar att de av att de verkligen nick utlänningar i lagen och de skulle ha dem hämnas gång för alltid. Bättre en gång för alltid slut artighet med utomjordingar, följer förklaringen.

 

Kära mysterium jägare, UFO observatörer främmande jägare och troende! Det finns absolut ingen anledning att oroa sig för allt från utomjordingar, kommer ingen göra någon hämnd eller begå någon skada, om du ens anytone av något Bidra till förtydligande av någon Beskrivs mysterium. Utomjordingar är verkligen helt påvisas med Timelapse kameror eftersom de inte var i nära eller långt från någon gröda cirkel någonsin. Det finns ingen anledning att vara rädd för varje utlänning, att den stora majoriteten av cirklarna forskare fortfarande betrakta som de verkliga författarna siffror. Korrekt inställd timelapse kamera kan fånga de verkliga författare, som i själva verket "måla mönster i fälten", inte med en pensel, men elektronstrålar mycket starkare än ett lokomotiv. För att rita alla så obegripliga former de använder två verkligen mycket enkel och lätt begripliga förklarliga fysiska fenomen, som resonans och interferens.

 

Timelapse kameror är inte nödvändigt att använda endast för massa undersökning av cirklarna, med möjlig Använd dem för att klara upp de principer och process skada och logi (skadlig, försvagning) och andra grödor jordbruksgrödor växter överallt i världen. Ett par kameror i ett litet avstånd från varandra konstruktion annan kan användas för att bestämma fånga och blixten islagspunkten med en noggrannhet på centimeter. Använd bara principerna för geometri, optik, matematik och fotogrammetri.

 

Förresten, är elektronstråle, breda högst 1 cm, vars främre huvudet rör sig mot marken i en hastighet av tusentals 100-200 km / sek (Beprövade data från litteraturen de mest tillförlitliga - Rakov, Uman, men i många platser på Internet, till exempel WIKI - en, CZ, det är helt olika, helt Misguided information även i till synes "Expert" texter), och överföringar i några miljondelar av en sekund energi, som skulle kunna flytta över en ellok Flera avstånd tusen kilometer. En sådan av mängden energi är verkligen kunna göra "ett litet hål i marken marken", finns det ingen anledning att tvivla på det. Den första och den snabbaste mekaniska impulsen som kommer att sprida utsläpp från nedslagsplatsen, med överljuds (chock) våg, som alltid mycket noggrann cirkel, och försvinner efter några kilometer. Titta bara på nästan alla filmsekvenser av atombomben explosion, där stötvågen syns ofta på grund av ett hopp förändring daggpunkt. Den initiala hastigheten (men egentligen bara första) av en chock våg efter blixtnedslag ansvarsfrihet är förmodligen mycket snabbare, än hastigheten av stötvågen som alstras av explosionen av nukleära eller termonukleär bomber. (Jag har förmodligen ett foto)

 

På bilderna (följ länkar medel) kan man se exempel, vad är blixten ansvarsfrihet Able Utför med flera tons träd (grov uppskattning på cirka 5 ton). Tiotals till hundratals kilogram tunga bitar är kluvna i en bråkdels sekund och han utspridda längs marken som tandpetare. Därför är det ett konstigt hur det möjligt att i en plats där blixten slog utsläpp till höger i fältet, det är möjligt att hitta något annat, än en "pinhole", och ibland inte ens det. Det skulle snarare förväntas det en stor krater. Det orsakas av att i de flesta fall, omedelbart efter att vidröra marken (våt), den stora majoriteten av energi chocker återstående jämnt föredra framför tha kortaste vägar med lägst motstånd strax under marken. Ibland finns det mängden laddning (energi) verkligen över-Levereras och i addition skillnaden i konduktivitet plasma-kanalen och marken är enorm. Blixten kanalen i luften har en resistans på mindre än alternativ 1ohm per meter, bredd av högst 1 cm, jord tusentals till hundratals ohm per meter, men i förhållande till kuben med kanten på 1 m

 

Vissa farliga fenomen kan visas där, eftersom vid små avstånd från blixten ansvarsfrihet aldrig kommer att vara säkra.

 

Överskottet laddning kan ibland inte avledas Omedelbart under marken och kan ta lite resor, främst i traktorns spår, men mellan dem också som en bild eller på en berg-och dalbana.

 

I vissa fall kan det laddas ur efter vidröra marken leder till fenomenet, som kan vara bäst liknas den elektriska fenomen vanligt - "dielektrisk nedbrytning". I detta fall, kan fortsätta mycket snabbt relativt djup jord. Det är troligt att i detta fall kan de omedelbara kanal närhet blixtnedslag fulgurites skapar jord. (photo Blixtnedslag: PAE) Svår ledning av ansvarsfrihet enligt marken även vid bildandet av vissa mönster, mest cirklar, mer än mycket sannolik.

 

Det är säkert möjligt att ta hänsyn till, att vid blixtnedslag ansvarsfrihet ett öppet område rätt i marken (fält) kan inte mycket djup vid punkten för stöt i källaren från den mekaniska perspektiv hända något mycket likhet med beträffande träd på bilderna. Det kommer inte att bli någon förstörelse, eftersom kontinuiteten i den underjordiska området inte tillåter något liknande, men den mekaniska pulsen kan vara mycket stark, kan det verkar lite jordbävning. Mer detaljerad analys av utsläpp energidistribution längs ytan och under jord kommer att kunna hitta på sidan Fördelning av ansvarsfrihet energi över och under markytan . Det bör beaktas särskilt till det faktum att de lokala förhållanden under inverkan avReturn Strokefrämre huvudet kan variera från plats till plats i ett nästan oändligt antal möjligheter. På platsen hänvisade också närvarande är ett försök att förklara skillnaden mellan blixtens effekt i industrialiserade område, som nästan alla är utrustade med en stor av mängden mycket bra jordade föremål (åskledare för byggnader, tak, avlopp), deras Flera av mängden order överstigande potentiella åskledare i jordbruksområden (enstaka träd eller HV torn, några hundra meter från varandra). I detta fall, ibland att dyka direkt urladdas till ytan av jorden. Ibland är den viktigaste direktReturn StrokeI andra fall några av de anslutna (parallell) armar ansvarsfrihet, det var peka Ursprungligen exempelvis till en närliggande HV fält. En annan situation kan uppstå att det ursprungliga Stegad ledare, trots att de ursprungligen riktat till någon av de typiska åskledare (HV fält, träd, buske), men till sist är det "fångas" av den positiva Streamer färdas i motsatt riktning, framkom att från relativt avlägsen plats i fältet och efter den sista anslutningen returslag huvudpunkterna där. På den exakta platsen för den plats där utsläpp i de öppna slutligen träffar, kan Deltar i en mycket hög grad de underjordiska strukturer (geologer, arkeologer, krigshistoria, industrialisering, verktyg)

 

På vissa ställen, där det visade sig några cirklarna, det finns egentligen inget behov av en lång sökning närliggande högspänningsledningar torn och LV. Å andra tiotals procent fotografier, Potentiella Även om inga åskledare eller HV torn inte observeras, men efter ett kort besök i Google Maps eller Google Earth är möjligt att hitta dem där. Författare seminarier linjer vet vad han pratar om, äger en av de största samlingarna av olika cirklarna GPS-positioner finns i fällan som helst i världen (hundratals), och mycket snart kommer att finnas tillgängliga och sida, där kommer successivt publiceras en efter annan.

 

till vänster den första mönstret av 2011 - januari, Jakarta, till höger Italien 2007 - Ancona

 

Grombach 2002/05/26, Baden-Wuertemberg, Deutschland 2002/07/01 Grombach, Baden-Wuertemberg, Deutschland

 

http://www.uforevue.sk/news/53/55/Nadherny-kvet-v-poli-pri-Kozarovciach/

Ledning av ansvarsfrihet på markytan och hastigheten på sin Speed ​​Underground ledning och ledning alla andra i den grunda underjordiska beror till stor del på det, är vad och hur djupt belägna under jord. Försörjningsledningar, arkeologiska reliker, geologiska fel, fjädrar, övergivna gruvor, grundvattenmagasin, eller nåt sånt.

I riktigt sällsynta fall kan urladdning orsaka en underjordisk explosion av verkliga motsvarande flera hundra kilo TNT, när under resan underjordiska möter oexploderad, även om betydande fallfärdiga och betydande förskjutna, Flera hundra kilo bomb från andra världskriget. (Kratrar i fält). Något som en liten krater i fältet kan också om det Blir Stå i en grund underjordisk något Visas i fotografier av träd, vilket förmodligen i vissa fall möjligt. Blixtnedslag kan inte hitta en torr nedbruten rotsystem redan obefintlig träd vars rester kan finnas kvar underjordiska flera år. information om sidan åskledare i fält .

 

Söker efter bevis

Bevis som kan stödja vissa påståenden på denna webbplats och många andra jordbrukare kan få till sin egen. Visst de skulle vilja också lite Bidra till att klargöra långvariga mysterium, och de är definitivt trött på lurar med långa vapen och hayforks till utländska inkräktare, som bara inte komma.

 

Det kommer att bli fullt tillräckligt om de någon registrering som beskrivs här ... Gräva.

(Kommer att förklaras på något annat sida i en särskild punkt som beskriver detta fenomen, betvingar Underground - och en del av sidan i grödorna för )

 

På vissa ställen i tunnelbanan kommer sannolikt att hitta några rester av plöjd jordbruksverksamhet, kanske låg nivå under djup plöjning - Verktygsmaskiner och delar (metall) som används en gång för odling. Observera dem finns på vissa mönster foton. Med en mycket lägre motstånd mot omgivningen liksom i fallet med röret, det blir en ökning av strömmar över och därmed som placerar högre växt skador. Här är två exempel där varor ligger torr (var belägna) Underground, och liknande platser kommer att vara säkert möjligt att identifiera mer. Förmodligen kommer ursprung Liknande " underjordiska markörer "på platser i vissa cirklarna siffror som helst i framtiden. Det kanske inte de enda resterna av jordbruksverksamhet kan det ingå också arkeologiska artefakter eller delar av flygplan kollapsade. Beskrivs Liknande formationer, naturligtvis, kan skapas och troligen verkligen var och kommer att skapas utan att bilda någon regelbundet mönster i deras närhet.

 

OBS: Det är inte uteslutet att i närheten av underjordiska avhandling markörer skulle vara möjligt ibland hitta något som fulgurites , men strömmarna kan det redan vara alltför splittrade. Mycket mer möjligt att de skulle finnas i en liten djup under "de små hål", det verkligen fanns "saker händer". En liten mängd av material som finns skulle värmas under en kort stund mer än 6000 ° C

 

Så skulle utlänningar slutligen ... (Endast i tjeckiska land?)

Vad är ett intressant faktum (på engelska språket): Det finns en förkortning möjlig användning MZ, vad betyder ET (Extra dessutom tjeck, markbunden, i Tjeckien Earth eller jorden), och på engelska Begagnad förkorta CG (Cloud till jord) blixtar ansvarsfrihet, i motsats till cirklarna - moln till moln har en motsvarighet i engelsk MZ (Cloud i Cloud tjeck, Ground - Jord igen på engelska). Vilken intressant likhet ...

 

Den allra sista (sist men inte minst?): De olyckliga Varför skulle ET vara målning nästan uteslutande i majs (även om undantag finns) När Under och betydande del av året finns på hela jordklotet Placerad betydligt bättre färgade och användbara (för Deras Alien - råttor eller vortex vapen laser - trumperies energi) och mycket trevligare "duk" - yta snön? Det faktum att åskväder är nästan frånvarande under vintern (och om ja, snön ytan volgende dem ofta är mycket bättre "städas" temperatur som tidigare), skulle varje läsare gör Visst dom av sig själv. Ett annat faktum är ganska allmänt fenomen utbredd, att under vintern frost människor snarare sitter hemma på sina åsnor, alla varma, snarare än deras sadel och glidflygplan Liknande maskiner och klasser att titta jordens yta från ovan.

 

      

 

 

 

om intresse kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

z