Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - gröda cirklar som skapats-no-dum-human-no-dumma-utlänningar . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
Grödor Circle beslutsfattare?
Lång tid runt Globe rapporterade sig vara gröda cirkel författare olika enfaldig ...
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

Denna sida försöker figments det av deras Sjuka hjärnor

rättas till ... (Intermediate cirkel beslutsfattare - 2: a)

Ingen dum, idiot, Dement, senil grödor beslutsfattare cirkel faktiskt aldrig existerat (endast i sin egen galna sinnen)

 

En liten utflykt, liknande tema HÄR .

 

I detta kapitel kommer att uppmärksammas i första hand på skillnader mellan växt-och djurriket, från synvinkel blixten träff. Tack vare svaren sluta verkligen möjligt att temat mänsklig dumhet är oändlig, mot den ursprungliga förutsägelse kommer att ställas i början av en kort omnämnande om cirkel beslutsfattare.

 

Form med en inbäddad, hög precision miniatyr: Lätt bilder kan göras på en dator, lite mer komplicerat på ritbordet (strömavtagare), men på planen? Har redan förklarat några vansinniga cirkel beslutsfattare Hur kom de utför torra verksamhet inom?

 

Nåväl, låt oss tro på allt vad cirkel beslutsfattare säger alla att vackra ringar och mer, inte bara fantastiskt men även många gånger regelbunden Enligt många axlar också centrum mycket exakt symmetrisk, och ibland händer även med samtidig visning av zooma in / ut (!) (Flera vyer av samma former i olika storlekar) var konstruktioner verkligen gjort av dem. I vissa fall mönstren består av dussintals Realiserade korrekt bedömda och geometriska former. De har gjort jobbet, först på datorn, gjorde mönster försiktig, gått in i en fraktal mönster, som de inte ens förstår, och föreslog i form av den resulterande mönstret. De har utvecklat en mycket detaljerad manus och tidpunkt för aktiviteter under tillverkning, siffror utan vilka Skulle det vara av ljus Ficklampor och månen på natten var någon rörelse på fältet absolut omöjligt, eftersom de snubblade över sig själva som ett gäng drunks, återvänder från en pub. Utarbetande av en torka scenario för många gånger mer komplexa mönster speglas i händelse som innehåller miniatyrer, några veckor av svårt arbete och utbildning av flera medlem team, eftersom alla aktiviteter själva måste fastställas med säkerhet, en efter en exakt anslutna i tidsföljd varandra och passar ihop. Mönster måste göras inom en, högst ett par timmar, när bedömningen av underavsnitt kan avsättas endast några minuters tid, och deras tillverkning måste vara endast några sekunder, inte mer än tiotals sekunder.

 

Först Först kommer vi aldrig att upphöra att förvånas i det faktum att världen kan vara torra dårar eller till grupper av individer med en underutvecklad hjärna i sin verksamhet, arbeta, numrering hundratals mantimmar i det pris som motsvarar tusentals mer något liknande tiotusentals euro eller dollar, överlämnas Helt kostnadsfritt helt utan krav på ersättning, utan resultat var möjligt Åtminstone delvis betalas till deras fördel, och erhållit finansiering bör ges för humanitära ändamål eller för att kompensera jordbrukare skadade vegetation, eller något annat. Uppmärksamhet, inte jämföra med de aktiviteter torr som graffiti, som kan fungera utan några förberedelser och utbildning, och tillverkning samt mer komplexa mönster som täcker många sq meter är alltid en fråga om inte mer än några få minuter, och varje fel sägs vara "absorberas" i den resulterande geometriska formen av gatan-art sprej. I fråga om manuell tillverkning av grödor mönster i fältet är en mycket exakt (Noggrannhet murare eller högre), komplex och sofistikerad verksamhet, som i fallet med mycket komplexa former, numrering flera hundra delar som behövs, varav minst förberedelser och grundläggande utbildning sequentiality och sekvens av enskilda åtgärder upp till flera mantimmar tusentals som kan uttryckas som, säg, 20 gånger några tusen man-man-euro eller dollar. (Mindre än $ 20 / euro per timme skulle vara, ofta i regn och lera, hala lera, i gummistövlar med en upplyst strålkastare eller ficklampa i handen genom ett fält på natten, kunde bara flytta en komplett idiot)

 

Andra Antag Trots alla ovanstående invändningar hade varit möjligt för dem som tror författarna till många anser mönster är de, cirkel beslutsfattare. De skulle, med hänvisning till: förklara vad det var som idiot efter vem dem i sin Deras så perfekt och intrikat dragna mönster som kom med sina magnifika i minsta detalj och sofistikerade arbete och arbetade så monstruöst flagrant sätt och genom dem, bildligt talat, "nedtrampade under fötterna lera pajer "? Han var inte förgöraren, och illvilliga värdelös LODARE, småningom faktiskt mycket dummare än alternativ själva? Varför är de inte på Internet i sina bidrag gör ingen omnämnande av avhandlingar spoilers, Att Wreckers av sina stora avsikter? Det är ingen slump att de i själva verket aldrig varit på något område gröda, och alla deras "skapande verksamhet i fältet" att de är så glada att rapportera om, faktiskt, skedde innanför deras sjuka hjärnor? (Troligen påverkas av absorption av Flugornas Högre än försumbart mängd jästa drycker, kanske med stöd av några av konsumera magiska svampar, eller också någon souvenir från Amsterdam?)

 

Tredje Det märks och mycket väl dokumenterat faktum att den som lyckas skapa något intressant, med att förr eller senare vilja avslöja, publicera sina egna författarskap, åtminstone i deras närhet. Med ett undantag, mjöldryga När det gäller skapelser Moder Natur. När det gäller människor som lever som det är något nästan uteslutet (för att inte avslöja författarskap). Förutom att Moder Natur, särskilt för de fall som beskrivs här är att i likhet obehörig aktivitet Främst kan sättas i händerna på guden Zeus (Zeus, Sagan om blixtar). Han och hans kollegor, men med alla också att offentliggörandet av deras egen författarskap, än mindre intervjuer med några landsmän, verkligen inte överdriva, minst de senaste flera tusen år.

 

4. I de fall där författaren med hans författarskap kommer aldrig riktigt säker att inte publicera med regelbundenhet Admirable dyka mer eller mindre slumpmässiga individer eller grupper av människor, några vita Crows det arbetet försöker så hårt för att lindra deras verkliga författare, och att de skulle rapportera sig som författarna till arbetet. Medan de är helt objektivt nästan utan undantag för personer med mycket låg intelligens. Deras intellektuella horisont vid eller frys inte ens inser att den verkliga författaren är hans arbete aldrig riktigt erkänna, bara för att det "inte finns i hans stil", eller egenskaper. I Hans förmåga (upphovsmannen till verket) är naturligtvis att skapa sitt arbete, men allt annat arbete HIS som slutar. De är dock inte kunna prova sig även i de minsta grad förvissa sig om eller förstår varför. Det finns ett stort antal liknande grupper av människor i världen. I fall som beskrivs här, kallas cirkel beslutsfattare.

 

5. Nämligen circlemakers aldrig delta i några fält, Alla deras "bekännelser" som författarskap av några mönster är i själva verket, och endast figments av deras stora Sjuka hjärnor. Om De nämnde fält Nämligen Under nätterna verkligen Deltog regelbundet, förr eller senare skulle han vara en av dem med den enda sanna författaren uppfyllda. Författaren alla, oavsett om regelbundna eller oregelbundna former i grödan. Besöksfrekvensen HIS i odlingar över hela världen, cirka en miljard per år, så skulle förr eller senare måste träffas. Den stackars cirkel beslutsfattare efter torka och mötet Cirka skulle se ut djur i den medföljande fotografier. Alla åsikter som uttrycks här inte utesluta möjligheten att eventuella torra cirkel-maker någonsin varit i en funnit liknande situation, och tas bort fältet i bröstet, eller ens återfanns aldrig alls. I vissa fall ... Det men mer om senare.

 

6. Så istället: Låt dem fot hela resten av sitt liv sitter på sina åsnor, (Nämligen Varken ändå har aldrig gjort något annat), och fortsätter koka ihop deras vansinniga visioner om deras skapande verksamhet i åkrar, och den faktiska skapandet av cirklarna kommer De som lämnar den i det bara "riktigt bekant", men är egentligen kan och gör det. Därmed undvika för alltid en chans Encounter honom. Varning på medföljande fotografier

 

7. Circlemakers (cirkel beslutsfattare) kan döpas gång för alltid in i framtiden som Circle Jerks-, beskära-idioter eller svin i en gröda. (Crapmaker, crapcircle-maker, crappycircle-maker, crappymaker,)

 

Utmaningen för varje upphandlande myndighet potential av cirklar Växtodling: Dina leverantörer är många timmar trudging över fältet, och behöver tiotals eller hundratals mantimmar att producera något som en enda blixt urladdning kan förbereda Inom 100 miljondelar av en sekund, och resten bara hålla på samarbete och antalet naturliga, fysiska och biologiska krafter och lagar. Utöver detta arbetar blixten ansvarsfrihet den mest perfekta sekretess, vad som är möjligt att föreställa sig för sin aktivitet (naturliga mimik, James Bond). Omedelbart efter sitt arbete i de flesta fall inom området Observerbara absolut ingenting, Även mönstret är redan i strukturen av växter outplånligt skapat. Det är helt omöjligt att inte att någon gång i framtiden en del av cirklarna Producenter under deras Osäkra vansinniga som bedrivs inom din beställning, träffa en äkta gröda cirklar författare och han kommer under detta möte omedelbart döda dem. Deras ansvar för genomförandet av en mycket stor del, utöver sina egna dumhet är du.

 

Skillnader mellan växter och djur

Skillnader mellan blixten ansvarsfrihet effekten på växter och djur

Den viktigaste skillnaden mellan djur och växter med det faktum, att djuret drabbas av blixtnedslag effekt med omedelbart märkbar visuellt mycket olika och lätt att skilja från ett djur, det som ingenting som hände. Något liknande Gäller djuren hade bara vem lemlästas eller skadas av utsläpp, och överleva, om än med svårt. Ett sådant djur som har överlevt, om det inte faller i koma (vilket också mycket annorlunda från växter), och skulle vara att lång tid efter hoppande runt fältet i mycket utan samordning, vilket återigen från växter skilde mycket kraftigt.

 

När det gäller anläggningar för torka regler inte gäller alls. Även deras växter eller delar, som hade passerat avlivas omedelbart av elektrisk ström, och även de som har fått många gånger av den elektriska kraft som behövs för att döda dem, antal dagar efter åskväder fortfarande nästan utan åtskillnad från växter helt och fullständigt intacted Påverkas inte av någon Skadligt energi. Situationen för vissa växter dödas med möjligt att jämföra till exempel att snittblommor i en vas med vatten. Dess stam, blad och blommor är fortfarande några dagar utan åtskillnad från oklippta blommor, även om helt döda rötter, till exempel. Någon gång visar fortfarande ganska normala ämnesomsättning. Många är helt döda växtdelar, innehållande endast döda celler, och tydligen helt torrt, kan lång tid som fortfarande fungerar som kärlvävnad, och om det finns någon betydande skada, kan spänningsförande delar separerade av dem från resten av anläggningen fortsätta tillväxten och fortsätta att delta i alla viktiga växt funktioner, dvs främst fotosyntes och metabolism, ripenig Även om reproduktionsorganen finns där.

 

I praktiken all växtlighet, som drabbades av blixten och därmed försvagat och skadad, förutom efter en tid uppvisar många sekundära konsekvenser och skador. Ar slumpmässiga attacker av sekundära Försvagade plantor och vävnader av alla växter och djur skadedjur, rotröta, lökar röta, mögel, deformation och skador av frukt, frön, säd. Eventuella torra sekundära effekter kan förväxlas och felaktigt anses vara den ursprungliga orsaken till växt skador och litteratur kan läsas i många kapitel, att det verkligen händer väldigt ofta.

 

Tack för lekmän som är fältet med döda och mer eller mindre skadade växter ser mycket ofta (grov uppskattning mycket mer än 90% av fallen) fortfarande ganska lång tid efter stormen (dagar, veckor) och nästan orörda, troligen en av de huvudorsaker, varför är det blixturladdningar i frågan om skördeskador betydelse som nästan noll, eller lägre temperatur så mycket betydelse i själva verket är (inte på facklitteratur). Fälten ser ut att för verkliga experterna är också de förändringar möjligt att spåra endast vid mycket grundlig professionell, laboratorium undersökning. Till exempel, minskar eller frånvaro av metabolismen. Närmare bestämt, förändringar är märkbara, även med blotta ögat. Bortvittrande av löv, bockning öron till marken för tidigt (främst i fråga om korn), Långsammare mognad. Med hänvisning till: det är mycket svårt att skilja Tema från normal tolerans för tillväxt och mognad, icke-slumpmässiga och slumpmässiga effekter av lokala förhållanden. Till exempel lokala skillnader i näringstillförsel, lokala variationer i tillgången på fukt. Dessa är ofta manifesteras symptom på växtligheten - cropmarks, på grund av närvaron av underjordiska strukturer, se Arkeologi . gäller detta främst spannmål, eftersom effekterna av blixten att växter med låg sådd densitet är tillräckligt känd i bönderna och facklitteratur tillräckligt beskrivs som nämns i andra sidor på denna webbplats. Jordbruk Specialister vet mycket väl, och hänvisar också upprepade anges i litteraturen och illustrera bilder, att efter blixtnedslag ansvarsfrihet något fält med odlade växter kommer att generera en cirkulär form av skadade eller till och med döda växter.

 

En bild av "Moving Devil". (pic) Är det möjligt att föreställa sig, hur människor i tidigare och inbillade djävulen? Och hur de underströks åska och blixtar? Kanske Guds verk? Som en nymf dans? Ängel dans? Eller snarare, en dans och ett verk av djävulen? Naturligtvis är den enda av Möjlighet sist. Denna bild är absolut exakt förklara, Att cirklarna skapas av blixturladdningar, Under åskväder över en gröda fält. Skulle inte förklaras klart mer. Bilden är en låda av hela mosaiker i intervallet bevis att jordbrukare och berörda personer känner orsakerna till vanliga former i grödan för evigt. De är bara hela mänskligheten genom naturen Främst gör med dess hjälp i årtionden, hundratals, tusentals år en sann, äkta kul. Kanske detta bör vara det för resten av mänskligheten en gång för alla Föreslagna starkt att de sköt i STÖRA sitt hantverk. Först av alla outbildade, semi-intellektuella, förståsigpåare och egna avsatta sciolists.

 

Lite fantasi, lite tolkande färdigheter, vilja att ta itu med några tips och liknelser, också lite vilja och förmåga att undertrycka deras egen dumhet och efterblivenhet. Dessutom, tillräckligt för att läsa vad han skrev om i 1652, problemet Mr växt om väder och dess konsekvenser i Staffordshire, och kan lösas. Men mysterium för troende skulle vara Decennier ur resultat och antal konspirationsteorier, och helt oförtjänt popularitet.

 

Det nästan kan anses att vissa jordbrukare alltid vetat om förekomsten av cirklarna, förmodligen kunde misstänkte eller ens vet dess orsak, all denna information som de kommunicerar från far till son, från en generation till nästa, i en evig rörelse, och De gör allt för att lyckas dölja allt det från allmänheten. Detta är allt Främst eftersom, inte göra det fel att Moder Natur, torka och stor skämt, göra narr av hela mänskligheten så framgångsrikt från de första åren (för exakt datering finns åsiktsskillnader). Med deras hjälp, i själva verket gör narr av det olyckliga allmänheten. Efter upptäckten av ringarna är nog för dem (agriculturists hand i hand med naturen) bara ha roligt att titta på hur det är gås-kliva över cirklarna som flugor på skit de olika grupper av sciolists, Pseudovetenskapliga, självutnämnda förståsigpåare cirklar grödor, UFOloger , mysterium-Explorers, synska, främmande-troende eller liknande skräp.

 

Som nämndes i den föregående texten, nämnde olika typer av forskare exakt mellan semi-utbildade segment av befolkningen absolut alltid förvirrar Att Orsaker till och effekter, och eventuella sekundära effekter av blixturladdningar kan tänka som primära orsaker, vilket bör leda till alla skador och avvikelser finns där av sina egna. I sina figments så är det möjligt att läsa om mögel-och svampsjukdomar sprids i en cirkel, och svampsjukdom av insekter som dödar flyger så snabbt att det inte ens tillräckligt frisättning och stjälkar Liknande skitsnack. Till exempel svampsjukdom och röta, som angriper inre lampor sockerbetor, men medan överföringar mellan växter och sträcker sig i en cirkel (!). Från det inre av sockerbetor sockerbetor inuti en annan, annars ingen annan synlig skada av växter. Det skulle vara en icke-kontakt överföring eller vegetabiliska förslag eller självsuggestion?

 

Skillnaden mellan den hastighet med vilken torr växt, som bara har döda rötter och oavbruten vatten transport och anläggning, var inne som helt avbruten transport av vatten är enorm. I det första fallet Inträffar när den synliga blad bortdöende efter ungefär en vecka, den andra i minuter (photos)

 

Att växter bara fått en dos av makt många tusen gånger högre än en dödlig dos, kan vara Omedelbart efter blixten gulnade, brynt, svärtade, brände fram Charred (se "anomalier"). Sådana anläggningar, som faktiskt visar effekterna av blixturladdningar, verkligen finns i områden med grödor cirklar Förekomst, vilket framgår av tusentals vittnesmål och foton. Det är därför nödvändigt för dem att alla grödor cirklar Explorers uttrycker mycket fint tack. Men de är i de flesta fall bara några stycken, i fråga om spannmål kan vara Kanske skulle flera tiotals till hundratals bitar (vid en densitet av ettusen plantor per kvadratmeter). Ungefär en hektar innehåller miljontals av dem, och vem vill vara där efter stormen kan försöka att söka. Inom några dagar de inte längre visas på fältet, inte ens lite. Större anläggningar är döda en viss tid efter stormen lätt urskiljbara, naturligtvis, döda stjälkar av spannmål kort efter torr och faller sönder till damm. De är som växter och torra potatis nästa dag eller mer efter skörd. Det är viktigt att växterna är så skadad att ens avbröt deras vattnets kretslopp, vilket annars kan vara ostörd under en lång tid i nästan döda växter. Växter i omedelbar närhet av ansvarsfrihet (tiotals centimeter) kan avsevärt skadas mekaniskt också, något och endast upp till ett avstånd av flera meter. Hur som helst synliga skador växter är bara en liten andel som jämfört med växter skadades märkbar, men överlevde och mycket länge på dem kommer inte kunna observeras absolut ingenting.

 

Till exempel, Mrs Beskriver Pliskova i sin blogg en plats där växter blev gul. Flera dagar efter växter som "försvann jag" (ungefärlig offert, kommer klargöras). Gula växter var helt död, JT vid tidpunkten för den första oberving, och inom några dagar torka och falla sönder så mycket, att deras besökare inte att tänka på rester och växter (gemensamma åkergrödor att torka endast 2-3% av den ursprungliga vikt och volym). Det kommer inte vara en dålig idé här någon plats Timelapse, men åtminstone några skott. (rape)

 

En annan betydande grupp av växter är de som kommer att dö, men upp till ett par dagar till och med veckor. Ackumulerat i dem, också i sina rotsystem och omgivande jord, främst på grund av elektrolys, som många skadliga kemikalier som under en tid dör. Sådana anläggningar torkar ut mycket långsamt, deras cirkulation av kroppsvätskor inte avbryts och inte behöva vara så mycket annorlunda från deras omgivning. Kännetecknas av till exempel döva öron, men om de drabbas av energi endast vid den tiden, när kornen redan utvecklas avsevärt, till exempel, även om endast en etapp av mjölk mognad, kan delvis också mogna, men inte i kvalitet som torka och opåverkade hos växter. Frön kan vara smaller.These, ovanlig form - förtorkat, vikta, eftersom de endast delvis torka upp i sin slutliga form, i stället för en typisk mognad som sker i intacted växter.

 

Trots att grodden har vuxit upp för att torka den grad att den kan tillväxt, men kan skadas, och resten av fröet, Stöd Groning, kan speciellt stärkelse reserverna inte utvecklas för att torka i en omfattning och helt oskadad och frisk frön.

 

Vegetation i detta fall kan skilja sig kraftigt i färg från mognad oskadade växter. Det betyder inte att kornen inte kan malas till mjöl och bakas in i Bullar som. Groning är sannolikt något svagare, och även vad de skulle gro, inte lyckas slutföra utvecklingen. De måste inte tillräckligt med lagringsutrymme föreningar till de små plantorna komma igång.

 

Växter skadade bara inte dö alls, men för en tid betydligt långsammare tillväxt (de påverkas avsevärt av mognad ojämlikhet). Mekanism för växtligheten efter skada genom elektrisk stöt kommer att förklaras i mycket mer utrymme på andra webbplatser. ( kronologi , EPP och andra )

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

z