Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-är-inte-created-by-mentalt avvikande--personer . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
Learn about thunderstorms RSS feed

om intresse kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

Här är ett försök att rätta till figments Att Monstrous

Av deras Sjuka hjärnor ...

 

Papperet heter Intermezzo (1) För att, till skillnad från flera tidigare nästan inte förklara principerna för in `skall vara (skadad, försvagade) gröda, och den är skriven i en något ljusare penna. Den diskuterar fenomenet att förekomsten av cirklarna helt oskiljaktigt följer. Skulle någon som någonsin vill ta itu med frågan om mönster i säd, även om det skulle vara någon seriös och vetenskaplig synvinkel, måste på något sätt stå i frågan om förekomsten av personer som kallas cirkel beslutsfattare (cirkel beslutsfattare, hoaxers ). Detta bidrag blir den första i serien under en lång tid och det enda som kommer att göra lör I den enda andra riktigt sällsynta, eller snarare, inte mer omnämnande. Först, låt författaren, kära cirkel beslutsfattare att stå otvetydigt på sidan av jordbrukare och att alla åtgärder och dina skapelser kallas den absoluta skit fenomen, innan det är möjligt och det enda rätta att spotta. Lyckligtvis Dessa skapelser är inte riktigt lika många alls, än vad som skulle vara från din gormande, ofta stöds av kumpaner kan Misguided mysterium anhängare verkar.

 

Circlemakers. En mycket sorglig fall. De är mycket mentalt instabila, störda personer, psykopater, som var hoppade in i en av de mest intressanta trick, upptåg, roliga, mystifikation Vilken Moder Natur främst från dem, och dem tillsammans med hela mänskligheten Kan hästen runt. Provocerade dem i intryck, inte bara dem, men olika grupper också mysterium prospektörer, att det stora flertalet av cirklar och former i alla grödor producerade en grupp människor för vilka det tillämpas nu beteckningen cirkel beslutsfattare, eller till och med cirkel beslutsfattare eller hoaxers. En liknande åsikt delas av en grupp Skeptiker (också Skeptiker är ganska patetiska offer för Moder Natur). Bland de grupper av människor som är engagerade i att undersöka siffrorna finns en stadig denna uppfattning verkliga siffrorna är runt 5%, resten är förfalskningar falska, bluff, skapad av människor. I detta sammanhang är det nödvändigt att säga ännu ganska kättersk idé, nämligen: "Så många idioter, och torka och stor, i hela världen kan inte existera, vare sig det möjligt att 95% av mönster skapades av dem, och endast 5% var den äkta, sanna, faktiskt skapats av naturen. "

 

Annan sidoljus: Varför hoaxers (Forger) heter någon som enligt uppgift tillverkar 95% av CC, och Äkta (dvs. höger), dvs endast resterande 5% produceras av naturen? Gör theybehave inte bara för att redan skulle Bilar nomenklatur (95% bluff, falska, 5% Äkta) ensam "mystery troende", eller som en annan namn som helt förvirrad ohyra kallar sig, liksom den totala idioter? De bör inte i första hand först och främst få testas och skulle Psykiatriker? Bör inte vara så då, ur vilket perspektiv producerade deras cirkel beslutsfattare (med All That "för porer"), markerat som äkta och vad Moder Natur Producerad namnges bluff, fejk?

 

Kära mänskligheten tror vi dig! Meningen "Så många idioter i världen och en stor torra inte skulle existera" nu kan bara Uttala riktigt bra optimist (eller dum) ...

 

Faktum raka motsatsen, mer än 95% av siffrorna är sanna, fullständiga naturligt utvecklas. Människan skapade bara en obetydligt Procent, långt under de statistiska fel. Medan "True" cirkel beslutsfattare finns egentligen, men bara i torra närvarande mängder att det var tillräckligt för att kallas statistiska fel. De allra flesta av dem hade aldrig varit i en gröda fält, de är bara så kallade cirkel beslutsfattare - declarators, alkoholister, skröt, skröt braggarts är patologiska lögnare bara som i sina uttalanden rapporteras till skapelser någon annan. Inget annat val än hoppas att de är relativt ofarliga typ av psykiska störningar, olika typer av "transmigrationism" (Napoleons, Picassos, Einsteins, Hitlers), någonstans från området av schizofreni. I sin lättare form är inte helt farligt för patientens omgivning, men genom deras mer allvarliga fall är Insane Asylums världen Relativt fulled upp.

 

De är verkligen mysterium Prospectors torra idioter som de tror, ​​att de av deras skitsnack någon de ens läsa nog att tro på dem, än mindre hantera dem? Gör de tror att kanske andra, mycket större än de dårar själva gå ut på fältet, där de bildar cirklar i en torr sätt (excentricitet osv.) Så att den passar Avsiktligt Deras vansinniga teorier? Tror de att om någonsin publicerats och slutsatsen att insidan äkta cirklarna finns döda råttor ofta att cirkel beslutsfattare inledas omedelbart i sina skapelser kasta döda råttor? På världen finns många idioter, men inte så många och stora torka och, som redan nämnts. Som ett exempel urval av dårar och idioter är mänsklighetens Helt Tillräckliga mysterium troende själva. Skeptiker världen om dem och deras dumhet Producerad redan en hel del papper. Även om vissa Skeptiker själva några av sina handlingar och uttalanden hör hemma i mycket liknande "sluten grupp" att inkludera mysterium som troende. Bara en annan låda. Lyckligtvis Skulle de allra flesta andra människor mycket hellre uppmärksamma Helt olika former av arbete och underhållning.

 

Olika mysterium troende "experter" (mestadels självutnämnd) i frågan om att upptäcka CC UFOn och andra oförklarliga fenomen är oftast bara i själva verket parasiter. Parasiterar på det faktum att det finns några svårt att förklara fenomen. De använder tema för fördumma allmänheten och driva egna arbete. Exakt samma parasit är också någon cirkel-maker, även om verkliga eller fiktiva. Den absoluta minimum som verkligen existerar, och alla andra som hävdar sig endast är absolut samma eller ännu mycket större än parasiter mysterium troende själva. De använder okunnighet flesta av mänskligheten och en vilja hos en viss del av mänskligheten att tro, att de är de viktigaste författarna mönstren.

 

Även för liknande syften är villiga och kapabla att skapa en teori om att det i vissa fall, förmodligen efter att de manuellt konstruerade och gröda fält i någon form, Moder Natur själv eftersom en del av det spel Högre kapacitet att leverera resten, som olika anomalier, magnetiska, elektrostatiska, ljus, ljud, konstiga mänskliga känslor och mycket mer. Är det förmodligen, eftersom den geometriska formen i varje slinga är en speciell dold, okänd information och energi som orsakar liknande effekter. Sådan TOMMA FRASER är verkligen möjligt hitta i publikationer CC och Internet, se t.ex. cirklarna - Eckhard Weber. Inte köpa, skulle vara ett slöseri med pengar. Författaren undviker noggrant Möjligt det någon verklig förklaring försök, men med de mystiska energier med publiceringen överflödande. Möjligt bara läsa och granska.

 

Mystery prospektörer och cirkel beslutsfattare Skulle säkert översvämma allmänheten med många sidor långa avhandling om den naturliga störningen av saker och fenomen, vilket resulterar i det faktum, att någon icke-slumpmässiga och regelbunden sammansättning av objekt i rymden leder till induktion av någon okänd som på något sätt kraft stiger från rymden nära bara några geometriska formationer, liknande orsaker och svåra att förklara fenomen, osv. Författaren till denna uppsats är nöjd med en enda mening, allt uttryckt mot tillväxtfaktor av liknande Vanföreställningar:

"Circlemakers i alla länder runt om i hela världen, knulla dig själv!"

 

Creations, som de ibland så stolt bekänner, var helt producerats av någon annan. Någon som skulle dem i. någon slumpmässig möte i fält, om de verkligen var exakt samma tid samma plats och finns där, absolut utan tvekan omedelbart och obarmhärtigt dödade helt dem. (Skulle han komma upp till "skaka sina händer" där ...)

 

Om det var rent av en slump i exakt rätt ögonblick, när stora Skaparen faktiskt gör en framtida skörd mönster, besökte Denna plats inte långt från "brottsplatsen" några Doug eller Dave med sin plankor och rep, lör skulle vara deras utseende i tiden för mönstret upptäckten (flera veckor till månader senare efter utskrivning) inte ens tillnärmelsevis liknade exempel på djur på detta foto . Det är vad som finns kvar (så kallade kadaver), skulle ha lätt mycket länge sedan varit ett centrum för uppmärksamheten av mycket olika djur (Called Scavengers). Kanske han plats som skulle ha kunnat hitta endast ett fåtal blekt ben skramlande, och förmodligen inte ens det. Vildsvin, herrelösa hundar och rävar mycket enkelt hantera torka och även material. Det kallas livsmedelskedjan, och inte alltid vara cirkel-maker till sin höjdpunkt.

 

Om psykiskt sjuka det är deras Individer, i själva verket mycket mer än bara 99% av den deklarerade aktiviteter inom området verkligen har ägt rum någonsin, då i form av jordbruksproduktionen massproduktion, skulle förmodligen vara bäst för dem att förlora någon tid och verkligen blev Beskrivs del av en näringskedja. Deras "påstådda" aktivitet gjordes faktiskt av någon helt annan - Blixten Great Manitou . Kanske om de verkligen velat gå till fältet, låt dem Inse föredrar det som de skulle vilja plaska i båten. Ingen kunde då få skulden om det enda sanna författare torka underbar, mycket intressant och några otroligt komplexa elektromagnetiska resonans mönster grödor, om han hade Började målinriktad sökning efter tinkers på de torra områdena. Vad går runt kommer runt.

 

För säker kommer att vara här på denna plats som avhandlingen känslomässigt och mentalt störda personer Flera andra illustrativa bilder av sin "affärsmodell", den store läraren , jag förverkliga sina möjligheter, se vad han kan göra på den tiden då han inte Att målarböcker på fältet, och hur skulle de se ut ungefär (före tillkomsten av Scavengers), om de bestämde sig för att konfrontera honom ansikte mot ansikte.

 

Alla cirkel beslutsfattare över hela världen människor är allvarligt sjuka, psykopater. Svårt utvecklingsstörda, skadad. Lurade natur på en av sina mer än några roliga trick, skämt som gjorde dem det intrycket att cirklarna kan vara något annat än skapelser av människor. Övertyga dem i. Det uttalanden självutnämnda "experter" på cirklarna (mestadels mysterium kallar sig troende, eller ens - de även - allvarliga mysterium troende), av vilka några är förmodligen med cirkel beslutsfattare - psykopater mycket goda vänner. Möjligen De vet varje konstruktion från någon annan Madhouse, ibland borde vara tillsammans, dela ett rum eller bur.

 

Förslag för att ingå i den förklarande texten böcker av psykologer och psykiatriker, och ordböcker översättning:

cirkel-maker, cirkel-maker, cropmaker, beskära cirklar bedragerskan = intellektuellt sjuk individ, mentalt obalanserad person förvränga, avvikande, degenererad, psykiskt defekta individ, Perverted person Deranged, galen person crazy-karl, galning, mentala, psykopat hängare, på, fritt lastare, patologisk lögnare. En individ som lider av psykisk sjukdom - det kan till exempel vara en form av lättare men också tyngre schizofreni, imitation av någon annan (usuall och lättare form - Napoleons, presidenter) eller något annat (usuall och tyngre form - till exempel Microsoft djur - hund , ko, växter eller till och med bara objekt - vägen pollare, träd, rädisa)

 

Genom detta resonemang blir lätta cirkel-makering fenomen (med undantag för ett fåtal mindre nämner på ett liknande sätt i flera andra punkter i denna webbplats) den här webbplatsen farväl för alltid, och nästa sak kommer att bli något här lite intressant vetenskaplig webb muck skorv av torka och mänsklig gödsel. Även om det kanske inte verkar vid första anblicken, det finns Helt äkta, sann grundforskning, med alla funktioner i vetenskapliga verifierbarhet och repeterbarhet. Tja CERN need.need.

 

Även om någon gång i framtiden skulle visa sig att jag hade fel, eller att jag Ploughed sanden, åtminstone jag försökte det. JL

 

Även om någon gång i framtiden skulle visas, att några av mina ansträngningar var värdelösa, åtminstone jag rekommenderar till mänskligheten: "Detta sätt är fel, mina kära vänner." Jerry Cimrman

 

Looking Back i historien

Namngiven fenomen (cirkel beslutsfattare, cirkel beslutsfattare) ganska stadigt fäst till frågan om spannmål former, efter några inledande tvekan. Några psykiskt störda personer, inledningsvis med en viss uncertainity, blowed Deras egen trumpet och bekände det helt skapelser av någon annan. Efter en tid visar sig att den författare aldrig kommer att tillkännage sitt authirship, för att styrka dem om deras Monstrous figments och gormande, även om det var den mest absurda. De fick mycket för att den snabbt den, utan åtminstone lite att vara intresserade av det, som är den verkliga författaren till formerna. De var helt nöjd med praktiska resultat att han aldrig kommer att göra en bekännelse, medfött Kanske på grund av blygsamhet. Också kommer aldrig ren "småhål" efter hans arbete, till skillnad från cirkel beslutsfattare.

 

Inte undra på, att han kommer aldrig riktigt in. Möjligt att han är bara bara i en "väntläge", diskret och långsamt förbereda sig för detta ögonblick, som troligen måste ske någon dag. Det återstår bara vill dem att detta aldrig inträffat. Att psykiskt störda personer kan linser med stolthet från det ingen störa deras meningslösa skryt och hela världen tror att deras fiktioner, av berusade där makalösa figments från sjuka hjärnor sina egna, de verkligen ibland gå in på några fält gröda, så försök Att det " något "skapa och lägga till sin egen bullshits mer trovärdighet till det. För samma tid skulle vänta också den verkliga författaren till cirklarna, så också Det hände att vara närvarande i detta område, och kunde "skaka hand" med dem någonsin där. Efter det, skulle då komma fram till fältet "Män i svart" (bil) för cirkel beslutsfattare, ta dem ut därifrån i trälådor (Upptäckt om någonsin), och dem definitivt sätta i kyrkogården. Återigen: Det återstår bara vill dem att detta aldrig hänt.

 

Bland annat en blixt utsläpp i fältet absolut hänsynslöst dödar ovan jord och under den flera tiotals till hundratals kilogram små djur (grodor, möss, hamstrar, jordekorrar, sisels, insekter, födelsemärken). I vissa sällsynta fall, mer än alternativ ett ton. Mycket beror på avståndet från effekterna av utsläpp pannan, men egentligen antagligen små djur kan dödas även av några av de större fenomen -Return StrokeKompletterande eller efter och föregående det (Stegad ledare, oavslutade Positiva Streamers, se Lightning). också Små insekter kan dödas på grund av induktion i växter. I undantagsfall ibland "efter händelsen" ligger på marken även många ton flugor Större djur. Är din verkligen dum cirkel beslutsfattare försöker att placeras objektet någon gång i framtiden mellan dem?

 

Antag att även verkade vara möjligt överväga möjligheten att regelbundna mönster skapas av utomjordingar eller cirkel beslutsfattare, medan de blixturladdningar OCH ATT arised från skördeskador De skapas bara oregelbunden. Skulle det vara möjligt, att de aldrig har träffat varandra? Tusentals fall per år? Skulle det vara möjligt, att blixten ansvarsfrihet inte i ett enda fall träff någon som har så mycket att förstöra hans rykte, och skulle bara primitiva Deras torra Försök att svamp vid hans arbete? Hur är det med lagen om oavsiktliga kända?

 

Occam Håller fingrarna korsade

cirkel beslutsfattare skulle deras vansinniga iniciatives under en lång tid (decennier), endast oavsiktligt hjälp och något förvirrade grupper av skeptiker runt om i världen, som helt jämnt felaktigt tolkade annars ganska tillförlitlig funktion princip Occams regel : "När det gäller fler lösningar är det enda rätta (det mest sannolika) att den enklaste " . Som oftast kräver så lite som möjligt av ytterligare slumpmässiga och osäkra förhållanden, att föredra framför ingen.

 

Om Kontinuerligt under decennier helt hemlighet, men ändå mycket samordnas, en verksamhet som bedrivs av grupper av rattfylleri psykiskt sjuka individer runt om i världen, att någon representerar den enklast möjliga lösningen, finns det inget behov av att förhindra honom i torka och anspråk på något sätt. Skulle förmodligen vara bäst Snabbt skicka honom till en institution för torra Etablerade ändamål.

 

(Bara det faktum enbart att över en längre tid de skulle vara helt oupptäckt och omöjlig att upptäcka, är en relativt komplicerad ytterligare villkor, trots att i och flera ALC promille i blodet skulle vara nästan omöjligt villkor för dem som redan bara finna ett fält av en gröda ...)

 

Bara för jämförelse: Varje grupp av människor ens skulle och relativt enkelt mönster, som när räkna alla enskilda uppgifter som krävs för dess tillkomst Inklusive projekt, transport, utföra dussintals mer som hundratals mantimmar var blixten urladdning "arbeta" 100 mikrosekunder, i orden 100/1000000 av en sekund ... (100 blixtnedslag-mikrosekunder) ...

- Occam -? Obbama ...

 

Skeptisk fönster (lite utflykt)

Vilket namn för människor väljer som i årtionden trodde det naturligtvis helt vansinniga uttalanden, eller till och med demonstrativt utfört, framför kameror, också uppenbarligen helt galen mentalt störd aktivitet av grupper av individer med minskad uppenbarligen störd och intellekt åberopade dem som halvgudar, och Deras verksamhet LOVPRISA till skyarna och kallar det den enda riktiga och möjlig förklaring?

 

Nedan följer ett slags reductio ad absurdum (mycket liknande)

Denton, Garsington, 1996; Wylatowo, 2002. Antag för ett ögonblick att cirkel beslutsfattare finns. Producerad alla olika former i gröda, och några av dem säger, i samarbete med utlänningar. Några andra i sin tur gjorde sig utomjordingar. Ja, även erkänna att utomjordingar existerar och hand i hand med cirkel beslutsfattare producerar kretsar. Vi litar på dem, att en eller andra, eller kollektivt producerad, säger formerna på de två Kompletterande fotografier (blå pilar, mönster från året ... i ... hur mönstren är riktigt bra). Vilken idiot, skruv-up, tinker, Dement, scrapmaker, dumbom, odåga förlorare, Att Incompetent fel krokig handen då allt som har producerat i figurerna markerade med röda pilar? Nämligen Någon hade gjort det allt.

 

Förresten, borde som en sekundär bevis på äktheten av siffrorna i Wylatovo fungera som en relativt lätt Spårbar det faktum att även en dum idiot och cirkel-maker aldrig skulle valt för sina skapelser fältet där det redan finns föremål indikeras med röda pilar ...

 

Kanske lite berusad under föreställningen? Kanske De bröt ner sin skärbrädor, plankor, rep och snören? Misslyckades Deras magnetroner, phaser, masers, lasrar, Fuckers, tasers, cyklotroner, synchrocyclotrons, phasotrons, röntgen lampor, emitter mikrovågsugn, elektronkanoner, eller någon annan enhet som skadedjur Används för bombardemang av fältet? Har de inte deras mentala fokus och tillfällig energi, förmåga (eller retardation), så att deras inducerade virvelströmmar, övertygelser eller mentala krafter inte kunde måla bilder tillräckligt symmetriska? De bör inte känna någon gång åtminstone lite som idioter? (Aliens + cirkel beslutsfattare)? Lyckligtvis inte, eftersom de båda inte finnas. Lyckligtvis båda två grupperna Sammanlagt Det kan gratulera den andra till det faktum att ingen av dem inte visades på något sätt vid exakt den exakta tiden också plats när det verkligen var något mönster har sitt ursprung. I fall torka och de skulle transporteras till patologi (cirkel beslutsfattare) eller NASA (utlänningar). Eller det Paroubek (tjeckiska polisen i händelse av att hitta marsmänniskor, om han ville prova återuppliva temat för nästa val)

 

Avsluta anmärkning

För troende om förekomsten och effekten av oförklarliga och mystiska krafter och krafter, konspirationsteorier, främmande Aktiviteter, troende mysterium, UFOloger och alla andra likasinnade människor: på de platser markerade med röda pilar skulle hitta växter, visuellt eller med någon Används annan undersökningsmetod (i vävnader, celler, noder, mikroskopi, mekaniska egenskaper) absolut åtskillnad från växter, De så glad fotografi, mäta och undersöka insidan som regelbundna mönster. Följande är en grov översikt över vad som är möjligt att hitta inne som helt oregelbundet mönster.

  - Växter Charred - Andel och liten, långt under 1%. Det kan inte hittas, även om blixten ansvarsfrihet tillräcklig tid har förflutit och naturen tog hand om dem själv.

  - Växter med Twisted och deformerade blad, stjälkar, majskolvar, deformerade förfaller korn. Förmodligen inte lika bra att överstiga 1% och deras andel är något högre oskadade områden.

  - Växter med strax över marken, böjde 2-5 cm, sönderdelade stjälkar. Mer än 90%. De flesta av dem kommer att visa i jämförelse med de friska stjälkar, inte lämnats: skall (skadad, försvagade) växter mer än 5 gånger lägre styrka mot brott. Dessutom kommer de att vara uppenbarligen mycket lätt att böja sina stjälkar precis ovanför marken utan att brista.

  - Oskadade växter är också Möjlig böj till marken utan att bryta stjälkarna, men mycket långsammare och visa mycket motstånd mot Greater Than stjälkar lutning in `skall (skadad, försvagat) och deras närhet i uppskattningsvis 10 gånger.

  - Växter med stjälkar vid ungefär samma punkt, 2-5 cm över marken bryts. De är uppskattningsvis 10% av runda stjälkar som ligger på marken. De kommer att placeras i områden som huvudsakligen omedelbart intill formen gränsen. Deras motståndskraft mot brott och böjning eller lutning är inte mer bara 2 till 3 gånger lägre mot de friska kontrollplantor.

  - Ganska ofta kommer att finnas in `skall (skadad, försvagade) buntar av stjälkar, ordnade jämnt över varje slinga en annan - resultatet av Domino effect.fect.

  - Mycket ofta möjligt också inte hitta in `skall (skadad, försvagade) buntar av stjälkar inom större mönster.

 

När i framtiden De kommer att hitta alla ändringar beskrivit att han heter platser. Detta påstående kan försöka refs Omedelbart under nästa år. Något med dem vilket betyder att den förmodligen redan skickas som en budbärare forntida mayafolket. De kommer att levereras av så många miljoner röda pilar runt om i världen, hur mycket de vill, och de kommer att kunna att försöka utföra Att det inte finns något sådant. De kan välja efter eget val. Detta kallas förutsägelse, och tillhör en lång rad vetenskapliga tekniker som används inom grundforskning, vilket mysterium troende älskar som en smärta i röven.

 

Den enda Deras problem är från och med nu Deras enda problem. Det skulle vara självklart ett enormt problem för dem, observera och utforska något så vanligt, vanligt, precis som alla grödor oregelbunden form. Det är ganska helt under deras nivå, något torr delta i en Earthbound, vad kanske inte skulle kunna uppstå i samma eller liknande sätt som deras så mycket Cherished regelbundna mönster. Glöm det, skulle någon annan vara mycket glad över att i stället göra dem alla.

 

Äntligen ett meddelande till alla cirkel beslutsfattare runt om i hela världen, säger tillsammans med den klassiska författare: "Du gör mig att vilja kräkas ..."

 

Ännu inte fullt ut i slutet (för starka tecken) gor)

Det var en mycket välkänd fall av två senila gamla fogeys, D & D i Storbritannien på nittiotalet (se Google : D & D gröda cirkel), som påstod sig vara författare av alla cirklar på odlingar, utan att kunna deras mycket tveksamt Påståenden även i de minsta graden av trovärdiga bevis. Det sorgliga faktum att är olyckligt journalister De hoppade till betet i Dilettante och verkligen otroligt dumt sätt. Kastade bort allt även de mest grundläggande föreskrifter om behovet av resurser autentisering och krav, och därmed deltagit i en av de största mystifiering av det tjugonde århundradet, som kanske saknar motstycke i historien. Åh, dessa olyckliga journalister. De blev de facto som medförfattare i en av de största mystifiering av 20-talet, även om deras namn inte Orson Welles. De hade ännu inte klart vid första anblicken, att en rad lämpligt vald båda frågorna bör omedelbart att slobber gamla fogeys Dömd för patologisk liggande. Men i fall som omedelbart skulle ha förlorat tusentals tidningen cirkulation och stor avgift. Det var inte första gången heller sista gången när den olyckliga journalisten sina egna ansträngningar direkt deltagit i en omfattande mystifikation.

 

Två rostiga gamla Geezers tänkte, att när knuten till toppen av sin dregla platta mössor och bit tråd som en "riktning Finder" Att alla människor kommer att tro dem, att de hjälp med att använda denna tillverkade cirklarna som snabbt och enkelt som att dra på styrelse med ritsning kompass. Hundratals cirklar i årtionden, aldrig fångats. Det bör noteras journalister trodde dem det. Det bör noteras att journalister inte betyda hela mänskligheten. Lyckligtvis.

 

För många år sedan uttryckte Robert Heinlein Att det finns ingen anledning att leta efter ont uppsåt när det är tillräckligt för att förklara orsakerna gemensamt mänsklig dumhet. Titta också något behov av konspirationsteorier. I det här fallet, tyvärr var i särklass största orsaken till alla misstag Klart nonsens journalistik, med stöd av Mr Visst förlagets djärva påse (som det händer). Även hoppa på fläck är det Möjligt Ibland någon, vem men i detta fall, skulle det förmodligen vara för lite vanligt att tre punkter. (...)

 

http://cestovanie.aktuality.sk/.../svet/kruhy-v-obili-podvrh-alebo-umenie/

Sök efter alla kvinnor

Dessa "Aliens" skulle aldrig avslöjas, men för Bower hustru. Hon märkte hastighetsmätare i bilen en hel del körsträcka och dessutom kunde hennes make inte ens förklara där de tillbringar natten. Slutligen anklagade honom för otrohet och Bower och Chorley kom ut med sanningen. Chorley dog ​​i 1996. Berså i hans heder i 2004 skapade sina sista bilden i Rye. Han tillade att ormen om det inte hade varit Svartsjuka hans fru, skulle de förmodligen aldrig avslöja.

 

Kära Mrs Berså! I världen i dag skulle kunna förverkligas för många tiotals miljarder ursäkter som hade ett syfte endast - utplåna och sudda äktenskapsbrott. Det som har uppfunnit D & D Oslagbar är absolut en av de mest korkade, någonsin i historien slutförts och som hade trott, men inte alls av alla. På sin nivå Dramatiskt undertecknat mental nivå av de två författarna. Vi vet inte var du är närvarande, fru B., bryr vi inte om. Kanske där Chorley. Om så är fallet, ge Att det är din dumma (om det redan finns alltför), bitar av Slapped och förklara för honom varje en lögn som kommer att avslöjas, även efter döden.

 

Själva hade aldrig funnits några cirklarna gör, det var bara en pinsam ursäkt för att rättfärdiga sina resor för horor. Än idag skrattar, från vad du och hela mänskligheten har gjort. Kanske inte ens köra horor, bara red Doug för Dave, idag är det moderna. En sak, med hänvisning till: kan vara nästan säker. Om allt Nämligen verkligen utförs i fält (hundratals gånger många timmars nattarbete på fältet), skulle sannolikt dem har väntat på rätt författare av mönstren på en gröda fält och åtminstone i ett fall skulle ha träffat dem och Deras händer skakar. De skulle levereras hem i en trälåda efter det. Alla naturkrafter skulle anses som enda moralisk skyldighet att göra något med liknande torra två idioter.

 

Slutligen: kanske de var verkligen i en gröda fält. Förmodligen var det bara två, men om det är bättre för oss och kommer alltid att förbli mysterium. Kanske det efter några också Dem som skrynklig gröda kvar. Något i stil med Milovice - East - konstaterade fallet av "parning Igelkottar" från 2010. (Foto) Absolut inte en slump att det här stället (det första fältet på den sydöstra delen av Milovice från vägen) var arbetsnamnet Tilldelad Doug & Dave. Kanske D & D i en gröda fält också något kvar ibland, ibland handväska, ibland handskar. Bara vi kommer förmodligen aldrig veta om det var ganska handväska efter Doug eller Dave ...

 

En annan mycket obehaglig konsekvens av namngiven fall var en mycket obehaglig att de var nästan omedelbart stoppades även några allvarliga Något försök verklig vetenskaplig förklaring till fenomenet CC. Ingen ansedd vetenskapsman åtminstone minimalt med i alla fall kanske inte ens antydan och försöka lösa problemet, som var så grundligt äventyras av en torr två dårar. Faktum är att enligt tillgängliga uppgifter, åtminstone som en organisation hade försökt tidigare åtminstone lite seriös samla in information om fenomenet, efter denna "uppenbarelse" helt stoppade verksamheten, som bör kunna kontrolleras genom sökmotorer ..

 

om intresse kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

z