Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-fortsätt . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
GAME OVER.
 ... tryck på valfri tangent ...

... att fortsätta ...

Speltitel:
CropCircleGatee

(Circlemisinterpretation)

crop circles


Cirklarna - förståelse - maskinöversättning

Learn about thunderstorms RSS feed

 

I början av denna sida är placerade objekt verkligen mycket förkortad version av sidan, närvarande vid cirklarna förståelse , och många andra undersidor i hela nätet cropcirclesonline.com .

 Motto: Very much crop circles resemble a PC simulation of electromagnetic  fields. Even a single one, separate circle. That is why because they are really  created by ElectroMagnetic Field lines of force from lightning discharges.

 

Innehåller endast Flera, de mest grundläggande villkoren

 

För det första är det nödvändigt att rekommendera till alla som vill titta på TV själlös hopkok " Maya profetior och cirklar gröda ", eller Gud förbjude någon redan sett det, att försöka sätta alla anklagelser där ur de påståenden som gjorts här.

 

Detta gäller naturligtvis som alla andra "konstnärliga mästerverk" som någonsin utsetts till ämnet anges. Random, torr som " Crop Circles: Quest for Truth ", eller" What on Earth Inuti Crop Circle Mystery? "

 

För en grundläggande introduktion till historiska perspektiv på frågan om cirklarna är möjligt att besöka Wikipedia - cirklarna . De flesta av de förklaringar som där, även om nästan innefattar eller faller nästan helt inom området pseudovetenskap ( skräpvetenskap ), men åtminstone kan tjäna som en grundläggande information om den aktuella vyn i hela frågan.

 

Unifying teori om cirklarna

Enhetlig teori - cirklarna

Den första och enda Unifying teori - skulle helt förklara på samma sätt inte bara som uppstår reguler former, cirklar grödor , men också skapandet och orsaken till alla skadade spannmål runt hela världen. Samtidigt förklarar tydligt mycket lätt och utan undantag och orsaka uppkomsten av så kallade " anomalier "som tillsammans observeras i omedelbar närhet av cirklarna . Inklusive täta fall, när hittade " ett hål för stiftet ", och mentalt obalanserade UFOloger länge capering och jublar, som upptäckte och förfalskning. Om det verkligen var innan på en torr plats och några riktiga Forger verkligen inträffar, då registret skulle torka också skulle ta bort en enda rörelse. Alla sådana företeelser, helt felaktigt Ursprungligen betraktas som anomalier, mjöldryga i föregående blixturladdningar I de beskrivna områdena finns inga avvikelser.

 

Den första och enda teori om ursprunget till cirklarna, som alla anspråk är och kommer att vara absolut tillförlitlig utföra eller motbevisa. Detta är i själva verket en av de grundläggande antagandena i alla kontrollerbara bevis - möjligheten att falsifierbarhet (se - t.ex. wiki). Gemensamt för nästan alla existerande teorier med det faktum att det inte är möjligt att varken bekräfta eller förneka - grundläggande gemensamt drag för alla skräp vetenskap.

 

 

Komplett ny look in i problematiken Crop Circle

 

Cirklarna - förståelse - kortversion.

 

Vem som helst, som hävdar att cirklarna är skapade av utomjordingar (UFO, flygande tefat), är en idiot.

 

Vem som helst som säger att cirklarna är skapade av människor, är en idiot.

 

Vem som helst, som påstår, Att cirklarna skapas genom elektriskt laddade Vortices luft plasma, bildas genom att flytta luft och joniserade partiklar och därmed och Elektrifierade, thar har aldrig sett "in action" Observation eller imiteras, eller Mathematicall - Fysiskt simulerade, med "Något ögonblick förvirrad."

 

Vem som helst, som påstår, Att cirklarna närhelst och varhelst skapades av honom, och med Monstrous idiot. (D & D)

 

Någon, som har lurats av denna största skämt Moder Natur så perfekt ("Kunde inte detta någonsin sker av sig själv, naturligtvis, det hade gjorts av människor") att han gick in i någon gröda fält för att skapa något liknande i För att underbygga sin gjort gällande att även dumma enfaldiga.

(Gäller ej vetenskapliga experiment och experimentell verifiering av genomförbarheten)

 

Vem som helst, som hävdar att en blixt ansvarsfrihet inte kan skapa på markytan inne alla områden gröda Liknande något liknande påverkan på de bifogade foto, är en idiot.

Se Kompletterande Flera andra bilder ännu inte publicerats (främst som referenser). Är det möjligt att tacka det italienska Explorers för dem. Tusentals publicerade och opublicerade fotografier av sådana "spår av mänsklig aktivitet" - "hål för stiftet."

 

Vem som helst, som påstår, Att cirklarna skapas av några konstiga, obegripliga och okända elektro - magnetisk - mekaniker energi, tack vare vars verkan är på plats och torr, även efter en relativt lång tid, möjligt att registrera ett antal ovanliga fenomen och effekter, till exempel Microsoft Lima - Belysning Inducerade magnetiska anomalier (kompass avvikelser), infraröd strålning (värme ackumulerad), ovanliga svar från människa och djur, fel i mikroelektronik (genom exponering för den kvarvarande elektrostatisk laddning), och kan inte dra slutsatsen att det den enda torra naturligt förekommande befintliga och pågående fenomen är blixten ansvarsfrihet, är en idiot.

 

crop circlescrop circlesVem som helst, som kan säga att detta absolut typiskt fraktal mönster förgrening åt sidorna exakt enligt reglerna för beteende gnisturladdningar, som publicerades en dag inne spannmål fält i Tjeckien, Novy Jicin 1999, 3 juli, Skulle skapas av någon annan process temperatur som blixten urladdning, är en idiot.

 

En av de mest typiska kännetecknen för blixturladdningar är deras fraktal struktur, gradvis förgrening till allt mer känsliga strukturer.

En av de vanligaste Kännetecken för regelbundna former - är deras cirklarna, vänta en minut, vad det egentligen är?

Hur är deras fraktala strukturer?

 

Vem som helst, som kan säga att döda flugor, ofta i cirklarna hitta platser, också andra döda insekter eller andra döda djur, dödades av något annat, än blixtnedslag ansvarsfrihet, är en idiot.

 

Varje person, som inte kan förstå, att absolut alla, utan undantag, sk "anomalier" som på många ställen av gröda cirklar visas kan förklaras av torka och denna plats var nyligen drabbades av blixten ansvarsfrihet, är en idiot.

 

Första och viktigaste exemplet på torra anomalier, jordmagnetiska fältet avvikelser

Blixtnedslag Inducerad magnetiska anomalier, Lightning Induced remanent magnetism, Lightning Induced Magnetism - tusentals professionella böcker, tusentals ton skrivna och tryckta papper.

 

Vem som helst, som underlåter att inse att orsaken inte bara alla cirklarna och regelbunden resonans och mönster inblandning i säd, men nästan alla spannmål in `skall vara i världen, genom vilken de åtföljs oupplösligt med skador på el från blixturladdningar och successiv försvagning av växter, är en idiot.

 

Förresten, de jordbrukare vet det mycket väl, men av naturliga skäl Sammantaget De (vi) inte kommunicera (avslöja) bort. Det är helt naturligt att de är på något sätt bättre och mer naturligt sammankopplade, gick med naturen, och de kan uppskatta, är orienterade åtminstone ungefär, instinktivt, vad som händer där, mycket bättre än resten av publiken. De behöver den för att inte ta itu med det heller för mycket ström. Definitivt inte behöver förklara det för outbildade dårar som UFOloger och "mystiska forskare", "experter" på olika paranormala fenomen. Tusentals vetenskapliga och tekniska-, jordbruks-artiklar, publikationer. Ett exempel på många länkar på beprövade vetenskapliga resurser och jordbruksprodukter specialiserade publikationer till exempel här .

 

Bollen är på din sida av spelplanen, ni dumma ufological, mysterium Explorers. Försök att slå det minst. Men kommer du aldrig återvända till vår halva av lekplatsen ...

 

Till exempel kan du försöka utföra det precis på de platser, (se GPS-databas ), där allt gröda cirkel dök, vilket resulterar i torka och naturligt sätt, som beskrivs på denna webbplats (det är en bra bit över 99,9% av alla fall), Det var inte flera minuter, timmar, dagar eller veckor innan den fysiska synlighet (discovery) Utgivna effekterna av blixturladdningar. Möjligheten finns, var alltid och kommer att vara. Det var tillräckligt för att ställa meteorologer. Ha, ha, ha. Hej, Hej, Hii .

 

Om du inte väljer att använda denna enklaste sättet att prova åtminstone Gör din sanning, och alla försök att förneka att fordran finns på denna sida, då du skulle verkligen förtjänade det för någon att verkligen sparka din röv. Vi är också mycket nyfiken på hur gärna du berätta dina testresultaten.

 

GPS-databas - den största samlingen av GPS ställen för cirklarna fann någonsin skapats i världen. Den innehåller inte bara många GPS platser som är kända och har redan Upptäckt av några observatörer i bilder av kartor över olika tillämpningar, och publiceras. Först av allt, naturligtvis, Google Earth , eftersom det tillåter de platser där torkan kartor tillgängliga, visa status i olika tidsperioder, men också till exempel på Bing Maps eller Yahoo kartor.

 

Visst innehåller minst 20 platser, Att han utsett kartan över dokumentation som avses program finns tillgängliga, men har ännu inte publicerats eller upptäckts.

De flesta av dem troligen från Italien.

Visst inte utnyttjas alla möjligheter och uppmärksam observatörer han publicerade avhandlingar platser eller i närheten Deras säkert kommer att hitta lite mer.

 

Naturligtvis finns det platser, där det finns gröda cirkel inspelat på fotografierna kartan basis, men har aldrig ligger vid marken forskning har mänskligheten visste aldrig om och upptäcka dem (till exempel många från Italien, en i Tjeckien - kommer att vara utgiven av Time)

Likaså är det ofta möjligt att göra en lokal undersökning med Google Earth för att upptäcka många intressanta fakta och aspekter på cirklarna finns, i närheten av dem, han också mer avlägsna platser. Återigen, till exempel, ett antal torra fall från Italien, men inte bara där.

 

GPS-databasen innehåller huvudsakligen en rad precisa GPS-data som finns på olika cirklarna, från hela världen, vars exakta GPS-position har aldrig publicerats (hundratals).

 

 

gröda cirkel pussel tillsammans ...

- Fortsatt

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

Allmänna data

Cirklarna förstå tillgängliga nu. Och för alltid.

Fascinerande, Omfattande, den första och enda egentligen vetenskap ,

realistisk, komplett ny teori.

Grundläggande, Grundforskning.

Fantastiska Crop Circle chiffer lösas. Alla och för evigt.

Det finns en möjlighet att se mer på följande sidor .

 

Cirklarna är just nu blir verkliga förklaringen med enbart verkliga natur vetenskap .

Biokemiska, fysiska, tekniska, mekaniska, kemiska och andra verklig vetenskap

och verkliga natur Utredning principer, med enbart naturlagar.

 

Ungefärlig lista över vetenskapliga, tekniska och forskningsdiscipliner och metoder möjligt att använda för att förklara principerna för grödor skador och försvagar gröda efter varje blixt utsläpp i ett spannmål fält, cirklarna Inklusive:

 

Phytopathology, växt anatomi, morfologi och fysiologi, biologi, biokemi, biomekanik, fysik, kemi, biofysik, agronomer, hydrologer, hydrostatik, fysik av resonans och interferens, fysikalisk kemi, geologi, radiobiologi, fysik och dosimetri av elektromagnetisk och joniserande strålning, elektrodynamik , aerodynamik, statistik, hydrometeorology, elektromekanik, explosion kinetik, elektromagnetism, fotometri, kvantkemi, termodynamik, matematik, mekanik, hydrodynamik, termokemi, optik, mikroskopi, kristallografi, spektroskopi, (stereo) fotogrammetri, elektrostatik, toxikologi, fotografi, arkeologer, fluiddynamik, grottforskare, magnetohydrodynamiken, markvetenskap, elektronik, geometri, magnetism, geofysik, fraktal geometri, seismolog, agrobiologist, agrochemistry

 

och många andra, också tvärvetenskap och korsande grenar

 

(Fyll endast som en biprodukt också skapa regelbundna grödor paterns - piktogram)

Helt ny, original teori om ursprung och bildning av mönster Crop Circle, absolut fri från alla pseudovetenskap , esoterisk, mystiska eller ockulta egenskaper, UFOs, utomjordingar, flygande tefat, sciolism, villfarelser mysterium.

 

Mycket komplicerat , men också mycket enkel och begriplig.

100% natur och vetenskap teori och förklaring av gröda cirkel ursprung

redo för någon akademisk och autentisering förfarande motståndare och forskning.

Chockerande!

 

Teori Kontrollerbara bakåt MED HJÄLP AV befintliga poster,

Som aldrig används för ändamål Beskrivs ännu.

 

 

Beskär cirklar pussel ihop.

 

Helt ny teori, med riktiga vetenskapliga metoder,

helt gratis av någon pseudovetenskapliga forskning.

Fantastiskt, awesome och helt otroligt teori.

Ingen ande, andlighet eller spiritism.

Inga esoteriska, mystiska eller ockulta krafter, effekter, arbeten eller experiment.

Inga skit utomjordingar, ufon, flygande tefat.

 

Koden för cirklarna löst en gång för alla.

cirklarna olåst. Definitivt. Absolut.

Absolut INGA UFOn , välkända eller okända flygande maskiner.

Väl okända eller oförklarliga krafter, inga paranormala förklaringar.

Tja mirakel, inga mysterier, inga skyltar.

 

Tja utomjordingar, inga kontakter.

Inga militära tester, experiment eller forskning.

Väl Liknande några andra hemliga experiment, tester eller forskning eller forskning.

Inga paranormala eller telepatiska tester eller forskning, ingen science fiction.

Inga metafysik, ingen meta-psykologi.

 

Helt otroligt, men sant bara ensam förklaring. (Mer om kommande sidor ).

 

Absolut ingen intelligens (underrättelsetjänst), eller till och med ett uns av mentala processer Kursen i skapandet av symboler Crop Circle. Naturligtvis även sådana som har gjorts av så kallade cirkel beslutsfattare, eftersom hjärnan i tesen om individer skulle ha någon intelligens aldrig hittats, även om någon verkligen intensivt letade efter, gruv-och prospektering där.

 

Ingen intelligens eller mentala processer av planeter, UFOs, flygande tefat, Coleoptera, utrymme, sol, måne, kosmos, möss, flugor, humla, gräs, beatles, massa, varelser, ogräs, döda kroppar, spöken, universum, materia, ämne, tornados, atomer, molekyler, buggar, kristaller, alv, vindar, bakterier, gödsel, material, visioner, undeads, skelett, utrymme, utomjordingar, svampar, skadedjur, vakuum eller någon annan cirklar grödor intelligens när det skapas.

 

Inga interstellära intelligens, ingen extragalactic intelligens, ingen marsmänniskor intelligens, ingen jordens intelligens, inget intelligens av gröda, inget intelligens spannmål, ingen intelligens jord, ingen intelligens väder, ingen intelligens växter, ingen intelligens djur, ingen intelligens jord vatten, ingen intelligens underjordiska stenar, ingen av Kangaroos intelligens, intelligens ingen Igelkottar, ingen intelligens idioter att skapa cirklarna.

 

Cirklarna Explained. Forever och eventuella.

 

Principen om bildandet av mycket noggranna, enligt många axlar och speglade symmetri (ofta fraktal), kan geometriska former liknas vid principen om skapelsen och bildandet av snöflingor, eller skapande av grafisk registrering av intensiteten av de elektromagnetiska fälten i i närheten av rak tråd, eller insidan av elektromagneter, Inklusive Eddy (!) elektromagnetiska fält och sekundärt skapade parasitiska strömmar. Det kommer att vara belägen på en annan sida. Förklarar oskiljaktiga kompletterande cirklar, ytterligare små cirklar, som ligger precis vid kontaktpunkten för två stora cirklar.

 

 

 

 

gröda cirklar mysterium löst. Definitivt. Absolut.

Chockerande uppenbarelse!

Teori överväldigande någon annan tidigare hypotes som den blixt från klar himmel ,-o

 

Teori starkare än solen (yttemperatur solen är ca 6000 ° K, temperatur plasma rundor ansvarsfrihet blixtnedslag 30.000 ° K, dvs 5 gånger så mycket).

 

Logiskt, inte bara begriplig, men vetenskapligt bevisbara, kontrollerbara Statistiskt direkt erbjuda sig för förståelse och förklaring av hela fenomenet och processen av gröda cirklar skapas.

 

 Förklaringen inte bara mycket naturligt Förklarar ensam problemet med cirklarna, men också en mycket kristallklara höjdpunkter alla sätt skulle förekomma avvikelser , ofta kallad för att vara spöklik och övernaturliga.

 

Cirklarna skapas inte av någon transcendent, eterisk, utrymme, kosmisk strålning eller utomjordisk intelligens eller energi, inte heller skulle någon annan tänkbar människor eller djur intelligens. Endast naturliga och normala fysiska krafter, processer och interaktioner mellan dem, inget mer.

 

Inte ens salt så kallade "plasma virvlar" (ingen har någonsin sett någon).

Inga vindar (inte ens de vilda - "Jag har dem" - Jerry Cimrman)

eller Cykloner, tornados, regn, haglar.

 

Inga djur (förutom att " Igelkottar "i Milovice), inga utomjordingar.

Väl extrasensory uppfattning eller transcendentala krafter.

 

Väl paranormala, ufological eller andra liknande fenomen, makt eller forskning.

 

Well ley linjer, ingen Psykologiska eller fysisk energi linjer.

Den bilden utom för linjer, där elektricitet, gas eller vatten cirkulerar - någon nytta linjer, avlopp, över alla dem blixtnedslag ansvarsfrihet elektricitet, rinnande över det, även under jord, som en berg-och dalbana.

 

Traktor spår, skulle ibland Liknande arbete nästan sätt, alltså att i vissa fall uppvisar de förmodligen mycket mer än tusenfalt högre elektrisk ledningsförmåga, jämfört med sin omgivning.

 

Även spår av annat slag - sträckor för en framryckande stormar, rör sig i riktning mot dominerande vindar. Blixtar av alla namngivna stormar skapar cirklarna, på ett avstånd av flera kilometer.

 

Får delta Influenser av förekomsten av olika former fornlämningar (inte bara cropmarks) som är placerade under jord, liksom delar och geologiska anomalier. De kan ha en mycket betydande inflytande på ledningen av el under jord, och är tydligen också inblandad i en statistiskt signifikant ökning i sannolikheten för att blixten ansvarsfrihet närheten av några särskilda platser. samt en påverkan en snabb förflyttning av el makt i djup jord. Denna plats Yhus han inte visas högre elecric ledning över jordytan, och skapandet av oregelbundna former istället för vanlig cirklar grödor.

 

Det är tack också kan det förekomma mycket snabbt ledning av ett stort av mängden elenergi djupt under marken. Utan betydande Utförande på ytan, och oregelbundna sålunda skada andra växter på ytan utanför regelbunden form. Energi, som utförs av beskrivna sättet kan således skapa sitt inflytande "bara" och form av magnetiska fältlinjerna, runt en rak ledare, som relativt vanliga runda former, deras småningom resonanser och störningar, alla inblandade i processen för grödan cirkel skapas.

 

Pyloner och trådar av kraftledningar kraftigt kan bidra till förmånliga attraktion av elektriska urladdningar i specifika platser. Runt trådarna med spänning på 100 volt tusen och mer, kan det verkar koronaurladdningar. "Kamrater i DDR," faktiskt "Kamrater från CEZ" Skulle verkligen kunna berätta mycket om det. Särskilt i främmande länder, det finns olika starkström drift elektrotekniska forskningsinstitut för tillverkare och distributörer av el. De handlar om frågor om energiproduktion och-distribution och hög spänning och utvärdera effekterna av blixturladdningar och deras intervention i liknande anläggningar, i orättvist närhet av gröda hittade cirklar.

 

Inga spöken eller skelett inblandade i någon gröda cirkel skapas.

(Varken skelett i skåpet)

Ingen ström från andra sidan graven.

Inga monster, spöken, nymfer även eldflugor.

Inga övernaturliga varelser även krafter.

 

Inga "vågor av tänkande," Varken mentala kraft eller process en organism, levande eller döda, tänker människor eller djur.

Hemlig typsnitt cirklarna var dekrypteras.

Absolut ingen (medveten eller avsiktlig) handling av någon människa eller djur.

Ingen åtgärd, energi eller krafter mysterium.

 

© cropcirclesonline.com,  © quick spigots

 

 

Nej Varken telekinetic sinne kontrollerade krafter, ingen tele-eller para-krafter, vetenskap och forskning. Väl interstellära eller Intergalactic kosmiska mysterier, action, energi eller krafter.

 

Åh, det Igelkottar, de också att inte göra cirklarna ...

Väl försök till samlag, anslutning eller kommunikation, flytta från kända eller befintliga ytor, liksom alla andra dimensioner inuti.

(Med ett undantag - målet Milovice - öst, tydligt att var ett försök att komma i kontakt Åh, det Igelkottar ...).

på denna plats "arbetade" Igelkottar, "kommunikation",

Det resulterade i lade spannmål (vete) runt 8 m 2

 

Ingen enhet, energi eller kraft att tänka, mentala processer.

Ingen enhet, energi eller kraft "vara".

Väl interdimensionella eller extra-dimensionella enheter, energi eller kraft.

Inga försök till Intergalactic, interstellära eller utomjordiska kommunikation.

 

 

Bara bara en enkel biologisk, biokemiska, fysikaliska, kemiska och liknande vetenskapligt förklaras enkla och verkliga och helt naturliga orsaker och konsekvenser Under gröda cirkel skapande processen.

 

Supernatural Processes inte inblandad i cirklarna också

Absolut ingen " övernaturliga "processer eller effekter.

 

The Lightning ansvarsfrihet är ganska naturligt , bara jorden, inte utomjordisk, men addition Det verkar i alla och alla dess egenskaper, kvalitativa och kvantitativa egenskaper "super" , även den mest awesome, absolut alla dess egenskaper är bortom alla vanliga människans fantasi . Den initiala spänningen mellan molnet och marken kan vara högre än flera miljarder volt. Toppströmmen kan nå nästan miljon ampere. Energi som överförs och utstrålas av denna skulle kunna leverera ström många godståg många miles. HastighetReturn Strokeär något mellan en tredjedel till 2/3c. Koncentrationen av energi är mycket högre än på solens yta.

 

Graden av nuvarande uppgång - några tiotals till hundratals tusentals ampere per mikrosekund, bara en enda miljondels sekund. Kanske bara vissa lasrar kan ha en högre energi ökar, men energi av någon laser som tillverkades i världen, jämfört med energi av blixtnedslag, mycket lägre än medeltemperaturen som, skulle uttryckas "så svag som vatten", inklusive kommer monteras i Břežany.

 

Även The Lightning urladdning är verkligen SUPER också och NATURLIG , är det inte i frysen A Matter of hyperphysical (övernaturliga), endast och SUPER NATURAL .

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

 

Slutligen viss information Återstående

Inte så vetenskapligt, några lite humoristiskt

 

Sol, Plasma

Mycket Liknande föremål som cirklarna (inte så länge hållbara, men sekunder, minuter,

också timmar och kanske dagar, uppgående solen i plasma.

(Det processess likna åskväder,

men mycket - mycket mer än 10 12 starkare)

(Kommer inte att utredas på nära håll).

http://www.thesuninmotion.com

Sön corona , sön utbrott

 

 

The Sun & planeter

Det finns mycket, mycket Liknande objekt på solen yta eller på någon stjärna yta.

I solens korona och solenergi plasma på ytan hålls torr plasma och en energisk utbrott och elektriska urladdningar denna innebörd enligt vissa av dem skulle hela jordklotet avdunstat helt. Deras påverkan på solen yta plasma, vilket har mycket mer liknande egenskaper som den flytande temperatur som fasta ämnen, kan skapa mönster som är jämförbara med de kretsar på vattenytan, inklusive en mängd olika störningar och resonanser. Något liknande Appear Det kan i fallet med mycket välkända populära solfläckar.

 

 

 

"Crop Circle" som växte upp föremål kommer att upptäckas i framtiden på nästan varje planet och deras månar i solen och i mycket systemet längre framtid, om någonsin, på alla andra utomjordiska planetsystem.

 

I livlösa utomjordiska material och ytor som sand, snö, grus, pulver och liknande.

 

Innan någon robot eller handgjorda forskning De kommer att uppskattas och förutsägas genom oss.

Vi kommer inte att åka dit för att undersöka nu, eftersom Hawking varnar dem, skulle de åt oss.

 

Ingen, Skapar inte någon absolut intelligens cirklarna

Möjligt be Georgina Paroubek tidigare en, verkligen mycket dumt engelska politiker, väljs försökte det med hjälp av marsmänniskor (även kommunister) och regeringen i namn av dem. (Och brast som en bubbla)

 

Ingen utomjordisk intelligens, utan någon annan intelligens, ingen mänsklig itelligence.

(Vi menar cirklarna bildar inte sade pojken, men vem vet?)

 

Inga "plasma virvlar". (Ingen har någonsin sett någon)

Inga "virvlar elektrifierade av friktion." (Ingen har någonsin sett någon)

Inga vindar, inga cykloner tornados NO, NO regn, inga hagel

Inga djur, inga utomjordingar.

Brunn eller extrasensory uppfattning eller transcendentala krafter.

 

Väl paranormala, ufological nej, inga avvikande fenomen, krafter eller utredningar.

 

Well ley linjer, energi linjer nr.

 

Cirklarna chiffrera Unmasked.

 

Ingen "tanke-vågor", inga krafter att tänka, om alla levande eller döda organismer, människa eller djur.

 

Ägg eller kyckling?

Vad kom först, hönan eller ägget?

Vi vet inte. (Vet någon)

Vad kom först, cirklarna eller höna?

Vi vet inte. Tyvärr vet vi det. Den här var inte den rätta frågan.

Vad kom först, beskära cirklar eller ägg?

Vi vet inte. Tyvärr vet vi det.

Det var inte den rätta frågan också.

Ville ställa en fråga lite.

Att vara eller inte ... Tyvärr lite misstag igen.

Vad kom först, beskära cirklar eller Stonehenge?

Det är en rätt fråga.

Idag är alla kan svara på denna fråga av hans egna.

 

Sista chansen

P.S.

Kära (dumma) cirkel beslutsfattare har du sista chansen att bekänna FACT

Att du har aldrig ens den enda gröda cirkel hade gjort.

 

Om någon, så det var verkligen "en stor skit", jämfört med former,

Som verkligen skapades endast med hjälp av naturen krafter ,

elektrisk urladdning av blixt ,

Det bara lite varje intelligent människa

du kommer inte att betala ens ett öre och alla kommer Gibe dig.

Var och en din gamla Whopper "bekännelser"

Det var du har skapat några cirklarna,

var alla kokat ihop i en pub, efter att du hade Drack ner

många öl flaskor och annat sprit.

Eller som något besvärligt försök att vilseleda enkla Mrs Berså.

 

Nej, nej, nej, nej, nej, aldrig, aldrig, aldrig, aldrig, aldrig

Väl transcendentala varelser eller krafter.

Absolut ingen (aktiv eller känd) ingripande av någon människa eller djur.

Tja telekinesis, kom liknande krafter, ingen tele-eller para-krafter, vetenskap eller undersökningar. Inga kosmisk strålning eller utrymme eller kosmos mysterium, effekt, energi och krafter.

Väl interdimensionella krafter eller effekter eller andra anslutning eller kommunikation.

 (Utom vid Milovice - östra)

 

Ingen ström, energi av tanke eller handling.

Ingen ström, energi eller verkan av "beeing".

Väl interdimensionella eller extra-dimensionell effekt, energi och krafter.

Väl Intergalactic, interstellära eller utomjordisk kommunikation.

 

Ingen av namngivna krafter eller effekter skapar cirklarna.

 

Endast en enkel biologisk, biokemiska, fysikaliska, kemiska, mekaniska och andra

verklig vetenskap och verkliga arten Orsaker och resultat.

 

Inga övernaturliga fenomen alls.

 

 

 

Inget dumt senil ... (Dement skapat några gröda cirkel)

Inga skämt, inga cirkel beslutsfattare

Tja Doug, inga Dave.

Inga skivor, inga sladdar.

Tja plankor, inga rep, inga brädor, inga kablar.

Inga fåniga senila dementa gamla killar eller deras imitatörer, beundrare och anhängare.

 

Naturvetenskap skapar bara cirklarna

Ja, bara verkliga natur krafter, förutsägbara och beräknas, med hjälp av regler och lagar biokemi, biofysik, fysik, matematik, biologi, kemi, mekanik och annan liknande de som härrör från verkliga natur vetenskap och grenar ase inblandade i uppkomsten av varje gröda cirkel någonsin hittats .

 

Fysisk, biokemiska och liknande styrkor skapat mer än Miljarder cirklarna, eller på ett sätt Liknande former skapas på jordytan långt innan några människor fanns också djur. Inledningsvis i icke-levande materia, som snö, sand eller damm, senare i mossa eller lavar, och mer sistnämnd i växter som spannmål eller liknande.

 

Big Bang forskning

Verkligen Big bang inom forskning och tillkännagivande.

(Ordlek ... Blixten följt av åska och ger en riktigt hög smäll)

 

Mycket liknande princip cirklarna Skapar Liknande objekt

på ytan av en stjärna, oavsett storlek.

Vi kommer inte att undersöka det från nära håll.

Också på ytan av många, även om inte alla

Deras planeter och månar som kretsar kring varje stjärna

varje galax i yttre rymden, i hela universum.

Vi - nu levande inte kommer att granska den från nära håll någonsin stannade Obama.

 

Notera:

Inte alla himlakroppar - till exempel vår Moon är närvarande i detta avseende helt ur drift, men i det förflutna inte kan varit. Likaså de två månar Mars, Phobos och Deimos (generellt sett en "lilla killen" i solsystemet och i rymden). Objekt som inte håller någon atmosfär och inte att ställa ut och vulkanisk aktivitet, visas på samma sätt. Men på Mars yta finns vindar, friktion och därmed också det bör finnas storm, men i det här fallet, naturligtvis bara sandstorm. Där det finns åska, finns friktion, elektricitet och lightnins, och det kan finnas kretsar (ibland). När några av de nya sonden utforska ytan med tillräckligt hög upplösning ...

Vetenskapliga publikationer för att inte tala om Observerbara stormen aktivitet på Mars än.

 

Svarta hål

Också möjligt att Crop Circle liknar objekt visas på ytan av svarta hål och lite över det. Någonstans mellan ytan och Event Horizon.

Använda några kända idag Principles of Physics,

Vi kommer aldrig att kunna undersöka dem på nära håll.

 

Detta är inte ett skämt.

 

 

Det finns miljarder av galaxer, innehåller varje av dem Miljarder stjärnor. Stjärnan i varje planetsystem innehåller flera planeter och lite mer Flera gånger i månar. Nästan varje på av dem under var och en av miljarder år tusentalsCrop-Circle-modestörningar skapade former med former som kalejdoskop eller oscilloskop ( Lissajous ) eller mekanik flexibelt membran, (former Chladni ), fraktal former (is flingor, förgrening), Kyrlian former och Lichtenberg (annan fraktal analoger)

varje år (jord år, markbunden - Ungefär 31.557.600 sek))

Tror inte? Du kommer! Lita på det! Du kommer att tro, ni förstår,

Kommer du acceptera förklaringen och du kommer att lita på. (?)

 

Fråga om dumma enfaldiga

Kära cirkel-maker-Stupids. Enligt denna uppskattning, Under förekomsten av universum (här, vår, att vi lever i det), ända sedan Big Bang, var där "skapat" Ungefär runt 10 30 (eller tom mer) Crop-Circle-mode & skapade interferential resonans och Kaleidoscope & Lissajous & Chladni och kombinerade former i damm, snö, is eller annan is liknande material (fryst metan eller någon annan gas) i växtmaterial, som spannmål, om fanns någonstans i yttre planetsystem nära någon stjärna, inne någon galax ...

(Svarta hål räknas inte)

 

(10 30 Cirka 1.000 gånger med mer än alternativ någon av oss, även när det gäller så kallade "skrymmande exemplar" är ett antal atomer som finns i hans kropp)

 

Kära cirkel beslutsfattare, vill du fortfarande att deklarera, att du har gjort

någon av dem?

 

Correction (characteristic):

Even if any message down these pages would look like to be absolutely sure, there should be placed an introductory sentence before that

Is possible, that...

Possibly would be proved, that...

Presumably possible...

Some (many) observations (experiments) may imply, that...

Absolutely sure beeing right maybe only stupid, silly, pinhead, bighead or bigmouth.

So, which one of them, damned?

 

För en grundläggande introduktion till historiska perspektiv på frågan om Sädesfältscirkel är möjligt att besöka webbplatsen Wikipedia - Sädesfältscirkel. De flesta av de förklaringar, även om det gjorts eller faller nästan helt inom Pseudovetenskap (Skräpvetenskap), dvs tillhör Kategori:Pseudovetenskap, men åtminstone fungera som en grundläggande information om den aktuella vyn på hela frågan.

 

Framför allt måste det understrykas att förklaringen visas här, eller någon sida av denna webbplats innebär i varje fall inte hantera begrepp eller fält av mänsklig verksamhet, t.ex. Esoterism, Parapsykologi, Psychotronics, Paranormal fenomen, Ufologi, Spiritism, Astrologi, Ockultism.

Tron på utomjordingar, Utomjordisk, inklusive Fiktiva utomjordingar, Astrobiologi, E.T. the Extra-Terrestrial, Ufo, Military disc-shaped aircraft, Flygande tefat, besökare från Rymden, Universum, Galax, Vintergatan.

Magi, Black magic, Witchcraft, Häxa, Övernaturlig fenomen, Mirakel. 2012-fenomen, Poltergeist, Konspirationsteori, Telekinesi, Schamanism, Mystik, eller något annat område Pseudovetenskap eller Skräpvetenskap från Kategori:Pseudovetenskap.

 

Några anteckningar ...

 

Noli tangere circulos meos, quod licet Iovi, non licet bovi, fiat fulgur ergo fulgur fecit.

 

CropCircleGatee

 

Quamvis dē omnibus dubitandum est, crēdō quia absurdum est, credendo vides AMDG.

 

Omnia vero fulmen gubernat. Thunderbolt piloter alla ting. (Herakleitos)

 

Sida (or) under ständig konstruktion ...

Varje dag kan se och små förändringar ...

nästa sida (or) snart ... (Ordlek) ...

På den här sidan och andra möjlighet att följa resultat

på mer än tre år Fortsättning (lagt 13: e Februar 2012: mer än 4 år)

topphemligt hård undersökning (ca 38 månader)

Hobby leksak bara ... (Åtminstone i början)

 
slut på meddelandet ...

 

Litteratur, källor

Vissa böcker (en bråkdel), som används för att förklara olika fysik och fenomen natur och effekter i text och undersidor www.cropcirclesonline.com litteratur

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

z