Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-fortsette . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
GAME OVER.
 ... trykker på en tast ...

... å fortsette ...

Spillet navn:
CropCircleGatee

(Circlemisinterpretation)

crop circles


Kornsirkler - forståelse - maskin oversettelse

Learn about thunderstorms RSS feed

 

Ved starten av denne siden er plassert objekt veldig forkortet versjon av siden, til stede på kornsirkler forståelse , og mange andre undersider av hele web cropcirclesonline.com .

 Motto: Den enorme mengden av kornsirkler påfallende minner datasimulering av  elektromagnetiske felt. Selv en enkelt, separat sirkel. Dette er fordi var virkelig  skapt av handlingen av feltlinjer elektromagnetisk felt av lynnedslag.

 

Inneholder kun Flere, de mest grunnleggende begreper

 

Først er det nødvendig å anbefale til alle som ønsker å se på TV Soulless concoction " Maya Prophecies og kornsirkler ", eller Gud forby noen allerede sett det, for å prøve å sette alle påstander der, fra perspektivet av påstandene her.

 

Dette gjelder selvfølgelig, som alle andre "kunstnerisk mesterverk" som noensinne har blitt utnevnt til temaet indikerte. Tilfeldig, tørr som " Crop Circles: Quest for Truth ", eller" Hva i all verden Inne i Crop Circle Mystery? "

 

For en grunnleggende innføring i historiske perspektiver på spørsmålet om kornsirkler er mulig å besøke Wikipedia - kornsirkler . De fleste av forklaringene Sendt der, selv om nesten inkluderer eller faller nesten helt innenfor området pseudovitenskap ( junk science ), men minst kan tjene som en grunnleggende informasjon om gjeldende syn på hele problemet.

 

Samlende teori om kornsirkler

Enhetlig teori - kornsirkler

Den første og eneste samlende teori - ville helt forklare på samme måte ikke bare stammer reguler figurer, kornsirkler , men også etablering og årsaken til alle skadede korn rundt hele kloden. Samtidig forklarer tydelig veldig enkelt og uten unntak og føre til fremveksten av noen såkalte " anomalier "som kollektivt observert i umiddelbar nærhet av kornsirkler . Inkludert hyppig sak, når funnet " et hull for pin ", og mentalt ubalanserte ufologists lang tid capering og heie, som oppdaget og forfalskning. Hvis det virkelig var før på et tørt sted, og noen virkelige forger virkelig skjer, så register ville tørke også ville fjerne en enkelt bevegelse. Alle slike fenomener, ganske feilaktig Opprinnelig ansett som anomalier, ergot i tidligere lyn utslipp i områdene beskrevet er ingen avvik.

 

Den første og eneste teori om opprinnelsen til kornsirkler, som alle hevder er og vil være helt pålitelig utføre eller avkrefte. Dette er faktisk en av de grunnleggende forutsetninger av noe verifiserbar bevis - Muligheten for falsifiserbarhet (se - f.eks wiki). Et felles trekk ved nesten alle eksisterende teorier med det faktum at det ikke er mulig å verken bekrefte eller avkrefte - grunnleggende felles trekk ved alle junk science.

 

 

Komplett nytt utseende inn i kornsirkler problematikken

 

Kornsirkler - forståelse - kort versjon.

 

Noen som hevder at kornsirklene er skapt av romvesener (UFO, flygende tallerkener), er en idiot.

 

Noen, som sier at kornsirkler er laget av mennesker, er en idiot.

 

Noen, som hevder, at kornsirkler er laget av elektrisk ladde Virvelstrømmer luft plasma, dannet ved å flytte luft og ioniserte partikler og dermed og elektrifisert, thar aldri har vært sett "in action" Observert heller etterlignet, eller Mathematicall - Fysisk simulert, med "Litt øyeblikk desorientert."

 

Noen, som hevder, at kornsirkler når og hvor ble skapt av ham, og med Monstrous idiot. (D & D)

 

Noen, som har blitt lurt av denne største spøk av Mother Nature så perfekt ("Kunne ikke dette noen gang skje av seg selv, naturligvis, det hadde blitt gjort av folk") som han gikk inn i noen avling felt for å skape noe sånt, i for å støtte hans påstander at selv dum enfoldig.

(Gjelder ikke vitenskapelige eksperimenter og eksperimentelle verifikasjon av gjennomførbarhet)

 

Noen, som hevder at en lyn utslippet ikke kan lage på jordoverflaten inne alle felt beskjære Lignende noe sånt effekten på Medfølgende bildet, er en idiot.

Se medfølgende Flere andre bilder ennå ikke publisert (Hovedsakelig som referanser). Er det mulig å takke den italienske oppdagelsesreisende for dem. Tusenvis av publiserte og upubliserte fotografier av slike "bevis på menneskelig aktivitet" - "hole for pinnen."

 

Noen, som hevder, at kornsirkler er laget av noen merkelige, uforståelig og ukjent elektro - magnetisk - mekaniker energi, takket være Whose handling er på plass og tørr, selv etter relativt lang tid, mulig å registrere en rekke uvanlige fenomener og effekter, for eksempel Microsoft LIMA - Lightning Utførte magnetiske anomalier (kompass avvik), infrarød stråling (varme akkumulert), uvanlige responser hos mennesker og dyr, svikt i mikroelektronikk (gjennom eksponering for den gjenværende elektrisitet), og er i stand til å utlede fra at det den eneste tørke naturlig forekommende, eksisterende og pågående fenomen er lyn utslipp, er en idiot.

 

crop circlescrop circlesHvem som helst, som er i stand til å si at dette absolutt typisk fraktalmønster, forgrening til sidene nøyaktig i henhold til reglene for oppførsel av gnist utslipp, som dukket opp en dag inne kornblanding feltet i Tsjekkia, Novy 1999 Jicin, 3 juli, ville være skapt av andre prosesser temperatur som lyn utslipp, er en idiot.

 

En av de mest typiske Kjennetegn på lyn utslipp er deres fraktal struktur, gradvis forgreninger inn stadig mer skjøre strukturer.

En av de vanligste Kjennetegn på vanlige former - er deres kornsirkler, vent litt, hva det egentlig er?

Hva om deres fraktal strukturer?

 

Hvem som helst, som er i stand til å si at døde fluer, ofte funnet i kornsirkler finne steder, også andre døde insekter eller andre døde dyr, ble drept av noe annet, enn lyn utslipp, er en idiot.

 

Enhver person, som ikke kan forstå, at absolutt alle, uten unntak, såkalte "anomalier" som i mange steder av kornsirkler vises, kan forklares av tørke og at stedet ble nylig rammet av lynet utslipp, er en idiot.

 

Første og viktigste eksempel på tørre anomalier, magnetfelt avvik

Lyn Induced magnetiske anomalier, Lyn Induced Rør magnetisme, Lyn Induced Magnetisme - Tusenvis av profesjonelle bøker, tusenvis av tonn med skrevne og trykte avisene.

 

Hvem som helst, som ikke klarer å innse at årsaken ikke bare av alle kornsirkler og regelmessig resonans og interferensmønstre i korn, men nesten alle korn fast `skal være i verden, der de er ledsaget uløselig, med skader på elektrisitet fra lyn utslipp og gradvis svekkelse av planter, er en idiot.

 

Forresten, Bondens vet det veldig godt, men av åpenbare grunner, sammen De (vi) ikke å kommunisere (avsløre) den bort. Det er helt naturlig at de er noe bedre og mer naturlig sammen, sluttet med naturen, og de ​​er i stand til å anslå, er orientert minst ca, instinktivt, hva som skjer der, mye bedre enn resten av publikum. De trenger det for å ikke takle det heller ikke for mye strøm. Definitivt ikke trenger å forklare det til uutdannede idioter som ufologists og "mystery forskere", "eksperter" på en rekke paranormale fenomener. Tusenvis av vitenskapelig og teknisk, landbruk artikler, publikasjoner. Et eksempel på mange linker på velprøvd vitenskapelige ressurser og landbruk Specialized publikasjoner for eksempel her .

 

Ballen er på din side av banen, dere dumme ufological, mystikk Explorers. Prøv å treffe det minst. Men, vil du aldri returnere det til våre halvparten av lekeplassen ...

 

For eksempel kan du prøve å utføre, at akkurat på de stedene, (se GPS database ), der det er helt kornsirkel dukket opp, noe som resulterer i tørke og naturlig måte, som beskrevet på denne nettsiden (det er godt over 99,9% av alle tilfeller), det var ikke flere minutter, timer, dager eller uker før den fysiske sikt (funn) Vises virkningen av lyn utslipp. Muligheten finnes, alltid var og vil være. Det var nok til å spørre meteorologene. Ha, Ha, Ha. Hei, Hei, Hii .

 

Hvis du ikke velger å bruke denne enkleste måten å prøve det minst som utfører din sannhet, og ethvert forsøk på å benekte at kravet er plassert på denne siden, så du vil virkelig fortjente det for noen å virkelig banke deg. Vi er også veldig nysgjerrig på hvordan frivillig du vil fortelle oss om dine resultater på den prøven.

 

GPS database - den største samlingen av GPSene av kornsirkler funnet, noensinne montert i verden. Den inneholder ikke bare mange GPSene som er kjent og har allerede blitt oppdaget av noen Observatører i bilder av kart over forskjellige applikasjoner, og publisert. Først av alt, selvfølgelig, Google Earth , fordi den tillater de stedene hvor tørke kart tilgjengelig, vise statusen i ulike tidsperioder, men også for eksempel på Bing Maps eller Yahoo maps.

 

Sikkert inneholder minst tjue sider, At han utnevnt kartet av dokumenter Beskrevet programmer er tilgjengelig, men har ennå ikke blitt publisert eller oppdaget.

De fleste av dem trolig fra Italia.

Absolutt ikke utnyttet alle muligheter og oppmerksomme Observers han publiserte avhandlinger steder eller i nærheten av disse Sikkert vil finne litt mer.

 

Selvfølgelig, det finnes steder hvor det er kornsirkel Innspilt på kartet Basis fotografier, men har aldri blitt plassert ved bakken forskning har menneskeheten aldri visste om og oppdage dem (for eksempel mange fra Italia, ett i Tsjekkia - vil være utgitt av Time)

Tilsvarende er det ofte mulig å lage en lokal undersøkelse ved hjelp av Google Earth for å oppdage mange interessante fakta og poeng knyttet til kornsirkler funnet, i nærheten av dem, han også mer fjerntliggende steder. Igjen, for eksempel et antall tørre saker fra Italia, men ikke bare det.

 

GPS database inneholder Hovedsakelig en rekke presise GPS-data på ulike kornsirkler funnet, fra hele verden, som nøyaktige GPS-posisjon har aldri vært publisert (hundrevis).

 

 

kornsirkel puslespillet satt sammen ...

- Fortsetter

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Generelle egenskaper

Kornsirkler forstå tilgjengelig nå. Og alltid.

Fascinerende, Omfattende, den første og eneste virkelig vitenskap ,

realistisk, komplett ny teori.

Basic, grunnleggende forskning.

Fantastiske kornsirkler ciphers løst. Alle og alltid.

Det er en mulighet til å se mer på de neste sidene .

 

Kornsirkler er akkurat nå blir reell forklaring med bare ekte natur vitenskap .

Biokjemiske, fysiske, tekniske, mekaniske, kjemiske og andre ekte vitenskap

og ekte natur Investigation prinsipper, med bare naturlover.

 

Omtrentlig oversikt over vitenskapelige, tekniske og forskning disipliner og metoder, mulig å bruke for å forklare prinsippene for enhver skade på avlingen og svekke beskjære etter noen lyn utslipp til en kornblanding felt, kornsirkler Inkludert:

 

Phytopathology, anlegg anatomi, morfologi og fysiologi, biologi, biokjemi, biomekanikk, fysikk, kjemi, biofysikk, agronomer, hydrologer, hydrostatikk, fysikk av resonans og forstyrrelse, fysikalsk kjemi, geologi, strålebiologi, fysikk og dosimetri av elektromagnetiske og ioniserende stråling, elektromagnetisme , aerodynamikk, statistikk, hydrometeorology, elektromekanikk, eksplosjon kinetikk, elektromagnetisme, fotometri, kvantekjemi, termodynamikk, matematikk, mekanikk, hydrodynamikk, Termokjemi, optikk, mikroskopi, krystallografi, spektroskopi, (stereo) fotogrammetri, elektrostatikk, toksikologi, fotografering, arkeologer, fluiddynamikk, speleologists, magnetohydrodynamics, jord vitenskap, elektronikk, geometri, magnetisme, geofysikk, fraktal geometri, seismolog, agrobiologist, agrochemistry

 

og mange andre, også tverrfaglig vitenskap og kryssende grener

 

(Utfylles kun som et biprodukt også etableringen av vanlige avlinger paterns - piktogrammer)

Splitter nye, originale teori om opprinnelse og dannelse av kornsirkler mønstre, absolutt fri for eventuelle pseudovitenskap , esoteriske, mystiske eller okkult Kjennetegn, UFOer, aliens, flygende tallerkener, sciolism, mysterium tankefeil.

 

Veldig komplisert , men også veldig enkel og forståelig.

100% natur og vitenskap teori og forklaring av kornsirkel opprinnelse,

klar til noen akademisk og godkjenning prosedyre motstander og forskning.

Sjokkerende!

 

Teori etterprøvbare bakover ved hjelp av eksisterende poster,

Som har aldri blitt benyttet for formål som er beskrevet ennå.

 

 

Kornsirkler puslespillet sammen.

 

Splitter nye teori, bruker ekte vitenskapelige metoder,

helt gratis av noen pseudovitenskapelige forskning.

Utrolig, fantastisk og helt utrolig teori.

Ingen ånd, åndelighet eller spiritisme.

Ingen esoteriske, mystisk eller okkulte krefter, effekter, verk eller eksperimenter.

Ingen dritt utenomjordiske, UFOer, flygende tallerkener.

 

Koden av kornsirkler løst en gang for alle.

kornsirkler ulåst. Definitivt. Absolutt.

Absolutt INGEN UFOer , kjente eller ukjente flygende maskiner.

Vel ukjente eller uforklarlige krefter, ingen paranormale forklaringer.

Vel Miracles, ingen mysterier, ingen skilter.

 

Vel utenomjordiske, ingen kontakter.

Ingen militære tester, eksperimenter eller forskning.

Vel Lignende noen andre hemmelige vitenskap eksperimenter, tester eller forskning eller forskning.

Ingen paranormale eller telepatisk tester eller forskning, ingen science-fiction.

Ingen Metafysikk, ingen meta-psykologi.

 

Helt utrolig, men sant bare sole forklaring. (Mer om neste sidene ).

 

Absolutt ingen intelligens (etterretningstjenesten), eller til og med en unse av mentale prosesser Kurset i etableringen av kornsirkler piktogrammer. Selvfølgelig inkludert de som har blitt gjort av såkalte sirkel-opprørere, fordi hjernen i tesen om enkeltpersoner ville ha noen intelligens aldri blitt funnet, selv om noen var virkelig intenst på jakt etter, gruvedrift og prospecting der.

 

Ingen intelligens eller mentale prosesser av planeter, UFOer, flygende tallerkener, Coleoptera, plass, sol, måne, kosmos, mus, fluer, humle, gress, beatles, masse, skapninger, ugress, døde kropper, spøkelser, universet, materie, substans, tornadoer, atomer, molekyler, insekter, krystaller, undergrunnen, vind, bakterier, gjødsel, materiell, visjoner, undeads, skjeletter, mellomrom, utenomjordiske, sopp, skadedyr, vakuum eller annen crop sirkler intelligens Under etableringen.

 

Ingen interstellar intelligens, ingen ekstragalaktisk intelligens, ingen Martians intelligens, ingen Jordens intelligens, ingen intelligens av avling, ingen intelligens av frokostblandinger, ingen intelligens av jord, ingen intelligens av været, ingen intelligens av planter, ingen intelligens av dyr, ingen intelligens av undergrunnen vann, ingen intelligens av underjordiske bergarter, ingen av kenguruer intelligens, intelligens ingen av Hedgehogs, ingen intelligens idioter i å skape kornsirkler.

 

Kornsirkler forklart. Evig og noen.

 

Prinsippet om dannelsen av svært nøyaktig, ifølge mange akser og speilet symmetri (Ofte fraktal), kan geometriske figurer sammenlignes med prinsippet om skapelsen og dannelse av snøflak, eller etablering av grafisk oversikt over intensiteten i de elektromagnetiske feltene, i nærheten av rett wire, eller innsiden av elektromagneter, Inkludert Eddy (!) elektromagnetiske felt og sekundært opprettet parasittiske strøm. Det vil være plassert på en annen side. Forklarer uadskillelige Ledsagende sirkler, ytterligere små sirkler, som er plassert nøyaktig på det kontaktpunkt av to store sirkler.

 

 

 

 

beskjære sirkler mysterium løst. Definitivt. Absolutt.

Sjokkerende avsløring!

Teori overveldende noen andre tidligere hypotese som bolten fra den blå ;-o

 

Teori Brighter Than The Sun (overflatetemperatur of the Sun er ca 6000 ° K, temperaturen på plasma utslipp lyn runder 30000 ° K, dvs 5 ganger så mye).

 

Logisk, ikke bare lett forståelig, men vitenskapelig bevises, etterprøvbare Statistisk direkte tilbyr seg om forståelse og forklaring av hele fenomenet og prosessen av kornsirkler skaperverket.

 

 Forklaringen ikke bare svært naturlig Forklarer alene problem av kornsirkler, men også en svært krystallklare høydepunkter alle sånn det skulle ha oppstått uregelmessigheter , ofte referert til å være ghostlike og overnaturlige.

 

Kornsirkler er ikke skapt av noen transcendent, eterisk, plass, kosmisk eller utenomjordisk intelligens eller energi, heller ville enhver annen tenkelig mennesker eller dyr intelligens. Kun naturlige og normale fysiske krefter, prosesser og interaksjoner mellom dem, ikke noe mer.

 

Ikke engang salt såkalte "plasma vortexes" (ingen har sett noen).

Ingen vind (ikke engang de vill - "Jeg har dem" - Jerry Cimrman)

eller Sykloner, tornadoer, regner, hyller.

 

Ingen dyr (bortsett fra at " Pinnsvin "i Milovice), ingen utenomjordiske.

Vel extrasensory persepsjon, eller transcendentale krefter.

 

Vel paranormal, ufological, eller andre lignende fenomener, makt eller forskning.

 

Vel ley linjer, ingen psykisk eller fysisk energi linjer.

Det bildet bortsett linjer, hvor elektrisitet, gass eller vann sirkulerer - noen nytte linjer, avløp, over alle dem lyn utslipp elektrisitet, kjører over det, selv underjordiske, som en berg og dalbane.

 

Traktor spor, ville noen ganger lignende arbeid nesten måte, altså at i noen tilfeller viser de sannsynligvis mye mer enn tusen ganger høyere elektrisk ledningsevne, sammenlignet med sine omgivelser.

 

Også spor av et annet slag - rutene for en fremrykkende storm, beveger seg i retning av dominerende vind. Lyn av alle stormer skaper kornsirkler, i en avstand på mange kilometer.

 

Også kan delta Påvirkninger av tilstedeværelsen av ulike former arkeologiske levninger (ikke bare cropmarks) som er plassert under bakken, samt elementer og geologiske uregelmessigheter. De kan ha en veldig stor innvirkning på gjennomføring av elektrisitet underground, og er tilsynelatende også Involvert i en statistisk signifikant øker i sannsynligheten for lyn utslipp i nærheten av noen spesielle steder. samt en Influence en rask flytting av elektrisk kraft i dypt under bakken. At stedet Yhus han ser ikke Høyere Elecric overledning over jordoverflaten, og etablering av uregelmessige former i stedet for vanlige kornsirkler.

 

Det er takket Dessuten kan det oppstå svært raskt gjennomføring av en stor av mengde elektrisk energi dypt under bakken. Uten signifikant Gjennomføring på overflaten, og uregelmessig DERMED skade av andre planter på overflaten utenfor den vanlige form. Energi, utført av veien Beskrevet er dermed i stand til å skape sin innflytelse "bare" og form av magnetiske feltlinjer, rundt en rett leder, som relativt vanlige sirkulære former, Deres Eventually resonanser og interferens, alle involvert i prosessen med kornsirkel skapelsen.

 

Master og ledninger av kraftlinjer sterkt kunne bidra til fortrinnsrett tiltrekning av elektriske utladninger i spesifikke steder. Rundt ledninger med spenning på 100 volt tusen og mer, kan det virke korona utslipp. "Kamerater i DDR," faktisk "Kamerater fra CEZ" ville sikkert kunne fortelle mye om det. Spesielt i utlandet, det finnes ulike sterkstrøm opererer electrotechnic forskningsinstitutter for produsenter og distributører av elektrisitet. De takle problemer av energiproduksjon og distribusjon og høy spenning, og evaluere effekten av lyn utslipp, og deres intervensjoner i samme anlegg, i hte nærhet av kornsirkler funnet.

 

Ingen spøkelser eller skjeletter Involvert i alle kornsirkel etableringen.

(Verken skjeletter i skapet)

Ingen strøm fra graven.

Ingen monstre, spøkelser, nymfer selv fireflies.

Ingen overnaturlige skapninger selv krefter.

 

Ingen "bølger av tenkning," Verken mental kraft eller prosessen med enhver organisme, levende eller døde, tenker menneske eller dyr.

Secret font av kornsirkler ble dekryptert.

Absolutt ingen (bevisst eller tilsiktet) handling av noen mennesker eller dyr.

Ingen handling, energi eller krefter mysterium.

 

© cropcirclesonline.com,  © quick spigots

 

 

Nei Verken telekinetiske sinn kontrollerte krefter, ingen tele-eller para-krefter, vitenskap eller forskning. Vel interstellare, eller Intergalactic kosmiske mysterier, action, energi eller krefter.

 

Åh, det Hedgehogs, de også å ikke gjøre kornsirkler ...

Vel Forsøk på Intercourse, tilkobling eller kommunikasjon, flytter ut av kjente eller eksisterende plass, så vel som alle andre inne dimensjoner.

(Med ett unntak - saken Milovice - øst, tydelig at var et forsøk på å komme i kontakt oh, som Hedgehogs ...).

på dette stedet "jobbet" Pinnsvin "kommunikasjon",

Det resulterte i lagt korn (hvete) rundt 8 m 2

 

Ingen stasjon, energi eller kraft tenkning, mentale prosesser.

Ingen stasjon, energi eller kraft av å "være".

Vel interdimensjonelle eller ekstra-dimensjonale stasjoner, energi eller kraft.

Ingen forsøk på Intergalactic, interstellare eller utenomjordisk kommunikasjon.

 

 

Bare bare en enkel biologisk, biokjemisk, fysiske, kjemiske og lignende vitenskapelig forklarlig enkle og ekte og helt naturlig årsaker og konsekvenser Under kornsirkel prosessen.

 

Supernatural Prosesser ikke involvert i kornsirkler, også

Absolutt ingen " overnaturlige "Prosesser eller effekter.

 

The Lightning utslippet er ganske naturlig , bare jorden, ikke utenomjordisk, men i addition Vises det på noen og alle dens egenskaper, kvalitative og kvantitative egenskaper "super" , selv den mest imponerende, absolutt alle eiendommene er hinsides enhver vanlig menneskelig fantasi . Den opprinnelige spenningen mellom skyen og bakken kan være høyere enn flere milliarder volt. Toppen strøm kan nå nesten millioner ampere. Energi overført og utstrålt av Det ville kunne levere strøm mange frakt tog mange miles. Fart påReturn Strokeer noe mellom en tredel til 2/3c. Konsentrasjonen av energi er mye høyere enn på solens overflate.

 

Frekvensen av gjeldende stige - noen titalls til hundrevis av tusenvis av ampere per mikrosekund, bare én eneste milliondel av et sekund. Kanskje bare noen lasere kan ha en høyere rate av energi stige, men energi av noen laser som ble produsert i verden, i forhold til energi av lyn, mye under gjennomsnittet temperatur som, ville bli uttrykt "like svak som vann", herunder at vil monteres i Brezany.

 

Selv om The Lightning Discharge er virkelig SUPER også og NATURAL , er det ikke i fryseren A Matter of hyperphysical (overnaturlige), bare og SUPER NATURAL .

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

 

Endelig litt informasjon Gjenværende

Ikke så vitenskapelig, noen litt humoristisk

 

Sun, Plasma

Svært lik gjenstander som kornsirkler (ikke så lenge holdbar, men sekunder, minutter

også timer og kanskje dager, stigende solen i plasma.

(Det processess ligne på tordenvær,

men mye - mye mer enn 10 12 sterkere)

(Vil ikke bli undersøkt på nært hold).

http://www.thesuninmotion.com

Søn corona , søn utbrudd

 

 

The Sun & planeter

Det finnes veldig, veldig Lignende objekter på solen overflaten, eller på en hvilken som helst stjerne overflate.

I solens korona og solenergi plasma på overflaten holdes tørr plasma og en energisk utbrudd og elektriske utladninger som effekt under noen av dem ville hele kloden helt fordampet. Deres innvirkning på solen overflaten plasma, som har mye flere lignende eiendommer til væsketemperaturen som tørrstoff, i stand til å lage mønstre sammenlignes med de sirklene på vannoverflaten, inkludert en rekke forstyrrelser og resonanser. Noe lignende vises der kan, i tilfelle av meget kjente populære solflekker.

 

 

 

"Crop Circle" som vokste opp objekter vil bli oppdaget i fremtiden på nesten hver planet og deres måner i solen og i selve systemet lenger fremtid, om noensinne, på alle andre utenomjordiske planetsystemer.

 

I livløse utenomjordiske materialer og overflater som sand, snø, grus, pulver og lignende.

 

Før noen robot eller håndlaget forskning De vil bli Antatte og spådd, av oss.

Vi vil ikke gå dit for å undersøke nå, fordi Hawking Advarer mot dem, ville de spiste oss.

 

Ingen, Oppretter ikke noe absolutt intelligens kornsirkler

Mulig spør Georgina Paroubek en tidligere, veldig dum engelsk politiker, velges prøvd det med hjelp av marsboere (også kommunister) og styre i navnet på dem. (Og sprekke som en boble)

 

Ingen utenomjordisk intelligens, ikke noe annet etterretning, ingen menneskelig itelligence.

(Vi mener kornsirkler forming, ikke sa gutten, men hvem vet?)

 

Ingen "plasma vortexes". (Ingen har noensinne sett noen)

Ingen "vortexes elektrifisert ved friksjon." (Ingen har noensinne sett noen)

Ingen vind, ingen sykloner, Tornadoes ingen, ingen regner, ingen hagl

Ingen dyr, ingen utenomjordiske.

Godt eller extrasensory oppfatning eller transcendentale krefter.

 

Vel paranormal, ufological nei, ingen unormale fenomener, krefter eller undersøkelser.

 

Vel ley linjer, energi linjer ingen.

 

Kornsirkler cipher Unmasked.

 

Ingen "tanke-bølger", ingen krefter tenkning, av noen levende eller døde organismer, mennesker eller dyr.

 

Egg eller kylling?

Hva kom først, høna eller egget?

Vi vet ikke. (Kjenner noen)

Som kom først, kornsirkler eller høne?

Vi vet ikke. Beklager, vi vet det. Dette var ikke det rette spørsmålet.

Hva kom først, kornsirkler eller egg?

Vi vet ikke. Beklager, vi vet det.

Det var ikke det rette spørsmålet, også.

Ønsket å spørre et annet spørsmål litt.

Å være, eller ikke å ... Beklager, litt feil igjen.

Som kom først, kornsirkler eller Stonehenge?

Det er den rette spørsmålet.

I dag er alle kunne svare på dette spørsmålet ved hans egen.

 

The Last Chance

P.S.

Kjære (dum) sirkel-opprørere, har du siste sjanse til å tilstå FACT

At du har aldri engang den eneste kornsirkel hadde gjort.

 

Hvis noen, så det var virkelig "en så stor drittsekk", sammenlignet med figurer,

Det var virkelig skapt bare med hjelp av naturen og naturkreftene ,

elektrisk utladning av Lyn ,

At bare litt hver intelligent mann

du vil ikke betale enda en krone og alle vil spotte deg.

Hver og en din tidligere Whopper "tilståelser"

At uansett hvor du har skapt noen kornsirkler,

var alle kokt sammen en pub, etter at du hadde Drakk ned

mange øl flasker og andre alkohol.

Eller som litt klosset forsøk på å lure den enkle Mrs. Bower.

 

Nei, Nei, Nei, Nei, Nei, aldri, aldri, aldri, aldri, aldri

Vel transcendentale skapninger eller krefter.

Absolutt ingen (aktiv eller kjente) intervensjon av noen mennesker eller dyr.

Vel telekinese, kommer Lignende krefter, ingen tele-eller para-krefter, vitenskap eller undersøkelser. Ingen kosmiske eller plass eller kosmos mysterium, kraft, energi eller krefter.

Vel interdimensjonelle styrker eller virkninger eller annen tilknytning eller kommunikasjon.

 (Bortsett fra tilfelle Milovice - East)

 

Ingen strøm, energi tanke eller handling.

Ingen strøm, energi eller handling av "beeing".

Vel interdimensjonale eller ekstra-dimensjonale kraft, energi eller krefter.

Vel Intergalactic, interstellare eller utenomjordisk kommunikasjon.

 

Ingen av navngitte styrker eller effekter skaper kornsirkler.

 

Bare en enkel biologisk, biokjemisk, fysiske, kjemiske, mekaniske og andre

ekte vitenskap og ekte natur Årsaker og resultater.

 

Ingen overnaturlige fenomener i det hele tatt.

 

 

 

Ingen dum senil ... (Dement opprettet noen kornsirkel)

Ingen vitser, ingen sirkel beslutningstakere

Vel Doug, no Dave.

Ingen styrene, ingen ledninger.

Vel planker, ingen tau, ingen brett, ingen ledninger.

Ingen dum senile demente gamle gutter eller deres etterlignere, Beundrere eller tilhengere.

 

Naturvitenskap bare lage kornsirkler

Ja, bare ekte natur styrker, forutsigbare og calculable, ved hjelp av regler og lover for biokjemi, biofysikk, fysikk, matematikk, biologi, kjemi, mekanikk og andre lignende de som stammer fra reelle natur vitenskap og grener ase Involvert i originering av hver kornsirkel som noensinne er funnet .

 

Fysisk, biokjemiske og lignende krefter skapt mer enn Milliarder av kornsirkler, eller på en måte Lignende former opprettet på jordoverflaten lenge før noen mennesker eksisterte, også dyr. Først i nonliving saken, som snø, sand eller støv, senere i mose eller lav, og mer senere i plantene som frokostblandinger eller lignende.

 

Big Bang forskning

Virkelig Big bang i forskning og kunngjøring.

(Ordspill ... Den lyn etterfulgt av torden og produserer en virkelig smell)

 

Veldig lignende prinsipp kornsirkler Oppretter Lignende objekter

på overflaten av en hvilken som helst stjerne, i alle størrelser.

Vi vil ikke undersøke det fra nært hold.

Også på overflaten av mange, selv om ikke alle

Deres planeter og måner i bane hver stjerne

av hver galakse i verdensrommet, i hele universet.

Vi - Nå lever ikke vil undersøke det fra nært hold noensinne, stoppet Obama.

 

Merk:

Ikke alle himmellegemer - for eksempel vår Moon er tiden i denne Respekt helt ute av drift, men i det siste ikke det kan vært. Likeledes, de to månene til Mars, Phobos og Deimos (grovt sagt noen "lille mann" i solsystemet og i verdensrommet). Objekter som ikke holder noen atmosfære og ikke å vise og vulkansk aktivitet, vises tilsvarende. Men på Mars-overflaten er det vind, friksjon og dermed også det bør være tilstede storm, men i dette tilfellet, selvfølgelig, bare sandstorm. Der det er tordenvær, er det friksjon, elektrisitet og lightnins, og det kan være sirkler (noen ganger). Når noen av de nye sonden utforske overflate med tilstrekkelig oppløsning ...

Vitenskapelige publikasjoner ikke å snakke om observerbare storm aktivitet på Mars ennå.

 

Sorte hull

Også mulig at kornsirkel likner objekter som vises på overflaten av sorte hull og litt over det. Et sted mellom overflaten og Event Horizon.

Bruker noen kjente i dag Principles of fysikk,

Vi vil aldri være i stand til å undersøke dem på nært hold.

 

Dette er IKKE en spøk.

 

 

Det finnes milliarder av galakser, inneholder hver av dem milliarder av stjerner. Den stjernen av alle planetariske systemet inneholder flere planeter og en litt mer Flere ganger i måner. Nesten hver på av dem under hver fra milliarder av år tusenvisCrop-Circle-modeforstyrrelser skapte figurer med former som kaleidoskop eller oscilloskop ( Lissajous ), eller mekanikken fleksibel membran, (figurer Chladni ), fraktal figurer (isflak, forgrening), Kyrlian former og Lichtenberg (en annen fraktal analoger)

hvert år (Earth år, terrestriske - Omtrent 31557600 sek))

Ikke tro? Du vil! Stole på det! Du vil tro, vil du forstå,

Vil du akseptere forklaringen og du vil stole på. (?)

 

Spør om den dumme enfoldig

Kjære sirkel-maker-Stupids. Ifølge denne beregningen, Under eksistensen av universet (her, vår, at vi lever i det), helt siden Big Bang, var det "skapt" Omtrent rundt 10 30 (eller enda mye mer) Crop-Circle-modus & skapte interferential resonans og Kaleidoscope & Lissajous & Chladni og kombinerte former i støv, snø, is eller andre is-lignende materiale (frossen metan eller andre gasser) i plantemateriale, som frokostblandinger, hvis eksisterte hvor som helst i ytre planetsystemer i nærheten av noen stjerne, inne noen galaksen ...

(Sorte hull teller ikke)

 

(10 30 ca 1000 ganger med mer enn alternativ noen av oss, selv i tilfelle av såkalte "klumpete prøven" er et antall atomer til stede i sitt legeme)

 

Kjære sirkel-opprørere, trenger du fortsatt ønsker å erklære at du har gjort

noen av dem?

 

Legg merke til (motto):

Selv om ethvert av kravene på disse sidene syntes å bli formulert med absolutt sikkerhet, bør det bli satt før ham noen av disse innledende utsagn:

Det er høyst sannsynlig at ...

Det kan være mulig å påvise at ...

Det er mulig at ...

For noen (mange) observasjoner synes det (resultater) ...

Være absolutt sikre på hans sannhet kan egentlig bare et rykk, idiot eller tosk.

(Så at man egentlig?)

 

For en grunnleggende innføring i historiske perspektiver på spørsmålet om kornsirkler er mulig å besøke nettstedet Wikipedia - Kornsirkel. Mesteparten av forklaringene, selv om det lagres eller faller nesten fullstendig innenfor Pseudovitenskap (Verdiløs forskning), dvs. Tilhører Kategori: Pseudovitenskap, men minst tjene som en grunnleggende informasjon om gjeldende syn på hele saken.

 

Fremfor alt må det understrekes at forklaringen er vist her, eller hvilken som helst side av dette nettstedet, gjør i alle fall ikke håndtere konsepter eller felt av menneskelige aktiviteter som Esoterikk, Parapsykologi, Psychotronics, Paranormal fenomener, Ufology, Spiritisme, Astrologi, Okkultisme.

Tror på romvesener, Romvesen, inkludert Extraterrestrials in fiction, Astrobiologi, E.T., Uidentifisert flygende objekt, Military disc-shaped aircraft, Flying saucer, besøkende fra Ytre rom, Universet, Galakse, Melkeveien.

Magi, Svartekunst, Trolldom, Heks, Overnaturlig fenomener, Mirakel. 2012-fenomenet, Poltergeist, Konspirasjonsteori, Psykokinese, Sjamanisme, Mystikk, eller andre felt Pseudovitenskap eller Verdiløs forskning fra Kategori: Pseudovitenskap.

 

Noen notater ...

 

Noli tangere circulos meos, quod licet Iovi, non licet bovi, fiat fulgur ergo fulgur fecit.

 

CropCircleGatee

 

Quamvis dē omnibus dubitandum est, crēdō quia absurdum est, credendo vides AMDG.

 

Omnia vero fulmen gubernat. Thunderbolt piloter alle ting. (Heraklit)

 

Side (r) under permanent konstruksjon ...

Enhver dag kunne se og små endringer ...

neste side (r) snart ... (Ordspillet) ...

På denne siden og andre kunne følge resultatene

av mer enn tre år Fortsatt (lagt 13. Februar 2012: mer enn 4 år)

topphemmelig hardt Investigation (ca. 38 måneder)

Hobby leketøy bare ... (I hvert fall i begynnelsen)

 
slutten av meldingen ...

 

Litteratur, kilder

Noen bøker (en liten brøkdel), som brukes til å forklare ulike fysikk og natur fenomener og effekter i tekst og undersider www.cropcirclesonline.com litteratur

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

z