Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-που δημοσιεύθηκε κείμενο-2-2 . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
lightning
2/2 δημοσιευμένο κείμενο
συνέχιση των δύο πρώτων από 9 του Νοεμβρίου του 2011 www.sarden.cz - Τσεχία internet sci-fi περιοδικό
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Αρχική Σελίδα

4 του Δεκ 2011 www.sarden.cz

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

Σημείωση: Όλες οι φωτογραφίες, πρώτον επειδή η δημοσιευθεί στην Τσεχία, ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ και θρύλους " Φωτογραφία + Λοιπόν. "

και σχολιασμός της www.sarden.cz διαχειριστή:

Το μυστήριο λύθηκε, θα θέλαμε να Exclaim. Η αλήθεια είναι ότι η εξωτερική ανταποκριτής μας με την εξήγηση του από τα αγρογλυφικά και δείχνει σαφή, λογική, και φαίνεται επίσης LogicAll αποδεκτή λύση. (Πολλές ευχαριστίες. JL)

 

Εξέταση: 

Αγρογλυφικά

 2/2

 

Μερικές δυνατότητες δημιουργίας μοτίβο - να συνεχίσει

Σχηματισμοί της τακτικής μοτίβα εμφανίζονται μόνο σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, ένα από τα πολλά εκατομμύρια. Πριν από τους εκεί creating Γίνετε Φαινομενικά τυχαία και χωρίς καμία λογική Λόγοι, αυτός ο συνδυασμός ακόμα περισσότερο από δύο μόνο όρους που ταιριάζουν την παραγωγή κανονικό μοτίβο. Είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε ένα αναλογικό από χημεία - Αντιδράσεις μεταξύ των ατόμων και ενώσεων συμβαίνουν Όταν δύο σωματίδια συγκρούονται - άτομα, μόρια, ιόντα ή ρίζες (συμβαίνουν εκεί, τότε ανταλλαγές ηλεκτρόνια μεταξύ τους και τη δημιουργία ή την αλλαγή χημικό δεσμό). Αντιδράσεις για τα οποία είναι αναγκαία επαφή ας υποθέσουμε ότι μόλις τρεις, ή ακόμα και περισσότερα σωματίδια Δεν θα είναι ρευστοποιήσιμη σε όλα, επειδή η θα είχαν εντελώς ασήμαντη απόδοση. Δημιουργία κανονικά σχέδια μπορεί να θεωρηθεί ως ισοδύναμο collisioning τρία ή περισσότερα σωματίδια. Εκτός από την απαλλαγή αστραπή και την καλλιέργεια ότι η θέση πρέπει να υπάρχει συνυπάρχουν πιθανώς κάποιες άλλες, δύσκολα προσδιορίσιμο τυχαία αποτελέσματα. Έχει πραγματικά μόνο μια χαμηλή απόδοση - κοινή ακανόνιστα κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιεργειών υπάρχουν περισσότερες εκτιμάται ότι εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα ετησίως στον κόσμο, περιοχές της τακτικής σχήματα καταλαμβάνουν μόνο μερικές χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα.

Ένας λόγος είναι επίσης πιθανό ότι ήταν μια εξαιρετικά ισχυρή απαλλαγή, η οποία εμφανίζεται μόνο λίγες φορές ανά εποχή. Μερικές εκκενώσεις κεραυνού είναι πολλές φορές Χιλιάδες ισχυρότερη από εκείνη τακτική, πολύ πιο συχνές, που παρουσιάστηκε σε κάθε καταιγίδα πολλές χιλιάδες περιστατικά. Ως ένα άλλο, πολύ τυχαία συμβαίνουν φαινόμενο είναι κατανοητό ότι (μερικοί) κανονικά σχέδια μπορούν να δημιουργήσουν Κατά τη διάρκεια της άπνοιας, μετά την εκδήλωση "Ο κεραυνός εν αιθρία" θετικά φορτισμένο σύννεφο στο έδαφος αστραπή, και τεράστια ενέργεια, που επηρεάζουν δεκάδες χιλιόμετρα από το σύννεφο , αφάνταστα Ανώτατη ισχύς εκπομπής κατά της «συνηθισμένος».

Βροχή, σε περίπτωση καταιγίδας είναι εκεί που το νερό μερικές φορές χιλιάδες τόνους ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο Μέσα σε λίγα λεπτά μέσω του αέρα στο έδαφος και ανέμους πάνω από 100 km / h, Συνοδευτικά συνήθεις αστραπές. Οι συμμετρικές Συνέπειες των ηλεκτρικών εκκενώσεων Αυτό σημαντική "χνούδι" ή τουλάχιστον "ταρακουνήσει". Είναι αδύνατο να αναζητήσει τυχόν μάρτυρες, επειδή ο καθένας βλέποντας Ποιος θα είναι ότι από τα μάτια του σε εκείνο το μέρος θα ήταν μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου, ήδη ποτέ τίποτα οπουδήποτε Παρατηρήστε Ούτε Testify, και τις εγκαταστάσεις του time-lapse κάμερες κοντά στους τομείς των καλλιεργειών δεν βρίσκονται πάρα πολύ ακόμα.

Μια καταιγίδα με αστραπές προστατεύει καλύτερα από το ίδιο και από τυχόν αυτόπτες μάρτυρες και κάθε άλλη τυχαία παρατηρητές, και αξιόπιστο αυτοκίνητο όσο πιο μακριά τους γίνεται από τον "τόπο του εγκλήματος", ή ακόμη και εντελώς αυθόρμητο ρευστοποιήσει τους ότι ο τόπος. Κάτι θα μπορούσε πιθανότατα να είναι σε θέση να το περιγράψει για τα ζώα των υγροτόπων που δεν απέχει πολύ από τη θέση του αντίκτυπου της αστραπής Περιγράφεται από το προηγούμενο άρθρο. Δύο από αυτούς φίδι Λήψης στη θέση ευθέως ότι υγροτόπων - 18 και 58 χιλιάδες αμπέρ. Δεν αποκλείεται καθόλου, το γεγονός ότι ορισμένοι βατράχια, Αυτό ακριβώς ήταν παρόντες εκεί, σίγουρα τερματιστεί κρώζοντας. Όμως, όπως διαπιστώθηκε από λίγες μέρες αργότερα επί τόπου έρευνας, υπήρχαν ακόμη αρκετά από Παραμένοντας Θεμ.

Τον ίδιο ακριβώς τρόπο Θα ήθελα βατράχια κρώζοντας ΤΟΥ τερματίσει κάποιος που επίσης Αυτό το μέρος ακριβώς στην ώρα που παρουσιάζουν κύκλο-maker. Ίσως κάτι τουλάχιστον συνειδητοποιούν ότι απλή-minded άτομα με μια πολύ ισχυρή προειδοποίηση. Είναι ακόμα αρκετά δυνατό, ότι καμία από τις Κρίθηκε κατασκευαστές κύκλου-(χωρίς προσθέτοντας έτσι τεκμηριωμένα στοιχεία ποτέ) σε ένα πραγματικά τον τρόπο κάποτε Παρόμοια τομέα και που πραγματικά τους κρώζοντας τερματιστεί. Όλες οι θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ χτισμένο στην Κοίμηση της Θεοτόκου, ότι στην πραγματικότητα δεν κύκλο ιθύνοντες υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ (ευτυχώς γι 'αυτούς), με μερικές πολύ εύκολο και πολύ σπάνιες εξαιρέσεις. Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων Είναι μόνο κύκλο ιθύνοντες-self-Διεκδίκηση, αυτο-χειροκροτήματα, Flaunt, που μόνο boastfully δηλώσουν οι ίδιοι να είναι δημιουργίες των δημιουργών εξ ολοκλήρου από κάποιον άλλο. Μεταξύ αυτών επίσης ήταν ένα από τα πρώτα γνωστά "εταιρεία", Doug και Dave. Ω, κα Bower. Ένα μάθημα για όλες τις γυναίκες: ένα Γεγονός, που θα είναι του χρόνου ο σύζυγός σας να φορά Τις νύχτες "losed", ή "Ιχνηλάσιμη με δυσκολία", δηλαδή πιθανό ότι ήταν τώρα και στη συνέχεια "πέρασε μια δεκάρα» δεν θα μπορούσε ποτέ να τον κάνει ένα nerd μανέστρα ή ηλίθιος στο δημόσιο μάτι. Αν κάποιος αρχίσει να ψάχνω πάρα πολύ, δεν αποκλείεται καθόλου, Αυτό τον κάνει πολύ μεγαλύτερη noodle Τελικά, εκείνο που θα μπορούσε ποτέ να είναι. Ακόμα και στα μάτια του κοινού. Ακόμη και με ένα φίλο. Ίσως Ήταν "γυρίσματα μάρμαρα" μαζί εκεί, αλλά σίγουρα αυτά δεν δημιουργούν κύκλους εκεί. Πιθανή, μερικοί έλασης ( υποβάλλεται `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση)) των καλλιεργειών θα υπήρχε αριστερά χάρη στο "παιχνίδι" τους. Σίγουρα δεν ήταν εκεί εκείνη την εποχή, όταν οι κύκλοι ήταν πραγματικά αναπτυχθεί εκεί, γιατί η μετά ότι θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους από εκεί μόνο σε ένα ξύλινο στήθος. Ίσως Είχαν προτιμούν να παραδεχτεί αμέσως, ότι ήταν «παιχνίδια» εκεί μαζί. Σήμερα είναι αρκετά σύγχρονο, αυτό ονομάζεται εναλλακτικής κουλτούρας. Μόνο ότι η κα Β. Θα είναι μεγάλη έκπληξη. Φωτογραφία δείχνει σαφώς, πως ο καθένας θα δούμε φανταστικό κύκλο-maker μετά από μια πραγματική συνάντηση με τον Γι, ο οποίος είναι ο μόνος δημιουργός του αγρογλυφικά στα χωράφια. Photo 6 . Με την ευκαιρία, σε αυτή τη φωτογραφία είναι επίσης Σαφώς ορατός πάνω στο δέντρο »και την υπογραφή του κύριος ένοχος»

Παράρτημα: Σημείωση Η προηγούμενη παράγραφο στο να μην ισχύει για σοβαρή έρευνα. Για παράδειγμα, όταν μια ομάδα ανθρώπων από τη γεωργική σχολή ή πανεπιστήμιο αποφασίζει θα επιχειρήσει να πείσει, αν είναι ξηρό και δυνατό πράγμα. Αυτή δεν είναι απαραίτητο να καλέσετε ερευνητές και κύκλος-κύκλος-οι κατασκευαστές ή οι κατασκευαστές. Σε αυτή την περίπτωση, πρόκειται για μια σοβαρή επιστημονική διερεύνηση της σκοπιμότητας του έργου.

τελική προσφορά - Πιθανές στο μέλλον περιλαμβάνουν ένα νέο όρο σε κάποιο γλωσσάριο των φαρμάκων (ψυχίατροι) ορολογία: κύκλος-maker, κύκλος-maker = "ηλίθιος του χωριού".

Οι συνέπειες των απορρίψεων που περιγράφεται παραπάνω οδήγησαν πρώτα στο κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση) αρκετών τετραγωνικών μέτρων - οι πρώτες αξιοσημείωτες αλλαγές συνέβησαν μέχρι τις ημέρες μετά το εξιτήριο. Σιγά-σιγά, μέρα με τη μέρα εκεί προστέθηκαν άλλες περιοχές, έως ότου τελικά λίγο πριν τη συγκομιδή είχε υποβληθεί `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) εκτιμάται ότι το 25-30% του συνόλου του τομέα (επόμενη φωτογραφία στο προηγούμενο άρθρο), αυτός που ήταν το ηλεκτρικό ρεύμα επίσης μέσω γραμμές τραμ διανεμήθηκε σε πολλές περιοχές, όπου οι απορρίψεις δεν μόνες τους δεν φαίνεται καθόλου.

Τεκμήριο της τρέχουσας Διεξαγωγή σε τρακτέρ κομμάτια είναι εύλογα υποστηρίζεται από το γεγονός ότι κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση) ακολουθεί Σχετικά με ακρίβεια την κατεύθυνση των κομματιών, σε ξηρή και στατιστικά σημαντικό ποσοστό του κάθε γη και φωτογραφίες αέρα από όλο τον κόσμο, ότι η απλή πιθανότητα να Να Σχετικά Αξιόπιστη αποκλείονται. Υπάρχουν 7 Παρόμοια ξηρές περιοχές που βρίσκονται στην Φωτογραφία 7 (όλα www.geograph.org.uk ). Με το Google Maps είναι δυνατό να βρείτε χιλιάδες Παρόμοιες σκηνές σε όλο τον κόσμο, δείχνοντας εικόνες από την καλλιέργεια κύκλους Πιθανές Παρόμοια βρείτε εκατοντάδες θέσεις που δεν απέχει πολύ από τα κανονικά σχέδια ή άμεσα στις συμφωνίες αυτές. 8 Photo Αυτή η φωτογραφία δεν είναι Πιθανές βρείτε στο διαδίκτυο, είναι από τις βιβλίου Εικονογράμματα στην Τσεχική Δημοκρατία και τη Γη Ενεργειακό Σύστημα - Ομορφιά Σύμβολα των καλλιεργειών στη Μοραβία 2000 - 2006 , . Pliskova κ.ά. Πιθανές Υπάρχει πολύ χαρακτηριστική για να δείτε ακανόνιστη κατάλυμα (επιζήμια, αποδυναμώνοντας) που συνοδεύει αυτό το μοτίβο, Ποιανού Σημαντικό μέρος αρκετά στενά ακολουθεί τις γραμμές τραμ. Ορισμένες περιοχές της παράνομης κατάλυμα είναι (επιζήμια, εξασθένηση) σε αυτή τη φωτογραφία χαρακτηρίζεται από άλλες πολύ ενδιαφέρουσες ιδιότητες, τα τυπικά για την καλλιέργεια ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη) μετά τις απορρίψεις Lightning, που θα περιγραφεί σε κάποια περαιτέρω συνέχεια.

Επιπλέον, το γεγονός ότι συχνά πολύ ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη) έγινε η πρώτη καλλιέργεια κοντά στο κέντρο του τριμήνου-στροφές, που δημιουργήθηκε από τρακτέρ κοντά στα όρια των αγρών, όπου μπορεί να υπάρχει η υψηλότερη ένταση του ηλεκτρικού ρεύματος (αναπόσπαστο), χάρη στην εν λόγω πλείστον καταστραφεί φυτά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η καλλιέργεια κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) μόνο εκεί και πουθενά αλλού ήδη. Φωτογραφίες από την πρώτη κατατέθηκε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιεργειών στο προηγούμενο άρθρο έγινε στον τόπο, όπου οι γραμμές τραμ έρχονται μαζί, με αποτέλεσμα η ένταση της ενέργειας μπορεί να αυξηθεί επίσης. Πολύ ενδιαφέρον φαινόμενο του καταλύματος (επιζήμια, αποδυναμώνοντας) κοντά σε γραμμές τραμ με το γεγονός, ότι παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας που πιθανότατα επιζήμιες που έχουν πραγματοποιήσει, τα φυτά σε άμεση γειτνίαση με τις γραμμές τραμ που κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) σχεδόν ποτέ. Σχεδόν χωρίς εξαίρεση, κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) περιοχή ξεκινά πάντα σε απόσταση τουλάχιστον 20-30 cm από αυτούς. Ακόμη και στους τομείς, Αυτό κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Αποδυναμωμένη) σχεδόν εντελώς - Αν είναι δυνατόν, ότι τα φυτά κοντά στο περιθώριο έλαβε την υψηλότερη τμήμα της ενέργειας. Δυνατού, ότι τα φυτά πιο κοντά στην γραμμές τραμ (τίποτα δεν φυτρώνει εκεί), πιο εύκολα μπορεί να απαλλαγούμε από βλαβερές χημικές ουσίες που, «το αραιό", και να ανακτήσει γρηγορότερα. Ως μία από κοινού υποβολή (επιζήμια, αποδυνάμωση) Αιτίες είναι στη βιβλιογραφία αναφερθεί υπερ-λίπανση με άζωτο, αλλά τότε θα πρέπει να ισοπεδωθεί (βλάβη, Εξασθένηση) τα φυτά πιο κοντά στις πίστες, όπου η υψηλότερη εμφανίζονται πλεονάσματα. Εδώ είναι η εικόνα Photo 9 (Αγγλία, geograph.co.uk ), όπου είναι σαφές ότι Πιθανές Παρατηρήστε Επιβραδύνθηκε σιτηρών ανάπτυξη (βρώμη, πράσινο - Distinctly καθυστέρηση ωρίμανσης) σε άμεση γειτνίαση με γραμμές τραμ Αρκετές εκατοντάδες μέτρα από τις πιθανές επιπτώσεις του σημείου απόρριψης, όπου η καλλιέργεια σημαντικά ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη). Πράσινα φυτά κοντά στις γραμμές τραμ δεν φαίνεται να έχουν μια τάση να παραμικρή κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση). Τα φυτά που βρίσκονται πλησιέστερα προς τις γραμμές τραμ, δεν πρόκειται ποτέ να ισοπεδωθεί (βλάβη, Αποδυναμωμένη) Ίσως με κάποιες εξαιρέσεις, οι οποίες είναι πολύ κάτω από το στατιστικό σφάλμα.

Πολύ συχνά καταθέτει καλλιέργεια μόνο σε μεγαλύτερη απόσταση από την πίστα Photo 10 , στη μέση μεταξύ τους, που θα πραγματοποιηθούν ενέργειες προσθέσετε εφέ. Στη μέση Μεταξύ των κομματιών με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των επιβλαβών ουσιών και έτσι τα φυτά έχουν τη μικρότερη δυνατότητα να απαλλαγούμε από αυτά από τις ρίζες στο χώμα και έτσι, τουλάχιστον εν μέρει, την εξάλειψή τους. Η συγκέντρωση των ρύπων και των κατεστραμμένων φυτών εκεί είναι μέγιστη. Όλα τα φαινόμενα που περιγράφονται εδώ μπορούν να παρατηρηθούν σε προσθήκη σε όλα τα σημεία με ακανόνιστο ισοπέδωσε (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) επίσης καλλιέργεια σε μικρή απόσταση από όλα σχεδόν τα κανονικά σχέδια, τεκμηριωμένη τους από τους ερευνητές, αναφερόμενος στην: αν ξηρό και μέρος στις φωτογραφίες τους, κοπεί μακριά και διαχωρίζονται από όλα τα περίχωρά τους, να πάρει ποτέ εκεί. Στο μεγαλύτερο βαθμό ακριβώς πριν από τη συγκομιδή, όταν οι εξερευνητές είχαν σχεδόν κανένα ενδιαφέρον τους, φωτογραφίες έχουν ακόμη ληφθεί εδώ και πολύ καιρό. Μερικά μοντέλα καλλιεργειών από μόνα τους είναι συνδυασμοί των τακτικών και ακανόνιστα σχήματα του υπέβαλε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) των καλλιεργειών, με τουλάχιστον εκεί. Μια άλλη πολύ παρόμοια επίδραση με το γεγονός ότι είναι πολύ συχνά μετά από ένα κεραυνό ακριβώς στη μέση μεταξύ των κομματιών είναι η πιο πράσινη βλάστηση, Κατάψυξη ωρίμανση - χάρη στην υψηλότερη δόση των επιβλαβών ενέργειας παρουσιάζει την πιο σημαντική επιβράδυνση της ωρίμανσης. Συχνά με μεγάλη ακρίβεια σε διατριβές θέσεις κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση) γίνεται η πρώτη. Foto 11 Στη φωτογραφία κάτω ακριβώς αρχίζει η καλλιέργεια κατάλυμα (επιζήμια, αποδυναμώνοντας) στο μέσο της απόστασης μεταξύ των κομματιών για τα πιο πράσινα μέρη, και στον ίδιο χώρο αργότερα φωτογραφήθηκε με κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) (ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ένα μήνα αργότερα). Μόνος σχέδιο που κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) πολύ πριν, γιατί το έλαβε "άμεσο χτύπημα», αλλά ορισμένα από τα σημερινά προστέθηκαν και αφαιρείται, έτσι κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Αποδυναμωμένη) και διαμονή των καλλιεργειών εναλλακτική θέση.

Ως βασική αρχή της δημιουργίας μερικά απίστευτα πρότυπα κανονικότητα και συμμετρία είναι ίσως δυνατόν, ότι είναι σχηματισμού τους συμμετέχει συντονισμού και παρεμβολές (μηχανικές και ηλεκτρομαγνητικές). Σε αυτή την διατριβή addition δύο φαινόμενα, ορισμένα στοιχεία μπορεί να δείχνουν στιγμιαία αρχή της επαλληλίας (addition διάνυσμα άμεση), μερικές φορές φαίνεται να υπάρχει Γίνετε Εμφανή χωρίς άμεση αιτία μια αντιστροφή των ρευμάτων, μερικές φορές μπορεί να υπάρχει διείσδυση λάβει χώρα από τις δυνάμεις της, μερικές φορές η απλή και addition Αφαίρεση των τάσεων και ρευμάτων (δηλαδή πολλαπλασιασμό ή διαίρεση της ενέργειας). Corona που περιβάλλει τηνReturn Strokeως συνεχής κυλινδρική θήκη, ακριβώς σε έναν κύκλο, δείτε το διάγραμμα που συνοδεύει Corona μοντέλο , μπορεί να έχει μέχρι μια ορισμένη απόσταση από το κανάλι κεραυνού αρνητική τιμή, τότε πάλι θετική (απλουστευμένη εξήγηση, Εξειδίκευση Περιγράφεται σε πολλά άρθρα, όπως το Microsoft στο http://www.lightning.ece.ufl.edu/ ). Η εικόνα έχει ληφθεί από Ηλεκτρομαγνητισμός Lightning , Robert L. Gardner , 1990, σ. 4 Η αντιστροφή της πολικότητας μπορεί μερικές φορές να συμβεί κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται σε ένα υπόγειο (αγώγιμα), ενδεχομένως με επαγωγή σε Αυτό, μερικές φορές με τη δράση της διπολικής αστραπές, Τίνος ρεύματα μπορεί να εμφανίζονται με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά που οφείλεται σε στιγμιαία μηχανική κατάσταση των φυτών, να προσθέσετε και να αφαιρέσετε με Κάθε άλλη. Στην απλούστερη σχήματα - απλό μοναχικό κύκλο - θα εξηγείται η εμφάνισή της ακόμα και μόνο με τη χρήση των φαινομένων της επαγωγής και το ρεύμα αγωγής, αλλά μόνο επίσης μηχανικές επιδράσεις. Υπάρχουν ακόμη περισσότερο από την απλή κύκλους σχήματα - γραμμές - Ποια μπορεί να εξηγηθεί μόνο ως αποτέλεσμα της τρέχουσας αγωγής. Θα πρέπει να περιγράφεται στα οποιαδήποτε περαιτέρω συνέχιση.

Μερικά πολύ απλά σχήματα, κύκλους, ή μάλλον απλά τους, λίγο Απομιμήσεις ανεπιτυχής, μπορεί πράγματι να συμβεί πολύ γρήγορα ή αμέσως μετά την άσκηση. Kornkreise Die Geschichte eines Phanomens, χρώμα συνημμένο Photo 12 -. Ιαπωνία Φωτογραφία 13 , Φωτο 14 , 2010 Ηνωμένο Βασίλειο Bratton Wiltshire White Horse (Westbury). Λοιπόν εδώ αγρογλυφικά Explorers είχε πραγματικά μειωθεί στην προσπάθειά τους, στεγνό μονάδες μπορούν να βρουν στους τομείς σε όλο τον κόσμο, πραγματικά όλοι, επειδή η εκεί υπάρχουν εκατομμύρια από αυτούς κάθε χρόνο, και είναι πολύ εύκολο να φανταστεί κανείς, μπορεί να προκύψουν μετά από μια εφάπαξ απαλλαγή αστραπή σε το πεδίο, παρουσιάζοντας ότι οι μηχανικές επιπτώσεις των απορρίψεων στα Φωτογραφία 1 στο κεφάλαιο 2/1 .

Χάρη σε αυτό, ό, τι τεράστια ποσότητα ενέργειας περιέχουν ορισμένα εξαιρετικά ισχυρή ηλεκτρικών εκκενώσεων, μπορεί να οδηγήσει στην εύρεση του "κάτι" Αμέσως μετά την καταιγίδα. Σχόλιο για φωτογραφία 12 "Ήδη από το 1986, μετά από μια νύχτα γεμάτη από ασυνήθιστες διακοπές ρεύματος βρίσκεται στο βάλτο στο Nisikavaka κύκλο στη βόρεια Ιαπωνία στα καλάμια. " Τι η καλλιέργεια Explorers κύκλοι θέλουν περισσότερο; Για να Ανακοινώθηκε "Ανεξήγητη διακοπές ρεύματος" θα μπορούσε να προσθέσει κάποια αστραπή εκτελεστεί νεκρό σώμα του κύκλου-maker με Απανθρακωμένα σανίδα, σχοινί, καπάκι και κορμούς, για να κάνει καλλιέργεια Explorers κύκλο πιστεύουν, ότι "κάτι ανεξήγητο ακατανόητο ηλεκτρομαγνητική", ό, τι ήταν αυτός παρουσιάζει Η τοποθεσία, ήταν μόνο "τακτικές" καταιγίδα, που λαμβάνουν χώρα ετησίως γύρω από τις δεκάδες χιλιάδες κόσμο, και αστραπές, Ποια των επισκέψεων ανά έτος σε τομείς και περιοχές με γρασίδι σε όλο τον κόσμο, ένα δισεκατομμύριο; Lightning καταιγίδα δεν είναι μόνο ένα από τα υπάρχοντα γέφυρα ακραία καιρικά φαινόμενα, αλλά ακόμη και ένα από τα πιο ακραία φυσικά φαινόμενα σε όλα (υπάρχουν ιστοσελίδες όπου αυτή η ερώτηση είναι πολύ πιο λεπτομερείς Περιγράφεται). Σε τυχαία μπορεί να ονομαστεί κλίση του στην άκρη της τρέχουσας risetime παλμό, ειδικά σε ορισμένες από τις επόμενες κινήσεις, οι οποίες έχουν ήδη καλά "σάρωσε και overriden" και ιονισμένο μονοπάτι, ακόμη Περισσότερα από 200.000 αμπέρ ανά μικροδευτερόλεπτο , και μόνο αυτοί εκατομμυριοστό του δευτερόλεπτο.

Στην πραγματικότητα μόνο ένα θέμα του ενδιαφέροντος: Αυτό δεν αποκλείεται το κανάλι κεραυνού, ειδικά κατά τη διάρκεια της πιο απόκρημνο μέρος της εκκίνησης τρέχουσα καμπύλη αύξησης, ο όγκος της συγκέντρωσης της ενέργειας (εννοούσε διαχέει την ενέργεια στην μονάδα επιφάνειας ανά μονάδα χρόνου) ακόμη μεγαλύτερη, Than Κατά τη διάρκεια μιας έκρηξης σουπερνόβα (πρώτα 10 δευτερόλεπτα), και αν όχι, τότε κατά πάσα πιθανότητα μόνο Ελαφρώς ήσσονος σημασίας.

ΑΑΤ αυτό το σημείο είναι δυνατή προβολή Αρκετές φωτογραφίες που δείχνουν κάποια Κυρίως μηχανικές επιδράσεις των ηλεκτρικών εκκενώσεων - Φωτογραφία 15, .. Χωρίς να χρειάζεται κάποια πολύπλοκων φυσικών και ηλεκτρικών υπολογισμούς, μετά την προβολή εικόνων από πολλές ξηρές να οδηγήσουν στο συμπέρασμα, ότι «έχει τη δύναμη και την αστραπή" (Σίγουρα τουλάχιστον να δημιουργήσει στο κέντρο των προτύπων »και pit για το πεδίο" ). Είναι η μηχανική δύναμη, και επίσης είναι απαραίτητο να συνειδητοποιήσουμε, ότι και συγκρίσιμο του ποσού της ενέργειας, όπως η απαλλαγή εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά κύματα της όλα τα μήκη κύματος. Σε αυτό το ποσό είναι σε θέση αισθητή φυτά βλάβη, κατά πάσα πιθανότητα μόνο από την επαγωγή - με μεγάλη ακρίβεια σε σχήμα κύκλου, σε αποστάσεις μέχρι και δεκάδων μέτρων. Επίσης Πιθανή διεξαγωγή των ρευμάτων μέσω του εδάφους στα συστήματα ρίζας, αγωγιμότητα του ιονισμένου αέρα, επίσης εκκένωση κορώνας μπορεί να λάβει χώρα και μπορεί να διενεργεί αισθητή ρεύματα σε ένα συγκεκριμένο σχήμα κύκλου, μερικά μέτρα γύρω από το κανάλι κεραυνού.

Επόμενη ακριβώς ένα θέμα του ενδιαφέροντος - σε ένα ποσά που είναι αισθητή από ευαίσθητες τεχνικές μέτρησης ως ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία των διαφορετικών μηκών κύματος - σε απόσταση όχι μόνο Χιλιάδες μίλια, αλλά έτη φωτός, αυτό εξαρτάται μόνο από την ευαισθησία των τεχνικών μέτρησης και η διάμετρος του τηλεσκοπίου. Αυτό φωτόνια μια φορά να πάρει στο δρόμο μέσα στο χώρο, ποτέ δεν θα σταματήσει.

Μπορεί να εκφραστεί πολύ απλά, Αυτός Περίπου το ένα τρίτο μεταδίδει την απαλλαγή με τη μορφή της μηχανικής ενέργειας, καθώς και το τρίτο ως θερμική ενέργεια (υπέρυθρη ακτινοβολία) και ένα τρίτο ως ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, δηλαδή τη σειρά των περίπου ίσης αξίας. Πιο λεπτομερή στοιχεία θα ξεπεράσει κατά πολύ το πεδίο εφαρμογής του παρόντος εγγράφου και οι αναγνώστες πρέπει να αναφέρονται στην επιστημονική βιβλιογραφία.

Πριν θα πρέπει να εξηγούνται οι αρχές της φυσικής (και χημικών, βιοχημικών και βιολογικών) επιπτώσεις των ηλεκτρικών εκκενώσεων στον τομέα των καλλιεργειών, είναι δυνατόν Beed, πώς είναι οι επιπτώσεις των ηλεκτρικών εκκενώσεων σε φυτά ερμηνεύονται από τη σύγχρονη γεωργική επιστήμη, χωρίς Εν τω μεταξύ, αίτηση των φυσικών και άλλων νόμων. Χωρίς μια μακρά meandering μέσω των βιβλιοθηκών των Γεωργικών Ερευνητικά Ιδρύματα, μηχανές αναζήτησης στο Διαδίκτυο παρέχουν κάποιες απαντήσεις, που μπορεί να επεκταθεί στο μέλλον. Δημοσίευση ή ιστοσελίδες, που δίνουν προσοχή στο θέμα και τα φυτά Lightning, π.χ. σόγια, πατάτες, ντομάτα (για παράδειγμα
Το γεγονός ότι η αστραπή κατάσταση στις καλλιέργειες στην περιοχή αρκετά Ακριβής Δημιουργεί έναν κύκλο. Αποδυναμωθεί σημαντικά, συχνά στην πραγματικότητα νεκρά φυτά. Συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών. Μερικοί απ 'αυτούς πραγματικά φτύσιμο εικόνα είναι ότι οι κυνηγοί των αγρογλυφικών - δείτε Φωτογραφία 16 . Ο κύκλος στο κάτω μέρος της φωτογραφίας έχει ληφθεί από την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου της Γεωργίας, http://www.ipmimages.org/browse/detail.cfm?imgnum=1242075 , Βλάβη Lightning, Βαμβάκι - αστραπή χτύπησε το βαμβάκι, στον κύκλο πάνω μέρος προέρχεται από την ιστοσελίδα ουφολογία (visionovni.com), ο οποίος θα εξετάσει ως μια κλασική περίπτωση του κύκλου των καλλιεργειών (σόγιας πεδία). Υπάρχουν ακόμα ορατός ξεθώριασμα φυτά (νεκροί, έχουν σταματήσει εξ ολοκλήρου την ανάπτυξη), αλλά αν ουφολόγοι έχουν επισκεφθεί ένα Ίδια θέση για περίπου ένα μήνα αργότερα, η κατάσταση των φυτών θα ήταν ήδη από το κάτω μέρος της εικόνας σχεδόν αδιακρίτως.

Πάνω από τον κόσμο συμβαίνουν εκεί Μέσα σε ένα χρόνο περίπου ένα δισεκατομμύριο ηλεκτρικών εκκενώσεων στα χωράφια, λιβάδια και σε άμεση γειτνίαση με τους. Είναι μάλλον εκπληκτικό, Δεν έχουν πιο σοβαρές συνέπειες, αυτό μπορεί να οφείλεται στην επιφανειακή υγρασία του εδάφους και την αγωγιμότητα του. Όσο χαμηλότερη είναι η αντίσταση του αγωγού, η λιγότερη ενέργεια απελευθερώνεται από το ρεύμα που περνά μέσα από αυτό (δεύτερη δύναμη).

Σύνδεσμοι σε προηγούμενα μέρη: (1)   και (2)

Σε κάποια περαιτέρω συνέχιση αυτής της μικρής σειράς για τα αίτια της καλλιέργειας ισοπέδωση (επιζήμια, αποδυναμώνοντας) θα δείξει ότι μέρη, όπου η καλλιέργεια θα αποδυναμώσει, διότι η εκεί έχει συμβεί απαλλαγή αστραπή και καλλιέργεια εκεί στο μέλλον αρκετά οικήματα LogicAll - Είτε Τακτικά ή ακανόνιστα, με δυνατή η αναζήτηση για κάποιο χρονικό διάστημα πριν από την υποβολή (επιζήμια, αποδυνάμωση), ακόμη και χωρίς τη βοήθεια του κάθε τεχνική μέτρησης. 'Ετσι μπορεί να πραγματοποιηθεί η ταυτοποίηση του σχεδίου πριν από την πλήρη οπτικοποίηση του - δεν πιστεύουν;

Μεταξύ άλλων αγαπητέ Occam θα πρέπει να πειστεί ότι, εάν το ξύρισμα ξυράφι τις δυνάμεις του κάθε τυχαία και μη τυχαία παρατηρητής στο συμπέρασμα, ότι κάποιες ενέργειες που έγιναν από τους ανθρώπους, τότε είναι απαραίτητο χωρίς τη βοήθεια χρήσης δισταγμός του Ledecky εξαίρεση: Λεπίδα του Όκκαμ δεν ισχύει, χάρη, αν η εφαρμογή της κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και σε όλο το σύμπαν γίνεται κάθε υπάρχοντος ανθρώπινου (ανόητο) κάθε δημιουργική δραστηριότητα επανειλημμένα, με μυστικότητα, χωρίς καμία αποκάλυψη, συνωμοτούν, χωρίς δημοσιότητα και Ειδικά ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ . (Περιλαμβάνει ET) Επιπλέον, είναι απαραίτητο να συνειδητοποιήσουμε, ότι στην περίπτωση της μιας ομάδας ανθρώπων εναντίον μοναχικός άτομα Αμέσως Αύξηση εκθετικά τη δυνατότητα αποκάλυψης, στην περίπτωση της συμμετοχής κάθε της συζύγου του μέλους αλυσίδα συνωμοσία του πηδάει ανελέητα την τιμή 1 (100% πιθανότητα της αποκάλυψης, δεν υπάρχουν εξαιρέσεις)

Ένας άλλος κανόνας ορίζει Σημαντικό: Αν υπήρξε ποτέ οπουδήποτε στον κόσμο βρίσκεται κανένα ενδιαφέρον αντικείμενο, ακόμη Παρά το γεγονός ότι είναι από καιρό Ασαφείς και δύσκολα προσδιορίσιμο λόγοι, πάντα θα υπάρχει τουλάχιστον ένα, Συχνές επίσης περισσότερο ψυχικά άτομα, οι οποίοι είναι οι ίδιοι όπως Διεκδίκηση συγγραφείς των έργων αυτών. Εδώ είναι φυσικά Θεωρείται Κυρίως το θέμα των αγρογλυφικών, αλλά την επεκτείνει επίσης άλλες ανθρώπινες δημιουργίες και δραστηριότητες. Πιθανές Απλά ρωτήστε σε οποιοδήποτε ψυχική σπίτι, πόσα "κομμάτια" υπάρχουν από τον Ναπολέοντα, ο Μότσαρτ, ο Μπετόβεν, ο Χίτλερ, ο Πικάσο, Herr Gott, ο Τσόρτσιλ, ο Elvis, ο Σαίξπηρ, τον αυτοκράτορα Νέρωνα, το Bumblebee , Σωκράτης, Sklodowska, ο Αϊνστάιν, ο Γκάντι, Desdemona και οποιαδήποτε άλλα θετικά και αρνητικά διάσημες προσωπικότητες από τον κόσμο και η ιστορία του σύμπαντος.

Αυτό είναι το μόνο σήμερα! HUH!

Ιαν Ledecky

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Επιστροφή στη λίστα των εγγράφων Δημοσίευση  

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

z