Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αγγλικό πρωτότυπο - καλλιέργεια-κύκλους-που δημοσιεύθηκε κείμενο-2 . Παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη που προκαλούνται από μηχανική μετάφραση.
lightning
Το 2ο κείμενο που δημοσιεύθηκε
η δεύτερη δημοσίευση έξω από αυτό το σπίτι web www.sarden.cz - Τσεχία internet sci-fi περιοδικό
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Αρχική Σελίδα

Μετάφραση από κείμενο που δημοσιεύθηκε στο 9 Νοεμβρίου, 2011 στις www.sarden.cz (Τσεχικά internet sci-fi περιοδικό) στα αγγλικά. Δεν είναι φυσικό ομιλητή. Λυπάμαι γι 'αυτό, παρακαλώ.

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

Σημείωση: Όλες οι φωτογραφίες, πρώτον επειδή η δημοσιευθεί στην Τσεχία, ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ και θρύλους " Φωτογραφία + Λοιπόν. "

και τα σχόλια στη σελίδα www.sarden.cz διαχειριστή:

Το μυστήριο λύθηκε, θα θέλαμε να Exclaim. Η αλήθεια είναι ότι η εξωτερική ανταποκριτής μας με την εξήγηση του από τα αγρογλυφικά και δείχνει σαφή, λογική, και φαίνεται επίσης LogicAll αποδεκτή λύση. (Πολλές ευχαριστίες. JL)

 

Εξέταση: 

Αγρογλυφικά

 2/1

 

Μερικές δυνατότητες δημιουργίας μοτίβο

Post είναι μια ελεύθερη συνέχιση του προβληματισμού, σχετικά με τις νέες τρόποι για να εξετάσουμε τη δημιουργία αγρογλυφικών, η οποία δημοσιεύθηκε στο http://www.sarden.cz/uvaha-kruhy-v-obili . Εξοικειωθείτε με τους αναγνώστες κάποιες άλλες επιλογές Δυνατότητες εξηγεί το φαινόμενο. Το κεντρικό μοτίβο του ότι η αιτιολογία ήταν το γεγονός ότι όχι μόνο τα αγρογλυφικά, αλλά επίσης όλα ακανόνιστα κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) καλλιέργεια στον κόσμο που προκαλείται από την ίδια αιτία, ηλεκτρικών εκκενώσεων στα χωράφια. Χάρη στην ηλεκτρική ενέργεια των καλλιεργειών τους είχε καταστραφεί, και Αποδυναμωμένη Έγινε ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη), αλλά usuall Αρκετές εβδομάδες μετά το εξιτήριο, που προκάλεσε όλα αυτά. Πάνω από το πεδίο στην πραγματικότητα δεν υπήρχε σε εξέλιξη μια τεράστια μηχανική - ηλεκτρομαγνητική Η έκρηξη Εμφανίζεται στη δομή των φυτών ("αποτυπώνεται" ή "Exposed"), αλλά ισοπέδωση (επιζήμια, αποδυναμώνοντας) φαίνεται να οφείλεται στη βραδεία αύξηση της αποδυνάμωσης των ιστών μετά πολλές ημέρες. Οι τακτικές πρότυπα δημιουργούνται μόνο σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, λόγω των πολλών σύμφωνα συμπτώσεις. Αλλά μερικές φορές πέρασε εξαιτίας συντονισμών και παρεμβολές, μηχανικές και ηλεκτρομαγνητικές, μπορεί να είναι απίστευτα πολύπλοκη, επίσης λόγω του γεγονότος ότι κάθε έκρηξη είναι ως επί το πλείστον Αρχικά τείνει να εξαπλωθεί σε όλες τις κατευθύνσεις είναι πολύ συμμετρικά.

Motto: δεν αγρογλυφικά, εκτός από την απόλυτη εξαίρεση, γίνονται από τους ανθρώπους.

Τι Προσπαθούν να παρουσιάσουν οπουδήποτε στον κόσμο της ομάδας είναι γνωστή ως κύκλος ιθύνοντες - Ότι τα αγρογλυφικά που παράγονται από αυτά - δεν είναι τίποτα περισσότερο από επινοήματα των εγκεφάλων των ψυχικά ασθενών συγγραφείς των δηλώσεων διατριβή. Στην πραγματικότητα, πουθενά και ΠΟΤΕ και δεν έκανε καμία ένας άνθρωπος στον κόσμο, και ακόμη και ένα μόνο κύκλο των καλλιεργειών (με μόνο τις ελάχιστες εξαιρέσεις, βαθιά κάτω από το στατιστικό σφάλμα). Οι λεγόμενες "αγρογλυφικά" έγιναν από κάποιον εντελώς διαφορετικό, ο οποίος θα να KILL> KILL κάθε κύκλο-maker Δυναμικό Κατά τη διάρκεια κάθε συνάντηση που απολύτως αμέσως ότι το site χωρίς έλεος.

Ακριβώς στην αρχή του κειμένου του σήμερα θα είναι χάρη στη διαδραστικότητα του μορφή intenet Υποβλήθηκε μια απάντηση σε μια ερώτηση, που τέθηκε στη συζήτηση στο πλαίσιο του πρώτου μέρους: Ikkju ρωτά, πώς είναι δυνατόν, ότι ηλεκτρικής ενέργειας παράγουν ξηρό και πολύπλοκη και ακριβή μοτίβα. Εν τω μεταξύ, θα πρέπει να δοθεί η απάντηση στο "Ακριβής" (κύκλοι) - με την επίδειξη, πώς η ηλεκτρική εκκένωση (ες) μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύ ακριβή κύκλους, μόνο η μηχανική επίδραση (φωτογραφία 1), τη δική πείραμα του συγγραφέα. Από την εικόνα είναι ένας κύκλος, που δημιουργήθηκε σε ένα ομοιόμορφο στρώμα λεπτό αλεύρι από σπινθήρα ηλεκτρικό, επηρεάζοντας κάθετα προς την επιφάνεια στην ποία στοιβάδα εξαπλωθεί (ένα στρώμα από κοκκώδες υλικό, το βάρος των σωματιδίων δεκάδες έως εκατοντάδες εκατομμυριοστά του γραμμαρίου, η πυκνότητα γύρω 720g/liter - Αγώνες Περίπου το φυτικό υλικό, το πάχος λίγο μεγαλύτερο του ενός χιλιοστού). Στα αριστερά εμφανίζεται ένα αποτέλεσμα μιας ενιαίας απαλλαγής (2500V-0, 03J), σχετικά με το δικαίωμα της άμεσης Διαδοχική επαναλαμβάνοντας την ίδια ενέργεια εκκένωσης 10 φορές σε απόσταση περίπου χρόνο 200msec (κατά προσέγγιση μέσο διάστημα μεταξύ των διαδοχικών εκκενώσεων καταιγίδα είναι 50 - 60msec). Μια μονάδα smaller.These διάμετρος είναι 11 mm, 18 χιλιοστά μεγαλύτερο. Με την επανάληψη του μεγέθους του μεγέθους κύκλου εκτείνεται μόνο οριακά (από γύρω από την τέταρτη μέχρι απαλλαγής), αλλά οι άκρες είναι σημαντικά διύλιση, από την Άμορφες κάπως σε πολύ ακριβή κύκλο πολυγώνου. Δεδομένου ότι ο αριθμός των εκκενώσεων σπινθήρων υπερβαίνει 6-8, η διάμετρος του σχηματισμού δεν είναι ήδη Αύξηση σε όλα, η επίδραση της μηχανικής ενέργειας δεν φθάνει μακρύτερα και Μεγαλύτερος Αποστάσεις. Κατά τη διάρκεια μιας εκκένωσης αστραπή κοινό φαίνεται ότι υπάρχουν περίπου επτά διαδοχικές απορρίψεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις, κεραυνού σχηματίζεται από μία μόνο σημαντική απαλλαγή (Return Stroke), Όμως υπάρχουν επίσης Εκείνοι Όταν, μετά την πρώτη μεγάλη εκροή συνεχίζεται 12 ή περισσότερα διαδοχικά εγκεφαλικά επεισόδια. Η εικόνα δείχνει πολύ Συνοδευτικά σαφώς ότι για ηλεκτρικές εκκενώσεις, ακόμα και όπως μηχανικές επιδράσεις τους, με τη δημιουργία των κύκλων κάτι εντελώς φυσικό και εύκολο, και κανείς δεν πρέπει να εκπλήσσεται από αυτό.

Σημείωση: Η μέση ένταση των φυσικών απαλλαγή καταιγίδας είναι 10 Περισσότερες από 15  φορές μεγαλύτερο, από την ένταση της απόρριψης σπίθα που χρησιμοποιήθηκαν στο πείραμα, δηλαδή εκατομμύρια δισεκατομμύρια φορές περισσότερες φορές. Στην περίπτωση των στοιχείων είναι πολύ πιθανό, ότι κατά τη δημιουργία του κάποια από αυτά δεν μπορεί να συμμετέχει μόνο κάθε τακτική φωτισμού "μωρό", το αντίστροφο. Κατά τη διάρκεια του ποια ήταν η "έκθεση" των μερικά από αυτά που συμβαίνουν πάνω από το πεδίο, με απολύτως καμία αμφιβολία ανάμεσα σε κάθε συνηθισμένη ανθρώπινη φαντασία. Σίγουρα ο καθένας μπορεί να φανταστεί τα ηχητικά εφέ και τα μηχανικά που προκαλούνται από πιστόλι ή οπλοπολυβόλο. Ακόμη και μια πολύ αδύναμη μεταφορές αστραπή και ακτινοβολεί εκατομμύρια φορές περισσότερη ενέργεια (και κινείται με μεγαλύτερη ένα δισεκατομμύριο φορές την ταχύτητα).

Στο προηγούμενο άρθρο περιγράφονται κάποιες βασικές αρχές του νέου Περιγράφεται η θεωρία - η εμφάνιση των μοντέλων του κόκκου από τη δράση των ηλεκτρικών εκκενώσεων. Επίσης, είχε αναφέρει ότι πιθανότητα να αποτελέσουν όχι μόνο κανονικά σχέδια - τα αγρογλυφικά. Η καταγωγή τους είναι ήδη συνδεδεμένο με πολλές δεκαετίες τόσα πολλά περίεργα και ακατανόητα μυστήρια, που θα ήταν δυνατόν να μην βρείτε σε όλα του Ερυθρού Νάνοι, Star Wars, Αλλοδαπών, αρπακτικά, Εξολοθρευτές, Hitchhikers, Nosferatu, μετασχηματιστές, Ρομπότ, Ίδρυμα, Das Kabinett des Ο Δρ Καλιγκάρι, Αρειανοί, τρίτωνες, αστροναύτες, Stalkers, Men in Black, Galaxy, Avatars, Frankenstein, Futurama, Star Treks, Matrix, Monkeys τυχόν πλανήτες (συμπεριλαμβανομένου Αυτό μπλε, όπου ονομάζεται ανθρωπότητα), τέρατα, εξωγήινους, Spider-Μαν Μικρή πρίγκιπες και μαζί, ακόμα κι αν αυτά είχαν βοηθήσει σε Αυτό από βραχυκύκλωμα. Έχει διατυπωθεί η άποψη ότι πιθανόν να είναι ακριβώς η ίδια αρχή προέλευσης του καταλύματος (επιζήμια, εξασθένηση) και τη ζημία του σχεδόν σε κάθε καλλιέργεια στον κόσμο. Δεν είναι μόνο κριθάρι, σιτάρι, βρώμη και τη σίκαλη, αλλά σχεδόν όλες οι καλλιέργειες, κάθε φυτό μεγάλωσε σε πολιτιστικούς τομείς. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο από Arise Συχνά πολύ ισοπέδωσε (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) ακανόνιστα σχήματα ( RDF - τυχαία κατεβάσει σχηματισμοί), που δεν είναι μόνο όλα τα πρότυπα τακτική σχεδόν αναπόσπαστα συνοδευτικά, αλλά Περισσότεροι από 99,999% των περιπτώσεων (επίσης τετράγωνες ζώνες) εμφανίζονται αρκετά ανεξάρτητα . Μια εξαίρεση σε κανόνες που περιγράφονται είναι οι τυφώνες, ανεμοστρόβιλοι και οι πλημμύρες, αλλά αυτές δεν περιλαμβάνονται στις στατιστικές - Επειδή Αιτίες διατριβή να μην αφήσει καλλιέργεια ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη), αλλά εντελώς υπέστησαν ζημίες ή καταστράφηκαν και δεν αναφέρονται μόνο ως " δυσμενείς συνθήκες υδρομετεωρολογικών ", αλλά ως μια πραγματική φυσική καταστροφή. Οι αγρότες βρίσκονται ήδη στην ξηρασία και τις περιπτώσεις σχεδόν δεν ενδιαφέρεται ότι δεν έχουν τίποτα να συγκομιδή, επειδή ο Δεν έχουν μηχανές για συγκομιδή, και δεν κατοικίας, όπου για να αποθηκεύσετε την συγκομιδή σιτηρών. Στην αρχή θα πρέπει να χτίσουν νέα κτίρια και να τα τοποθετήσετε σε νέα μηχανήματα, και από την στιγμή που θα φροντίσει για την καλλιέργεια φυτών.

Ως μία από τις σοβαρές αποδείξεις που υποστηρίζουν τη θεωρία, Αναφερόμενος να μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι τα δημητριακά σε όλα τα σχέδια, νόμιμη και παράνομη, παρουσιάζει ακριβώς τις ίδιες αλλαγές στην ανάπτυξη - πάχυνση, λυγισμένα και εκτεταμένη κόμβους. Εντελώς Όλα αυτά που προκαλούνται από την αρνητική γεωτροπισμός και φωτοτροπισμός, ποτέ και πουθενά να είναι οτιδήποτε άλλο, και δεν είναι επαρκώς γνωστό το γεγονός ότι οι επιστήμονες, γεωργικές επαγγελματικές και το ευρύ κοινό, αλλά Explorers των αγρογλυφικών, αναφερόμενος στην: Οι να προσπαθούν για χρόνια Συνεχώς Υπομονετικά και να ενημερώσει το κοινό ότι κάτι εντελώς διαφορετικό. Υποστηρίζουν ότι οποιαδήποτε «μυστήρια ενέργεια" πρώτη πολύ γρήγορα (δευτερόλεπτα έως λεπτά) κόμβους στροφές ή επεκτείνεται. Μακρύτερα παράδειγμα, υποστηρίζει ότι και παρόμοια κάμψη ή την επέκταση των κόμβων και να βλάψει ιστούς, τα οποία δείχνουν μοτίβα στα φυτά μπορεί να επιτευχθεί μέσω της ενέργειας μικροκυμάτων. Ξεχάσατε ήδη, αλλά, προφανώς καθαρά "κατά τύχη" για να εξηγήσει, ότι τα φυτά ή τα συστατικά τους, που έχουν εκτεθεί στην ξηρασία και την ποσότητα των μικροκυμάτων (όπως και θερμικής ή ηλεκτρικής) ενέργειας, που γίνονται μαλακούς ιστούς τους, είναι τόσο μαλακό Επειδή Είναι μαγειρεμένα, έτσι απολύτως και εντελώς νεκρός, και μετά από λίγες μέρες (κατά τη στιγμή της ανακάλυψης κύκλοι) δεν θα υπήρχε βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο, ακόμη και ένα ποσοστό από αυτούς. Νεκρά είναι αρκετά εντελώς επίσης φυτά Exposed Αυτό είναι ακόμα μια μικρή Ποσοστό της ενέργειας, από ό, τι χρειάζεται για να μαλάκυνσης των ιστών (που υπολογίζεται κάτω του 1%). Ως εκ τούτου ήταν ήδη μια πολύ καιρός για να την κάνει να σταματήσει Αυταπάτες θέση τους. Άμεση (μέσα σε λίγα λεπτά) κάμψη και την επέκταση των κόμβων (επίσης αλλά οποιαδήποτε άλλα μέρη των φυτών) με αποτέλεσμα κάθε ενέργεια ή η δύναμη είναι απολύτως αδύνατη χωρίς την πλήρη καταστροφή τους, και είναι δυνατόν να εκτελεί επαναλαμβανόμενα σε οποιοδήποτε αριθμό των προσπαθειών. Παράταση κόμβους προκύπτει σε περιπτώσεις όπου η ξηρασία αντοχή τους δεν είναι αρκετή για να αυξήσει το φυτό - η πρώτη, δεύτερη τρίτο κόμβο από το έδαφος. (Εικόνες) Οι κόμβοι αυτοί προσπαθούν να Αύξηση του αριθμού των κυττάρων να αυξήσει το φυτό, αλλά αποτυγχάνει, Ως εκ τούτου, ο αριθμός των κυττάρων αυξάνεται συνεχώς και οι κόμβοι παράταση (απλουστευμένη ερμηνεία). Οι κόμβοι δεν θα πάρει τη γνώση, ότι η δραστηριότητά τους δεν οδηγεί σε Αναμενόμενα αποτελέσματα, η παύση μάταιες προσπάθειες του. Ένας τέτοιος τρόπος είναι τοποθετημένα στη φύση, τα φυτά και πάνω Εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης δεν έφτασε στο συμπέρασμα ότι θα ήταν απαραίτητο να αλλάξει τίποτα σε αυτό. Κάμψη είναι κόμβοι, η οποία τουλάχιστον εν μέρει, και ευδοκιμούν, είναι τουλάχιστον σε θέση να κινηθεί προς τα επάνω και μέρος του φυτού. Για τη μερική ανύψωση των φυτών συμβάλλει κυρίως το πιο πρόσφατο κόμβο κάτω από την κορυφή, λίγο λιγότερο μία ή δύο κάτω από αυτό. Μερικοί απ 'αυτούς μπορεί να λυγίσει σχεδόν κατά 90 μοίρες. Κάμψη των κόμβων συμβαίνει Αύξηση της (μη αναστρέψιμη) του αριθμού των κυττάρων στην αντίθετη πλευρά, όχι αλλάζοντας το σχήμα και το μέγεθος των κυττάρων, Αυτός είναι ο λόγος Έγινε μία πάχυνση.

Σχεδόν όλοι οι "ερευνητές" Ποιος έχει ποτέ ασχοληθεί με το ζήτημα των αγρογλυφικών , από καιρό σε καιρό στις ιστοσελίδες τους εξοικείωση εκπληκτική ευρύ κοινό με τις φωτογραφίες των κόμβων - κλίση, υπερτροφικές και να επεκταθεί, συμπεριλαμβανομένου του τι Καλέστε εξερράγη κόμβους, κόμβους ανατινάχθηκε εξεδίωξε ή κοιλότητες.

Στη φωτογραφία 2 είναι μόνο ένα μικρό δείγμα, όλοι οι φωτογραφίες από μέρη όπου δεν υπήρχε κανένα σημάδι από κάθε κύκλο καλλιέργειας (ο ίδιος τις φωτογραφίες του συγγραφέα). Η φύση λυγισμένα κόμβους προετοιμάζει ετησίως σε όλο τον κόσμο στα χωράφια, λιβάδια και grassfield καθώς και βλάστηση από άγρια ​​ζώα Περισσότερα 10 ^ 15 (10 ^ 17;, 10 ^ 18?), Στην αγρογλυφικά συμβαίνουν πολύ λιγότερο από ένα εκατομμυριοστό του ενός τοις εκατό, αλλά Φαίνονται ακριβώς το ίδιο. Ενώ τα αγρογλυφικά να συναντήσουν στη ζωή τους μόνο λίγα άτομα, με τον ίδιο τρόπο όπως ξηρό Παραμορφωμένα κόμβους σε αυτή η φωτογραφία θα βρείτε στους τομείς των καλλιεργειών απολύτως ο καθένας που θα πάει εκεί στο Σταυρό-χρόνου (σε γεωγραφικό πλάτος μας περίπου τον Απρίλιο του τρέχοντος Αυγούστου). Αν δεν ήθελε να πάει στο χώρο, δυνατόν να μεγαλώσουν σε μια κατσαρόλα στο σπίτι, και αργότερα (όταν οι κόμβοι έχουν αναπτυχθεί επαρκώς) να αλλάξουν την κατεύθυνση των μίσχων σε οριζόντια θέση για να αναγκάσει τα φυτά για τη δημιουργία λυγισμένα και εκτεταμένη κόμβους, Αυτό είναι αρκετά αδιακρίτως από τις φωτογραφίες που βρήκε από την αγρογλυφικά Explorers. Επίσης explosed κόμβοι θα εμφανίζονται εκεί, απολύτως όλα ενεργούν χωρίς «Συμπληρωματικά ενέργειες", για παράδειγμα microvawe.

Βασικά, τα αγρογλυφικά Explorers ακριβώς μας δείχνουν απολύτως τίποτα περισσότερο στη συνέχεια, πώς λειτουργεί στη φύση, και ότι λειτουργεί με τον τρόπο που πρέπει, και τι κόμβοι χρησιμοποιούνται για την, τίποτα περισσότερο. Κόμβοι μη σε νοιάζει για τίποτα άλλο από αυτό που ήδη Εκτελέστε Εκατομμύρια χρόνια, αλλά κανείς δεν είχε πει ποτέ καλλιέργεια Explorers Αυτό είναι κύκλος. Μία από τις λειτουργίες τους ισοπέδωση την κατεύθυνση της ανάπτυξης των φυτών στην κατακόρυφη κατεύθυνση, ή την κλίση προς το φως σας - αρνητικές γεωτροπισμός και φωτοτροπισμός. Αυτό γίνεται από μία μη αναστρέψιμη πολλαπλασιασμό των κυττάρων στην πλευρά αντίθετη προς την κατεύθυνση της κλίσης Επιθυμητή, και αρχίζει Αρκετές λεπτά αφού το φυτό καταγράφει την απόκλιση. Αυτό συμβαίνει ακόμη και ως επί το πλείστον Κατά τη διάρκεια της κάμψης των φυτών στο έδαφος, οι οποίες συχνά δεν μπορεί να είναι μια σύντομη διαδικασία - λεπτά, ώρες, αλλά μπορεί να πάρει αρκετές ημέρες. Εάν η επίδραση της δύναμης της πύκνωση τους κόμβους στην αύξηση του αριθμού των κυττάρων που δεν είναι αρκετή για να αλλάξει την κατεύθυνση της ανάπτυξης προς την απαιτούμενη κατεύθυνση, προστίθενται συνεχώς κύτταρα και οι κόμβοι μόνο παρατείνοντας. Η επέκταση των κόμβων, ακόμη και εάν αυτό συμβεί έχουν να αντιμετωπίσουν αρκετές φορές και κλίση του κορμού και των διαφόρων κατεύθυνση. καλλιέργεια Explorers κύκλο να μην αναφέρει στο δημόσιο τίποτα περισσότερο, από αυτό που λειτουργεί σωστά στη φύση, αλλά έχουν σχεδόν το σύνολο φαινόμενο μάλλον λάθος ιδέες. Δεν μυστήριο, όχι θαύματα, δεν υπάρχουν ενδείξεις, δεν ανεξήγητο ενεργητικές μεθόδους. Φύση. Η φύση είναι φοβερός τύπος. Σχεδόν σαν Eman.

Μέσα νεαρών φυτά της οικογένειας Poaceae (Μικρότερα Than 15 cm) αναπτύχθηκαν χωρίς κόμβοι μπορούν Συμπεριφερθείτε ομοίως οποιοδήποτε μέρος του φυτού, το μεριστηματικό ιστό (αποτελείται από ενεργά διαιρούμενα κύτταρα) εξακολουθεί να είναι παντού, ενώ σε πιο ανεπτυγμένες φυτά μόνο σε κόμβους.

Υποστηρίζοντας ότι η κάμψη ή η επέκταση των κόμβων έχει συμβεί από την "άγνωστη δράση του και ανεξήγητες δυνάμεις", ή οποιεσδήποτε δυνάμεις τουλάχιστον ένα μικρό γνωστό (μικροκυματική ακτινοβολία), και ακόμη και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, λεπτά κατ 'ανώτατο όριο, ακόμα και σε πλήρη αντίθεση με την πραγματικότητα . Η ιδέα Ότι οι κόμβοι για την πρώτη κάμψη και να επεκτείνει (σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα), και χάρη στο That φυτά τοποθετούνται αντικειμένου με το έδαφος (μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα), χωρίς σπασμένα μίσχους, και μόνο τότε προσπαθεί να ισιώσει, είναι μία από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις, αυτός ο κύκλος των καλλιεργειών που έφτασε Explorers, και αυτό είναι μόνο μέχρι πόσο καιρό Them Θέλουν να το δηλώσει. Κάμψη και επέκταση των κόμβων και τη συμπεριφορά του ιστού Κατά τη διάρκεια της βλαστικής περιόδου (συμπεριλαμβανομένων Πιθανή μερική βλάβη - μπορεί να προκύψει ακόμη και τις δικές τους δυνάμεις, ή πεθαίνοντας στα ανοικτά των κατεστραμμένων ιστών), είναι βοτανική και φυσιολογικά μεγάλη ακρίβεια τεκμηριωμένη και επαληθεύσιμη διαδικασία. ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ είναι η φυτά τοποθετούνται σε αντικείμενο ή λιγότερο ουσιαστικά εκτρέπεται προς την επιφάνεια του εδάφους (δεν κατακόρυφη θέση), μόνο τότε ξεκινά η διαδικασία της αυξήσεως του αριθμού των κυττάρων στους κόμβους. Οι προσπάθειες της ανύψωσης τα μέρη του φυτού θα ξεκινήσει αμέσως μετά την κάμψη (στην πραγματικότητα, όπως αναφέρθηκε, ήδη Κατά τη διάρκεια της κατάλυμα (επιζήμια, αποδυνάμωση) διαδικασία, η οποία μπορεί να διαρκέσει αρκετές ημέρες), και διαρκεί περίπου μια εβδομάδα. Με την ακτινοβολία μικροκυμάτων ή οποιαδήποτε άλλη σωματική βία ποτέ δεν θα επεκτείνει ή να παρατείνει τον κόμβο στο εργοστάσιο, ακόμη και σε χιλιοστά, ούτε καν να πέφτουν δεκάδες βαθμούς σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς την πλήρη καταστροφή (βραστό, κοπή ή θραύση). ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη ) φυτά σε σχέδια ή οπουδήποτε αλλού δεν βράζονται. Έχουν καταστραφεί, αλλά ζωντανός. Αμέσως μετά την ηλεκτρική εκκένωση έχουν φυτά, στα οποία έχει γίνει αισθητή και μια μη αναστρέψιμη, μέχρι τώρα Κυρίως ηλεκτροχημικές αλλαγές, μηχανικές ιδιότητες σχεδόν αδιακρίτως από ακέραια φυτά, εξασθένηση των ιστών διαρκεί για εβδομάδες.

Η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών στον τομέα της υπέβαλε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) των καλλιεργειών δεν είναι σπασμένα, αλλά κάμψη ακριβώς πάνω από το έδαφος. Σε καμία περίπτωση κάθε από αυτά. Κάτι γύρω στο 90% που είναι στατιστικά πολύ σημαντική αξία, Πιθανές να εκτελέσει την επαναλαμβανόμενη εξερεύνηση στον τομέα της ανά πάσα στιγμή (όχι μόνο τα κανονικά σχέδια, αλλά όλος ο κόσμος είναι πεπλατυσμένη (βλάβη, Αποδυναμωμένη) των καλλιεργειών, η οποία καταλαμβάνει έκταση Εκτιμώμενη πολλών εκατομμυρίων Μεγαλύτερο πλατεία). Τα φυτά έχουν καταστραφεί από ηλεκτρικό ρεύμα προσπαθεί να ξεφορτωθεί Τουλάχιστον ένα μέρος των επιβλαβών χημικών ουσιών, έτσι ώστε να κινούνται προς τα κάτω και την εξάλειψή τους από τις ρίζες στο χώμα, για το σκοπό της ζημίας Καταψύκτης ωρίμανση των σπόρων. Έτσι, το χαμηλότερο μέρος του φυτού είναι εκτεθειμένες με τη μεγαλύτερη και την πιο έντονη επίδραση της διατριβής επικίνδυνες ουσίες, τη διάρκεια και το χρόνο (ημέρες, αλλά μάλλον εβδομάδες) οδηγεί σε σημαντική αποδυνάμωση των μηχανικών ιδιοτήτων, ώστε να είναι δυνατή για να κάμψει την απορρέουν χωρίς να σπάσει ακριβώς πάνω από το έδαφος. Μηχανική μείωση της αντοχής σε εφελκυσμό (κατά σπάσιμο) και κάμψη είναι εύκολα επαληθεύσιμη και μετρήσιμη, μόνο ένα απλό χέρι-test (σύγκριση του υπέβαλε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) και βλάστηση στέκεται), καλύτερα θα ήταν πιο ακριβής μέτρηση μηχανικών. Η εκτροπή των υγιών σίτου απορρέει στο μέσο ύψος από 10 εκατοστά Κάθετα προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης παράγει μεταβολή του βάρους περίπου 10g - Περίπου 0,1 Ν, φυτά σε άμεση γειτνίαση των κατατέθηκε `πρέπει να είναι (κατεστραμμένα, Εξασθένηση) βλάστησης περίπου 10 φορές λιγότερο, Είναι όμως ακόμα ότι τα φυτά δεν είναι λυγισμένα προς το έδαφος. Από την εκτροπή των μίσχων των υγιών κριθής πρέπει να χρειάζονται περίπου 3 φορές μικρότερη δύναμη Than Αυτό του σιταριού. Η αποδυνάμωση των φυτών είναι δυνατή σε αυτήν την περίπτωση, ακόμη και αν μόνο πολύ περίπου, και συγκρίνετέ την αποδυνάμωση Προκαλείται από την έλλειψη υγρασίας, είναι δυνατό να προσομοιωθεί με αυτό. Η έλλειψη υγρασίας, ωστόσο επίσης Λειτουργείτε πολύ πιο γρήγορα, και είναι πλήρως αναστρέψιμη, εκτός από τις περιπτώσεις όπου το εργοστάσιο είχε ήδη καταστραφεί ανεπανόρθωτα αρκετά από την ξηρασία.

Η όλη διαδικασία Περιγράφεται επίσης μπορεί να σχετίζεται με την αρχή της φυσικής επιλογής, επειδή οι ​​κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) (κατεστραμμένο) τα φυτά έχουν σημαντικά υψηλότερη πιθανότητα, ότι οι σπόροι τους θα περιλαμβάνει ζημιές γενετικές πληροφορίες, οι ίδιοι προσφέρουν κατά κύριο λόγο "για consumation" ότι τα πουλιά , τρωκτικών και άλλων ζώων, επίσης ερυσίβη και σήψης. Στα συνοδευτικά περιστέρια φωτογραφία απολαμβάνουν σε κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) σιτάρι, δημητριακά, ενώ από καλλιέργειες που στέκεται για αυτούς είναι σχεδόν εντελώς απρόσιτη (τις φωτογραφίες του συγγραφέα).

Όλα, τακτικά και ακανόνιστα κατέθεσε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) εκτάσεων, περιέχει ένα μικρό ποσοστό των σπασμένων στελέχη, ειδικά κοντά στα σύνορα της ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη) περιοχές. Αυτό συμβαίνει επειδή συμβαίνουν εκεί Αποδυναμωμένη το addition προέρχεται επίσης πολύ πιο υγιεινό, ακόμη και εντελώς άθικτα, αλλά δεν μπορεί να αντισταθεί σε μερικά κιλά βαρέων υγρής μάζας Αποδυναμωμένη στελέχη, που στο έδαφος, λόγω της Domino Effect (Επεξήγηση Αλλού), αυτό που προκαλεί το διάλειμμα.

Σε κάθε περιοχή του υπέβαλε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) Παρατηρήστε καλλιέργεια είναι πιθανή "εξερράγη κόμβοι" ή "εξεδίωξε κοιλότητες", δείτε τη φωτογραφία τέταρτο Δεν είναι στην κατάψυξη προκαλείται από την πίεση του αερίου, αυτές προκλήθηκαν από την αύξηση σημαντική αύξηση σε μέγεθος και παραμορφώσεις σε περίπτωση βλάβης και θανάτου ιστών, και δεν επιτρέπεται να εμπλέκονται σε αυτά, την προηγούμενη ακόμη και οποιαδήποτε ζημιά σε όλους, μπορεί να είναι μια εντελώς φυσιολογική αλλαγές ανάπτυξη, συμβαίνουν στα φυτά λόγω της σταδιακής Εντελώς φυσικό και ωρίμανση των τμημάτων των φυτών και των ιστών Κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης - ξήρανση ( ! ). Κατά την πρώτη μη παρατηρήσιμα, μικροσκοπικές διαστάσεις, κατεστραμμένες περιοχές αυξάνονται ραγδαία αύξηση του. Περιθώρια μαυρίζουν, για παράδειγμα, όπως το τέλος ενός σχισμένο φύλλου. Κόμβους ενός υγιές φυτό Ξεπεραστούν τη διαφορά των ολίγων μοιρών κατά την κατακόρυφη διεύθυνση, η γέφυρα στη 20deg. Κόμβοι του υπέβαλε `είναι (κατεστραμμένο, Εξασθένηση) Συχνά τα φυτά κάμπτεται προς τα πίσω σχεδόν 90 μοιρών, το οποίο για ορισμένα από αυτά μπορεί να οδηγήσει σε αυτόματη μηχανική βλάβη , με τη δική τους δύναμη, χωρίς άλλες σοβαρές ζημιές. Οι ιστοί που έχει πληγεί από την ηλεκτρική ενέργεια πεθαίνουν και μαυρίζουν, αλλά μπορεί να είναι μόνο ένα μέρος των κόμβων. Οποιαδήποτε άλλη κλάσμα φυτού μπορεί να μόνο εν μέρει καταστραφεί. Κάποια βλάβη στους κόμβους Ως εκ τούτου έτυχε να μοιάζουν σαν να δημιουργήθηκαν από την πίεση του αερίου, στην πραγματικότητα, Αρχικά σχηματίζεται από αύξηση των μικροσκοπικών, εντελώς αόρατο αλλαγές σε κατεστραμμένους ιστούς, ( η οποία μπορεί ακόμη και να πεθάνουν πίσω μόνο ως μια εντελώς φυσική συνέπεια της ωρίμανσης ) και ήταν στη διαδικασία Αρκετές εβδομάδες.

Είναι ανάγκη να συνειδητοποιήσουμε, ότι στις φωτογραφίες βρίσκονται τα φυτά, όπου έχει μεσολαβήσει μεταξύ της επιζήμια και λήψης εικόνας από μερικές εβδομάδες. Η ζημία που προκλήθηκε από την ηλεκτρική ενέργεια, αλλά ότι τα αποτελέσματα είναι πολύ παρόμοια με μηχανική - τα νεκρά κύτταρα, ιστούς πεθαίνουν. Αμέσως μετά από τη ζημία από μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας είναι οπτικά Πλήρως αδιακρίτως από Ανεπηρέαστη, Παρά το γεγονός ότι ήδη σε αυτά μπορεί να βρεθεί κατεστραμμένων ιστών και εντελώς σημαντικό ποσοστό των νεκρών κυττάρων (σκοτώθηκε από τα προϊόντα της ηλεκτρόλυσης, θερμότητα, ή λόγω της πίεσης του αερίου, καταγόταν από την ηλεκτρόλυση) . Μόνο για τα φυτά, ή ότι τα εξαρτήματά τους έχουν λάβει πολύ πολλαπλασιάζεται θανατηφόρα δόση της ηλεκτρικής ενέργειας (100x, 1000x και περισσότερο) μπορεί να αναγνωριστεί άμεσες αλλαγές - συνεστραμμένα φύλλα, κιτρίνισμα, αμαύρωση ή μαυρισμένα μέρη καίγονται. Αυτά τα φυτά δεν προσβάλλονται Κατά τη διάρκεια λίγες μέρες καταστράφηκαν ολοσχερώς (αποξηραμένα σε σκόνη), δεν είναι δυνατό να βρεθεί, ενώ για τα άτομα που επιβιώνουν, τα πρώτα ορατά αποτελέσματα εμφανίζονται μετά από αρκετές ημέρες, μάλλον εβδομάδες. Αποδυναμωμένη φυτά μπορεί να είναι τόσο καλά (κάποια από αυτά μόνο) θα Συνέπειες από επιβλαβείς ουσίες που προκύπτουν από την απαλλαγή αστραπή στο έδαφος, αλλά πιο συχνά περιλαμβάνει ένα συνδυασμό των αποτελεσμάτων που προκύπτουν από ουσίες στο χώμα και των φυτών σημεία.

Υπάρχει ισοπέδωσε (βλάβη, Αποδυναμωμένη) 2008 παπαρούνα για την φωτογραφία, επίσης "η υπογραφή του ο κύριος ένοχος." Οι συνέπειες των κεραυνών, όχι μεγαλύτερα από μερικές εβδομάδες, και γύρω δέντρο φιλύρα, μπορεί με ασφάλεια να διακρίνεται από κάθε αστραπή μεγαλύτερο από το ετήσιο επιλογή και περισσότερο, σύμφωνα με το τυπικό χρώμα των κατεστραμμένων φρέσκο ​​ξύλο. Για να συμπληρώσει περιλαμβάνονται επίσης φωτογραφίες από το ίδιο δέντρο σε volgende χρόνια. Το σύμβολο flash προσδιορίζει επηρεάζονται δέντρο, και στην πάνω δεξιά γωνία είναι οι φωτογραφίες του ίδιου δέντρου από τα έτη 2008, 2010 και 2011th Όλα δικά φωτογραφίες του συγγραφέα.

Για να συνεχιστεί ...

Ιαν Ledecky

 

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Επιστροφή στη λίστα των εγγράφων Δημοσίευση  

 

 

 

Η σελίδα αυτή παρασκευάζονται, και όλα τα στοιχεία και θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, και στενά εξέτασε λεπτομερώς πειραματικά από

 

Ιαν Ledecky

 

z