Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse-offentliggjorte-text-2-2 . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
2/2 publiceret tekst
fortsættelse af 2/1 fra 9 nov 2011 www.sarden.cz - tjekkisk internet sci-fi magasin
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Homepage

4 december 2011 www.sarden.cz

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Bemærk: Alle billeder, fordi den først blev offentliggjort i tjekkisk, INDEHOLDER og legender " Foto + Well. "

og kommentarer af www.sarden.cz administrator:

Mystery løst, vil vi gerne udbryde. Den sande er, at vores eksterne korrespondent med Hans forklaring af korncirkler og viser klare, logisk, og det synes også LogicAll acceptabel løsning. (Mange tak. JL)

 

Behandling: 

Crop Circles

 2/2

 

Nogle muligheder for mønster skabelse - fortsat

Formationer af regelmæssige mønstre forekommer kun i meget sjældne tilfælde, en af flere millioner. Før deres der at skabe Bliv tilsyneladende tilfældigt og uden logiske grunde, denne kombination endnu mere end to eneste betingelser matcher generation af regelmæssige mønster. Det er muligt at bruge en analog fra kemi - reaktioner mellem atomer og forbindelser opstår, når to partikler kolliderer - atomer, molekyler, ioner eller radikaler (der sker så udveksling af elektroner mellem Them og oprettelse eller ændring af kemisk binding). Reaktioner for hvilket ville være nødvendigt kontakt formoder bare tre eller endnu flere partikler ville ikke kunne realiseres på alle, fordi de ville have ganske ubetydelige udbytte. Oprettelse af regelmæssige mønstre kan betragtes som en tilsvarende collisioning tre eller flere partikler. Ud over lyn udledning og afgrøde på Det sted skal der eksistere sandsynligvis nogle andre, vanskelige definerbare tilfældige effekter. Det er virkelig kun har et lavt udbytte - fælles uregelmæssigt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde der er mere en Estimeret million kvadratkilometer om året i verden, områder med regelmæssige former indtager kun flere tusinde kvadratmeter.

En af grundene er også muligt, at det var en meget kraftig afladning, hvilket sker kun et par gange hver sæson. Nogle lyn udledninger er mange gange Tusinder stærkere end det almindelige, langt hyppigere, Præsenteret i hver stormen mange Tusindvis af hændelser. Som en anden, er meget tilfældigt forekommende fænomen tænkeligt, at (nogle) regelmæssige mønstre kan skabe Under ingen vind, efter begivenheden "The Bolt From The Blue" positivt ladet sky til jord lyn, og enorme energi, der påvirker snesevis af kilometer fra skyen , ufattelig Højere sendeeffekten mod "almindelige".

Regn, i tilfælde af storm er der faldende vand undertiden tusindvis af tons pr kvadratkilometer Inden for få minutter gennem luften til jorden og vinde over 100 km / t, Ledsagerprogram almindelige Lyn. Eventuelle symmetriske Konsekvenser af lyn udledninger, at betydelige "fluff" eller i det mindste "ryste op". Det er umuligt at søge efter eventuelle vidner, fordi nogen ser Hvem vil være, at ved hans egne øjne på dette sted ville være et par brøkdele af et sekund, allerede aldrig noget overalt Iagttag Hverken Testify, og installationer af time-lapse kameraer nær marker er placeret ikke for meget endnu.

En storm med lyn er bedst at beskytte sig fra og imod ethvert øjenvidner og andre tilfældige observatører og pålidelig drev så langt væk dem som muligt fra "gerningssted" eller sågar umiddelbart helt likvidere dem, at han sted. Noget ville sandsynligvis være i stand til at beskrive det om vådområder dyr ikke langt fra det sted, virkningerne af lyn Beskrevet fra den tidligere artikel. To af dem slange direkte taget plads At vådområde - 18 og 58 tusinde af ampere. Slet ikke udelukkes, at nogle frøer, der nøjagtigt var til stede der, definitivt afsluttet kvækken. Men da det blev konstateret, et par dage senere på stedet Investigation, der var endda nok af Resterende Them.

Nøjagtig samme måde Vil gerne frøer kvækkede HANS afslutte nogen, han også Det sted lige til tiden, at den nuværende cirkel-maker. Måske noget i det mindste de indser, at enfoldige Personer med en meget stærk advarsel. Det er endda meget muligt, at nogen af de deklarerede cirkel beslutningstagere (uden derved tilføje dokumentation nogensinde været) i en virkelig måde engang Lignende felt og han virkelig Deres kvækkende afsluttet. Alle de teorier, der præsenteres her er bygget på den antagelse, at der faktisk ikke cirkel beslutningstagere eksisterer og aldrig har eksisteret (heldigvis for dem), med et par virkelig nemme og meget sjældne undtagelser. I langt de fleste tilfælde De er kun cirkel beslutningstagere-selv-Påberåbelse, self-bifald, Flagre, der kun pralende selv erklærer at være kreationer af forfattere udelukkende af en anden. Blandt dem også var en af de første kendte "virksomhed", Doug & Dave. Oh, Mrs Bower. En lektion for alle koner: en kendsgerning, der ville være din mand tid til anden under nætter "losed" eller "Sporbar med besvær", dvs sandsynligt, at var nu og da "brugt en krone" ville aldrig gøre ham en nørd noodle eller en idiot i offentlighedens søgelys. Hvis nogen begynder at rode for meget, er ikke udelukket på alle, Det gør ham meget sidst Større noodle, end der kunne det altid være. Selv i offentlighedens søgelys. Selv med en ven. Måske de var "skyde kugler" sammen der, men absolut De var ikke at skabe cirkler der. Muligt, nogle rullet ( indgivet `skal være Ville (beskadiget, svækket)) afgrøder der er blevet efterladt takket være deres "vildt". Bestemt De var der ikke på det tidspunkt, da de kredse var virkelig udviklet der, fordi det efter, at de ville vende hjem fra der kun i en trækiste. Måske De havde foretrækker at indrømme Straks, at de var "spille spil" der sammen. I dag er det forholdsvis moderne, kaldes det alternativ kultur. Kun at Mrs B. Ville være meget overrasket. Foto tydeligt viser, hvordan alle ville se ud fiktive cirkel-maker efter en rigtig møde med Det, Hvem er den eneste skaberen af korncirkler på markerne. Foto 6 . Af den måde, er på dette billede også tydelige tegn på træet "og underskrift største synder«

Bilag: Bemærk foregående afsnit i gælder ikke for seriøs forskning. For eksempel ville Når en gruppe mennesker fra landbrugets skolen eller universitetet beslutter at forsøge at overbevise, om det er tørt og ting muligt. Sådan er det ikke nødvendigt forskere til at kalde og cirkel-cirkel beslutningstagere eller beslutningstagere. I dette tilfælde er det en seriøs videnskabelig udforskning af mulighederne for et projekt.

endelige tilbud - Muligt fremover også omfatte et nyt udtryk til nogle ordliste over medicinske (psykiatere) terminologi: cirkel-maker, cirkel-maker = "landsbytosse".

Konsekvenser af udledninger beskrevet tidligere førte først til logi (skadelig, svækkelse) af flere kvadratmeter - de første mærkbare ændringer er sket indtil dagene efter udskrivelse. Gradvist, dag for dag blev der tilføjet en anden områder, indtil endelig lige før høsten var blevet indgivet `skal være (beskadiget, svækket) et Anslået 25-30% af hele feltet (næste foto i den foregående artikel), han Det var den elektriske strøm også gennem kørespor fordelt på mange steder, hvor udledningerne ikke alene forekomme på alle.

Formodning om strømførende på traktorens spor er rimeligt understøttet af det faktum, at logi (skadelig, svækkelse) Relativt nøjagtigt følger retningen af spor, på et tørt og statistisk signifikant procentdel af alle jord-og luftfotos fra hele verden, kan den blotte chance være forholdsvis Pålidelig udelukket. Der er 7 Lignende tørre lokaliteter til stede på Foto 7 (alle www.geograph.org.uk ). På Google Maps er det muligt at finde tusindvis af Lignende scener rundt om i verden, cirkler Mulig Lignende finde hundredvis af steder ikke langt fra de regelmæssige mønstre eller direkte i Them. viser billeder på afgrøden 8 Foto Denne foto er ikke Mulig finde på internettet, Det er fra bogen Piktogrammer i Den Tjekkiske Republik og Earth Energy System - Skønhed af afgrøden Symboler i Moravia 2000 - 2006 , . Pliskova et al Mulig Der er meget typisk at se uregelmæssig logi (skadelig, svækkelse) vedføjet mønster, Whose væsentlig del ganske nøje følger køresporene. Nogle områder af uregelmæssig logi (beskadigelse, svækkelse) i dette billede er karakteriseret ved andre meget interessante egenskaber, typiske for afgrøde fladtrykt (beskadiget, svækket) efter Lightning udledninger, som vil blive beskrevet i nogle videreførelse.

Hertil kommer, at der ofte meget fladtrykt Blev (beskadiget, svækket) første afgrøde nær centrum af kvarte-bøjninger, skabt af traktorer nær markbræmmer, hvor der kan være den højeste intensitet af elektrisk strøm (integral), takket være det meste beskadigede planter. I nogle tilfælde afgrøden indgives `skal være (beskadiget, svækket) kun der, og ingen andre steder allerede. Foto af den første indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde i den foregående artikel blev truffet på det sted, hvor køresporene kommer sammen, og dermed intensiteten af strømmen kan øges også. Meget interessant fænomen logi (skadelig, svækkelse) nær sporvogns med den kendsgerning, at selv den største del af energien formentlig var til skade, som de foretog, er planter i umiddelbar nærhed af køresporene indgivet `skal være (beskadiget, svækket) næsten aldrig. Næsten uden undtagelse, indgivet `skal være (beskadiget, svækket) område starter altid op til en afstand på mindst 20-30 cm fra dem. Selv på de områder, At indgivet `skal være (beskadiget, svækket) næsten fuldstændigt - Selv om muligt, at planter tæt på den modtagne margin den højeste andel af energi. Muligt, at planterne tættere på køresporene (intet vokser der), kan lettere slippe af med skadelige kemikalier, som, "fortynde det", og inddrive hurtigere. Som en af de fælles logi (skadelig, svækkelse) Årsager er i litteraturen rapporteret overgøde med nitrogen, men så De bør fladtrykt (beskadiget, svækket) planter tættest på sporene, hvor den højeste vises overskud. Her er billede Foto 9 (England, geograph.co.uk ), hvor det er muligt klart Overhold Langsommere vækst korn (havre, grønnere - Distinctly forsinket modning) i umiddelbar nærhed af kørespor flere hundrede meter fra den sandsynlige virkninger af udledning punkt, hvor afgrøden væsentligt fladtrykt (beskadiget, svækket). Grønnere anlæg nær køresporene ikke synes at have en mindste tendens til logi (skadelig, svækkelse). Planter, der er tættest på køresporene, vil aldrig blive fladtrykt (beskadiget, svækket) Måske med nogle undtagelser, som er langt under den statistiske fejl.

Meget ofte afgrøde indgiver kun i den største afstand fra sporets Foto 10 , i midten mellem dem, hvor Ledningsbåret energier tilføje effekter. I midten mellem sporene med den største koncentration af skadelige stoffer og derved planterne har den mindste mulighed slippe af med dem ved rødderne til jorden og så i det mindste delvist at fjerne dem. Koncentrationen af forurenende stoffer og beskadigede planter dér er maksimal. Alle de beskrevne fænomener her kan følges udover nogen steder med uregelmæssig fladtrykt (beskadiget, svækket) også afgrøde i en lille afstand af næsten alle regelmæssige mønstre, Deres dokumenteret af forskere, som henviser til: hvis de er tørre og sted på deres fotos, cutted off og adskilt fra alle deres omgivelser, nogensinde komme der. I den største OMFANG lige før høsten, når The Explorers havde næsten ingen interesse af dem, er fotografier endnu ikke blevet taget for længe siden. Nogle afgrøder mønstre i sig selv er kombinationer af regelmæssige og uregelmæssige former af indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde, med mindst der. En anden meget lignende effekt med det faktum, at meget ofte efter en lyn præcis midtvejs mellem sporene er den grønneste vegetation, Fryser modnet - takket være den højeste dosis af ødelæggende energi udviser den mest betydningsfulde afmatning modning. Ofte meget præcist i specialer steder logi (skadelig, svækkelse) bliver først. Foto 11 På billedet nedenfor bare begynder afgrøden logi (skadelig, svækkelse) i midt mellem sporene på de grønnere steder, og på samme sted senere fotograferet med indgivet `skal være (beskadiget, svækket) (estimeret en måned senere). Alone mønster indgivet `skal være (beskadiget, svækket) længe før, fordi det modtog en "direkte hit", men nogle aktuelle tilsat og trækkes fra, så indgivet `skal være (beskadiget, svækket) og opholder afgrøde alternativ placering.

Som et grundlæggende princip for skabelse nogle utrolige mønstre af regelmæssighed og symmetri er sandsynligvis muligt, det er deres dannelse deltager resonans og interferens (mekanisk og elektromagnetisk). I denne afhandling addition to fænomener, nogle tal kan vise forbigående superpositionsprincippet (vektor addition øjeblikkelig), nogle gange er der synes at blive Obvious med nogen umiddelbar årsag en tilbageførsel af strømninger, der nogle gange kan finde sted penetration af kræfter, nogle gange det enkle og addition Subtraktion af spændinger og strømme (dvs. energi multiplikation eller division). Corona omgiverReturn Strokesom en kontinuerlig cylindrisk hylster, i en cirkel præcist, se diagram Tilhørende Corona model , kan have op til en vis afstand fra lyn kanal negativ værdi, derefter tilbage positive (forenklet forklaring, specialiserede Beskrevet i mange artikler, som Microsoft i http://www.lightning.ece.ufl.edu/ ). Billedet er taget fra Lightning Elektromagnetisme , Robert L. Gardner , 1990, s. 4 Tilbageførsel af polaritet kan undertiden forekomme sandsynligt skyldes en underjordisk struktur (ledende), eventuelt ved induktion i, at nogle gange ved virkningen af bipolar lyn, Whose strømme kan se anderledes ud hver gang på grund af momentan mekanisk stand af de planter, lægge sammen og trække med hinanden. I de simpleste former - simpel ensomme cirkel - skulle forklares dens forekomst selv blot ved hjælp af fænomener som induktion og ledningsforstyrrelser strøm, men kun også mekaniske påvirkninger. Der er endnu mere end simple figurer cirkler - linie - Hvilket kan kun forklares som en konsekvens af strømledende. De vil blive mere Beskrevet i yderligere fortsættelse.

Nogle meget enkle former, cirkler, eller rettere deres enkle, lidt Efterligninger mislykket, kan faktisk forekomme eller meget hurtigt Umiddelbart efter udskrivelse. Kornkreise Die Geschichte eines Phanomens, farve vedhæftet fil Foto 12 -. Japan Photo 13 , Foto 14 , 2010 United Kingdom Bratton Wiltshire White Horse (Westbury). Nå her Explorers korncirkler havde virkelig faldet i Deres indsats kan tørre enheder finde på markerne omkring verden virkelig alle, fordi der findes millioner af dem årligt, og det er meget let at forestille sig, kan opstå, at efter en enkelt lyn udledning i området, præsenterer de mekaniske virkninger af udledninger på billede 1 i kapitel 2/1 .

Takket være det, hvad enorm mængde energi indeholder nogle særdeles stærke lyn udledninger, kan føre til fund af "noget" Umiddelbart efter stormen. Kommentar på foto 12 "Allerede i 1986, efter en nat fuld af usædvanlige strømafbrydelser fundet i sumpen på Nisikavaka cirkel i det nordlige Japan i sivene. " Hvad gør afgrøden kredse Explorers vil have mere af? For at Meddelt "Uforklarlige Blackouts" ville have tilføjet nogle lyn Udføres liget af cirkel-maker med Charred planke, reb, hue og kufferter, mener at gøre korncirkel Explorers, at "det noget uforklarligt elektromagnetisk uforståeligt", hvad var han til stede Denne placering var kun "almindelig" tordenvejr, der årligt finder sted rundt om i verden titusinder, og lyn, Hvilken af hits om året i marker og græsklædte områder rundt om i verden, en milliard? Lightning storm er ikke kun en af de eksisterende bro ekstreme vejrfænomener, men selv en af de mest ekstreme fysiske fænomener på alle (der er hjemmesider, hvor dette spørgsmål er meget mere detaljeret beskrevet). Ved tilfældig kan navngives stejlhed af kanten af den aktuelle puls risetime, især i nogle af de efterfølgende slag, som allerede well "fejet og tilsidesættes" og ioniseret sti, selv mere end 200.000 ampere pr mikrosekund , og enkelt dem milliontedel af sekund.

Faktisk bare et spørgsmål om interesse: Det er ikke udelukket i lyn-kanalen, især under den stejleste del af start-up nuværende stigning kurve, mængden koncentrationen af ​​energi (Betød sprede energi i arealenhed per tidsenhed) endnu større, end under en supernova eksplosion (første 10 sekunder), og hvis ikke, så formentlig kun Lidt mindre.

AAT dette punkt er Mulig se flere fotografier, der viser nogle Hovedsageligt mekaniske virkninger af lyn udledninger - Foto 15, .. Uden behøver nogle komplekse fysiske og elektriske beregninger, efter at have set billeder af flere tørre det muligt at konkludere, At "har lyn og kraft" (Bestemt i det mindste skabe det i midten af mønstrene "og pit for feltet" ). Det er den mekaniske kraft, og også er nødvendigt at indse, at og sammenlignelig med mængden af energi som udledningen udstråler elektromagnetiske bølger med alle bølgelængder. I denne beløb er Able mærkbare skader planter, sandsynligvis kun ved induktion - meget præcist i en cirkel form, ved afstande på op til ti meter. Også muligt ledning af strøm gennem jorden i roden systemer, ledningsevne af ioniseret luft, kan også koronaudladning finde sted, og kan udføre mærkbare strømme i en præcis cirkel facon nogle meter rundt om lyn kanal.

Næste bare et spørgsmål om interesse - i en mængder Det er bemærkelsesværdigt af følsomme måleteknikker som elektromagnetisk stråling med forskellige bølgelængder - i en afstand af ikke blot Tusindvis af miles, men lysår, det afhænger kun af følsomheden af ​​målemetoder og diameter af teleskopet. At fotoner engang komme på vejen gennem rummet, vil aldrig stoppe.

Kan udtrykkes meget enkelt, at omkring en tredjedel transmitterer udledning i form af mekanisk energi, og den tredje som varmeenergi (infrarød stråling) og en tredje som elektromagnetisk stråling, dvs størrelsesordenen ca samme værdi. Mere detaljerede data langt ville overstige omfanget af dette papir og læserne skal referere til den videnskabelige litteratur.

Før der vil blive redegjort for de principper for fysisk (også kemisk, biokemisk og biologisk) følgerne af lynnedslag udledninger til området for afgrøder, er det muligt biptoner, hvordan er følgerne af lynnedslag udledninger på planter fortolket af moderne jordbrugsvidenskab, uden mellemtiden ansøgning af fysiske og andre love. Uden en lang bugtende gennem bibliotekerne over landbrugsplantearter forskningsinstitutioner, give Internet søgemaskiner nogle svar, som kan udvides i fremtiden. Offentliggørelse eller hjemmesider, der giver opmærksomhed til emnet og Planter Lightning, fx sojabønner, kartoffel, tomat (for eksempel
At staten lynnedslag i feltet afgrøder på sitet temmelig Præcis Opretter en cirkel. Betydeligt svækket, ofte faktisk døde planter. Herunder fotos. Nogle af dem virkelig spytte billede af det, der dukker cirkel jægere - se Foto 16 . Cirklen nederst i fotografiet er taget fra det sted, hvor University of Georgia, http://www.ipmimages.org/browse/detail.cfm?imgnum=1242075 , Lightning Damage, Cotton - Lyn ramte bomuld, i cirklen øvre del er fremstillet af den ufology hjemmeside (visionovni.com), der Undersøg det som et klassisk tilfælde af afgrøden cirkel (soja felter). Der er stadig observerbar fading planter (døde, har Helt stoppet vækst), men hvis ufologer har besøgt en identisk placering for omkring en måned senere, den status af planterne allerede ville være fra bunden af billedet næsten uden nærmere angivelse.

Over hele verden er der forekommer inden for et enkelt år omkring en milliard lyn udledning i de felter, og græsarealer i deres umiddelbare nærhed. Er temmelig overraskende, De har ingen mere alvorlige virkninger, kan det skyldes, at jordoverfladen fugt og dens ledningsevne. Jo lavere modstand af leder bliver mindre energi frigivet af strøm, som passerer gennem den (anden potens).

Links til tidligere dele: (1)   og (2)

I nogle yderligere forlængelse af denne lille serie om årsagerne til afgrøde udfladning (skadelig, svækkelse) vil blive vist, at steder, hvor afgrøden vil svække, fordi der er opstået en lyn udledning og afgrøde der i fremtiden helt LogicAll lodges - Hvorvidt regelmæssigt eller uregelmæssigt, at med Mulig søge efter nogen tid, før logi (skadeligt, svækkelse), selv uden hjælp fra nogen måleteknik. DERFOR kan udføres identifikation af mønsteret før sin fuldstændige Visualisering - tror ikke?

Blandt andet kære Occam vil blive overbevist, at hvis hans barbermaskine barbering tvinger nogen tilfældig og ikke-tilfældig observatør til den konklusion, at nogle handlinger blev udført af mennesker, så er det nødvendigt, uden tøven brug hjælp fra Ledecky undtagelse: Occams ragekniv ikke finder anvendelse, takker det, hvis dens anvendelse er afsluttet, at når som helst, hvor som helst, når som helst sted i verden og i hele universet udførte eksisterende menneske (narre) enhver kreativ aktivitet Gentagne gange i hemmelighed, uden oplysningsforpligtelse, konspirerer, uden nogen offentlig omtale og især helt gratis . (Inkluderer ET) Endvidere er det nødvendigt at indse, at i tilfælde af en gruppe af mennesker mod enkeltindivider Umiddelbart eksponentielt øge muligheden for offentliggørelsen, i tilfælde af inddragelse nogen af sammensværgelsen kædeelement kone hensynsløst springer til værdien 1 (100% sandsynlighed for offentliggørelse, uden undtagelser findes)

En anden regel hedder Vigtigt: Hvis der nogensinde overalt i verden findes nogen interessant objekt, selv om selv at være fra tid uklar og vanskelig at definerbare grunde, vil der altid være mindst én, ofte også mere psykisk syge personer, der påstår sig selv som ophavsmænd til værker. Her er naturligvis menes primært spørgsmålet om korncirkler, men udvider det også andre menneskelige kreationer og aktiviteter. Muligt Bare spørg enhver mental hjem, hvor mange "stykker" er der af Napoleon, Mozart, Beethoven, Hitler, Picasso, Herr Gott, Churchill, Elvis, Shakespeare, kejser Nero, The Bumblebee , Sokrates, Sklodowska, Einstein, Gandhi, Desdemona og alle andre positivt og negativt berømte personligheder i verden og universet historie.

Det er alt i dag! HUH!

Jan Ledecky

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Gå tilbage til listen over offentliggjorte papirer  

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

z