Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse-offentliggjorte-text-2 . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
Den 2. offentliggjorte tekst
den anden offentliggørelse uden for dette hjem web www.sarden.cz - tjekkisk internet sci-fi magasin
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Homepage

Oversættelse fra teksten offentliggjort i November 9, 2011 i www.sarden.cz (Tjekkisk internet sci-fi magasin) i engelsk. Ikke indfødt. Ked af det, tak.

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

Bemærk: Alle billeder, fordi den først blev offentliggjort i tjekkisk, INDEHOLDER og legender " Foto + Well. "

og kommentarer på siden www.sarden.cz administrator:

Mystery løst, vil vi gerne udbryde. Den sande er, at vores eksterne korrespondent med Hans forklaring af korncirkler og viser klare, logisk, og det synes også LogicAll acceptabel løsning. (Mange tak. JL)

 

Behandling: 

Crop Circles

 2/1

 

Nogle muligheder for mønster skabelse

Post er en gratis forlængelse af de overvejelser, om nye måder til at kigge på at skabe korncirkler, som blev offentliggjort på http://www.sarden.cz/uvaha-kruhy-v-obili . Bliv fortrolig læsere med nogle andre muligheder for Mulighederne for at forklare fænomenet. Det centrale motiv af dette ræsonnement var, at ikke kun de korncirkler, men også alle uregelmæssigt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde i verden forårsaget af den samme årsag, lynnedslag udledninger i felterne. Takket være elektricitet deres afgrøde blev beskadiget, og Svækket Blev fladtrykt (beskadiget, svækket), men usuall Flere uger efter udskrivelsen, som forårsagede alt det. Over feltet faktisk der var i gang et enormt mekanisk - elektromagnetisk Denne eksplosion blev vist i strukturen af planter ("påtrykt" eller "Exposed"), men udfladning (skadelig, svækkelse) syntes på grund af langsom Stigende svækkelse af væv efter mange dage. Regelmæssige mønstre er skabt kun i meget sjældne tilfælde, på grund af overensstemmelse af mange tilfældigheder. Men nogle gange passeret grund af resonanser og interferenser mekaniske og elektromagnetiske kan være uhyre komplekse, også grund af den omstændighed, at hver eksplosion, er det meste Oprindeligt tendens til at spredes i alle retninger meget symmetrisk.

Motto: ingen korncirkler, bortset absolutte undtagelser, er lavet af mennesker.

Hvad De forsøger at præsentere overalt i verden gruppe kendt som cirkel beslutningstagere - At korncirkler er produceret af dem - er intet mere end hjernespind fra hjernen hos psykisk syge forfattere speciale udsagn. Faktisk Nowhere og ALDRIG og foretog ikke en hvilken som helst mand i verden, og selv en enkelt afgrøde cirkel (med kun et minimum af undtagelser, dybt under den statistiske fejl). Eventuelle såkaldte "korncirkler" blev lavet af en helt anden, hvem ville til KILL> KILL enhver cirkel-maker potentiale i ethvert møde han absolut straks, at stedet uden nåde.

Lige ved begyndelsen af ​​dagens avis vil være takket være interaktivitet intenet format afleveret et svar på et spørgsmål, der blev sat i Diskussion under den første del: Ikkju spørger, hvordan er muligt, at el generere tørre og komplekse og præcise mønstre. I mellemtiden vil blive givet svaret på "Accurate" (cirkler) - af demonstrationen, hvordan den elektriske udladning (e) er i stand til at skabe en meget nøjagtig cirkler, kun den mekaniske effekt (foto 1), forfatterens eget eksperiment. På billedet er en cirkel, skabt i et ensartet lag af fint mel af elektrisk gnist, påvirker lodret til overfladen på hvilket lag er spredt (et lag af granulært materiale, vægten af ​​partikler ti til hundrede milliontedele af et gram, tætheden omkring 720g/liter - Ca. Kampe plantematerialet, tykkelse på lidt over en millimeter). Til venstre vises en effekt af en enkelt decharge (2500V-0, 03J), om retten til øjeblikkelig Fortløbende gentage den samme udledning energi 10 gange i en afstand af tid Cirka 200msec (ca. gennemsnit mellem på hinanden tordenvejr lyn udledninger er 50 - 60msec). En smaller.These enhed diameter er 11 mm, 18 mm større. Ved gentagelse af cirklens størrelse størrelse strækker sig kun marginalt (fra omkring den fjerde udledning op), men kanterne er betydeligt raffinering, fra det formløse noget til meget præcise polygon cirkel. Da antallet af gnistudladninger overstiger 6-8, er diameteren af ​​formationen ikke allerede Stigende overhovedet fremgår virkningen af ​​mekanisk energi ikke nå længere det og større afstande. Under en lyn udledning fælles Vises der på omkring syv på hinanden følgende udledninger. I nogle tilfælde lyn dannes ved kun én stor udledning (Return Stroke), Men også De findes Da efter den første større udledning Fortsætter 12 eller flere efterfølgende slag. Billedet viser meget Ledsager klart, at for elektriske udladninger, ligesom det deres mekaniske effekter, med oprettelsen af ​​cirkler noget helt naturligt og let, og har ingen til at blive overrasket af det.

Bemærk: Den gennemsnitlige intensitet af naturlig lyn storm udledning er 10 Mere end 15  gange større, end intensiteten af gnistudladning anvendt i forsøget, dvs million milliard gange flere gange. I tilfælde af tal er meget sandsynligt, at der under skabelsen af nogle af dem ikke kan kun deltage en almindelig belysning "baby", vice versa. Under hvad var "eksponering" af nogle af dem sker over marken, med absolut ingen tvivl blandt enhver almindelig menneskelig fantasi. Bestemt alle kan forestille lydeffekterne og mekaniske forårsaget af pistol eller maskinpistol. Selv en meget svag lyn overførsler og udstråler millioner gange mere energi (og bevæger sig med hundrede millioner gange større hastighed).

I den foregående artikel blev beskrevet nogle grundlæggende principper for den nyligt beskrevne teori - fremkomsten af mønstre i kornet ved virkningen af lyn udledninger. Også blev oplyst, at de sandsynlighed for at danne ikke blot regelmæssige mønstre - korncirkler. Deres oprindelse er allerede knyttet til mange årtier så mange nysgerrige og uforståelige mysterier, det ville være muligt at ikke finde i alle røde dværge, Star Wars, Aliens, Predators, terminatorer blaffere, Nosferatu, Transformers, robotter, Foundation, Das Kabinett des Dr. Caligari, marsmænd, salamandre, astronauter, stalkere, Men in Black, Galaxy, avatarer, Frankenstein, Futurama, Star Treks, Matrix, Monkeys af eventuelle planeter (herunder blå, hvor navngivne Menneskeheden), Monsters, rumvæsner, Spider-Mans og små prinser sammen, selv om de var blevet hjulpet i at ved kortslutning. Det er blevet foreslået, at det er nok præcis samme oprindelse princip logi (skadelig, svækkelse) og skader på næsten alle afgrøder i verden. Ikke kun byg, hvede, havre og rug, men næsten alle markafgrøder, enhver plante growed i kulturelle felter. Nøjagtig samme måde som Arise Ofte meget fladtrykt (beskadigede, svækket) uregelmæssige former ( RDF - tilfældigt nedskudte formationer) Det er ikke kun alle de regelmæssige mønstre næsten uadskilleligt Ledsage, men mere end 99,999% af tilfældene (også kvadratiske områder) forekommer helt uafhængigt . En undtagelse beskrevne regler er orkaner, tornadoer og oversvømmelser, men de indgår ikke i statistikken - Fordi Årsager specialet ikke at forlade afgrøde fladtrykt (beskadiget, svækket), men helt ødelagt og destrueret, og de ​​er ikke Kaldes kun " ugunstige hydrometeorologiske betingelser ", men som en reel naturkatastrofe. Landmændene er allerede i tørke og tilfælde næsten ikke interesseret i at de har noget at høste, fordi De har ingen maskiner til høst, og ingen udhuse, hvor du vil gemme det høstede korn. Ved første De skal bygge nye avlsbygninger og placere dem i nye maskiner, og fra tid, at de vil tage sig af voksende planter.

Som en af ​​de betydelige beviser støtter teorien, som henviser til Det kan betragtes som det faktum, udstillinger, der korn i alle mønstre, regelmæssige og uregelmæssige, nøjagtig den samme ændringer i vækst - fortykkelse, bøjede og udvidede noder. Helt Alle af dem er forårsaget af negativ geotropism og phototropism, aldrig og intetsteds være noget andet, og det er tilstrækkeligt velkendt faktum, at de forskere, landbrugets professionelle og offentligheden, men Explorers af korncirkler, der refererer til: prøver det i årevis Konstant tålmodigt og informere offentligheden om, at noget helt andet. De hævder, at enhver "mystisk energi" først meget hurtigt (sekunder til minutter) knuder bøjninger eller strækker sig. Længere eksempel, argumenterer den og lignende flexion eller udvidelse af noder og væv skader, som viser mønstre i planter kan opnås ved hjælp af mikrobølgeenergi. Glemt allerede, men tilsyneladende rent "tilfældigt" at forklare, at deres planter eller komponenter, der har været udsat for tørke og mængden af ​​mikrobølger (såvel som termisk eller elektrisk) energi, der bliver deres bløde væv, De er så bløde Fordi De er kogt, så absolut og helt død, og efter et par dage (på det tidspunkt opdage cirkler) Ville der ikke findes på banen selv en procentdel af dem. Dead er ganske helt også planter blev afsløret, at der er endnu en lille procentdel af energien, end hvad der er nødvendigt for at Blødgøring af væv (anslået til under 1%). Derfor var det allerede en virkelig på høje tid at gøre det stoppe Delusions deres speciale. Umiddelbar (inden for minutter) fleksion og udvidelse af knudepunkterne (men også andre dele af planter) ved en effekt af nogen energi eller kraft er absolut umuligt uden Deres fuldstændige ødelæggelse, og er det muligt at udføre gentagelig på et vilkårligt antal forsøg. Extension knudepunkter opstår, når tørke Deres styrke er ikke nok til at hæve anlægget - det første, andet tredje knudepunkt fra jorden. (Billeder) Disse knudepunkter forsøger at øge antallet af celler for at øge anlægget, men det mislykkes, er derfor antallet af celler Øger kontinuerligt og noder forlænge (forenklet fortolkning). Nodes vil ikke få viden, at deres aktivitet ikke fører til de forventede resultater, standse sine forgæves indsats. Sådan en måde det er indrettet i naturen, og planter Millioner mere end års udvikling nåede ikke at konkludere, at det ville være nødvendigt at ændre noget på det. Bøje er knudepunkter, som i hvert fald delvist, og trives, er mindst i stand til at bevæge sig op og del af planten. På den delvise højde af planter for det meste bidrager den seneste node under den øverste, lidt mindre en eller to under. Nogle af dem kan næsten bøje det 90 grader. Bøjning af knudepunkterne sker Forøgelse af (irreversibel) i celletal på den modsatte side, ikke ved at ændre formen og størrelsen af ​​cellerne, det er derfor Blev en fortykkelse.

Næsten alle de "forskere" Hvem har nogensinde behandlet spørgsmålet om korncirkler , fra tid til anden på deres hjemmesider Spektakulært gøre offentligheden med fotografier af knudepunkter - bøjet, hypertrophied og udvidet, Herunder hvad de kalder eksploderede knudepunkter, blæses knudepunkter udstødes eller hulrum.

På billede 2 er bare en lille prøve, alle fotografier fra steder, hvor der ikke var nogen tegn på nogen afgrøde cirkel (forfatterens egne fotografier). En sådan bøjet noder naturen forbereder året på verdensplan i felterne, og græsland grassfield samt vilde dyr og planter vegetation Mere end 10 ^ 15 (10 ^ 17?, 10 ^ 18?), I korncirkler forekommer meget mindre end en milliontedel af en procent, men De ser nøjagtig det samme. Mens korncirkler at mødes i deres liv kun få mennesker, på samme måde som tørre Deformerede noder på dette billede finder i marker for absolut alle, der vil gå der på tværs af tid (i vores breddegrad Ca. april i august). Hvis han ikke vil gå ind i feltet, muligt at dyrke dem i en gryde derhjemme, og senere (når noder er tilstrækkeligt udviklet) ændre retningen af ​​stilkene i vandret position for at tvinge planterne til at skabe bøjede og udvidede knudepunkter, Det helt uden nærmere angivelse fra fotos han fandt af afgrøden kredse Explorers. Også explosed noder vises der, absolut alle for at handle uden nogen "Supplerende energier", for eksempel microvawe.

Dybest set, korncirkler Explorers bare vise os absolut intet mere derefter, hvordan det fungerer i naturen, og at det fungerer som det skal, og hvilke knudepunkter bruges til, intet mere. Nodes ikke at passe noget andet end hvad de allerede Udfør Millioner af år, men ingen havde nogensinde fortalt Det er korncirkel Explorers. En af deres funktion er nivellering retningen af ​​planternes vækst i den vertikale retning, eller vippe mod din lys - negative geotropism og phototropism. Dette sker ved en irreversibel formering af celler på siden modsat til retningen af ​​ønskede hældning, og begynder adskillige minutter efter anlægget registrerer afvigelsen. Dette sker for det meste selv under bøjningen af ​​de planter til jorden, hvilket ofte kan det ikke være en kort proces - minutter, timer, men det kan tage flere dage. Hvis kraften virkning fortykkelse af knuder i forøgelse af antallet af celler er ikke nok til at ændre retningen af ​​væksten til den ønskede retning, kontinuerligt celler tilsat, og knudepunkterne kun forlænge. Udvidelsen af ​​knudepunkterne, selv om der opstår nødt til at beskæftige sig med flere gange og hældning af stammen og forskellige retning. korncirkel Explorers for ikke at rapportere til den offentlige intet mere, end at det virker korrekt i naturen, men har bare om hele fænomenet temmelig forkerte ideer. Ingen mysterium, ingen mirakler, ingen tegn, ingen uforklarlige energirige processer. Nature. Naturen er stor fyr. Næsten som Eman.

Inside unge planter af familien Poaceae (mindre end 15 cm) udviklet uden knuder kan opføre sig på samme måde som helst del af planten, det meristematisk væv (består af aktivt delende celler) stadig overalt, mens det i mere udviklede planter kun i knudepunkter.

Det hævdes, at den bøjning eller udvidelse af knudepunkter er opstået af "handling af ukendte og uforklarlige kræfter", eller nogen kræfter i det mindste en lille kendte (mikrobølgestråling), og selv inden for et par sekunder, minutter maksimum, selv i fuldstændig modstrid med virkeligheden . Ideen om, at knudepunkter for det første sving og udvide (i en meget kort tid), og takket være at planter er placeret objekt til jorden (inden for en meget kort periode), uden knækkede stængler, og først derefter forsøger at rette, er en af de største misforståelser, denne afgrøde cirkel, som nåede Explorers, og det er kun op til hvor længe Them De ønsker at erklære den. Bøjning og udvidelse af noder og væv adfærd i vækstperioden (herunder eventuel delvis skade - kan endda Arise deres egne styrker, eller ved at dø ud de beskadigede væv), er botanisk og fysiologisk meget præcist dokumenteret og verificerbar proces. altid først er anbringes planterne objekt eller i det mindste væsentligt afbøjes til jordoverfladen (ikke lodret position), først da begynder processen med at øge antallet af celler i knudepunkterne. Indsatsen for at løfte dele planten vil begynde umiddelbart efter bøjning (faktisk, som nævnt, allerede under indgivelse (skadelig, svækkelse) proces, som kan tage flere dage), og varer cirka en uge. Ved mikrobølgestråling eller anden fysisk magt ville aldrig udvide eller forlænge knude i anlægget selv i millimeter, ikke engang bøje ti grader i en kort tid, uden fuldstændig ødelæggelse (kogning, skære eller bryde). fladtrykt (beskadiget, svækket ) planter i mønstre eller andre steder ikke er kogt. De er beskadiget, men i live. Umiddelbart efter den elektriske udladning har planter, hvor der er blevet en mærkbare og irreversible, hidtil hovedsageligt elektrokemiske ændringer, mekaniske egenskaber næsten uden nærmere angivelse fra ubeskadigede planter, svækkelse af væv holder i flere uger.

Langt de fleste stængler inden for indgivet `skal være (beskadiget, svækket) afgrøde er ikke brudt, men bøjet lige over jorden. I intet tilfælde hver af dem. Noget omkring 90% Det er statistisk meget betydelig værdi, muligt at udføre gentagne efterforskning på området anytime (ikke kun i de regelmæssige mønstre, men alle verdens fladtrykt (beskadiget, svækket) afgrøde, som optager et Anslået område med mange millioner Større firkant). Planter angrebet af elektrisk strøm forsøger at slippe Mindst en del af skadelige kemikalier, så de bevæger sig ned og fjerne dem med rode i jorden, i forbindelse med den Fryser skader frøenes modning. Hvorved den laveste del af anlægget er udsat for den længste og den mest intense virkning af afhandling skadelige kemikalier, I og tid (dage, men snarere uger), fører til en betydelig svækkelse af de mekaniske egenskaber, så det er muligt at bøje dæmme uden at bryde lige over jorden. Mekanisk reduktion af trækstyrke (mod brydning) og bøjning nemt kan verificeres og målbare, blot en simpel hånd-test (sammenligning af indgivet `skal være (beskadiget, svækket) og stående vegetation), ville hellere være mere præcis mekanisk måling. Afbøjningen af sund hvede stammer i midten af højden med 10 cm vinkelret på retningen af vækst frembringer ændringen i vægt omkring 10 g - Ca. 0,1 N, planter i umiddelbar nærhed af indgivet `er (beskadiget, svækket) vegetation omkring 10 gange mindre, De er endnu At anlæg, der stadig ikke er bøjet til jorden. Til afbøjningen af stilkene af sunde byg bør behøver Ca. 3 gange mindre kraft end hvede. Svækkelsen af planterne er muligt i dette tilfælde, selv om det kun meget Ca. sammenligne det og svække forårsaget af mangel på fugt, er det muligt at simulere med det. Mangel på fugt dog også Betjen meget hurtigere, og er helt reversible, undtagen i de tilfælde, hvor anlægget blev allerede helt uopretteligt ødelagt af tørke.

Hele processen Beskrevet også kan være relateret til princippet om naturlig udvælgelse, fordi de er indgivet `skal være (beskadiget, svækket) (beskadiget) planter har en væsentligt højere chance, at deres frø vil indeholde beskadiget genetisk information, tilbyde sig primært "for consumation" at fugle , gnavere og andre dyr, også meldug og forrådnelse. På den medfølgende fotografi duer nyder i indgivet `skal være (beskadiget, svækket) hvede, mens korn fra stående afgrøder for dem er næsten fuldstændig utilgængeligt (forfatterens egne fotos).

Alt, Jævnligt og uregelmæssigt indgivet `skal være (beskadiget, svækket) beskæringsområder, indeholder en lille andel af knækkede stængler, især nær grænsen til fladtrykte (beskadiget, svækket) områder. Dette er fordi der forekommer i det Svækket addition stængler også meget sundere, endda helt uskadt, men kan ikke modstå til et par kilo tung våd masse af Svækket stilke, der falder til jorden på grund af den Domino Effect (forklaret andetsteds), hvad der forårsager pausen.

På ethvert område af indgivet `skal være (beskadiget, svækket) Overhold plante er mulig "eksploderede knudepunkter" eller "udstødes hulrum", se foto 4:e De er ikke i fryseren forårsaget af gastryk, blev de forårsaget af tiltagende betydelig vækst i størrelse og deformationer i beskadigede og døende væv, og kan ikke være involveret i Them Den foregående selv nogen skade overhovedet, kan være en helt normal vækst ændringer, forekommende i planter følge af en gradvis Helt naturligt og modning af plantedele og væv under modningen - tørring ( ! ). Ved første uobserverbare, mikroskopiske dimensioner, der beskadigede områder vokser hurtigt Forøgelse af. Margener brune, for eksempel som slutningen af et iturevet blad. Knudepunkter i en sund plante overvinde forskellen i få grader over den vertikale retning, broen 20deg. Knudepunkter i indgivet `skal være (beskadiget, svækket) Ofte planter bøje tilbage næsten 90 graders vinkel, hvilket for nogle af dem kan føre til spontan mekaniske skader , som deres egen styrke, uden anden alvorlig skade. Væv er beskadiget af elektricitet dør og blive brun, men kan være blot en del af knudepunkter. Enhver anden plante fraktion kan kun delvist beskadiget. Nogle skader på noderne Derfor lige er sket for se ud som om skabt af gastrykket i virkeligheden dannet Oprindeligt ved at øge af mikroskopiske, helt usynlige ændringer i beskadigede væv, ( Hvilket måske endda dø tilbage kun som en helt naturlig følge af Modning ) og det var i processen flere uger.

Det er nødvendigt at indse, at i fotografierne er placeret planter, hvor forløbet mellem skadelige og billedoptagelse flere uger. Skaden var forårsaget af el, men at virkningerne er meget lig mekanisk - døde celler, døende væv. Umiddelbart efter skade ved elværker er visuelt Helt uden nærmere angivelse fra Upåvirket, Selv om der allerede i Them kan findes beskadigede væv og helt betydelig procentdel af døde celler (dræbt af produkter af elektrolyse, varme, eller på grund af presset fra gas, Opstod ved elektrolyse) . Kun på planter, eller at deres dele har modtaget meget multipliceret dødelige dosis af elektricitet (100x, 1000x og mere), kan anerkendes øjeblikkelige ændringer - snoede blade, gulfarvning, bruning eller sværtede brændte dele. Sådanne anlæg er ramt I løbet af nogle dage helt ødelagt (tørret til støv), ikke muligt at finde, mens det på de overlevende Individer, de første synlige effekter efter Indst flere dage, snarere uger. Svækkede planter kan være så godt (nogle af dem kun) ville Konsekvenser af skadelige stoffer som følge af lynnedslag udledning i jorden, men oftest involverer en kombination af effekter, som stoffer i jord og planter point.

Der er fladtrykt (beskadiget, svækket) 2008 valmue på billedet, også "underskrift den største synder." Konsekvenser af lyn udledning, ikke ældre end et par uger, og det nærliggende lindetræ, kan sikkert skelnes fra enhver lynnedslag ældre end option år og mere, ifølge den typiske farve frisk beskadiget træ. For at supplere Også inkluderet fotografier af det samme træ i volgende år. Blitzen Symbolet angiver ramt træ, og i øverste højre hjørne er billeder af det samme træ fra årene 2008, 2010 og 2011th Alle forfatterens egne fotografier.

Fortsættes ...

Jan Ledecky

 

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Gå tilbage til listen over offentliggjorte papirer  

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

z