Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse-fortsætte . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
lightning
GAME OVER.
 ... tryk på en tast ...

... at fortsætte ...

Spillets navn:
CropCircleGatee

(Circlemisinterpretation)

crop circles


Korncirkler - forståelse - maskinoversættelse

Learn about thunderstorms RSS feed

 

I begyndelsen af denne side er placeret objekt virkelig meget forkortet version af siden, til stede ved korncirkler forståelse , og mange andre undersider af hele web cropcirclesonline.com .

 Motto: Very much crop circles resemble a PC simulation of electromagnetic  fields. Even a single one, separate circle. That is why because they are really  created by ElectroMagnetic Field lines of force from lightning discharges.

 

Indeholder kun Adskillige, de mest basale vilkår

 

For det første er det nødvendigt at anbefale til alle, der ønsker at se på TV sjælløse løgnehistorie " Mayan profetier og Crop Circles ", eller Gud forbyde nogen allerede set det, for at forsøge at lægge alle påstande der, set ud fra påstandene her.

 

Gælder dette naturligvis som enhver anden "kunstnerisk mesterværk", der nogensinde er blevet udnævnt til emnet Indiceret. Random, tør som " korncirkler: Quest for Truth ", eller" hvad i alverden Inde i Crop Circle Mystery? "

 

For en grundlæggende introduktion til historiske perspektiver på spørgsmålet om korncirkler er muligt at besøge Wikipedia - Korncirkler . De fleste af de forklaringer Indsendt der, selv om næsten omfatter eller falder næsten udelukkende Inden for pseudovidenskab ( junk science ), men i det mindste kan tjene som et grundlæggende oplysninger om den aktuelle visning på hele spørgsmålet.

 

Unifying teori om korncirkler

Unified teori - korncirkler

Den første og eneste samlende teori - ville helt forklare på samme måde, ikke blot der opstår Krydsslået figurer, korncirkler , men også oprettelse og årsag til alle beskadigede korn rundt om hele kloden. Samtidig forklarer tydeligt meget let og uden undtagelse og forårsage fremkomsten af eventuelle såkaldte " uregelmæssigheder ", som samlet observeret i umiddelbar nærhed af korncirkler . Herunder hyppig tilfælde, når fundet " et hul til stift , "og mentalt ubalancerede ufologer lang tid capering og råber, der opdagede og forfalskning. Hvis der virkelig var før på et tørt sted, og nogle reelle forfalskeren virkelig forekommende, så register ville tørre også ville fjerne en enkelt bevægelse. Alle sådanne fænomener, helt fejlagtigt Oprindeligt betragtes som uregelmæssigheder, meldrøje i de tidligere lyn udledninger i de beskrevne områder er ingen anomalier.

 

Den første og eneste teori om oprindelsen af korncirkler, som alle krav er og vil være absolut pålidelig udføre eller modbevise. Dette er i virkeligheden en af de grundlæggende forudsætninger for enhver verificerbar dokumentation - muligheden for falsifiability (se - f.eks wiki). Et fælles træk ved næsten alle eksisterende teorier med, at det ikke er muligt at Hverken be-eller afkræfte - grundlæggende fælles træk ved alle junk videnskab.

 

 

Komplet nyt indblik i korncirkel problematikker

 

Korncirkler - forståelse - korte version.

 

Enhver, der påstår, at de korncirkler er skabt af udlændinge (UFO, flyvende tallerkener), er en idiot.

 

Enhver, der siger, at korncirkler er skabt af mennesker, er en idiot.

 

Enhver, der påstår, At korncirkler er skabt af elektrisk ladede hvirvler luft plasma, dannet ved at flytte luft og ioniserede partikler og SAALEDES og elektrificeret, thar er aldrig set "in action" Observeret heller ikke efterlignes eller Mathematicall - Fysisk simuleret, med "Lidt momentant desorienteret."

 

Enhver, der påstår, At korncirkler, når og hvor blev skabt af ham, og med Monstrous idiot. (D & D)

 

Enhver, der har været ført bag lyset af denne største vittighed af Moder Natur så perfekt ("Kunne ikke dette nogensinde ske af sig selv, naturligvis, var det blevet lavet af mennesker"), at han gik ind i enhver afgrøde felt til at skabe noget lignende i med henblik på at understøtte hans påstande, at selv fjollet enfoldige.

(Gælder ikke videnskabelige forsøg og eksperimentel verifikation af feasibility)

 

Enhver, der hævder, at en lyn decharge ikke kan skabe på jordoverfladen inde i en markafgrøde Lignende noget lignende virkning på den ledsagende foto, er en idiot.

Se Tilhørende Flere andre billeder endnu at blive offentliggjort (Primært som referencer). Er det muligt at takke den italienske opdagelsesrejsende for dem. Tusindvis af offentliggjorte og ikke-offentliggjorte billeder af sådanne "tegn på menneskelig aktivitet" - "hul til stift."

 

Enhver, der påstår, At korncirkler er skabt af nogle mærkelige, uforståelige og ukendte elektro - magnetisk - mekaniker energi, takket være hvis søgsmål er på plads og tør, selv efter en relativt lang tid, muligt at registrere en række usædvanlige fænomener og effekter, såsom Microsoft LIMA - Lightning Inducerede magnetiske anomalier (Compass afvigelser), infrarød stråling (varme akkumuleret), usædvanlige reaktioner fra mennesker og dyr, svigt mikroelektronik (ved udsættelse for den resterende elektrostatiske ladning), og er i stand til at udlede, at denne den eneste tørre naturligt forekommende, eksisterende og løbende fænomen er lyn udledning, er en idiot.

 

crop circlescrop circlesEnhver, som er i stand til at sige, at dette absolut typisk fraktal mønster, forgrening til siderne præcis Ifølge reglerne for adfærd på gnistudladninger, der udkom en dag inde i korn felt i Tjekkiet, Novy Jicin 1999, 3. juli, Ville skabes ved andre processer temperatur som lyn udledning, er en idiot.

 

Et af de mest typiske karakteristika for lyn udledninger er deres fraktal struktur, efterhånden forgrening i stadigt mere sarte strukturer.

En af de mest almindelige Karakteristik af regelmæssige former - Er Deres korncirkler, vent et øjeblik, hvad det egentlig er?

Hvad med deres fraktale strukturer?

 

Enhver, som er i stand til at sige, at døde fluer, der ofte findes i korncirkler finde steder, også andre døde insekter eller andre døde dyr, blev dræbt af noget andet, end lyn udledning, er en idiot.

 

Enhver person, der ikke er i stand til at forstå, at absolut alt, uden undtagelse, såkaldte "anomalier" Det er i mange steder af korncirkler vises, kan forklares med tørke og Det sted blev for nylig ramt af lynet udledning, er en idiot.

 

Først og mest fremtrædende eksempel på tørre anomalier, geomagnetiske felt afvigelser

Lightning Induceret magnetiske anomalier, Lightning Induced Remanent magnetisme, Lightning Induced Magnetisme - tusindvis af forretningsbøger, tusindvis af tons af skriftlige og trykte papirer.

 

Enhver, der undlader at indse, at den egentlige årsag ikke blot af alle korncirkler og regelmæssig resonans og interferensmønstre i korn, men næsten alle indleveret korn `skal være i verden, hvorved de er ledsaget uadskilleligt med skader på elektricitet fra lyn udledninger og gradvis svækkelse af planter, er en idiot.

 

Af den måde, kender Farmers det meget godt, men af indlysende grunde, de tilsammen (vi) ikke at kommunikere (videregive) det væk. Det er helt naturligt, at de er en eller anden måde bedre og mere naturligt forbundet, forenet med naturen, og de ​​er i stand til at vurdere, er orienteret i det mindste nogenlunde, instinktivt, hvad der sker der, meget bedre end resten af publikum. De har brug for det til ikke beskæftige sig med det heller ikke for meget strøm. Absolut ikke behøvede at forklare det til uuddannede fjolser som ufologer og "mystery forskere", "eksperter" på en række paranormale fænomener. Tusindvis af videnskabelige og tekniske, landbrugsmæssige artikler, publikationer. Et eksempel på mange links på gennemprøvede videnskabelige ressourcer og landbrugsprodukter Specialized publikationer for eksempel her .

 

Bolden er på din side af banen, gutter dumme ufological, mysterium Explorers. Prøv at ramme det i hvert fald. Men, vil du aldrig tilbage til vores halvdel af legepladsen ...

 

For eksempel kan du prøve at udføre, at netop på de steder, (se GPS-database ), hvor nogensinde korncirkel dukkede op, hvilket resulterer i tørke og naturlig måde, som beskrevet på denne hjemmeside (det er et godt stykke over 99,9% af alle tilfælde), Der var ikke flere minutter, timer, dage eller uger før dens fysiske synlighed (opdagelse), der optræder virkningen af lyn udledninger. Den mulighed eksisterer, altid var og vil være. Det var nok til at spørge meteorologer. Ha, Ha, Ha. Hej, Hej, Hii .

 

Hvis du ikke vælger at bruge denne nemmeste måde at prøve det i det mindste at Udfør din sandhed, og ethvert forsøg på at benægte, at kravet er placeret på denne side, så du vil virkelig fortjent det for nogen virkelig sparke din røv. Vi er også meget nysgerrig om hvordan villigt du vil fortælle os om dine resultaterne af denne test.

 

GPS-database - den største samling af GPS steder af korncirkler fundet, nogensinde har været samlet i verden. Den indeholder ikke kun mange GPS-sites, der er kendt og har allerede blevet opdaget af nogle observatører i billeder af kort over forskellige applikationer, og offentliggøres. Først og fremmest selvfølgelig Earth Google , fordi det gør det muligt de steder, hvor tørke kort til rådighed, se status i forskellige tidsperioder, men også for eksempel på Bing Maps eller Yahoo maps.

 

Bestemt indeholder mindst 20 lokaliteter, at han udnævnte kortet over dokumenter beskrevne anvendelser er til rådighed, men som endnu ikke er offentliggjort eller opdaget.

De fleste af dem sandsynligvis fra Italien.

Bestemt ikke udnyttes alle muligheder og opmærksomme observatører han offentliggjorde specialer steder eller i nærhed Deres Bestemt vil finde nogle flere.

 

Selvfølgelig findes der steder, hvor der er korncirkel er optaget på Kortgrundlag fotografier, men er aldrig blevet placeret ved jorden forskning, har menneskeheden aldrig vidste om og opdage dem (for eksempel mange fra Italien, en i Tjekkiet - vil være offentliggjort af Time)

Ligeledes er det ofte muligt at lave en lokal undersøgelse ved hjælp af Google Earth til at opdage mange interessante fakta og punkter relateret til korncirkler fundet, i nærheden af dem, han også mere fjerntliggende steder. Igen, f.eks. En række tørre tilfælde fra Italien, men ikke kun der

 

GPS-database indeholder hovedsagelig en række præcise GPS-data om forskellige korncirkler fundet, fra hele verden, hvis nøjagtige GPS-position er aldrig blevet offentliggjort (hundreder).

 

 

korncirkel puslespil sat sammen ...

- Fortsat

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Generelle egenskaber

korncirkler forståelse rådighed nu. Og for evigt.

Fascinerende, Omfattende, den første og eneste virkelig videnskab ,

realistisk, komplet ny teori.

Basic, Grundforskning.

Amazing korncirkel ciphers løst. Alle og for evigt.

Der er mulighed for at se mere på de næste sider .

 

korncirkler er netop nu ved at blive reel forklaring kun bruger ægte natur videnskab .

Biochemical, fysiske, tekniske, mekaniske, kemiske og andre ægte videnskab

og virkelige natur Investigation principper, der kun bruger naturlove.

 

Anslået liste af videnskabelige, tekniske og forskning discipliner og metoder, Mulige at bruge til at forklare principperne for enhver afgrøde skade og svække afgrøde efter nogen lyn udledning til et korn felt, korncirkler Herunder:

 

Phytopathology, planters anatomi, morfologi og fysiologi, biologi, biokemi, biomekanik, fysik, kemi, biofysik, agronomer, hydrologists, hydrostatik, fysik resonans og interferens, fysisk kemi, geologi, radiobiologi, fysik og dosimetri af elektromagnetisk og ioniserende stråling, elektrodynamik , aerodynamik, statistik, hydrometeorology, elektromekanik, eksplosion kinetik, Elektromagnetisme, fotometri, kvantekemi, termodynamik, matematik, mekanik, hydrodynamik, thermochemistry, optik, mikroskopi, krystallografi, spektroskopi, (stereo) fotogrammetri, electrostatics, toksikologi, fotografering, arkæologer, fluiddynamik, speleologists, magnetohydrodynamik, jordbundslære, elektronik, geometri, magnetisme, geofysik, fraktal geometri, seismolog, agrobiologist, agrochemistry

 

og mange andre, også tværfaglig videnskab og krydsende grene

 

(Skal kun udfyldes som et biprodukt også skabelse af regelmæssige afgrøder paterns - piktogrammer)

Brand ny, original teori om oprindelsen og dannelsen af korncirkel mønstre, absolut fri af eventuelle pseudovidenskab , esoterisk, mystiske eller okkulte Karakteristika, UFO'er, aliens, flyvende tallerkener, sciolism, mystery fejlslutninger.

 

Meget kompleks , men også meget enkel og forståelig.

100% natur og videnskab teori og forklaring af korncirkel oprindelsesstatus,

klar til enhver akademisk og godkendelse procedure modstander og forskning.

Chokerende!

 

Teori verificerbar tilbage ved hjælp af eksisterende poster,

Det er aldrig blevet anvendt til formål Beskrevet endnu.

 

 

korncirkler puslespil samlet.

 

Brand ny teori med rigtige videnskabelige metoder,

helt fri for enhver pseudovidenskabelige forskning.

Amazing, awesome og helt utroligt teori.

Ingen ånd, spiritualitet eller spiritisme.

Ingen esoteriske, mystiker eller okkulte kræfter, effekter, værker eller eksperimenter.

Ingen lort rumvæsener, ufoer, flyvende tallerkener.

 

Koden af ​​korncirkler løst en gang for alle.

korncirkler ulåst. Endeligt. Absolut.

Absolut INGEN ufoer , kendte eller ukendte flyvende maskiner.

Nå ukendte eller uforklarlige kræfter, ingen paranormale forklaringer.

Well Mirakler, ingen mysterier, ingen skilte.

 

Well rumvæsener, ingen kontakter.

Ingen militære forsøg, eksperimenter og forskning.

Nå Lignende andre hemmelige videnskabelige eksperimenter, test eller forskning eller forskning.

Ingen paranormale eller telepatisk test eller forskning, ingen science-fiction.

Ingen Metafysik, ingen meta-psykologi.

 

Absolut utroligt, men sandt kun eneste forklaring. (Mere om næste sider ).

 

Absolut ingen intelligens (efterretningstjeneste), eller endog en ounce af mentale processer Kurset i skabelsen af ​​korncirkel piktogrammer. Selvfølgelig herunder dem, der er blevet foretaget af såkaldte cirkel beslutningstagere, fordi hjerner i tesen om enkeltpersoner ville have en vis intelligens aldrig blevet fundet, selv hvis nogen var virkelig intenst på udkig efter, minedrift og efterforskning der.

 

Ingen intelligens eller mentale processer af planeter, ufoer, flyvende tallerkener, Coleoptera, plads, solen, månen, kosmos, mus, fluer, humlebi, græs, Beatles, masse, skabninger, ukrudt, døde, spøgelser, universet, stof, stof, tornadoer, atomer, molekyler, bugs, krystaller, undergrunden, vind, bakterier, gødning, materiale, visioner, undeads, skeletter, rum, udenjordiske, svampe, skadedyr, vakuum eller nogen anden afgrøde kredse intelligens ved oprettelsen.

 

Ingen interstellare intelligens, ingen ekstragalaktisk intelligens, ingen marsmænd intelligens, ingen Jordens intelligens, ingen intelligens afgrøde, ingen intelligens af korn, ingen intelligens af jord, ingen intelligens vejr, ingen intelligens af planter, ingen intelligens af dyr, ingen intelligens underjordisk vand, ingen intelligens af underjordiske klipper, ingen af ​​Kangaroos intelligens, intelligens ingen af ​​Hedgehogs, ingen intelligens idioter i at skabe korncirkler.

 

Crop Circles forklaret. For evigt og enhver.

 

Princippet om dannelsen af ​​meget præcis, Ifølge mange akser og spejlet symmetri (Ofte fraktal), kan geometriske figurer sammenlignes med princippet om skabelsen og dannelsen af ​​snefnug, eller oprettelse af grafisk registrering af intensiteten af ​​de elektromagnetiske felter, i i nærheden af ​​lige tråd, eller indersiden af ​​elektromagneter, Inklusive Eddy (!) elektromagnetiske felter og sekundært skabt parasitiske strøm. Det vil blive placeret på en anden side. Forklarer uadskillelige Ledsagende cirkler, yderligere små cirkler, som er placeret nøjagtigt på kontaktpunktet i to store cirkler.

 

 

 

 

afgrøde cirkler mysterium løst. Endeligt. Absolut.

Chokerende afsløring!

Teori overvældende enhver anden forudgående hypotese ligesom The Bolt fra den blå ;-o

 

Teori klarere end Solen (overfladetemperatur of the Sun er ca 6000 ° K, temperatur plasma decharge lyn runder 30.000 ° K, dvs 5 gange så meget).

 

Logisk, ikke kun let forståelige, men videnskabeligt dokumenterbar, verificerbar Statistisk direkte byder sig for forståelse og forklaring af hele fænomenet og processen med korncirkler skabelse.

 

 Forklaringen ikke kun meget naturligt Forklarer alene problemet med korncirkler, men også en meget krystalklare højdepunkter hele vejen ville der være forekommende anomalier , der ofte omtales være spøgelsesagtigt og overnaturlige.

 

Korncirkler er ikke skabt af nogen transcendent, æterisk, plads, kosmisk eller udenjordisk intelligens eller energi, heller ville enhver anden tænkelig menneskers eller dyrs intelligens. Kun naturlige og normale fysiske kræfter, processer og interaktioner mellem dem, intet mere.

 

Ikke engang salt såkaldte "plasma hvirvler" (ingen har nogensinde set nogen).

Ingen vind (ikke engang dem vild - "Jeg har dem" - Jerry Cimrman)

eller cykloner, tornadoer, regn, kommer fra.

 

Ingen dyr (bortset fra at " Pindsvin "i Milovice), ingen rumvæsener.

Nå oversanselige perception, eller transcendentale kræfter.

 

Nå paranormale, ufological, eller andre lignende fænomener, magt eller forskning.

 

Well Ley linjer, ingen psykiske eller fysiske energi linjer.

Det billede, bortset fra strækninger, hvor el, gas eller vand cirkulerer - alle forsyningslinjer, drainages, over dem alle lynet decharge elektricitet, kører over det, selv under jorden, ligesom en rutschebane.

 

Traktor spor, vil undertiden Lignende arbejde næsten måde, således, at i nogle tilfælde udviser de sandsynligvis meget mere end tusindfold højere elektrisk ledningsevne, i forhold til deres omgivelser.

 

Også spor af en anden art - de ruter af en fremrykkende storme, bevæger sig i retning af fremherskende vinde. Lyn af alle navngivne storme skaber korncirkler, i en afstand af mange kilometer.

 

Også kan deltage påvirkninger af tilstedeværelsen af ​​forskellige former arkæologiske fund (ikke kun dine skæremærker), der er placeret under jorden, såvel som elementer og geologiske anomalier. De kan have en meget betydelig indflydelse på ledning af elektricitet under jorden, og de er tilsyneladende også Involveret i en statistisk signifikant forøgelse i sandsynligheden for, at lyn decharge i nærheden af ​​nogle særlige steder. samt en Indflydelse en hurtig flytning af el magt til dybt under jorden. Dette sted Yhus han ikke vist højere elecric overledning over jordoverfladen, og skabelse af uregelmæssige former i stedet for regelmæssig korncirkler.

 

Det er takket Der kan også forekomme meget hurtigt overledning af en stor af mængden af ​​elektrisk energi dybt under jorden. Uden betydelige Udførelse på overfladen, og uregelmæssige SAALEDES beskadigelse af andre planter på overfladen uden for regelmæssig form. Energi, foretaget af beskrevne måde er således i stand til at skabe sin indflydelse "kun" og formen af ​​magnetiske feltlinier, omkring en lige dirigent, ligesom relativt regelmæssigt cirkulære former, deres Til sidst resonanser og interferenser alle involverede i processen med korncirkel skabelse.

 

Pyloner og tråd af elledninger i høj grad kunne bidrage til præferentiel tiltrækning af elektriske udladninger i specifikke steder. Omkring ledninger med spænding på 100 volt tusinde og mere, kan der forekomme koronaudladninger. »Kammerater i DDR," faktisk "Kammerater fra CEZ" ville sikkert være i stand til at fortælle meget om det. Især i udlandet, findes der forskellige tung aktuelle operativsystem electrotechnic forskningsinstitutter for producenter og distributører af elektricitet. De behandle spørgsmål af energiproduktion og-distribution og højspænding, og evaluere virkningerne af lyn udledninger, og deres indlæg i tilsvarende anlæg, i hte nærhed af afgrøder fundne cirkler.

 

Ingen spøgelser eller skeletter involveret i enhver afgrøde cirkel skabelse.

(Hverken skeletter i skabet)

Ingen strøm fra hinsides graven.

Ingen monstre, spøgelser, nymfer selv ildfluer.

Ingen overnaturlige væsner endda styrker.

 

Ingen "bølger at tænke på," Hverken mental power eller proces enhver organisme, levende eller død, tænker mennesker eller dyr.

Secret skrifttype af korncirkler blev dekrypteret.

Absolut ingen (bevidst eller tilsigtet) handling af ethvert menneske eller dyr.

Ingen handling, energi eller kræfter mysterium.

 

© cropcirclesonline.com,  © quick spigots

 

 

Nej Hverken telekinetiske sind kontrollerede kræfter, ingen tele-eller para-kræfter, videnskab eller forskning. Nå interstellare, eller Intergalactic kosmiske mysterier, handling, energi eller kræfter.

 

Åh, det Hedgehogs, de også ikke at gøre korncirkler ...

Nå forsøg på samleje, tilslutning eller kommunikation, der flytter ud af kendt eller eksisterende rum, såvel som alle andre indvendige dimensioner.

(Med en enkelt undtagelse - sagen Milovice - øst, der klart var et forsøg på at komme i kontakt Oh, det Hedgehogs ...).

på dette sted "arbejdede" Hedgehogs, "kommunikation",

Det resulterede i nedknækkede korn (hvede) omkring 8 m 2

 

Ingen drev, energi eller effekt af tænkning, mentale processer.

Ingen drev, energi eller kraft af "at være".

Nå mellemdimensionale eller ekstra-dimensionelle drev, energi eller kraft.

Ingen forsøg på intergalaktiske, interstellare eller udenjordisk kommunikation.

 

 

Bare kun en simpel biologisk, biokemisk, fysiske, kemiske og lignende videnskabeligt forklarlig enkle og ægte og helt Natural årsager og konsekvenser Under korncirkel skabelsesprocessen.

 

Supernatural ikke processer, der indgår i korncirkler, også

Absolut ingen " overnaturlige "Processer eller effekter.

 

The Lightning udledning er helt naturligt , kun Jorden, ikke udenjordisk, men i addition Det synes under alle og alle dens egenskaber, kvalitative og kvantitative karakteristika "super" , selv de mest awesome, absolut alle dens egenskaber er hævet over enhver almindelig menneskelig fantasi . Den indledende spænding mellem skyen og jorden kan være højere end flere milliarder volt. Den maksimale strøm kan nå op på næsten million ampere. Energi overført og udstrålede af Det ville være i stand til at levere strøm mange godstog mange miles. Speed ​​ofReturn Strokeer noget mellem en tredjedel til 2/3c. Koncentrationen af ​​energi er langt højere end på Solens overflade.

 

Satsen for nuværende stigning - et par ti til hundrede tusinder af ampere pr mikrosekund, kun én eneste milliontedel af et sekund. Måske kun nogle lasere kan have en højere energi stiger, men energi af enhver laser, der blev fremstillet i verden, sammenlignet med energi af lyn, en masse under gennemsnittet temperatur som, ville være udtryk for "svag som vand", herunder at vil monteres i Brezany.

 

Selvom The Lightning Discharge er virkelig SUPER også og NATURAL , er det ikke i fryseren A Matter of hyperphysical (SUPERNATURAL), kun & SUPER NATURAL .

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

 

Endelig er der nogle oplysninger Resterende

Ikke så videnskabeligt, nogle lidt humoristisk

 

Sun, Plasma

Meget lignende genstande som korncirkler (ikke så længe holdbart, men sekunder, minutter,

også timer og måske dage, opgående sol i plasma.

(Der processer, ligne tordenvejr,

men meget - meget mere end 10 12 stærkere)

(Vil ikke blive undersøgt på nært hold).

http://www.thesuninmotion.com

Søn corona , søn udbrud

 

 

The Sun & planeter

Der findes meget, meget lignende genstande på solen overflade, eller på enhver stjerne overflade.

I Solens korona og sol plasma på overfladen holdes tør plasma og en energisk udbrud og elektriske udladninger, der virkning under nogle af dem ville hele kloden helt fordampet. Deres indflydelse i Sun overflade plasma, som har meget mere Lignende egenskaber til fluidtemperaturen som faste stoffer, der kan skabe mønstre sammenlignelige med de cirkler på vandoverfladen, herunder en bred vifte af interferenser og resonanser. Noget der ligner synes der kan i tilfælde af meget velkendte populære solpletter.

 

 

 

"Crop cirkel" som growed op objekter vil blive opdaget i fremtiden på næsten hver planet og deres måner i solen og i meget system i længere tid fremover, hvis nogensinde, på alle andre udenjordiske planetsystemer.

 

I livløse udenjordiske materialer og overflader som sand, sne, murbrokker, pulver og lignende.

 

Før en robot eller håndlavede forskning De vil blive Estimeret og forudsagt, af os.

Vi vil ikke gå der til at undersøge nu, fordi Hawking advarer mod dem, ville de spiste os.

 

Ingen, ikke nogen absolut intelligens Opretter korncirkler

Mulig spørger Georgina Paroubek tidligere én, virkelig meget dum engelsk politiker, vælges prøvet det med hjælp fra den marsmænd (også kommunister) og regeringen på vegne af Them. (Og briste som en boble)

 

Ingen udenjordisk intelligens, ikke nogen anden intelligens, ingen menneskelig itelligence.

(Vi mener korncirkler danner, ikke sagde drengen, men hvem ved?)

 

Ingen "plasma hvirvler". (Ingen har nogensinde set nogen)

Ingen "hvirvler elektrificeret af friktion." (Ingen har nogensinde set nogen)

Ingen vind, ingen Cykloner, Tornadoer ingen, ingen regn, ingen hagl

Ingen dyr, ingen rumvæsener.

Well eller ekstrasensorisk opfattelse eller transcendentale kræfter.

 

Nå paranormale, ufological nej, ingen unormale fænomener, kræfter eller undersøgelser.

 

Well Ley linjer, energi linjer no.

 

korncirkler Cipher Unmasked.

 

Ingen "tanke-bølger", ingen kræfter at tænke på, om eventuelle levende eller døde organismer, mennesker eller dyr.

 

Æg eller kylling?

Hvad kom først, hønen eller ægget?

Vi ved det ikke. (Knows nogen)

Hvad kom først, korncirkler eller høne?

Vi ved det ikke. Beklager, vi kender den. Dette var ikke det rigtige spørgsmål.

Hvad kom først, korncirkler eller æg?

Vi ved det ikke. Beklager, vi kender den.

At man ikke var det rigtige spørgsmål, også.

Ønskede at stille et andet spørgsmål lidt.

At være eller ikke at ... Beklager, en lille fejl igen.

Hvad kom først, korncirkler eller Stonehenge?

Det er den ene rigtige spørgsmål.

I dag er alle stand til at besvare dette spørgsmål ved hans egen.

 

The Last Chance

P.S.

Kære (dum) cirkel beslutningstagere, har du sidste chance for at tilstå den FACT

At du har aldrig selv den eneste afgrøde cirkel havde lavet.

 

Hvis nogen, så det var virkelig "sådan en stor lort" i forhold til figurer,

Det var virkelig kun er skabt med hjælp fra naturens kræfter ,

elektrisk udladning af Lightning ,

At kun lidt hver intelligent mand

du vil ikke betale endnu en øre, og alle vil Gibe dig.

Hver eneste din tidligere Whopper "Bekendelser"

At hvor som helst du har oprettet nogle korncirkler,

blev alle udtænkt i en pub, efter at du havde Drak ned

mange øl flasker og andet sprut.

Eller som noget akavet forsøg på at bedrage den simple Mrs Bower.

 

Nej, Nej, Nej, Nej, Nej, aldrig, aldrig, aldrig, aldrig, aldrig

Nå transcendentale væsener eller kræfter.

Absolut ingen (aktiv eller kendte) indgreb af nogen menneske eller dyr.

Nå telekinese, kom Lignende kræfter, ingen tele-eller para-kræfter, videnskab eller undersøgelser. Ingen kosmisk eller rum eller kosmos mysterium, magt, energi eller kræfter.

Nå mellemdimensionale kræfter eller effekter eller enhver anden forbindelse eller kommunikation.

 (Undtagen tilfælde Milovice - East)

 

Ingen strøm, energi tanke eller handling.

Ingen strøm, energi eller handling af "beeing".

Nå interdimensional eller ekstra-dimensionelle effekt, energi eller kræfter.

Nå Intergalactic, interstellare eller udenjordisk kommunikation.

 

Ingen af ​​navngivne kræfter eller effekter skaber korncirkler.

 

Kun en enkel biologiske, biokemiske, fysiske, kemiske, mekaniske og andre

real videnskab og ægte natur Årsager og resultater.

 

Ingen overnaturlige fænomener overhovedet.

 

 

 

Ingen fjollede senil ... (Dement oprettet nogen afgrøde cirkel)

Ingen vittigheder, ingen cirkel beslutningstagere

Well Doug, no Dave.

Ingen bestyrelser, ingen ledninger.

Well planker, ingen reb, ingen nævn, ingen ledninger.

Ingen dumme senile demente gamle fyre eller deres efterlignere, Beundrere eller tilhængere.

 

NATURE SCIENCE kun skabe korncirkler

Ja, kun virkelige natur styrker, forudsigelige og beregnelige, ved hjælp af regler og love biokemi, biofysik, fysik, matematik, biologi, kemi, mekanik og andre lignende dem, der stammer fra virkelige natur videnskaber og filialer ase involveret i originering af hver afgrøde cirkel nogensinde er fundet .

 

Fysisk, biokemiske og Lignende kræfter skabt mere end Milliarder af korncirkler, eller på en måde Tilsvarende former oprettet på Jordens overflade længe før nogen mennesker eksisterede, også dyr. Oprindeligt i levende stof, som sne, sand eller støv, senere i mos eller lav, og mere senere i planter som korn eller lignende.

 

Big Bang forskning

Virkelig Big bang i forskning og meddelelse.

(Ordspil på ... The lyn efterfulgt af torden og producerer et virkelig højt bang)

 

Meget lignende princip korncirkler Opretter Lignende objekter

på overfladen af ​​en stjerne, uanset størrelsen.

Vi vil ikke undersøge det fra en tæt hold.

Også på overfladen af ​​mange, selv om ikke alle

Deres planeter og måner i kredsløb hver stjerne

af hver galakse i det ydre rum, i hele universet.

Vi - nu lever ikke vil undersøge det fra et smalt spektrum nogensinde, Obama stoppet.

 

Note:

Ikke alle himmellegemer - for eksempel vores Månen er i øjeblikket i denne henseende helt ud af drift, men i fortiden er det måske ikke været. Ligeledes er de to måner af Mars, Phobos og Deimos (generelt enhver "lille fyr" i solsystemet og i rummet). Genstande, som ikke holder nogen atmosfære og ikke at udstille og vulkansk aktivitet, vises på samme måde. Men på Mars 'overflade er der vind, friktion og dermed også der skal være til stede storm, men i dette tilfælde, naturligvis kun sandstorm. Hvor der er tordenvejr, der friktion, elektricitet og lightnins, og der kan være cirkler (undertiden). Når nogle af de nye sonde udforske overflade med tilstrækkelig opløsning ...

Videnskabelige publikationer ikke at nævne om Observerbare storm aktivitet på Mars endnu.

 

Sorte huller

Også muligt, at korncirkel ligner objekter vises på overfladen af ​​sorte huller og lidt derover. Et eller andet sted mellem overfladen og Event Horizon.

Brug af kendes i dag Principper for fysik,

Vi vil aldrig kunne undersøge dem på tæt hold.

 

Dette er IKKE en joke.

 

 

Der er milliarder af galakser, hver af dem indeholder milliarder af stjerner. Denne stjerne for hver planetsystem indeholder flere planeter og lidt mere Flere gange af måner. Næsten hver på af dem i løbet af hver fra milliarder af år tusinder og atter tusinderCrop-Circle-modeinterferenser skabte figurer med figurer som kalejdoskop eller oscilloskop ( Lissajous ) eller mekanik fleksibel membran, (figurer Chladni ), fraktale former (is flager, forgrening), Kyrlian former og Lichtenberg (anden fraktale analoger)

hvert år (Earth år, terrestrisk - Ca. 31.557.600 sek))

Tror ikke? Du vil! Tro det! Du vil tro, du vil forstå,

Vil du acceptere den forklaring, og du vil stole på. (?)

 

Spørg om dumme enfoldig

Kære cirkel-maker-Stupids. Ifølge dette skøn Under eksistensen af universet (her, vores, at vi lever i det), lige siden Big Bang, blev der "skabt" Ca. omkring 10 30 (eller endda meget mere) Crop-Circle-mode & skabte interferential resonans og Kalejdoskop & Lissajous & Chladni og kombinerede figurer i støv, sne, is eller andre is-lignende materiale (frossen metan eller enhver anden gas) i plantemateriale, såsom korn, hvis eksisteret overalt i ydre planetsystemer nær enhver stjerne, inde enhver galakse ...

(Sorte huller ikke tælles)

 

(10 30 Omkring 1.000 gange med mere end option nogen af os, selv i tilfælde af såkaldte "voluminøs prøve" er en række atomer til stede i hans krop)

 

Kære cirkel beslutningstagere, har du stadig ønsker at erklære, at du har gjort

en af ​​dem?

 

Correction (characteristic):

Even if any message down these pages would look like to be absolutely sure, there should be placed an introductory sentence before that

Is possible, that...

Possibly would be proved, that...

Presumably possible...

Some (many) observations (experiments) may imply, that...

Absolutely sure beeing right maybe only stupid, silly, pinhead, bighead or bigmouth.

So, which one of them, damned?

 

For en grundlæggende introduktion til historiske perspektiver på spørgsmålet om korncirkler er muligt at besøge hjemmesiden Wikipedia - Korncirkler. De fleste af de forklaringer, selv om der indgivet eller falder næsten udelukkende ligger inden for Pseudovidenskab (Junk science), tilhører den Kategori:Pseudovidenskab, men i det mindste tjene som et grundlæggende oplysninger om den aktuelle visning på hele spørgsmålet.

 

Frem for alt skal det understreges, at der serveret en forklaring, eller en side på denne hjemmeside, i hvert fald ikke beskæftige sig med begreber eller marker med menneskelige aktiviteter, såsom Esoterisme, Parapsykologi, Psychotronics, Paranormal fænomener, Ufologi, Spiritisme, Astrologi, Okkultisme.

Troen på udlændinge, Udenjordisk liv, herunder Rumvæsen, Eksobiologi, E.T., Ufo (objekt), Military disc-shaped aircraft, Flying saucer, besøgende fra Ydre rum, Universet, Galakse, Mælkevejen.

Magi, Sort magi, Witchcraft, Heks, Supranaturalisme fænomener, Mirakel. 2012-fænomenet, Poltergeist, Konspirationsteori, Psykokinese, Shamanisme, Mystik, eller ethvert andet område Pseudovidenskab eller Junk science fra Kategori:Pseudovidenskab.

 

Nogle noter ...

 

Noli tangere circulos meos, quod licet Iovi, non licet bovi, fiat fulgur ergo fulgur fecit.

 

CropCircleGatee

 

Quamvis dē omnibus dubitandum est, crēdō quia absurdum est, credendo vides AMDG.

 

Omnia vero fulmen gubernat. Thunderbolt piloter alle ting. (Heraklit)

 

Side (r) under permanent konstruktion ...

Alle dage kunne se og små ændringer ...

næste side (r) snart ... (Spil på ord) ...

På denne side, og andre kunne følge resultaterne

af mere end tre år Fortsat (tilføjet 13. Februar 2012: mere end 4 år)

tophemmelige hård Investigation (ca. 38 måneder)

Hobby legetøj kun ... (I hvert fald i starten)

 
slutningen af ​​besked ...

 

Litteratur, kilder

Nogle bøger (en lille brøkdel), som bruges til at forklare forskellige fysik og natur fænomener og effekter i tekst og undersider www.cropcirclesonline.com Litteratur

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

z