Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-publicerade-text-4-2 . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
Publicerad text 4/2
Texten publicerades utanför detta hem web www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Hemsida

ännu opublicerad

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 
 

Cirklarna

  - 4 - del 2

 

 

Forma grafen av det elektromagnetiska fältet linjer elektrisk ström kurs i spannmål genom utsläpp av blixten - Del 2

En annan möjlig resonemang om uppkomsten sätt, vissa kompletterande fenomen, indirekta bevis.

Nästa Det ganska litet fragment Pålitlig vederlägger varje möjlighet cirkel beslutsfattare aktivitet, är ett land hus i Kingsclere, där bor kompositören A. Lloyd Webber. År 1995 framträdde på den här webbplatsen och pentagonal stjärna. Hela fastigheten är bevakad dygnet runt av 24-timmars säkerhetstjänst. Forskargruppen Försökte utforska piktogram, var på grund av omfattande övervakning av land-, utrustade med sensorer och mikrofoner, greps inom några minuter efter ankomsten. Ingen fångades under produktionen mönster. Webber var vid denna tid på semester. För landet vid den tiden Careda bara säkerhetspersonal.

Uppgifter erhölls från adressen http://davidpratt.info/cropcirc1.htm och volgende, löst översatt och kompletterad med information som erhållits genom sökmotorer. Från samma källa Används någon annan information vidare i denna text.

A. Lloyd Webber trodde aldrig att cirklarna bör framställas med utomjordingar, och bedömde att det mest troliga av alla, ska vara förfalskningar. Därför blev mycket förvånad som dök på den plats där i något fall Kan någon komma in. I yttrandet av utlänningar är endast möjligt hålla med honom. Endast verkliga gärningsmannen, blixtnedslag ansvarsfrihet, kan faktiskt få på plats, eftersom ingenting i hans strategi "uppifrån" hindrar. Även de minsta utvalda funktioner i högspännings-ledningar. De kan locka blixten mycket mer intensivt än alternativ någon åskledare ensam (genom koronaurladdningar). Formen är den så kallade "motortyp", eftersom geometrin påminner sina processer som sker i cylindrarna för förbränningsmotor. Med andra ord, en explosion, mycket Symmetriskt sprider sidled., Det finns naturligtvis många fler bilder på samma mönster. Visningen kan i någon annan fortsättning, som kommer ägna mycket mer uppmärksamhet på detaljer i utomjordingar landar strax i de högspännings ledningar.

Inkoppling HV 100 tusen volt, som lockade blixten ansvarsfrihet, sker nästan exakt ovanför kanten av formen. Genomsnitt av mönstret är ungefär 56 meter, GPS-position av mönstret centrum 51,313622 °, 1,287831 °, med en tolerans på flera meter. Vem besöker webbplatsen Beskrivs i en kartläggning program kan åter övertyga intressant faktum att det de fattiga utlänningar landade igen direkt under hög spänning ledningar. Hur de är killarna (o) som skickligt att ...

Sommaren 1991 har Terence Meaden och ett team av japanska forskare hade ett fält (förmodligen någonstans nära Silbury Hill) under överinseende av elektronisk utrustning, inklusive radar, magnetometrar, video, mörkerseende, rörelsesensorer. I skydd av dimma verkade bildas små vikter, men ingen av skannrar registrerade några inkräktare.

Författarens anmärkning: Bild har redan skapats (exponerade) antal dagar eller veckor innan (1). Visualiserades (utvecklat) med upp till flera dagar senare. Stjälkar vid första tack till skador på el successivt Försvagad (2). Sedan fanns det en ökning av deras vikt på grund av dimma (3). Slutligen, böjda till marken (4). Observatörer observera endast upp till fas 3 och 4, och om fas 1 och 2 hade ingen aning.

Händelsen påminner om den klassiska fotolabb processen. En annan likhet med fotografi som är att skapa en "bild" används och blixtljus. En annan likhet är att omedelbart efter exponering latent bild bildas endast helt osynlig. Det heter analogier med klassisk fotografisk process (och större antal kommer att beskrivas) helt kommer att uppmärksammas i en av volgende delar. Redan i tidigare arbete (3 - kronologi) fasen var nummer 1 från 5 i logi kronologi sekvensen heter exponering (Exposition).

Upptäckte mönster ganska ofta i som efter en viss tid Arosa nästa avsnitt. Det var på grund av den olika intensitet av exponering, behövde de mindre drabbade områden mer tid för "utveckling" bild, hade naturliga utvecklare att arbeta längre. Vissa delar av volgende betalar mycket mer uppmärksamhet åt liknande fall.

Observera att "På det här sättet, vegetation något Apg på samma sätt som en kemisk utvecklare av Exposed fotografiska plåtar:. Den kastar upp de latenta bilder" finns i Leo Deuel publikation - Flighter till igår: Historien om antennen arkeologi, sid 38. Det var ett stort misstag (en av många) av alla tidigare undersökningar i cirklarna, att deras resultat nästan aldrig inte rådgöra med experter i arkeologi och i synnerhet antenn arkeologer. Om luftfarten arkeologerna förmodligen inte visste att något sådant existerar. I publikationer och artiklar publicerades att hela under detta årtionde i frågan om cirklarna, är det inte om nästan varje omnämnande. Men dowsers och media, fans av ufon, utomjordingar, flygande tefat, och kanske alla tänkbara fält av skräp vetenskap till varje gröda cirkel Kommit tusentals. Serverar dem rätt. Tack vare detta Deras kunskap och förståelse av principerna Möjlig framväxt var tillbaka framåt snarare än alternativ. Å andra sidan är det nödvändigt att tacka dem för det, hur ofta, nästan alltid ganska noga mätt med en kompass avvikelse jordmagnetiska fältet. SÅ avhandling dumbommar skjuts flitigt framåt graden av kunskap i riktning mot förklaringen, vilket endast är möjligt i torra fall: den senaste utsläpp av blixten. Det var nog bara att fråga. Något dem i. Skulle detta exempel Respekt för mr Pockels berätta. (Skall specificeras senare)

Det faktum att de älskar mysterier och försiktig Tålmodigt samlade in Årtionden under en relativt stort antal andra tydliga bevis. Nästan entydigt stöd resultaten som rör sig runt på webbplatsen, som var en tid innan, drabbades av blixten, utan att veta något om det, kommer att beskrivas mer i detalj i en volgende avsnitt.

En armé officer stationerad i den utbildning grunderna för Salisbury Plain kom en gång över en gröda cirkel i en aktiv minfält.

Författarens anmärkning: För utsläpp av blixtnedslag med Minfält inget hinder, snarare tvärtom.

2007/07/15 - Storbritannien - Dorset - Bournemouth - foto 7 (exakt GPS-position av objektet är känt, förstås).

Fotografera Erhållen från det numera nedlagda domänen cropcirclesdatabase.org. Samma sak är också bedriver webbplatsen http://home.planet.nl/ ~ sarne023/06n.html , kommer troligen från där den ursprungliga bilden.

Träd i ett fält nära flygplatsen. Fältet ligger på en inhägnad tomt, vilket inte tillgänglig för allmänheten. Formen har inte studerats noga, men från luften, och efter skörd. I samförstånd med ägaren Absolut inte skulle vara ett problem att besöka webbplatsen och ta en titt på trädet. Tecken på blixtnedslag på bålen är säkert observeras även efter fem år, eftersom Visst var det inte bara "flash ogräs." Meteorologer från flygplatsen kan också ha kunnat finna SOM rekord av stormen. Markägaren hittade verkligen att år under vissa rivna trädgrenar och det möjligt att är trädet efter att träffas av blixten orm som skall kontrolleras och behandlas av dendrologists.

På nästa bild 8 monteras ihop tre bilder från olika år. Foto S. Alexander, F. Laumen, F. Laumen. I närheten av varje slinga av dem "något" Inträffar - oregelbundna former. Detta är synen på föremål eller vilka linjer ligger under jord. Det kan vara en del av ett kollapsat flygplan eller några arkeologiska lämningar, dränering, avlopp, vattenledningar, verktyg. Varje underjordisk struktur är ofta senare visualiseras av blixten inte långt från där den är belägen. Som en linje av mestadels helt förstörda, död majs. Till exempel, om blixten träffar Direkt till brandpost stående på ytan, några dagar senare och visas raden av döda eller skadade gröda Kraftigt precis exakt över röret under jord. Deras längd är usuall från några meter till 10-20 meter, ibland ännu mer. Området för grödan ändar dött inom flera centimeter, och omedelbart bakom som inte ens växter och lätt skadade. Objekt som har ökat koncentrationen av elektrisk energi, är placerade under nivån för djupplöjning. Om fläcken var han inte i någon arkeologisk framsteg prospektering, ligger fortfarande där. GPS-positioner av föremål är känd för minst två av de tre platserna som visas här och resten kan nog spåras. Liknande platser där det finns något liknande i närheten eller längre bort från ett regelbundet mönster, naturligtvis, finns mycket mer, och inte bara i England. Ibland underjordiska ledningar på grund av ökad ledningsförmåga, effekten av en starkare grundstötning, elektrostatisk och elektromagnetisk induktion och jonisering av luften ovanför dem får delta i bildandet av de första två (osynlig) faser blixtnedslag ansvarsfrihet - Preliminär fördelning, steg ledare, vilket kan leda till att rörledningen är torr, och det slog flera parallella armar av samma elektriska urladdningen på ett avstånd av många tiotals till flera hundra meter från varandra.

Visningar av en underjordisk rörledning är en del av regelbundna (eller oregelbundna) siffror i grödan fältet så ofta. I och kommande arbete kommer att betalat mycket mer uppmärksamhet dem. I vissa fall kan det vara ännu en del av mönstret under vägen, såsom är fallet i volgende två bilder. Detta är platsen Winterbourne Bassett, Wiltshire, 1998, 23 maj, Lucy Pringle foto - toppramen. Den nedre bilden fångas senare (minst 14 dagar, men något mer). Foto Busty Taylor. Det är den skadade grödan säkert döda. Död var naturligtvis på den övre bilden, men på grund av trögheten av biologiska processer i växter hade inte redan ser ut så. På den tiden skulle även visa några tecken på liv - ämnesomsättning. På den nedre bilden kan vara mycket observerade signifikanta färgförändringar av växter i traktorns spår (även död, men inte så länge). Färgförändringar i traktorn spåren observeras även vid den närliggande området, och utan påverkan av el från blixtnedslag skulle aldrig ha hänt. Spår traktorn i fälten är den andra bästa kända ledare. Den ledande position upptar varje metallrör och andra metallföremål som ligger under jord. Det är också möjligt Observera väl att grödan ovanför metallkonstruktioner betydligt Framställda högre än mängd el i traktorns spår och tecken på döden dök betydligt snabbare, medan i det spår för en tid och överlevde därför ännu inte har en torr och distinkt gul nyans. Gulfärgning till samma nivå kommer att ta flera dagar. Natual framkallning av film måste arbeta lite längre, var intensiteten av exponeringen betydligt svagare. Förmodligen flera storleksordningar.

Det sista fallet av eventuella biverkningar av blixtnedslag strejk plats med Alton Barnes, Wiltshire, Weyhill, Hampshire, 18 April 1998. Det är möjligt att vara en del träd Kompletterande parallell arm blixten utsläpp under mönsterbildning eller nästan helt förstörda, så det senare beslutat att ta bort dem. Situationen för tidigare tillstånd visas på flygfotografier Erhållna från Bing Maps (datum okänt), situationen efter deras avlägsnande erhölls från Google Earth . GPS mönster var 51.215244, -1,556524. På Google Earth Möjligt hitta två flygfoton "efter". Till Google Earth bilden importerades traktor linje (i ljus magenta) från Bing och vice versa.

På bilden av gröda cirkel (våldtäkten) från www.temporarytemples.co.uk / (foto av Steve Alexander), är det tydligt att träden (enligt barken av björk) inte lämnar växa upp alls, förmodligen redan varit helt död. En bild från Lucy Pringle också Möjligt att hitta. Efter mitten av april, tiden för blomningen våldtäkt är tillförlitliga belagda med gröna blad. Enligt den tidpunkt då björkarna börjar bli grön, i det engelska språket är ännu heter en månad. Vilken skulle det vara? Kan det vara mars?

I dagens (dubbel) var en del presenteras enbart och endast INDIREKTA bevis. I varje fall finns det inga bevis för att på något sätt trovärdigt och villkorslöst Erbjuds att bekräfta teorin om skapelsen former (oavsett om regelbunden eller oregelbunden) av gröda skadas av blixturladdningar som en förteckning över de elektromagnetiska fältlinjerna, och Deras interferenser. Men de har absolut, utan undantag, alla ganska viktigt gemensamt drag. Med teorin Beskrivs inte i något fall är i konflikt. Hypotesen är tillämplig på alla dem, antingen om det inte är möjligt att säga att en liknande läge ursprung helt skulle uteslutas. En av de grundläggande principer som bör vara i någon vetenskaplig teori och tillät hypotes. Detta är refutability (falsifierbarhet test). När någon lyckas Trovärdig utföra (till exempel göra en inspelning eller en film fånga, medan kontinuerlig uppföljning och utvärdering av elektromagnetiska fält på webbplatsen för att bekräfta) att någon plats där det upptäcktes senare äkta gröda cirkel, aldrig hänt i fältet blixtnedslag ansvarsfrihet . Tvärtom, att det rörde sig gröna varelser med antenner, utomjordingar eller flygande tefat, är teorin presenteras här Möjlig Tänk Pålitlig vederläggas.

Bevis, att de nämnda teorin om blixtnedslag i placeringen av gröda cirkel bekräfta mycket starkare, kommer att presenteras allt mer i vissa delar av volgende. En av de stora posterna, verkligen enorma högen på 100% som bekräftade att vid platsen för grödan cirkeln var tvungen att ske villkorslöst blixtar i marken, tålmodigt och försiktig, under årtionden, ge de fattiga fans av mysterier ("UFOloger &") utan själva i minst Misstänkt. Eftersom varje kompass avvikelse Mätt med dem torka bevis. Planeterna, som kallas Globen och bebor det från många andra organismer samt humanoid apor typ av mänskligheten, ergot annat sätt att uppnå intensiva torka och lokala variationer med tidsförloppet jordmagnetiska fältet än blixten ansvarsfrihet helt enkelt inte existerar. Ännu bättre och mer intressant Erhållna resultat skulle användas Åtminstone om deklination kompass, eller ens en magnetometer. Kanske är detta bara som en liten expertråd för framtiden.

Dagens artikel "delvis grenade" från mer fysisk och vetenskapliga förklara för cirklarna uppkomsten principer, eftersom bevisningen serveras här var mer eller mindre komplementära, de är mer av en nyfikenhet. Ändå hänvisar till är hela tiden Att fragment av bevis. Vissa andra delar som främst kommer att fokusera på fenomen som inte har med möjlighet att förklara vägen för uppkomsten av periodiska strukturer skadade gröda och nästan ingenting gemensamt, kommer betydligt MYCKET Identifierat som en Intermezzo och som en del av sina titlar. Förgrening är verkligen möjligt, slumpmässigt kommer att vara i en del uppmärksammade i frågan om cirkel beslutsfattare, en annan Osäkra olika teorier, Inklusive utlänningar (utlänningar, naturligtvis, en helt fristående del), intelligens av majs, av vakuum, av stjärnor , planeter, objekt, växter, svampar, djur och liknande förklaring uppkomsten av cirklarna, som uttalas i fällan. Den som vill ha lite allvar fokusera på frågor av spannmål skador och logi, måste utvärdera Liknande sciolistic teori om bara för att de finns. Det finns teorier "mycket mindre" sciolistic och skadligt, torr och Gaia. Vid det kanske kanske synd att inte fungerar, åtminstone inte som det ska. Belönas med fansen åtminstone, möjligt att det är därför ganska gulligt.

Lyckligtvis, även för rent vetenskapliga delar som framställts med en hel del av materialet, mer än tillräckligt.

Det skulle vara för idag (dubbel) del den slutliga sammanfattande.

 

Jan Ledecky

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Gå tillbaka till listan över publicerade artiklar  

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

z