Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-publicerade-text-4-1 . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
Publicerad text 4/1
Texten publicerades utanför detta hem web www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Hemsida

ännu opublicerad

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 
 

Cirklarna

  - 4 - del 1

 

 

Forma grafen av det elektromagnetiska fältet linjer elektrisk ström kurs i spannmål genom utsläpp av blixtnedslag.

En annan möjlig resonemang om hur för uppkomst, vissa kompletterande fenomen, indirekta bevis.

Dagens del är ett förspel innan flitig publiken kommer att känna en annan bit av bevis, från vilken helt klart visar cirklarna som Moder Natur Skapar, med egna medel, alldeles ensam, utan någon inblandning av fool utlänningar från yttre rymden. Skapar dem ensam och bara genom fysiska krafter (och andra naturliga, dvs egna effekter), lokala, jordiska. Genom The blixturladdningar. Varje mönster i säden, regelbunden eller oregelbunden, är främst ett register över aktuella elektriska fältlinjer, som framför fältet och också i ett närliggande tunnelbanan framkommit under blixturladdningar. Mestadels det kan DELTA processer och deras mekaniska krafter (symmetrisk explosion sprider sidled, som en raket exploderande fyrverkerier, eller process inuti cylindern av förbränningsmotor) och redovisas som en liten, först helt omärkbar mekaniska skador i växtvävnader ( kanske riktningar orienterade). Utan bidraget från en primitiver, eller icke-existerande utlänningar. Idag ska vördas publik bekant med några ganska indirekta bevis.

Bland annat: cirklarna finns sedan en födelse. Vad heter cirklarna i dag, inträffade på jorden fanns långt innan någon tänkande person. Bara inte förekomma i majs, men i andra växter som hade inträffat på jorden, och inte bara växter (snö, damm).

I dagens tider, vissa år, helt enkelt på fälten visas i några år skulle inte. Fråga bara någon bonde. Kombinera Operatörerna vet något. Säkert något också kunde berätta vem arbetare när kryssat fälten med lie. De som redan i de avancerade länderna i de allra flesta dog ut helt. Det är inte sant att cirklarna börjat dyka, säger, från åttiotalet. Endast betalas nästan dem helt ingen eller endast minimal uppmärksamhet, eller var allvarligt undertryckta. Med tanke på deras frekvens, eller snarare Inträffar gleshet, naturligtvis, det finns jordbrukare som har aldrig sett någon - innebar ett regelbundet mönster. För att mannen för att se formationer liknande den som medföljer på bilden är tillräckligt nära för att flytta säd områdena ett år, och det finns ingen anledning att gå förbi ett område större än en enda kvadratkilometer.

Den första av dem kommer att få en form, som i själva verket ingen någonsin sett på fältet, utom naturligtvis Mr skördarförare. Han uppenbarligen inte avslöja för någon, och journalister inte ringa. Operatörer av skördare har sett en hel del, var precis tillräckligt för att fråga dem. Bilden erhölls genom Google Earth . Koordinater och datum kommer att hänvisas upp i någon kommande artikel. runt Dess diameter är 22m och form är mycket lik några som dök upp i Storbritannien, Tyskland och Italien några år tidigare. Formen gjordes inte. Inte undersökts. Varken någonsin upptäckts. Genom sin existens är det möjligt att ogiltigförklara en av de främsta argumenten för förnekarna av naturligt ursprung cirklarna. De hävdar att de mönstren skapas av människor som därefter vinst från deras "upptäckt" och "forskning", och sedan använda möjligheten att Uttala olika teorier om eventuella möjligheter deras ursprung. Form som aldrig har "upptäckt" Kan aldrig "studeras". Så, kära förnekarna, nästa gång, något bättre. Med tanke på mönstret som upptäcktes av en ren slump, inte några riktade sökningar bör finnas dussintals liknande fall bara på Google Earth , och flygbilder Tusentals aldrig offentliggjorts. Bara behövs för att leta efter. Samtidigt upphöra att gälla ett av de andra argument av vissa piktogram observatörer som säger att cirklarna är tillverkade av utomjordingar försöker kommunicera något genom dem till mänskligheten. Endast dårar skriver uttalanden som ingen läser.

Till ovanstående mönster kommer naturligtvis förr eller senare logga in några av sina "författare". Detta har vi gjort, det var då, när vi var så avancerad och så vidare. Psykiska störningar är ibland monstruösa, och stängde medicinska avdelning av institutet docent Mr Chocholoušek förbereder redan dem flera sängburar.

Verksamhet mentalt störda personer - cirkel beslutsfattare, som gjorde cirklarna, ganska trovärdiga motbevisar torka cirklar gröda, som dök upp på platser så nära bevakade, nämligen att ange någon inkräktare helt enkelt är utesluten. Några exempel följer.

(30 juni 1991) erhölls från att skära Internet källa som inte kan identifieras nu var datumet inte undersökas ytterligare, men förmodligen överens. Namn på tidningen inte identifierat, men målet är allmänt känd.

Majs CIRKLAR nära PM reträtt

Genom David Paul

SÄKERHET En rad utbröt i går kväll efter enorma majs cirklar dök upp på jordbruksmark vid statsministerns land reträtt. Cirklarna är bara några hundra meter från Chequers, där John Major tillbringar sina helger. "Om de var teckningar av hoaxers det i etapper de inte omfattades av säkerhetsstyrkorna vaktade statsministern", säger Lena Godsall-Bottriell, som fann cirklarna igår. "Om de var arbete utlänningar, jag kan fortfarande inte förstå hur ingen såg vad som hände", tillade fru Godsall-Bottriell och djurliv författare närliggande Terrick Books. Igår kväll Thames Valley polisen sade de visste ingenting om cirklarna på gården nära Wendover. Men otroligt, och Downing Street talesman sade: "Vi vet om Chequers majs cirklar, men de är inte en säkerhetsrisk." "De är inte gjorda av människor, de är ett naturligt fenomen, det är något att det med vädret."

Knappast någon i samband med cirklarna uttryckte allt mer exakt temperatur som underordning av den tidigare brittiske premiärministern John Major och Hennes Majestäts ämnen: Ja, detta är ett rent naturligt fenomen som även avser enbart och endast med vädret, särskilt med en av sina extrem processen. Bara synd att de ämnen och tjänare hade avslutat utvecklingen av Deras första synes mycket givande idé. (Men var det verkligen det? Finns inte några ytterligare domar eller andra fynd i de hemliga rapporter och arkiv? 007? Clouseau?)

Fallet är också nämns i Crop Circles Revealed: Språket ljuset symboler, Judith Moore, Barbara Lamb, ljusteknik publicerar, 2001, s. 49:

I en maximal säkerhet zon nära British premiärministerns lantställe vid Chequers och piktogram dök upp i form av ett keltiskt kors. En av korsets armar var tiped av en triangel istället alternativ skulle vara en cirkel, och spetsen av triangeln pekade rakt på residenset. Den tätt patrullerade platsen Ruled Säkerligen ut hoaxers på jobbet.

Författarens anmärkning: På grund av flitig bevakning av torr och plats skulle säkert Hennes Majestäts undersåtar och tjänare av den brittiska regeringen (ja, premiärminister ...) kunna hitta register över en storm som föregick upptäckten av mönster, även om det var mer än 20 år sedan. Och om inte dem, meteorologer Visst ja.

Tredje gången är samma tid som nämns i publiceringen av mystiska cirklarna, Hesemann M., E. Tóthová, ETNA 1997, sid 31 (Kompletterande foto 4 erhölls därifrån): När de lokala journalisterna intervjua John Major sekretariat Huruvida säkerheten System Upptäckte skaparen av denna formation, fick de ett officiellt svar som det inte fanns någon säkerhetsrisk Eftersom cirklarna orsakades av väderfenomen. Därför kan vi fortsätta att argumentera vad det kan vara att väderförhållandena skapar torka och torka symmetriska formationer som våra piktogram. Åtminstone en, med hänvisning till: vi kan sucka av lättnad: bedrägeri som en förklaring redan inte ett alternativ.

Den publicerade texten igen helt klart visar att de vet mer i antal 10, en lång tid över 20 år sedan. Majestät är säker på det hela informeras i tillräckligt detaljerat. Stormen och Blixtar är meteorologiska fenomen. Utsedda institutioner tillräcklig information, så lämna redan till Moder Natur, hur länge kunna göra ett skämt av meningslösa mysterium fans, innan någon lyckas avslöja spel upptåg. Mystery fläktar aldrig. Den verkliga kunskapen, hur de gröda skapade cirklar måste vara riktigt grov på ett mycket trubbigt sätt upp att sparka dem. De kommer att hålla sina övernaturliga förklaringar och vänner inte särskilt intelligenta, idiot utrymme utlänningar färg som brun skjortor. Endast ett mycket dementa skulle utomjordingar och om igen som ett land nästan exakt på de höga spänningar kablar. Blixtnedslag urladdning mellan dem ofta mycket styr och tråd på något sätt hindra den i det faktum mellan dem som sicksack till marken.

Innan du fortsätter vidare i beskrivningen av de platser där effekterna av mänskliga aktiviteter var praktiskt taget omöjligt, det finns en rekommendation för läsarna som skulle i frågan om cirklarna och mer intresserade vill vara med dem lite mer bekant. För de engelsktalande läsare är mycket bra, och framför allt en objektiv Libor Cermak blogg. Samtidigt en av de sista, engagera cirklarna är http://liborcermak.blog...kruhu-v-obili.html . Direkt på den refererade sidan är möjligt att hitta ett vackert exempel på åskledare på fältet, som i själva verket har lockat verkliga skaparen av cirklarna (Crop Circle nära Ladvi). Liknande bilder - påvisbara åskledare i närheten av Crop Circle Upptäckte Tusentals finns på webben.

Mr Cermak är möjligt och nödvändigt också mycket hög skattesats för objektivitet sina budskap, även reser för att titta England cirklarna. Han skriver: "Jag vill inte läsarna att införa någon av de möjliga hypoteser om deras ursprung, antingen de är utlänningar, cirkel beslutsfattare, vindkraft tro, planeten jorden, sprit spannmålsflingor eller hemliga militära projekt, osv." Nämns källa kan kritiseras bara en liten detalj att andra än länkar från innevarande år, vilket leder till platsen cropcirclesconnector.com, är inte tillgängliga för vanliga läsare, eftersom de är riktade till en betald del av webbplatsen. I fallet med namngiven plats, är det klart säkert att inte lämna något, vad pengar kan spendera för. Den nästan utan undantag, kan alla bilder finns på andra webbplatser, tillgänglig gratis. Till exempel, Lucy Pringle, Steve Alexander, Frank Laumen och mer. Bara ange lösenordet "Crop Circle", plats och datum i en sökmotor.

I L. Cermak blogg kan hittas ett antal tjänster som rör Relativt objektiv beskrivning och utvärdering av uppgifterna i säd, särskilt i England, men också i vårt land (Tjeckien) och på andra håll i världen. Många ställen författaren besökt personligen, så hans bidrag kan tjäna som en värdefull databas med information. Andra tidningar behandlar siffror berömda vita hästar och människor, håll förklarar ursprunget och användningen av namnet Ley Lines och är också ytterligare bedriver Behandling av Bosättningar förhistoriska kelterna och även andra förhistoriska megalitiska strukturer. Mycket användbart för att förstå historien om platser som beskrivs och sammanhang, kan endast rekommenderas som en mycket bra källa.

Mål annan mycket källa som inte är åtskilda av språkbarriärer, sidorna i slovakiska observatörer www.uforevue.sk mystiska fenomen. Till exempel sidan http://www.uforevue.sk/news/53/55/Nadherny-kvet-v-poli-pri-Kozarovciach/ . Författarna till webbplatsen bör lovordas för mål rapportering om exempellösa fenomenet cirklarna. Deras sätt att beskriva fenomenet cirklarna är helt klart en av de absolut perfekta, professionell, beskrivande nyhetsmedier. Objektivitet nyheter kan jämföras med till exempel BBC. Även om fenomenet Crop Circles bara direkt uppmuntra olika förklaringar för spinning med mysterier, främmande, spiritism, skräp vetenskap, det ockulta, icke-vetenskapliga, omöjligt ibland löjligt, ibland demagogiskt - avvikande teorier. På deras hemsida där de uppmärksamma beskrivning av olika grödor cirklar fenomen tycks inte något liknande. Inte ens en antydan till ett försök att irritera läsaren av några vanföreställningar och Tvivelaktiga förklaringar av det övernaturliga. Deras grafiska ritningar med mått av enskilda inspelningar Tillhör mönster bland de bästa som någonsin har inom grödan studiecirklar i den skapade världen. Generellt sett är www.uforevue.sk mycket sällsynta, allvarliga platser, även om de betalar fråga det redan en hel Vilken av deras kollegor lyckades "slinka mycket." De kommer därför att objektivitet nyheterna här på denna punkt har en rating 1 + +, en med två stjärnor. Författare av texter - hittade namnen Thomas Stankovic, Miroslav Karlik.

Som alltid från början Hittar Ständigt betonas genom hela texten, de resultat som presenteras här har gemensamt med cirklarna endast ett absolut minimum. De avser särskilt alla skadade majs överallt i världen, och som vill vara intresserad av denna fråga måste man studera den normala jordbruks-och vetenskaplig litteratur. Grain böja till marken runt om i världen (som på bild 1) kommer aldrig att hända under inflytande av några okända och obegripliga krafter. Böj till jordytan endast och bara för att det var svag. Oftast under inflytande av elektrisk energi från blixturladdningar, ofta endast induktion. Försvagning efter passage av el varar i flera dagar. Opåverkad gröda tål nästan alla mekaniska påfrestningar. Alla in `skall vara tillplattad, liggande (skadad, Försvagad) spannmål i världen, naturligtvis, inkluderar alla hittills, i framtiden också finns cirklarna. De är bara den lilla, nästan försumbart delmängd. Detta framför allt måste alla mysterium älskare som finns i världen, förstå. De kanske inte håller med om att även mot den också kan protestera, men det är om alla ...

Skulle det vara tillräckligt långt i dag, bör fortsätta.

 

Jan Ledecky

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Gå tillbaka till listan över publicerade artiklar  

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

z