Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar - Preliminär Hänsyn . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
Preliminär behandling
Här är det preliminära viss hänsyn, en liten sammanfattning av några tidigare fynd.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

Förr eller senare måste placeras objekt torka och omtanke.

 

Det finns flera grupper av människor i världen:

 

Först Människor som aldrig varit intresserade av in `skall (skadad, försvagade) gröda eller i någon regelbundna mönster, cirklar (siffror) i grödan, är inte intresserade och kommer aldrig vara intresserade om det alls. Det är bron över en beräknad 90%. Om de möter aldrig någon information om dem, läsa dem med nåd, fortsätta och betala absolut ingen uppmärksamhet dem, eftersom de inte behöver dem på något sätt. Som är intresserade av de flesta endast som en kuriositet.

 

Andra Människor, som måste vara intresserade av frågan om in `skall (skadad, försvagade) gröda ändå - agronomer, vissa andra människor sysselsatta inom jordbruket, alla agriculturists och forskare i (beskära) fältet. En sådan uppskattning är mindre än 10%, dvs flera hundra miljoner av världens befolkning.

 

Tredje Människor som är intresserade av första och enda frågan av regelbundet in `skall (skadad, försvagade) gröda - främst kretsar, liksom alla andra vanliga former, ofta oerhört komplex och korrekta. Oregelbundet in `skall (skadad, försvagade) gröda är helt utanför deras område av intresse, kan man säga att praktiskt noeexistent bra för dem. Sådana personer runt om i världen finns flera tiotals till hundratals (av bitar, bitar), och fantasier om sin forskning för tiotals år leverans mysterium, pussel, gåta, mysticism och liknande verksamhetsområde tryckt hantera material runt om i världen, mer som usuall 4. -klasskaraktär.

 

Förutom dessa naturligtvis, det finns tusentals och åter tusentals andra, som besökte torra platser, fotograferade och dokumenteras. Deal med något sådant som mest endast marginell som en hobby, och aldrig fortsätta att ta itu med det fenomen, till skillnad från namnet "proffs" i ​​den verksamhetsgren. En annan stor grupp människor som redan miljontals figments av sin forskning mer eller mindre passivt titta mysterium som handlar med olika tidskrifter, webbplatser och tabloid tidningar och webbplatser, återigen mest Relativt mycket låg nivå.

 

En liten vridning

Naturligtvis finns det undantag. Till exempel, platsen för slovakiska författare behandlar den mystiska fenomen www.uforevue.sk . De beskriver fenomenet cirklarna klart med absolut perfekt, professionell, beskrivande nyhetsmedier har alls att objektivitet nyheter som BBC. Även grödan cirklar fenomenet var direkt uppmuntra en mängd spinning mysterium som behandlar, utomjordingar, semi-vetenskaplig och skräckinjagande, spiritistism, sciolism, ockult, demagoger - avvikit teorier. På deras hemsida, där de uppmärksamma beskrivningen av fenomen cirklarna, ingenting som någonsin dök upp. Deras grafiska ritningar med mått varje konstruktion form register är bland de bästa i fältet runt om i världen inträffar. Generellt sett www.uforevue.sk är unik, mer som seriös webbplats, även om de uppmärksamma frågan, där redan mycket av deras kollegor lyckades "slinka mycket."

 

Namngivna personer i kategori 3 alla sådana mönster kontinuerligt studera, fotografera, mäta i deras närhet många olika fysiska värden, och samla fotografier och som registrerar mätning för framtida bruk. Från den tagna foton och mätningar får antalet olika andra grafiska, matematiska och geometriska information och diagram, härledningar och avdrag. Av avhandlingar, inte bara då Härled olika matematiska och geometriska regler, men också den astronomiska, astrologiska postulat också Avdrag och slutligen påverkar nästan alla människor (främmande) aktivitet och forskning, liksom alla vetenskapliga, mark-eller utomjordisk, utrymme och Intergalactic regler.

 

Mest av allt, och i synnerhet att föredra koka ihop alla typer av teorier om utomjordingar. Extremt beklagar att någon någonsin har misslyckats med att hitta någon utlänning. Favorit av alla, alla befintliga eller obefintliga utlänningar tvingas samlag. Deras önskan att ständigt Främjat för att utföra denna Producerad cirklarna är utlänningar, faktiskt förträngt freudiansk syndrom och önskan att vara först, eller åtminstone en av de första som lyckas ha sex med främmande varelser, utomjordiska. Homofile minoritet önskningar och suckar, särskilt efter varma utlänningar. Eftersom utomjordingar i dagens värld verkligen desperat saknas de fattiga fans av mysterier, ofta hamnar hos husdjur och ersättare.

 

Här och där, också sväng i alkemi och ockultism. Härledda regler hårt för att alla tänkbara och otänkbara gren av pseudovetenskap och skräp vetenskap. Gemensamt för nästan alla sina fantasier och figments med Faktum är att de som är nästan alla baserade på nästan unika subjektiva intryck, och är nästan utan undantag, absolut alla helt okontrollerbar och inte experimentellt reproducerbar. Verifierbarhet och repeterbarhet - den mest grundläggande grundläggande natur både grundläggande liksom alla annan forskning. Därför alla mysterium Explorers i hela vida världen älskar Grundforskning som en smärta i röven.

 

Av alla sätt erhållna uppgifter sammanställs olika tabeller, diagram, diagram, listor sorteras i alfabetisk ordning, efter datum eller plats tagit foton och mätningar, när stigande, fallande annat. Kontinuerligt publicera en mängd olika faktorer, analys, uppsatser, publikationer, studier, organisera möten, symposier, möten, seminarier, bara "åratal av hårt och tålmodigt administrativt arbete" (Ja, premiärminister, en av de aldrig-till-vara -glömda uttalanden av Humphrey Appleby).

 

Gradvis långvarig ansträngande utforskning och flitig montering fragment av reflektion och forskningsresultat De har lyckats under årtionden långa forskning samla ett antal ovärderliga vetenskapliga data som verkligen värt för publicering:

 

1:a På den plats där grödan cirkeln har sitt ursprung, också någon annan regelbundet mönster, hände det främst på grund att det fanns någon handling pågår.

Andra omkretsen av en cirkel är lika med cirka 3,1415 gånger av sin ungefärliga diameter.

Tredje omkrets sexkanten är lika med cirka sex gånger en uppskattning av en av dess sidor.

 

Efter flera år av intensiv forskning och stipendium publicerades en av de senaste stora upptäckter av detta mysterium-forskare, med mycket bredare betydelse och påverkan (med uppskattningsvis 2/8):

4. omkrets Octagon är lika med cirka åtta gånger en uppskattning av en av sina sides.ides.

 

Inte bara det, att ryktet säger om undersökningen kommer att fortsätta åtminstone lika snabbt och energiskt som tidigare, någon gång mellan 2050 - 2350, med mysterium - Explorers skulle förmodligen högtidligt förklarats mänskligheten, att omkretsen av hexadecagon är ungefär lika med Värdet ligger någonstans mellan fjorton och arton gånger den ungefärliga längden på en sin sida.

 

En annan mycket intressant faktum är frukten av forskning, att vissa människor under sitt besök i säd mönster upptäckte något som en "mycket märklig känsla." Relativt objektivt går att dra slutsatsen att om de inte finns där, skulle de må bra hela tiden. I motsats till torra Resultat Verkar det faktum att den andra sidan vissa andra människor under ett besök i gröda cirkel "mådde mycket bra." Om de inte finns där, skulle sannolikt inte känna något liknande, vilket en del av dem kunde tvinga upp för att söka efter alternativa lösningar (och flaskan). En liknande (kompensationsledighet) effekt skulle bli Troligtvis endast om de tillämpa sina vanliga dosen (blomma barn), eller åtminstone ett skott av rom (alkoholister). Vissa personer kan därför hela tiden försöka besöka nya former om och om igen (cirkel och cirkel igen ...), hänt dem långvarig och favorithobby, utan att egentligen veta varför. Sådana människor måste då vara i "noll perioden" Ungefär från september till mars volgende år, känns som om de saknas något, inte riktigt tillfreds, och för deras avskaffande tvingas välja en "alternativa lösningar" (en flaska ). Lyckligtvis olika seminarier, konferenser, konferenser, möten, överläggningar, sammanfattar och jämföra data, och därmed de har något i den över vintern, och ibland tål inte vitt pulver och jästa drycker. En betydande del av den på samma sätt användbara Denna tidsperiod använder för att skriva så mycket Möjligt antal artiklar, uppsatser och reflektioner det möjligt att det största antalet mysterium hantera och tabloid tidskrifter, tidningar och publikationer både tryckta och online. En av deras viktiga verksamhet Bridge som tar förmodligen den mest tiden är valet av data för att passa sina teorier (eller bättre att säga figments Vanföreställningar) att de skapade, och behandling av dem som inte uppfyller sina teorier, i torrt och Manner som motsvarar med dem.

 

Klara fakta först, sedan kan du förvränga dem som du vill. M.Twain

 

Vissa vittnesmål från personer som befinner sig i cirklarna, påfallande påminner uttalanden av människor som vid tiden för observation under påverkan av narkotika. Likaså "gjorde påstås var i området och cirklar där." Uttalanden vissa människor som Medan den andra faktiskt aldrig varit i en gröda fält (men de förmodligen ibland men väldigt glad någon gång och ta ett gemensamt, eller åtminstone en klunk) De av den första var verkligen ibland under påverkan av narkotika. Vissa även utan i frysen inse det. Om det igen någon annan gång.

 

Vem vill besöka cirklar och former i alla grödor, oavsett vad dit fredligt, men också att hålla på inte leda någon med honom. Kan Han hade en riktigt stora problem, vilket kommer att vara någon gång på något annat Explained Intermezzo

 

En definition av mystik - explorer och mystik - prospektering, också allvarliga mysterium - explorer och allvarliga mysterium - utforskning.

 

mysterium - explorer är en individ, som försöker utforska några mysterier. Han försöker den i hans bästa, men ganska ofta misslyckas nästan varje gång ...

 

Mystery prospektering Skulle vara ett fält av mänsklig verksamhet, som undersöker vad gäller modern vetenskap, teknik och det allmänna tillståndet i kunskap om naturens lagar och mystiska naturliga Oförklarliga händelser och fenomen.

 

Allvarlig mysterium - explorer och allvarliga mysterium - torrt med en utforskning av utforska händelser och fenomen som redan på principen om att försöka utforska en mängd mystiska fenomen och andra fenomen genom de mystiska fenomen föredra bevisbara värst eller bäst på inte bevisbara alls . Så egentligen offra för mänskligheten, eftersom de händelser och effekter kan endast undersöka hela livet, men aldrig förklara. De åtog sig att, och han Sworm Deras död hela samhället av män och mystik som publik kommer aldrig att antyda och försöka utnyttja vissa studera fenomen som anges av några allvarliga och grundläggande vetenskapliga discipliner som Microsoft fysik, kemi, matematik, biologi, medicin, botanik , eller någon av deras underleverantörer grenar eller tvärvetenskapliga domäner. Skulle utsättas för en enorm risk att de kan av misstag eller av någon oförutsedd tillfällighet kunna bidra till att förtydliga vissa liknande fenomen, effekt, eller mysterium.

 

Om det någonsin fanns trots allt en del "experter" av de uppräknade områdena actvity inbjudits till Deras forskning ger de mycket noga titta på honom för att vara minst lika inkompetent och dum som själva, inte förstöra för mycket Deras långa och svåra Shoddy hus byggt av kort. I själva verket är ingen av dem egentligen en expert, i de allra flesta av alla dem är en komplett Dilettante. Som ett exempel, för att även möjligt att ge uttryck för "jordbruksprodukter experter" i den meningen att skada celler och vävnader som undersöktes i växter motsvarar skador orsakade av mikrovågsstrålning. Alla "jordbruksexpert" Vem kunde bekräfta något sådant, skulle det skulle bara om sig själv meddelade att det är en total idiot.

 

Vad var den komparativa metoden används? Vilken metod har använts för att den bestämma intensiteten av vävnaden utsätts för mikrovågsstrålning, på vilka prover, hur genomförs och utvärderas blinda prover, hur bestämdes påverkar vikt (energi / massa oskadade vävnader, av mängden energi / massa av torrsubstans )? Var var rapporten med resultaten från mätningarna och publicerade statistiska utvärdering? Vem och hur de kom till slutsatsen att var skador som orsakats av mikrovågsstrålning, och inte, till exempel genom infraröd strålning? Vilka andra jämförande mätningar och experiment utfördes? Vem kontrollerat resultaten var hur Bestämd verifierbarhet och repeterbarhet Genomfört experiment? Hur är de metoder som används i form av kontrollerbarhet och refutability? Kära mysterium troende, alla anspråk från någon mysterium Journal-troende i den meningen att "det verifierades upptäckt att skador på växter skulle orsakas av mikrovågsstrålning," du kan stoppa upp i arslet. Ett sådant uttalande skulle aldrig ge dig på någon allvarlig forskare FACT - Botanist eller agriculturist. Ett sådant påstående i själva verket kunde bara förklara sig genom sin egen ihåliga huvuden, eftersom allmänheten till skulle vara möjligt lämna något annat än ett verifierat och kontrollerbara krav, grundar sig på kontrollerbara och reproducerbara experiment.

 

I själva verket, falska ingen "expert" som mikrovågor som bekräftats i odlingar aldrig funnits, mysterium troende bara upp honom, skapad av sig själva, precis som cirkel beslutsfattare Deceived Deras nattliga resor i fälten. Mystery troende skapade honom i sina egna sinnen, eftersom något som behövs för att bekräfta Anspråk deras absurda. För allmänheten tyvärr usuall Fordringar av typen "experter är överens", "laboratorieanalys bekräftade att" räcker. Mystery Därför troende ibland förkunna något om mikrovågor, ibland torr och Att på plats avslöjade att förändringar i vävnader och jord torkning orsakades av elektromagnetisk strålning med en våglängd, säga 2,5 m eller 52 cm eller 52 mm eller 52 mikrometer. Under senare år har det blev en hit nanofiber teknik. Troligtvis förr eller senare kommer vid tidpunkten för utlämnande cirklarna finns reliker av en strålning värden nanometer. Varför inte, när de hör hemma under normala synligt ljus. Men vad ännu mysterium troende är otillräckliga för att finna att på plats hade det uppstår nanotermit (ett ämne som kallas från WTC konspirationsteori den 11 september 2001) Eftersom den enda Visst som kan uppstå i fält i små sfärer och mikroskopiska partiklar av järn reducerat .

 

Mystery troende, skynda till fältet, måste varje slinga i gröda cirkel i framtiden vara möjligt att hitta och nanotermit!

 

 

Intermezzo 3 där återigen handlar inte om cirklarna Nästan ett ord.

 

Den värsta synd och skuld när det gäller alla mysterium Explorers skulle vara försök att engagera sig i att lösa några av mysterium fenomen definierade grundforskning. Grundläggande eller grundläggande forskning i sig nämligen även från en enkel princip aktivitet och klargör som förklarar hur saker och processer i naturen fungera och verka. För alla mysterium män i världen är därför grundläggande forskning som irriterande insekt, instinktivt hata det, och om de har det i minsta möjlighet, åtminstone i sina hemliga mysterium mannen kontemplativ själ framför den spotta. Grundforskning är för dem också en stor fara som någonsin kunde Wrest från sina armar sina omhuldade mycket fält mystery man.

 

Om du vid något tillfälle, var som helst i världen bara kom något och något allvarligt försök att förklara någon disciplin eller mysterium sin specialisering, omedelbart bryter ur situationen "Mystery Män i alla länder runt hela världen, förena er!" Tvinga dem till torka och defensiv grupp som Hussite bålverk mot det är en läckande såll. Det är möjligt att se förbindelser är mycket lika i planet av det motsatta. Alla ansedda forskare som har lyckats att åtminstone se ännu något, eller använda resultaten, än mindre ens någon gång inom grundforskningen bo och arbeta, när de hör namnen på alla mysterium disciplin, säger något i stil med "Mystery män i alla länder runt om i världen, knulla dig! ".

 

Varje klargörande skulle omedelbart mystik och upphöra att vara ett mysterium, och mystik Explorers Vem betalade en uppmärksamhet på det upphöra Skulle det vara mysterium män. Om de skulle även vara något misstag sin egen verksamhet har bidragit till att klargöra eventuella mysterium, Skulle det vara något helt oacceptabelt för dem, trakasserande, något riktigt av allt djupare förakt - en allvarlig forskare, forskning koncentrerar det, de till och med de grundläggande har vem inom sitt område framgångsrikt något Explained (mysterium). Men Explorers mysterium de kan aldrig, eftersom den redan Merel ur språklig synpunkt stoppas omedelbart mysterium män. Förtydligat mysterium är inte längre mysterium, och alla mystiska mannen som handlade med prospektering under tiden, och även de skulle ha Kanske gåtfulla tillfällighet löst omedelbart upphör att vara ett mysterium man (troende). Det är mysterium-troende olycka. Allvarliga forskare, forskning och de inte gillar för mycket. Den repeterbarhet och kontrollerbarhet, avhandlingar två pelare av vetenskaplig forskning över hela världen, hatar Direkt från djupet av deras själ. Allt detta från en enkel faktum och därför, eftersom vetenskapligt klargjort några mysterium kommer att beröva dem deras många år med knappt byggt upp och främjas mysterium företag, och skär en stor del av det. Även försöka linda fhemselves sina fordringar möjligt till största antalet blivande vetenskapliga begrepp och specifikationer (mätning av radioaktivitet i cirklarna, "vetenskapliga bevis" effekter mikrovågsstrålning på växter och många andra liknande) men att försöka motverka FACT Alla ansedda forskare från någon allvarlig prospektering i området. Därför gillar det mycket tack och lov skulle tro något tomt eller konspirationsteorier.

 

Varje mysterium människa Skulle det vara något försök Klargöra mysterium slutligen skära grenen nedanför själv, och skulle omedelbart bannlyst från mysterium samhället för evigt. Långt utanför väggarna i en hatt och Mocking med ljudet av kränkande melodier. Därför kan alla mysterium Explorers "klargöra" varje mysterium är att koka ihop runt och flyger större nät av mystik och prova överväldigande "förklara" genom en annan mysterium eller konspirationsteori Vilket är faktiskt mycket värre förklaras och bevisas temperatur som den ursprungliga mysterium försökt att klargöra . Väckte dem alla i registren och argument bygger på absolut inte bevisbara och okontrollerbar Fordringar och aldrig, aldrig, aldrig aktivt skulle skulle bjuda sig att lösa alla mysterium undersökt några välrenommerade forskare eller forskare av även grundforskning som skulle kunna till någon av deras vanföreställningar och påhitt av upprepade och allvarliga sätt is experiment motbevisa den helt.

 

Ett exempel på där de kan snurra mysterium Explorers sina nät såsom Microsoft exempelvis kan vara kända Ley Lines. Ska det vara en väg som förbinder de gamla kult platser, arkeologiska föremål och heliga byggnader. De är av någon vetenskapliga anspråk Rutiner helt obevisbara, även vederläggas, som till exempel i Storbritannien, är det möjligt att hitta en torr linje för praktiskt taget alla plats av resultaten eller några iakttagelser, på grund av den lokala tätheten av arkeologiska platser, kult platser, kapell , Wayside kors och kyrkor. Även om det kanske torka och anslutning kunde inte hittas är det möjligt att säga att det med sannolikhet något liknande någonstans i det förflutna var det (arkeologi), men det har ännu inte upptäckts. Alla "intensitet effekt" är naturligtvis helt omöjlig att upptäcka, eftersom den även med ovedersägligt bevisbara och okontrollerbar därför ännu. Det är precis ett exempel på väl bakat detta mysterium-troende bröd, som de kommer att följa för evigt som brunt färg skjorta.

 

Intermezzo 2 avslutades med meningen:

Vem vill besöka cirklar och former i alla grödor, oavsett vad dit fredligt, men också att hålla på inte leda någon med honom. Kan han ha en hel del problem, såsom kommer någon gång i Intermezzo 2. Explained

 

Okunnighet inte synd - det sättet frågan ser på Bibeln. Skulle det även översättas som "mänsklig dumhet inte bör straffas." Kanske för att människor är redan torra för sig själva en stor olycka och straff. Tyvärr väldigt ofta större mycket olycka innebär torra personer för deras hem-folk.

 

Allvarlig mysteriology. Vad fan är det här? Hur är det möjligt att det kan finnas någon så dum som kan förena de två så otroligt antagonistiska begrepp? Tror någon verkligen att När du kör genom ett fält av gröda i en cirkel Flera synes förvirrade individer och stavar slagrutor rotera i sina händer som hjul av socialism, det är något allvarligt forskning lika? Förresten, skulle slagrutor rotera i spannmål kretsar även i händerna på en utbildad apa, om det skulle vara mysterium troende inte ögonbindel. Men en apa, skulle även alla andra djur aldrig tvingas gå in cirklarna, bara ta in en bur där.

 

Kanske även kompassen mätningen som räknas, det är en objektiv mätning av befintliga värden och deras variationer kan vara objektivt helt förklaras. En bättre kurs skulle vara en lutning kompass, skulle vara ännu bättre och magnetometer. Förresten, som är eller kommer att visas någonstans, så beskrivs mätning för över 100 år sedan, Mr Pockels (1898,-o) visste, och mycket väl att jordmagnetiska fältet variationer på olika platser orsakas av blixtnedslag utsläpp. Ibland de troende mystiska mannen upp lite ledsen. Det var bara tillräckligt för att fråga. (Ange sökningen utan citattecken: Pockels, magnetisering, basalt)

 

Men mer. Även termen mysteriology är en motsägelse eftersom försöka förknippar med förvirrade och i stort sett ineffektiva, mycket subjektiva intryck av allvar och förhandlingarna, genom överlåtelse av ändelsen-iology. Därför uttrycker någon av begreppet "allvarlig mysteriology" är bara en annan, förstärkt ännu mer förvirrad försök att uppnå det omöjliga. Förresten, är inte utan intresse att i den engelska språkmiljö mysteriology ordet inte används alls, är precis som ordet avfall. Det är möjligt att se om det genom populära Google sökning: záhadologie - 38.000 resultat. Mysteriology - 3000, det vill säga mer än 10 gånger mindre. Tja, ordet avfall, se möjligt att engelsmannen är mycket mer realistiskt tänkande, bättre än våra medborgare. Denna kontroll är möjlig översyn några av de befintliga och vanliga ord. Astronomi - 8 miljoner resultat, astronomi - 132, det vill säga mer än 16 gånger så mycket. Kemi - 95 miljoner, kemi - 355. Vatten - 97 miljoner, vatten - 3,32 miljarder euro. Biologi - 292 miljoner, Biologi - 60 Sun - 3260 miljoner, sö 15 miljoner. Sky - 2,2 miljoner himlen - 1470 miljoner. Lightning - 15 miljoner, blixtnedslag - 292. Snö - 17 miljoner, snö - 1160 miljoner varje befintlig Ofta använda engelska ord har i den engelska motsvarigheten till 10 till 30 gånger i sökresultaten. Inget annat val än att markera ordet som ordet mysteriology avfall, försöker Att smyga språk att se något helt annat än vad det egentligen är. Förlängning skulle försöka förmå utseende något logiskt, allvarlig, utan snarare i ett faktum är tveksamt nöje av tvivelaktiga personer med nästan perverst slag.

 

En man som är redo att märka och kalla sig själv som en seriös mysteriologist, vilket ger i själva verket ganska bevisligen beed att han är en enkel och tydlig idiot. Ge någonstans nära orden mysterium, ordet mysteriology allvarliga är riktigt bra dumhet. Mysteriology är ett ord-avfall, obefintlig språk jävel, pseudovetenskap. ( Google -záhadolog - 58.000 resultat záhadologové - 60000 mysteriologist - 271, mysteriologists - 7)

 

Mos av mysteriologists runt hela världen är, liksom cirkel beslutsfattare, människor mycket dumt. Bara det faktum att de kallar sig troende och mysteriet eller mysteriologists, som strikt sett främst en språklig synvinkel dem förbjuder direkt någon hemlighet att lösa. Därför får endast spela in den, dokument och undersöka, men inte ens en antydan till att försöka lösa. Om någon av dem Nämligen försökt lösa, eller ens för Guds skull löst, skulle det redan upphört att vara ett mysterium, skulle alltså det stoppas omedelbart mysterium troende och de skulle vara mysterium av den gemenskap av troende hänsynslöst excomunicated. Bibeln säger att för deras dumhet skulle besvara dem straffa för det.

 

Men vi lever i en rättsstat, och okunnighet om lagen är ingen ursäkt. Enligt lagen skulle därför dumhet (= okunnighet om lagar, inte bara de naturliga, främst kriminella) skulle vara straffbart, bara främst eftersom deras okunnighet är ingen ursäkt. Det är fullt möjligt enkelt ignorera det faktum att mycket tråkigt när det gäller fysiska, biologiska, botaniska och andra mer naturliga lagar är nästan alla troende fullständigt mysterium dilettanti och dabblers eftersom strikt det är deras privatsak. Men för deras uppenbara brott mot straffrättsliga bestämmelser som redan i själva verket skulle de ha blivit straffade.

 

(Tjeckiska legislaion)

§ 283 Obehörig Produktion och annan hantering av narkotika och psykotropa ämnen och gifter

(1) Den som olovligen tillverkar, import, export, även genom , erbjudanden, förmedlar , säljer eller på annat sätt tillhandahålla en annan eller för en annan Bevarar narkotika eller psykotropa ämnen, ett preparat som innehåller narkotika eller psykotropa ämnen, föregångare eller ett gift skall straffas med fängelse ett år till fem år eller böter.

(2) med fängelse i två år eller år till förverkande av egendom gärningsmannen kommer att straffas om han begår ett brott som avses i punkt 1

a) som en medlem av en organiserad grupp,

b) Trots att torka brott under de senaste tre åren dömts eller straffas,

c) att en stor del, eller

d) och det större utvalda funktioner till barnet, eller mer än lite till ett barn yngre än femton år.

(3) fängelse av 8-12 år eller förverkande av egendom gärningsmannen skall straffas

a) om en gärning som avses i punkt 1, väcker allvarliga skador,

b) begår en handling torr- Avsedd att vinna för sig själv eller för en annan betydande fördel

c) begår ett brott om torka och stor skala, eller

d) begår ett brott den torr och större utsträckning mot ett barn under femton år.

(4) Mellan fängelse arton år och förverkande av egendom eller gärningsmannen skall straffas

a) om en gärning som avses i punkt 1, Orsaker till allvarlig skada eller död två personer,

b) begår en handling torr- Avsedd att vinna för sig själv eller för en annan storskalig nytta , eller

c) torr begår ett brott i samband med en organiserad grupp som verkar i flera länder .

 

§ 286 Produktion och innehav av förbjudna utrustning för att tillverka narkotika och psykotropa ämnen och gifter

(1) Den som tillverkar, för sig själva eller någon annan tillhandahåller eller innehar en föregångare eller annan artikel Avsedd för en olaglig tillverkning av narkotika eller psykotropa ämnen, en beredning som innehåller narkotika eller psykotropa ämnen, eller gift , skall straffas med fängelse i upp till fem år, böter, förverkande eller förbud arbete på ett objekt eller en annan tillgång.

(2) med fängelse i två år till år kommer gärningsmannen straffas

a) begår ett brott som avses i punkt 1 som en medlem av en organiserad grupp ,

b) begår ett brott torka den och utvalda funktioner stora,

c) begår ett brott den torr och större utsträckning mot barnet, eller

d) om Erhålls genom denna lag för sig själv eller för en annan stor fördel .

 

Mysteries of troende runt om i världen är möjligt att betrakta som en organiserad grupp som verkar i flera länder. Ständigt kommunicera hårt tillsammans, och övertyga varandra vilka av deras förklaring av några mystiska mysterier med mer än alternativ andra. Man skulle kunna säga att det verkar som om det ibland konkurrerar med varandra, som skapar som ett försök att förklara några av en obegriplig företeelse eller effekt och större felslut.

 

De försöker att kontinuerligt få sina vanföreställningar från så mycket som möjligt störst ekonomisk nytta genom sin publicering i tryckta publikationer av lägre karaktär. För en avgift ordna guidade turer till cirklarna. Okunnighet om lagen är ingen ursäkt, och de bevisligen som en internationellt organiserad grupp visar i årtionden runt helt okunnig allmänhet, fri från Auktoriserad varning. Liksom kattungar eller mer som marsvin till webbplatser med påvisbar förekomst av Gifter och narkotika. Det kommer att vara möjligt när som helst i framtiden objektivt kvalitativt och kvantitativt identifiera och bestämma deras koncentration.

 

(seeTill exempel - förmodligen en hänvisning till LP)

Koldioxid - hjärtklappning, huvudvärk, muntorrhet, förändringar i hjärtfrekvens och blodtryck, svett, darrande. Kolmonoxid - yrsel, svimning, förvirring i rymden, fantasier, störningar av medvetande, hallucinationer, tankestörningar. Vätecyanid och dess föreningar - och känslan av metall smak i munnen. Detta är en relativt enkel egenskaper, men som en grundläggande information helt tillräckligt. Även om effekterna listas Relativt ospecifik och bleknar in i varandra. De kan till exempel Ersätts med symtom på ett brett spektrum sjukdom eller terapeutiska effekter av läkemedel. Allt skulle finnas relativt detaljerad insamling av data från dussintals professionella kemiska, toxikologiska och medicinska publikationer och samråd med experter på området som redan inte skulle passa in i Uppsatser så här. Kanske blir någon gång i framtiden beskrivs mer detaljer i en monothematic del. Skulle det verkligen behöver för att uppnå en överdriven fantasi till insikten att alla besökare i grödor former börjar lida av influensa, angina (symtom på CO , CO2 ), eller genomgår kemoterapi ( HCN ).

 

Som redan nämnts, Tillhör några besökare förmodligen cirklarna till några vita Crows. Detta innebär att vilka de personer var berusad av cyanidjon och kunde ännu om att någon ger denna bevisning. Knappast någon person som Nämligen under sitt liv träffade cyanidföreningar, orm gör det med vriga omgivning att dela sina erfarenheter, mer tid än alternativ om två minuter.

 

§ 287 Spridning narkotikamissbruk

(1) Vem frestar annan att missbruka beroendeframkallande ämnen än alkohol eller stöder honom i det, eller missbruka Vem av torra ämnen annars stimulerar eller sprids , skall straffas med fängelse i högst tre år eller aktiviteter förbud.

(2) med fängelse i ett år till fem år, eller fina kommer att straffas om gärningsmannen begår brott som avses i punkt 1

a) som medlem av en organiserad grupp ,

b) i förhållande till barnet, eller

c) för att skriva ut, film, radio, TV, allmänt tillgängliga nätverk eller någon annan liknande effektivt sätt .

(3) fängelse 07:58 år kommer att straffas om gärningsmannen begår brott som avses i punkt 1 mot ett barn under femton år.

 

Mysteria troende världen över begå delict tillhörande med cirklarna som medlemmar i en organiserad grupp , även verksamma i flera länder , även verkar i nästan alla länder i världen. Force intet ont anande människor att besöka och bo i cirklarna där bevisligen giftiga ämnen, som avslöjade hos människor orsakar förändringar i syre överföring. Som inducerar liknande känslor eller helt identiska med de effekter av läkemedel, eller helt Liknande identisk med tillstånd av nära döden (hypoxi). Den exakta definitionen är en "subletal dosering av dödliga gifter." Subletal dosering av dödliga giftiga ämnen är naturligtvis all narkotikaanvändning. Deras Mysteria troende begår brott genom tryckta medier, film, radio, tv, Offentligt tillgängliga datanät eller annat liknande sätt . Baserat på vad några av de troende är mysterier Deklarera Ibland här och där verkar det som om i effekt läkemedlen var ibland bara själva.

 

En förutsägelse, prognos, prognos.

I detta stycke kommer att uttalas och prediktion (eller prognos). Det är en sorts prognoser, som bygger på observationer och experiment Mål utvärderats, en av många allvarliga vetenskapliga metoder (grund) forskning, som aldrig ens har hört talas om mysteriet någon troende. Förekomsten av giftiga ämnen på platser framväxten av cirklarna kommer att demonstreras, mätas, kontrolleras och bevisas av objektiv mätning Rutiner och metoder. Med all sannolikhet, redan 2012 (att de skulle något skickade ännu ett meddelande forntida mayafolket?). Först av allt CO, CO2 , men mycket troligt också något annat, och mycket värre. Mysteria troende ska ser fram emot något så mycket. Några av de känslor människor som utsätts för subletala doser av CO, CO2 är otroligt liknar effekterna av droger, abstinensbesvär, biverkningar eller så kallade "uppsägning" av läkemedelsdos. Från några trevliga, glada och galna Hallucinationer och eufori, mycket obehagliga känslor. Under för överdosering följt av ganska LogicAll inkommande exitus - döden. Tja, samma som droger. Vissa känslor de människor som ibland finns på plats för cirklarna, ser exakt likadan ut. 

 

Det är inte uteslutet att många människor, inklusive sig själva bara, utan veta att redan de Liknande fenomen genom åren lyckats utveckla en allvarlig beroende. Detta är utvecklingen av narkotikamissbruk beroende simulerar Orsakas av Aplication av subletala doser av dödliga giftiga kemikalier genom förekomsten av nära döden tillstånd. Det är ett tillstånd som liknar hypoxi - induktion av syrebrist, kvävdes, vilket leder till förändrade medvetandetillstånd, eufori och trevliga Hallucinationer, liknande erfarenheter om narkotika.

 

Vissa webbplatser även troende mysterium innehåller mer detaljerade instruktioner som "finns mönster så fullständigt som möjligt åtgärd prova på stickprov eftersom många fysiska parametrar," såsom de magnetfält, kontrollera markfuktighet, och många orher Liknande instruktioner. Skriv ner Oavsett om du inte känner något speciellt, ovanligt, till exempel Microsoft fingertoppar stickningar, huvudvärk, tinnitus, illamående, eufori, dåsighet, hallucinationer. Eller faktiskt i en annan mening "stay away på plats så länge som möjligt", och ibland kanske även rekommendationer i stil med "djupt andetag i, jag gör dig mest sträckta bröstkorg korg," och se om slump du inte börjar hallucinera från det.

 

På platsen, ta bort så mycket växter prover in: skall inte in 'skall , in `skall vara lite, in 'skall nära till regionen, in 'skall i mitten, in `skall vara en tredjedel av avståndet mellan centrum och marginal, 2/3 i eighteenths fjorton, sexton seventeenths. Mät diametern och längden av noder som lämnats `skall vara och inte in `skall vara växter, längden av korn borst, oavsett in: skall stjälkar böjning avstånd från marken. Beräkna och väga säd i örat som inte lämnats in 'vara och in `skall vara växter. Räkna daggmaskar, i intervjuer med mullvadar och mark ekorre, grodor och möss, som uppfyller på plats.

 

 

Det skulle ha varit från dagens skyhöga dumhet del om mysterier troende runt om i hela världen allt.

 

 

      

 

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

z