Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-CCD-sensorer . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
CCD spektral känslighet
(Med särskild hänsyn till känsligheten i det infraröda området)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Jag har inte misslyckats. Jag har bara hittat 10.000 sätt som inte kommer att fungera.Thomas A. Edison

Jag är en rasande alkoholist och en rasande missbrukare och jag ville inte se mina barn i samma sak. Ozzy Osbourne

Vi har ordnat en civilisation i vilken bro viktiga faktorer djupt beroende av vetenskap och teknik. Carl Sagan

CCD-sensorer att inte haveIR filtrerad tillräckligt

PagPh
För de allra flesta av bilder spelar det ingen roll, men när du fotograferar i svagt ljus kamerans sensor kan spela in något som är helt osynlig för blotta ögat - infrarött ljus.

 

IR-filter

Placeras före sensorn gemensamma fotografiska apparater, inte alla filtrerar bort infraröd strålning. Som redan nämnts i de allra flesta av bilder spelar det ingen roll, men på sina ställen, där det kan vara av stor restvärme (flera hundra kilowattimmar), ackumulerat under jord, därför finns och kanske då och då ett litet utbrott av varma gaser (absolut osynlig för ögonen), då kunna kamera eller videokamera för att spela in olika "spöken", osynliga för blotta ögat.

 

Spektral känslighet av klassisk (Ag - halid) också färg biograffilmer, fullt garanterade slutar vid 690n, inte längre. Ett slumpmässigt Liknande processer rekordet på över 700 nm är helt därför elimineras med dem.

 

Det faktum att de fotografier (förvärvat av digitala enheter) kan förekomma "något", vad han Denna plats var definitivt inte är närvarande, bland annat kan vara inblandade också Remains av statisk elektricitet är visserligen ofarlig, men ändå stark nog, det orsaka fel och avbrott av alla elektroniska apparater. All inspelning och information lagringsenheter i en torr Realiserad väl genom överföring av elektroner. På webbplatsen med kvarvarande elektrostatisk laddning efter blixturladdningar finns "överutbud" kostnad (kanske tusentals megajoule, fel på instrumentet kan orsaka dammpartiklar bär några miljondelar av Joule). Sjukdomar i mikroelektronik genom den elektrostatiska laddningen är mycket lätt att simulera och Beakta exempelvis vid närhet till Van der Graaf-generator (apparater, ej musik band). Den som skulle ge upp körs i samma rum med en stationär dator som Microsoft och spänningskälla 3000 - 10000VA eller Tesla transformator, och lät honom fortsätta i aktion under en tid ("gnistor"), kan vara nästan säker, att datorn omstarter i högst 10 minuter och utan att stänga av högspänningskällan är knappast möjligt att fortsätta datorn i drift. Luften är i själva verket en viss tid efter så mycket mättat med kraftigt joniserat molekyler och stoftpartiklar, det är starkt att brutit mot en grundläggande regel för drift av varje konstruktion mikroelektronisk enhet -

" Skydda mot statisk elektricitet "

 

Howgh.

 

 

 

Notera:

Oförklarlig för vissa objekt i fotografier från någonstans kan delta också multipla reflektioner mellan Objektiv. Dagens optisk zoom komplicerade strukturer innehåller redan mer än 16 medlemmar, och inte längre ens tillnärmelsevis liknar till exempel en minnesvärd tre-Tessar-objektiv från Carl Syfte - Zeiss i välsignat minne.

 

En annan möjlighet att förklara uppkomsten av knappt begripliga objekt i fotografierna är möjliga rörelse objekt helt ur fokus - damm, fjädrar, insekter. Det är nödvändigt att inse att nästan alla människor som arbetar med forskning om cirklarna är inte fotograf-proffs. Inte undra på, att deras linser ibland smutsiga med smörgås. (Även fotografering i fältet saker kan hända, kan vädret inte alltid vara perfekt, och alla fotografier Visst presterar bättre dokumentära syften än ingen)

 

Det enda tydliga undantaget i regelbundna mönster fotografering (inte bara vanlig) därför med Klaus Leidorf , men naturligtvis är han på en perfekt första-professionell fotograf, särskilt i flygfoto, fotografering av mönstren är för honom bara något som "skulle -produkt "och är inte intresserad av deras forskning alls.

 

Sist Absolut inte obetydlig grupp av mystiska objekt på fotografier från odlingar kan utgöras av normala mänskliga förfalskningar. Genomsnittlig foto - förfalskningar, inte Crop Circle - förfalskningar. Bli Sådana saker helt enkelt ibland, och det kommer inte vara mer nämna om det här.

 

Under tiden blev en vanlig regel och därmed tråkigt och faktum att i närheten av grödan cirklar fenomenet med tiden börjat dyka många konstiga och Osäkra personer, som snarare bör placeras objektet i madhouses som inrättas för liknande ändamål. Det är också Nödvändig räkna med en mängd olika förfalskningar och författare inte särskilt tillförlitliga kraven.

 

om intresse kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

Det är så trevligt att komma över människor dummare än oss själva. Vi älskar dem på en gång för att lör  J.K.Jerome
Att vara en optimist efter att du har allt du vill ha räknas inte. Kin Hubbard
Om vi ​​visste vad det var vi gjorde, skulle det inte kallas forskning, skulle det?  A.Einstein
z