Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - енглеском - кругови-у-зрна објавио-тект-4-2 . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Објавио текст 4/2
Текст објављен ван матичне странице ввв.цропцирцлесонлине.цз
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Кући

сарден.цз, 27. април 2012

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 
 

Цроп Цирцлес

 4. - Део 2

 

 

Формирање графа током електромагнетних поља линије у зрну кроз струјним грома испуштања

Цроп Цирцлес. Друго могуће разматрање начина формирања, неки пратећи феномен, индиректне доказе.

Остало гомила, која сасвим поуздано демантује било какву могућност деловања круга одлука је земља кућа у Кингсцлере, где борави композитора А. Лојд Вебер. Године 1995, он се појавио на овом сајту петоугаоне звезде. Цела зграда је непрекидно чува 24-часовни безбедности. Истраживачки тим, који је покушао да истражи пиктограм је због велике парцеле чувао, опремљене сензорима и микрофоне ухапшених неколико минута њиховог доласка. Али нико није био заробљен током производних образаца. Вебер је био у то време на одмору. Земљиште је у то време бринуо безбедносних кадрова.

Информација је добијена из адресара хттп://давидпратт.инфо/цропцирц1.хтм, а следеће, слободно преведен и допуњена информацијама добијеним преко претраживача, исти извор је такође користио неке информације о овом тексту.

СВЕДОК Лојд Вебер није мислио да житу били ванземаљци производе, и оценио да највероватније од свега, требало би да буде фалсификат. Стога је веома изненађен која се појавила на месту где се, у сваком случају, нико не би могао ући. У мишљењу странаца може само да се сложим са њим. Само прави починилац, муња секрет је ефикасно у месту могу добити, ништа што ради у 'одозго' није. Чак иу најмањим високонапонских далековода. Може да привуче много интензивније него жице проводника (преко короне пражњења). Облик се зове "мотора типа", односно његова геометрија много подсећа процес који се одвија у цилиндру унутрашње сагоревањем. Другим речима, експлозија, а симетрични шире страну. Аутор фотографија фото 5 Стив Александар, фотографија 6 је граф излаз симулација програм који модели притиска и температуре унутар цилиндра мотора. Наравно, постоје и многи други фотографија истог обрасца. Појављује могуће у даљем доприносу ће бити више детаља ванземаљци слетање, право у високонапонских каблова.

Електрични ХВ 100 000 волти који привлачи муње пражњења одвија готово тачно преко ивице обрасца. Просечан проценат је око 56 м, ГПС локација обрасци 51,313622 °, 1,287831 °, са толеранцијом од само неколико метара. Ко посећује сајт описао мапирања програм може поново да убеди занимљиву чињеницу да су ванземаљци поново слетео само испод високонапонских каблова. Као они су момци (не) раде при руци ...

У лето 1991, Теренс Меаден и тим јапанских научника има поље (вероватно негде у близини Силбури Хилл) под надзором електронске опреме, укључујући и радар, Магнетометри, видео, Нигхт Висион, сензора за покрет. Под окриљем магле формирања појавио мали тегови за вежбање, али ниједан од скенера није регистровала никакве уљезе.

Аутора Напомена: Облик је већ креиран (изложени), број дана или недеља пре (1). Био је визуелно (индуковане) до неколико дана касније. Страус најпре због оштећења електричне енергије постепено слабила (2). Онда је почео да повећају своју тежину спрејом (3). На крају савијен на земљу (4). Посматрачи су били присутни до Фаза 3 и 4 и фазе 1 и 2 није имао појма.

Догађај је имитација процеса развијања традиционалне фотографије. Још једна сличност са фотографијама је да да створи "слику" се користи строб светло. Још једна сличност је одмах након излагања латентна слика се формира потпуно невидљива. Именован аналогије са класичним фотографији ће бити у потпуности посвећен једном од следећих делова. Већ у претходном раду (хронологија) је фаза 1 од 5 у подношења секвенце хронологија имену излагање.

Врло често образац је откривен, на коме је настао неко време после следећег одељка. То је због различитог интензитета изложености, мање погођене области потребно више времена за "развој", слику, природно програмер морао да раде дуже. Неки од следећих делова ће платити много више пажње на сличним случајевима.

Обратите пажњу на то "Вегетација делује помало као хемијски програмера на изложени негативна ствара скривене слике", могу се наћи у публикацији Лео Деуелов - открићима из ваздуха: Прича о антенског археологије, на страни 50 То је била велика грешка (један од многих) сва претходна истраживања у житу - Цроп Цирцлес, да су њихови налази скоро никада не консултују са стручњацима из археологије, а посебно ваздухопловне археологије. Антенски археологија вероватно није знао да таква ствар постоји. У публикација и чланака, који су донирали током целе деценије емисије житу, о њој готово не не помиње. Али довсерс и медији ентузијасти НЛО, ванземаљци, летеће тањире, и можда сваки замисливи терену од псеудонаука у сваком кругу усева натахали хиљада. Служи им право. Захваљујући њиховом знању и разумевању потенцијала принципа креће назад него напред. С друге стране, потребно је да им се захвалим на начин на који они често готово увек прилично верно помоћу компаса одступања измерене геомагнетног поља, па то простачци послушно гура знања напред корак у правцу објашњења, што је могуће само у таквим случајевима: недавно муња пражњења. Он је имао само да питам. Нешто им у том правцу показала као господина Поцкелс.

Чињеница да љубитељи мистерија пажљиво и стрпљиво прикупља деценијама велики број других релативно јасне доказе да је скоро дефинитивно подржава закључке који су покретне око сајта, који је неко време пре него поготка пражњења грома, без ичега само зна да ће бити много више детаља у наредном одељку.

Официр Војске налази на Солзбери низије полигону у једној локализованим житу на активном минском пољу. Аутора Напомена: За пражњења грома, није препрека минско поље, сасвим супротно. Понекад би могли да заиста уживају ...

Фотографија 7: 2007.07.15 - Велика Британија - Дорсет - Боурнемоутх (тачан ГПС локација објекта је познато, наравно)

Фотографије снимљене од сада покојне домена цропцирцлесдатабасе.орг. Иста ствар је такође ангажован у веб хоме.планет.нл / ~ сарне023/06н.хтмл , вероватно потиче од оригиналне фотографије.

Дрво у пољу у близини аеродрома. Пољак седи на ограђеном земљишту које није јавно доступна. Образац стога није студирао изблиза, само из ваздуха, и после жетве. Споразум са власником свакако неће бити проблем да посетите сајт и идите на приказану стабла. Знаци удара грома на гепеку сигурно ће уочити чак и након пет година, јер су неки сигурно не "блиц коров". Метеоролози од аеродрома могу такође бити у могућности да негде пронађу запис олује. Земљопоседници сигурно нашао у тој години, под дрветом неким сломљених грана, а могуће је да дрво мора да буде проверена од стране муње и третира дендрологи.

Пхото пхото 8 заједно окупљени три фотографије из различитих година. Фото С. Александар, Ф. Лаумен, Ф. Лаумен. Близу сваки од њих "нешто" дешава - неправилни облици. То је приказ објеката или линије које се налазе под земљом. То може бити део авиона срушила, или било које археолошки остаци, дренажа, канализација, вода и водова. Било подземна структура, често се накнадно замислио након удара грома, далеко од места где се налази. Као линије (у случају мрежа) или кривих (различити објекти подземне, на пример делове срушеног авиона) или њихова комбинација. Углавном потпуно уништен, мртав кукуруз. На пример, ако муња удари директно на ватру хидрант стоји на површини. Њихова дужина је обично од неколико метара на 10-20 метара, понекад чак и више. Објекти који су изазвали повећање концентрације моћи, налазе се испод дубоког орања. Ако сајт није узео место никакву археолошку проспекције, још увек је тамо. ГПС позиције објеката је познат по најмање две локације у три приказане овде, а остатак је вероватно да ће се пратити. Сличним местима где постоји нешто у близини или више удаљени од редовних облика, наравно, има далеко више, а не само у Енглеској. Понекад линије подземне железнице због повећане проводљивости, јачи ефекат од уземљења, електростатички и електромагнетне индукције и јонизујућем ваздуху изнад њих може да допринесе формирању првих два (невидљива) фаза олује испуштања - Прелиминарни пробојног, стао водитеља, што може довести до тога да таква гасовод утицало је више паралелних грана истог отпуста на растојању од неколико десетина до неколико стотина метара, осим.

Погледај било подземног гасовода је део редовних (или нередовно) облика у кукурузу често. Сваки од следећих дела биће посвећена да их све. У овом случају, то чак може бити део обрасца под путу, као што је случај у наредне две фотографије - фотографија девети је сајт Винтербоурне Басет, Вилтсхире, у 1998, открио образац 23. Мај, фото Луси Прингле - горњи оквир. Доња слика је касније ухваћен (најмање 14 дана, али још више). Фото Прсата Тејлор. Ту је оштећена зрна сигурно мртав. Мртви су, наравно, на горњем оквиру, али због инертности биолошких процеса у погонима нису гледали. Чак иу том тренутку можда показује неке знаке живота - метаболизма. Доњи слика је могуће посматрати са врло значајне промене у боји биљака на трактору нумера (такође мртав, али не тако дуго). Боја се мења у тракторским стазе се могу посматрати иу наредном пољу, и без изазивања струју од муња никада не би ни дошло. Спаваонице су трактор у области другог најбољег диригента струје. Је лидер било металних цеви и других металних предмета налазе под земљом. Такође је могуће да се јасно посматрати зрно металних конструкција добиле знатно већу дозу електричне енергије него стази после трактора, и показао знаке смрти знатно брже, док стаза за неко време и зато је преживео толико карактеристичну жуту боју. Пожутеле на истом нивоу да би му потрајати још неколико дана. Природни програмер има да ради мало дуже, интензитет изложености био знатно слабији. Вероватно неколико редова величине.

Последњи случај од могућих нежељених ефеката муња је фотографија 10 - локација Алтон Барнес, Вилтсхире, Веихилл, Хемпшир, 18 Априла 1998. Могуће је да су неки стабала прате паралелну руку пражњења грома, приликом формирања образаца или скоро убијен, па је касније одлучила да их уклоните. Ситуација претходна држава је приказан на фотографијама из ваздуха добијених Бинг Мапс (датира непознато, доле лево), ситуација након њихово уклањање је добијен од Гоогле Еартх , у реду. На слици Гоогле Еартх нумера су увезени након тракторских Бинг Мапс, и обрнуто, у Магента боје светлости. ГПС локација образац је 51.215244, -1,556524. ЗООМ усева круговима Евидентно је да је дрвеће (од коре брезе) Листови су одрасли уопште, је вероватно да су потпуно уништени. Фотографије Цроп Цирцлес (силовање) добијени од ввв.темпораритемплес.цо.ук (С. Александар фотографија). Исти сајт можете наћи ни у слике Луци Принглеа. Након средином априла, време цветања репице, су пресвучени поуздано брезе зелено лишће. Према време када брезе почињу да се окрену зелено, на чешком језику је чак добио име по месец дана. Који би то био? Могао марта?

У данашње (двоструки) радови су предати, а само индиректни докази. У сваком случају, нема доказа да је било који кредибилитет и потврдила безусловно понудио теорију о стварању облика зрна оштећена муње испуштања, као запис електромагнетног поља линија, као и њихово мешање. Али они имају апсолутно све, без изузетка, један прилично важну функцију у заједничко. Теорија је описано у сваком случају нису у конфликту. Хипотеза је примењив на све њих, у сваком случају, није могуће рећи да сличан метод у потпуности и потпуно излучује приказан. Један од основних принципа треба да буде у свакој научној теорији и хипотеза дозвољено. Ово се одбија (енглески фалсифиабилити рефутабилити). Када неко може веродостојно доказати (нпр. снимање филма снимак или фотографију, док су континуирано праћење и евалуација електромагнетног поља на лицу места потврдили) да нека од подручја где је касније откривено да правим кругове усева, никада није десило пражњења грома у области . Напротив, да су се кретали зелене створења са пипцима, странаца или летећих тањира, теорија је овде представљен може се сматрати поуздано дискредитован.

Доказ да названа теорија муња на сајту усева Круга потврдили много јача, много више ће бити представљен прогресивно више у неким деловима следећег. Један од највећих доказа заиста огромна гомила да 100% потврђује да локација усева круга мора нужно бити ударио гром у земљу, стрпљиво и пажљиво, током деценија, трпе несрећне љубавнике о мистеријама ("захадологове") себе , без најмање сумње у. Свака измерена одступања компас јер је такав доказ. Планета, која се зове глобус, а дом је, међу многим другим организмима и хуманизовати мајмун врста човечанства, то је још један начин да се постигне интензивне локалних варијација, као што су геомагнетног поља таласу него пражњења грома једноставно не постоји. Чак бољи и занимљивији резултати ће добити ако су имали најмање деклинације компас, или чак магнетометром. Можда само као мало стручни савет у будућности.

Данашњи текст "делимично разгранати" из више физичког објашњење принципа житу, јер докази служили овде су мање или више комплементарне, то је више од радозналости. Ипак, он и даље доноси фрагменте доказа. Неки други делови који ће се углавном фокусирати на појаве које немају начина да објасне могућности периодичних структура и оштећеног зрна готово ништа заједничко, они ће бити веома идентификовани као интермецо, као део свог имена. Гранање је стварно, где случајно биће једна посвећена питању круг одлука, разне друге сумњиве теорије, укључујући и ванземаљци (ЕТС наравно један потпуно одвојено запремина), обавештајне службе, зрна, вакуум, звезде, планете, објеката, постројења, гљивица, животиња и сличних објашњења Цроп Цирцлес, житу, који је у прошлости био формулисан. Свако жели бар мало озбиљно питање усева штете и смештаја мора да процени сличан псеудо теорију, ако само зато што постоје. Ту су теорије "много мање" псеудо и штетна, као што Гаја. На то можда можда чак и сажаљење то не ради, бар не онако како би требало. Награђени стога било следбеници барем да је прилично сладак.

Срећом по деловима чисто научног материјал припремљен више него довољно.

То би било све за данас (дупли) део завршног резимира саопштењу.

 

Јан Ледецкы

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

     Прављење листи објављених текстова  

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

z