Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - енглеском - кругови-у-зрна објавио-тект-4-1 . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Објавио текст 4/1
Текст објављен ван матичне странице ввв.цропцирцлесонлине.цз
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Кући

сарден.цз, 19. март 2012

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 
 

Цроп Цирцлес

 4. - Део 1

 

 

Формирање графа током електромагнетних поља линије у зрну кроз струјним грома испуштања

Цроп Цирцлес. Друго могуће разматрање начина формирања, неки пратећи феномен, индиректне доказе.

Данашњи комад је увертира пред публиком студиозан упознат са неким другим комадом доказа из којих јасно показује да су усеви кругови створене Мајке Природе, по сопственим средствима, сасвим сам, без икакве интервенције странаца из свемира. Ствара се сама и само кроз физичке снаге, локалних, земаљско. Кроз громобранске испуштања. Сваки пиктограм у кукурузу, да будем сасвим неправилно, и они који ће заиста, је пре свега запис терену линије током електричне струје, што је изнад области, као иу оближњем подземља настао током олује испуштања. Делимично могу да учествују и снимите акцију и механичке снаге (симетрична експлозија шири са стране, као ватромет експлозије ракета, или процес унутар цилиндра мотора са унутрашњим сагоревањем) и евидентирају се као благ, на први поглед потпуно неопсервабилан природе микроскопског оштећења ткива (може бити чак и правцима оријентисани). Без помоћи било примитивних или непостојеће било странаца. Данас ће бити поштован публику упознати са неколико прилично индиректним доказима.

Између осталог: усева круговима постоји заувек. Оно што се данас зове Цроп Цирцлес, десио на земљи, много пре него што се појавио на било размишљања особе. Само се није догодило у кукурузу, али у неким другим биљкама које су се догодиле на земљи, а не само у биљкама (снег, прашина).

У данашње време, у неким годинама једноставно на пољима појављују у неким годинама не би. Само питајте било фармера. Операција комбајни нешто зна. Сигурно је нешто могао рећи особља, који су некада крстарили поља са коса. Они су већ у развијеним земљама, већина потпуно замро. Није истина да су усеви кругови почели да се појављују, рецимо, из осамдесетих. Само они нису плаћени готово апсолутно не, или само веома мало пажње или су строго поверљиво. Што се тиче учесталости, а спарсити или појава, наравно, постоје фармери који никада нису видели раније - значи редовне обрасце. Тај човек је видео формације сличне оној приказан у пратећем фотографији фотографију 1, само довољно да затвори поља жита преселила годину дана, а можда чак и заобићи површину већу од једног квадратног километра.

Први од њих ће добити облик који у стварности никада нико није видео на терену, осим наравно господина комбајн оператера. курс није никоме, а новинари звали. Оператери жетелаца смо видели много тога, било би могуће да питате било кога од њих. Слика је добијена Гоогле Еартх . Координира и датум ће бити саопштена у другом наставку. Просечан проценат је око 22, а облик је као облици који су се појавили пре неколико година у Великој Британији, Немачкој и Италији. Образац је произведен. Није студирао. Ни никада није откривен. Кроз своје постојање могу да пониште један од главних аргумената дениерс природног порекла житу. Они тврде да обрасци су креирани од стране људи који су потом и профитирају на њиховој "откриће" и "истраживања", а онда би могли изговорити различите теорије о свим могућностима њиховог порекла. Облик који никада није "открио", он никада не може бити "студирао". Дакле, драги негатора, за следећи пут нешто боље. Имајући у виду да је откривен случајно облик апсолутна, а не неки циљано претраживање, требало би да буде на десетине сличних случајева само Гоогле Еартх , и аеро фотографије никада није објављен хиљаде. Само гледам. Истовремено престаје да примене једну од других аргумената неких посматрача, пиктограми, који тврде да су ванземаљци Цроп Цирцлес који покушавају да комуницирају нешто човечанства кроз њих. Само идиоти пишу изјаве које нико чита.

За наведених бројки, наравно, пре или касније, пријављује неке од својих "аутора". То смо и урадили, то је тако и тако, ми смо толико напредна и тако. Ментални поремећаји су понекад монструозно, а затворен одељењу медицинских института предавач је господин Цхоцхолоушек већ неколико кревета кавеза прицхистаныцх.

Активност ментално поремећена особа - Круг одлука које измишљене кругове, прилично уверљиво оповргава такве житу које су се појавиле у местима, тако пажљиво чували да упада ниједне уљезе једноставно забрањено. Ево неколико примера.

Фото 3: житу у блиској земљи пребивалишта британског премијера

ДАВИД Павле (30. јун 1991) сечење који је добијен од извора који смо да не зна датум није додатно испитати, али вероватно сложити. Име листа откривена, али случај је широко позната.

Безбедност Скандал је избио у ноћи након што су се појавили велики усева круговима на пољопривредном земљишту са сеоским резиденцији премијера. Кругови се појављују само неколико стотина метара од Цхекуерс, где Џон Мејџор проводи викенде. "Ако су они направили лопови Невероватно је да су ухваћени од стране снага безбедности чували премијера", каже Лена Годсалл-Боттриелл да круг појавио дан раније. "Чак и ако је то било дело ванземаљаца, ја и даље не могу да схватим како је могуће да нико није приметио шта се догађа", додаје госпођа Годсалл-Боттриелл, уредник независних локалних Террицк књига. Тхамес Валлеи Полиција је синоћ рекао да је круг на пољопривредно близини Вендовер зна ништа. Изгледа невероватно комуникације портпарол из Даунинг стрита: "Ми знамо о усева круга у Цхецкуерс, али не представља безбедносни ризик." "Ово је посао људи је сасвим природна појава која се вероватно односи на време.".

Мало људи у вези са житу икада изразио тачније од подређених од тадашњег британског премијера Џон Мејџор и Њеног Величанства субјектима: Да, то је чисто природна појава везана искључиво и само чак и са временом, посебно са једном свом екстремном процеса. То је само срамота да су сви субјекти и слуге завршио развој њихова почетна изгледа веома плодне идеје. (Али то је заиста тако испражњеним неких својих других пресуда, а? Других налаза у тајним извештајима и архивима? 007? Клузо?)

Случај је, такође помиње у круговима публикацији усева открива: Језик светлости симбола, Џудит Мур, Барбара Ламб, светлост технологија Издаваштво, 2001, страна 49:

У максималној безбедности зони у близини земље резиденцији британског премијера на Цхецкуерс и пиктограм појавио у облику келтског крста. Један од кракова крста је типед стране троугла уместо опције ће бити круг, а врх троугла указано право на боравак. Чврсто патролирали локација Сигурно је искључио хоакерс на послу.

Најсигурнија зона у близини викенд резиденцији британског премијера Цхецкуерс пиктограмским појавио у облику келтског крста. Један од кракова крста је завршио са троуглом уместо круга са врха окренут тачно резиденцији премијера. Пажљиво надзор целог подручја потпуно искључује било дело једног фалсификатор.

Аутора Напомена: дуе диллигенце да чува такво место би сигурно Њеног Величанства поданици и слуге британске владе (Да, господине премијер ...) моћи да пронађу евиденцију о олуји која је претходила откриће образаца, иако је пре више од 20 година. Па, ако не, метеоролози Дефинитивно јесте.

Трећи пут је исти случај помиње у књизи Мистериоус житу, Хесеманн М., Е. Тотхова, ЕТНА 1997, страна 31 (отуда цитат и пратеће фотографије): "Када локални новинари интервјуисање секретара Џон Мејџор да сигурносни систем детектује творац ове формације, они су добили званичан одговор да не постоји безбедносни ризик, као кругови . зрна изазвао метеоролошке појаве, зато може да настави да погоди шта то може да буде временски услови који стварају толико симетричне формације, као што су наши пиктограма бар један, међутим, можемо уздах са олакшањем: превара као објашњење није опција "..

Објавио текст поново сасвим јасно показује да број 10 већ дуго знамо његове преко 20 година. Величанство је такође сигуран целу ствар у довољно детаљно информисао. Олуја са грмљавином и муње су метеоролошке појаве. Простор довољно информисано институцију, па само га оставите Мајци Природи, колико дуго ће моћи да се повуче из мистериозних љубитеља глупих моја нога пре него што неко успео да открије своје авантурама. Присталице мистерије икад. Стварно знање као житу креираних је заиста веома потребно да отупе груби докопат начин. Они ће одржати своје натприродне објашњења и пријатеље веома интелигентни ванземаљци као смеђих кошуља. Само веома поремећен ванземаљци желели да поново слети скоро тачно високе жице напона. Муња пражњења између њих, али то врло често усмерава, а жица га не спречава да најмање што тканих између њих на земљу.

Пре даље наставио у опису места где ефекте људских активности практично немогуће, постоји препорука за читаоце, који ће издати више заинтересовани за житу и да би им се свиђа мало више познато. За Чешки говоре читаоци је веома добра, а пре свега објективног извора блогу Либор Чермака. До сада, један од последњи, који се односи на круговима ратарство хттп://либорцермак.блог...в-обили.хтмл . Управо овде на одредишној страници можете наћи лепе пример муња на терену, што у ствари није привукла прави стваралац у житу (Цроп Цирцле у Ладви). Сличне фотографије - очитих диригент откривена у близини усева круга - постоје на хиљаде.

Господин Чермак је могуће и потребно, такође веома висока стопа објективности у извештавању, чак путују гледати Енглеске житу. Он пише: "Ја не желим читаоцима да наметне неки од могућих хипотеза њиховог порекла, без обзира да ли су ванземаљци, круг одлука, ветар уверења, Планета Земља, житарица духови или тајних војних пројеката, итд" Поменути ресурсе, можете да критикујете једну, још потпуно неважне детаље, везе са другим него текуће године, који су довели до сајту су уобичајени читач цропцирцлесцоннецтор.цом недоступан јер имају тенденцију да плаћа подручју сајта. У случају одређеног сајта, јасно је да свакако не чини ништа да би троше новац. Готово без изузетка се, све слике се могу наћи и на другим сајтовима, доступна бесплатно. На пример, Луси Прингле, Стив Александар, Френк Лаумен и више. Само унесите шифру "Жито Цирцле", локацију и датум у било ком претраживачу.

У Л. Чермака блогу можете наћи велики број порука да се бави прилично објективно опис и процену образаца у зрну, посебно у Енглеској, али иу нашој земљи (Чешка) и другде у свету. Многа места аутор посетио у лице, тако да су његови прилози могу послужити као вредан ризницу информација. Даљи допринос су посвећени познатим личностима белих коња и људи на другим местима објашњава порекло и употребу имена Леи линијама и више се фокусира на питања о Келтима и праисторијских насеља и других праисторијских мегалитске зградама. Веома корисно за разумевање историје и контекст описаним местима може се препоручити као веома добар извор.

Још један веома објективан извор који није одвојен од језичке баријере, страна словачке посматрачи ввв.уфоревуе.ск мистериозне појаве. На пример, страна хттп://ввв.уфоревуе.ск/невс/53/55/Надхерни-квет-в-поли-при-Козаровциацх/ . Аутори сајта треба да буде похваљена за неупоредиву објективном извештавању о феномену усева круг. Они описују њихов приступ феномену усева круга јасно спада међу апсолутно савршено, професионално, дескриптивне извештавања медија. Објективност вести може да се упореди на пример са ББЦ. Иако тренутно Кругови усева феномен директно подстицање различитих објашњења за предење са мистеријама, ванземаљац духовности, псеудонаука, окултно, ненаучним, понекад немогуће смешно, понекад демагошки - ненормалан теорија. На њиховом сајту посвећеном опису појаве житу не појави тако нешто. Не чак ни потрудио да покуша било заблуде читача и сумњиве објашњења натприродно. Њихови цртежи графичке са евиденције димензијама појединачних фигура међу најбоље што је икада био у области истраживања усева круговима у свету створили. Генерално говорећи, ввв.уфоревуе.ск су веома ретки, угледни сајтове, иако посвећена питању, која је већ доста својих колега успео да "склизне много." Они ће, дакле, за објективност вести овде, на овом месту је додељен рејтинг 1 + +, један са две звездице. Аутори текстова - нашао име Томас Станковићу, Мирослав Чарли.

Као и увек од почетка стално истичу у свим текстовима, резултати представљени овде имају везе са житу само апсолутни минимум. Оне се односе на одређени било оштећене зрна било где у свету, и који би желели да буду заинтересовани у овом питању, мора учити нормалан научну и пољопривредне литературе. Жито савијање на земљу широм света (као на слици 1) никада не долазе под утицајем неких непознатих и несхватљиво снага. Бендови на терену само, и само зато што је био слаб. Углавном због коришћења електричне енергије из муње испуштања, често само индукцијом. Нестанак након проласка струје траје данима. Неконтаминирано зрна траје скоро сваки механички стрес. Било спљоштен, лагање (оштећени, ослабљена) жито у свету, наравно, укључује све присутне, а будуће житу Пронађено - житу. Они су само његов мали, готово занемарљив подскуп. Ово је, пре свега, сви љубитељи мистерија, који постоји у свету, мора да разуме. Они могу слажу са тим, чак и против њега се такође може да протестује, али то је отприлике то ...

Било би довољно да се настави.

 

Јан Ледецкы

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

     Прављење листи објављених текстова  

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

z