Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-у-зрна објавио-тект-3 . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Трећи објавио текст
Текст објављен ван матичне странице ввв.цропцирцлесонлине.цз
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Кући

13. Јануар 2012 ввв.сарден.цз

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 
наставак претходних разматрања

Рачун:

Цроп Цирцлес

 3

 

 

Месечеве смештаја , оштећења, слабљења - Хронологија

      Има просто ће објаснити принципе најједноставнијих облика, заједнички круг - једна унбранцхед муња пражњења, као и хронологије таквог споја у року од неколико недеља и месеци после грома испуштања. Али принципи описани се могу применити на сложеније облике. начин, сваки заједнички усева круг и заправо врло упадљиво сличан поглед тренутни проток кроз поднесака проводника метала. Кукуруз стабљике су замењени магнетним поднесака. У време пражњења се понашају као магнетне игле. Фото 1 (скупштина ЈЛ). Пут показује колико далекосежне последице електричних пражњења, и нема даље. Са овом изјавом сигурно ће сви постојећи самозвани Кругови усева истраживачи неслагање, протест против њега ће бити против њега, чак претећи да се буне и подигнути песницама, али то је то заиста све што иде са њим или против њега, као и могу било кога од нас раде.

 

     Најважније је, међутим, поново напоменути да су сви принципи описани у овом односе НАРОЧИТО прилично често, нередовно уложио , лежећи на земљи зрна. Да ли заиста изванредна случајност јавља редовно образац, као што су круг, то углавном зависи од тога како се постави Фаза 1 - експозиције. Када ће бити довољно симетрично, а следећа фаза је превише "крене наопако", редовни предмет може настати.

 

Фаза 1 Изложеност.

      Муња канал има пречник од 5 мм, никада више од 10 мм (или у случају јаких шокова, врха струја милион ампера, видети литературу). Муња пражњења понаша као жице простирала између неба и земље, кроз који струја тече неколико стотина хиљада ампера, а у неким случајевима доводи непосредно испод тла. Не увек - у ствари, вероватно скоро никад. Али није немогуће да појава неких релативно прецизне круговима уместо неправилног полегање , савијање стабљике на земљу је дошло, између осталог, до сада да значајан део енергије се празни блиц врло брзо испод земље, тако да је много мање "паразитски изложености" (штета) друге разне нерегуларне зрна појачати знатан део енергије на површини земљишта и стазе за трактор. Спот могу бити присутни "природни громобран" (подземна), који ће донети тренутну пражњење релативно брзо неколико метара испод земље, тако да су нежељени ефекти даље прилично тачан круг на површини појављују се само минимално. Громобран могу бити геолошког порекла (опруге, паузе), археолошко налазиште (гвоздено доба, бронзано доба), као и модерни (из ратне машине пропала, комуналије). Приземље је база, и житарица на њега делује као слој за снимање материјала (растер). Пролазећи струја кроз "жицу" је да зраче енергију на околину. Ова енергија је делимично изазвана у погонима (еквивалент регистрованих преноса снаге и електромагнетна изложености, узрокујући оштећења и индукциони су ограничени достигне веома прецизан круг), који може бити доведен у земљишту и корен систему (напон корак - врло прецизан круг), јонизован ваздух или Цорона пражњења (веома прецизан круг). Цорона пражњења и корак напони ударио и оштећена постројења у целом опсегу рада приближно равномерно индукционог од удаљености од канала пражњења. Такође је могуће да се различити ефекти наведени имају различите поларности, а њихова сабирање и одузимање да створи различите концентричним круговима. Сви наведени су оштећења под идеалним условима прилично тачни круга. Услови који су барем делимично подсећа идеално, могуће је да се покуша и ретко се може постићи на пример, у лабораторији. У природи, наравно, много отижнеји, али: Сличне експерименти (раме муње пражњења на терену) узети природу много више од милијарде годишње, а повремено чак излази, процењује на приближно један случај у милион. Намењена је да створи макар једну прилично редовно круг, сви остали "природне експерименте" над "неуспех" - јавља "само" нередовно спљоштен , лежећи на земљи зрна.

 

     Природа тако заиста бити замењене "недостатака у користи лабораторијске опреме" направљена број лабораторијских експеримената. Када је Лењин Комсомол Аутомобилска постројења произведена Москвицх милиона долара, или Волга аутомобилској трке милиона Зхигули, и овде постоје неки од њих чак и радио. Таква онда понудио Друже Брежњева, који је са њим, али једноставно не вози јер је он био на његовом укусу превише неколико оклопних.

 

     Неки сламке може бити сила врло интензивне ваздушне струје и еддиес који следе милисекунди после шока и да не трају дуже од делића секунде, међусобно преплићу и готово "везали" везан и умотан, али не више од једног милионитог струје утицала на број стабљика. Они су суптилно маскирани у усевима и тек откривени после подношења , савијање стабљике на земљу. Они су вероватно на десктопу у једном квадратном метру, као близу канала пражњења (за сваку пражњења). Сајт такође може доћи до ротације електромагнетно поље, а више од три фазе, и изазивање биљке и механички. Биљке делују као проводник кроз који тренутно пролази кроз индуковане или струјом проводника (нпр. јонизован ваздух, земљиште, суседне Рослин). отпор је реда једног до неколико мОхм / цм, у зависности од фазе раста. Сајт је такође доста напетости током неколико стотина хиљада волти по метру и тече кроз биљака мјерљиви струја. Огромна већина биљака, од којих неки могу бити веома значајно за кратко време механички скренута из свог равнотежног положаја, и тиме делимично оштећен и механички, да се врате захваљујући сопственом еластичности назад готово не разликује од оног на који су налази пре испуштања. Било је још само експозиције - у прилично редован мрежу састављену од биљака је наметнуо један облик електромагнетног записа. Већина биљака не може бити визуелно открити готово ништа и Регија поља немају ништа. Типично, бар неколико дана до неколико недеља, али и готово се ништа не дешава (визуелно). У стварности, цело место је описано за фазу 2 .

 

     Корона пражњења је већ поменуто у једном од претходних делова и слике. Околна испусни канал као континуирани слој - паковање у вертикалном пројекцијом веома тачних круга, а интензитет контакта са биљкама унутар њега, захваљујући свом времену требало да буде приближно уједначена, напротив од индуковане напона. Њихова ширина зависи готово само од тренутног повратка удара и наравно веома различите, на пример пражњења између 3.000 и 600.000 ампера. Чињеница да је после олује испуштања вертикално на земљу може утицати кукуруза биљака сасвим тачно у круг, па корона пражњење може допринети веома значајно. Неки празни не може пасти вертикално, што се може објаснити различитим облицима елиптичне, као и полумесеца и по круговима.

 

     Веома значајан префињеност "експозиције круг" може да има најмање два начина (види даље). Током пражњења може узети место веома сложене ефекте сметње (машински и електромагнетна), али која ће бити само описан у наставку другог. Под одређеним околностима, Скупштина неколико, чак и да само два пражњења да спадају у року од неколико метара једни од других на раздаљини од неколико десетина милисекунди, може да делује као генератор велике обртног електромагнетног поља (тренутна). То је поље генеришу актуелним импулса неколико стотина хиљада ампера, да тече падину и преко 200.000 ампера по МИЦРО секунде. О томе, али у неком другом заиста наставак.

 

     Када Фаза 1 - Излагање грома пражњење прескочио принципе који би могли да доведу до прилично тачних круга, то је типичан узрок потпуно нормално нерегуларно смештаја , савијте стабљике кукуруза на земљу, без које би иначе бити у било којој области, не спљоштен , лежао на земљи (стабљике савијен на терену) готово ништа. Неки слабији, "шиштање" секрет али већина суседних биљака може преживети готово нетакнут до жетве. Чињеница да редовно смештаја , савијање стабљике на земљу, након олује испуштања постоји готово никад није све о обрасцима сличан пример Фото 2, фотографије сопствени текст аутора. Локација је присутан ХВ 22кВ, које узе Громобранску функцију. После грома протоци је значајан део енергије се дистрибуира на широком простору обично влажна земљишта површине, највише по могућству након тракторских нумера. Почетни смештај , савијање стабљике на основу свега, чак и неправилни облици је практично идентичан хронолошки поступак који је овде описан, често у једној ноћи или на киши. Фотографија је снимљена две до три недеље након олује, чак претходног дана било после неког подношења , савијање стабљике на земљу око великог широком појасу матерњи или споменици. Проверен дневно и фотографију.

 

     Изложеност утиче првенствено меристемовыцх ткива, односно, у случају кукуруза скоро искључиво од априла до маја, евентуално до средине јуна. Такође, неке од марта, а већ раније олује може десити, посебно у зимским житарица. Стварање житу је невероватно често документовано "после олује." Сторм (само влага али и сваки блиц, ветар), али у овом случају само деловали углавном као Стаге 4, након чега је видљива слика, који је примећен код биљака током неколико недеља. Август муње, чак и ако је створио себесложитејши сметње и резонанцу, није да биљног записа, снимање материјала не раде. Они могу да вам покажем само механичке ефекте шока, и изазвати смештај , савијање стабљике на тлу биљке које су већ ослабиле грома електричне енергије за неколико недеља пре, понекад у "време снимања" од марта до маја.

 

Фаза 2 Слабљење биљака (потиче).

      Већина биљака је добио док је вишак зрна (оштећења), али не и смртоносну дозу енергије. Они су формирали њој штетне хемикалије, и они почињу са њом на неки начин да се компензује. Тренутни проток кроз земљишта површине и испод њега, извесна промена у земљишту хемије (пХ, хранљивих састав), а стање биљака толико упадљиво подсећа стање које се јавља после пресађивања. То се зове шок пресађивања, биљка након доживљава врло сличне проблеме, и генерално тежи да доведе у процени око двонедељно, али дуже стагнира раст и сазревање одложено. Део биљке умре након што удари гром у житарица се процењује да је само неколико процената (али 20-30%), а нису пољопривредници неискусни очи нису ни најмању шансу да се нешто призна. Са проређивање и слабљење првобитних вегетације усева може у времену довести до приметног раста корова раста, који се може посматрати после жетве, као изразито зелене површине Фото 3 - Анконе , Италија, образац примећен на 10. Јун 2007. Овде стање након жетве, добијени од Гоогле Еартх , пуцао у 2007, координира Н43.574443 Е13.432214 ° °. Сличне пуцњи млевених Цроп Цирцлес после бербе, постоје стотине.

 

     Веће биљке (неколико примерака по квадратном метру), као што су кромпир, шећерна репа, црни лук, памук све може пропасти, јер они не преживе акциони саставни целу област насељена од њих. Већина стандардних у ринг, али да пољопривредници већ знају и да не прелазе суспензивно дејство, као што је већ поменуто негде. Један од будућности серије биће у потпуности посвећен само и једино гледа озбиљне пољопривреде и ботаничка научнике и истраживаче на ефекте испуштања Беско на монокултури усева, као што су поменути у стручним часописима и литератури. То ће бити могуће да се осигура да именовани стручњаци знају врло добро шта се дешава у овом случају.

 

     Откриће мртвих биљака прати увек барем неколико дана, али чак и недеља после грома испуштања. Све биљке, чак и оне који су убијени одмах пражњење су првобитно разликовати од неоштећена. Тек касније почињу да вену (неколико дана, као и једну до две недеље после отпуста), и на крају умре. Неки превише смртно погођени биљке могу да преживе неко време (да показује знаке живота, тј метаболизам). То зависи који посете такво место пре. Искусни пољопривредника напомиње да гром удари овде, није и никада неће заштитити против њега и проблем је и даље спроводи. Ситуација може да помиње о томе у било које научне публикације. Ако посетите било место уфологист, захадолог, или било који други самозвани "експерт" на истраживању житу, ситуација је такође снима (и много више). Он напомиње да постоји вероватно слетео ванземаљце. Или нешто написано на терену микроталасне, ласерски, или воле неког потпуно непознатог и неприметно врста енергије. Такође се може приметити да је било нешто потпуно другачије, или све заједно. Он би напише чланак о томе како је могуће да толико захадологицкыцх часописима, што у свету су били тамо, и покретање са њом после захадологицкыцх конференцијама широм света за много година.

 

Фаза 3 Појава синдиката ослабљеним биљака, сваки од себе наслоњена (површински напон воде, Ван дер Валсова снаге)

    Листови биљака ослабити (увенути) који готово попустити под сопственом тежином. Нагните у страну, мање или више случајно, неки реквизит једни друге о себи. Ствара случајни запремину, десетине до стотине сламку (неколико квадратних дециметрес), који је, иако сама није задовољио своју тежину, али уз подршку "другова стајали близу њих" је нагињање паузе. У блиском контакту са шоу Ван дер Валсова снага (површински напон воде), привремени савез за неко време приметно учвршћује. Ситуација би се могла назвати "од домино ефекта", "кула од карата" или "Теепее". Поновљено влаге апсорпцију и сушење, биљке могу држати готово додиривање места, а немају полехноут (стабљике кривина на земљи) до жетве, или Полехна , савијене стабљике на земљу и делимично створили посебну јединицу, сличан Фото 4 (Пхото4.јпг) Образац 9.7.2006, Хил Цхарлбури, Окфордсхире, фото Френк Лаумен, ввв.висиблесигнс.де, монтажа, ЈЛ настаје нешто као "Стуцк домина" (налепљен у кући од карата).

 

Фаза 4 Буттерфли (Буттерфли Еффецт)

       Може да обавља функцију лептира јутарње росе, киша, ветар, грмљавина, муње. Само из радозналости, ја само по имену јутро роса узрокује дебљање као што надземних делова пшенице и до хиљаду тона по квадратном километру (10 тона по хектару), еквивалентне од 1 мм падавина, али то је заиста "Лептир" . Киша може ставити стабљике пшенице укупном износу од влаге и даље око 5 пута већа. Врло често, смештај , савијање стабљике на терену (почетни) јавља у року од неколико сати, углавном мокрим, мада сигурно постоје и изузеци. У већини случајева то иде на мање погођеним подручјима постепено далеко од места акције до жетве. Први Полехна , савијене стабљике на земљу само највише погођене области - неколико процената пре сече се спљоштен , лежећи на земљи десет одсто. Понекад чак 90.

 

Фаза 5 Домино ефекат

  Релативно једноставан и разумљив процес који је још увек стоји стабљике завежљаје сукцесивно сматра суперпонира. Током овог периода, не постоји вероватноћа да један зрак пада четкице најмање један другог. Земља пада много килограма материјала по квадратном метру просечне висине две ноге, може да створи велики проток ваздуха на стајао биљке могу значајно утицати на силу. Сведок такав феномен, можда један од фрактала у Стоунхенџу - Сведоци описују постепено инсталацију зрна на земљу у року од неколико минута, између којих, са ветром ударе кретала и прашине. То је створило утисак да ако зрна се креће око рутирану вртлог, изазван чудном енергијом, што заузврат изазива све преноћиште , штета, слаби. Сведоци јагода страхопоштовање према вама приметио догађа схватио да посматра како земља се сматра релативно брзо неколико тона материјала. То само по себи мучи да неки ће ваздух и прашина производе мерљив сила, која може само допринети завршетку рада почела. Кроз домино ефекат може да се тумачи као ОНУ иначе веома тешко објашњиво чињеницом да се у неким круговима усева може се наћи веома редовно организује преко сваке друге сноповима стабљике. Ово важи и за потпуно нерегуларно уложио , лежећи на земљи зрна, можемо посматрати нешто слично много чешће. То је само потврда тужна сасвим очигледне (и прилично тужно), чињеница да огромна већина захадологу који је икада бавио житу, заједничко, нередовно спљоштен , лежећи на земљи кукуруза у животу или саплео. Фотографија 5 - фотографије сопственог текста аутора.

 

Резиме процеса који су укључени у хронологији развоја смештаја , оштећења, слабљење зрна

Прво Излагање

Други Слабљење стабљика

Трећи ван дер Валсова (вода површински напон, адхезија и кохезија)

4. Буттерфли Еффецт

5. Домино ефекат

 

Временски процеси Хронологија

1 - делић секунде до неколико секунди.

2 - неколико дана или недеља, више од два месеца.

3 - неколико сати до дана.

4 - неколико секунди до минута (или дуже).

5 - минута до сата (или више).

 

Одлазак 2 и 3, али могу бити готово унсепаратед, без икаквих оштрих граница. Одлазак на 4. и 5. маја поново бити наравно много дуже, и неке конкретне примере, један од њих врло типичан за 2011, може се навести чињеница врло јасно документовано. Погледајте неке од других наставака.

 

Физичке и хемијске (биолошког) обрађује укључени у различитим фазама развоја полегање , оштећења, слабљење биљке

1 - Електрична (индукција, проводљивост струје електромагнетни таласи + сметњи и резонанца), аеродинамика, механика (притисак и шок таласи, вибрације површина Земље, мијешање и механичких вибрација резонанцом површине земље, у ваздуху и на површини зрна Лану - ветар и таласи кругови ), електрохемија (електрична струја пролази кроз последице земљишта решења и биљних ткива, хемије, Термокемија, пиролизу, редокс реакције, елиминација краткорочног и привремени радикала испарења електрохемијске оксидације са великим бројем формирана у биљкама и земљишта

 

2 - хемија, биохемија, биолошки и физиолошки процеси у биљкама, биљним понашања под условима веома сличне последице пресазовацихо шок елиминације од последица штетних хемикалија из фазе 1, Пхитопатхологи (последице штетних хемикалија = спуштени отпора ослабљене биљке против свих биљних и животињских штеточина)

 

3 - Механика, Пхитопатхологи (наставак), стохастички процеси, физички феномени (ВДВ снаге, површински напон воде, адхезије и кохезије)

 

4 - Механика (процес иницијализација фаза 5), физичке појаве, нарочито у процесу превазилажења Ван дер Валсова снаге, адхезије и кохезије

 

5 - механика, процес привременог трансформације потенцијалне енергије у кинетичку енергију, аеродинамика (привремени проток ваздуха узроковано падом обима вреба његове привремене стресови вршен на сноповима стабљика још увек стоје)

 

Напомена на крају: Домино ефекат је вероватно да ће проузроковати приметно прецизирање првобитно није превише равномерно "наекпонованехо" ивици круга. Она стоји на ивици снопове издржљивија, мање снажно утицала и ослабљене стабљике него средини. Њихов клања до земље можете само у комбинацији тежине од многих стабљике, захваљујући склоних домино ефекат. Иначе то је вероватно да ће постати нормална да издрже до жетве. Насупрот томе, други, слабији, достижући чак даље од центра него друге, држава ће остати као што су група пада обима стабљике га избегну, или нису стигли до њих. Пратећи дијаграм показује црвену област хипотхетицкехо обрасце значајно утицало, зелена непромењена. Фотографија 6 - показује спирални ток од домино ефекта у региону до тачке где се зауставља. 

 

Тако ће бити део монотхематиц Хронологија данашње свему.

 

Јан Ледецкы

 

 

     Прављење листи објављених текстова  

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

z