Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-ин-зрна прелиминарни-разматрања . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Прелиминарно разматрање
Овде је прелиминарни разматрање, мали резиме неког претходног знања.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Интермецо 2, која ће бити на принципу формирања житу готово речи.

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

Ова разматрања, пре или касније морати да се поднесе.

 

У свету постоји неколико група људи:

 

Прво Људи који су спљоштени зрно лежи на земљи или било редовни облици, као што су житу, није марио, не занима и не занима ме. Они су највише процењује преко 90%. Ако сте икада наишли информација о њима, то је лако за читање, и још увек их не плаћају, јер не треба да живи. Да ли је највише занима само као куриозитет.

 

Други Људи који доводе у питање било уложио , лежећи на земљи зрна интереса мора - агрономи, разни људи запослено у пољопривреди, истраживачи у овој области. Таква процена је мање од 10%, односно неколико стотина милиона становника на свету.

 

Трећи Људи (Цроп Цирцлес истраживача) који су заинтересовани први и једини питање редовно уложио , лежећи на земљи зрна - посебно круговима, али и све остале редовне облике, често врло сложене и невероватно редовно. Непрописно спљоштен зрно је потпуно изван њихових области интересовања, могло би се рећи да је за њих практично не постоји. Такве истраживачи широм света и неколико десетина до неколико стотина (кус3. људи сами раназывајици житу истраживачи који су заинтересовани први и једини проблем редовних облика у кукуруз, жито лежао на земљи - посебно круговима, али и све остале редовне облици, веома често невероватно комплексна и редовна нередовно. спљоштен амозрејме постоје хиљаде и хиљаде других који посећују таква места, сликају или документовати. дистрибуирају кроз нешто слично, али као висок као маргиналне, хобијима, посебно за своју забаву и документацију Даље се баве сличним појавама, највиши. стављајући их у свој фото галерију на интернету, за разлику од именованих "професионалце" у области додатна велика група људи, који су већ милиони симпатише истражујући Цроп Цирцле истраживаче више или мање пасивно гледање захадологицкыцх у разним часописима, сајтовима или таблоида часописе и веб сајтовима., опет Обично релативно низак ниво.

 

Мала дигресија

Наравно, постоје изузеци. На пример, страна словачке аутори баве мистериозног феномена ввв.уфоревуе.ск . Они описују свој приступ феномену усева круга јасно сврстава међу апсолутно савршен, стручних, описних извештавања медија да објективност вести чак ривала као што је ББЦ. Иако тренутно Кругови усева феномен директно подстиче различите предење захадологицкыцх, мимоземштанскыцх, психичког, паведецкыцх, окултизмом, половедецкыцх да страшне, демагошких - девијантних теоријама о њиховом сајту посвећене опису појаве житу појављују као ништа имао ни наговештај. Њихови цртежи графичке са евиденције димензијама појединачних фигура међу најбољима у индустрији широм света догоди. Генерално говорећи, ввв.уфоревуе.ск негде између ретких реномираних сајтова, иако посвећена питању, која је већ доста својих колега успео да "склизне много."

 

Номиноване особе из групе 3 (они себе називају захадологове, нарочито у Чешкој језика средине, као што ће бити објашњено понекад) сви такви обрасци непрекидно проучавају, фотографисани, мерено у близини много различитих физичких величина, фотографијама и мерења снимљених за будућу употребу. Слике и мерења добијају разне друге графичких, математичких и геометријских података и графикона. Од њих, само накнадно извести или процене не само разне математичке и геометријске правила, али и, на пример астрономске, астролошки постулати и евентуално умањење утицаја скоро сваки људски напор и истраживање, као и било ког научног, земаљске и ванземаљске, простор и интергалактичке правила.

 

Највише од свега, а нарочито пожељно цонцоцтинг свакојаке теорије о ванземаљцима. Изузетно је жао што је до сада нико није добио ниједан странац није појавио. Као најбоље од свега, све постојеће или непостојеће ванземаљци приморан да однос. Њихов константно промовише жељу да се докаже да житу су произведени ванземаљце заправо потиснута фројдовски синдром, жеља да се буде први, или барем један од првих који је успео да се јебе са ванземаљским бићима, ванземаљских. Четири одсто мањинских жеље и уздаси нарочито после вруће ванземаљцима. Због ванземаљци у савременом свету заиста очајнички недостаје, несрећни поштоваоци мистерије, често завршавају у домаћим животињама, као замена.

 

Ту и тамо, и ресурфацес у алхемији и окултизмом. Изведени правила ревносно примењују на све замисливе и незамисливе грани псеудонаука и брзе науци. Заједничка особина готово свих њихових кућа и мит је чињеница да су готово све засновано на субјективним утисцима готово јединственим, и готово без изузетка су сви они потпуно и потпуно проверљиви, понављају експерименте нездокументователне. Верификацију и поновљивост - основни принцип основне супстанце, али и било истраживања. Дакле, све захадологове целом свету у веома ретким линије као основних истраживања као бол у дупе ..

 

Од свих мерених и изведених разне друге начине, али најчешће само процењује и сличне сумњиве методе података састављен од разних табела, графикона, листама разврстаних по абецедном реду, по датуму или месту сликају и мерења, узлазни, понекад спушта. Ми стално објављује различите разматрања, анализе, есеји, публикације, анализе, организовање састанака, симпозијуми, колоквијума, семинара, кратке ", година и година пацијента административне послове" (Да, премијер, део 13 - Сва снага народа, један од најупечатљивијих изјава рекао да Сир Хумпхреи Апплеби).

 

Постепено дуготрајно истраживање напоран и марљив монтажу фрагменте разматрања и резултатима истраживања, они су успели током многих деценија истраживања захадологицкехо наплати број непроцењивих научних података за објављивање је заиста вредно.

 

Први на месту где било усева круговима као било које друге редовне обрасцима нарасли да се догоди због чињенице да се нешто дешава.

Друго обим круга је приближно једнака 3.1415 пута приближне пречника.

3. коло шестоугао је једнак око шест пута приближне дужине једног од његових страна.

 

После много година интензивног истраживања и стипендију објавио један од стубова захадологицкыцх најновијим истраживањима, много шири значај и утицај (процењена на око две еигхтхс):

4. коло октагон је једнак око осам пута у односу на приближном дужини једне стране.

 

Не само то, Прича се да ако је истрага настави барем тако брзо и тешко као и пре, негде између 2050 - 2350 може бити кроз Мистери-даска вероватно човечанство свечано објавио да шестнацтиухелнику коло је приближно једнака вредности која се налази негде између четрнаест осмнацтинасобкем за апроксимацију дужине једног од својих страна.

 

Још једна веома занимљива воћка захадологицкыцх све претходна истраживања је да су неки људи посети обрасце у зрну "добро обављен". Сасвим објективно, могуће је рећи да ако он није посетио, било би им било добро све време. За разлику од утврђене чињенице, међутим, чини се да чињеница да су неки други људи, напротив, током посете зрна образац "веома добро". Ако нисте посетили, већина вероватно не би осећали ништа слично томе, што су неки од њих би могла да доведе до потраге за алтернативама. Слично (замена) ефекат би био највероватније присуствовати само ако се примењује своју уобичајену дозу (цвет деце) или бар схот (алкохоличари). Неки појединци делују тако стално посети нове и нове облике изнова и изнова (у кругу ...), они су постали дуготрајна и популаран хоби, без заиста знајући зашто. Такви људи морају затим у "глувој период" од септембра до марта следеће године, доживљава осећања као да им је недостајало нешто што они нису били у њиховој кожи, а за њихово отклањање су приморани да бирају неку "алтернативу" (боца) . Срећом, разне семинаре, колоквијума, конференција, састанака, дискусија, сумирајући и упоређивања података, тако да морам да урадим преко зиме, а понекад чак и без белог праха или ферментисаних пића. Знатан део сличан корисних временском периоду глувих употреби да напише што више чланака, есеја и есеја за онолико захадологицкыцх и таблоидних часописа, новина и публикација, како штампаних и веб. Једна од најзначајнијих активности које вероватно узима највише времена уопште, можете изабрати из широког опсега података на оне који најбоље одговарају њиховим теоријама (леперечено заблуде и фикција), чиме су створени и модификација као да превише не примењује на такав начин која најбоље одговара.

 

Набавите прво чињенице, онда можете да их искриви како желите. М.Тваин

 

Неки искази појединаца присутних у житу, упадљиво подсећа на изјаве људи који су били у време посматрања су под утицајем дроге. Исто тако, неке од изјава људи који су "били наводно на терену и кругови су радили." Док су остали на терену, у ствари, никада није био (али вероватно повремено, али веома, веома срећан зврчка, или барем прихноу), бивши понекад заиста под утицајем дроге били. Неки чак без улажења у најмање свестан тога. О томе, али опет неки други пут.

 

Ко жели кругове и сваки образац у зрну присуствује, да ли сте тамо мирно, али изнад свега да ли је неко са вама га одвести. Могао је да има пуно наколедоват, као што ће бити објашњено у неком тренутку Интермеззо трећој

 

 

Дефиниције и захадолога захадологие, а самим тим и озбиљна и искрена захадолог захадологие:

 

Захадолог је особа која испитује тајне (пробајте о томе, али он није пропустио).

 

Захадологие би требало да буде нешто као области људског деловања, који испитује аспекте савремене науке, технологије и опште стање знања закона природе мистериозне и необјашњиве појаве и природних појава.

 

Озбиљни и искрени захадолог захадологие такве истражне појаве и феномене који су већ на принципу покушава да истражи различите мистериозне догађаје и појаве кроз друге мистериозних појава и феномена, колико најгори или најбољи икада доказателныцх недоказиви и непроверљив. Тако заправо жртвује за човечанство, јер догађаји и појаве могу испитати живот, никада објасни. Посвећени да то учини и опсовао на његовом смрћу и целе заједнице у захадологицкему публици која никада није ни покушао да искористи наговештај да проучи све феномене наведене неке од озбиљних и фундаментална дисциплина као што су физика, хемија, математика, биологија, медицина, ботанике, или било њихове под-дисциплине или интердисциплинарне правцима. Излагао би значило велики ризик да се можда случајно, или било које случајне подударности у стању да допринесе разјашњењу сличног феномена, појаве, или мистерије.

 

Ако икада он још неки "стручњак" из наведених дисциплина позове на своје питање, дати веома пажљиви да не буде бар као некомпетентан и глупа као што су били да имају дуг и тежак покондирена тиква саградио кућу од карата превише непоборил. У ствари, нема стручњаци, али не у великој већини ових комплетних дилетанти . Као пример, може се навести од израза "пољопривредних стручњака" у смислу који оштећују ћелије и ткива у погонима одговоран испитаних штете изазване микроталасног зрачења. Свака "пољопривредни стручњак" који би могао потврдити нешто слично, било би само себе открива да је потпуни идиот.

 

Оно компаративни метод је коришћен? Као што одређује интензитет ткива излагања микроталасном зрачењу, у којима су узорци тестирају, као спроводе и оцењују бланко узорака, као што је одређено од стране масовне контактом (енергија / тежина неоштећен ткива, количина енергије / маса суве материје)? Када извештај је објављен са резултатима мерења и статистичке оцене? Ко и како су они дошли до закључка да је штета проузрокована микроталасног зрачења, а не, на пример, инфрацрвено зрачење? Шта других сличних мерења и експерименти су изведени? Ко је верификован резултате, као што је одређено од стране верификацију поновљивости и експеримент? Како је метод у смислу верификацију и побију? Поштовани захадологове, свака тврдња било захадологицкехо часописа, у смислу да је била "проверио да биљке откривена штета може бити изазван микроталасног зрачења" можете гурнути у дупе. Таква тврдња да ли би јер нема угледни научник - пољопривредник или ботаничар, никада отишао раније. Таква тврдња је само у стању да се сиса из њихових шупљих глава, јер јавност може доставити само проверене и проверљиве тврдње заснива на проверљивим и поновљиве експеримената.

 

У ствари, не "стручњак" за микроталасе потврђено на терену, никада није ни постојао, то је само захадологове себе смислио даље, баш као круг одлука измислио своју ноћну путовање у пољима. Захадологове га измислили, јер некако треба да потврди своја бесмислена потраживања и општа јавност, нажалост, већина тврдње "експерти слажу", "лабораторијска анализа потврдила" је довољно. Захадологове зато понекад часте друге тврдње микроталаса, понекад такви да се на лицу места анализира открива да је промене у ткиву и земљишта сувоће изазван електромагнетног зрачења таласне дужине од 2,5 м Или 52 цм, или 52 мм или 52 микрометара. У последњих неколико година, технологија је постала нанофиберс хит, тако да највероватније ће пре или касније, у тренутку житу проналажењу мошти зрачења вредности у нанометара. Зашто да не, када је у питању нормални видљиве светлости. Шта захадологове али ипак није успео да сазна да је место да се нађе Нано (супстанца позната ВТЦ теорију завере од 11. септембра, 2001), јер само тада може настати у области мале куглице и микроскопске честице виредукованехо гвожђа.

 

Захадологове, горе на терену, у свакој будућој усева круга тек треба да пронађе нано!

 

Интермецо 3, који опет није кругови и редовни зрна обрасци скоро речи.

 

Најгори грех и кривица у смислу захадологие би да покушају да се укључе у решавање неких захадологицки појаве дефинисане фундаментална истраживања. Основна истраживања је сама чињеница, већ из саме принципу активност која разјашњава и објашњава како ствари и процеси у природи посла и рада. За све захадологи свет је, дакле, основна истраживања као досадне инсекта, инстинктивно га мрзе, и ако најмања прилика, барем у својим тајним захадологицке контемплативни душе пред њим пљуне. Основна истраживања за њих у исто време је велика опасност да они икада могли истргнути из руку својих омиљених много захадологицке поља.

 

Ако у било ком тренутку било где у свету, појавио било ни мало озбиљан покушај да се објасни било захадологицке дисциплину или смер, одмах букне огроман тип кретања: Захадологове све земље света, уједините се! Терају их у такав одбрамбени групи која је против хусовац насипа само цури сито. Да ли мисле да су односи веома слични у равни супротно. Било угледни научник који је успео да макар изгледају још мало или да користите резултате, а камоли још неко време у области основних истраживања остају, и он платио, кад чују имена било захадологицке дисциплине у изусти дух овако нешто: "Захадологове све земље широм света, Јеби се! ".

 

Било разјашњење би одмах престаје да буде мистерија мистерије и захадологове ко је дао, да престане да буде захадологи. Заиста, ако је било грешке чак и сопствене акције допринео расветљавању мистерије било, то би била једна ствар за њих потпуно неприхватљиво, узнемиравајући, нешто заиста од дубоког презира - озбиљан научник, посвећен истраживању, не дај Боже, чак примарно, који је у њихова област успешно објашњавају нешто (мистерија). Међутим захадологове никада бити, јер само са лингвистичког становишта одмах престаје да буде захадологи. Разјаснити мистерија није била мистерија, и било захадолог да његов преглед до бавила, па чак би имали можда мало мистериозни случајност решити одмах престаје да буде захадологем. То је тужна судбина захадологу. Озбиљни научници, истраживање и развој, у ствари, уопште не у љубави. Поновљивост и верификацију, ова два стуба научних истраживања у целом свету, из дубине душе мрзи. Све обичног и једноставног разлога, јер било научно разјасни мистерију своје их припремити за толико година и изградио толико промовисана захадологицкы сендвич и одкроји значајан парче од тога. Док Срби покушавају да заврше своје тврдње као многе радобиведецкыцх концептима и спецификација (мерење радиоактивности у житу ", научни докази" од изложености микроталасног зрачења на биљке и многе друге сличне), али, у ствари, било угледни научник покушава из било ког озбиљног истраживања подручје обесхрабрени. Дакле, ми се веома захвалан било заплет или теорија завере.

 

Било би захадолог сваки покушај да се разјасни мистерију испод њега дефинитивно пререзати грану, и да ће одмах бити одсечени од захадологицке заједнице заувек. Далеко иза зидова, у капи и руга соундс Куталек, клеветнички победничка мелодија. Зато захадологове било "разјашњава" било тајну у мрежи ствари спин мистерије око много већи, и покушати да се у већини да се "објасни" кроз другу мистерију или теорија завере, која је заправо много горе објашњиво и доказива од првобитне тајне тог покушао да разјасни. Све што је извео доказе и аргументе заснивају на потпуно недоказиви и непроверљив потраживања, и никада, никада на земљи, и не дај Боже последњи пут никада не би активно по себи није позвао их да реше све мистерије истраживао сваки озбиљан научник или истраживач. Боже сачувај чак и из основних истраживања, они не би могли да се било који од њихових заблуда и фикције вођени поновљених и озбиљних покушаја да се потпуно оповргава.

 

Један пример, који су у стању да захадологове врти своју паучину нпр додир, може бити позната леи линија. Уколико то буде пут који повезује древне култне сајтове, археолошких објеката и свете зграде. Ово је тврдња свих научних процедура потпуно недоказиви или оповргнути, као на пример у Великој Британији могуће је наћи такву линију за практично било ком месту било налаза или опсервације, због локалног густине археолошких локалитета, богомоља, капела, цркава и незамислив. Чак и ако то можда таква веза не може да се нађе, могуће је рећи да вероватно постоји нешто овако негде у прошлости било (археологија), али то још увек није откривен. Свака "интензитет акције" је, наравно, потпуно неприметно, па ни уверљив нити недоказиви, непроверљив па ни ја. Управо је пример те лепо пропеченехо захадологицкехо сендвич, који ће заувек држати као браон кошуљи.

 

У две интермецо био напомена:

Ко жели кругове и сваки образац у зрну присуствује, да ли сте тамо мирно, али изнад свега да ли неко ссебоу одвести далеко. Могао је да има пуно наколедоват, као што ће бити објашњено у неком тренутку Интермеззо другом

 

Он је такође могао да заврши у затвору лепо основу § 283, § 286, § 287 (пре § 187, § 187а, § 188, § 188а)

 

Незнање не греши - то је како изгледа проблем Библија. Би се такође превести као "Људска глупост не би требало да буду кажњени." Можда зато што су такви људи више не за себе велика несрећа и казна. Нажалост, врло често много већа несрећа следите ове појединце за своје окружење.

 

Озбиљна захадологие. Шта је то дођавола? Како је могуће да можда постоји неко толико глуп да може да комбинује два тако невероватно антагонистичке услове? Да ли неко заиста верује да када пролази кроз поље кукуруза у кругу неколико наизглед поремећени појединци и гранчице на њих у рукама ротирају као социјализма точкова, то има везе са озбиљним истраживањем? Узгред, шипке у житу и котрља обучену мајмуна ако не као захадологове повез преко очију. Али мајмун или било која друга животиња у житу никада није добио једну, само довести у кавезу.

 

Можда чак и са компасом мерења која је битна, то је мера објективно постојећих вредности и њихових одступања може објаснити потпуно објективно. Боље би Нагиб компас, наравно, још боље би било Магнетометар. Узгред, јесте или ће бити негде поменуо, тако да сам био пре више од 100 година, господин Поцкелс, и врло добро знали да су геомагнетске поља варијације на разним локацијама изазвана муња испуштања. Понекад је то захадологу човек се мало жао. Он је имао само да питам. (Сеарцх енгине прецизирао без наводника, Поцкелс, Намагнетисаност, базалт)

 

Али иза. Сам појам захадологие је оксиморон, јер покушава да се највише конфузан и неспособан, веома субјективном утиску о озбиљности и акцију доделе наставак-ологи. Дакле, сваки израз концепта "озбиљне захадологие" је само још један, још више ојачао конфузно покушај да се постигне немогуће. Узгред, то није без значаја да се у енглеском језику средине, реч захадологие не користи, је исто као речи отпад. Могуће је да се уверите да је Гуглику популарног: захадологие - 38.000 резултата. Мистериологи - 3000, односно више од 10 пута мање. Па, реч отпада, то се види да ти лимеис га у својим главама, уместо наших људи боље поравнати. Да бисте проверили можете сазнати како да неки од постојећих и најчешће користе речи. Астрономија - 8.000.000 резултати, Астрономија - 132, односно више од 16 пута, као много. Хемија - 95 милиона, хемија - 355тх Вода - 97 милиона, вода - 3320000000. Биологија - 292 милиона, Биологија - 60 Сунце - 3,26 милијарди долара, сунце 15 милиона. Небо - 2,2 милиона, небо - 1,47 милијарди Муња - 15 милиона муња - 292нд Снег - 17000000, снег 1,16 милијарди свака постојећа Чешка реч која се обично користи у енглеском противвредности од 10 до 30 пута у резултатима претраге. Један мора да идентификује реч за реч захадологие отпадних зпотворенину језиком који покушава да се претварам нешто потпуно другачије од онога што заправо јесте. Продужење би да подстакне појаву нечега логично, озбиљно, у ствари, већ сумњиви појединци сумњиве забава готово перверзно врсте.

 

Човек који је сам вољан и способан да обележи и позвати га као озбиљног захадолог, заправо даје прилично очигледно јасно да је просто и једноставно паблб. Давање међусобно нигде у близини речи захадологие реч је озбиљно срање. Захадологие патвар је непостојећа, псеудонаука. ( Гоогле : захадолог - 58.000 резултати захадологове - 60000 мистериологист - 271, мистериологистс - 7)

 

Било да се уклопи захадолог у својој области, а у ствари, то није ни превише незналица или не стварно га разумем. Заиста Захадологие (срећом), нигде у свету не студирају или уче. Можда, можда само у Русији. Већина захадологу широм света, попут круга одлука, људи су веома глупи. Само чињеница да они себе називају захадологи, омогућавајући им строго говорећи, углавном са лингвистичког становишта директно забрањује било какву мистерију за решавање. Они су стога дозвољено само снимање, документа и истражује, али ни трага од ње не покушавају да реше. Ако је покушао да реши, или чак и они чак сортира, она би престала да буде тајна, они би одмах бити заустављена и да ће захадологи од захадологицке заједнице немилосрдно изопштен. За њихове глупости, али је према Библији није казнио никога.

 

Али ми живимо у правној држави, и непознавање закона није изговор. Према закону, дакле глупост (= непознавање закона, а не само оне природно, али углавном кривичних) треба да кажњавају, само углавном зато њихово незнање није оправдање. Иако можете лако да игноришете веома тужну чињеницу да се у физички, биолошки, ботаничких и било који други закони природе су готово сви аматери и захадологове апсолутни кретени, јер им је чисто приватна ствар. Иза њихове очигледне дела против кривичних закона треба да буде кажњен, али би требало да буде.

 

§ 283 Неовлашћена производња и других опојних руковање и психотропних супстанци и отрова

(1) Ко неовлашћено производи, увози, извози, у транзиту, понуда, преноси , продаје или на други начин залепити на други или на други поседује наркотичког средства или психотропне супстанце, припрема садржи наркотични или психотропне супстанце, прекурсора или отров , казниће се затвором до једне године пет година или новчаном казном.

(2) затвором од две до десет година, или учинилац ће се казнити ако је дело из става 1.

) као члан организоване групе ,

б) упркос томе што је за такав прекршај у последње три године, осуђени или кажњени

ц) да у значајној мери, или

д) на значајном нивоу у односу на дете, или у количини већој од мале у односу на дете испод петнаест година старости.

(3) казна затвора од осам до дванаест година или учинилац ће се казнити

) изазива кривично дјело из става 1, тешке телесне повреде,

б) ако учини такво дело у намери прибављања за себе или за друге значајне користи ,

ц) ако учини такав злочин на великој скали, или

д) ако изврши такав чин у већој мери према детету испод петнаест година старости.

(4) казна затвора од десет до осамнаест година старости или учинилац ће се казнити

) изазива кривично дјело из става 1, тешке телесне повреде од најмање два лица или смрт,

б) ако учини такво дело у намери прибављања за себе или за другог корист великих размера или

ц) изврши такав злочин у вези са организованим групама које послују у неколико држава .

 

§ 286 Производња и поседовање предмет незаконитог производњу опојних дрога и психотропних супстанци и отрова

(1) Ко произведе, себе или другог лепити или гаји претходницу или други члан намењен незаконитој производњи опојних дрога или психотропних супстанци, препарата који садрже наркотицима или психотропне супстанце, или отров , биће кажњен затвором до пет година, финог, забрана активности или до одузимања имовине.

(2) затвором од две до десет година казниће се извршиоца

) изврши кривично дело из става 1, као припадник организоване групе ,

б) ако учини такво дело у великој мери,

ц) ако изврши такав чин у већој мери на дете, или

д) добије такав злочин за себе или за друге значајне користи .

 

Захадологи широм света може се посматрати као организоване групе које послују у више држава . Стално заједно жустро комуницирају и убеди једни друге да је њихов објашњење неке мистерије је више мистериозна него друге. Могло би се рећи да се понекад чини као да се такмичили међусобно, који ствара у покушају да објасни неке необјашњиве ефекат или појава већа заблуда.

 

Стално покушава да се заблуде њихове највеће економске користи кроз њихово објављивање у штампаним публикацијама и инфериорног карактера. Други добитак покушава да постигне преко сајта са плаћеном приступа. За разматрање организују организоване туре на житу. Непознавање закона није изговор, и они су доказали као међународно организоване групе деценијама вуче потпуно неинформисани и пре било опасности професионално неинформисани јавности. Као мачиће, или боље речено замораца у месту са доказаним присуством отрова и наркотика. Можете бити у било ком тренутку у будућности објективно квалитативно и квантитативно идентификовати и одредити концентрацију.

 

(viz нпр - вероватно референца на ЛП)

 

Угљен-диоксид - палпитације, главобоља, сува уста, промене у срца и крвног притиска, знојење, дрхтавица. Угљен моноксид - вртоглавица, несвестица, дезоријентација у простору, халуцинације, губитак свести, халуцинације, мислио поремећаја. Водоник цијанид и његова једињења - осећају метални укус у устима. Ово је прилично поједностављене карактеристике, али као основне информације довољно. Иако су наведени ефекти су релативно неспецифичне и дружење. Може, на пример, треба мешати са симптомима многих болести или терапијских ефеката лекова. Све је пронађена прилично детаљна прикупљање података од више десетина стручњака хемијске, токсиколошке и медицинска публикација и консултације са стручњацима из области неће уклопити у десет такав дискурс. Можда ће у будућности више детаља један монотхематиц комаду. Било би потребно много маште да се постигне бујне идеје да сви посетиоци обрасци у кукурузу почињу да пате грип, ангина (симптоми ЦО , ЦО 2 ), или хемотерапији ( цијановодоник ).

 

Као што је већ поменуто, неки посетиоци житу вероватно припада некој врсти белих вране. То значи да је људи који су били под дејством алкохола цијанида јон, а ипак ни за кога би могао да сведочи. Тешко било која особа која је у њиховим животима са цијанида једињења испуњени, она није била својој околини да подели своја искуства, више времена него око два минута.

 

§ 287 Промоција лека

(1) Ко злоупотреби доноси зависност супстанци, осим алкохола или подржава га у овом или оном злоупотребе супстанци која изазива или на други начин дистрибуирати , казниће се затвором до три године или забрана делатности.

(2) казном затвора од једне до пет година или новчаном казном биће изречена извршиоцу дело из става 1.

) као члан организоване групе ,

б) у односу на дете, или

ц) штампа, филм, радио, телевизија, јавно доступни рачунарска мрежа или друго слично ефикасан начин .

(3) затвора од две године до осам година учиниоцу који почини кривично дјело из става 1 против детета млађег од петнаест година.

 

Захадологове широм света посвете своје кривична дјела која се односе на житу, као припадници организоване групе , чак и послује у више држава , чак и послује у скоро свим земљама света. Подстакните лаковерни појединци у посету и боравак у житу, који су евидентно токсичне материје у изложених људи изазивају промене у трансферу кисеоника (технички термин за стање након примене лекова). Да евоцирају осећања слична или потпуно идентични ефектима лекова, сличан или потпуно идентична стање код смрти (хипоксија). Прецизна дефиниција је "под-смртоносна доза смртоносна супстанце". Сублетхал доза отровних супстанци је, наравно, било дроге. Захадологове изврши њихова дела и њихове жртве позивају на конференцији за новинаре, филм, радио, телевизија, јавно доступни рачунарска мрежа или друго слично ефикасан начин . Од чега понекад из неких захадологу путовања семтам изгледа као да су лекови су понекад чак и сами.

 

-------------- Поправљени став овде --------------

Прогноза будућност

У овом ставу биће изречена предвиђања (или прогноза). То је нека врста предвиђања заснована на објективним посматрања и експеримената процењују, једну од многих озбиљних научних метода (основни) истраживање, које нико никада није ни захадолог чули. Присуство токсичних материја у местима житу ће бити показано, мерити, верификован и доказано, објективне мерне процедуре и методе. Највероватније, већ у 2012 (који су послали нешто древни Маје?). Углавном ЦО, ЦО 2 , али вероватно и нешто у овом ставу ће се говорити о тзв предвиђање, или прогнозу). То је нека врста предвиђања заснована на објективним посматрања и експеримената процењују, једну од многих озбиљних научних метода (основни) истраживање, које нико никада није ни захадолог чули. Присуство токсичних материја у местима житу ће бити показано, мерити, верификован и доказано, објективне мерне процедуре и методе. Највероватније, већ у 2012 (који су послали нешто древни Маје?). Углавном ЦО, ЦО 2 мз шприц испао.

 

Није немогуће да многи људи, укључујући и једни друге, без икаквог познавања су имали сличан феномен током ле са невероватно слични ефектима лекова симптома одвикавања, нежељених ефеката, или такозваних "силази" користи. Из неког лепо, забавно лудим халуцинација и еуфорије до врло непријатних осећања. У току следе Екитус предозирања или смрт. Па, лекови. Неки од осећања људи који се понекад налазе у тренутку житу, као и брзином наказе из шприца испао.

 

То није немогуће, није немогуће да многи људи, укључујући и једни друге, без икаквог познавања су имали сличан феномен током година успео да расте тешку зависност. * Ово је развој зависности симулишући наркоманије изазване управе сублетхал доза убојних хемикалија кроз појаву код-смрти. То су државе као хипоксију - недостатак кисеоника индукције, давио, да доведе до измењеним стањима свести, еуфорије и пријатне халуцинације, подсећа искустава о дрогама. * Само знатно јефтинији. Реченице звездицу нису само неке цустом измишљотине и плод аутора овој расправи, она је готово дословно цитат из озбиљних токсиколошких публикација, можда само мало пристрасан превод или генерализације. Ори

Овде ---------------- ---------------

---------- Уметнути текст старија верзија --------------

Прогноза будућност

У овом одељку, предвиђања ће бити подигнут, односно нешто прогнози. То је нека врста предвиђања заснована на објективним посматрања и експеримената процењују, једну од многих озбиљних научних метода (основни) истраживање, које нико никада није ни захадолог чули. Присуство токсичних материја у местима житу ће бити показано, мерити, верификован и доказано, објективне мерне процедуре и методе. По свему судећи, већ у 2012. Да су послали нешто древно Мајама? Углавном ЦО, ЦО 2 / , али је вероватно и нешто више, и много горе. Захадологове да има нешто да се надате. Неки људи осећају изложени сублетхал дозама ЦО, ЦО 2 је невероватно слична дејства симптома одвикавања дроге, сиде еффецтс, односно такозваних "силази" користи. Из неког лепо, забавно лудим халуцинација и еуфорије до врло непријатних осећања. У току следе Екитус предозирања или смрт. Па, лекови. Неки од осећања људи који се понекад налазе у тренутку житу, као да смажкам шприц испао. Линк, линк, линк.

 

Није немогуће да многи људи, укључујући и једни друге, без икаквог познавања су имали сличан феномен током година успео да расте тешку зависност. * Ово је развој зависности симулишући наркоманије изазване управе сублетхал доза убојних хемикалија кроз појаву код-смрти. То су државе као хипоксију - недостатак кисеоника индукције, давио, да доведе до измењеним стањима свести, еуфорије и пријатне халуцинације, подсећа искустава о дрогама. * Само знатно јефтинији. Реченице звездицу нису само неке цустом измишљотине и плод аутора овој расправи, она је готово дословно цитат из озбиљних токсиколошких публикација, можда само мало пристрасан превод или генерализације. Оригинали су на енглеском језику.

Крај ------------- уметнута раније верзије за поправку -------------

 

 

Захадологицке Неке странице чак укључују врло детаљна упутства као "образац пронађен најдетаљнију меру, покушајте да проверите на лицу места највише физичке количине", као што су магнетног поља варијација, проверите влажност земљишта и слично. Запишите да ли сте на лицу места није осећао ништа посебно, као што су пецкање прстију, главобоље, зујање у ушима, мучнина, еуфорија, поспаност, халуцинације. Или заправо у другом смислу ", у месту рефреном докле год је то могуће", а понекад можда чак и препоруке као "Диши дубоко, како би се добили најбољи протезало Брахиморфни колач", и видети да ли случајно не почнете из тог шетњом. трећине, осмнацтинацх четрнаест, шеснаест седмнацтинацх. Измерите пречник и дужину чворова оштећених и неоштећених биљака, стоје и лаже, равне и савијене. Измерите дужину осати јечма кривине на лежицицхстебел удаљености од тла. Израчунајте и вагати жито у уху неполехлыцх биљака. Бројимо глисте, цврчака, не интервјуе са младежима и кртица, жаба и мишева који испуњавају на лицу места.

 

Тако би део астрономских данашњег захадологу глупости широм света.

 

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

      
z