Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови у зрна-ефекат-централна рупа . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Централни "рупа за клин"
могуће да се осигура да муње испуштања не може заиста "превише заузет" да нешто направио
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - сајт машински преведене

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Трагедија науке је лепа девалвација хипотеза непријатних чињеница.  T.H. Huxley
Ако радите ствари у праву, људи неће бити сигурни да сте урадили ништа.
Никада нисам направио грешку, или не изум настао случајно, захваљујући све је почело са радом. T.A.Edison

Цроп кругови , кругови усева Еффецт рупе да јебе

PagPh
Мото: Одмах, када шок предња удари површина земље се наставља њена енергија даље под земљом. Стотине хиљада ампера. То не мора увек да буде исти - равно, под углом на странама, делом дуж површине Земље.

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

Увод

Веома често, образац наћи у центру "рупу за пин." Као што је већ показано у Фласх сајт, или негде у испуштања подмени олује не могу баш "превише заузет" да би тако нешто направио. Држи се земљиште на 100-200 хиљада километара у секунди, а у року од неколико милисекунди преноси енергију, довољно за напајање неколико електричних локомотива за многе часова. Као што ће бити очигледно из су приложени рокови налази овде, многа места где је гром секрет иде, овако нешто стварно ствара. Конфузија истраживачи у житу нешто несрећних јер људи приписују њихово стварање - заглави шипка, жица, и тако даље. Нема друге него да им је ово заиста лажна претпоставка разговор. За почетак, надам се да ће бити довољно цифра која показује колико сваки ће изгледати, ко ће бити у позицији управо у тренутку када је рупа у земљи заиста створили свој прави аутор.

 

 

тхејакартаглобе.цом

 

"Пронашли смо 25-центиметарском дубок и четири центиметара, ширине рупу у центру круга усева да верујемо је направио пољу или цеви", рекла је она.

 

...

 

"Наћи ћемо ко је ово урадио и откривају њихови мотиви", Слеман шеф полиције адјутант Ср. Цомрат. Рамаини Ирван рекао.

 

Ирман Рамаини може дати дремнем, а аутор је одлучила да не тражи обрасце. Најбоље је да му пожелим му никада није стварно срео.

 

 

Као што следи из дневне штампе, посетилац феномен, али са "колегама" стварни аутор личности заиста срели, па ја не могу, али желим му вечни мир ...

 

 

 

 

Ви недавно наведене тврдње су у потпуној супротности са проценама многих самозваних "стручњака" на житу, житу, који су ангажовани годинама.

 

Али Реј Кокс, председник Центра за проучавање усева круг, каже да је све већ су најједноставнији модели створио човека

хттп://невс.ббц.цо.ук/2/хи/ук_невс/енгланд/вилтсхире/3552168.стм

Последње ажурирано: четвртак, 12. август, 2004, 16:17 ГМТ 17:17 Велика Британија

 

хттп://невс.ббц.цо.ук/2/хи/сциенце/натуре/1496296.стм (авг 2001)

На пример, Колин Ендрјуз, (у 2001 посветио житу 18 година) је тврдио да је 80% од редовних прстенова су фалсификати направљени од стране људи. Ово је у оштром контрасту са оним што нова теорија која тврди да су такви и толики идиоти у свету је да се направи тако нешто. Људи заправо направљен испод фракције једног процента свих пронашли и неоснована регуларних и нерегуларних облика у кукурузу. У том чланку ББЦ је такође сугерисао да су људи створили посебно једноставније облике. Али, као иу многим местима ввв.цропцирцлесонлине.цом пута доказано, јер пражњења грома није ништа лакше него стварање једноставног усамљени усева круг. Он се појављује често, али за многе недеље након пражњења, који је потпуно збуњује научнике. Поред тога, више конфузије, много већи, истраживачи доносе другу ствар дешава у месту. Али, то је истина ремек-дело, шлаг на торту, узорак ремек-дело, ремек дело наше Мајке Природе, тако да само иде да покаже да може да је један од нас (ја, ти, ми, они, човечанство, човечанство), и да ће учинити готово преварити Сваки пут када је по вољи.

 

 

Рупа за пин.

Рупа за клин, и узвикујући гласно жељених бесомучан мистерије истраживаче и скептике широм света и пролази их на небеса, и много више.

 

Рупа за пина, као највећи доказ чињенице да су усеви кругови од стране људи. Рупа за пин на чијој реализацији (уклањање материјала) не треба да се стави више снаге од неколико џула. Пражњења грома није ништа лакше него сличан "рупу за клин да" произведе тачан тренутак када. Се лепи у земљу Троше се (врло груба процена) вероватно ће бити много мања од 1/10 ^ 9 енергије, који на свом путу између неба и земље да се носи и зрачи. Такви као "пин рупа" (потпуно исти начин настале) је вероватно у травнатим поља и шуме широм света постоји много више од једне милијарде сваке године. Било би штета усева круг кафу заиста трче него што је све измислио, то би имало равне табане. Упркос чињеници да је у овом случају у току, тако честих посета пољима неминовно на аутору пута са правим житу срели, а пољопривредници би затим у неким местима у области уместо насумично разбацаних зрна убраних одлука усева круга или њихових делова.

 

Без обзира на просто и једноставно чињенице да је један истраживач је у стању да постави узорак тла, а не информисани о другим истраживачима.

 

После детаљног испитивања већине "пин рупа" би сами истраживачи Цроп Цирцлес свуда у свету су неминовно доћи до закључка да нема супротности идентична рупа вожње у било ком предмету у земљу и повуците га поново створити немогуће. Све што ће требати једноставну демонстрацију.

 

 

Карактеристика облика - облика може бити релативно лако закључити да су пин рупа формира делом механичке, делимично термалне процесе који би могли да се уради као једноставан експеримент или компјутерских симулација, које неће увек спроводи. Ипак.

 

Неки "пин рупе" одмах након њиховог измишљотина постати привремени "минијатурни пролеће" из које је текла по површини топле мешавине паре, воде и блата. (foto) Муња пражњења налази под земљом у делићу секунде неколико киловат сати које су дуже ту хранилица држи као акумулиране топлоте, и чачка тамо многе друге "несташлуке", од којих већина ће бити објашњено на странама и подстраница аномалије.

 

Као "природни зриделка" би чак бити у стању да донесе напред из дубине земље неких бели прах (СиО 2 ), али откриће се сматра да је због природе неким местима и околностима радије проналажењу фалсификат. То не мора бити тако у свим случајевима.

 

Многи случајеви "ПИН рупа" се налазе у 2011, и Чешке, ту ће бити времена специфична.

 

Дакле, за следећи пут, једном за свагда: "ПИН рупе" нису и никада нису били доказ да житу направили људи, огромна већина случајева, управо је супротно. Све (или већина) именује пин рупе су, као усев круговима учинила их прави и једини аутор, шок од грома. Погледајте слике1, 2. Има ли неког међу публиком који би били спремни да тврде да је у моћ природе и громовима пражњења проузрокују ово, неће моћи да се поље "произведе" рупу за пин? Једна ствар коју можете да се поштује публика апсолутно сигурна. Управо у време када поље после Кључаоница створио, не само сада нема усева круг кафу, али нико други човек. Ако је то тако десило да се, неизбежно би после неког времена у месту нашао леш, ау неким ретким случајевима, чак ни то.

 

Муња пражњења се преноси и зрачи толико енергије да би то био никакав проблем (у неким ретким случајевима, то у великој мери зависи од тога колико је тачно и конкретно су "хитова"), као плесног дервиш несрећног алиас произвођач усева круг поља дисперзивни подручје од неколико хектара у облику облака прашине и неколико хиљада Цхарред Цхарред фрагмената не прелази величину пинг-понг лоптице, као да је у близини, а у њему је експлодирала неколико стотина килограма ТНТ.

 

То је дугорочни подаци из истраживања, посматрања и мерења стварних грома испуштања. Проучавајући литературу, могуће је врло блиско упознати са громобранском биланс пражњења енергије као и њене узроке, ток и последице. Такође, низ ресурса доступних на интернету. Рандом пример Раков - пражњења грома (foto), А нарочито: Раков, Уман - Муња: Физика и последице , које би требало да почиње неку врсту "Библије" за свакога ко жели да научи испуштања било шта грома.

 

Реч истраживача

Истраживачи житу треба да престане што је пре могуће, тако тврдоглаво држе ту "рупу за пин" у центру образац је знак његовог фалсификовања људи тамо који су извукли жицу ... и тако даље. Сигурно нико не би приговор на тврдњи да род круг МАКЕР су људи веома глуп. Али сигурно свако схвати да било који појединачни себехлоупејши, такви знаци њихових активности, које су лако могли рећи, могао је врло лако уништити, само да померите један стопало. "ПИН рупе" у ствари је оставио спот некога ко је икада потребно трагове своје активности захлазоват. Нити је то некако чини, сасвим супротно. Појављују се до следећег пута, ти би радије да уместо блекотани некохерентне речи кафу усева круг, хоакер и фалсификатор скине шешир, и хвала Богу да он није нашао на том месту у време када је он био тамо. Једини прави творац облика, чије је дело већ деценијама да испитају до детаља, и уопште нису успели. Ухваћен бих само неколико десетина до неколико стотина килограма малих животиња на земљи и у оближњем подземља да управо у тренутку када би "заглави игла" апсолутно немилосрдно убијани, а исто да се уради са њима. У односу на природу (природа) није толико догодило, именован само укључене животиње у ланцу исхране мало раније него што је уобичајено у њиховом случају. Ако је било, бити укључени у ланцу исхране као и било у том месту само ради усева круг кафу (у његовом случају, поред укључивања у потавиновехо ланцу је такође порез на глупост). То је све на свом месту облици аутор спровео, укључујући производњу фигура, он није трају дуже од десет милионитих делова секунде, било би потребно све урнебесне житу истраживачи су гласни најмање једном, или више пута поновио, десет милионитих делова секунди , и заглави у земљу у 100-200 хиљада километара на сат. Пренесени и док енергетски гигант бакља ослободила којима електрична локомотива путовао неколико хиљада километара, или чак и много већи. Нема потребе уопште чудно да је ова тачка је да постоји, укључујући разне аномалије. То заиста може направити "рупу за пин" је могуће убедити десетине хиљада слика из целог Интернета на коме документованом ефекте муња испуштања у било шта. ( Гоогле - претраживање слика, унесите: " штрајк муње "+ кров , дрво , оштећење или нешто друго). Материјал се може наћи прилично објективно проценити шта муње секрет може чак и после механичког стања. Такође треба напоменути да би потпуно исти посао бити у стању да баци било милиметар свог путовања, што је дуго просеку два километра.

 

 

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

Снимање без преседана образац линија магнетног поља у области зрна

Запрепашћујуће, збуњујуће, шокантна и тешко за поверовати, али и око отварања сличност

Цроп круговима - а рекордне поља линије електромагнетног поља генерише пражњења грома

Тренутна вредност је близу 10 6 - милиона ампер (познат Гимназија експерименте 20 до 30 ампера)

 

  

Тачан тренутак пражњења грома протичу кроз кукуруза стабљика изазвана Онда су донели (јонизован ваздух, корона пражњења) електричне струје. Они чине ножеви и остали делови биља понашају као било који други проводника и представљена у таквим својствима тренутку електромагнетних.

 

То је вероватно био један од највећих превара и забаван, практичне шале, која, када мајка природа у томе изненадио човечанство стотине, чак и хиљаде година.

 

Са поменутих идеја је могуће не слажу, можете протестује против њих, али то је заиста све о томе и шта да радим са њом или против ње може да уради. Тзв. постулат Јара Цимрман.

 

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Основна карактеристика будале уочава грешке других и да заборавимо своју.  Marcus Tullius Cicero
Основно правило је интелигентан лоша израда, непозтрацет нема делова.  P.Ehrlich
Мушкарци су рођени незналице, нису глупи. Направите будале од њих у школу. B.Russell
z