Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-RDF-verifikuara-vetëtima . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Formëson dëmtuar rastësisht
(RDF-pazgjidhshmërisht lidh modele të rregullt, për shkak të formuar pikërisht të njëjtat arsye)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Qarqet Pri

  - Machine-përkthyer teksti

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Astounded Unë jam nga njerëzit që duan të 'di' universin Kur është e vështirë të mjaftueshme për të gjetur një mënyrë rreth lagje e kinezëve. Woody Allen

Një kurrë nuk vëren atë që është bërë, mund të shohin vetëm atë që mbetet për t'u bërë. Marie Curie

Fraza më emocionuese për të dëgjuar në shkencë, ai që shënon zbulime të reja, është not'Eureka! 'E But'That qesharake ...'Isaac Asimov

Greva rrufe verifikuara

në forma të parregullta

PagPh
nëse të interesuar kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Në këtë faqe do të publikohen fotot e ndryshme të fushave kulture nga vendet e goditura nga rrufeja verifikueshme. Këto imazhe janë marrë në vitet 2008, 2009, 2010, Kur ka ekzistuar një mundësi padisponueshëm sot - me një dhjetra metra raundin e saktësisë së të përcaktojnë llojin ( CC , GK ), lokaliteti GPS, kohën dhe intensitetin e pikut (kiloamperes) të Gjatë rrufe dhe stuhi. Kjo ishte një operacion eksperimental, do të shpjegohet më vonë. Informacion disa më shumë në lidhje me gjetjen e Parimeve të pozitat e godet rrufeja dhe sistemeve të përdorura do të jetë këtu .

 

 

 

RDF - Formacionet Downed Rastësisht (shifrat)

Shoqërohet pazgjidhshmërisht ndonjë modele të rregullta. Menjëherë nëse jo, por më vonë.

Pse jo, si dhe ato që dalin nga të njëjtat shkaqe lehtë. Por gjatë krijimit të modeleve të rregullta ka ndodh paralelizëm vështirë caktueshëm dhe rastësisht i vazhdueshëm i disa rastësive. Falë këtij rezultati nuk është efektet e forcave mekanike dhe elektromagnetike pas shkarkimit rrufe, "disarranged".

 

Në rastin e modeleve të parregullt asgjë e tillë nuk do të ndodhë, Prandaj edhe tërhequr vëmendjen praktikisht asnjë. Përsëri duhet të theksohet: një model të rregullt është krijuar në rreth një rast në një milion, ose më pak, dhe shumica e rasteve, nëse ato janë apo jo të rregullt rregullisht rrafshuar (dëmtuar, dobësuan) kulture, strehim (të dëmshme, duke dobësuar) derisa Ndodh shumë ditë pas stuhisë, madje edhe javë më shumë. Me siguri nuk do të jetë një periudhë përjashtim më shumë se dy muaj (konstatuara). Natyrisht, kryesisht varet nga kushtetuta e të lashtave. Për shembull, efektet e elbit tregojnë shumë më shpejt se grurit.

 

Efektet e shkarkimeve rrufe janë më të lashtat në literaturën kushtuar vëmendje minimale, dhe pothuajse gjithmonë në përmendjen rreth tij me thënë në mënyrë eksplicite, arsyeja është shumë e lehtë raportuar ndryshueshme me efektet e shumë faktorë të tjerë phytopathological, dhe në shumë raste se ata janë me të vërtetë ndryshuar njëri-tjetrin. Se çdo tjetër janë sigurisht mesëm dhe Pasojat e thatësirës në çdo rast. Bimët që nuk ishin prekur nga të energjisë elektrike dhe të dobësuar nuk do të kishte qenë edhe prekur nga efektet e dëmshme të ngjashme.

 

Sipërfaqja e përgjithshme e çrregullt paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) lashtat dhe në mënyra të tjera bimë të dëmtuara, e cila ndodh çdo vit në botë përmes ekspozimit ndaj goditjeve elektrike aktuale rrufe volgende, nga fusha kulture Paraqet vlerësim të përafërt të sipërfaqes 0,5-1.500.000 kilometra katrorë, vlerësohet të jetë më shumë se një milion herë temperaturë zonë më të madhe, si në rastin e modeleve të rregullta, si dhe rreth një milion herë më shumë raste. Bari dhe mbjellë zona nuk janë duke lënë jashtë këtij konsideratë.

 

nëse të interesuar kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Qëllimi i një shkencëtar në një diskutim me kolegët e tij nuk është për të bindur, por për të qartësuar.  Leo Szilard
Ndershmëria paguan, por kjo nuk duket për të paguar të mjaftueshme për të përshtaten disa njerëz.  Kin Hubbard
Nëse ju mendoni se shefi juaj është budalla, mos harroni: ju nuk do të ketë një punë nëse ai kishte ndonjë zgjuar.  J.Gotti
z