Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - Shqyrtimi paraprak - kulture-qarqet . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Shqyrtimi paraprak
Këtu është konsideratë paraprake të caktuara, një përmbledhje e vogël e disa gjetjeve të mëparshme.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Herët ose vonë duhej të vendoset objekt thatësirës dhe konsideratë.

 

Ka Disa grupe të njerëzve në botë:

 

I parë Njerëzit që nuk janë të interesuar në parashtruar `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture dhe as në ndonjë modele të rregullta, qarqet (shifra) në kulture, nuk janë të interesuar dhe kurrë nuk do të jenë të interesuar në lidhje me atë në të gjitha. Ata janë ura mbi një% parashikuar 90. Nëse ata ndeshen ndonjëherë ndonjë informacion rreth tyre, ata lexojnë me hir, të vazhdojë dhe të paguajnë absolutisht asnjë vëmendje atyre, sepse ata nuk kanë nevojë ata në asnjë mënyrë. Që janë të interesuar në jo më vetëm si një kuriozitet.

 

I dytë Njerëz, të cilët duhet të jenë të interesuar në pyetjen rreth parashtruar `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture Gjithsesi - agronomë, disa njerëz të tjerë të punësuar në bujqësi, të gjitha agriculturists dhe hulumtuesit në fushën (kulture). Një vlerësim i tillë janë më pak se 10%, përkatësisht disa qindra milionë e popullsisë së botës.

 

I tretë Njerëzit të cilët janë të interesuar në pyetjen e parë dhe vetëm te Rregullisht paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture - Kryesisht qarqe, si dhe çdo forma të tjera të rregullta, shpesh tepër të ndërlikuar dhe të rregullt. Çrregullt paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture është plotësisht jashtë zonës së tyre të interesit, mund të thuhet se Praktikisht noeexistent mirë për ta. Individët e tillë në mbarë botën janë disa dhjetëra deri qindra (e copa, bit), dhe idhujt e hulumtimit të tyre për dhjetra vjet, mister furnizimit, mister enigma, misticizëm dhe sfera e materies ngjashme që kanë të bëjnë aktivitetit të shtypur nëpër botë, më shumë si usuall katërt klasë karakter.

 

Përveç këtyre, natyrisht, nuk janë Mijëra dhe mijëra të tjerë, i cili vizitoi vende të thata, fotografuar dhe dokumentuar. Merren me diçka si kjo më së shumti vetëm margjinale si një hobi, kurrë dhe vazhdojnë të merren me këtë dukuri, ndryshe i quajtur "profesionistë" në këtë degë të veprimtarisë. Një tjetër grup i madh i njerëzve të cilat janë tashmë miliona, figments hulumtimet e tyre pak a shumë pasive shikuar misterin që kanë të bëjnë në revista të ndryshme, faqet e internetit dhe revista tabloid dhe faqet e internetit, niveli përsëri kryesisht relativisht shumë e ulët.

 

Një kthese pak

Sigurisht që ka përjashtime. Për shembull, faqja e autorëve sllovake kanë të bëjnë me fenomene misterioze www.uforevue.sk . Ata e përshkruajnë fenomenin e qarqeve kulture qartë me absolutisht të përsosur, profesionale, mediat përshkruese e lajmeve të ketë të gjitha lajmeve që objektiviteti si BBC. Edhe pse qarqet kulture fenomen u Direkt Inkurajimi i një shumëllojshmëri të merret mister tjerrje, të huajt, gjysmë-shkencore dhe i frikshëm, spiritistism, njohuri të cekëta, okult, demagogëve - teoritë devijuar. Në faqen e tyre, ku ata i kushtoj vëmendje të përshkrimit të fenomeneve qarqet kulture, nuk ka se si ndonjëherë u shfaq. Vizatimet e tyre grafike me dimensionet e secilës formë të dhënave ndërtojnë janë ndër më të mirat në fushën përreth botës ndodh. Në përgjithësi, www.uforevue.sk është unik, më shumë si vend me reputacion, edhe pse ata i kushtoj vëmendje të çështjes, ku tashmë shumë prej kolegëve të tyre arriti të "kaloj shumë."

 

Individët emrin e kategorisë 3 të gjitha modelet e tilla Vazhdimisht, studimi fotografi, masa në vlera shumë Tyre afërsi ndryshme fizike, dhe të mbledhë fotografi dhe se të dhënat e matjes për përdorim në të ardhmen. Nga se fotot kapur dhe matjeve të marrë numrin e ndryshme të tjera, informata grafike matematikore dhe gjeometrike dhe grafikët, derivations dhe zbritjet. E tezave, jo vetëm atëherë nxjerrin rregulla të ndryshme matematikore dhe gjeometrike, por edhe astronomike, astrologjike Postulates zbritjes edhe dhe përfundimisht ndikon pothuajse çdo aktivitet njerëzor (alien) dhe hulumtim, si dhe çdo shkencor, tokesore ose jashtetokesore, hapësirë ​​dhe rregullat intergalactic.

 

Shumica e të gjithë, dhe sidomos preferohet concocting të gjitha llojet e teorive rreth jashtëtokësorët. Extremely keqardhje që dikush ndonjëherë ka dështuar për të gjetur ndonjë të huaj. E preferuar e të gjitha, çdo huajt ekzistuese ose jo-ekzistente të detyruar të raportit seksual. Dëshira e tyre për të promovuar vazhdimisht të kryej qarqet kulture janë Prodhuar huaj, është e shtypur në të vërtetë sindromi frojdian, dhe dëshirën për të qenë i parë, ose të paktën një të parë që arrin të ketë marrëdhënie seksuale me qeniet aliene, jashtetokesore. Homoseksualët dëshirat dhe pëshpëritjet e pakicave, sidomos pas huajve të ngrohtë. Sepse jashtëtokësorët në botën e sotme të vërtetë Desperately mungon, tifozët e varfëra të mistereve, shpesh përfundojnë në kafshët shtëpiake dhe zëvendësuesit.

 

Këtu dhe atje, nga ana edhe në alkimi dhe Okultizmi. Rregullat e realizuara me zell të zbatohet për çdo degë mundshme dhe e pakonceptueshme të pseudoscience dhe shkenca junk. Tipar i përbashkët i pothuajse të gjithë idhujt e tyre dhe figments me faktin, se ata janë Pothuajse të gjithë në bazë të përshtypjeve subjektive pothuajse unik, dhe janë pothuajse pa përjashtim, absolutisht të gjitha plotësisht paverifikueshme dhe nuk eksperimentalisht riprodhueshme. Verifiability dhe përsëritshmërisë - natyra më themelore thelbësore si bazë si edhe çdo hulumtim tjetër. Prandaj, të gjithë Explorers mister në të gjithë botën e gjerë duan hulumtimet themelore si një dhimbje në gomar.

 

Të gjitha të dhënave, duke fituar janë përpiluar tabela të ndryshme, grafikët, Listat, listat e ndara ATTENTION, nga data ose vendin fotografitë e marra dhe matjet, një herë në ngjitje, zbritje ndryshe. Vazhdimisht botojë një shumëllojshmëri të konsideratave, analiza, ese, publikime, studime, organizon takime, simpoziume, seminare, kolokuiumet, vetëm "vjet dhe vitet e punës së vështirë dhe pacienti administrative" (Po, kryeministri, një nga asnjëherë nuk-të-të -harruar thëniet e Humphrey Appleby).

 

Graduale eksplorimit zgjatur i zellshëm dhe të zellshëm grumbulluar fragmente të menduarit dhe hulumtimit ata kanë arritur rezultatet e hulumtimit mbi dekada të gjatë të mbledhë një numër të të dhënave shkencore të paçmuar që janë të vërtetë me vlerë për botimin:

 

1 Në vendin ku rrethi kulture ishte me origjinë, edhe ndonjë model tjetër të rregullt, kjo ka ndodhur kryesisht për shkak se ka pasur disa veprime në progres.

Dytë perimetrin e rrethit është e barabartë me rreth 3,1415 kohët e diametrit të tij të përafërt.

Tretë rrethues i gjashtëkëndësh është e barabartë me afërsisht gjashtë herë gjatësinë e përafërt e një prej anët e saj.

 

Pas disa vitesh më i kërkimeve intensive dhe të bursave u botua një nga zbulimet më të mëdha të kohëve të fundit That mister-kërkuesve, të një rëndësie shumë më të gjerë dhe ndikimi (nga një 2/8 parashikuar):

4 Perimetri i tetëkëndësh është e barabartë me afërsisht tetë herë gjatësinë e përafërt e një prej sides.ides saj.

 

Jo vetëm se, Kjo thashetheme ka atë, nëse studimi do të vazhdojë të paktën aq shpejt dhe fuqishëm si më parë, diku mes 2050 - 2350, nga misteri - Explorers ndoshta do të jetë deklaruar solemnisht për njerëzimin, që perimetrin e hexadecagon është përafërsisht e barabartë me vlera e vendosur diku në mes katërmbëdhjetë dhe tetëmbëdhjetë herë gjatësinë e përafërt e një anën e saj.

 

Një tjetër fakt shumë interesant është fryt i hulumtimit, që disa njerëz gjatë vizitës së tyre në modelet e grurit zbuluar diçka si një "ndjenjë shumë e çuditshme." Relativisht objektive është e mundur të konkludohet se në qoftë se ata nuk ishin të pranishëm aty, ata do të ndjehen mirë gjatë gjithë kohës. Në kontrast me Gjetjet thatë Duket fakt, që nga ana tjetër disa njerëz të tjerë, gjatë një vizite në rrethin kulture "u ndjerë shumë mirë." Në qoftë se ata nuk ishin të pranishëm aty, Më shumë gjasa nuk do të ndjehen diçka të tillë, kështu që disa prej tyre mund të detyrojë deri për të kërkuar zgjidhje alternative (dhe shishe). Një Ngjashëm (kompensuese) efekti do të bëhet më shumë gjasa vetëm në qoftë se ata ishin duke aplikuar dozën e tyre të zakonshme (lule fëmijët), ose të paktën një e shtënë e rum (Alcoholics). Disa individë mund Prandaj Vazhdimisht provoni vizituar forma të reja pa pushim (rretho dhe rrethi përsëri ...), ndodhi me ta hobi afatgjatë dhe të preferuar, në fakt pa e ditur pse. Njerëz të tillë duhet pastaj të jetë në "periudhën zero" Përafërsisht nga shtatori deri në mars të vitit të volgende, të ndjehen si në qoftë se ata ishin të humbur diçka, jo krejt i qetë, dhe për eliminimin e tyre janë të detyruar të zgjedhin një "zgjidhje alternative" (një shishe ). Për fat të mirë, një shumëllojshmëri të seminareve, colloquia, konferenca, takime, diskutimeve, duke përmbledhur dhe krahasimin e të dhënave, dhe kështu ata kanë diçka në atë gjatë dimrit, dhe nganjëherë reziston mungesën e pluhur të bardhë dhe pije të fermentuara. Një pjesë e konsiderueshme e të ngjashme përdorshme Kjo periudhë e përdorimit kohë për të shkruar sa më shumë numrin e mundshëm të artikujve, ese dhe reflektime të mundshme për numrin më të madh të misterit që kanë të bëjnë dhe tabloidi revista, gazeta dhe botime edhe të shtypura dhe online. Një urë e rëndësishme e aktivitetit të tyre që merr ndoshta koha më është zgjedhja e të dhënave të përshtaten teoritë e tyre (ose më mirë të themi figments Iluzionet) që ata krijuan dhe trajtimi i atyre që nuk përputhen teoritë e tyre, në mënyrë që të thatë dhe korrespondojnë me ta.

 

Get faktet tuaja të parë, atëherë ju mund të shtrembërojnë ato si ju lutem. M.Twain

 

Disa Dëshmitë nga individë të pranishëm në qarqet kulture, deklaratat e habitshme kujton bëra nga njerëz të cilët ishin në kohën e vëzhgimit nën ndikimin e drogës. Gjithashtu, deklaratat e disa njerëzve të cilët "pretendohet se kanë qenë në terren dhe bëhen qarqet atje." Ndërsa i dyti në fakt asnjëherë nuk kanë qenë në një fushë kulture (por ata ndoshta Herë pas here, por shumë shumë i lumtur diku dhe për të marrë një të përbashkët, ose të paktën një gllënjkë) Ata të parë vërtetë ndonjëherë ishin nën ndikimin e drogës. Disa madje pa në frigorifer e kuptuar atë. Në lidhje me atë përsëri disa herë të tjera.

 

Që duan qarqet vizitoni dhe forma në çdo kulture, pa marrë parasysh se çfarë të shkojnë atje në mënyrë paqësore, por edhe për të mbajtur ende nuk çojnë askënd me vete. Mund Ai kishte një problem me të vërtetë të mëdha, siç do të jetë disa kohë në disa Intermexo tjetër shpjegoi

 

Një përkufizim i misterit - explorer dhe mister - eksplorimit, mister edhe serioze - explorer dhe mister serioze - eksplorimit.

 

mister - explorer është një individ, që përpiqet për të eksploruar disa mistere. Ai është duke u përpjekur atë në të mirë të tij, por mjaft shpesh, pothuajse çdo herë dështon ...

 

Eksplorimit mister do të jetë një fushë e aktivitetit të njeriut, i cili shqyrton në aspektin e shkencës bashkëkohore, teknologji dhe gjendja e përgjithshme e njohurive të ligjeve të natyrës dhe ngjarjet misterioze natyrore dhe fenomenet pashpjegueshme.

 

Mister serioze - explorer dhe serioze mister - të thatë me një eksplorim të eksploruar ngjarje dhe fenomene që tashmë janë në parimin e duke u përpjekur për të shqyrtuar një shumëllojshmëri të dukurive dhe fenomeneve të tjera misterioze përmes fenomeneve misterioze provable preferueshme keq apo mirë në nuk vërtetueshme në të gjitha . Pra, në fakt sakrifikojnë për njerëzimin, sepse ngjarjet dhe efektet vetëm mund të shqyrtojë gjithë jetës, por kurrë nuk e shpjegoj. Ata u angazhuan për të, dhe ai Sworm Vdekja e tyre e gjithë bashkësia e njerëzve dhe mister se publiku kurrë nuk do të lënë të kuptohet dhe të përpiqen për të shfrytëzuar disa fenomene studimi të renditura nga ndonjë disiplina serioze dhe themelore shkencore të tilla si Microsoft fizikë, kimi, matematikë, biologji, mjekësi, botanikë , apo ndonjë nga nëndegët e tyre apo domains ndërdisiplinore. Do të jetë e ekspozuar në një rrezik të madh që ata mund të aksidentalisht apo nga ndonjë rastësi paparashikuar në gjendje të kontribuojnë në sqarimin e disa dukuri të ngjashme, efekt, apo mister.

 

Në qoftë se ndonjëherë ka qenë pas gjithë disa "ekspert" i fushave të listuara të actvity ftuar hulumtimit të tyre, ato japin shumë të kujdesshëm të shikojnë atë të jetë të paktën po aq e paaftë dhe budalla sa vete jo, shkatërrimin e shumë shtëpi gjatë dhe i vështirë i tyre i dobët i ndërtuar kartat. Në fakt, asnjëri prej tyre nuk është me të vërtetë një ekspert në shumicën dërrmuese të gjithë ata është një diletant i plotë. Si një shembull, edhe e mundshme për t'i dhënë shprehje e "ekspertëve" bujqësore në kuptimin që qelizat dhe indet ekzaminuar dëme në bimë korrespondon me dëmet e shkaktuara nga rrezatimi me mikrovalë. Ndonjë "ekspert bujqësor" Kush mund të konfirmojnë diçka të tillë, do që do vetëm për veten e tij njoftoi se ai është një idiot total.

 

Cili ishte metoda krahasuese përdorur? Çfarë metodë është përdorur për të përcaktuar intensitetin e ekspozimit indeve ndaj rrezatimit mikrovalë, në atë që mostrat e testuara, si janë zbatuar dhe vlerësuar mostra verbër, se sa është përcaktuar në peshë që ndikojnë (Energji / Prodhimi masiv i indeve padëmtuara, të shumës së energjisë / masive të lëndës së thatë )? Ku ishte raporti me rezultatet e matjeve dhe vlerësimin statistikor të publikuar? Kush dhe si ata erdhën në përfundim se ishte dëmi i shkaktuar nga rrezatimi me mikrovalë, dhe jo, për shembull nga rrezatimi infra të kuqe? Çfarë matjet e tjera krahasuese dhe eksperimentet janë kryer? Kush verifikuar rezultatet, si është përcaktuar verifiability dhe repeatability e eksperimentit realizuar? Po në lidhje me metodat e përdorura në drejtim të verifiability dhe refutability? Të nderuar besimtarë mister, çdo pretendim nga çdo mister Journal-besimtarët në kuptimin që "u verifikuar zbuluar se dëmtimi në bimë do të shkaktohen nga rrezatimi me mikrovalë," ju mund të fus deri ass tuaj. Një deklaratë e tillë kurrë nuk do të ju jap në çdo fakt shkencëtar serioz - botanist ose agronom. Një pretendim i tillë në fakt ata ishin në gjendje vetëm të deklarojnë veten e tyre nga kokat e tyre vetanake uritur, sepse publiku për të do të jetë e mundur paraqesin asgjë tjetër se një Ankesave të verifikuara dhe të verifikueshme, bazuar në eksperimente të verifikueshme dhe të riprodhueshme.

 

Në fakt, nuk ka "ekspert" që nuk mikrovalë konfirmuar në fushat kulture ekzistuar, besimtarët mister vetëm atë fallco, e krijuar nga vetë, ashtu si rrethi-marrësit mashtruar zhvendosjeve së tyre natës në fusha. Besimtarët Misteri krijuar atë në mendjen e tyre, sepse disi e nevojshme për të vërtetuar pretendimet e tyre absurde. Për publikun e gjerë, për fat të keq, Kërkesat usuall e tipit "ekspertë janë dakord", "analizat laboratorike konfirmuan se" janë të mjaftueshme. Prandaj Misteri besimtarët nganjëherë shpallur diçka në lidhje me mikrovalë, ndonjëherë thatë dhe që në analizën vend zbuloi se ndryshimet në inde dhe tokës tharje është shkaktuar nga rrezatimi elektromagnetik i një gjatësi vale, thonë prej 2.5 m ose 52 cm ose 52 mm ose 52 mikronë. Në vitet e fundit ai u bë një hit nanofiber teknologji. Më shumë gjasa herët apo vonë, në pikën e origjinës qarqet kulture do të gjenden relike të një rrezatim në vlerat e nanometra. Pse jo, kur ata i përkasin nën dritën normale të dukshme. Por ajo që ende mister besimtarët janë të pamjaftueshme për të gjetur se në vend të kishte ndodhë nanothermite (një substancë e njohur nga teoria konspirative e WTC 11 shtator 2001) Për shkak se vetëm Sigurisht që mund të lindin në fushën e në sfera të vogla dhe grimcat mikroskopike prej hekuri reduktuara .

 

Misteri besimtarët, e bëj me ngut në fushë, çdo lak në rrethin e kulture në të ardhmen duhet të jetë e mundur për të gjetur dhe nanothermite!

 

 

Intermexo 3 ku përsëri nuk është në lidhje me qarqet kulture Gati një fjalë.

 

Mëkati dhe faji më i keq në drejtim të të gjitha Explorers mister do të ishte të përpiqet të marrë të përfshira në zgjidhjen e disa prej fenomeneve mister përcaktuara kërkimore themelore. Hulumtimi bazë ose themelore është në vetvete Gjegjësisht, edhe nga një aktivitet parim i thjeshtë dhe sqaron që shpjegon se si gjërat dhe Proceset në natyrë Operim dhe punojnë. Për të gjithë njerëzit mister në botë është arsye kërkimore themelore si insekt i bezdisshëm, instinktivisht urrejnë atë, dhe nëse ata e kanë atë në mundësinë më të vogël, të paktën në shpirtin e fshehtë e Tyre njeri mister soditëse në frontin e tij pështyj. Hulumtimi themelor është për ata edhe një rrezik i madh që ndonjëherë mund të rrëmbej nga armët e tyre isha i vogël Tyre fushat e shumë njeri mister.

 

Nëse në çdo kohë, kudo në botë vetëm doli pak dhe çdo përpjekje serioze për të shpjeguar çdo disiplinë apo mister specializimin e tyre, menjëherë shpërthen nga situata "Burrat misterit të gjitha vendet në mbarë botën, të bashkohen!" Detyrojë ato në thatësirës dhe grupit mbrojtës që ledh mbrojtës kundër Hussite Kjo është një sitë pikon. Është e mundur që shohin marrëdhëniet janë shumë të ngjashme në planin e kundërta. Çdo shkencëtar me reputacion që ka arritur në të paktën duken edhe pak, ose të përdorë rezultatet, le të vetëm edhe disa kohë në fushën e kërkimeve themelore të qëndrojnë dhe të punojnë, kur dëgjojnë emrat e çdo disipline mister, thotë diçka si "njerëzit misterin e të gjitha vende të botës, qij ju! ".

 

Çdo sqarim menjëherë do të mister dhe të pushojë të jetë një mister, mister dhe Explorers Kush kushtuar një vëmendje të pushojë kjo do të jetë e burra mister. Nëse ata do të jetë edhe ndonjë gabim Aktivitetet e tyre kanë kontribuar në qartësimin e çdo mister, do të jetë diçka krejtësisht e papranueshme për ta, ngacmues, diçka të vërtetë nga shpërfillje gjithnjë e më të thellë - një shkencëtar serioz, hulumtime përqëndruar atë, Ata madje Themelore , Kush në fushën e tyre kanë sukses diçka shpjegoi (mister). Megjithatë mister Explorers Ata nuk munden, sepse tashmë Merel nga pika gjuhësor e parë të ndalet menjëherë burra mister. Misteri qartësohet nuk është mister më, dhe çdo njeri mister që merret me eksplorimin e saj në të njëjtën kohë, dhe madje edhe ata do të kishin Ndoshta disa rastësi enigmatik zgjidhur, menjëherë pushon të jetë një njeri mister (besimtar). Kjo është mister-besimtarët fatkeqësi. Shkencëtarët serioze, kërkime shkencore dhe ata nuk të vërtetë si shumë. Repeatability dhe verifiability, teza dy shtyllat e kërkimit shkencor në të gjithë botën, e urrej Direkt nga thellësitë e shpirtit të tyre. Të gjitha që nga një fakt i thjeshtë dhe arsyes, sepse sqaruar shkencërisht çdo mister do ta privojë ata nga vitet e tyre të ndërtuara me shumë zor dhe Promovuar biznesit mister, dhe të prerë një fetë të madhe të saj. Edhe pse duke u përpjekur për të përfunduar fhemselves pretendimet e tyre të mundshme me numrin më të madh të do të jenë koncepte shkencore dhe specifikimet (matja e radioaktivitetit në qarqet kulture, "shkencore" dëshmitë efektet e rrezatimit mikrovalë për bimët dhe shumë të tjera të ngjashme), por në fakt duke u përpjekur për të dekurajuar ndonjë shkencëtar me reputacion nga çdo eksplorim serioze në këtë zonë. Prandaj, si ajo do të mendoj shumë fatmirësisht ndonjë komplot apo teoritë e konspiracionit.

 

Çdo njeri mister do të jetë çdo përpjekje qartësohet përfundimisht misterin prerë degën më poshtë Tij, dhe do të excommunicated Menjëherë nga komuniteti mister përgjithmonë. Përtej mureve në një kapelë dhe qeshte me tingujt e Meloditë shpifëse. Prandaj, çdo Explorers misteri "sqaruese" çdo mister është fakti se concocting përreth dhe fluturon web Larger e mister dhe përpiqen atë me shumicë dërrmuese të "shpjeguar" nëpërmjet një mister apo teori konspirative e cila është në fakt shumë më keq shpjegueshme dhe temperatura vërtetueshme si mister origjinal përpjekur të sqarojë . Solli të gjithë ata në të dhënat dhe argumentet janë të bazuara në Ankesave absolutisht nuk provable dhe paverifikueshme dhe kurrë, kurrë, kurrë nuk do të në mënyrë aktive do të ftojë vetë për të zgjidhur çdo mister hetohen disa shkencëtar me reputacion apo studiues e madje edhe kërkimin bazë që do të jetë në gjendje për ndonjë prej tyre të Iluzionet dhe trillimet me anë të përsëritur dhe serioz në eksperimentet akull përgënjeshtroj atë plotësisht.

 

Një shembull se ku ata janë në gjendje tjerrje hulumtuesit mister Webs tyre të tilla si Microsoft për shembull mund të jetë i njohur Lines Ley. Duhet të jetë një rrugë që lidh faqet e lashta kulti, objekte arkeologjike dhe ndërtesa të shenjta. Ata janë nga ndonjë Procedurat Kërkesave shkencore plotësisht paprovuar, madje kundërshtueshme, si për shembull në Britani, kjo është e mundur për të gjetur një linjë të thatë për pothuajse çdo vend e Gjetjet ose çfarëdo vërejtje, për shkak të dendësisë lokale të vendeve arkeologjike, vende kulti, kapela , buzë rruge kryqe dhe kisha. Edhe në qoftë se ndoshta thatësira dhe lidhja nuk mund të gjetur atë është e mundur të thuhet se ka probabilitet me diçka si kjo diku në të kaluarën ka pasur (arkeologji), por kjo ende nuk është zbuluar. Çdo "efekti intensiteti" është natyrisht plotësisht undetectable, sepse edhe edhe pakundërshtueshme vërtetueshme, dhe paverifikueshme Prandaj edhe. Kjo është pikërisht një shembull i mirë-pjekur Kjo mister-besimtarët bukë, të cilën ata do të përmbahet përgjithmonë si këmishë ngjyrë kafe.

 

Intermexo 2 ishte e mbyllur me fjalinë:

Që duan qarqet vizitoni dhe forma në çdo kulture, pa marrë parasysh se çfarë të shkojnë atje në mënyrë paqësore, por edhe për të mbajtur ende nuk çojnë askënd me vete. Ai mund të ketë një problem shumë, pasi do të jetë një herë në sekondë Intermexo shpjegoi

 

Injoranca nuk mëkatin - se çështja mënyrë duket në Bibël. Do atë edhe të përkthehet si "marrëzi njerëzore nuk duhet të dënohet." Ndoshta për shkak se njerëzit janë tashmë të thatë për vete një fatkeqësi e madhe dhe dënim. Për fat të keq, shumë shpesh fatkeqësi më e madhe do të thotë shumë për Individët thatë-folks shtëpinë e tyre.

 

Mysteriology serioze. Çfarë dreqin është kjo? Si është e mundur që nuk mund të jetë dikush aq budalla që është në gjendje të bashkojë konceptet dy aq tepër antagoniste? A ka dikush me të vërtetë besoj se kur kalon nëpër një fushë e në një rreth kulture Individët Disa hutuar duket dhe shkopinj Dowsing rrotullohen në duart e tyre si rrotat e socializmit, kjo është diçka serioze hulumtimi njësoj? Rastësisht, do shufra Dowsing rrotullohen në qarqet drithërave edhe në duart e një majmun të trajnuar, në qoftë se ajo do të jetë si besimtarë mister jo sytë. Por një majmun, edhe ndonjë kafshë tjetër nuk do të detyrohet të shkojë në qarqet kulture, vetëm të sjellë në një kafaz atje.

 

Ndoshta edhe matja busull që ka rëndësi, ajo është një matje e vlerave ekzistuese Objektivi dhe variacionet e tyre mund të jetë objektivisht krejtësisht shpjegoi. Një kurs të mirë do të jetë një busull prirje, do të jetë edhe më mirë dhe magnetometer. Nga rruga, siç është ose do të shfaqen diku, matja përshkruar kështu që për më shumë se 100 vjet më parë, z Pockels (1898,-o), dhe shumë mirë e dinte se gjeomagnetike variacione rajonale në lokacione të ndryshme janë të shkaktuara nga shkarkimit rrufe. Ndonjëherë njeriu Ata besimtarë mister deri pak keq. Ajo ishte vetëm të mjaftueshme për të pyesni. (Fusni kërkimin pa thonjëza: Pockels, magnetisation, basalt)

 

Por më shumë. Edhe mysteriology termi është një kontradiktë, sepse duke u përpjekur të lidhen me të hutuar dhe në masë të madhe i padobishëm, përshtypjet subjektive shumë e seriozitetit dhe Negociata përmes caktimit të përfundimit të iology. Prandaj, duke shprehur ndonjë nga "mysteriology serioz" është vetëm një tjetër afat, të përforcuar edhe më shumë përpjekje për të arritur konfuze pamundur. Nga rruga, nuk është pa interes që në mysteriology mjedisit gjuhën angleze fjala nuk është përdorur në të gjitha, është vetëm si të mbetjeve fjalë. Është e mundur për të bërë të sigurt se përmes popullor Google Kërko: záhadologie - 38,000 results. Mysteriology - 3000, dmth Më shumë se 10 herë më pak. E pra, fjala mbeturinave, shih e mundur që anglez janë shumë më realiste të menduarit, më mirë se qytetarët tanë. Ky kontroll është e mundur shqyrtim disa nga fjalët ekzistuese dhe përdoret zakonisht. Astronomi - 8 milionë rezultatet, Astronomi - 132, dmth më shumë se 16 herë më shumë. Kimi - 95 milionë, kimi - 355 Uji - 97 milionë, uji - 3320000000. Biologji - 292 milion, Biologji - 60 Sun - 3260000000, dielli 15 milionë. Sky - 2.2 milion, qielli - 1470000000. Rrufeja - 15 miliona, rrufe - 292 Snow - 17 milionë, borë - 1160000000 Çdo ekzistues fjalë përdoret zakonisht angleze ka në ekuivalentin anglez të 10-30 herë në rezultatet e kërkimit. Nuk ka zgjidhje, por për të shënuar fjalën si mbetjeve mysteriology fjalë, se gjuha bastard përpiqet të shikoni diçka krejtësisht të ndryshme se ajo që në të vërtetë është. Zgjerimi do të jetë duke u përpjekur për të nxitur paraqitjen e diçka logjike, serioze, por në fakt është një kënaqësi e dyshimta të individëve të dyshimtë të këtij lloji gati mbrapshtë.

 

Një njeri që është i gatshëm dhe i aftë që t'i etiketojnë dhe e quajnë veten si një mysteriologist serioze, duke i dhënë kështu, në fakt, mjaft dukshëm beed se ai është një idiot i thjeshtë dhe i qartë. Dhënia kudo pranë mister fjalë, mysteriology fjala serioze është me të vërtetë marrëzi e madhe. Mysteriology është një fjalë-mbeturinave, jo-ekzistente bastardi gjuha, pseudoscience. ( Google -záhadolog - Rezultatet 58000 - 60000 záhadologové, mysteriologist - 271, mysteriologists - 7)

 

Mos e mysteriologists nëpër tërë botën, ashtu si rrethi-marrësit, njerëz shumë të trashë. Vetëm fakti që ata e quajnë veten besimtarë dhe mister ose mysteriologists, TË CILAT thuash kryesisht nga një pikë gjuhësore të parë ato direkt ndalon çdo mister për të zgjidhur. Prandaj janë të lejuara vetëm për të regjistruar atë dokument, dhe të hetojë, por jo edhe një aluzion e duke u përpjekur për të zgjidhur. Nëse dikush prej tyre Gjegjësisht Tentim për të zgjidhur, apo edhe për hir të Zotit zgjidhen, do të ishte tashmë pushuar të jetë një mister, kështu do të ndalohet menjëherë besimtarët mister dhe ata do të jenë mister nga komuniteti i besimtarëve excomunicated pa mëshirë. Bibla thotë, që për marrëzi të tyre do t'u përgjigjet atyre ndëshkuar për këtë.

 

Por ne jetojmë në sundimin e ligjit, dhe injoranca e ligjit nuk është justifikim. Në bazë të ligjit për këtë arsye do marrëzi (= injoranca e ligjeve, jo vetëm ato natyrore, kryesisht penale) do të dënohet, ashtu kryesisht për shkak se injoranca e tyre nuk është justifikim. Ajo është mjaft e mundshme lehtë të injorojë faktin se shumë i pikëlluar në fushën e fizike, biologjike, Botanik dhe ligjet e tjera më të natyrshme janë pothuajse të gjithë besimtarët dilettanti plotë mister dhe amatorë, sepse rreptësisht Kjo është çështje e tyre private. Por, për veprat e dukshme të tyre penale kundër ligjeve penale tashmë në fakt ata do të kishin qenë të dënuar.

 

(Legislaion Çeke)

§ 283 Prodhimi i paautorizuar dhe trajtimi tjera të drogave narkotike dhe substancave psikotrope dhe Helmet

(1) Kushdo që në mënyrë të kundërligjshme prodhon, importon, eksporton edhe përmes , oferta, përcjell , shet ose ndryshe furnizimin për një tjetër , ose për një tjetër Ruan i substancave narkotike ose psikotrope, një përgatitje përmbajnë substanca narkotike ose psikotrope, pararendës ose një helm dënohet me burgim për një vit deri në pesë vjet ose një gjobë.

(2) me burgim për dy vjet apo vite për konfiskimin e pasurisë veprës do të dënohet nëse ai kryen vepër penale të përmendura në paragrafin 1

a) si një anëtar i një grupi të organizuar,

b) Pavarësisht se thatë për kundërvajtje në tri vitet e fundit i dënuar ose ndëshkuar,

c) që një masë të madhe, ose

d) dhe tiparet e Madhe përzgjedhura për fëmijën, ose më shumë se një pak për një fëmijë më të rinj se pesëmbëdhjetë vjet.

(3) burgim për një afat prej 8-12 vjet ose konfiskimin e pasurisë veprës dënohet

a) nëse një akt të përmendur në paragrafin 1, ngjall dëmtim serioz,

b) kryen një akt thatë planifikuar për të fituar për vete apo për një tjetër përfitim të konsiderueshëm

c) kryen një krim të thatësirës dhe shkallë të madhe, ose

d) kryen një vepër penale të thatë dhe masë më të madhe kundër një fëmijë nën moshën pesëmbëdhjetë vjet.

(4) Midis burgim prej tetëmbëdhjetë vjet dhe konfiskimin e pasurisë ose kryerësi do të dënohet

a) nëse një akt të përmendur në paragrafin 1, Shkaqet e dëmtim serioz ose vdekje dy persona,

b) kryen një akt thatë planifikuar për të fituar për vete apo për një tjetër shkallë të gjerë dobi , ose

c) kryen një vepër penale e thatë në lidhje me një grup të organizuar që vepron në disa shtete .

 

§ 286 Prodhimi dhe posedimi i pajisjeve për prodhimin e ndaluar substancave narkotike dhe psikotrope dhe helmeve

(1) Kushdo që prodhon, për veten e tyre ose në një tjetër siguron ose posedon një shenjë paralajmëruese apo artikull tjetër qëllim për prodhimin e paligjshëm të substancave narkotike ose psikotrope, një përgatitje përmbajnë substanca narkotike ose psikotrope, apo helm , dënohet me burgim deri në pesë vjet, një punë gjobë, konfiskimin ose ndalimi i një artikulli ose pasuri tjetër.

(2) me burgim për dy vjet për vjet, kryerësi do të dënohet

a) kryen një vepër penale të përmendura në paragrafin 1, si një anëtar i një grupi të Organizuar ,

b) kryen një vepër penale ajo thahet dhe karakteristika të përzgjedhura të mëdha,

c) kryen një vepër penale atë të thatë dhe masë më të madhe ndaj fëmijës, ose

d) nëse fituara nga ky veprim për vete apo për një tjetër përfitim të madh .

 

Misteret e besimtarëve në mbarë botën është e mundur të shqyrtojë si një grup i organizuar që vepron në disa shtete. Vazhdimisht komunikoj vështirë së bashku, dhe për të bindur njëri-tjetrin Cili nga shpjegimit të tyre e disa mistereve misterioze me më shumë se të tjerët opsion. Një mund të them se duket sikur ndonjëherë konkurojnë me njëri tjetrin, i Cili Krijon si një përpjekje për të shpjeguar disa nga një fenomen i pakuptueshëm apo efekt dhe falsitet Madhe.

 

Ata janë duke u përpjekur për të marrë Vazhdimisht iluzionet e tyre nga sa më shumë përfitim të madh ekonomik të mundshme, nëpërmjet botimit të tyre në botimet e shtypura të një karakteri inferiore. Për një pagesë të organizojë turne udhëzuar në qarqet kulture. Injoranca e ligjit nuk është justifikim, dhe ata dukshëm si një grup i organizuar ndërkombëtar tregojnë për dekada raundin publikun krejtësisht uninstructed përgjithshme, pa asnjë paralajmërim autorizuar. Ashtu si kotele ose më shumë si derra pulë në vendet me prezencë të provueshme e helmeve dhe narkotikëve. Kjo do të jetë e mundshme në çdo kohë në të ardhmen objektivisht cilësore dhe sasiore të identifikuar dhe për të përcaktuar përqendrimin e tyre.

 

(see, Për shembull - ndoshta një referencë për LP)

Dioksidi i karbonit - palpitations zemrës, dhimbje koke, goja e thatë, ndryshimet në normën e zemrës dhe presionin e gjakut, djersë, duke u dridhur. monoksidi i karbonit - marramendje, i dobët, disorientation në hapësirë, fantazitë, trazirat e ndërgjegjes, hallucinations, mendohet çrregullim. hidrogjenit Cyanide dhe bashkë dyzimet e tij - dhe ndjenja e shije metalike në gojë. Kjo është një Karakteristikat relativisht e thjeshtë, por si një informacion bazë plotësisht të mjaftueshme. Edhe pse efektet janë të shënuara relativisht nonspecific dhe venitje në njëri-tjetrin. Ata mund të jenë për shembull zëvendësohet me simptomat e një sëmundje gamë të gjerë ose efektet terapeutike të drogës. Çdo gjë do të gjendet mbledhjen relativisht të detajuar të të dhënave nga dhjetra kimike profesionale, publikimet toksikologjike dhe mjekësore dhe konsultime me ekspertë në këtë fushë tashmë nuk do të përshtaten në Ese si kjo. Ndoshta ata do të jenë diku në të ardhmen përshkruar në më shumë detaje në një pjesë monothematic. Do të ishte me të vërtetë nevojë për të arritur një imagjinatë tepër të në realizimin që të gjithë vizitorët në forma kulture fillojnë të vuajnë nga gripi, angina (simptomat e CO , CO2 ), ose duke kaluar nëpër kimioterapi ( HCN ).

 

Siç është përmendur tashmë, disa vizitorë ndoshta qarqe kulture takon disa Crows bardhë. Kjo do të thotë atë që ata janë persona ishin dehur nga jon cyanide, dhe ende gati që mund dikush të japë atë dëshmi. Vështirë se çdo person i cili vërtetë gjatë jetës së tyre u takua me komponimet cianure, gjarpër bëjnë me rrethinë ther për të ndarë përvojat e tyre, më shumë kohë sesa opsion rreth dy minuta.

 

§ Përhapja 287 varësisë drogës

(1) Kush tundon tjetër për abuzim Substanca Addictive tjera se alkoolit apo mbështet atë në të, ose abuzuar Kush i substancave thatë Përndryshe stimulon ose përhapet , dënohet me burgim deri në tre vjet ose Aktivitete ndalimi.

(2) me burgim për një vit deri në pesë vjet, ose gjobë do të dënohet nëse shkelësi kryen vepër të përmendur në paragrafin 1

a) si një anëtar të një grupi Organizuar ,

b) në lidhje me fëmijës, ose

c) për të printuar, film, radio, televizion, publikisht të qasshme rrjetit kompjuterik ose mënyrë tjetër të ngjashme në fuqi .

(3) burgim për 2-8 vjet do të dënohet nëse shkelësi kryen vepër të përmendur në paragrafin 1 kundër një fëmijë nën pesëmbëdhjetë vjet.

 

Mysteria besimtarët përreth botës kryejnë delicts penale shoqërohet tyre me qarqet kulture, si anëtarë të një grupi të organizuar , madje edhe veprojnë në disa shtete , madje edhe veprojnë në pothuajse të gjitha vendet e botës. Detyrojnë njerëzit që nuk dyshon për të vizituar dhe të qëndrojnë në qarqet kulture, ku janë Substancat toksike demonstrueshmërisht, që ekspozohen në njerëzit janë duke shkaktuar ndryshime në transferimin e oksigjenit. Kjo Shkaktoj ndjenja të ngjashme ose plotësisht identike me efektet e drogës, apo krejtësisht Similar identike me gjendjen e vdekjes pranë (hipoksi). Përkufizimi i saktë është një "nën-vdekjeprurëse dozimin e helmeve vdekjeprurëse." Sublethal dozimin e substancave helmuese vdekjeprurëse është, natyrisht, çdo përdorimi i drogës. Besimtarët e tyre Mysteria kryejnë krime nga mediat e shtypura, film radio, televizion, rrjetet kompjuterike në dispozicion publikisht ose mënyrë tjetër të ngjashme në fuqi . Bazuar në atë që disa prej besimtarëve janë misteret Deklarimi Herë pas here, këtu dhe atje duket sikur nën droga efekt ishin nganjëherë vetëm veten e tyre.

 

Një parashikim, parashikimi, prognoza.

Në këtë paragraf do të shqiptohet dhe parashikimi (ose prognozë). Kjo është një lloj i parashikimit, bazuar në vëzhgimet dhe eksperimentet Objektivi vlerësuar, një nga shumë metoda serioze shkencore (themelore) hulumtim, e cila kurrë nuk ka qenë edhe dëgjuar për misterin çdo besimtari. Prania e substancave toksike në vende të shfaqjes së qarqeve kulture do të demonstrohet, Matur, verifikuar dhe provuar nga Procedurat e matjes objektive dhe metodat. Në të gjitha gjasat, tashmë në 2012 (se do diçka ende i dërgoi një mesazh Mayans lashtë?). Para së gjithash CO, CO2 , por diçka shumë të ngjarë edhe tjetër, dhe shumë keq. Mysteria besimtarët duhet të shohim përpara për diçka shumë. Disa nga ndjenjat e personave të ekspozuar ndaj doza sublethal e CO, CO2 janë tepër të ngjashme me efektet e drogës, simptomat e tërheqjes, efektet anësore ose ashtu-quajtur "Ndërprerja" e dozës drogës. Nga disa halucinacione të këndshëm, të lumtur apo të çmendur dhe euforia, ajo ndjenja shumë të pakëndshme. Në rrjedhën e overdosing ndjekur nga Exitus mjaft LogicAll hyrëse - e vdekjes. E pra, Same si droga. Disa ndjenjat e njerëzve që kanë qenë ndonjëherë i pranishëm në vendin e qarqeve kulture, shikoni saktësisht e njëjtë. 

 

Kjo nuk është e pakonceptueshme që njerëzit të shumta, duke përfshirë veten vetëm, pa ditur se çdo fenomen tashmë Ata të ngjashme gjatë viteve arriti të zhvillojë një varësisë serioze. Ky është zhvillimi i varësisë varësisë drogës simulon shkaktuar nga aplikimi i dozave sublethal të kimikateve toksike vdekjeprurëse, nëpërmjet shfaqjes së shtetit vdekjes afërt. Kjo është një shtet Ngjashëm me hypoxia - induksion e mangësi oksigjen, mbyten, e cila rezulton në shtetet e ndryshuar e ndërgjegjes, euforia dhe halucinacione të këndshme, i ngjan përvojat në drogë.

 

Disa vende edhe besimtarë mister përmbajnë udhëzime më të hollësishme të tilla si "model është gjetur si plotësisht si masë e mundur, përpiquni të kontrolloni vend si parametra shumë fizike", të tilla si ato fusha magnetike, kontrolloni lagështi tokës, dhe udhëzime shumë orher ngjashme. Shkruani Nëse ju nuk ndjeni ndonjë gjë të veçantë, e pazakontë, të tilla si Microsoft tingling gishtave, dhimbje koke, tringëllimë në veshët, vjellje, eufori, të qenët i përgjumur, hallucinations. Ose në të vërtetë në një tjetër kuptim "të qëndrojnë larg në vend për aq kohë sa të jetë e mundur", dhe nganjëherë ndoshta edhe rekomandime në stilin e "frymë thellë në, unë ju bëjë më të shtrirë shporta kraharorit", dhe të shohim nëse rastësisht ju nuk filloni kam vegime nga ajo.

 

Në vend, hiqni si mostra të bimëve shumë, paraqiti `do të jetë , nuk ka parashtruar `do të jetë , paraqiti `do të jetë pak, paraqiti `do të jetë në afërsi të rajonit, paraqiti `do të jetë në mes, paraqiti `do të jetë një e treta e distancës në mes të qendrës dhe diferencë, në dy të tretat në eighteenths katërmbëdhjetë, gjashtëmbëdhjetë seventeenths. Masa diametër dhe gjatësi e nyjeve paraqitura `do të jetë dhe nuk do të jetë parashtruar ` bimët, gjatësia e awns elbi, nëse paraqitet `do të jenë gjeth Distanca bending nga toka. Llogarit dhe peshojnë grurin në vesh të mos depozituar `do të jetë dhe do të jetë i paraqitur ` bimët. Numërimin e krimbat e tokës, në intervistat me moles dhe ketri terren, bretkosat dhe minj, të cilat plotësojnë në vend.

 

 

Që do të kishte qenë nga ana skyrocketing sotme marrëzi rreth mistereve të besimtarëve në mbarë gjithçka botërore në tërësi.

 

 

      

 

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

z