Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-CCD-sensorë . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Ndjeshmëria CCD fantazme
(Me vëmendje të veçantë ndaj ndjeshmërisë në varg infra të kuqe)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Unë nuk kam dështuar. Unë e kam gjetur vetëm 10.000 mënyra që nuk do të punojnë.Thomas A. Edison

Unë jam një alkoolike ndezur dhe një droguar ndezur dhe unë nuk dua të shoh fëmijët e mi në të njëjtën gjë. Ozzy Osbourne

Ne kemi rregulluar një qytetërim në të cilën elementet urë vendimtare thellësisht varet në shkencë dhe teknologji. Carl Sagan

Sensorë CCD që të mos haveIR filtruar mjaft

PagPh
Për shumicën dërrmuese të imazheve kjo nuk ka rëndësi, por kur të shtënat në kushte të ulët të lehta sensor në gjendje të regjistrojnë diçka që është krejtësisht i padukshëm për syrin e kameras së - dritë infra të kuqe.

 

IR filter

Vendoset para sensor të aparateve fotografike të përbashkëta, nuk ka të gjitha filtrat nga rrezatimi infra të kuqe. Siç është përmendur tashmë, në shumicën e imazheve kjo nuk ka rëndësi, por në vende, ku mund të jenë të një nxehtësi të madhe të mbetur (disa qindra kilovat orë), e akumuluar nëntokësore, pra atje dhe ndoshta nga koha në kohë një shpërthim të vogël gaze të ngrohtë (absolutisht i padukshëm për sytë), atëherë kamera gjendje ose videokamera për të regjistruar të ndryshme "fantazmat", të padukshme me sy të lirë.

 

Ndjeshmëria spektrale e klasike (Ag - halide) edhe filma kinematografike ngjyra, të garantuara plotësisht përfundon në 690n, jo më. Një proceset rastit Similar rekord prej mbi 700nm është plotësisht eliminuar Prandaj me ta.

 

Fakti që në foto (fituar nga pajisjet dixhitale) mund të jenë të pranishëm "diçka", çfarë Ai që vendi nuk ishte patjetër i pranishëm, ndër të tjera, mund të mbetet Përfshihuni edhe e elektricitetit statik, pse të padëmshme, por ende mjaft të fortë, ajo shkaktojë dështimet dhe ndërprerjet e ndonjë pajisje elektronike. Të gjitha incizuese dhe informacione magazinimit në një të thatë dhe realizohet nëpërmjet transferimit të elektroneve. Në faqen e internetit me pagesë mbetur elektrostatike pas shkarkimeve rrufe, nuk është "mbi-furnizimi" pagesë (madje Mijëra megajoules, dështimi i instrumentit mund të shkaktojë grimcat e pluhurit që mbante një millionths pak xhaul). Çrregullime të Mikroelektronika përmes ngarkuar elektrostatike është shumë e lehtë të simulojnë dhe të vëzhgojë për shembull në afërsi të Van der Graaf (gjenerator aparat jo, band muzikë). Kushdo që do të heqin dorë drejtimin në të njëjtën dhomë me një kompjuter desktop si Microsoft dhe burim tensioni 3000 - 10000VA, ose Tesla transformator, dhe le të vazhdojnë në veprim për një farë kohe ("shkaktuar"), mund të jetë pothuajse e sigurt, që kompjuteri reboots në një maksimum prej 10 minutash dhe pa Mbylljen burimin e tensionit të lartë do të jetë thuajse e pamundur për të vazhduar në drejtimin PC. Ajrit është në fakt një kohë të caktuar pas kaq shumë ngopur me molekulat HIGHLY jonizues dhe grimcat e pluhurit, ai është i fuqishëm që ka shkelur një rregull bazë të funksionimit të çdo pajisje microelectronic konstrukt -

" Mbroni kundër elektricitetit statik "

 

Howgh.

 

 

 

Shenim:

Pashpjeguar për disa objekte në fotografi nga kudo mund të marrin pjesë reflektime edhe shumta mes lente objektiv. Strukturat optike zoom sotme të ndërlikuara tashmë përmbajnë më shumë se 16 anëtarë, dhe nuk ngjajnë edhe distanca për shembull, një paharrueshëm tre-Tessar lente nga Carl Objektivi - Zeiss e kujtesës bekuar.

 

Një mundësi tjetër për të shpjeguar lindjen e objekteve vështirë të kuptueshme në fotografitë është e mundshme objekte lëvizje krejtësisht nga fokusi - pluhur, pupla, insektet. Është e nevojshme që të kuptojnë se pothuajse të gjithë njerëzve që merren me kërkimin e qarqeve kulture nuk janë fotograf-profesionistë. Nuk është çudi, se lentet e tyre janë nganjëherë të pista me sanduiç. (Ndërsa të shtënat në gjërat në terren mund të ndodhë, moti mund të mos jetë gjithmonë ideale, dhe çdo fotografi Sigurisht kryen Qëllimet më të mira dokumentare se askush)

 

I vetmi përjashtim i qartë në fotografinë e rregullt (jo vetëm modelet e rregullt) Prandaj me Klaus Leidorf , por, natyrisht, ai është në një fotograf të përsosur të parë profesional, veçanërisht në foto ajrore, fotografuar nga modelet është për atë vetëm diçka si "do të -produkt "dhe nuk është e interesuar në kërkimin e tyre në të gjitha.

 

Fundit, grupi Sigurisht nuk e parëndësishëm e objekteve misterioze në fotografitë nga fusha kulture mund të jetë e përbërë nga fakes normale njerëzore. Mesatarja foto - fakes jo, rrethi kulture - fakes. Bërë gjëra të tilla thjesht ndonjëherë, dhe nuk do të jetë përmendur më shumë në lidhje me atë këtu.

 

Në rrjedhën e kohës u bë një rregull të rregullt, dhe kështu trishtuar dhe fakti se në afërsi të fenomenit qarqet kulture me kalimin e kohës filluan të shfaqen shumë persona të çuditshme dhe të dyshimtë, e cila duhet të jetë e vendosur objektin në madhouses që janë themeluar për qëllime të ngjashme. Kjo është akuzë edhe nevojshme me një shumëllojshmëri të fakes dhe autorët e kërkesave jo shumë të besueshme.

 

nëse të interesuar kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

Ajo është aq e këndshme që do të vijnë të gjithë njerëzit më budalla se veten. Ne i duam ata në të njëjtën kohë për të qenë Sat  J.K.Jerome
Të jesh optimist, pasi ju keni marrë gjithçka që dëshironi nuk llogariten. Kin Hubbard
Nëse ne e dinim se çfarë ishte ne ishim duke bërë, ajo nuk do të quhet Research, do ajo?  A.Einstein
z