Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-zrnje objavljeno-text-4-2 . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Objavljeno besedilo 4/2
objavljeno besedilo iz domače strani www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Domov

sarden.cz, 27. april 2012

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 
 

Crop Circles

 4. - 2. del

 

 

Oblikovanje grafa v elektromagnetnih polj vrstic v zrnju s pomočjo električnega toka strele izpustov

Crop Circles. Drug možen premislek o načinu oblikovanja, nekaj spremljevalnih pojavov, posredni dokazi.

Drugo Crock, ki precej zanesljivo zavrača vsakršno možnost dejavnostih kroga oblikovalcev, je podeželska hiša v Kingsclere, kjer biva skladatelja A. Lloyd Webber. Leta 1995 se je pojavil na tej strani peterokotnega zvezda. Celotna stavba je stalno varovano z 24-urno varnostno službo. Raziskovalna skupina, ki je poskušala raziskati piktogram je zaradi varovanja z velike parcele, ki so opremljene s senzorji in mikrofoni so bili aretirani v nekaj minutah po prihodu. Toda nihče ni bil ujet v proizvodnih vzorcev. Webber je bil v času, ko na počitnicah. Zemljišče v tem času skrbel varnostno osebje.

Informacije so bile pridobljene iz naslovne http://davidpratt.info/cropcirc1.htm in naslednje, prosto prevedeno in dopolnjena z informacijami, pridobljenimi prek iskalnikov, isti vir tudi nekaj več informacij o tem besedilu.

A. Lloyd Webber ni nikoli mislil, da pridelka krogih pokaže dokumente, in ocenjuje, da bi bilo najverjetneje od vsega, je ponaredek. Zato je bilo zelo presenečen, da se je pojavil v mestu, kjer je v vsakem primeru, nihče ni mogel vstopiti. Po mnenju tujci lahko samo strinjam z njim. Edini pravi storilec, udar strele izcedek je dejansko v veljavi more doseči ničesar počne v "od zgoraj", ni. Tudi v najmanjših visokonapetostnih daljnovodov. Ali lahko pritegne bolj intenzivno kot žično vodnikom (korona z izpusti). Oblika se imenuje "tip motorja", torej njegova geometrija zelo spominja na proces, ki se odvija v valju motorja z notranjim izgorevanjem. Z drugimi besedami, eksplozija, a simetrični širijo vstran. Avtor fotografija fotografija 5 Steve Alexander, fotografija 6 je graf izhod simulacije program, modeli tlak in temperatura v valju motorja. Seveda obstaja še veliko drugih fotografij v istem vzorcu. Pojavi se lahko v naslednjem prispevku bo več tujcev podrobnosti pristanek, prav v visokonapetostnih vodov.

Elektro HV 100 000 voltov, ki privlačijo strele razrešnice poteka skoraj natančno čez rob vzorca. Povprečen znesek je približno 56 m, GPS lokacijo vzorci 51,313622 ° 1,287831 °, z odstopanjem od nekaj metrov. Kdo obišče spletno stran, ki jo opisuje kot kartiranje program lahko še enkrat prepričali zanimivo dejstvo, da je spet pristali nezemljani tik pod visokonapetostnih vodov. Ker oni so fantje (ne) počne prav ...

Poleti leta 1991, Terence Meaden in skupina japonskih znanstvenikov je polje (verjetno nekje blizu Silbury Hill) pod nadzorom elektronskih naprav, vključno z radarjem, magnetometri, video, nočni vid, senzorje gibanja. Pod krinko oblikovanja meglo pojavila majhna dumbbells, vendar nobeden od skenerjev ni registrirati vsiljivce.

Avtorjeva opomba: oblika je že ustvarjena (izpostavljeni) število dni ali tednov, preden (1). Je vidne (inducirana) do nekaj dni kasneje. Slamice sprva zaradi poškodbe električne energije postopoma upadla (2). Potem pa se je začela povečevati svojo težo z razprševanjem (3). Sčasoma sklonil na tla (4). Opazovalci so bili prisotni do faze 3 in 4, ter faze 1 in 2 ni imel pojma.

Dogodek je imitacija razvojnega procesa tradicionalnega fotografiranja. Še ena podobnost s fotografijami, je, da se ustvari "sliko" se uporablja Strobe luči. Druga podobnost je, da je nastala takoj po izpostavljenosti latentna podoba popolnoma neviden. Imenovani analogije s klasično fotografijo bo v celoti posvečena eni od naslednjih delov. Že v prejšnjem delu (kronologija) je bila faza 1 od 5 v vlaganju zaporedna kronologija imenom izpostavljenost.

Pogosto je bil vzorec odkril, na katerem je nastala nekaj časa po naslednjem poglavju. To je bila zaradi različne intenzivnosti izpostavljenosti, manj prizadetih območjih je potrebno več časa za "razvoj" sliko, naravni razvijalec moral delati dlje. Nekatere od teh delov bo plačal veliko več pozornosti podobnih primerih.

Obvestilo, da "Vegetacija deluje nekaj podobnega projekta v kemični izpostavljen negativen: ustvari skrite podobe", je mogoče najti v publikaciji Leo Deuel - Odkritja iz zraka: Zgodba zračne arheologije, stran 50 To je bila velika napaka (ena izmed mnogih) vse prejšnje raziskave v Crop Circles - Crop Circles, da so njihove ugotovitve pa so skoraj nikoli ne posvetuje s strokovnjaki iz arheologije in zlasti arheologije letalstva. Antena arheologija verjetno ni vedel, da je taka stvar ne obstaja. V publikacijah in izdelkih, ki so darovali v celotnem desetletju izdaje pridelka krogih, o tem ni skoraj nič omenil. Ampak dowsers in mediji navdušenci NLP, tujci, letečih krožnikov, in morda vse mogoče polju po psevdoznanosti na vsakih krog pridelka tisoč natahali. Jim služijo pravico. Zaradi njihovega znanja in razumevanja potenciala načel premika nazaj namesto naprej. Po drugi strani pa je potrebno, da se jim zahvalil za njihov pogosto skoraj vedno precej zvesto pomočjo kompasa odklona izmerjene geomagnetic področju, zato ti prosťáčci vestno potiska znanja korak naprej v smeri razlage, ki je možna le v primerih: opravljena strele razrešnice. Imel je samo vprašati. Nekaj, da jim v tej smeri, je pokazala, kot Pockelsove Mr.

Dejstvo, da ljubitelji skrivnosti skrbno in potrpežljivo zbirajo že desetletja številne druge relativno jasni dokazi, da je skoraj prepričljivo podporo ugotovitvam, da so bili na različnih koncih mesta, ki je bil nekaj časa, preden Zadetka razelektritev, ne da bi karkoli samo vedel, da bo veliko bolj podrobno v naslednjem poglavju.

Vojaški častnik nahaja na območju Salisbury Plain usposabljanja v 1 lokaliziranih pridelka krogih v aktivnem minsko polje. Avtorjeva opomba: Za strele razrešnici, ni ovira minsko polje, ravno nasprotno. Včasih bi bilo lahko res uživajo ...

Slika 7: 2007/07/15 - Velika Britanija - Dorset - Bournemouth (točna lokacija GPS objekta je znano, seveda)

Fotografije, posnete od zdaj propadli cropcirclesdatabase.org domene. Isto vprašanje se ukvarja tudi na spletni strani home.planet.nl / ~ sarne023/06n.html , verjetno izhaja iz izvirne fotografije.

Drevo na polju blizu letališča. Pole leži na ograjenem zemljišču, ki ni javno dostopen. Vzorec je torej niso preučevali blizu, le iz zraka in po spravilu pridelka. Dogovor z lastnikom zagotovo ne bi bilo problem, da obiščete spletno stran in pojdite na prikazano drevesnem pogledu. Znaki pred udarom strele na trupu bo zagotovo opazna tudi po petih letih, saj so nekateri zagotovo niso "flash plevela". Meteorologi od letališča bi lahko tudi nekje najti zapis nevihto. Kmetovalec zagotovo našli v tem letu pod drevesom nekaj zlomljenih vej, zato je možno, da drevo je bilo treba preveriti s strelo in očiščene dendrologija.

Fotografija fotografija 8 se sestavi skupaj 3 fotografij iz različnih let. Foto S. Alexander F. Laumen, F. Laumen. V bližini vsakega od njih "nekaj" zgodi - nepravilnih oblik. To je razstava predmetov, ali pa črte, ki se nahajajo pod zemljo. To je lahko del letala propadel, ali katere koli arheološke ostaline, drenaža, kanalizacija, voda in komunalnih vodov. Vse podzemne strukture, je pogosto kasneje vidna po udara strele daleč od kraja, kjer se nahaja. Ker je voda (v primeru omrežja) ali krivulje (različni podzemni objekti, na primer delov propadel letala) ali njihovih kombinacij. Večinoma popolnoma uničeni, mrtev koruza. Na primer, če zadene strela neposredno požarnega hidranta stoji na površini. Njihova dolžina je običajno od nekaj metrov do 10-20 metrov, včasih celo več. Predmeti, ki so povzročile povečanje koncentracije moči, se nahajajo pod globokim oranjem. Če spletna stran ni prišlo niti do arheološko iskanje, je še vedno tam. GPS pozicije predmetov je znan po najmanj dveh lokacijah treh navedenih tukaj, ostalo pa je verjetno, da bodo sledili. Podobna mesta, kjer se je kaj takega v bližini ali bolj oddaljeni od rednih oblik, seveda, obstaja veliko več, in to ne samo v Angliji. Včasih podzemne železnice zaradi povečanega prevodnosti, močnejši vpliv ozemljitev, elektrostatične in elektromagnetne indukcije in ionizirajočega v zraku, nad njima pa lahko prispeva k nastanku prvih dveh (nevidnih) faze strelo izpustov - Uvodna Razčlenitev, Stopil Leader, kar lahko privede do dejstva, da ta plinovod vpliva več vzporednih vej istega zaključka na razdalji več deset do nekaj sto metrov narazen.

Oglejte si vse podzemni cevovod je del rednih (ali izredni) oblik v koruzi zelo pogosto. Vsak izmed naslednjih del bo posvečen vse. V tem primeru lahko celo del vzorca po cesti, kot je to primer v naslednjih dveh fotografij - fotografija 9. je stran Winterbourne Bassett, Wiltshire, leta 1998, odkril 23. vzorec Maja, foto Lucy Pringle - zgornji del okvirja. Spodnja slika je kasneje ujel (najmanj 14 dni, vendar še več). Fotografija Busty Taylor. Tukaj je poškodovana zrna varno mrtev. Mrtvi so bili seveda v zgornjem okvirju, ampak zaradi vztrajnosti bioloških procesov v rastlinah ni pogledal. Že takrat bi se kaže nekaj znakov življenja - presnova. Spodnji sliki je mogoče opaziti zelo pomembno spreminja barvo v tovarnah v traktorskih skladbe (tudi mrtva, vendar ne tako dolgo). Barvne spremembe v traktor skladbe so vidni tudi v naslednjem polju in brez povzročanja električne energije od strela nikoli ne bi prišlo. Spalnice so traktor na področju drugo najboljšo toka vodnika. Je vodja kovinskimi cevmi in drugimi kovinskimi predmeti, ki se nahajajo pod zemljo. Možno je tudi, da se jasno opazovati zrno kovinskih konstrukcij prejele bistveno večji odmerek električne energije, kot je pot po traktorja in pokazal znake smrti bistveno hitreje, medtem ko je pot za nekaj časa, zato so preživeli tako značilno rumeno odtenek. Porumenelost isti ravni bi bilo potrebno, mu še nekaj dni. Naravna razvijalec mora delati malo dlje, intenzivnost izpostavljenosti je bila precej šibkejša. Verjetno več redov velikosti.

Zadnji primer možnih neželenih učinkov udara strele, je fotografija 10 - lokacija Alton Barnes, Wiltshire, Weyhill, Hampshire, 18 Aprila 1998. Možno je, da nekateri so drevesa, ki spremlja vzporedni roko razelektritev, pri oblikovanju vzorcev ali skoraj ubila, zato se je kasneje odločil, da jih odstranite. Razmere prejšnje stanje je prikazano na letalskih posnetkov, pridobljenih z Bing Maps (datume neznano, spodaj levo), potem ko je bil položaj njihova odstranitev pridobljeni iz Google Earth , seveda. Na sliki Google Earth skladbe so bile uvožene po traktorskih Maps Bing, in obratno, v senci Magenta Light. GPS lokacijo je bil vzorec 51.215244, -1,556524. V krogih pridelkov zoom je očitno, da so drevesa (s skorjo breze), listi so zrasli na vse, da bi lahko bile popolnoma uničene. Fotografije Crop Circles (posilstvo), dobljena iz www.temporarytemples.co.uk (S. Alexander fotografija). Istem mestu lahko najdete tudi slike Lucy Pringle. Od sredine aprila čas cvetenja oljne repice, so zanesljivo obložene listi zelene breze. Glede na čas, ko se breze se začne vrteti zeleno, v češkem jeziku celo poimenovali po enem mesecu. Katerega bi to bilo? Bi marca?

V letu današnji (double) dela predložil, in samo posredni dokazi. V vsakem primeru pa ni nobenih dokazov, da so vse verodostojne in potrdil brezpogojno ponudil teorijo o ustvarjanju oblike zrna poškodovana zaradi udara strele izpustov, kot zapis elektromagnetnih silnic, in njihove motnje. Vendar imajo popolnoma vse, brez izjeme, ampak 1 Pomembna značilnost skupnega. Teorija je opisano v nobenem primeru niso v nasprotju. Hipoteza velja za vse od njih, v vsakem primeru pa ni mogoče reči, da je podoben način izločilo v celoti in popolnoma prikazani. Eno od temeljnih načel je treba v vsakem znanstvene teorije in hipoteze dovoljeno. To je ovrgljivi (v angleščini falsifiability refutability). Kdaj lahko nekdo verodostojno dokaže (npr. ustrelil film posnetke ali fotografije, medtem ko je stalno spremljanje in vrednotenje elektromagnetnega polja na kraju samem potrdi), da so nekateri na območju, kjer je bil kasneje odkrili, da pravih krogih pridelka, se ni nikoli zgodilo bliskovito razrešnice na področju . Ravno nasprotno, da se je premikalo zelena bitja z lovke, tujci in leteči krožniki lahko teorija predstavljena tukaj, se šteje zanesljivo nezaupanje.

Dokazi, ki potrjujejo imenuje teorija strele na mestu kroga Crop veliko močnejši, bolj bodo predstavljene vse bolj v nekaterih delih tega. Eden od največjih dokazov res ogromen kup, da 100% potrjuje, da je lokacija v proizvodnem krogu nujno udarila strela v tla, potrpežljivo in natančno, skozi desetletja, ki so zaradi nesrečnih ljubitelje skrivnosti ("záhadologové") sami , ne da bi najmanj pričakoval. Vsaka izmerjena odstopanja kompasa, ker so ti dokazi. Planet, ki se imenuje po svetu, in je dom, med mnogimi drugimi organizmi tudi humanizirano opica vrste človeštva, to je še en način za dosego močne lokalne razlike, kot so geomagnetnih valov na terenu, kot razelektritev preprosto ne obstaja. Še boljše in bolj zanimivo rezultati bodo prejeli, če bi imeli vsaj odklon kompas, ali celo magnetometer. Morda le malo strokovno svetovanje v prihodnje.

Današnje besedilo "delno razvejanih" iz več fizično razlago načel pridelka krogih, saj je bil tukaj dokazi so bili bolj ali manj dopolnjujejo, je bolj radovednosti. Kljub temu, da je še vedno prinaša odlomke dokazov. Nekatere druge dele, ki se bo osredotočilo predvsem na pojave, ki jih nikakor ne more pojasniti možnosti periodičnih struktur in poškodovanih zrn skoraj nič skupnega, se bodo v veliki meri opredeljeni kot intermezzo, kot del njihovega imena. Razrast je res, kjer bodo naključne 1 posvečen vprašanju krog oblikovalci, razne druge dvomljive teorije, vključno z nezemljani (ETS tečaja 1 je popolnoma ločen volumen), inteligenca, žita, praznino, zvezde, planeti, predmetov, rastlin, gliv, živali in podobne razlage Crop Circles, žitne kroge, ki je bil v preteklosti oblikovan. Vsakdo si želi vsaj malo resno je vprašanje škode na posevkih in prenočišča oceni podobno pseudoscientific teorijo, pa čeprav le zato, ker obstajajo. Obstajajo tudi teorije ", še manj" pseudoscientific in škodljiva, kot je Gaia. Na to morda celo škoda, da ne bo delovalo, vsaj ne tako, kot bi morala. Nagrajena zato vsi privrženci vsaj to, da je zelo luštna.

Na srečo za dele je čisto znanstveno gradivo, več kot dovolj.

To bi bilo za danes (double) del končnega povzema izjavo.

 

Jan Ledecký

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Nazaj na seznam objavljenih besedil  

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

pz