Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-zrnje objavljeno-text-4-1 . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Objavljeno besedilo 4/1
objavljeno besedilo iz domače strani www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Domov

sarden.cz, 19 marec 2012

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 
 

Crop Circles

 4. - 1. del

 

 

Oblikovanje grafa v elektromagnetnih polj vrstic v zrnju s pomočjo električnega toka strele izpustov

Crop Circles. Drug možen premislek o načinu oblikovanja, nekaj spremljevalnih pojavov, posredni dokazi.

Današnji del je uvod pred studiozno publiko seznanil z drugim dokaz, iz katerega jasno kaže, da so žitne kroge ustvarila mati narava s svojimi lastnimi sredstvi, kar sam, brez kakršnega koli posredovanja tujcev iz vesolja. Generira je sam in samo prek fizičnih sil, lokalni, zemeljska. S strelo izpustov. Vsak piktogram v koruzo, da je precej neredno, in tisti, ki bo to res, gre predvsem za poljske linije zapis v električni tok, kar je nad tem področju, kot tudi v bližini podzemne železnice so se pojavila med strelo izpustov. Delno lahko sodelujejo in snemanje tožbo in mehanske sile (simetrična eksplozija širi na straneh, kot ognjemet eksplozija rakete, ali proces znotraj valja motorja z notranjim izgorevanjem), in se zapiše kot majhna, na prvi pogled povsem teoretičnih naravi mikroskopsko poškodbe tkiva lahko (še in smerno usmerjene). Brez pomoči vseh primitivnih ali neobstoječa vseh tujcev. Danes se bo cenjeno občinstvo seznani z nekaj precej posrednih dokazov.

Med drugim: pridelka krogih obstaja večno. Kaj je danes pozval pridelka krogih, je prišlo na zemlji, še preden se je pojavil kateri koli razmišljanja osebe. Tako ni prišlo v koruzo, temveč v drugih obratih, ki so nastale na zemlji, in to ne le v obratih (sneg, prah).

V današnjem času, v nekaj letih samo na področjih, navedene v nekaj letih ne bi. Kar vprašajte vsak kmet. Delovanje spravilo nekaj ve. Zagotovo lahko nekaj povem osebje, ki je nekoč cruised polja s kose. Tisti, ki so že v razvitih državah, velika večina popolnoma izumrl. Ni res, da so žitne kroge se začeli pojavljati, recimo, iz osemdesetih. Samo niso bile plačane skoraj popolnoma brez ali le zelo malo pozornosti ali pa so bili strogo tajni. V zvezi s pogostostjo, ne pičlost ali dogodek, seveda, tam so kmetje, ki še nikoli niso videli, preden - je mišljen redne vzorce. Ta človek je videl podobne formacije, ki je prikazan v priloženi fotografiji sliko 1, ravno dovolj, da zaprete polja žita premakne za eno leto, lahko pa tudi mimo območja večji od enega kvadratnega kilometra.

Prvi med njimi bo dobila obliko, ki v resnici ni nikoli nihče videl na igrišču, razen seveda upravljavec g kombajn. seveda, da ni nikomur povedala, novinarji in izenačil. Upravljavci pridelovalci so videli veliko, da bi bilo mogoče zastaviti nobenega od njih. Slika je bila pridobljena s pomočjo Google Earth . Koordinira in datum se posredujejo drugim v nadaljevanje. Povprečen znesek je približno 22m in oblika je podobna oblike ki so se pojavile pred nekaj leti v Veliki Britaniji, Nemčiji in Italiji. Vzorec je bil izdelan. Niso preučevali. Niti ni bila nikoli odkrita. S svojim obstojem more ovreči enega od glavnih argumentov za deniers naravnega izvora pridelka krogih. Trdijo, da so vzorci ustvarjajo ljudje, ki so se potem imajo dobiček od svoje "odkritje" in "raziskovanje" in potem lahko izreče različne teorije o vseh možnostih njihovega izvora. Oblika, ki ni bil nikoli "odkril", da ne bo nikoli mogla biti "študiral". Torej, dragi deniers za dostavo nekaj časa boljše. Glede na to, da je bila oblika odkrili po naključju absolutno, ne neki ciljno iskanje, bi morale biti na desetine podobnih primerov samo Google Earth in aerofotografij nikoli objavljene na tisoče. Samo gledam. Hkrati preneha veljati eno od drugih argumentov nekaterih opazovalcev, piktogramov, ki trdijo, da so žitne kroge tujci, ki se trudijo, da nekaj sporočiti do človeštva skozi njih. Samo idioti pišejo izjave, da nihče ne bere.

Na podlagi zgoraj navedenih številk, seveda prej ali slej prijavi nekaterih njenih "avtorjev". To smo storili, je bilo tak in tak, da smo tako napredni in tako. Duševne motnje so včasih pošasten in zaprtem oddelku medicinski inštitut predavatelj gospod Chocholoušek že več ležišči kletke přichystaných.

Dejavnost motnjami v duševnem razvoju posameznikov - Circle-oblikovalci, ki so izdelani kroge, precej prepričljivo zavrača te kroge rastlinskih vrst, ki so se pojavili v mestih, tako skrbno varovana, da je vdor morebitnih vsiljivcev preprosto izključeno. Nekaj ​​primerov.

Slika 3: žitne kroge v bližnji prebivališča državah britanski premier

DAVID PAUL (30. junij 1991) Rezanje je bilo pridobljeno iz virov, ki nismo vedeli, da je bil datum ni nadalje obravnavala, vendar pa verjetno strinjate. Ime lista zaznani, vendar tako je splošno znano.

Varnost škandal izbruhnil ponoči, ko so se pojavile velike kroge posevkov na kmetijskem zemljišču s podeželja prebivališča predsednika vlade. Krogi pojavljajo le nekaj sto metrov od Chequers, kjer je John Major preživi vikende. "Če bodo na njih je kriminalcev neverjetno, da so ju ujeli s strani varnostnih sil varujejo predsednika vlade," pravi Lena Godsall-Bottriell, da krog pojavil dan prej. "Tudi če bi bilo delo nezemljani, še vedno ne morem razumeti, kako je mogoče, da nihče ni opazil, kaj se dogaja," dodaja gospa Godsall-Bottriell, urednik neodvisnih lokalnih Terrick knjig. Thames Valley Police sinoči dejal, da se krog na domačiji pri Wendover ne ve ničesar. Zdi se neverjetno sporočila predstavnik iz Downing Street: "Vemo o proizvodnem krogu v Chequers, vendar ne predstavlja tveganja za varnost." "To je poslovna ljudi. Je popolnoma naraven pojav, ki je verjetno povezana z vremenom."

Nekaj ​​ljudi v zvezi z pridelka krogih vedno izražena natančneje kot podrejene, v takratni britanski premier John Major in Njenega veličanstva teme: Ja, to je povsem naraven pojav, povezan izključno in samo še z vremenom, predvsem v enem od svojih skrajnih procesa. To je samo škoda, da so vsi predmeti in uslužbenci končal razvoj njihova začetna zdi zelo uspešnih idej. (Pa je res tako? Izprazniti nekatere od njihovih sodb, in druge ugotovitve v poročilih tajnih arhivov in 007? Clouseau?)

Primer je naveden tudi v krogih Poljedelstvo je pokazala objave: Jezik svetlobnih simbolov, Judith Moore, Barbara Lamb, Light Technology Publishing, 2001, stran 49:

V največji varnostnem območju v bližini prebivališča državah britanskega premierja v Chequers in piktogram pojavil v obliki križa Celtic. Ena od vej križa je tiped s trikotnikom, kot pa možnosti bi bilo krog in konica trikotnika je bilo že naravnost na stalno prebivališče. Dobro nadzorovano mesto zanikala hoaxers pri delu.

Najbolj varno območje v bližini vikend prebivališča britanskega predsednika vlade piktograma Chequers pojavil v obliki križa Celtic. Ena od vej križa se je končal s trikotnikom namesto krog z vrha obrnjena natanko rezidenci predsednika vlade. Previdno nadzor na celotnem območju popolnoma izključuje kakršno koli delo za ponarejevalec.

Avtorjeva opomba: skrbnosti, ki varujejo takšno mesto bi zagotovo Njenega veličanstva teme in ministri britanske vlade (Da, gospod predsednik vlade ...) lahko našli zapise o nevihti, pred odkrivanje vzorcev, čeprav je trajalo več kot 20 let nazaj. No, če ne oni, meteorologi definitivno da.

Tretji čas je isti primer omenjena v knjigi Skrivnostni pridelka krogih, Hesemann M., E. Tóthová, ETNA 1997, stran 31 (torej quote in spremljevalni fotografije): "Ko lokalnih novinarjev razgovor sekretar John Major, da varnostni sistem zazna ustvarjalcu te formacije, ki jih je prejel uradni odgovor, da ni tveganja za varnost v krogih . žita povzročil meteorološki pojavi, lahko torej še naprej ugibati, kaj bi lahko bilo vremenske razmere, ki ustvarjajo tako simetričnih formacije, kot so naše piktogrami vsaj enega, pa smo lahko vzdih z oprostitvijo:. goljufija, kot je pojasnila ni opcija ".

Objavljeno besedilo spet precej jasno kaže, da je število 10 že dolgo vedo njeni več kot 20 let. Veličanstvo je prav tako prepričan o celotni stvari v obveščena dovolj podrobno. Nevihte in strele so meteorološke pojave. Poseben dovolj informacij nosilca, tako da samo pustite, da mati narava, kako dolgo bo lahko pull skrivnost ljubitelje nemih moje noge, preden nekdo uspe razkriti svoje smešen. Pristaši skrivnosti doslej. Resnično znanje kot ustvarjena Crop Circles je res zelo potrebno krhati grob način dokopat. Ti bo imel svoje nadnaravne razlage in prijatelji zelo inteligentni Nezemljani so rjave srajce. Samo bi zelo dementne tujci želijo ponovno pristati skoraj natanko visoke napetosti žice. Udar razrešnice med seboj, vendar pa usmerja zelo pogosto, in ga priključite ni niti najmanj preprečijo, da je med njimi tkale na tla.

Preden še naprej v opisu mestih, kjer vplivov človekovega delovanja praktično nemogoče, da je priporočilo za bralce, ki bi izdal bolj zanima Crop Circles in bi radi, da jim malo bolj seznanjeni. Za češki govoreči bralci zelo dobro, predvsem pa objektiven vir blog Libor Čermák. Doslej je eden izmed zadnjih, ki se nanaša na Crop Circles http://liborcermak.blog...v-obili.html . Tukaj na ciljni strani lahko najdete lep primer strela na področju, ki je v resnici privlači resnično ustvarjalca v Crop krogi (Crop Krog na Ládví). Podobne slike - dokazljivi dirigent odkrili v bližini kroga Poljedelstvo - je na tisoče.

G. Cermak je mogoče in potrebno, prav tako zelo visoka stopnja objektivnosti pri poročanju, čeprav potuje paziti Anglije pridelka krogih. Zapisal je: "Ne želim bralci naloži kateri koli od možnih hipotez njihovega izvora, ali so tujci, krog oblikovalci, veter prepričanja, Planet Zemlja, žitna žganja ali tajni vojaški projekti, itd" Omenjena sredstva lahko kritizirati en sam, a povsem nepomembnih podrobnosti, povezave, razen iz tekočega leta, ki vodijo do mesta, so pogosti bralec cropcirclesconnector.com na voljo, ker so ponavadi plačani območja gradbišča. V primeru, ki spletno stran, je jasno, da zagotovo v ničemer ne bi porabili denar. Skoraj brez izjeme, vse fotografije so na voljo na drugih spletnih straneh, na voljo brezplačno. Na primer, Lucy Pringle, Steve Alexander, Frank Laumen in še več. Samo vnesite geslo "Crop Krog", lokacijo in datum v vsakem iskalniku.

V blogu L. Čermák lahko najdete število delovnih mest, za reševanje dokaj objektivno opis in ovrednotenje vzorcev v zrnih, predvsem v Angliji, ampak tudi v naši državi (Češka) in drugod po svetu. Mnogi kraji avtor obiskal osebno, tako da svoje prispevke lahko služi kot dragocena zbirka informacij. Drugi prispevki so namenjeni znanih osebnosti belih konjih in ljudi drugod pojasnjuje izvor in uporabo imena Lines Ley in bolj osredotoča tudi na vprašanja o Keltih in prazgodovinskih naselij in drugih prazgodovinskih megalitskih zgradb. Zelo koristno za razumevanje zgodovine in kontekst opisanih mestih lahko samo priporočamo kot zelo dober vir.

Drug zelo objektiven vir, ki se ne ločuje jezikovne ovire, slovaški strani opazovalci www.uforevue.sk skrivnostne pojave. Na primer, stran http://www.uforevue.sk/news/53/55/Nadherny-kvet-v-poli-pri-Kozarovciach/ . Avtorji spletne strani je treba pohvaliti za neprimerljivo pokritost objektivno pojava naokrog. Opisujejo njihov pristop k pojavu naokrog jasno uvršča med absolutno odlično, strokovno, opisno medij poročanja. Objektivnost novic je mogoče primerjati na primer z BBC. Čeprav so trenutno Crop Circles pojav neposredno spodbujajo različne razlage za predenje, s skrivnostmi, tujec, spiritualizem, psevdoznanost, okultno, neznanstveno, včasih neverjetno smešno, včasih demagoški - zmotna teorija. Na njihovi spletni strani, namenjeni za opis pojavov Crop Circles se ne zdi nič takega. Niti ne trudim, da bi poskušali vse bralce zmote in sumljive pojasnila nadnaravnega. Njihove grafične risbe z dimenzijami posameznih evidenc podatkov med najboljšimi, ki je bil kdaj na področju raziskovanja Crop Circles, ustvarjenih na svetu. Na splošno www.uforevue.sk so zelo redki, ugledne strani, čeprav je posvečena vprašanju, ki je že veliko kolegov uspelo "zdrs veliko." Ti bodo, zato je za objektivnost novice tukaj na tem mestu prejel oceno 1 + +, ena z dvema zvezdama. Avtorji besedil - ugotovila, da je ime Thomas Stanković, Miroslav Charlie.

Kot vedno od začetka nenehno poudarjali v vseh besedilih, se ugotovitve, predstavljene tu opraviti z pridelka krogih le absolutni minimum. Nanašajo se predvsem poškodovano žita kjerkoli na svetu, in ki bi želeli, da se zanimajo za to vprašanje, je treba preučiti običajne znanstvene literature in kmetijstva. Grain upogibanje na tla po vsem svetu (kot je na fotografiji 1) nikoli ne pridejo pod vplivom nekaterih neznanih in nerazumljivih sil. Zavojev na tla in samo zato, ker je bilo slabo. Predvsem zaradi uporabe električne energije iz strelo izpustov, pogosto le z indukcijo. Zbledela po prehodu električne energije traja več dni. Nekontaminirani žita traja skoraj vse mehanske obremenitve. Vsak sploščen, ki leži (poškodovan, oslabljen) žito na svetu, seveda tudi vsi prisotni, in prihodnje kroge pridelkov iskanja - žitne kroge. So le njegova majhna, skoraj zanemarljiva podskupina. To, predvsem pa morajo biti vsi ljubitelji skrivnosti, ki obstajajo na svetu, razumem. Lahko se ne strinjam s tem, celo proti njej lahko tudi protestirali, ampak to je približno to ...

To bi bilo dovolj, da je treba nadaljevati.

 

Jan Ledecký

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Nazaj na seznam objavljenih besedil  

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

pz