Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-zrnje objavljeno-text-3 . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Tretjič objavljeno besedilo
objavljeno besedilo iz domače strani www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Domov

13. Januar 2012 www.sarden.cz

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 
nadaljevanje dosedanjih ugotovitev

Račun:

Crop Circles

 3

 

 

Faza vložitve , poškodbe, slabi - Kronologija

      Tam bo preprosto pojasniti načela najpreprostejših oblik, skupni krog - 1 nerazvejanih strele razrešnice ter kronologijo takega vezja v nekaj tednih in mesecih po strelo izpustov. Vendar pa se lahko, poimenovano načela veljajo za bolj kompleksnih oblik. način, vsak skupen naokrog in pravzaprav zelo presenetljivo podoben pogled na trenutni pretok skozi opilki vodnikov. Koruzna stebla se nadomesti z magnetnimi prijavami. V času zaključka obnašati kot igla na kompasu. Fotografija 1 (sklop JL). Daj kaže, kako daljnosežne posledice električnih izpustov, in nič več. S to izjavo se bo zagotovo vse obstoječe samooklicani Crop Circles raziskovalci soglašajo, protest proti njemu pred njim, celo grozijo, da uporu in gori postavi pestmi, ampak to je približno to res vse, ki gre z njim ali proti njej, kot tudi, da lahko vsak od nas storiti.

 

     Najpomembneje pa je treba še enkrat poudariti, da se načela iz zakona nanašajo POSEBEJ precej pogosto, nepravilno vložena , ležečega na tleh zrnja. Ali res izjemna naključje pojavi pravilnim vzorcem, kot so krog, je odvisno predvsem od tega, kako postaviti Faza 1 - izpostavljenost. Ko bo dovolj simetrično, in naslednja faza je preveč "narobe", lahko redno predmet pojavijo.

 

1. faza Izpostavljenost.

      Strele kanal ima premer 5 mm, nikoli več kot 10 mm (ali v primeru močnih pretresov, maksimalno tok 1.000.000 ampera, glej literaturo). Strele Razrešnica obnaša kot žici se je raztezalo med nebom in zemljo, skozi katero teče tok več sto tisoč amperov in v nekaterih primerih vodi neposredno pod zemljo. Ne vedno - v resnici, verjetno skoraj nikoli. Vendar pa ni izključeno, da je pojav nekaterih relativno natančnih krogov namesto nepravilnih polog je, upogne stebla do tal povzročajo med drugim do zdaj, da se velik del energije, izsušena bliskavico zelo hitro pod zemljo, tako da je veliko manj "parazitske izpostavljenosti" (škoda) druge različne nepravilna zrna razširitev velik del energije na površini tal in stez za traktor. Kraju samem so lahko prisotni "naravna droga strele« (pod zemljo), ki bo trenutni izpust relativno hitro nekaj metrov pod zemljo, tako da so neželeni učinki stran dokaj natančen krog na površini pojavijo le minimalno. Strelovod lahko geološkega porekla (vzmeti, počitnice), arheološke (železna doba, bronasta doba), in sodobna (od vojnega stroja propadel, komunalne storitve). Tla so osnova, in zrna na njem deluje tudi kot plasti, snemanje materiala (raster). Podaje tok skozi "žico" je za obsevanje energije v okolico. Ta energija je delno povzročil v rastlinah (kar registrira moč in elektromagnetna izpostavljenosti, ki povzročajo škodo in indukcija omejena doseči zelo natančne krog), ki se lahko vloži v sistem tal in korenine (napetost korak - zelo natančen krog), ioniziran zrak ali Corona Razrešnica (zelo natančen krog). Corona odvajanje in stopenj napetosti hit in poškodbe rastline v celotnem območju delovanja približno enakomerno indukcijsko po oddaljenosti od kanala razrešnice. Možno je tudi, da lahko različne učinke navedene različne polarnost, in njihovo seštevanje in odštevanje, da ustvarite različne koncentričnih krogih. Vse navedene škode pod idealnimi pogoji dokaj natančen krog. Pogoji, ki so vsaj delno podoben ideal, je mogoče poskusiti in le redko mogoče doseči na primer v laboratoriju. V naravi seveda veliko otížněji, vendar: Podobne poskuse (rama strele razrešnica na tem področju) bo narava veliko več kot milijardo na leto, in včasih celo pride ven, je ocenjen na približno en primer na milijon. Njegov namen je ustvariti vsaj eno dokaj redno krog, vse druge "naravne poskusih" več kot "neuspeh" - izhaja "le" nepravilno sploščen , ki leži na tleh zrnja.

 

     Narava torej dejansko nadomesti s "pomanjkljivostmi pri uporabi laboratorijske opreme" je število laboratorijskih poskusov. Ko je Lenin Komsomol avtomobilski tovarni izdelali Moskvich milijonov ali Volga avtomobilov dirkah milijonov Zhiguli, tu pa so tudi nekatere od njih celo delal. Tako potem ponudil Tovariš Brežnjev, ki je z njim, ampak enostavno ne vozijo, ker je bil na njegovem okusu premalo oklepnih.

 

     Nekateri slamice lahko sila zelo intenzivna zračni tokovi in vrtinci, ki sledijo milisekund po šoku in ne trajajo dlje kot delček sekunde, med seboj prepleteni in skoraj "zvezano" vezani in zaviti, vendar je največ 1000000. Električne energije vplivala na število stebel. So rahlo prikriti pridelkih in odkril šele po vložitvi , upogibanje stebla do tal. Verjetno so na namizju, v eni kvadratni meter, kot je v bližini kanala izpusta (za vsak izpust). Stran lahko pride tudi vrti elektromagnetno polje, in več kot 3-faze, in povzroča rastline in mehansko. Rastline, deluje kot dirigent, s katerimi trenutno teče skozi inducirane napetosti ali vodnikom (npr. ioniziran zrak, zemlja, sosednje Roslin). upornost je reda enega do nekaj MOhm / cm, odvisno od stopnje rasti. Stran je tudi veliko napetosti nad več sto tisoč voltov na meter in teče skozi rastline merljivih tokove. Večina rastlin, lahko nekatere od njih lahko zelo pomembno za kratek čas mehansko odvrnitev od ravnotežnega položaja in s tem delno poškodovana, mehansko, da se vrnejo po zaslugi svoje elastičnosti nazaj skoraj ne razlikuje od tistega, v katerem so bile nahaja pred izpustom. Ni bilo vedno le osvetlitve - v dokaj redno omrežje, ki ga sestavljajo rastline je bila uvedena v obliki elektromagnetnega zapisa. Večina rastlin, ki ne sme biti vizualno zaznavna skoraj nič in pokrajina polja nimajo ničesar. Značilno je, da vsaj nekaj dni ali tednov, pa tudi skoraj nič ne zgodi (vizualno). V resnici je bilo celo mesto je opisano v 2. fazi .

 

     Corona Razrešnica je bilo že omenjeno v enem izmed prejšnjih delov in slike. Okoli razrešnice postajo stalno plasti - embalaža iz navpične projekcije zelo natančno kroga in intenzivnost stik z rastlinami znotraj njega, po zaslugi svojega časa bi morala biti približno enake, nasprotno od inducirane napetosti. Njegova širina je odvisna skoraj samo od trenutnega Stroke vračanju in seveda zelo različno, na primer podelitve razrešnice med 3.000 in 600.000 amperov. Dejstvo, da je po tem, ko strele izpusti pravokotno na zemljo, lahko vpliva na koruznih rastlin, dokaj natančno v krogu, zato lahko korona razrešnico zelo pomembno prispeva. Nekateri izpusti, ne sme vertikalno pasti, ki bi lahko pojasnili z različnimi eliptičnih oblik, kot tudi polmesec in pol krogov.

 

     Zelo velik prefinjenost "Izpostavljenost krog", lahko vsaj dva načina (glej v nadaljevanju). Med razrešnici lahko poteka zelo kompleksne posledice motenj (mehanska in elektromagnetna), ki pa bo le opisana v nadaljevanju drugega. V nekaterih okoliščinah lahko skupščina malo, čeprav le dva izpuste, ki sodijo v nekaj metrov drug od drugega na razdalji nekaj deset milisekund, deluje kot generator velike rotacije elektromagnetnega polja (trenutna). To je področje, ki jih ustvari trenutnih impulzov več sto tisoč amperov, da tok pobočju in več kot 200.000 amperov na MICRO sekundo. O tem pa v nekaj res drugo nadaljevanje.

 

     Ko Faza 1 - Izpostavljenost strele Razrešnica preskočila načela, ki bi lahko privedle do precej natančno krogu, je tipičen vzrok povsem normalno nepravilna hrana , koruza stebla bend na tla, brez katerega bi bila sicer na vseh področjih, ne ploska , leži na tleh (stebla upognjena do tal), skoraj nič. Nekateri slabši, "piskanje" izpust, vendar je večina sosednje rastline lahko preživijo skoraj brez praske do žetve. Dejstvo, da redno vložitev , upogibanje stebla do tal po udaru izpustov ni skoraj nikoli ni vse o vzorcih Podoben primer slika 2, fotografije avtorjevega lastne besedila. Lokacija je prisoten HV 22kV, ki je prevzel funkcijo zaščite pred strelo. Po strele izpustov je pomemben del energije, ki se razdeli na širšem območju običajno vlažne zemlje površine, večina najbolje po traktorskih poti. Začetni polog , upogibanje stebla na tla vse, celo nepravilnih oblik je skoraj enak vrstni postopek, ki je opisana tukaj, pogosto v eni sami noči ali v dežju. Fotografija je bila sprejeta dva do tri tedne po nevihti, čeprav prejšnji dan je bil po nekaj polog , upogibanje stebla do tal okoli veliko širokih trakov Domačin ali spomeniki. Dnevno preverjajo in fotografijo.

 

     Izpostavljenost prizadene predvsem meristémových tkiva, to je v primeru koruze skoraj izključno od aprila do maja, po možnosti do sredine junija. Poleg tega lahko nekateri marca, in že prej nevihte, zlasti v zimskih žit. Ustvarjanje pridelka krogih je zelo pogosto dokumentira "po nevihti". Storm (samo vlage temveč tudi vse bliskavice, veter), vendar je v tem primeru samo delovala predvsem kot Stage 4, po katerem je bila vidna podoba, ki se je pri rastlinah v nekaj tednih. Avgust strele, tudi če jo sebesložitější motnje in resonanco, da ne bi zapis rastlin, snemanje materiala ne deluje več. Lahko vam pokažem samo mehanske učinke šoka in povzročijo vložitev , upogibanje stebla do zemeljskih rastlin, ki so že bili oslabljeni zaradi udara strele električne energije, nekaj tednov pred tem, včasih v "snemanjem" od marca do maja.

 

Faza 2 Slabitev rastlin (izvira).

      Večina rastlin, prejela pa Odvečno zrnje (škodljivih), vendar ne smrtonosno dozo energije. Ti so bili v njem škodljive kemikalije, in so začeli z njim na nek način za nadomestilo. Trenutno teče skozi površino tal ali pod njo, določene spremembe na področju kemije tal (pH, hranljiva sestava) in stanje rastlin tako zelo presenetljivo spominja na stanje, ki nastane po presajanju. To se imenuje šok presaditev, obrat po doživlja zelo podobne težave, in na splošno kaže, da bo vplivalo na oceno približno vsakih štirinajst dni, vendar dlje počasna gospodarska rast in kasnejše zorenje. Del rastline umre, potem ko je udarila strela v žitnih pridelkih se ocenjuje, da je le nekaj odstotkov (vendar 20-30%), in ne kmetje neizkušeni oči niso niti najmanjše možnosti, da nekaj priznati. Z tanjše in šibkejše od prvotne vegetacije rastlin lahko sčasoma lahko privedla do opaznega povečanja rasti plevela, ki ga je mogoče opaziti po spravilu kot izrazito zelene površine Fotografija 3 - Ancona , Italija, vzorec opazili na 10. Junija 2007. Tukaj je stanje po žetvi, pridobljeni iz Google Earth , posnet leta 2007, koordinira N43.574443 E13.432214 ° °. Podobne posnetkov na tleh po spravilu pridelka krogih, je na stotine.

 

     Večje rastline (več osebkov na kvadratni meter), kot so krompir, sladkorna pesa, čebula, bombaž lahko vse propade, ker ne preživijo akcijski sestavni celotno območje, kjer živi z njimi. Najbolj standardni v ring, ampak da kmetje že poznajo in ne preveč odložilnim učinkom, kot je bilo že omenjeno nekje. Eden prihodnosti serije se bo v celoti posvečen zgolj in samo iščejo resnih kmetijska in botaničnih znanstvenike in raziskovalce na učinke izpustov na Besko monokulturnih poljščin, kot so bili navedeni v strokovnih revijah in literaturo. To bo mogoče zagotoviti, da imenovani strokovnjaki zelo dobro vedo, kaj se dogaja v tej zadevi.

 

     Odkritje odmrlih rastlin sledijo vedno vsaj nekaj dni, ampak celo tednov po strelo izpustov. Vse rastline, tudi tisti, ki so bili ubiti takoj poravnati so sprva ni mogoče ločevati od nepoškodovana. Šele kasneje začeli vihra (nekaj dni, pa tudi 1-2 tednov po razrešnici), in na koncu umre. Nekateri preveč prizadela smrt rastline lahko preživijo nekaj časa (kazati znake življenja, tj presnovo). To je odvisno, ki obiščejo to mesto prej. Izkušeni ugotavlja, da je kmet udarila strela tukaj, ni in nikoli ne bo zaščito pred njo in problem je nadaljevala. Stanje lahko traja omenile v kateri koli znanstveni publikaciji. Če obiščete katero mesto ufologist, záhadolog ali katero koli drugo samooklicani "strokovnjak" na raziskavo pridelka krogih, položaj tudi ujame (in še več). Ugotavlja, da je verjetno pristala tujcev. Ali kaj piše na terenu mikrovalovno pečico, laser, ali raje nekaj popolnoma neznanega in nezaznavno vrsto energije. Lahko je tudi opozoriti, da so počeli nekaj povsem drugega, ali pa vse skupaj. On bi napisati članek o tem, kot je mogoče, da v številnih revijah záhadologických, kaj v svetu so bili tam, in teče z njo po záhadologických konferencah po vsem svetu že več let.

 

3. faza Pojav sindikati oslabelih rastlin, ki vsak zase nagnjena (površinsko napetost vode, Van der Waalsova sila)

    Listi rastlin, ki oslabi (vihra), ki je skoraj upogiba pod lastno težo. Nagnite na stran, bolj ali manj naključno, nekateri predloga o sebi. Ustvarja naključne zvezke, deset do sto slamic (nekaj kvadratnih decimetrov), ki, čeprav sama ni izpolnil svojo težo, ampak s pomočjo "tovariši stojijo blizu njih" je nagibanje pavza. V tesnem stiku z pokaži Van der Waalsova sil (površinska napetost vode), začasno zvezo za nekaj časa opazno strdi. Razmere bi se lahko imenuje "iz domino učinek", "hiša iz kart" ali "tipiju". Ponavljajoča absorpcije vode in sušenje, lahko rastline držijo skoraj dotika mest in nimajo polehnout (stebla bend na tla) do spravila ali Polehna , ukrivljene ročke na tla in deloma ustvarila posebno enoto, podobno Fotografija 4, (Photo4.jpg) Vzorec 2006/07/09 Hill Charlbury, Oxfordshire, fotografija Frank Laumen, www.visiblesigns.de, montaža JL nastane nekaj podobnega "zataknilo domin" (prilepili v hiši iz kart).

 

Faza 4 Butterfly (Butterfly Effect)

       Lahko opravlja funkcijo jutranji rosi metulj, dež, veter, grmenje, strele. Samo iz radovednosti, sem pravkar imenovan jutranji rosi povzroči telesne teže kot nadzemnih delov pšenice do 1000 ton na kvadratni kilometer (10 ton na hektar), kar je enako 1 mm padavin, ampak je res "Butterfly" . Dež lahko postavite stebla pšenice skupno količino vlage še približno 5-krat višje. Zelo pogosto, hrana , upogibanje stebla do tal (začetna) se zgodi v nekaj urah, večinoma mokre, čeprav gotovo obstajajo izjeme. V večini primerov gre za manj prizadetih območjih postopoma oddaljen od kraja dejavnosti do žetve. 1. Polehňa , ukrivljen stebla do tal le najbolj prizadetih območij - nekaj odstotkov pred žetvijo so sploščeni , ki leži na tleh 10 odstotkov. Včasih celo 90.

 

Faza 5 Verižni učinek

  Razmeroma preprosta in razumljiva proces, ki še vedno stoji pecljev pakete zaporedno šteje prekrivajo. V tem obdobju, ni verjetno, da sodijo ščetke 1 dolgi vsaj ena na drugo. Država pade veliko kilogramov materiala na kvadratni meter povprečne višine dveh metrov, lahko povzroči precejšnjo pretok zraka na stalnih rastline lahko pomembno vplivajo na silo. Priča takega pojava, morda eno izmed fraktalov na Stonehenge - priče opisujejo postopno namestitev zrna v zemljo v nekaj minutah, med katerimi, s sunki vetra gibala in prahu. To je ustvarilo vtis, da če se premika nekaj zrn preusmerjen tornado, ki jo povzroči nenavadno energijo, kar povzroča vse vlaganje , poškodbe, slabi. Priče jagoda je strah vas opazili dogaja spoznal, da je gledal, kako je država šteje za sorazmerno hitro nekaj ton materiala. To samo po sebi moteče, da nekateri bodo zrak in prah merljive sile, ki lahko le prispeva k dokončanju začetega dela. Skozi lahko učinek domin razlagati tako, ONU sicer zelo težko razložiti z dejstvom, da se v nekaterih pridelka krogih je bil zelo urejeno razporejeni v med seboj splete pecljih. To velja za popolnoma nepravilno vložena , ležečega na tleh zrna, lahko opazimo nekaj podobnega pogosteje. To je samo žalostno potrditev precej viden (in precej žalostno) dejstvo, da je velika večina záhadologů, ki je kdaj obravnavala pridelka krogih, pogosto, nepravilno sploščen , ki leži na tleh koruze v življenju ali spotaknil. Fotografija 5 - fotografije avtorjevega lastne besedila.

 

Povzetek procesov, vključenih v kronologijo razvoja vložitve , poškodbe, slabi žita

Prvič Izpostavljenost

Drugo Slabitev stebla

Tretjič van der Waalsova (voda površinska napetost, adhezija in kohezija)

4. Butterfly Effect

5. Verižni učinek

 

Časovne procesi Kronologija

1 - drobec sekunde do nekaj sekund.

2 - nekaj dni ali tednov, več kot dva meseca.

3 - nekaj ur do dni.

4 - nekaj sekund do minute (ali več).

5 - minut do ur (ali več).

 

Greš 2 in 3, lahko pa se skoraj nerazkosane, brez ostrih meja. Se odpravljate na 4. in 5. maja spet seveda veliko več, in nekaj posebnih primerov, eden od njih zelo značilne za leto 2011, se lahko omenjena dejstva zelo jasno dokumentiran. Oglejte si nekaj drugih nadaljevanji.

 

Fizikalne in kemijske (biološkega) procesov v različnih fazah razvoja vlaganju , poškodbe, slabi rastline

1 - Električna (uvod, prevajanje tok, elektromagnetni valovi + motenj in resonanca), aerodinamike, mehanike (tlak in šok valovi, vibracije površino zemlje, interferenca in mehanske površinske nihanja resonance na zemlji, v zraku in na površini zrn Lanu - vetra valovi in ​​krogi ), elektrokemija (električni tok, ki poteka skozi posledic tal in rastlinskih tkiv rešitev, kemije, termokemija, piroliza, redoks reakcije, odprava kratkoročnih in začasno radikalov oksidacijo dimov elektrokemične z velikim številom nastane v rastlinah in zemlje

 

2 - kemija, biokemija, biološke in fiziološke procese v rastlinah, rastlinskih vedenja pod pogoji zelo podobni posledice přesazovacího šok odpravo posledic škodljivih kemikalij iz faze 1, fitopatologija (posledice škodljivih kemikalij = zmanjšano odpornostjo oslabljene rastline proti vsem rastlinskih in živalskih škodljivcev)

 

3 - Mehanika, fitopatologija (nadaljevanje), stohastični procesi, fizikalnih pojavov (VDW sile, površinska napetost vode, adhezijo in kohezijo)

 

4 - Mehanika (postopek inicializacije faza 5), ​​fizikalne pojave, zlasti procesu premagovanje Van der Waalsova sile, adhezijo in kohezijo

 

5 - mehanika, proces preoblikovanja začasno potencialne energije v kinetično energijo, aerodinamiko (začasna pretoka zraka, ki jo povzroča iz obsega zalezuje njegovi začasni napetosti na svežnje stebla še vedno stoji)

 

Nazadnje je treba poudariti: Domino učinek je verjetno povzročilo občutno prefinjenost prvotno ni preveč enakomerno "naexponovaného" rob kroga. Stoji na robu svežnjih bolj trpežne, manj močno prizadela in oslabljen pecljev, kot na sredini. Njihova priklonila do tal, da lahko samo skupna teža veliko stebel, hvala nagnjenim domino efekt. V nasprotnem primeru je verjetno, da postane pravokotna da zdrži do žetve. Nasprotno, druge, šibkejše in dosegel še dlje od centra kot druga, se bo država še naprej, saj so skupina, ki spadajo obseg stebla mu izogne, ali pa niso prišli do njih. Spremni diagram prikazuje rdeče vzorce hypothetického znatno prizadeta območja, zelene vplivali. Slika 6 - prikazuje spiralno pot iz domino efekta v regiji do točke, ko se ne ustavi. 

 

Zato bi bilo del monothematic današnjem vse Kronologija.

 

Jan Ledecký

 

 

     Nazaj na seznam objavljenih besedil  

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

pz