Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-zrnje objavljeno-text-2 . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
2. objavljeno besedilo
2. besedilo objavljeno iz domače strani www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Domov

www.sarden.cz - spletna revija Science Fiction razmišljanje: Crop Circles 2/1

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

Skrivnost rešena, bi radi vzkliknil. Resnica je, da je naš zunanji dopisnik za njegovo razlago pridelka krogih ima jasen, logičen, in zdi se, da je tudi logično sprejemljiva rešitev. (komentar administrator - www.sarden.cz - hvala, JL)

Račun: 

Crop Circles

 2/1

 

 

Nekatere možnosti oblik

Ta dokument je brezplačna nadaljevanje ugotovitev v zvezi nove poglede na oblikovanje pridelka krogih, ki je bila objavljena v http://www.sarden.cz/uvaha-kruhy-v-obili . Vas seznanijo z nekaterimi drugimi možnostmi za razlago pojava. Osrednji motiv obrazložitvi je bilo dejstvo, da ne samo žitne kroge, temveč tudi vse sploščen , ki leži na tleh žita na svetu, so zaradi udara strele izpustov na področjih. Slabijo in žito Polehňa , njegova stebla se sklonil na tla, najpogosteje pa šele po nekaj tednih razrešnici, kar je povzročilo vse. Nad področju, saj je bilo veliko mehansko - elektromagnetna eksplozija, ki se pojavi v strukturi rastline ("napisom" ali "naexponovala"), ampak hrana , upogibanje do zemeljskih culms ( stebla upognjena do tal ), se povečuje zaradi slabitve tkiv po mnogih dneh . Redni vzorci so ustvarjene samo v popolnoma izjemnih primerih v soglasju številnih naključij. Ampak včasih skozi resonanco in motnje, mehanske in elektromagnetne, so lahko zelo zapletene, tudi zaradi dejstva, da je vsaka eksplozija je še posebej na začetku ponavadi širi v vse smeri zelo simetrično.

Moto: brez pridelka krogih, do absolutne izjeme, ki niso narejene za ljudi.

Kaj smo poskušali kjerkoli na svetu, trenutno skupina kroga oblikovalcev - da žitne kroge, ki jih je in jih še nejrůzějším poročali - ni nič več kot figments bolnih motene zavesti avtorjev teh izjav. Dejstvo je, NOWHERE na svetu nikoli niti ena oseba ni zgrajen niti en krog pridelka (do popolne res izjema, kar je daleč pod statistične napake). Vse tako imenovane "pridelka krogih", ki ga nekdo drug, in sicer, da bi kdo krog avtomat ob vsakem naključnem srečanju z njim v popolnoma brez obotavljanja na kraju samem takoj in popolnoma brezobziren UBIL .

Pravica se bo na začetku papirja današnje posledica interaktivnost intenetového format (res od daleč, toda naslednjič, ko da bi bilo bolje) vložila odgovor na vprašanje, ki je bilo zastavljeno v razpravi o prvem delu: Ikkju sprašuje, kako je mogoče uporabo električne energije, kot je kompleksna in natančno oblike . Zaenkrat bo treba odgovoriti, da je "točno" (krogi) - demonstracije, saj lahko elektroerozijska ustvarite zelo natančen krog, le mehansko, glej sliko 1, avtorjeva lastna besedila poizkus. Odgovor na "kompleks" je vključen v vsakem nadaljevanja bo dokazovala motenj vzorec, poskus je zelo podoben. Fotografija je ena vzorec, ki je nastala v debelem sloju moke električne pravokotno razrešnice incidenta s površino, na kateri se širi plast. To je plast moke, to je zrnat material, težo delcev deset do sto milijonink gram, gostota približno 720g/litr - približno sovpada z debelino rastlinskega materiala nekaj več kot milimeter. Levo delovanje enotnega zaključka (2500 V - 0,03 Joule), prav ponavljanje istega razrešnice 10-krat v razmaku približno 200 ms (približno povprečje interval med zaporednimi neurje stresa strele je 50-60 milisekund). Premer manjša enota 11mm, 18mm večja. Ponovite pretoki večji od 4-5 enote velikosti sega zanemarljivo, vendar precej bolj natančne robove. Z nekoliko brezoblične poligonu za zelo natančno kroga. Ker je število izpustov že 6-8 enota ne bo povečala pri vseh, naslednja stvar, ki ne silijo učinke. Redni strele Razrešnica ima okoli 7 nadaljnjih izpustov. Obstajajo primeri, ko se bliskavica nastanejo samo en glavni razrešnice, ampak tudi tiste, katerih prvi glavni izpust 12 še navzdol celo več. Posnetek jasno kaže, da so električne izpusti, tudi v smislu njihovih učinkov moči, ustvarjanje krogov nekaj povsem naravnega in ni potrebno, da se ustavite konec.

Opomba: malo nad povprečjem strele Intensity Discharge je več kot 10 15  -krat višja od intenzivnosti razrešnici, ki se uporablja v poskusu, to je tisočkrat milijon krat milijon. V primeru oblik je precej verjetno, da lahko nastanek nekaterih izmed njih sodelujejo v vseh vrstah prižgali "travo", ali obratno. Kaj je v "izpostavljenosti" za nekatere od njih se odvija na polju, je povsem brez dvoma, presega vse običajne človeške domišljije. Vsakdo lahko predstavljate zagotovo zvok in mehanski učinek povzroča strel ali brzostrelka. Celo zelo šibka bliskavica prenaša in oddaja milijon-krat količino energije (in se premakne z 100.000.000 krat hitrost).

V prejšnjem delovnem mestu opisuje nekaj osnovnih načel, na novo opisanih teorij - vzorci rastlin s strelo izpustov. Prav tako je navedeno, da je verjetno v vsakem primeru je to reden vzorec - Crop Circles. Njihov pojav je za mnoge obestírán desetletjih toliko bizarna, skrivnostnih in nepojasnjenih skrivnosti, da se ne uspe povezati vse rdeče palčkov, Star Warriors, tujci, Predator, Terminator, štoparja, Nosferatu, transformatorji, roboti, fundacija, Caligariové, Marsovci, močeradi, astronavti, zalezovalci, moški v črnem, Galaxy, Avatarji, Frankenstein, Futurama, Star Trek, Matrix, opice od vseh planetov (vključno z modro, kjer se imenuje človeštvo), pošasti, tujcev (ET), Spiderman in Malimi princi skupaj tudi če so dejansko pomagali Številka 5, če se po naključju preživel. Predlagano je bilo, da je verjetno točno isto načelo pripadnosti apartma , upogibanje stebla do tal ( upogib stebla do tal ) in poškodbe na skoraj vseh žita na svetu. Ne samo, žitarice, skoraj vse rastline. Dosledno se pojavijo zelo pogosto nepravilno sploščen , ki leži na tleh oblike ( RDF - naključno sestrelil formacije), ki je ne le vse redne vzorce skoraj neločljivo ga spremljajo, ampak veliko več kot 99,999% primerov se pojavijo neodvisno. Izjema od tega pravila so opisana orkani, tornadi in poplave, vendar niso vključene v omenjene statistike. Daos vzroki ne pusti koruza sploščen , ki leži na tleh, vendar je popolnoma uničen. To ne gre le za "neugodnih hidrometeoroloških razmer," vendar naravno nesrečo. Kmetje v teh primerih ni pomembno, da so imeli nič izkoristiti, ne žel, kar je ali kam naj se shrani. Morajo najprej pridobiti nove stroje in vzpostavitev kmetijskih poslopij, v katerega je umeščen, do takrat pa smo začeli skrbeti za naslednjo sezono žetve.

Kot je mogoče eden od dokazov, ki podpirajo teorijo je navedeno razvidno, da zrno v rednih in nerednih vzorci kažejo povsem enake spremembe postave - otekle, loki in razširjenih vozlišč. Vse, ampak res popolnoma in v celoti so vsi ustvarjeni z negativnim geotropismu in fototropismu, nikoli in nikjer nič, kar je strokovni kot laični javnosti kmetijske realnost je dovolj poznana raziskovalci pridelka krogih, ampak let potrpežljivo poskuša obdržati javne nekaj povsem nabulíkovat drugega. Trdijo, da je "skrivnostno moč" je sprva zelo hitro (sekund do minute) vozlišča upognjene ali podaljša. Drug primer, trdi, da je zelo podobno pregibanje ali razširitev skupnega in tkiv škodo, ki prikazujejo vzorce rastlin, se lahko doseže z mikrovalovno energijo. Ste že, ampak očitno čisto "pomotoma" doda rastlin ali njihovih delov, ki so bili predmet teh mikro količine (kot tudi toplotne in električne) energije, da se ublaži njihova tkiva so tako mehki, ker so termično obdelani, s čimer v celoti in popolnoma mrtva, in po nekaj dneh (ob krogov iskanja), po kateri je polje bilo niti blizu. Dead je takoj in rastline, ki so bile izpostavljene le rahel odstotek energije, kot je potrebno za mehčanje tkiva (ocenjena na manj kot 1%). Res je torej skrajni čas, da se zaustavijo svoje blodnje. Takojšnje (v nekaj minutah) pregibanje in podaljšanje vozlov (kot tudi druge dele rastlin), zaradi kateregakoli energijo ali silo, je povsem nemogoče brez njihovega popolnega uničenja, in se lahko kadarkoli poskusi opakovnými, da bi dokazali. Za podaljšanje vozlišča pride v tistih primerih, ko njihova moč ni dovolj za odpravo rastline - prvi, drugi tretjim vozlišč od tal. Tako kot vse druge vozlišč, ki poskušajo povečati število celic na eni strani naprave za dvig, vendar jih ne uspe, zato se je število celic nenehno rastejo in tako podaljšati vozlišča (poenostavljena razlaga). Kolénkům nihče ne pove, da je njihova dejavnost ne vodi do pričakovanih rezultatov, da opusti brezplodna si prizadevajo, da je v opremljen z naravo in rastline, v milijonih let evolucije doslej ni uspelo dogovoriti o meni, da je bilo treba ničesar spremeniti. Bend vozlišča, ki cveti vsaj delno povečati vsaj del rastline. Delni viłjo rastline so najbolj vključeni vozlišča tik pod internodes, iz katerih raste na LABOD, malo manj še vedno ena ali dve pod njim. Nekatere lahko obidemo okoli 90 stopinj. Upogibanje vozlišča zgodi povečanje (nepovratne) števila celic na nasprotni strani, ne s spreminjanjem oblike in velikosti celic, s čimer zadebelitev zgodi.

Skoraj vsi raziskovalci, ki je že kdaj ukvarjali z vprašanjem pridelka krogih in javnosti na svoji spletni strani občasno seznanjeni s fotografijami vozlišč - ukrivljen, napihnjenosti in razširiti, vključno s tisto, kar pravijo explosed vozlišča, vozlišča ali pihano izdihavanje votline.

Fotografija 2 je le majhen vzorec slike iz vseh krajev, kjer se je po vseh pridelka krogih niso bili spomeniki (fotografije avtorjevega lastne besedila). Takšna vozlišča ukrivljen narava pripravlja vsako leto po vsem svetu na področjih, ter travopolních travniki in divje rastje več kot 10 15   (10 17 ¢, 10 18 ?) in žitne kroge tam je precej manj od odstotka milijonti od njih, vendar so videti popolnoma kot dobro. Medtem ko pridelka krogih sreča v življenju, da so nekaj, kakor tudi deformirana vozlišča najti na področju fotorafii popolnoma vsem, ki so se pravočasno (v naši zemljepisni širini približno aprila do avgusta). Če ga ni želel v škatlah, lahko celo raste v loncu na domu in kasneje (če niso dovolj dobro razvite vozlišča) nahnutím lonce v vodoravnem položaju, da bi izsilili da rastline za ustvarjanje ukrivljene in razširjene vozlišča, ki, kot večina pridelkov fotografije raziskovalci krogov padel. Jaz explosed vozlišča bo prišel, in vse to brez vsakršnega koli ukrepa "dodatne energije", kot so mikrovalovna pečica.

V bistvu, Circles Crop raziskovalci pokazali samo, kako to deluje v naravi, in da deluje, kot bi moral, in kaj vozlišč, nič več. Vozlišča ne počnejo nič drugega kot to, kar izvajajo že milijone let, vendar krogi pridelka raziskovalci, da nihče ni nikoli rekel, da je. Ena od njihovih nalog je kolona smer rast rastlin, v navpični ali pa se nagibajo k luči, da je negativna geotropism in phototropism. To se naredi nepopravljivo razmnoževanje celic na nasprotni strani v želeno smer nagiba, ki se začne nekaj minut po rastlina odstopanja zabeležiti. To se dogaja predvsem še vedno v loku navzdol rastlin na tla, ki ne sme biti vedno kratkoročni proces - minut, ur, lahko traja nekaj dni. Če je bil učinek vozlišč zadebelitev moči poveča število celic, ne zadošča za spremembo smeri rasti v želeno smer, so celice na dodano stalno bezgavk in le podaljša. Za razširitev (in hiperplazija) vozlišča pride tudi, če bi imel opravka z več rastlin nagiba v različnih smereh. Raziskovalci pridelka krogih neseznamují javnost nič drugega kot, da deluje v naravi, kot bi moralo, le da so celo pojav nekoliko izkrivljena, in poskuša razložiti svoje zapletla. Ni skrivnost, ni nobenih znakov, ne čudeži, brez nepojasnjene energetskih procesov. Narava. Narava je dober fant. Skoraj tako kot sodbi Eman.

Pri mladih rastlin iz družine Poaceae razvila brez vozlov (do 15 cm dolžine), lahko podobno obnašajo na kateri koli del obrata podanem mreže (meristemsko) je še vedno povsod, in to še ni dovolj raznolika, medtem ko je v bolj razvitih rastlin le kolénkách - vozlišča.

Trditev, da vozlišča zložljivi ali podaljšek, so se pojavili "z neznanim in nerazložljive sile", ali katero koli moč opredeliti vsaj malo (mikrovalovno sevanje), in celo nekaj sekund več kot minutah, je popolnoma v nasprotju z realnostjo. Ideja, da je prvi bend in razširitev vozlišč (v zelo kratkem času), saj so rastline dal na tla (v zelo kratkem času), ne da bi poškodovali stebla, potem pa poskuša sedeti, je eden od največjih napačnih predstav o tem, kaj je Crop Circles v raziskovalci prišli, in to je do njih kako dolgo želijo, da ostanejo v njej. Pregibanje in razširitev skupnega in tkiv vedenja med njim (vključno z morebitno delno škodo - lahko pride tudi s svojo močjo ali smrt poškodovanega tkiva) se botanično in fiziološko zelo natančno dokumentiran in preverljiv postopek, vendar vedno so rastline PRVA položen ali vsaj bistveno ne ukrivi do tal , nato pa se začne postopek le povečanja števila celic kolénkách. Prizadevanja za dvig rastline bodo takoj začeli po vložitvi , upogibanje stebla do tal ( upogib stebla do tal ) (dejansko, kot rečeno, že v času vložitve , poškodbe, šibkost ( škoda, slabitev ), ki lahko traja več dni), in ocenjuje več teden. Mikrovalovno sevanje ali katero koli drugo fizično ali kemično - biofyziologickou nikoli nikogar prisiliti vozlišča v obratu podaljša in podaljša za milimeter, ne upogibajte ali deset stopinj, v kratkem času brez popolnega uničenja (kuhani, strgan ali zdrobljen). sploščen , ki leži na tleh rastlin v vzorcih ali kjerkoli drugje ni kuhana. Ali poškodovana, vendar živ. Takoj po električnega udara tudi v obratih, ki že ima vidne nepopravljive, še posebno elektrokemične spremembe, mehanske lastnosti skoraj ne razlikuje od intaktnih rastlin, slabi tkiv traja tedne.

Velika večina slamic na področju vložilo , ki ležijo na tleh ( na tleh ), pšenični ni pokvarjena, ampak sklonil blizu tal. V nobenem primeru pa ne vse, tako da so poskušali prepričati raziskovalci včasih večkrat pridelka krogih. Nekaj ​​okoli 90%, kar je statistično zelo pomembno vrednost se lahko ponovi kadarkoli dokazov področju raziskovanja (ne le redne oblike, ampak vse tožba , ki leži na tleh ( na tleh ) zrn na svetu, ki je ocenjen mnohomilionkrát zasede več prostora). Rastline poškodovan električni tok, vsaj v delu, ko se je znebila škodljivih kemikalij tako, da se premika navzdol in izključuje korenin v tleh, da se najmanj prizadela zorenje semen. To je le najnižji del obrata, ki je izpostavljena najdaljši in najmočnejši izpostavljenost do teh škodljivih kemikalij, ki se s časom (dni ali tednov), vodi do njegovega pomembnega mehanske redčenje, tako da lahko steblo blizu tal, da bend brez razbijanja. Mehanski zmanjšanje natezne trdnosti (pred zlomom) in upogibanje enostavno merljiva in dokazljiva, samo za uporabo testa (primerjava vložil , ki leži na tleh ( na tleh ) in ne nepolehlého ( neležícího na zemlji ) stoji), kaj šele natančne mehanske meritve. Odklanjanje zdravih stebla pšenice na polovici višine 10 cm pravokotno na smer spremembe podatkov, ki tehtajo približno 10 g - približno 0,1 N, v neposredni bližini rastlin , vloženih , ki leži na tleh ( na tleh ), stojalo približno 10-krat manj, medtem ko je rastline, ki še vedno nepolehly ( slamice, da bend na tla ). Upogib lopatic, da je zdrava ječmen silo približno 3-krat manjši od pšenice. Slabitev rastlin je mogoče v tem primeru, tudi če je le zelo oddaljeno primerljiva oslabila nastajajoči pomanjkanje vlage, zato je tudi možno, da delno simulirati. Pomanjkanje vlage, vendar deluje veliko hitreje in je popolnoma reverzibilna, razen v primerih, ko je bila elektrarna že precej suša nepopravljivo uničeni.

Celoten proces je opisano, lahko tudi v zvezi z načelom naravne selekcije, saj sploščen , ki leži na tleh (poškodovana) rastline so veliko večjo možnost, da se bo svet prinaša nezdravo (gensko poškodovani) mladičev same v glavnem "ponudbo za porabo 'pticami, glodavci in drugimi živali, in po možnosti drugih agentov fytopatologickým - virusi, plesni, gliv. Spremljajoče fotografija 3 golobi uživajo sploščen , ki leži na tleh, pšenica pridelkov, medtem ko je koruza nepolehlého (stoje), stand jim popolnoma nedostopen (fotografije avtorjevega lastne besedila).

Vse redno in neredno sploščen , ki leži na tleh koruze, ki vsebuje majhen odstotek lomljenih stebel (do 10%), zlasti v regiji vložilo , ki leži na tleh ( na tleh ) sestojev. To je posledica dejstva, da v regiji obstaja vzorci poleg oslabljenih stebel zalezuje veliko bolj zdravo in popolnoma nedotaknjena, vendar telo ne more upreti nekaj kilogramov težke mokre mase oslabljene stebla, nizanje državo zaradi domino efekta (razloženo v vsakem nadaljevanja) izdelavo preboj.

Na vse sploščen , ki leži na tleh, je lahko zrno v stebel glede "eksplodirala" ali "izdihavanje votline", glej sliko 4 konveksno zamik. Ampak ne, so na kakršen koli način, ki ga povzročajo pritisk plina povečala rast deformacija poškodovano tkivo in umirajo, in ne na njih celo pred kakršno koli škodo, na vse vpletene, lahko pa je popolnoma normalno rast spremembe, ki se pojavijo v rastlinah v naravnem in postopno dozorevanje Wilt oddelki tkiva (!) . Sprva teoretičnih mikroskopske razsežnosti, uvela kraje z rastjo hitro narašča. Robovi porjavi, kot so strgane koncu lista. Vozlišča v zdravih rastlin odpraviti razlike v navpični smeri rasti za nekaj stopinj kvečjemu od 20 Vozlišča polehlých , stebla sklonil na tla, rastline pogosto prekašajo kotom skoraj 90 stopinj, kar za nekatere lahko privede do spontanega mehanske poškodbe , lastne moči, brez resnih posledic. Poškodbe tkiva električnega udara umrl in porjavijo, ampak je lahko le del vozlišč ali drugih rastlinskih delov. Nekatere poškodbe vozlišča torej le po naključju videti sta bila ustvarjena s plinskim tlakom, v resnici, je prvotno nastala z rastjo mikroskopskih popolnoma nevidne spremembe nekrotično tkivo ( ki bi lahko celo umre povsem naravno posledico zorenja ) in je trajala do nekaj tednov.

Pomembno je opozoriti, da so fotografije so rastline, ki so minili od poškodbe in ob nekaj tednov. Za nekatere rastline, še zdaleč ni vse, so bili glavni škoda, ki jo povzroča električno energijo, in posledice so zelo podobni mehansko - mrtve celice umirajo tkiva. Takoj potem, ko so rastline električnega škoda vizualno ne razlikuje od povsem zdrav, čeprav je v njih lahko našli poškodovano tkivo in velik odstotek popolnoma mrtve celice (ubit zaradi električnega šoka). Samo rastlin ali njihovih delov, ki so prejele številne smrtonosne odmerke električne energije (100x, 1000x več), priznana takoj spremembe - zvit liste, rumeno, zapečete ali zčenalé zoglenelih delov. Po teh prizadetih rastlin, vendar je v nekaj dneh ne stojijo ali spomeniki, medtem ko so preživeli osebki so prvi vidni učinki pojavijo že po nekaj dneh, ampak tednov. Rastline lahko oslabljen, kot tudi (nekateri le) za škodljive snovi, ki nastajajo s strelo izpustov v tla, najpogosteje pa je kombinacija med snovi, ki nastajajo v tleh in v telesu rastlin.

Fotografija 5 je sploščen , stebla ukrivljen na tleh maka v letu 2008 (foto julija in avgusta 2008), in "Signature glavni krivec." Posledice udara strele izpustov na bližnje drevo - apno, ne več kot nekaj tednov, lahko varno ločiti od udara strele, ki bi bila stara leto in več, glede na značilno barvo za sveže poškodovanega lesa. Za dopolnitev vključiti še fotografije na istem drevesu v prihodnjih letih. Oko mnoge spovednik prosti prodaji konoplje proizvodov nad razbil maka zaslzí očitno, da za opisane raziskave še neprecenljivo. Simbol strele zadela drevo je označeno v zgornjem desnem kotu so njegove fotografije iz let 2008, 2010 in 2011. Vse fotografije avtorjevega lastne besedila.

Se nadaljuje ...

Jan Ledecký

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Nazaj na seznam objavljenih besedil  

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

pz