Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-zrnje objavljeno-text-1 . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Prvič objavljena besedila
prva objava zunaj domačo stran www.sarden.cz - internet sci-fi revija
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

www.sarden.cz - spletna revija Science Fiction sarden.cz / obrazložitev obroči, v zrnih

Besedilo je bilo objavljeno tudi sočasno poleg tega v sci-fi Priloge Internet dnevno Invisible Dog na tej povezavi

Če zainteresirana kontakt cropcirclesonline@gmail.com

Račun:

Crop Circles

 

 

Na začetku opredeljenih več bistvenih konceptov. Prva stvar, ki bo "pridelka krogih" preimenovala v "Oblike v zrnju," saj to ni le krogi. Na določeni stopnji raziskav, obstaja težnja, da preimenovanje "polje piktogramov" (PP, angleški Field Piktogrami, FP), saj je bil opuščen ta napor, ampak za zdaj zelo preprostega razloga. Piktogrami so v resnici slike, ki se prenašajo, in sporočijo določene informacije. Kot je razvidno iz besedila, ki sledi, "Oblike v koruzo" absolutno ne posreduje nobenih informacij, čeprav je včasih res zdi. V takem primeru je razkritje nato "dešifrirati", v resnici z relativno visoko varnost, je ponaredek. Primer je "Sporočilo iz Chiboltonu" - 21.8.2001, ali Crabwoodu - 18. avgust, 2002 ali "PI Configuration" - 1.7.2008, Barbury grad, gotovo zelo težko, vendar še vedno proizvaja človeško obliko sil.

Vendar pa bo, ker je to relativno dobro uveljavljeno ime v mestih někteých naslednje besedilo za vzorec kratic Crop Circles (Crop Circles).

 

Za predjed, ki povzema rezultate nedavne raziskave na več točkah:

Prvič Oblike v nezhotovují koruznega niti človeka, niti tujcev, so posledica izključno naravnih procesov. Fizika, kemija, biologija in drugih sorodnih področij. Iz neke perspektive, je tudi možno, da je treba upoštevati, da se lahko vse oblike na zrna štejejo kot posledica delovanja termonuklearne procesov (treba razložiti).

Slika vir

Drugo Je za domnevo, da je prišlo na tem področju, čeprav zelo redko, da se ustvari lažen. So opredeljeni kot ponaredki vzorci, ki jih ljudje, tako imenovani krog oblikovalce. Ampak, ker s statističnega vidika je absolutna izjema, čeprav, da je daleč pod statistične napake - kot je pojasnjeno v že naslednji točki, ne pa o njih v besedilu, praktično ne omenja. Čudno izjema (statistično).

Tretjič Čeprav se morda zdi na najmanj verjetno, da teh ponaredkov je v resnici le majhen del odstotka, kar je precej manj kot tisočinko odkritih in neodkritih redno ali manj redno oblik. Zagotovo več kot 99,9% vseh odkritih vzorcev zrnja zaradi povsem naravnih, zemeljskih sil. Takšna izjava, jasno v ostrem nasprotju z obvestilom o skoraj vsakem filmu ali televizijski oddaji, věnujícímu vprašanje za žitne kroge. Seveda, brez izjeme, je v vsakem takem programu, se zdi, posameznika ali skupino ljudi, ki imajo sedež in vrvice, ki so na videz, ki sodelujejo pri teh potegavščine, kar nekatere skupine opazovalcev večkrat ugotovila, da je to edini pravi način za njihovo poreklo. Iz statističnega opazovanja jasno kaže, da je v prisotnosti filmskih in televizijskih kamer in osebje veliko časa (več redov velikosti) poveča število različnih ročic, ki so na tak kraj obstaja. Samo poglej na kateri koli prenos iz parlamenta. To je še posebej pomembno, da se zavedaš, da vsak, ki v vsakem filmu ali izstop televizijskega programa, da dobi kot nagrado, in njegov obraz bo videl vsaj kratek trenutek tisoče ljudi. Pri nekaterih multimedijskih Egzibicionista še celo nagrado nejvyžadovanější. V opisanih primerih (ponarejevalec oblike) v veliki večini (na srečo), prvi in ​​zadnji čas. V vsakem drugem področju človekovega delovanja naj bi bil podoben nateg je razkrila zelo hitro po tem, kar bi se začel pravi avtor, in ponarejevalce, da enkrat za vselej izpostavljeno in tarča posmeha. Za zelo preprost in enostaven razlog, da izhaja iz naslednjega besedila, resnični in pravi avtor razkriva vzorce v zrnju ne prijavi, verjetno prirojeno skromnost, boste morali to storiti zanj. Če pa čisto po naključju, včasih take ponarejevalce in posnemovalcev izpolnjeni, kar bi res že kdaj zgodilo, bi lahko, jim je dal tako lekcijo, da zagotovo ne bi nikoli prišlo do vsakogar, ki bo sledil. Glede na to, da bi skrivaj krog oblikovalci so po vsakem takem srečanju, dokler rahlo zoglenelih přičmoudlí, vsekakor tak sestanek jih v nobenem primeru nihče ne bi želela, in je še vedno močan izziv: Bodite tako prijazni, bi raje sedel v gostilni in vodi potrošnja. V nasprotnem primeru bi lahko na koncu kot je ta ... Na vaš prispevek k človeštvu je v obeh primerih približno podobno v gostilni in na terenu.

                       lastna fotografija                                                              fotografije vir

4. Oblike v zrn je mogoče, pravzaprav še potrebnih, znamka kot sploščen , ki leži na tleh zrnja.

V smislu vizualnega (pozoravatele navaden pogled) je "koruza stebla, ki je v nasprotju z običajnim navpični smeri rasti je vodoravno ali skoraj vodoravno."

Na področju kmetijstva in - kmetovanja je vse o "zrna delno ali v celoti poslabšanih polehnutím , upogibanje stebla do tal (težko ali v celoti neskliditelné) ". Iz istega zornega kota, v mnogih primerih višja raven žitnih škodljivcev kot okoliške vegetacije lahko tudi razgradi v večji vlažnosti stopinj.

Iz fizičnega vidika je mogoče ogledati sploščen , ki leži na tleh zrna gotovo veliko načinov, lahko izberete eno, verjetno zelo tipično: sploščen , ki leži na zrna tleh "žit, katerih potencialna energija enaka nič ali skoraj nič."

Čudno Izjema se pojavi vse sploščen , ki leži na tleh koruze, ne samo tisti, ki se pojavlja v rednih vzorcev, skoraj enak način. sploščen , ki leži na tleh koruznega zrna so oslabljena , ki ploska , stebla je ležal na tleh, zahvaljujoč slabi ki se je pojavila po poškodbi , nikoli obratno. Koruza je bila 1. poškodovan (sprva brez opaznih posledic), in samo zaradi te poškodbe pride na njeno oslabitev. Ponavadi zelo počasi (dni ali tednov), nato pa končno Polehňa , so njegove stebla upognjena do tal (včasih še to ne vedno). Zdravo, nepoškodovano in nedotaknjeno zrna nepolehne ( ne zvijajte stebla do tal ), skoraj nikoli. Vsak sploščen , ki leži na tleh koruze povsod, celo vzorci in vse nepravilno sploščen , ki leži na tleh, na voljo enake funkcije - zvita, zatečena in podolgovate vozlišč, je večina (nad 90%) neukročene stebla oviti blizu tal, različne rasti nepravilnosti . Nekaj ​​časa po vložitvi , upogibanje stebla do tal ( upogib stebla do tal ), rastline spet poskuša dvigniti, kar je manj poškodovana delno uspešen, nekateri ne. V prvem primeru je mogoče upoštevati krivljenja vozlišča v drugem podaljšanju.

Nekateri raziskovalci iz zrn vzorcev, menimo, da je vpliv neke vrste zelo nejasno opredeljene sil (mikrovalovi, infrardeča svetloba, vortexes minitornáda, prepričanj), da je področje nikoli ni videl v akciji ali njihova prisotnost ne more biti objektivno dokazati, da ASAP , da pregibanje in podaljšanje nekaterih drugih vozlišč, in šele kot posledica take škode, do obratov Polehňa ( zvita stebla do tal ). Vsi ti strokovnjaki morajo vedno disabuse: Za razširitev in prožnim vozlišč na steblih ni žit ali kateri koli drugi osebki iz družine Poaceae (Poaceae), niti katere koli druge rastline, nikoli prej polehnutím , upogibanje stebla do tal, ampak po. Bo prišlo (podaljšanje in pregibanje vozlišč), predvsem zaradi geotropismu v času, ko je sploščen , stebla sklonil na tla, rotlina poskuša sedeti spet (če to stori, je z vozlišči - vozlišča -, katerih naloga je, med drugim premaz odstopanja od vertikalna rast - negativna geotropism). Obnašajo podobno in rastline brez skupne in večje rasti in števila celic v nekaterih delih stebla ali debla, da bi dosegli trajno spremembo smeri rasti ..

Ena od glavnih pomanjkljivosti skoraj vseh predhodnih analizah pridelka krogih v dejstvu, da je njihova raziskovalci zelo hitro in pogosto zelo poudarjeno povabil, da bi skoraj vse svetovne obstoječe Ufologija, záhadology, astrologov, esoterics, dowsers, Okultisti, numerologija, Oracle, PSIHOTRONIKA , GAMESTER, čarovnica, čarovnice in razni drugi strokovnjaki na podobnih področjih. Ob 01:59 področjih človekovega delovanja, znanost in znanje, verjetno predvsem v zastrupitve in stupor in nadnaravno skrivnost opazovanega pojava, vendar pa se je skoraj uspelo pozabiti. Ste pozabili rešitev za kompleksen problem strokovnjakov na tem področju, ki bi lahko celotno vprašanje zagotovo "pripisujejo polénko". Pozabljeno je eno področje človekovega delovanja, ki je, čeprav se ne zdi, lahko o tem vprašanju zrn vzorcev bi daleč najbolj razlago, za razliko od vseh na seznamu. Pozabite na to ... botanike in kmetijstvo. Ta dokument je zato z novo, razmeroma kompleksne razlage pojava, ki poskušajo to precej presenetljivo in žalostno resničnost vsaj nekoliko pravilno.

5. Vzrok za škodo, nastalo zaradi naknadne oslabitve njega, električne energije (električni tok skozi rastlin), in 1, ki je dejal, da je strela odvajanje - udar strele, še posebej njen najpomembnejši del se imenuje,Return Stroke. Podrobnejši opis načel in moč razelektritev bi močno presegla načrtovani obseg tega prispevka in možnih kandidatov se morajo nanašati na literaturo.

Strele izpust je povzročil škodo za žita in mnogih drugih poljščin in njihovo kasnejšo šibek in stanovanje , upogibanje stebla do tal ( upogib stebla do tal ), pa tudi trava na pašnikih in vse druge trave in podobno vegetacijo travopolních in izven igrišča. Velika večina takega vlaganja , upogibanje stebla do tal ( upogib stebla do tal ), bo igral kot polog , upogibanje stebla do tal ( upogib stebla do tal ) nepravilno - v angleščini Naključno sestrelil Oblikovanje, RDF . To je nekaj milijonov kvadratnih kilometrov poškodovana in polehlých z rezili sklonil na tla, rastline vsako leto po vsem svetu. Za primerjavo - območje vložil , ki leži na tleh ( na tleh ), zrnca, ki ga povzročajo tako imenovani "krog nosilci" iz nekaj sto kvadratnih metrov na leto, kar je približno en red površin magnitude desetimilióntina posledica naravnih procesov, brez posredovanja teh umetnikov. To je verjetno odnos, kot če bi deset milijonov ljudi počutil 1 krog-maker (seveda v svetu še vedno precej manj). Deset milijonov ljudi Češko, kako so ljudje živeli, če 10.000.000 sam menil, kreten! Kot lahko vidite, je človeštvo z naravo še vedno ujeti.

6. Med strele izpustov na tem področju, v mnogih primerih pa kar nekaj moči pred polno skušnjava, da bi takoj razširiti državo za zelo kratek čas na tem področju, kar je pogosto posledica mokre in s tem bistveno vodivějšímu površine države, še posebej v domovih po traktorjem in v njihovi neposredni bližini, in na razdalji nekaj sto metrov ali več, nato pa gre samo enakomerno v državo. Nekateri manjši del šok energije se pretvori na ta način v relativno oddaljenih rastlin ali njihovega koreninskega sistema, s čimer se ustvarja v njih opazno količino škodljivih kemikalij, s čimer čas lahko na vseh teh mestih, da bi oslabili naprave in povzroči spati , upogibanje stebla do tal ( upogibanje stebla do tal ), ampak predvsem dolga ali celo zelo dolgo po nevihti, ko sem to naredil z opaženih učinkov enega pridruženega podjetja. Opisano podaljšanje moč bliskavice, ker je tako enotna, da ne bo več predstavljalo večjo nevarnost za višjih živali, razen za mesta, zelo blizu razrešnici, ki so seveda zelo nevarni časi. Večinoma se zgodi, da se 1. Polehňa ( skrivljene stebla do tal ) uvršča najbližje osvojitvi in se postopoma pridružile še druge, manj vpliva, ki lahko nadaljujejo do žetve.

Prva slika je mesto v bližini, ki je bila zabeležena 24. Maj 2010 ob 05:51 CEST približno p.m. 22kA razelektritev, in na majhni razdalji od njega za 8 več, in sicer od 16. do 58.000 amperov, vse v manj kot minuti. Slika je bila posneta okoli tri dni kasneje, 27. Maj, ki še niso bili opaženi na rastlinah ni znakov, ki težijo k vlaganju , upogibanje stebla do tal ( upogib stebla do tal ), križ označuje mesto, s katerega je bila sprejeta na drugem posnetku. Odpeljali so ga na dan, ko je hrana , upogibanje stebla do tal ( upogib stebla do tal ) se je pojavil prvič - 3. junij 10 dni po odpustu. 3. slika iz istega mesta je bila sprejeta dva meseca pozneje, 1. avgusta, tik pred žetvijo, tokrat bolj v bližnji nadaljnje opravljanje opisanega serij - 16.000 amperov. Nekaj ​​ur po prvem obisku kraja udara strele, ko so bili prvi posnetki vzeti polog , upogibanje stebla do tal ( upogib stebla do tal ), je bilo ugotovljeno, da poškodujete pomnilniško kartico v fotoaparatu in skupno 21 strelov je bilo nepopravljivo izbrisani. Nekaj ​​ur pred izgubo podatkov (tudi na isti večer), slike so bile prikazane na kartici, po izgubi (ugotovljeno naslednje jutro) je bil lahko že na kartici shranjevanje podatkov v izvirno celico obsega pomnilnika, v katerem se je nahajal izgubljenih podatkov okvirji so nepopravljivo uničeni ( je nepovraten in preoblikovanje zmanjšanje neobnovitelnému zmogljivost kartice, poškodovane površine, vedno bolj pa je deloval kot če bi bilo možno shranjevanje podatkov, je tudi branje Mark vsebuje samo ničle, enkrat za vselej, je bilo mogoče preoblikovati kartico preko UNIX z zmanjšano zmogljivostjo kar je privedlo do odprave poškodovanih sektorjev in jih ni mogoče uporabljati). Verjetno je možno, da bi lahko opisal učinek sodelujejo preostalo statični naboj, ki ostaja globoko pod zemljo tudi v oddaljenih krajih. Takšna predpostavka, da bi bilo treba primerjati meritve na spletni strani. Nesporno dejstvo ostaja, da je med pregledom vzorcev včasih poveča količino elektrostatičnega naboja točno na točki nastanka dejansko izmeriti, in veliko pogosteje prestrašeni raziskovalci mikroelektronskih naprav (mobilni telefoni, fotoaparati), se obnašajo natanko tako, kot če povečana količina statične električne energije je bila. Vse tri lastne fotografije.

Sedmi apartma , zalezovali sklanjanja ( upogibanje lamele na tla ), v obliki zrn pravilnih oblik, v nasprotju z normalno ledvico, je le zelo težko določljivimi vzrokov. Ni izključeno, z dejstvom, da je lahko nekaj posebnih vzrokov zelo razlikuje od kraja do kraja. Ker je eden od razmeroma majhna možnost se zdi, da tisti, ki ne zelo pomemben del zaključka, ki ni razširil na okolico na površini državi, kar je lahko v primeru nepravilnega vlaganja , upogibanje stebla do tal ( upogib stebla do tal ), potem pa takoj gre naravnost dol brez prekinitve naravnost v tla, tako da razrešnico nad tlemi, blizu površju in pod njim, deluje kot dirigent, preko katerih se trenutno prelazi, ki so pogosto več sto tisoč amperov. Pooblaščenec deluje kot električni prevodnik, ki prečkajo površino zemlje, s katerimi se trenutno teče skozi nemoteno, ki širijo od njega v soseski, kjer so samo širijo pojavov in elektromagnetne indukcije. Oblike v teh primerih, je včasih zelo presenetljivo podobni vzorci oblikovani v kovinski ostružki skozi magnetno polje. Nekatere oblike in njihov izvor približno načelo bi verjetno celo mogoče simulirati v laboratoriju. V bližini takega vodnika ali več vodnikov lahko ustvarite tudi različne vzorce elektromagnetnih motenj. Seveda morajo imeti pogoje - spletna stran mora zato najti relativno dobro zemljo dirigent tok. Ker podzemnih industrializirane pokrajine takšni vodniki razmeroma obilne (razni pripomočki, če ne celo nekaj dolarjev nevykopou tla), je možno, da se podobne strukture pri oblikovanju nekaterih oblik pravzaprav gre. V nekaterih primerih je lahko geološki napake, ki so se območja, oblike se pojavljajo tudi razmeroma pogosto. Prav tako lahko deluje kot vzmeti, vsekakor izdatno predstavili v mnogih mestih starodavnih naselij in drugod.

Upoštevajo se tudi možnost, da kaj takega, da na nekaterih mestih učinek strele izpustov na tem področju ni, vendar plast tik pod površino med trkom razrešnice obnaša podobno kot izolacijsko kondenzator - to je relativno neprevodna organ, v primerjavi z drugimi plasti praktično izolator, ki leži na precej bolj prevodno plastjo, ki bi se lahko zalivamo predvsem geoloških plasti (drugi, manjši kondenzator elektroda in zgornja elektroda je sestavljena iz površine Zemlje DAMP). Med razrešnici bo vplivala na dielektrik razčlenitev in s tem tudi zapeljevanje tok relativno hitro po tleh, brez nadaljnjega širjenja po vsej državi, in ponovno opozarja, izpust le sedanji dirigent, postavljen pravokotno na tla in gremo skozi njo pod površjem. V tem primeru lahko celo pomemben del rastlin v bližini prizadetega samo električno indukcijo (te rastline lahko precej natančno opredeliti krog). Rastline v neposredni bližini strelo izpustov lahko vpliva tudi korona razrešnico ki se nahaja v neposredni bližini na razdalji nekaj metrov, v primeru zelo močnimi udarci do deset metrov, in ga opredeliti spet precej natančno krog. Corona Razrešnica nastane, ko strela všeč medlo sijočo lupino udar, in se lahko registrira na nekaterih fotografijah strela, vendar je skoraj vedno razstrelili s svetlobo in glavni razrešnice (Return Stroke), Ki je pravzaprav ogromna stvar, ki presega vse običajne človeške domišljije. Streljanje pravokotno razrešnice trenutek v središču države, bi lahko pojasnili navidezno nerazložljivo dejstvo, da je na nekaterih pobočjih gričev ustvarja čeprav ovalni (elipsoid) obliko, ki pa se, gledano od zgoraj, fotografiranje iz zraka zdi, da je dokaj točne krogi.

8. V prejšnjem poglavju določeno zgradbo lahko (prevodna zapeljevanje bliskavice pod zemljo brez njegovega nadaljnjega širjenja na okolico, kot so podzemne naravne strele) nanašajo tudi na nekaterih arheoloških najdišč, od katerih se pojavijo na mestih, tako imenovanih vegetacijski znaki, Soilmarks ali Frostmarks. Njihovo podrobno opisovanje bi močno presegla načrtovani obseg tega delovnega mesta, tako da morda kdaj drugič ali drugje. Možno je, da so podzemne formacije, ki občasno nastopi navedeni pojavi povzročajo dejansko včasih deloma na razvoj nekaterih vključenih podatke (nekateri podatki se lahko pojavijo z njihovo pomočjo). Žalostno dejstvo spremne Crop Circles raziskave fenomena zdi, da je dejstvo, da so kraji, da se ti pojavi plačujejo največ, predvsem različnih spletnih strani, namenjenih za izdajo pridelka krogih, so ti pojavi skoraj ni niti najmanjše omembe.

Vir, ki je zdaj propadli - www.cropcirclesdatabase.org 

9. Pin obtičali v sredini oblike.

Po odkritju nekaterih raziskovalcev kroji pogosto zdi, da je v centru ali v bližini nekaj, kar se lahko šteje kot kraj, kjer je bil prej presenečen pin v državi, ki je privedla do niza, in tako naprej. Brez oklevanja označuje potem tak vzorec kot ponaredek, ki ga ljudje.

Ne moreš biti jezen na vsakogar, ki meni krogu oblikovalcem kot posamezniki zelo neumen (glej D & D). Vsakdo kraju kaj takega zgodi, ampak najprej bi moral razmišljati o tem, kako je mogoče, da nekdo, ki je mesto na skrivaj fashioned obroči, pin odlomil, naredili krog in potem vleče pin ni motilo, da temeljito zajema skladbe. Vprašanje bi raje glasi:

"Kako je mogoče, da na skrivaj skušajo ustvariti krog koga tako neumnega, da je država ustavila pin ustvaril krog, potegne zatič in ni motilo, da zajema skladbe po njem, tako da sedaj nehote razkrila prvi obiskovalec?"

To je dejstvo, da je oseba, ki je dejansko v veljavi in ​​oblike ustvaril, gotovo ni neumen. Nikoli prej v njegovem nezahlazuje skladbe, to ni niti najmanj potrebno, nasprotno, da jih pusti za sabo zelo visoka, skoraj tako, kot če bi želel, da bi odkrili čim prej in njegovi zasledovalci želel povedati nekaj takega kot:

"Hihihi, čeprav sem razkriti samo nikoli me ujeti."

Možnost učinka "pin zabodnutého" s pomočjo strele razrešnici je dokazano, da obstaja v času njegovega praznjenja širina kanala, ki ne presega 5 mm in skozi njega energije, ki električno lokomotivo potovala več tisoč kilometrov. V tem primeru lahko vidite, kaj so lahko mehanski učinki strele izpustov. Shock so šli "podzemno cev", ki je lahko na globini približno 1 m ali več. Kako potem lahko ogledate po odvajanju tira strele, ki se nadaljuje po pritisku na površino neposredno naravnost navzdol v zemljo? Čelo incidentReturn Stroke- Se lahko glavni žarometi (mimogrede, med vožnjo s hitrostjo ene do dveh tretjin hitrosti svetlobe), v primerjavi z največjim polje velikosti tekem, ki pa vsebuje energetske električnih lokomotiv (in tudi tehta približno toliko). Samo poglej katero koli drugo sliko, na kateri so prikazane mehanske posledic vpliva strelo izpustov - poškodovanih dreves in prerazporeditev, vodilna iztrgan iz stene, predrto strehe - in zavedaš, kaj se dogaja na terenu, kaj se zgodi, elektrotermični in termomehanska je potekala .

Razdelitev točk ta prispevek verjetno bolj nepregledni, zato se bo še naprej le delitev na odstavke.

 

Odstopanja od običajne smeri kompasa?

Po opravljenem tok več tisoč amperov skozi vsako magnetnega materiala ostane gradivo v daljšem časovnem obdobju - tednov ali dlje - bistveno magnetni, magnetni vse do nekaj deset metrov stran, magnetni moment je neverjetno močan. Na vsaki škatli je določena količina železa (izvaja kmetije odrgnine, odpadniški elementi) kot kovine v obliki hidratiranih oksidov. Magnetizing dirigent služi kot dokaj natančen pokazatelj tok, ki gre skozi njo med praznjenjem. Po številnih hektarjev koruze, je zelo veliko kovinskih konstrukcij, iz feromagnetnih materialov (voda in druge cevi). Nekateri namakanje cevi, ki vodi na površje, so lahko dejavni kot dirigent in s tem spremeni, kot tudi magnetizirani. Povprečna vsebnost železa v obdelovalne zemlje je približno 30 g / kg. Oglejte si tudi Li (R) M, Google.

 

Broken mikroelektronika?

(Digitalni fotoaparati, kamere, mobilni telefoni, pomnilniške kartice ne deluje, itd.)

Na spletni strani je pojavila že pred časom, popolnoma nepredstavljivo obrovký elektrostatičnega naboja. Ne samo, da so odklonili učiteljem pri pouku fizike leska elektroskopi (nekateri mikrojoule), vendar megajoulov na gigajoulih več, s čimer zagotovijo električno lokomotivo lahko potujejo na tisoče kilometrov. Majhen del njega še vedno preveč skriti globoko pod zemljo. Mimogrede, v navodilih za vsako mikroelektronskih naprav krepkimi črkami piše nekaj podobnega: "Lahko povzroči težave v statične elektrike" . Ljudje, ki so kdaj živeli v bližini van der Graafian generatorja (sto tisoč do več milijonov voltov) so opazili neuspeha funkcijo aparati, zaustavitev, ponovni zagon. Med obiskom v vseh oblikah v svojih zrn opazovalci prisotni na mestu, kjer se, če nekaj časa nazaj na delo na enkrat več milijard vdGg doslej največje na svetu, so bile zgrajene. Za dosego napetosti in tokovi, ki se pojavljajo pri strele izpustov sploh ne bi dodali še nekaj milijonov Temelin v Češki republiki hkrati (200mW generator bi dobavo 1.000.000 voltov na 200 A, kot pravi 200 amper, ki je v primerjavi z nekaj milijard 200.000 voltov in amperov manj od 1/1000000, 200.000 amperov, medtem ko je trenutna povprečna ni, vendar zelo pogosto pojavljajo strele, kljub dejstvu, da nekajkrat na leto, običajno meri kot strela z le "malo pod" milijon amperov).

Ker je možno, da so nekateri podatki tako zelo težko, na videz vse postopke nezhotovitelné? Obstaja velik delež dveh fizikalnih pojavov: resonanca in motenj. Na mestu, kjer je strela razrešnice, kraj nepredstavljivo močni fizikalni postopki (in nepredstavljivo nenadne spremembe), strojne in elektro. Marches, ki presegajo vse običajne človeške domišljije. Možni so tudi razlike milijonov in milijardo voltov, kjer tokovi tečejo deset do sto tisoč amperov, pospešek, električni pulz rob strmine sto tisoč amperov za eno (!) Milijonti (!) Sekund, pred glavnim impulzov (Return Stroke) Premiki v 3. -2/3c (100-200 tisoč kilometrov na sekundo). Takoj po vpliv sedanjega zaključka pride točno na točki opazen vpliv lokalnih microearthquakes o velikosti 3-4 (ne povzroči nobene škode, če ne bi bilo grmenje, bi bilo komaj opazne čuti). Še pred vplivi odvajanja na terenu se začne širiti velik zračni tlak (hitrost zvoka) in šok (supersonic) valov, hitrost svetlobe pa se širi zelo močan utrip elektromagnetnega sevanja, skoraj vse valovne dolžine, ki nima analogi na fizični praksi. Med vsemi temi pojavi v primeru pretresov le nekaj metrov do nekaj deset metrov narazen postavite komaj mogočim resonanco in vmešavanja. Zagotovo ne bo nikoli raziskovalce, ki bi se zgodile v teh krajih in nekaj tam izmeriti. Tako raziskovalci bodo imeli zelo malo rok in je treba pogosto menjavati. V vsakem primeru iz prejšnjega odstavka so pokazale, da v določenih okoliščinah, nekateri vzorci so podobni vzorci v kovinskih ostružkov, proizvedenih v tok, ki teče skozi vodnik. Še ena skupna naokrog zelo presenetljivo podoben vzorec, ki ustvarijo kovinske ostružke raztresene na krovu, prek katerega pelje naravnost žice, ki poteka električni tok (magnetno polje enake žice). To je morda treba opozoriti, da, ko se lahko strele izpusti v razdalji nekaj sto metrov, kot tudi ne-magnetnih materialov, kot so slama koruza, ki se obnašajo kot normalni elektromagnet in ne kažejo magnetnih lastnosti, saj prehaja električni tok je povzročil. To je samo upočasnilo hitrost svetlobe, ki je ena milijoninko sekunde na razdalji 300 metrov. Vse zaradi indukcije elektromagnetnih in bolj tekočem z njih ne bi mogla hoditi za nekaj trenutkov pred tem, zaradi elektrostatične indukcije.

Na koncu bo povezan z majhno vremenskih strani za angleško govorečih posameznikov, imenovanih napovedati, kdaj in kje je letos (2011) so vzorci zrnja. Seveda bo popolnoma splošno napoved ni ravno particularized, vendar mnogi kažejo, da je.

Kje?

Samo tam, kjer so nevihte, nikjer drugje. Natančneje, kjer je strela razrešnice potekal neposredno v zemljo, tj oblak-zemlja razrešnice. Samo vprašajte meteorologov, da imajo te zapise poschovávané mnogo let nazaj (Aldis, Celdn, Nordlis, Euclidin drugi). Sicer pa so njihovi podatki zelo natančni, so čas, ko razrešnice prišlo zapisane z natančnostjo večjo kot tisočinko sekunde, in lokalizacija v nekaterih primerih bolj natančno kot deset metrov (nekaj strele, vendar so zelo razvejani, tako da so posledice lahko zelo opazen velike razdalje od izmerjene - povprečna točko udarca). Meteorologi ampak ljudje so po naravi skromen in da kaj takega za upravljanje kadar koli stroškov nevytrubují vedno in povsod po svetu, za razliko od nekaterih psihično nestabilne osebe.

Kdaj?

Šele potem, ko se je nevihta, vendar je to daleč največje število primerov, še dolgo po neurju (običajno okrog 10 dni, vendar več kot dva meseca). Skupna značilnost skoraj vseh vložen , ki leži na tleh ( na tleh ) zrn, bodisi v rednih vzorcev ali precej nepravilnih struktur, je dejstvo, da je glavni vzrok za vlaganja , upogibanje stebla do tal ( upogib stebla do tal ), čeprav strele izcedek, toda po stiku s tlemi, zelo pogosto ni neposredno sprehaja pravokotno na podlago, vendar pred 1. Po "je cvetu" ali "bo", predvsem v šoli, po traktorja v njihovi okolici, in šele nato z malo zamude gre vsekakor v tla (med Še vedno sestaja z koreninskega sistema rastlin). Dejanska fizična načelo povečane električne prevodnosti na mokri površini zemlje, in še višje skladbe rozježděných prevodnosti za traktor, ki ima največ vlage v primerjavi s plasti tik pod, ki vsebuje bistveno manj vlage, zaradi skoraj ne prevaja, da ne bi še mnogo drugih priložnosti ne bo. Navidezno nenapáchá medtem ko skoraj brez poškodb, razen v rastlinah povzroča "presežnega" koristi škodljivih kemikalij in mikroskopski videz registrirati poškodbe tkiv, celic in tkiv. Skoraj nikoli apartma , upogibanje do zemeljskih culms ( stebla sklonil na tla ) se pojavi takoj po osvojitvi, v nekaj minutah ali urah, vendar je prišlo šele po nekaj dneh, pogosteje tednov, včasih ni dovolj za cel mesec dni, morate počakati 2 . Možno je, da velika večina primerov, hrana , upogibanje stebla do tal ( upogib stebla do tal ), zrnca, ki se je zgodil kmalu po neurju, je predvsem posledica dejstva, da so bile rastline so bile že nekaj tednov "ready" povsem druge električne prenapetosti , vendar nihče ne spomni. Proces tanjše in razgradnja tkiva rastlin za prenos električnega toka je zelo počasen, je proces bioloških, fizioloških, in to traja več ur in dni, v nasprotju s kemičnimi in elektrokemijske procese, ki se pojavijo po razrešnici nekaj sekund do minute, in fizikalni postopki - indukcijske in vodenje električne energije, kar vse je potekalo med praznjenjem ne več kot 1/1000 z dne 2., ali v času, takoj naslednji, ki pa ni trajalo dolgo. Proces uvajanja je hitrost svetlobe, proces toka malo počasneje. Verjetnost, da se hrana , upogibanje do zemeljskih culms ( stebla upognjena do tal ), žitarice nekako vključiti električne izpuste, ki se razprostira vzdolž proge traktorja bistveno poveča jasno opazno dejstvo (samo poglej na Google maps ali kakršnih koli zračnih fotografij kjerkoli na svetu, pridobljene med rastjo in dozorevanjem koruze), ki sploščen , ki leži na tleh zrn res največje število primerov sledi smeri poti za traktor, in največ doslej pojavlja v bližini tirov na robu tega področja, ki imajo največjo prevodnost (obstaja več prehodih in traktorje v bližini vrti). sploščen , ki leži na tleh koruze prav tako redko presega področjih, ki so od navzálem zelo samozavestno galvansko ločenim (jarki, žive meje, poti, ulicah).

Mimogrede, letos pomladi neurja v Veliki Britaniji daje kar nekaj časa (vsaj v mestih z najbolj pogostimi vzorcev) ni tako sploh mogoče, da bo tako priljubljena, "rumena obdobje oljna ogrščica" letos precej nižja, kot je v drugih letih.

To bi bil začetek vsega, še po nekaj dela. V njej bi lahko na primer mogoče razložiti z načelom najpreprostejši možni obliki - krogu, pa tudi bolj kompleksnih oblik - 2 nizov koncentričnih krogih, delno seka in motenj (npr. kroge na vodi). Kljub temu, kar je bilo poudarjeno tukaj, to še ni vse, in daleč najbolj pomembna stvar, poleg električnega toka, kar je pravzaprav osnova vsega, ampak deluje v povezavi z veliko procesov in pojavov, načela, ki še ni pojasnjen. So opisane najpomembnejše fizikalne, kemijske in biološke procese v oblikovanju vlaganja , upogibanje do zemeljskih culms ( stebla upognjena do tal ), vključenih v kakšnem vrstnem redu in čas na približno mesto.

V prispevku bi to prišlo za njim nikoli ne bo prazno, opisan pojav. Nikoli neodkrita in prazno, redno in tipični vzorec v zrnju (Češka). To ni samo prstan, zelo podobna, so bili skoraj enaki vzorci obliko najdemo v Nemčiji, Italiji in Veliki Britaniji se razlikovali samo velikosti. To podpira teorijo, da lahko njihovi vzroki prispevajo zelo podobne fizikalne principe in ne samo ti. Objavljeno številka je ujel popolnoma nepripravljene le prek fotografiranje iz zraka, nikoli nezkoumán kraju samem katerega koli raziskovalci odkrili šele nekaj let po streljanju, samo slike. On ga je opravil v usodo, da je od okoli 2006 spremlja neznanega razloga skoraj vseh njegovih predhodnikov, sodobnikov in privržencev, ki so skoraj brez izjeme tisto, na spletni strani www.cropcircles.cz označil kot "verjetno ponaredek - najbrž potegavščina" ali naravnost bolj kot "ponarejanje - nateg", najverjetneje zaradi "pin zaljubljen skozi luknjo" v centru oblike, in naslednja stvar, nihče ne posveča jim pozornosti. Kljub temu pa lahko z razmeroma veliko verjetnostjo je vzorec, ki ni zmedenost mesečniki, ploužící ponoči skozi polja s sedežem in kabel nezhotovili. Ne verjamete?

Po tej točki lahko spremljamo vrstic v zrnih. Ali obratno.

Jan Ledecký

 

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Nazaj na seznam objavljenih besedil  

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

pz